Google Translate

vineri, 24 octombrie 2014

25 octombrie, Ziua Armatei Române. La mulți ani, Armatei Române!


NOTA:
Ziua Armatei Române este ziua când în România se sărbătorește Armata Română, care la data de 25 octombrie 1944 a eliberat de sub ocupația horthystă Transilvania de Nord. Sărbătorirea Zilei Armatei Române este stipulată de Decretul nr. 381 din 01.10.1959.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Ziua Armatei României va fi sărbătorită anul acesta printr-o serie de manifestări organizate în toate marile garnizoane din țară, în bazele din teatrele de operații unde sunt dislocați militari români și în țările în care România are acreditați atașați ai apărării sau are reprezentanțe militare, informează un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale (MApN), remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, vineri, la București, vor avea loc ceremonii de depuneri de coroane și jerbe de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut din Capitală (Parcul Carol), la Monumentul Eroilor căzuți la datorie în teatrele de operații și pe teritoriul României (Parcul Tineretului), și la Monumentul Eroilor din Al Doilea Război Mondial (Universitatea Națională de Apărare 'Carol I').

Sâmbătă, în Capitală, militari ai Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" se vor retrage cu torțe pe traseul Palatul Cercului Militar Național — B-dul Regina Elisabeta — B-dul Eroilor Sanitari — Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu — Șoseaua Cotroceni — B-dul Iuliu Maniu — B-dul Vasile Milea — B-dul Timișoara.

De asemenea, tot sâmbătă, la Carei, în fața Ansamblului Monumental "Glorie Ostașului Român", va avea loc ceremonia militară și religioasă de depuneri de coroane și jerbe de flori.

"În cadrul unei expoziții statice, vor fi prezentate elemente de tehnică, echipament și armament din înzestrare, iar o grupă de militari profesioniști va executa un exercițiu de mânuire a armamentului", mai precizează comunicatul MApN, care adaugă că, la Satu Mare, ceremonia de depuneri de coroane de flori va avea loc tot sâmbătă, la Monumentul Ostașului Român.

Cu aceeași ocazie, peste 1.100 de elevi, studenți și cursanți din unitățile și instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale vor depune jurământul militar.

Ziua Armatei României este sărbătorită, în fiecare an, pe 25 octombrie.

AGERPRES/(AS)
================


La mulţi ani Armatei României! 
==============================
=====================================
===============================================
2b50764e-af88-4362-a269-893a73e633ea

49 de comentarii:

  1. Doamne feri, eote ce NOTA inteleapta s-a scapat pe el, mai sus, nu spui cine !
    Ia, ia:
    ======================
    "NOTA: Ziua Armatei Române este ziua când în România se sărbătorește Armata Română (...)" ! Bine ca nu se sarbatoreste Armata Bangladesului, de Ziua Armatei Romane, taman aici in Romanistan !
    Sau, si mai fain, Armata Bozgariei !
    Doamne feri, da ce putzul gandirii mai are si asta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tot 25 Oct. este si Zioa de Nastere a Kingului Mishu I de Sigmaringen von Hohentzollern Borusia Meohengladbah Shalke 04 !
    Care, nici pana acusica ia, nu mi-a raspuns la intrebarea pe care e-am pus-o exact acum un an si pe care o reiterez, din memorie: de ce te-ai uschit, Majestate, ca un las si nu ai crepat in fruntea poporului, cum au facut adevaratii regi ai Daciei ? Si de ce l-ai vandul pe Maresal bolsevicilor, ca sa-l puste ca pe un hot de cai ?
    Se aude ceva ? Ai avut pile, nu, de-ai scapat de la puscatoare ! Numai Ceausescu o fo mai fraier, de-a murit cu patriotismul in mana !

    RăspundețiȘtergere
  3. Care armata??? Aia care defileaza stand in barci, pe burta si sunt trasi la ștanga de 5 jepuri obosite??
    Pai si idiotu' dogaru defila mai bine cu bosorogii lui ,curgandu-le basinile din cur(pe post de vuvuzea)
    DC
    PS apropo de misu kingu....la multi ani de puscarie bastarzilor si iepelor lui si din RO si din USA

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata, mi-am retras votul dat lui Limbricea si l-am redistribuit lui Vadim Nebunul !
    Sa vad cum fac acusica s-o comving si pe hoscaita sa-si modifice votul !
    Eu cu Kakarau as hi votat, da daca si-a vandut partidul...
    Baremi sa nu-mi para rau, peste fro juma de an si sa pot injura din toate rasputerile, fara sa fiu acuzat de ipo !
    Gata, acusica scoru-i 19 la 20, sa ti-o dau ca sa me-o freci !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum spuneam si ieri, de curand s-a desfasurat, in orasul Marii Uniri, pe care bozgoroii revansarzi n-o recunosc si nici nu vor sa depuna maine coroane la monumentele eroilor ce-au cazut la datorie pentru dehortyficarea teritoriului national, deci, cum spuneam, s-a desfasurat CNRul SCMDeului !
    Adica, cum o spune un general, o adunatura de oieri calificati, care au fluierat ca niste ghiolbani !
    Nu va vine a crede ? Iaca:
    ============================
    ineri, 24 octombrie 2014
    Salutam pozitia domnului Col.(r). Remus MACOVEI privind Conducerea legitima a S C M D


    Ne intereseaza bunul mers al SCMD si suntem total de acord sa functioneze in parametri legali si rationali. Interesant documentar pe care nu toti au avut posibilitatea sa-l cunoasca , nu au avut asemenea informatii sau nu si-au propus sa faca o analiza de acest gen, in conditiile in care la nivelul conducerii S C M D exista juristi care cred ca ar trebui sa respecte actele normative ce reglementeaza functionarea unui organism . DE CE nu s-a facut aceasta analiza in cadrul C D sau DE CE nu s-a publicat un astlel de material informativ pe pagina SCMD, la care toata lumea are acces, si atunci veneau pregatiti la ALBA IUIA.

    Dupa razboi……..!

    Cert este faptul ca C N R nu a fost pregatit. Activitatea desfasurata a fost o totala ,, balba", iar nota si atitudinea unora din participanti a fost cea a unor ,,oieri calificati'' - prin acele fluieraturi ale unui ghiolban - toata lumea a vorbit de toate si nimic, iar varianta de statut nu a fost armonizata cu propunerile transmise din teritoriu de catre organizatori. Ceea ce s-a prezentat pe ,,perete’’ nu facea o analiza comparative din care sa rezulte ceva concret.

    NU S-A STIUT CE SE VREA SAU NU S-A VRUT CEVA ANUME.

    Am luat atitudine si am intervenit in timpul lucrarilor din dorinta de tempera lucruril si de a calma situatia ,,tensionata ‘’ avand si ca motivatie faptul ca cei din prezidiu NU AU FOST IN STARE SA conduca lucrarile C N R .
    Sincer nu am avut subiect de informare pentru colegii participanti la Adunarea Generala a Filialei 1 Focsani desfasurata la 23 octombrie 2014 si tot sincer imi pare rau ca m-am obosit deplasandu-ma la o asemenea distanta pentru a vedea ce nu trebuia sa vad in sindicat.
    Imi pare rau.



    LA MULTI ANI TUTUROR DE ZIUA MILITARILOR SI ARMATEI ROMANIEI.


    Sa auzim de bine
    Gl. Bg.(r). Stelian Ferariu
    ========================================
    Stiu ca pe unii ii doare la basketi de Dogaru si ai lui, derbedeii sindicatului, insa, daca tot n-am ce face, iar pentru lucrul manual imi lipseste cu desavarsire organul muncei....

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ma cac pe ei guvernoiu pulei.Au dat-o pe "comandamente de iarna si de urgenta"
    Face ponta o gargara de te pisi de ras:):):)
    DC
    Atentieee!!! mare atentieee;....s-au activat "grupele de urgenta" si-n pula mea ca nu-i nimic!!Doar propaganda desantata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "derbedeu dracului... derbedeu dracului..." iti spunea si tactu boc,nesimtitule!

      Ștergere
  7. S-a terminat comandamentul pulii de iarna.....gulgute de la un cap la altul,hi,hi
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai ce ninje! Veniti Cezar&Viurel de mi-o-ti linje!
      Muei Curdeleu, mai ninje la Birtolomeu?

      Ștergere
  8. Victor Ponta nu-i dă casă lui Traian Băsescu.
    *****************************
    Premierul Victor Ponta a explicat că legea privind casele foştilor şefi de stat trebuie modificată şi că nu este normal ca un fost şef de stat care are în proprietate o casă, să primească şi altele de la stat.

    Răspunsul premierului vine după ce în urmă cu mai bine de două săptămâni preşedintele a trimis o cerere la secretariatul general al guvernului prin care solicita o locuinţă după ce îşi va încheia mandatul pe 21 decembrie.

    "Cred că trebuie să modificăm legea şi cred că foştii şefi ai statului care au locuinţă nu mai pot beneficia de încă o locuinţă. Sigur, dacă nu au, nu o să stea la hotel, sau în chirie. Ştiu că domnul Băsescu şi-a acordat el însuşi o locuinţă, când era primar. Din câte ştiu eu, nu şi-a vândut-o. Poate nu mai trebuie să plătim din bani publici. Eu sunt premier de doi ani şi jumătate şi stau acasă, nu în case RAAPPS. Cred că şi domnul Băsescu, dacă ţine la binele public, poate să stea la dânsul acasă", a explicat Ponta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce dreaca ii mai trebo casa de la Reapepesepecere ! Las ca-i dau astia casa de la ANP, pe acelasi palier cu frac-su !
      Traiasca regele, ca maine e ziua lui ! Numai sa n-o ushkiasca din sistem, ca n-arata prea cul...

      Ștergere
  9. Ati citit cum l-a demolat seful sindicatului de la Constanta pe Dogaru ?
    Sa vezi cui am putut sa platesc eu cotizatii, aproape fro 5 bulioane de lei noi RONI romanesti !
    De cand si-a agatat si adminu, la blogroll, toate filialele astea mai nazdravane, parca te tot atrage sa dai cate un clic si p-acolea !

    http://scmdfiliala1constanta.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Uai, a-nceput jiaga-jiagaaaa ? Ca tare am chef de-un hop, hop, hop si-ale mele sfinte boase sa le loati direct in ceoc !
    Ale tale, ale taleeee
    Sarutari criminaleeeee !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  11. Sorin Oprescu:
    Parada de 1 decembrie din acest an va fi organizată în Piața Constituției.
    ----------------------
    Parada de 1 Decembrie din acest an va fi organizată în Piaţa Constituţiei. Anunţul a fost făcut de Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Arcul de Triumf, pe sub care militarii obişnuiau să defileze an de an, a intrat din luna ianuarie într-un amplu proces de modernizare. Monumentul se degradase foarte mult din cauza trecerii timpului, dar şi a traficului intens din zonă.

    Dacă până acum, militarii din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI şi SPP făceau un adevărat spectacol pe sub Arcul de Triumf, acest lucru va fi imposibil în 2014, dat fiind faptul că monumentul se află în plină reabilitare.

    Cum lucrările nu vor fi gata până pe 1 decembrie, autorităţile s-au gândit ca parada de Ziua Naţională a României să aibă loc în Piaţa Constituţiei. Acolo va fi amenajată o zonă atât pentru public, cât şi pentru oficialităţi.

    „Toţi factorii care suntem implicaţi am discutat în principiu încă din momentul în care am început lucrările la Arcul de Triumf - o vom ţine în Piaţa Constituţiei. Nu ştiu dacă au mai apărut idei pe parcurs, dar cred că aşa ar fi normal, să poată să se desfăşoare actorii principali, respectiv Armata şi celelalte instituţii", a afirmat Sorin Oprescu.

    Consolidarea, restaurarea şi conservarea Arcului de Triumf au început în acest an, termenul de finalizare a proiectului fiind martie 2015.

    Investiţia pasajului unidrecţional se ridică la 60 de milioane de lei.

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/sorin-oprescu-parada-de-1-decembrie-din-acest-an-va-fi-organizata-in-pia-a-constitu-iei-94303.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma doare la bashketi de parada din Peata Prostitutiei ! Oricum, bozgoroii nu dau doi bani pe Ziua de 1 Decembrie !
      Mandru ca sunt roman o pula ! Dupa ce m-au terfelit astia si si-au batut joc de mine, ar trebui sa fiu mandru acusica !

      Ștergere
  12. Asta-i armata Romanistanului, pe care politrucii imbuibati cica se pregatesc s-o onoreze !
    O armata de fartangai, care a ajuns sa fie "executata silit", prin executori judecatoresti !
    O armata care a luptat cu toate sfortele si mijloacele ca sa-si umileasca rezerva ! Nu conteaza cati dintre rezervisti au fost batjocoriti, 10, 1000, 30 de mii ! Unul singur daca exista, si tot bataie de joc se cheama !
    ==============================
    http://scmdfiliala1arges.blogspot.ro/
    ==============================
    A platit cineva pentru acest dezastru, fara precedent in istoria ostirii romane ?
    Nu, n-a platit nimenea ! A dat cineva cu subsemnatul pentru bascalia interminabila cu pensiile, cu falsurile produse cu adaugarea unor grupe de munca fictive si apoi cu retragerea lor, ca n-a tinut miscarea ? A fost gasit vinovat cineva pentru bascalia nationala cu avansarile si acordarea de grade militare unor neica nimeni ? Absolut nimenea ! Ba, mai mult, cine a girat secventa si-a transferat curul cat un geamantan, cu tot cu partid, la noul stapan, erijandu-se, acusica, in cel mai tare vice si cumatru pe probleme de aparare, securitate si mai nush ce sigurante nationale !
    Bineinteles, ca parte a programului "Dreptate pana la capat", nu ?
    Va-n gura de jambati nemernici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ma si intreb cum de nu le intra chilotii in cur unor derbedei, care au tupeul sa mai apara pe la depus de coroane, cand stiu ca armata a ajuns in halul de fi executata silit !
      Rusineeee baaaa ! Huooooo ! Si un fluierat prelung, cu degetul mijlociu ridicat in sus, aspecte pe care nu le pot materializa in mediul virtual !

      Ștergere
    2. Pese: si mai spune si tu cate ceva, buey Bazile ! Zi-ne ce surpriza ne-ai pregatit pentru muine seara, cand se implinesc 10 mii de bucati pe contor !
      Imi zice mie filingul ca...da mai bine tac !

      Ștergere
  13. RESPECT INSTITUŢIEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI CARE SE NUMEŞTE ARMATĂ şi "LA MULŢI ANI!"-chiar dacă din aceasta au făcut parte şi de-alde Tigri2 cel kăkăcios şi Cezărică/Petrică minte cît o puţă de furnică.
    Şi ca să nu uit...multe urări de 7,62 mm pentru cei care au distrus Românika în ultimul sfert de secol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Anonim 22.33
      Sugi pula soferilor de la RATA si de la ARMATA,tu vorbesti mai mediocrule,tu ,care in armata ai fost un turnator al colegilor si o "sluga"a sefilor,scarnavie umana,jegosul naibii !

      Ștergere
  14. Viurel MACRIS
    Cancelarul german Angela Merkel a făcut apel la ‘aliaţii Kievului’ să contribuie la plata datoriei ucrainene pentru livrările de gaze ruseşti, relatează joi publicaţia Deutsche Wirtschafts Nachrichten, citată de RIA Novosti.



    Astfel, suma necesară va fi acordată Kievului sub forma unui împrumut, ale cărui volum total şi termen de rambursare au început să fie examinate de Bruxelles încă din 21 octombrie.

    ‘Este vorba să găsim un credit care să rezolve situaţia.Am făcut o treabă bună, dar obiectivul final nu este încă atins. Până când este posibil, UE va căuta soluţii concrete, dar avem nevoie de negocieri’, a declarat Merkel după discuţiile purtate la începutul acestei săptămâni cu prim-ministrul slovac Robert Fico la Bratislava.

    Potrivit cancelarului german, negocierile dintre Uniunea Europeană, Ucraina şi Rusia ar trebui să ducă la garantarea ‘aprovizionării cu gaze, fără întrerupere, pe timpul iernii’.

    - See more at: http://www.oligarh.md/merkel-propune-ue-sa-achite-datoria-ucrainei-pentru-gazele-rusesti-presa-germana/#sthash.YA9O4rgt.dpuf



    Dache era Traienel cancelar...

    RăspundețiȘtergere
  15. O întreagă filială judeţeană UNPR joacă la două capetele. Deşi îl spijină formal pe Victor Ponta, aceştia recunosc faptul că îl votează pe Iohannis. Ba mai mult, după alegeri, UNPR va forma o nouă coaliţie de guvernare, alături de actuala Opoziţie, susţine un lider al UNPR Neamţ, potrivit site-ului stiripesurse.ro
    Mihai Almăşanu, preşedinte al organizaţiei locale Podoleni, a fost înregistrat în timp ce făcea câteva afirmaţii surprinzătoare. Acesta susţine că opiniile sale sunt împărtăşite şi de liderul UNPR Neamţ, Culiţă Tărâţă.

    http://www.nasul.tv/2014/10/24/coabitare-de-fatada-locotenentii-lui-oprea-nu-l-vor-pe-ponta-presedinte/

    RăspundețiȘtergere
  16. Bombă ! Liviu Dragnea scos din jocul alegerilor?
    -----------------
    Faptul că 200 de persoane au fost aduse vineri la ÎCCJ pentru a depune mărturie în dosarul referendumului îi face pe mulţi să gândescă la dorinţa Justiţiei de a-l pune pe Liviu Dragnea sub control judiciar între cele două tururi de scrutin.

    Desigur, este vorba doar despre un scenariu, dar dacă s-ar adeveri ar putea avea două efecte care se bat cap în cap.

    PSD şi-ar pierde strategul de campanie, în schimb activiştii şi electoratul stângii ar deveni extrem de înverşunaţi.

    În plus, ar începe să se vadă tot mai mult cusăturile cu aţă albă ale acţiunilor DNA şi ÎNCJ.

    Vom trăi şi vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  17. LA MULTI ANI ARMATEI ROMANE !
    LA MULTI ANI domnului ministru Corneliu Dobritoiu !
    LA MULTI ANI si lu Nenea Bozile, ca si Parnaile tot armata ie !
    LA MULTI ANI domnului rege cu okazea implinirii celor 93 de anisiori !
    LA MULTI ANI si fam. Beshescu, la Poarta Alba, via Rahova !

    RăspundețiȘtergere
  18. http://vreaupresedinte.gandul.info/news/maneaua-lui-bendeac-pentru-votesti-stai-acasa-nu-vota-votez-eu-din-partea-ta-video-13433401

    RăspundețiȘtergere
  19. Răspunsuri
    1. Desteapta-te motanele kkcios, desteapta-te Cezar maimuca!

      Ștergere
  20. Nu toți oamenii lui Gabriel Oprea îl susțin pe premier la prezidențiale
    UNPR-ist despre Ponta: “Dar ce pula mea, copchilul ăsta să mă vândă la ruşi? Mergem cu Iohannis"
    ===========================
    Vezi aici
    http://www.cotidianul.ro/unpr-ist-despre-ponta-dar-ce-p-mea-copchilul-asta-sa-ma-vanda-la-rusi-mergem-cu-iohannis-249738/
    ce cretinoizi conduc Romanistanul !
    Ce sa le ceri uneperoilor tradatori, daca chiar seful lor, fost mafiot si izmanar de frunte, ajuns general comandand in viata doar sacosele cu branza si cutiile cu nes pe la mai marii pecere, este un mare curinpupist traseisto-tradator !
    Cum ii turcu, e si kizdolu'!
    Uitati-va la poza de cumetrie politica, ce mutra de golanoid tradator are mocofanul ! De parca-ar zice "Ti-am bagat-o Dogarule, mai scoate-o daca poti"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si, pe-un ritmic hop, hop, hop, sa me-o loati duios la ceoc !
      In ordine alfabetica, pliz !
      Ioi, ce senzatie emoteonanta....

      Ștergere
  21. Muei, me duc sa curat zabata si revin. Pan-atunci, sa nu va plictisiti, luti o... oaie s-o beliti!

    RăspundețiȘtergere
  22. Viurel MACRIS25 octombrie 2014, 01:13
    Cancelarul german Angela Merkel a făcut apel la ‘aliaţii Kievului’ să contribuie la plata datoriei ucrainene pentru livrările de gaze ruseşti, relatează joi publicaţia Deutsche Wirtschafts Nachrichten, citată de RIA Novosti.



    Astfel, suma necesară va fi acordată Kievului sub forma unui împrumut, ale cărui volum total şi termen de rambursare au început să fie examinate de Bruxelles încă din 21 octombrie.

    ‘Este vorba să găsim un credit care să rezolve situaţia.Am făcut o treabă bună, dar obiectivul final nu este încă atins. Până când este posibil, UE va căuta soluţii concrete, dar avem nevoie de negocieri’, a declarat Merkel după discuţiile purtate la începutul acestei săptămâni cu prim-ministrul slovac Robert Fico la Bratislava.

    Potrivit cancelarului german, negocierile dintre Uniunea Europeană, Ucraina şi Rusia ar trebui să ducă la garantarea ‘aprovizionării cu gaze, fără întrerupere, pe timpul iernii’.

    - See more at: http://www.oligarh.md/merkel-propune-ue-sa-achite-datoria-ucrainei-pentru-gazele-rusesti-presa-germana/#sthash.YA9O4rgt.dpuf



    Dache era Traienel cancelar...

    Răspundeţi

    Anonim25 octombrie 2014, 03:12
    PMP – Scenariu horror pentru adversari.
    ============
    Surse din cadrul PMP dezvăluie scenariul care ar putea-o aduce pe Elena Udrea la Cotroceni.

    Astfel, ÎCCJ ar urma să anunţe luni că menţine termenul de judecată ANI contra Iohannis pe 18 noiembrie, după ce Iohannis ar câştiga alegerile pe hârtie.

    Hotărârea va fi de declarare a incompatibilităţii lui Klaus Iohannis.

    Ar urma anularea alegerilor de către CCR, iar Traian Băsescu ar mai rămâne încă şase luni la Cotroceni.

    Liderii ACL ar fi compromişi pentru că au defilat cu Iohannis, DNA s-ar ocupa în continuare de PSD, iar Elena Udrea ar deveni reprezentantul dreptei în alegerile prezidenţiale din primăvara lui 2015.

    Un astfel de scenariu are mai multe hibe, cea mai importantă fiind aceea că electoratul ar putea să reacţioneze imprevizibil şi să basculeze în favoarea unui Ponta considerat victimă a lui Traian Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru că de la publicarea materialului legat de transferarea unui teren de 70 de hectare din propietatea Armatei Române către extremiștii care conduc orașul Sfântu Gheorghe, Ministerul Apărării și guvernul României nu au avut nicio reacție, Romanian Global News reia publicarea acestui material atrăgând atenția Parchetului Militar, dar și DNA, să cerceteze modul în care o astfel de tranzacție prin care circa 70 de hectare de pământ aparținând Armatei se transferă, prin presiuni politice, către Consiliul local Sfântu Gheorghe.

    Cerem deasemenea DNA să constate dacă în cazul retrocedării unor suprafețe uriașe de pădure și teren către urmașii fostului grof maghiar Urmanczy, retrocedări arătate ca fiind ilegale de către diverse apariții în presă, fostul prefect de Harghita, Mircea Dușa, a încălcat sau nu legea în timpul mandatului său de prefect.

    Culmea umilinței pentru Armata Română! Extremiștii maghiari vor ca pe terenul cedat de Ponta și Dușa să ampaseze obeliscul sovietic din Sfântu Gherghe. Axa Budapesta- Moscova ajutată de Ponta și Dușa să se întâlnească pe terenul Armatei Române la Sfântu Gheorghe!

    Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat joi, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului local, că autorităţile locale au în vedere amenajarea unui parc memorial dedicat eroilor căzuţi în cele două războaie mondiale, în care să fie mutat şi obeliscul sovietic din centrul oraşului.

    Parcul ar urma să fie amenajat în fostul poligon militar aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, după trecerea acestuia în proprietatea oraşului. Antal Árpád a precizat că s-au purtat discuţii cu reprezentanţii Ambasadei Rusiei la Bucureşti pentru a-şi da acceptul în vederea mutării obeliscului şi speră ca răspunsul să fie pozitiv, scrie covasnamedia.ro, preluat de Romanian Global News.

    Conducerea Primăriei va continua, de asemenea, demersurile pentru transferarea poligonului din proprietatea statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului. În acest scop, autorităţile locale au adoptat un document ce va fi adresat Executivului în vederea promovării unei hotărâri de Guvern.

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.dantanasa.ro/culmea-umilintei-armatei-romane-premierul-victor-ponta-si-ministrul-mircea-dusa-cedeaza-70-de-hectare-din-propietatea-armatei-romane-catre-udmr-pe-teren-va-fi-ridicat-un-obelisc-sovietic/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey lemntanasa, si care e problema?
      Vezi ca te bagi prea mult in sama si vorbesti prostii!

      Ștergere
    2. "parc memorial dedicat eroilor căzuţi în cele două războaie mondiale" - pun separat, deoarece din cauza "copacilor", matalii nu vezi "padurea"! Iara de-oi avea altaceva, ce de igzemplu... "orbu gainilor"... este alta problema... de natura... medical/genetica!

      Ștergere
    3. Si totusi... 70-de-hectare... e cam mult pentru un parc si un obelisc!
      Asa ca... sa ne spuna DNA... cum fu treaba!

      Ștergere
    4. Corect se spune OBELESTI.

      Ștergere
  25. Aista cuco roana ii dus sa-si numere gardu', cacand o fi sa poata dovedi c-o fost! Gardu'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, a pus unul un lindik mai sus, cu bozgoroii din Romanistan (http://www.dantanasa.ro/), subect tare drag mie si mai citeam si eo, cum le-o trage ala la nara la hortysti !
      In zpecial comentariile sunt de loat in seama ! Cu s-ar zice, injiuraturile mele izolate, de p-aciulea, sunt un fel de mic copil pe langa indemnurile de pe blogul ala, alu dan tanasa !

      Ștergere
  26. Beei reservelor, ii uichend de sfarsat di toamna! Sunteti la gheburi, ai?
    Bun asa, ca ni tre sai crepelnita, da' cand terminati, la noapti, intrati si vedeti ultimili comentarii de pe lindicili lindicat, sa va treaca de oboseala.

    http://www.huhurez.com/2014/10/proiectul-legii-pensiilor-militare-mai.html?showComment=1414126898289

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dreaca sa citesti pe blogul lu Caca Rez asta, bre ? Idioteniile unui mosneag damblagit, care se vrea nostim ? Cand ii vezi pe unii cum isi nenorocesc talentele, incercand sa inchege cate o fraza cu furaciuni, 3 cuvinte de colea, doua informatii de dincolea si tot asea, iti vine sa-ti asezi coaiele pe coltul mesei si sa-si futi una, perpendicular, cu ciocanul de snitele !
      Penibil cum se pot prostitua unii, nici curve, nici ghei, nici barbati adevarati ! Mai era un prostovan cu muci pe fata, de si-a pierdut TABUL de la batalion, care ierea abonat la loat de muie pe fro 5 bloguri de specialitate, administrate de apevisti !
      Si acum imi mai aduc aminte cum strigam toti, p-aciulea, ca ne face ala de rusine ! Petrica-Gogonel, parca-i zicea !

      Ștergere
    2. Pese: au terminat de dezbatut problemele pe blogul plangaciosului ala de Olescu, marea Elita puley, iar acum s-au transferat la CufuRez, ca asta le mai da voie sa se si mai injure, ceea ce este aptsolut normal si firesc pentru niste Homo Erectus crescuti si formati, o viata intreaga, la scoala maiestriei ostasesti ! Ala a intrat in concediu de studii, iar alde Karadeniz Mangalistul or tirat-o toti, care pe unde a putut !

      Ștergere
    3. @15.38
      Te cam mananca in cur ,vezi ca o sa te intorci unde ai mai fost dar...cu alta uniforma.

      Ștergere
  27. Uai, daci ninjeeee...de zici ca vine Mos Nicolae, nu sf. Dumitru !
    Uai, LA MULTI ANI Dumitrilor si derivatilor:
    Dumitra
    Dima
    Dimitri
    Dimitrica
    Dimitrina
    Dimitrie
    Dumitrache
    Dumitrana
    Dumitrica
    Dumitrita
    Mitache
    Mitel
    Mitica
    Mitrea
    Mitrel
    Mitrica
    Mitru
    Mitrus
    Mitrut
    Mitu
    Mitus
    Si anul trecut m-am spart in figuri cu texte de astea ! Si acu 2 !
    Indata ne posteaza Nenea Burcubista traditii si obiceiuri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Si Miticilor de Bucurestan, Bahto delo-delo, ca cred ca-s tare emoteonati, acu in prag de start la mozolit de boase, pe Dealul Mitropolelii ! Sa vezi ghioante si urlete !
      Merge si hoscaita mea de babornita la mozolit de racle ! Poate intra in fro ambuscada de asta necontrolata si ma cheama la identificare...

      Ștergere
  28. In noaptea asta se schimba si ora ! Zioa de muine va avea 25 de ore, ceea ce e bine, pentru ca s-a anuntat un transport masiv de aprovizionare, la depozitul de medicamente si material sanitar, cu ALUPIGUS FORTE si MUYOTEN perfuzabil !
    Parca vad ca muine ne scoate la descarcat...

    RăspundețiȘtergere
  29. Muine descarci tu, ca noi suntem liberi la roata. Deja am pus anvelopele de duminica...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri