Google Translate

luni, 29 septembrie 2014

Trai neneaca... pe banii contribuabililor! În 10 ani... de Băsescu... Luxul Ceaușeștilor pălește în fața regimului Băsescu! VIDEO


Matematica nu e de partea preşedintelui.
În 10 ani Băsescu a beneficiat de 80 de mil Euro.



   Preşedintele României este întreţinut de stat. Traian Băsescu a beneficiat în cei 10 ani de mandat de peste 80 de milioane de euro, bani care au venit din bugetul ţării.

Doar pentru administraţia prezidenţială s-au pus deoparte, în ultimii 10 ani, 71 de milioane de euro. La aceşti bani se adaugă şi cheltuielie de întreţinere şi modernizare a vilelor de protocol ale preşedintelui. Statul a cheltuit aproape 5 milioane de euro pentru ca Băsescu să trăiască în lux.

În tot acest timp, oamenii de afaceri au plătit la stat contribuţii de sute de milioane de euro. De exemplu, grupul Grivco, fondat de Dan Voiculescu a plătit, în ultimii zece ani, taxe şi impozite de peste 300 milioane de euro.

Preşedintele Traian a avut la dispoziţie milioane de euro, în fiecare an petrecut la Cotroceni. În primul an de mandat, administraţia prezidenţială s-a bucurat de un buget de 7,4 milioane de euro, adică de patru ori mai mult decât bugetul unei comune cu 4 mii de locuitori.

Iar bugetul administraţiei prezidenţiale a crescut de la un an la altul. A fost de 8,2 milioane de euro în 2006 şi de 9,5 milioane de euro în 2007. Deja, în 2008, banii puşi la dispoziţia preşedintelui însumau 9,6 milioane de euro. Până la finalul primului mandat, preşedintele Băsescu cheltuise deja 43 de milioane de euro.

În al doilea mandat, preşedintele a cheltuit aproape 30 de milioane, în 5 ani. Astfel că în toţi cei 10 ani de mandat, bugetul administraţiei prezidenţiale a fost de 71 milioane de euro. La aceşti bani se adaugă costurile, suportate din banii statului, pentru reparaţia, întreţinerea şi modernizarea vilelor de protocol şi caselor de vacanţă la care preşedintele are acces. De exemplu, la actuala reşedinţă a familiei Băsescu, vila Lac 3, amenajările făcute în ultimii 10 ani au costat statul român 2 milioane de euro. Doar în 2005, s-au cheltuit un milion de euro pentru mobilier şi sisteme de supravechere video.

În dormitorul prezidenţial, de 200 de metri pătraţi, a fost montat mobilier din lemn exotic adus din Brazilia şi Indonezia. De altfel, toată Vila Lac 3 este spectaculoasă.

Pe lângă conacul de o mie de metri pătraţi, pe proprietate mai este şi un teren de tenis de 680 de metri pătraţi, un patinoar de 300 de metri pătraţi şi un ponton de 128 de metri pătraţi. Cu toate acestea, lui Traian Băsescu îi plăcea să-şi petrească timpul în vila Dante, care a fost reamenajată, la comanda sa. Între 2008 şi 2012, la casa Dante s-au făcut reparaţii capitale şi lucrări de modernizare în valoare totală de 1 milion de euro. Cei mai mulţi bani au fost daţi în 2011, an de criză, când statul a plătit 500 de mii de euro pentru ca vila să fie consolidată şi modernizată. Un an mai târziu s-au mai plătit încă 150 de mii de euro pentru mobila de lux

La vilele de protocol se mai adaugă şi casele de vacanţă de la Neptun şi Olăneşti a căror întreţinere costă alte milioane de euro. Toate aceste cheltuieli au fost făcute în timp ce oamenii de afaceri plăteau contribuţii de sute de milioane.

Este şi cazul lui Dan Voiculescu care prin grupul Grivco, unul dintre principalii contribuabili la bugetul de stat, a plătit în ultimii zece ani, taxe şi impozite în valoare de 326 milioane de euro. Numai în primul semestru al acestui an, companiile din Grupul Grivco au plătit contribuţii sociale, TVA, impozit pe salarii, impozit pe profit şi alte impozite în valoare de 12,15 milioane de euro. Spre comparaţie, anul trecut, impozitele şi taxele plătite de Grivco s-au ridicat la 25,6 de milioane de euro

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=OEfD8BPc0fo

Vezi cum arata vila de lux a lui Basescu renovata din banii statului.
25 IULIE 2012



Casa de protocol a lui Traian Basescu a fost aratata cu tot luxul ei. In ea s-au investit bani grei cel putin un milion de euro. Este vila in care spune premierul Victor Ponta Basescu isi dorea sa stea dupa terminarea mandatului de presedinte. Una...

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=R0MwqaKxtWI



Epopeea imobiliara a lui Traian Basescu din 1980 pana in prezent  
Publicat pe 28 sept. 2014
Oana Stancu a prezentat, în "Ediţia Specială" de duminică seară, de la Antena 3, epopeea imobiliară a lui Traian Băsescu, care surprinde "slăbiciunea" preşedintelui pentru locuinţe de la stat.

1980: Apartament cu patru camere în Constanţa, repartiţie generoasă de la stat având în vedere numărul de membri în familie. A fost cumpărat de Traian Băsescu în 1992

1991: Vilă cu etaj în bd. Aviatorilor nr.57 , primită ca locuinţă de protocol de Traian Băsescu în baza susţinerii sale că va locui cu soţia şi fiicele, dar şi cu tatăl său pentru a spori numărul de camere. Vila era revendicată de pictoriţa Sabina Negulescu. Demnitarul comunist care o locuise până atunci s-a mutat imediat ce a aflat de revendicare, Băsescu Traian nu s-a mutat nici după ce casa a fost retrocedată prin sentinţă definitivă

1997: Traian Băsescu primeşte de la RAAPPS, în calitate de ministru al Transporturilor, un etaj din imobilul din Mareşal Prezen nr.4, lângă Arcul de Triumf. În 2000, ales primar general, refuză să predea imobilul sub pretext că nu are bani să-şi contruiască o casă.

August 2002: pe când locuia încă în Mareşal Prezan, primarul Băsescu îşi repartizează singur casa din Ştefan Mihăileanu nr.2 (334 mp), deşi nu se încadra în criteriile prevăzute de lege pentru o casă de la primărie. Imediat face şi cerere să cumpere locuinţa.

Octombrie 2002: Băsescu achiziţionează vila cu etaj din Bucureşti Ploieşti 137B şi o donează două săptămâni mai târziu fiicei sale Ioana

Februarie 2003: Primarul cumpără casa din Mihăileanu de la primăria pe care o conduce pe 19.000 de dolari, dar continuă să locuiască în vila din nordul Capitalei donată fiicei

Februarie 2005: Băsescu anunţă că dă înapoi casa din Mihăileanu, ceea ce nu se mai petrece niciodată

Iulie 2005: ales preşedintele României, se mută în reşedinţa oficială din Primăverii, Vila Lac 3, pentru care se fac investiţii în anii următori de 2.000.000 euro!

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=bggrODZVMZI
-------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mai mult, cititi aici:
==========================

Basescu si Ceausescu, doi paranoici. Betia puterii, i-a rupt definitiv de popor. Scandalul vilelor de protocol. 29 iulie. Veniti la referendum, singura solutie!   ///  joi, 26 iulie 2012
----------------------------
--------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

32 de comentarii:

  1. In curand, dache nu crep, vom dezbate sobecte de mana intai, nu rahaturi de astea second hend, alde adminu, care da de trei ori din cur si mimeaza orgasmicu’!
    Vom vedea, pe larg, de ce traim noi intr-o tara de basm, populata insa de niste derbedei de politruci, de n-or fo in stare sa puna, in prima zi de scoala, nici macar traditionalele abecedare pe bancile mucosilor !
    Si ne vom readuce aminte cum, in tara iasta mirifica, administrata pe principiul de La Piovra, niste analfabetici deveniti sparlamentari, ori generali, continua sa terfeleasca apevistii ! Doar o parte dintre acestia, care n-or mai apocat sa-si scoata adeverinte uneperiste la contributivitate, si inche o parte care cica-s activi, la impins aerul cu kepturile pe holurile de la em o 100 !
    Mintenas ne vom da cu parerile si despre noua lege a pensiilor militare de stat, ce va fi adoptata in aceasta sesiune sparlamentara, insa cu APLICARE din ianoare 2016, dupa intrarea in vigoare a legii aleia cu noua salarizare ! Asea ca, pe foale, ca inche mai ie loc de ALUPIGUS de la astia cu dreptate pana la capat !
    Si vom vedea, din nou, cum bozgorii iredentisti chitaie cica in „dezbatere publica” cu un proiect de lege de rapt teritorial ! Da, da, astia de ne-or pus matele in prepeleci la Ip, Traznea si Moisei, vor bozgorizarea Romanistanului ! Plus ca fro doi bozgani vor si la Cotroceni !
    Doamne feri !
    Si uite asea vom revedea, de-adevaratelea, cum ne fute pe noi grija manualelor virtuale, in timp ce majoritatea scolilor inca mai arata ca pe timpul regelui Mishu 1, ear copkiii continua sa ne moara, stupid, prin fel de fel de haznale, in timp ce alesii neamurilor sunt preocupati de „Marea hoinareala”, pe baze legale, de la un partid la altul !
    Si o sa mai vedem noi de ce betivanul ala din Birtolomeu gara, alde Don Curdeleu, a ajuns sa faca de rusine rezerva armatii, fiind internat de 3 ori pana acusica, la dezintoxicare, pentru consum excesiv si repetat de vodca „ Adio mama „ !
    Singura problema e sa nu suflu eo dreacu in veioza prematur, de sa-si vada babornita visul cu ochiul, ranjind din mustacioara, in timp ce banda transportoare ma duce pe ultimul drum spre cuptiorul de la crematoriu !
    Si-ar mai hi o problema cu puletele asta barbos de admin, ca doamne feri sa nu-l paleasca ear fro criza de cultura si sa transforme blogul in mai nush ce „ Casuta cu povesti” pentru mucosii din Trompeta Turu Sobelim si sa ne lase ear cu ochii-n soare !

    Asea ca, ceocu mic si stati pe-aproape !

    In curand imi iese si ordinul de mutare, „ in interes de serviciu. Scimba garnizoana prima data in acest an calendaristic” !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buey, la puleasca ala de la "ZOO + 9", care o fo avortat cu slabe sperante de veata, din 3 prostii si 5 labareli i-am si facut 1000 de vizitatori ! Si acusica inca mai eau unii de pe la "servicii"fel de fel de notite ! Si, culmea, kear si dupe 2 saptamani si ceva, de cand m-am internat si n-am mai trecut p-acolea, inca se mai invarte contorul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, mei... Une esti tu, Danila?
      Sa moara Traianel, magariu!
      Ma chis pi mine di bucurie! O vinit... PMT.

      Ștergere
  3. Aha, va spargeti in figuri acusica ca averea clanului mafiot Besescu, adunata in 10 anisiori, bate la cur tot ce a adunat intregul comitet central al Pecere, in frunte cu secretarul sau general, intr-o viata de om ! Inclusiv tovarasa sa, savantul de renume mondeal, cea mai iubita fiica a poporului !
    Las ca-i bine, ca v-a mancat in cur sa dati lovituri statului in dec 89, sa va rasculati impotriva regimului, ca sa ce ? Ca sa-si bata toti joc de armata, s-o restructureze, s-o desfiinteze, s-o vanda pe bucati si cu hectarul, s-o doneze fara plata, s-o umileasca prin activari pe filiere indirecte si indecente, s-o populeze cu neamuri, pile si politruci, s-o dezbine, s-o invrajbeasca, s-o batjocoreasca pe la toate posturile de teve, s-o lase fara avioane siiiii....bineinteles, s-o lase fara sistemul de penzii MILITARE DE STAT, infiintat undeva pe timpul lui Cuza si desfiintat undeva pe timpul lui boc (boc=cacat in limba turca) !
    Las ca-i bine, cum zicea cineva pe un blog, unde s-or adunat fro 5 mosnegi criogenati la penzie, pe veata: traiasca stiuardezele, cu drept de pensie de serviciu si da-i in pula pe pilotii militari ! Ca, vorba aia, cine sa le apere interesele ? Danila de la Mesteme, pus de paiata p-acolea ? De nici birou nu mai are p-acolea si s-a kiompit cum galeria fostilor sefi ai armatei e carabanita in magazia sefului formatiunii de cazarmare (specialist 1 si sofer) ?
    Acusica va dati cu curul de bordura ca mafia din politica a falimentat statul si a adunat averi colosale ? Din banul public ?
    Da procororii cu biblia supt brat, ce parere au despre o asea grozavie, din partea unui slujbas al statului, fiind el kear si guvernator general, bugetar ca si locotenentul ala de-a facut demonstratii in Piata Prostitutiei, impotriva bulibaselii din sistemul militar ! Sau, ma rog, ce-a mai ramas din el !
    Hai, pliscu mic, si hop, hop, hop, ca e timpul sa me-o loati, cu tact, la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey nea Burcubista, noteaza acolea ca m-am bagat, pe perioada de proba, cu contract de ala pe timp determinat, la fro 929400 de bucati pe contor !
      Vezi ca la negocerea contractului definitiv am o gramada de clauze, printre care si cea a comentatorului celui mai favorizat ! Nu ma mai freci dumneavoastra ca pe epiderma depe pula ! La fiecare 10 mii, vreau sa-ti vad postata poza aciulea, langa butoiul ala de vin promis si cu un berbec in brate !

      Ștergere
    2. NOTAT, PMT !
      Insusit si semnat... cu semnatura mea proprie si privata!
      Da un'e dreak e astilalti??? Ca abia astept sa vad ca sunt... la fel de bine!

      Ștergere
  4. S-aveti o noapte buna. Merg sa-mi fac tratamentul si sa vizionez si eo, supt patura, un filmulet de ala cu xxx, acusica, cat mai am net pe sticul asta de mi l-o adus zbarcita ! Poate, poate...stau si eo la o gargara cu sefa asistentelor si-i fac si fro arogantza, acolea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei, Mna Dzîua! Uăi PMT ai înviat ca Lazăr din morţ , ori ca bărzăunele cela de-nvie odată cu ultimele raze de soare ale toamnei?
    Vez de Cezar MuciCiacios, că bîntuie bloagele băiatului ală Ologescu, Holescu-îmi scapă numele- şî să dă iar egzpert în pensii militaure.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pfai di capu meu, ear e martea !
    Bag sama ca se lucreaza de zor la NOO, pentru primirea chireasilor !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey, am sunat la Secemede, la domnu Drogarul sa vad dake ma pot transfera la filiala Craeova, la nea Mishiu NeaOm, unde-i pretinu nost Nea Cashiu, ca aia e de valoare bre, adevarati revolutionari, nu ca momaile astea de la centru, care tot amagesc pulimea cu fel de fel de piketari, de speriat maidanezii lu Oprescu ! Si me-a zis ca nu se poate ca n-am mai platit cotizatia de fraier si ca m-am autoecsclus singur !
    Da am aflat ca pana joi pe 2, trece prin sparlamentul gigantic al Romanistanului, de aproape 600 de alesi ai neamurilor, legea penziilor militare de stat, asea cum au stiuardezele dela Tarom si aviatorii de la Tuzla, care tracteaza toata vara dupa cioroiplane, in lungul litorealului, cearsafurile alea cu reclame la seminte de rasarita si bostan ! Ma rog, fro 600 or fo la inceputuri, cand or patruns pe toate usile in Casa Poporului ! Ca, acusica, o parte s-or transferat la comisiile pe specialitati de la Aiud, Poarta Alba, Rahova si de maxima siguranta Gherla !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eote, negru pe alb, cum ar zice Pulescu de la R-26500:
      -------------------------
      uni, 29 septembrie 2014
      Comunicat
      Deoarece pana joi, 02.10.2014, Parlamentul Romaniei va dezbate Proiectul Legii pensiilor militare de stat, SCMD suspenda pichetarile preconizate la sedile PSD din Bucuresti si din tara, pana luni, 06.10.2014.

      In functie de rezulatul dezbaterilor, SCMD va declansa actiunile de protest fie la sediile PSD, in cazul in care majoritatea parlamentara nu va adopta proiectul de lege, fie la Palatul Cotroceni, in scopul urgentarii promulgarii Legii pensiilor militare de stat.

      PRESEDINTELE SCMD,
      Col. (r) dr. Mircea DOGARU
      ----------------------------------------------
      De jea or trecut cateva zile si pot sa ma exprim ca, pana la ora actuala e PULA, PULA, PULAAA ! Stiti voi, slasgarul ala celebru al portughezei Sabrina !

      Curios cum sunt, ma uitai si pe ordinea de zi a CDeportatilor
      ================
      http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.OrdineZi?oid=1251

      Ștergere
    2. Acusica nu ca ar mai loa cineva in serios bascaliile lu domn Zdrongaru, da n-am gasit nika pe ordinea de zi a alesilor, despre penzii militare DE STAT, nici pentru zilele urmatoare !
      Poate s-o discuta proectu pe comisii, in pauzele de bufet, de cafea si cele de tigara !

      Ștergere
    3. In schimb vazui ca se dezbat probleme majeore pentru tara, cacum ar hi despre butonul de panica, despre cresterea conzumului de mere-pere-bere in scoli, despre o serie de drepturi pentru personalul consular, etc ! Ia sa hi fost vorba despre cresterea indemnizatiilor onor alesilor, sa vezi cum se facea dreptate pana la capat, urjent !

      Ștergere
  8. Eote ca imi cumparai si eo, de la keoscu zpitalului, un Obositorul Militar, ca are foaea destul de grosuta si se preteaza sa captusesc colacul de la buda inainte de a ma apuca sa cuget si aflai ca bosorogii din rezerva armatii au preocupari de first clas, buey, nu ca zugrumatii astia a lu Dricaru de la Secemede ! Astia bantuie prin nush ce liceu militar si dau diplome si firfirei, buei, nu viseaza la fel de fel de piketari si rascolutii !
    Vorba aia, nici n-ar avea de ce, din moment ce onor contributivitatea uneperista i-a coplesit cu varf si indesat !
    Bravo buey !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In rest, vazui ca-i bine in armata ! Vizite de lucru la gramada, uorcshopuri, gargara cu iz de simpozion despre nush ce fonduri structurale, bla-bla ! Iar pe ici, pe colea, mai aflam ca inca se mai poate trage cu tunurile alea de muzeu, de pe timpul lu Ana Paucar si poporul rus, care libertatea ne-or adus !

      Ștergere
    2. Pese: iar pe aceasta cale cred ca dadui si de urma lu Domnul Don Curdeleu ! Ori o fo mobilizat pentru aplicatea cu Volhoave de la Capatul Midea, ca sa le impartaseasca tinerilor din experenta sa, slefuita in poligoanele Ureseseului, ori pentru aplicatea din Cincu de Brasov, unde se desfaseoara un adevarat regal, cu sprijinul Aviatiei si a Sfortelor Navale ! Care, mai nou, or ajiuns sa se antreneze in Carpatii de Mijloc, alaturi de pifanteri ! Vorba aea, avioane pula, vampoare canci, asea ca tre sa-si justifice si ei cumva planurile alea intocmite de Beopeleurile umeurilor !
      Tind sa cred ca, totusi, o fo implicat in aplicatia de la Cincu, asea imi zice mie filingul...ca ofiter de legatura intre Crasma Birtolomeu-Cincu Gara !

      Ștergere
  9. Buey, ma duc sa eau un ALUPIGUS ca indata vine doctorila si vede ca nu-mi respect tratamentul !
    Plus ca babornita ma monitorizeaza de nici nu simt cand ma trezesc cu ea in salon, in controale inopinante ! Si-i in stare hoasca sa ma lase fara sticul de net la leptop !

    RăspundețiȘtergere
  10. Muei, sa fii sanatos! Macar pan-om gasi o solutie sa-ti conectam capatana dairect la net. Asia, ca sa putem sa-ti dam HOP HOP...

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, cand dadui clic, crezui ca ma ratacii dreaca ! Ear dadu adminu cu trafaletele p-aciulea ! Isi schimba ista firmamentu' cacum faceam eo ZVITA la regiment, de legam tri furtune cu zarma si dadeam cauceoacele cu crema siii...gata ! Aveam tehnica tzatza de matza !
    Doamne feri, sa nu-i vina fro idee de sa-l faca ceva pentru gravide si lauze, s-ajungem ear sa cersim indurare pe nush ce bloguri de alea securizate la max, aflate in permanenta in "Radu cel Frumos", ori Defcon 1 ZULU-ZULU, dupa calendarul OTAN !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ioi !
    Doamne feri !
    =========================

    CSAT: Guvernul sau Parlamentul trebuie sa intervina urgent pentru refacerea Legii "Big Brother" si a celei privind cartele prepay
    de I.C. HotNews.ro
    19:00 Actualitate | Esenţial
    Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii au stabilit marti ca se impune de urgenta o interventie legislativa a Guvernului sau a Parlamentului pentru a reface Legea nr. 82/2012 privind retentia datelor, cunoscuta la Legea "Big Brother", si Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, care prevede inregistrarea utilizatorilor de cartele prepay si retele wi-fi, aratand ca, in urma declararii acestora ca fiind neconstitutionale, au aparut implicatii negative la adresa securitatii nationale.
    ==============================

    Da faptul ca ati lasat aviatia fara resursa tehnica si am ajuns sa ne milogim, in tara lu Vuia si Coanda, sa ne faca te miri cine de aiurea politie aeriana, nu inseamna implicatii deosebit de nega tive la securitatea acestei colonii ?

    Cum, cum ? Ca nu s-aude prea bine !

    Da faptul ca bozgorii iredentisti zburda p-aciulea ca pe vremea colonizarii vestului salbatic de catre ianchei, antrenandu-se prin munti la dezcapatzanat iobagi, din fuga calului si fluturand proiecte de autonomie teritoriala totala, oare n-o hi ceva grav pentru secu ?

    Cum, cum, ca n-am aozit prea bine, ca trecea un tir pe seosea !

    Da faptul ca rezerva armatei a fost facuta zdrente, la fel ca si partea activa, de-am ajuns sa ne crapam testele "la liber", n-o hi grav ?

    Cum ? Ca n-am deslusit prea bine....
    Pe noi ne fute grija cartelelor, ca sa aiba securistii cu ce sa-si justifice activitatea din cadrul departamentelor "Urechea si timpanul", ca ochiul s-a dus dreacu ! Ioi, nu mai au astia controlul celor de sapa, cica, la temelia statului de drept ! De drept al baronilor de tot genul si al borfasilor de populeaza haitele astea denumite partide, de-au facu praf si pulbere tarisoara in nici 25 de ani incheiati !

    Buey, ciocul mic, ca Cecereul ala si-a spus parerea ! La munca pe teren, buey, ca inaintasii vostri de dinainte de Marea Lovitura de Stat din Dec. 89 ! Nu la belit fasola cu castile pe urechi, crepand seminte !

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey, sa hiti cu minti, tu-va-n dinti, pana maine dimineata ! Si nu uitati ca intr-un ritmic hop, hop, hop, sa me-o loati suav la ceoc ! Forevar si evribadi !
    NB la ZOO + NOO ! Ear lu ala care sufera, Cezarila Gheaze sa faca bine sa-l imbeleasca la OO !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eheee... vom fi iarasi ce am fost si mai mult ca atat! Hip-hop,hop-hop..pentru reintregirea famigliei! Noapte buna excelentelor sale, distinsilor chiriasi ai stabilimentului! Hop-hop..

      Ștergere
  14. Buey, cand sa inchid si eo, ca de jea ma tot avertizeaza pe ecran ca limita pentru nush ce conexiune 3 G a fost atinsa, imi cazu muia pe textu de mai sus. Egzagt cu o latime de deget mai sus !
    Auzi ce zice "bibliotecarul" nost, asta de ne-a dat afara din stabiliment obligandu-ne sa intrerupem treatamentul:
    ==============================
    "Acord din nou incredere si libertate de comunicare anonimilor!", insa libertatea asta de comunicare nu e kear asea cum vrea pula lu fiecare, ci "cei predispusi la injuraturi, sa comute canalul!" !
    Buey acesta, pai ori -ori ! Ori comunica fiecare, asea cum a invatat in orele tarzii din noapte, recapituland la IPI despre importanta RIP la romani, ori stai ear cu mopul in mana, la ciugulit de comentarii neconforme cu nush ce politica, de ti-a intrat in cap in ultima vreme !

    Gata, fug la salon ca parca vad ca ma decupleaza barbosu ista de Burcu de la perfuzie !

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey, ca tot n-avem somn p-aciulea, pe sectie, ca aflaram pe surse ca sora sefa vrea sa faca un exercitiu de alarmare in noaptea asta, sa vada dache suntem in stare sa ne prezentam pe locurilii de adunare, cu perfuziile din dotare cuplate, cu plosca la purtator si cu masca de oxigen pe muie, stie cineva, totusi, cine i-a complectat si stampilat libretul militar a lui domnu col.Turcescu ?
    Sau, mai bine zis, de ce lui Turcescu, care n-a facut o zi de armata in veata lui si, mai mult, a umplut-o de cacat pe unde a apocat pe la televiziunilii astea, i-or facut libretul, in semn de recunostinta vesnica, istea de la Directea de Personal a Mestemeului, subt semnatura unui general cu 2x2 stele intitulat Zgabor, ear mie, cu mii de zile de armata si fro 3 juraminte militare depuse, me-o facut libretul un tau majur de la Cemese, pe care mi l-a bsi semnat, ca tot n-avea nicio valoare !
    Doar asea intreb, dache stie cineva. Da nu cred...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: eote, imi zice un canceros de p-aciulea ca o fo o comanda politica, pentru hardaul de cacat pe care l-a mancat pe timpul campaniei electorale a lu Kiorila Sparge Flota !
      Stiti voi, smekeria cu telefoniada: o ragaitura a vreounui umflat de asta de politruc s-a transformat urjent in ordin de maxima importanta pentru curinpupistii meapeneului: rapid sa se intocmeasca proiectul de ordin, eventual de adus de acasa toata sectia de resort, chiar de era trecut de ora 18, iar pana a fost scos de la semnat, de la seful cel mare, sa apara si un livret, de la Cemese 5, ca-i cel mai aproape, gata completat !
      Si nu m-ar mira ca, curinpupismul sa fie desavarsit, Storcescu sa fi fost si invitat la Semeghe pentru a i se inmana, in mod festiv, livretul de colonel de rezerva !
      Dupe care, inche un telefon scurt: sefu, ordinul o fo executat intocmai sila timp ! Si pac din calcaiele pantofiorilor cu gaurici !
      Da, da...doar nu crede cineva ca curlingaul ala o fi fost frun ofiter supt acoperire !
      Doamne feri !

      Ștergere
  16. Buey, gata, ca de ma prinde frun doctor Menghele de asta, de bantuie p-aciulea ca Cezar cu Muci pe Fata, pe blogul lui Olescu, cred ca ma externeaza in izmene, direct la troleul 96 !
    NB la NOO, iar palincarosu sa-mi gadile osu !
    Inainte de inchiderea editiei: parca-i vad iar pe halitorii astia de clisa si jumari cum or sa se inghesuie la vot, mai abitir ca la demiterea suspendatului ala din garaj, de-o ajuns primul agricultor din tara !

    RăspundețiȘtergere
  17. Buey acestia, maine e Ziua Scafandrilor Militari ! Astia de tot scormonesc pe fundul marii dupa flota RSR, disparuta ca vampoarele alea din Tri Unghiul Bermudelor !
    LA MULTI ANI, scufundacilor !

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa-ti vine Ene,sa te gadile la... coaie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, Ene ăla micu şi limbriku de la Trustu de Preză al Armatei?

      Ștergere
  19. Al ,,armatii'', ce PL-ul MU.

    RăspundețiȘtergere
  20. Vraiste, ca la un ploton de vadane. Fara planton, fara apa la buda, fara usa ladormitor... NATO frate!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri