Google Translate

vineri, 3 octombrie 2014

ALEGERI PREZIDENŢIALE: Începe campania electorală. Primul tur al prezidenţialelor, 2 noiembrie


Campania electorală pentru primul tur al prezidenţialelor
din 2 noiembrie începe vineri, 3 octombrie, la ora 00.00, va dura 30 de zile şi se va încheia sâmbătă, 1 noiembrie, la ora 7.00.

În această perioadă, candidaţii pot face propagandă prin mitinguri, afişaj, presă, cu respectarea unor reguli.

Potrivit Legii 370/2004 pentru alegerea preşedintelui României, în campania electorală, candidaţii şi, după caz, partidele, alianţele politice sau electorale care i-au propus, precum şi cetăţenii au dreptul să îşi exprime opiniile în mod liber şi fără nicio discriminare, prin mitinguri, adunări, marşuri, precum şi prin intermediul mass-media.

Contestaţiile cu privire la împiedicarea unui partid sau a unei formaţiuni politice ori a unui candidat de a-şi desfăşura campania electorală în condiţiile legii se soluţionează de Curtea Constituţională, cu votul majorităţii judecătorilor, în termen de cel mult 48 de ore de la înregistrarea lor.

Organizarea mitingurilor, adunărilor şi marşurilor se poate face numai cu autorizările prevăzute de legislaţia în vigoare.

Sursa:
http://www.mediafax.ro/politic/alegeri-prezidentiale-incepe-campania-electorala-ce-pot-face-candidatii-si-ce-reguli-trebuie-sa-respecte-13361713
---------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 de comentarii:

  1. Mneatza buna la ZOO si NOO + unpic de mue VOO !
    Sa dea dreaca, ear e vinerea ! Ear incepe jiaga-jiagaaaa......

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica azi e Ziua Mondeala si Internateonala a Zambetului ! Asea ca puneti mana de ranjiti fasolea si nu mai stati constipati ca alde pulescu ala de Olescu de la Arges, care stie una si buna: nu vrea sa i-o dezghete, dom'le, mincinosul asta de Tonta si basta !
    Ai dreacu banditi, chiar, de ce nu vor sa i-o dezghete ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai Burcubell, da Cily-Uily Brandza de ce lipseste din poza ? Ca ie unul din favoritii mei la prezidentiabile, alaturi de Szstzylagiy Szsolt Baci, ala de-i cumatru cu Ciobosz Borno, lider pela Zgarda Semuiasca, de ni l-o spanzurat pe Craisor in Peata publica din Mercurea Ciuc ! Unde cica exista si o ditamai mare unitate de Vanatori de Munte, reorganizata, in cadrul unui amplu proces de profesionalizare a armatii, intr-un veritabil Batalion de Husari, dotat la standarde OTAN !
    Pai e corect asea, sa pui numa pozilii care-ti place lu matale ?
    In rest e bine, ca vad ca i-ai cam grupat, asea, cam cate 2: doi nebuni cu acte in regula, unu ce se da tribun nateonal, ear altu mare zugrav de banci tricolore prin parcuri, un hortist si un nazist, doua parasute, una faina, alta-i sluta, doi liberoi ingamfati...numa unul, responsabil cu denazificarea basista si cu dreptatea pana la capat, o ramas necuplat, cu posibilitati de afiliere cu DD Tomberon !
    Fain a dreacu !
    Eo fiind regalist monarhist comvins, ma doare la seapka de minciunile astora !
    Traiasca regele, traiasca monarhia !
    Eo cu Crin Laorentiu Kakarau vreu sa votez !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, Iohanis 9 case, e cel mai tare!
      Votati Ihanis!

      Ștergere
  4. Protest la Cluj fata de prezenta in municipiu a premierului Ungariei, Viktor Orban
    de R.M. HotNews.ro

    Zece tineri au protestat, vineri, in fata Liceului Teologic Reformat din Cluj-Napoca, fata de prezenta, la inaugurarea noului sediu al insitutiei de invatamant, a premierului Ungariei, Viktor Orban, declarand ca acesta este "un dictator", transmite Mediafax.
    ==========================
    Tara lui Papura Voda, in vremea lui Pazvante Kioru' ! Fiecare face cum il trece !
    Auzirati voi vreodata ca frun oficial de asta romanesc sa participe, prin Bozgaria, la fro inaugurare de asta, chiar si a unei crasme de sosea, din fro comunitate romaneasca ? Ma rog, daca se mai poate vorbi despre asa ceva, in tara vecina si pretina !
    Da ce vorbesc eu de Bozgaria !!!
    Auzirati voi frodata sa se intample o asemenea grozavie, chiar aciulea, pe pamant romanesc, colea la doi pasi in HarCov ? Ca eu nu-mi aduc aminte ca fro oficialitate de asta rromaneasca sa participe fro data la inaugurarea unei scoli romanesti, in fieful bozgoroilor revansardo-iredentisti !
    Si, atunci, ma intreb si eo, cum de nu le-o fi rusine sa urle, la nesfarsit, ca niste scapeti capiati de cata paprika or bagat in ei, pe la toate organurilii europene si mondeale ca, bozgoroilor iredentisto-revansarzi, care viseaza numai la rapt teritorial, nu le sunt respectate drepturile cetatenesti in zonele Romanistanului bozgorizat fortat ?
    Da ce vorbesc eu despre filme stiintifico-fantastice, despre un scenariu inchipuit, cu o eventuala participare a premierului Tonta Plagiattore Denazificatorul 1 roman, la inaugurarea unei clase-macar a unei clase, in linba rromana, de la o scoala din Szsegghetsz, aici la 2 pasi de granita, unde inca se mai gasesc multi fosti daci liberi ? Ca, astia, de se fac ca administreaza p-aciulea, prin tara lui Dorele, nu-s in stare sa inaugureze o scoala ca lumea, chiar in inima Olteniei ! Sau, mai bine spus, ai nostri le inchid si comaseaza clasele 1-4, cu 5-8, intr-o singura sala de clasa, iar bozgorii is preocupati de inaugurari, de modernizari, de epurari si alte amenintari, in zonele lor de interes !
    Hai, hai, am dat eo in delirum, da parca prea suntem luati de prostii Europei !
    Pe mine ma doare la basketi, ca dejea eo am inceput sa intrezaresc luminita de la capatul tunelulu si lumanarea de la capatul aleii din Ghencea 3, insa ma gandesc, de exemplu, la un palincarosu-care-mi roade osu, cum va buchisi el la limba bozgara, ca sa poata sa se intelege cu nepotii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Re-ati ai dreacu de imbacsiti ce sunteti, nu am dreptate ?
      Eota aciulea:
      =======================
      Școala din sufragerie

      O știre din același registru a venit în urmă cu aproximativ două săptămâni din Suceava. Pentru că autoritățile nu au reușit să renoveze școala din cătunul Dârmoxa din Suceva o învățătoare a decis să-și transforme sufrageria în sală de clasă.

      În fiecare dimineață, cele patru fetițe merg acasă la învățătoare pentru a învăța. În acest cătun, de la anul, alți 11 copii vor merge la școală.
      Soțul învățătoarei nu mai are încredere în faptul că autoritățile vor face reparații la școală și a început deja să ridice o anexă lângă casă, care să devină clasă.
      =======================================

      Tu-va-n gura de borfasi !

      Ștergere
    2. Pese: n-au reusit bre, n-au reusit AUTORITATILE astea imbacsite, de se calca pe bombeuri prin palatele Bucurestanului, sa renoveze o amarasteanca de scoala ! Adica sa asigure un minim necesar pentru niste copii, dintr-un sat uitat de Dumnezeu, ca sa buchiseasca si ei tainele abecedarului ! Iar cacatii astia inca se mai cearta pe manualele digitale !

      Ștergere
    3. Pare greu de crezut, dar în şcolile brăilene încă mai vin copii cu păduchi, din cauza condiţiilor vitrege în care trăiesc acasă. În cadrul triajului epidemiologic efectuat elevilor după vacanţă, personalul sanitar din şcolile de pe raza judeţului Brăila au depistat nu mai puţin de 127 cazuri de pediculoză.
      Au mai fost descoperite 88 de cazuri de angină faringiană, 89 cazuri de alte boli infecţioase, 80 cazuri de micoze, listă la care se adaugă şi trei cazuri de varicelă. Potrivit DSP Brăila, în aceste situaţii s-au impus măsuri adecvate în vederea prevenirii extinderii lor în rândul populaţiei de vârstă şcolară, precum scutiri medicale sau recomandări de tratament.

      Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/braila/peste-100-copii-braileni-s-au-dus-scoala-paduchi-1_542e9bbb0d133766a8a2cf3a/index.html
      ==========================

      Cum e cu manoalele alea virtuoase ? Ori in mintea voastra de politruci baronizati, invatamantul e numa ala de pe la Spiritu Haret, ori de pe la Fratii Buzaesti, ori de pe la Pantofi Sandor de prin marile orease ale Romanistanului !
      Ala de prin sate si catune, pe unde invatamantul a devenit un lux, iar abandonul scolar a ajuns la cota de 1 din 5, nu se pune, nu ?

      Ștergere
  5. Basescu ramane la Bulau !
    N-are importanta care Basescu, cu cat mai multi din clanul asta, cu atat mai cul !
    O singura obtservatie a isi avea: ceva mai repede si cat mai mult ! La max, daca se poate !
    ======================
    Zurza: Latrina 3, stirilii amezei

    RăspundețiȘtergere
  6. Ear la 15 fix
    Sa ma loati de pix
    Si-ntr-un ritmic hop, hop, hop
    Sa mi-l duceti drept la ceoc !

    Ioi ! Cat talent m-a plesnit...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei nouă miniştri din Guvernul Năstase şi Guvernele Boc 1, 2 şi 3, suspectaţi de corupţie în dosarul „Microsoft”, deţin averi impresionante. În cazul în care Parlamentul va aviza urmărirea penală a foştilor demnitari, anchetatorii le vor lua la puricat şi averile.

    Afacerea Microsoft a demarat în Parlament cu frâna de mână ... Şerban Mihăilescu, zis ”Miky Şpagă”, are un apartament de 186 de metri pătraţi, în Bucureşti, cumpărat în 2008, două case de vacanţă în judeţul Prahova şi un teren intravilan de 2.000 de metri pătraţi. Mihăilescu a mai declarat 57.000 de lei, 46.000 de euro şi 5.500 de dolari. Familia Mihăilescu mai are bijuterii şi obiecte de artă în valoare de 160.000 de lei. La rândul lui, Mihai Tănăsescu are nu mai puţin de cinci apartamente în Bucureşti, o casă în Cornu şi alta în Giurgiu, potrivit ultimei declaraţii de avere, din 2006. Acesta mai deţine obiecte de artă şi bijuterii, în valoare totală de circa 60.000 de euro. Nici averea lui Dan Nica nu este de neglijat. Fostul ministru al telecomunicaţiilor deţine un apartament de 100 de metri pătraţi în Galaţi, un autoturism Audi A4, bijuterii din aur şi argint în valoare de 35.000 de lei, tablouri de 25.000 lei, o colecţie de timbre româneşti şi străine în valoare de 70.000 lei, trei ceasuri de mâna cu o valoare estimată de 15.000 de lei şi icoane din lemn şi sticlă de 9.000 lei. Nica are în conturi 112.000 de lei şi 36.500 de euro.

    Latifundiarii Athanasiu şi Funeriu Alexandru Athanasiu deţine nu mai puţin de 69 de hectare de teren agricol în judeţul Constanţa, precum şi o casă de locuit în Bucureşti, de 230 de metri pătraţi. Athanasiu mai are bijuterii, icoane şi tablouri în valoarea de 15.000 de euro şi depozite bancare în sumă de 260.000 de lei şi 38.200 de euro. Latifundiar este şi Daniel Funeriu, care are două terenuri agricole în Timiş, de 50.000 de metri pătraţi. Fostul ministru al Educaţiei mai deţine un apartament de 219 metri pătraţi în Arad şi o casă în Germania. Conturile familiei Funeriu în bănci sunt de 151.000 de euro, 11.900 de lei, 6.000 de dolari şi 1.300 de yeni, potrivit declaraţiei de avere. Valerian Vreme are trei terenuri în Oneşti, cu o suprafaţă totală de 4.130 de metri pătraţi. Tot în Oneşti, Vreme mai are şi un apartament, o casă şi două spaţii comerciale. Cel mai sărac ministru suspectat de corupţie este Gabriel Sandu. Ultima sa declaraţie de avere, cea din 2008, este aproape albă. Fostul ministrul al comunicaţiilor, suspectat că a luat mită milioane de euro, nu a declarat nici măcar un leu. A trecut-o în schimb pe fosta soţie, care s-a ales în urma divorţului cu două clădiri şi un teren. Săracă, în comparaţie cu ceilalţi foşti demnitari poate fi considerată şi Ecaterina Andronescu. Averea sa este formată dintr-un apartament în Bucureşti, un autoturism Toyota şi un cont de 218.000 de lei. Ceva mai bine stă Adriana Ţicău, proprietară a două apartamente, unul în Galaţi, iar altul în Franţa. Ţicău mai are un depozit bancar de 134.000 de euro.

    Citeste mai mult: adev.ro/ncttzw
    ====================================
    Regimul dictatorial de trista amintire i-ar fi puscat pe loc ! Si nu numai pe astia !
    Daca observati, indiferent de culoarea politica si de apucaturile de partid, imediat ce se vad la butoanele banului public, toti devin sifonari veritabili !
    O cloaca generala nationala de care nu mai putem scapa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sa traiti bineeee ! Cum ar zice seful celui mai puternic clan mafiot mioritic, din cartelul NaNa !
      Ioi, manca-ti-asi flota ta de shugubatz !

      Ștergere
  8. Jos democratia, sus monarhia !
    Vreau rege despotic si cate o ghilotina prin fiecare piata publica !
    M-am saturat de rahatul asta cu democratia la romani !
    Buey, ce dor mi-e de scandarile alea, cu "Vom munci si vom lupta" si de cantecurile alea patriotice cu "Macareale rad in soare argintii "!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pana revin, reiterez rugamintea ca, intr-un responsabil hop, hop, hop, nitzelush sa mi-o muiati la ceoc, ceoc, ceoc !
    Prego !

    RăspundețiȘtergere
  10. Muei, ti-ai luat pasteaua?

    RăspundețiȘtergere
  11. Un alt subect de reconciliere nateonala la romani: afacerea Maicrău Soft !
    Potrivit guvernatorului general al coloniei, singurul nevinovat si curat ca lacrima este fostul ministru Danel Franghiu ! Restul e bagabonti, bineinteles ! Sa auda si organilii de justite, care instrumenteaza cazul Maicrău Soft !

    RăspundețiȘtergere
  12. Besesku: bine ca dormiti sub umbrela art.5, in timp ce armata e vraiste !
    Bravo sefu ! Da cine pula mea o fo comandantul suprem al FA timp de 10 ani ? Si cine a condus guvernele boc ( boc = cacat in limba turca) 1-6 si guvernul Unguient in perioada 2008-2012 ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eote si la astia:
    ===================

    COMUNICATUL
    Vicepreşedintelui coordonator pentru Zona de Nord Vest

    În ședința Comitetului Director al SCMD din data de 02 octombrie2014, s-au luat următoarele decizii:

    1. Lucrările Consiliului Naţional al Reprezentanţilor se va desfășura în 17-18 octombrie a.c., la Alba Iulia, cu următoarea ordine de zi:
    a. Dezbaterea și aprobarea modificărilor la Statut SCMD;
    b. Prorogarea mandatului actualei conduceri a SCMD, până la validarea modificărilor statutului de către instanța de judecată şi convocarea CNR extraordinar conform prevederilor noului statut.

    2. În vederea stabilirii participanţilor la CNR-2014, Comitetul Director a hotărât
    a) desfiinţarea filialelor care nu mai au în evidenţă niciun membru;
    b) filialelor care au sub 15 membri li s-a acordat termen până la data de 10 octombrie pentru a-şi completa efectivele, în caz contrar urmând ca şi ele să fie desfiinţate iar membrii din evidenţă se vor putea transfera la alte filiale din apropiere, care îndeplinesc condiţiile statutare de funcţionare.

    3. Deoarece după mai mult de doi ani de promisiuni doar o mică parte au fost onorate, SCMD va începe pichetarea sediului central al PSD din Bd. Kiseleff nr. 10, luni 06. 10.2014 la orele 14.00.


    Preşedintele Filialei 1 Zalău
    Vicepreşedinte coordonator pentru Zona de Nord Vest

    Col.(r)Anton COTOI
    ===============================

    Probleme mari, dom-le !
    Auzi, desfiintarea filialelor care NU MAI AU NICIUN MEMBRU ! Pfoai de mine ! Adica nu le-au desfiintat cand or avut supt 15, adica fro 14, ori 11, sau 8 membrake, asea cum zice la statut, si le desfiinteaza acusica, cand bate vantul prin ele !
    Auzi bre, cica semneaza "Vicepreşedinte coordonator pentru Zona de Nord Vest " !!! Te doare sub coae, numa cand citesti intitulatura ! Zona de Nord-Vest, cand, in fapt, mai sunt cativa sugrumati de astia basinosi, de-au ramas prin mascarada asta de sindicacat numai sa mai aibe cate-un motiv de a a-si prosti babaciunile p-acasa si sa escape pe la cate o bere fara alcool, o cutie la 5 mosnegi !

    Sa vezi balacareala ce iese la Cenereul asta, cand o incepe sa bata Tudor Razvratiteanul cu pumnii in masa iar Nea Mishu Nea Om sa urle mai tare ca mocanita de pe Valea Vaserului, in timp ce liderii de la Constanta si Iasi vor lansa, din fundul salei, la fiecare 5 min.baloane cu aer cald !
    Spekeri astia, nu degeaba or gasit gogorita cu "Prorogarea" debarcarii lu Dogy si ai lui-banditii sindicatului, pana cand Justitea isi va spune cuvantul pe noul statut ! Adica la pulivara !

    Buey, intrebarea e: cum dreacu de mai exista, inca si la ora asta, fraieresteni care sa mai puna botul la circaraia asta dogariana ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: Terminati dreacu cu prostiile ! Treceti pe la popa sa va spovediti si sa va lepadati de Satana, dupa care, cu certificat de la sfantu parinte, prezentati-va, urjent, la domnu Iliescu de la Anecemerere, sa va ea in evidenta, pe baza de cotizatie !
      Aia au si sedii ca lumea, prin casile armatii, mai dau si grade in rezerva, de alea adevarate, nu ca ale lui Storcescu, organizeaza balul martisorului, iti deconteaza o parte din ingropaciune cand te duci, o mai pun de un revelion, mai un loc de cazare la Agat ori la Cota omie 4 sute...o mai pun si de cate o beuta prin cele popoti...ce mai, viata bre !
      Plus ca-i ordine si disciplina, asea cum se cere din partea presedintelui spiritual si de onoare al asociatiei, care vegheaza de aproape la unitatea de grup a celor ce pot fi chemati la arme, in orice moment !

      Ștergere
  14. Mai PMT ! La ora asta in dreapta scrie 6. Cred ca toti au adormit cu barba-n piept. Ca si tine de altfel ! De la 18.30 taci ! De ce, mai ? Nu vezi c-ai ramas in fundul gol? Dracu mai vin americanii sa-ti traga nadragii ! O sa te friga la fund crivatul ! Dormi in bocanci !

    RăspundețiȘtergere
  15. Muei, s-a oprit coorentul?

    RăspundețiȘtergere
  16. Puleasca asta cu perfuziile imi da emoturi! HOP, HOP, HOP ?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri