Google Translate

marți, 7 octombrie 2014

Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj Avangarde. Sondajul a fost realizat în perioada 28.09 - 03.10 2014

Cel mai recent sondaj de opinie realizat de Institutul Avangarde relevă intenţiile de vot ale românilor, cu 27 de zile înainte de desfăşurarea primului scrutin pentru Preşedinţia României, ce va alea loc pe 2 noiembrie.

La întrebarea "Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Preşedinţia României, dvs. personal cu care dintre următorii aţi vota?", răspunsurile repondenţilor au oferit următoarea distribuţie a voturilor:

Victor Ponta 42%
Klaus Iohannis 28%
C.P. Tăriceanu 8%
Elena Udrea 5%
Theodor Meleşcanu 4%
Monica Macovei 4%
Kelemen Hunor 4%
C.V. Tudor 2%
Dan Diaconescu 2%
William Brânză 1%
 
La întrebarea "Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Preşedinţia României şi ar candida Victor Ponta şi Klaus Iohannis, dvs. personal cu cine aţi vota?",
răspunsurile repondenţilor arată un avantaj al premierului Victor Ponta în faţa principalului său contracandidat, Klaus Iohannis.

Victor Ponta 57%
Klaus Iohannis 43%



În privinţa partidelor sau alianţelor politice, la întrebarea "Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, dvs. personal cu candidaţii cărui partid sau alitanţă politică aţi vota?" s-au primit următoarele răspunsuri:
 

PSD+UNPR+PC 42%
ACL (PNL+PDL) 30%
PMP 7%
PLR 5%
PPDD 3%
PRM 2%
PNTCD 1%
PER 1%

 
Sondajul Avangarde a mai relevat faptul că pentru primul tur de scrutin al alegerilor intenţionează să se prezinte la vot circa 50% din cei înscrişi pe liste, în timp ce pentru un al doilea tur de scrutin, procentul celor care spun că se vor prezenta la urne este de 56%.

Sondajul a fost realizat în perioada 28.09 - 03.10 2014, pe un eşantion de 950 de persoane, şi are o marjă de eroare de +/-3,18%.
 
Sursa:
------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comentarii:

  1. Buey, scuze de intarziere, insa fusei o fuga sa-l felicit pe tovarasul Vladimirovici RasPutin, de zioa lui de nastere ! Baeat de treaba RasPutin asta, a dat si el o vodka si-am facut posta o mahoarca d-aia, de-ti scoate ochii din orbite, ca la melc !
    Ierea si fam Beshesku p-acolea, inclusiv frac-su, insa iereau programati sa i-o ea la ceok abea mai pe seara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey PMT,
      Tu ne dai mari emotiuni!
      Lasa dreak bilet, cand pleci si pe undi pleci!
      Iar cand o fi subit, pune baba sa dea un tilifon!

      Ștergere
  2. IMPORTANT. ȘEDINȚE PUBLICE CCR.
    Ședințele de judecată ale CCR vor fi transmise video, începând de marți, 7 OCTOMBRIE.
    ------------------------------------------
    Curtea Constituțională a României a anunțat că, începând de marți, 7 octombrie 2014, ședințele publice de judecată vor fi transmise în direct, în format video, pe pagina de internet www.ccr.ro.

    Iată comunicatul prin care Curtea Constituțională a României anunță că ședințele publice de judecată vor fi transmise live video, începând cu cea de marți, 7 septembrie:

    "În cadrul proiectului 'Transparenţa actului de justiţie constituţională', Curtea Constituţională anunţă că, începând cu ziua de marţi, 7 octombrie 2014, ora 9:00, şedinţele publice de judecată vor fi transmise în direct, putând fi vizionate pe pagina de internet a Curţii Constituţionale (www.ccr.ro).

    RăspundețiȘtergere
  3. marți, 7 octombrie 2014

    INFORMARE PRIVIND:

    ÎNTÂLNIREA DE LA M.A.I. CU
    DOMNUL VICEPREMIER GABRIEL OPREA, ÎNTÂLNIRE

    INIŢIATĂ DE B.Op. AL FILIALEI 1 CRAIOVA

    În data de 06.10.2014 reprezentanţii Filialei 1 Craiova împreună cu Vicepreşedintele SCMD pentru zona Bucureşti - Ilfov au participat la o întâlnire, informală, la sediul M.A.I., cu domnul Vicepremier Gabriel OPREA.

    Pe timpul discuţiilor reprezentanţii SCMD au solicitat informarea domnului Prim Ministru cu problemele pensionarilor militari din cadrul sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în principal problema stadiului elaborării LEGII pensiilor militare dar şi problemele legate de recuperarea sumelor reţinute abuziv de către guvernarea Boc.

    Răspunsurile la problematica abordată au demonstrat preocuparea guvernului pentru găsirea soluţiilor optime, precum şi implicarea, directă, a domnului Vicepremier Gabriel OPREA în soluţionarea problemelor militarilor activi, în rezervă şi retragere din întregul sistem de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

    Activitatea desfăşurată demonstrează, încă o dată, faptul că DIALOGUL, este soluţia pentru îndeplinirea scopului şi obiectivelor SCMD.

    Acţiunile extremiste au contribuit şi contribuie la marginalizarea SCMD, la pierderea încrederii membrilor de sindicat în capacitatea sindicatului de a coaliza forţele necesare luptei pentru a ne păstra identitatea şi respectul societăţii.

    Elemente tehnice, de amănunt ale întâlnirii, vor fi prezentate în şedinţa CNR 2014.

    PREŞEDINTELE FILIALEI 1 CRAIOVA
    Col. (r.) Ioan Mişu NAON

    PREŞEDINTELE FILIALEI SECTOR 6 BUCUREŞTI
    VICEPREŞEDINTE PENTRU ZONA BUCUREŞTI ŞI ILFOV
    Col.(r.) Marian TUDOR

    Precizare

    În totală contradicție cu afirmațiile făcute de Președintele interimar al SCMD, dl.col.r. Mircea Dogaru, pe postul de televiziune Romania TV, în emisiunea din dimineața zilei de 07.10.2014, referitoare la dialogul avut cu reprezentanții Guvernului, precizăm că întâlnirea informală de la sediul MAI din data 06.10.2014 cu Vicepremierul Gabriel Oprea s-a constituit ca răspuns la solicitarea Filialei 1 Craiova din data de 05.10.2014 (vezi Solicitarea postată pe această pagină în data de 07.10.2014), adresată Primului ministru, de a se întâlni cu reprezentanți ai SCMD.

    Președintele Filialei sector 6 a SCMD
    Vicepreședinte pentru zona București-Ilfov
    Col.r. Marian Tudor
    Publicat de dragos la 13:18

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri