Google Translate

miercuri, 29 octombrie 2014

Atentie, cu cine VOTATI. Nu irositi timpul, votul. Candidati de poveste, promisiuni exotice!

 
Nu există campanie electorală fără promisiuni bizare. Cel puţin nu în România. La prezidenţialele de anul acesta, regăsim în programele unora dintre candidaţi obiective de-a dreptul fantasmagorice.

 De departe, cel mai suculent program este cel al lui Dan Diaconescu. Acesta propune un referendum pentru reintroducerea pedepsei cu moartea, reducerea TVA la 14% sau înfiinţarea Companiei Averea Poporului. Totodată, Diaconescu mai promite şi cupoane de 20.000 de euro pentru cei care vor să îşi deschidă o afacere. Însă cap de listă sunt două puncte absolut hilare: acordarea cetăţeniei celor care investesc minte şi suflet în România şi revenirea OTV pe firmele de cablu.


 
 
 
Candidatul Gheorghe Funar îşi menţine şi la alegerile din acest an dorinţa scoaterii în afara legii a UDMR, precum şi interzicerea partidelor politice constituite pe criterii etnice. La fel ca şi Diaconescu, Funar îşi doreşte reîntregirea teritoriului României, prin alipirea Moldovei, dar are şi promisiuni fiscale ambiţioase, precum reducerea cotei unice de impozitare la 10 % ă şi a TVA la 15 %, iar la alimentele de bază la 3 %.


 
Promisiuni exotice are şi William Brânză, candidatul PER, printre care stimularea naşterilor şi acodarea unei subvenţii de 2.000 de euro pentru fiecare bebeluş şi taxe zero timp de 5 ani pentru deschiderea unei afaceri în România. Brânză vrea să îi convingă pe români să îi acorde votul şi în schimbul unor bilete de avion acordate gratuit.

"Reducerea TVA la 14%, pentru România, ar însemna în acest moment intrarea în colaps total. La ora actuală, principala sursă de venit în economia românească este TVA, pe care o suportăm toţi", a precizat antreprenorul Ilan Laufer, invitat în ediţia miercuri a emisiunii Daily Income.Sursa:
http://www.antena3.ro/politica/daily-income-programe-electorale-de-poveste-promisiunile-bizare-ale-candidatilor-271652.html
----------------------------------------------------------------------------


Batalia este extrem de dura si are doar doua parti: 1.Victor Ponta = un nou inceput, noi sperante si 2.Klaus Iohannis = continuarea regimului Basescu/udrea & apropiatii!! Dincolo de aceste doua optiuni reale, sunt doar parole, parole... speculatii idioate, timp pierdut, iluzii desarte! Romani, treziti-va! Alegeti ce vreti, dar in cunostinta de cauza pentru voi si familiile voastre! Nu fiti idioti! Dupa, Dumnezeu cu mila! Vom fi aici si vom mai vorbi!
Admin Romania Megalitica
----------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comentarii:

 1. Batalia este extrem de dura si are doar doua parti: 1.Victor Ponta = un nou inceput, noi sperante si 2.Klaus Iohannis = continuarea regimului Basescu/udrea & apropiatii!! Dincolo de aceste doua optiuni reale, sunt doar parole, parole... speculatii idioate, timp pierdut, iluzii desarte! Romani, treziti-va! Alegeti ce vreti, dar in cunostinta de cauza pentru voi si familiile voastre! Nu fiti idioti! Dupa, Dumnezeu cu mila! Vom fi aici si vom mai vorbi!

  RăspundețiȘtergere
 2. In afara de PONTA, singurii care au ,,sanse''(fiind continuatorii regimului basist si sprijinit de acesta), ar fi JosCANIS si avocata pulii. Nici cu Ponta nu mi-e rusine, dar prea s-a imputit branza.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bueiii, votaţi-l pe K. Horror, că ăsta-i ciunstit şi ie din aceeaşi rasă cu a mutănelului kkcios.

  RăspundețiȘtergere
 4. EADS, EADS, Targusorul unde e? Aia nu foloseste acoilea posete, asia- i? Mda, cand te maninca- n cur si si bagi botu- n smantana altuia...

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite