Google Translate

miercuri, 1 octombrie 2014

Banditii, toti banditii... trebuie sa plateasca! Milionarul Alexandru Bittner a colaborat cu FBI în dosarul Microsoft (VIDEO)


Prietenul lui Adrian Năstase, milionarul Alexandru Bittner, omul care în perioada 2000-2004, a controlat toate proiectele de IT pe durata guvernării PSD-iste a colaborat cu FBI în dosarul Microsoft. Totul pentru a-şi proteja banii din conturile americane.

Internal Revenue Service, agenţia guvernamentală americană specializată în colectarea impozitelor a pus sechestru pe averea combinatorului post-decembrist după ce a intrat în posesia unor date conform cărora acesta era suspect de fapte de corupţie. În schimbul unor mărturii în dosarul instrumentat de procurorii români, Baronul Deltei, aşa cum i s-a mai spus lui Bittner, şi-a menţinut sumele intacte prin vânzare proprietaţilor şi prin lichidarea firmelor din România.

Apropiatul lui Adrian Nastase, nimeni altul decât milionarul Alaxandru Bittner, joacă în dosarul Microsoft departe de România tocmai din Statele Unite. Ultimele informaţii apărute în primâvara acestui an arată că omul de afaceri care deţine şi cetăţenie americană a plecat în SUA în 2013 renunţând la tot ce a avut în ţară nu înainte de -aşi transforma averea în bani frumoşi transferaţi în conturi americane. FBI a aflat că Bittner este vizat de o anchetă penală în România fiind alături de Claudiu Florică, un pion principal în afaceri suspecte cu statul şi cu oameni care deţin funcţii la nivel înalt, ceea ce reiese şi din investigaţiile DNA.

”Claudiu Florică s-a întâlnit în primăvara anului 2004 cu Alexandru Bittner care controla toate proiectele de IT în perioada guvernării PSD-iste, 2000 - 2004, iar acesta i-a oferit lui Claudiu Florică susţinerea pe lângă Adrian Năstase în proiectele sistemului de securizare a frontierelor de stat şi proiectul licenţierii Guvernului României pentru produse Microsoft cu condiţia să renunţe să mai facă presiuni pentru a reintra în proiectului Sistemului Educaţional Informatizat”,
se arată în referatul DNA.

Tot în 2004, susţin sursele judiciare,
”Claudiu Florică a avut o întâlnire cu Alexandru Bittner care în perioada respectivă controla în numele şi pentru Adrian Năstase orice contract de tehnică de calcul şi software cu Guvernul României şi ministerele sale, acestea solicitând un procent din respectivele contracte prin firmele off-shore pe care le controla, ca plată pentru obţinerea semnăturilor la nivelul primului - ministru, Adrian Năstase”.
Jurnaliştii de la Curentul susţin că omul de afaceri Alexandru Bittner s-a ales cu sechestru pe avere dispus de fiscul american, Internal Revenue Service, şi pentru salvarea banilor a decis să vorbescă în dosarul Microsoft, obţinând o înțelegere cu autoritățile americane. Afacerile lui Bittner nu s-au limitat numai în domeniul IT şi imobiliare. Concesiunile din Delta Dunării din perioada 2002-2003 l-au transformat în Baronul Deltei. În plus, presa a relatat că, poate în premieră în Romania, Bittner a inaugurat sistemul off-shore-urilor britanice în spatele cărora nu exista, se pare, decât o firma de avocatură englezească. Pentru ca lucrurile sa ramană în familie, toate aceste firme din Marea Britanie au fost reprezentate în Romania de avocata Marieta Anastăsescu, nimeni alta decît vecina de la etajul 2 a lui Năstase din blocul situat în strada Zambaccian.

Jurnaliştii mai scriu că tot în perioada guvernării PSD, ”având tot sprijinul autoritatilor, în mandatul 2000-2004, Alexandru Bittner & Co. au reusit să-si dezvolte la Jurilovca, la Gura Portitei, propria statiune turistică. Firma Turism şi Agrement SA este cea care administreaza la Gura Portiţei un adevarat complex turistic, cu restaurante, hoteluri, vile, baruri, discoteci, vase de agrement şi fântani arteziene”.

Combinatorul post-decembrist a făcut afaceri şi cu Dan Radu Ruşanu. Din iulie 2003, Ruşanu care a fost un apropiat al fostului premier Tăriceanu, a preluat rolul de contabil pentru unele din afacerile grupării Bittner. Numele lui Bittner a fost legat şi de cazul Mătuşa Tamara. Năstase l-a numit consilierul femeii de peste 90 de ani care a lăsat familiei Năstase o avere frumuşică. Pentru tranzacţiile cu bătrâna fostul premier. a fost achitat definitiv.
Bittner a colaborat cu FBI in dosarul Microsoft. VIDEO



Sursa: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/milionarul-alexandru-bittner-a-colaborat-cu-fbi-in-dosarul-microsoft-video-92590.html
-----------------------------------------------

Cititi mai mult AICI:
Alexandru Bittner a mărturisit tot în SUA... (?!!?)
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ROBERT TURCESCU 100% 
- ALEXANDRU BITTNER & LIVIU MIHAIU - 12 SEPT. 2005 (1/3)



ROBERT TURCESCU 100% - ALEXANDRU BITTNER & LIVIU MIHAIU - 12 SEPT. 2005 (2/3)

  

ROBERT TURCESCU 100% - ALEXANDRU BITTNER & LIVIU MIHAIU - 12 SEPT. 2005 (3/3)


--------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

32 de comentarii:

  1. Cei de-or aptsolvit la Bastilia din C-lung Moldovenesc si au facut istoria cu prof Popa Anghel
    ====================
    Un ultim pios omagiu marelui patriot, istoric, scriitor [i dasc`l a numeroase genera]ii de absolven]i ai Liceului Militar {tefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc, profesor dr. POPA ANGHEL, care a p`r`sit aceast` lume în diminea]a zilei de 25 septembrie. Dumnezeu s`-l aib` în grij` [i s`-l odihneasc` în pace!
    =======================================
    Asta ierea mare fan a lu Nea pula Ion Bonaparte. Cine citea fro carte despre veata si apucaturile piticului cracanat si indraznea sa deschida o discutie cu tov. Popa, om se facea la istorie ! Am incercat si eo sa-i vand niste gogosi odata, citite intr-o vacanta intr-un Magazin Istoric si ierea s-o belesc in cel mai pur stil frantuzesc ! M-a citit imediat ca eram textier, iesit la mica ciupeala !
    Ce vremuri bre, ce vremuri !

    Zeii sa-l aiba in paza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: zurza: Obositorul Militarilor, numarul proaspat, rubrica Ushkeli.

      Ștergere
  2. Ca tot frunzaresc Obositorul : pleaca ai nostri in Portugalea sa invete sa se dea cu Ef 16pe, care cica vor fi operationale si in dotarea Romanistanului undeva prin 2017 ! Asta daca, pana atunci, nu intra in vigoarea proectu ala de lege cu bozgorizarea Romanistanului si, in loc de cioroiplane, o sa avem nevoe de cai de asalt, ca sa ne antrenam in Cincu alaturi de Batalioanele de Husari !
    Ighen ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: vazui ca lumea buna de jea se bate prin deserte cu Ef 22 invizibal si mai nush ce multiroale de astea gen Star Tric, iar noi marsaluim cu entuziasm patriotic ca sa descifram tainele unor rable, aruncate de altii la cimitirul avioanelor !
      Haidi bre, ce dreacu ma aburiti cu kestii d-astea...

      Ștergere
  3. Dosarul Microsoft. Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan
    au primit şpagă de la Dinu Pescariu.
    ===================
    Ancheta procurorilor anticorupţie în dosarul licenţelor IT furnizate de Microsoft scoate la iveală noi detalii inedite. Fostul soţ al Elenei Udrea, afaceristul Dorin Cocoş, a luat o şpagă de “8-9 milioane de euro”, în timp ce primarul preferat de la Neamţ, Gheorghe Ştefan “Pinalti”, s-ar fi ales cu doar 3 milioane de euro, pe durata derulării contractelor. Unul dintre martorii audiaţi le-a spus procurorilor că Dorin Cocoş a primit în mare parte banii în numerar, “banii fiind retraşi numerar din Elveţia de Pescariu Dinu şi înmânaţi personal de acesta lui Dorin Cocoş”. Interesant, în declaraţia de avere a Elenei Udrea din 2009 apare că a luat un împrumut în valoare de 200.000 de lei de la Dinu Pescariu. Tot prin Dinu Pescariu ar fi primit şpaga şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, care ar fi încasat 3 milioane de euro de la Claudiu Florică, fostul şef al Fujitsu în România, pentru încheierea acordului 2009-2012 pentru închirierea licenţelor de la Microsoft. Banii i-au fost transferaţi într-un off-shore.

    Martorii din dosarul Microsoft au început să vorbească, unul câte unul. Declaraţiile acestora au fost prezentate în documentele procurorilor anticorupţie, prin care se cerea avizul pentru începerea urmării penale împotriva a nouă foşti miniştri de la Educaţie şi Comunicaţii. Potrivit documentelor, unul dintre martorii audiaţi de DNA le-a declarat anchetatorilor că omul de afaceri Dorin Cocoş şi primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, au primit “8-9” milioane de euro, respectiv “3 milioane de euro”, pe durata derulării contractelor. [......]

    Udrea s-a lepădat de Cocoş

    În declaraţia de avere depusă de Elena Udrea în 15 iunie 2009 se precizează că a luat un împrumut de 200.000 de lei de la Dinu Pescariu. Marţi seară, însă, Elena Udrea nu a suflat nicio vorbă despre relaţia ei cu Dinu Pescariu. Ba mai mult, s-a lepădat de fostul soţ, Dorin Cocoş, cu care era măritată în momentul în care acesta îşi încasa comisionul din Elveţia. Această situaţie ridică multe semne de întrebare. Una dintre acestea ar fi dacă la data divorţului Dorin Cocoş a renunţat la jumătate din suma de bani încasată drept şpagă? Sau dacă banii au fost cheltuiţi împreună pe diverse bunuri? În stilul caracteristic, Udrea a spus că ea nu a ştiut nimic şi Cocoş să răspundă pentru ceea ce a făcut.

    http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/dosarul-microsoft-dorin-cocos-si-gheorghe-stefan-au-primit-spaga-de-la-dinu-pescariu-678707.html

    RăspundețiȘtergere
  4. La loc comanda, tilicarilor !
    ===============================
    SCMD incepe pichetarea sediului central al PSD din Bd. Kiseleff, nr 10, luni, 06.10.2014, la ora 14.00, pentru a reaminti Guvernului Ponta, dupa doi ani si jumatate de promisiuni partial onorate sau deloc, ca existam.
    ========================
    Da, da, existam ! Si valoram exact cat o ceapa stricata de la degeraturi severe !
    Exact ce ziceam, intr-un stil pur academic, mai deunazi: PULA, PULA, PULAAA !
    Ii doare pe astia la basketi de penziile militarilor ! In opinea celui mai tare vicepremier pe care l-a avut frodata Romanistanul, fost sef de mafie personala si actual cumatru de premier, problema penziilor este rezolvata ! 80 la 100 din rezerva e cu ceocul mic in urma beneficei contributeli, iar partea hailalta, cu ele belite si criogenate, nu mai conteaza in ecuatie !
    Iar cei de tot flutura steagul rascolutiei si ameninta cu votul contra la prezidentiale, sa stea linistiti ca dejea s-au lansat contramasurile necesare ! Numai pomenile alea date behaitorilor bisericesti si mai nush ce amnistii si pensii de serviciu pentru stiuardeze au anulat demult un eventual dezechilibru !
    Haidi bre, iar incepeti cu cacanarelile astea, de-a piketarea pe la colturi ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buey Burcubista, vezi ca ti se invarte contorul ca morisca de la Poartele de Fer !
    Nici n-ai optservat c-ai sarit in 930jde mii cu uarp 7 !
    Te-n barba de zbuciumat !
    Te-a mancat in gaoz sa pui lanturi la poarta, ai ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buey acestia, a aprobat Sparlamentul, azi, Masterplanul ala de-a costa doo milioane de euro ?
    Nu de alta, da ca maine vine campionatul ala de fotbal european la Bucurestan si ear ne prinde cu sioselele plombate cu nisip amestecat cu catran !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de parca me-ar pasa de planurile lor, care, mai mult ca sigur, vor asigura un alt lot consistent de noi demnitari si functionari inalt publici pentru universitatile de la Aiud, Gherla si Poarta Alba ! Eo, de exemplu, la acesta ora cand plantonul 1 dejea si-a intrat in mana si numara ciorapii imputiti de pe bocanci, visez la cum ar hi daca, absolut toti, intr-un ritmic hop, hop, hop, exact in acest moment al serii, me-ati loa-o oleaca, suav, la ceoc ! Indiferent de zona geografica de provenienta !

      Ștergere
  7. Elena Udrea clarifică audierea sa de la DNA.
    ---------------
    Elena Udrea a postat pe Facebook un mesaj prin care vrea să clarifice vizita sa de la DNA. Clarificări privind prezenţa mea la DNA, scrie Elena Udrea."

    1. Am fost invitată în calitate de martor și nu am altă calitate în dosar.
    2. Din câte am înţeles de la procurori, neregulile semnalate ţin de modul în care s-ar fi atribuit prin licitaţie anumite contracte către diverse firme.Fac precizarea că nu MDRT organiza licitaţiile cu pricina, ci beneficiarii lucrărilor – administraţiile publice locale (fie consiliile judeţene, fie primăriile). MDRT doar aloca fonduri către administrațiile locale.În plus, această licitaţie a fost organizată în 2009, când nu eu eram ministru.
    3. Nu există nereguli în modul în care MDRT a finanţat programele de investiţii, alocările de fonduri publice fiind transparente.Justiția trebuie să-şi facă datoria indiferent de persoana care face obiectul cauzelor în discuţie. Voi colabora cu instituţiile Justiţiei ori de câte ori mi se va cere, pentru că domnia legii reprezintă cel mai mare câştig al României din ultimii 25 de ani", subliniază Elena Udrea.

    - See more at: http://www.obiectiv.info/elena-udrea-clarifica-audierea-sa-de-la-dna_55889.html#sthash.5JKZFivL.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  8. Mneatza buna la ZOO + NOO si un pic de mue VOO !

    RăspundețiȘtergere
  9. Cica "Banditii, toti banditii... trebuie sa plateasca!" ! De acord, toti banditii trebo sa plateste, dar sa inceapa plata viceversa, cu cei mai proaspeti banditi, ca sa nu o mierleste pana le vine randul la plata, peste fro 10 ani ! Ca asea se procedeaza in Romanistan, pana ajiunge ei sa plateste ori o ushkeste d-aciulea de le pierzi urma, ori o ushkeste pe cale naturala, ca Dinu Paturiciu Petroleum Furtum, caruia i-au incetat, de jure, toate procesele, urmaririlii si hartuirilii !
    Ei, banditii, ar treboi sa plateste exact in ordinea cu astia de-au fost sefi de mafii personale=primii la plata, apoi cu aia de-au distrus flota si-au ctitorit terene de fotbal in rampa, apoi cu banditii care a parcelizat Romanistanul si l-au vandut pe felii, inclusiv cu cei de-au permis bozgorizarea integrala a unei regiuni din colonie, apoi cu banditii care au organizat Marea Rascolutie din Decembre si tot asea, pana ajiungem in strafundurile istoriei, adica la Kingu Mishu 1 roman, care e cel mai longeviv bandit ! Insa, in cel din urma exemplu, nu cred ca mai e cazul sa plateste fizic, ci doar moral, ca pana ajiunge procororii cu biblea sub brat sa-l ia la intrebari, sigur ii canta mai intai vesnica pomeneala, un sobor de fro 300 de pochi !
    Da, da, mie-mi spuneti cum e cu banditismul la romani ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa dea Dumnezeu!
      D...zei mamii lor de banditi!

      Ștergere
  10. Buey, ear a dat cu var adminu p-aciulea ! Va spusei eo ca asta-si schimba firmamentu', dupa starea vremii, prezentata de Busu la proteve ? Mai lipseste kestea aia cu "mironositele" si atenteonarea cu "sa nu ziceti ca nu v-am zis" ! Da cred ca nu mai tine minte si d-aia o tot carpeste, step bai step, pana i-o esi o varianta ceva asemanatoare cu originalul !
    Deh, de la o etate incepi sa resimti acut racoarea si umiditatea care te-au insotit o veata intreaga, in indeplinirea atributiilor de serviciu, prin cele pusicarii !
    Las ca-i bine si-asea, decat deloc, stand pe la portile incuiate si inlantuite ale blogulu, mai a dreacu decat cele de la de maxima secu Sing Sing....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da uăi, iar o spoit! Numa cî lipsăşti chestia ceia cu "doze duble de bunî dispoziţii".

      Ștergere
    2. Ia bagati voi ... daca sunteti asa destepti... care era "textu" ???

      Ștergere
    3. Unde dreaca ai mai vazut tu destepti la clinica de nebuni ! Da-l dreaca de tecst, esenta conteaza ! Nici sifiliticul ala de Eminescu nu-si tinea minte textele, dache nu le zmangalea pe undeva ! Bine, la ala ierea vorba de geniu....da, asea, ca idee

      Ștergere
  11. Livrarile de gaze rusesti catre Romania au scazut miercuri cu 13% fata de cat s-a programat
    de CP HotNews.ro
    ===============================
    Mare paguba-n ciuperci ca se joaca Ivan Turbinca cu rozeta de la robinet ! Romanasii pot trai si fara gaze. Sa va spuna KakaDeniz de la Mangalea, care, in afara de gazele pe care le detine la portile gaozului, nu foloseste decat aerul conditionat cu invertor extractor. Asta de cand a renuntat la sobele de tericota, cucare isi incalzea apartamentul confort sporit, de 35 mp, de pe Rozelor 147 , colt cu Siemens-Paradiso !
    Mare lucru sa trecem la incalzirea cu lemne, atata timp cat Dedemanul e plin de sobe Vesta, iar lemnul il putem importa, in cantitati arhisuficiente, de la vecinii nostri din RA Harcov, cu capitala la Sen Jorj, stat pretin si frate !

    RăspundețiȘtergere
  12. "Declaraţiile lui Robert Turcescu, în care a arătat că a fost ofiţer acoperit, "nu sunt de natură să constituie infracţiuni", a declarat, joi, procurorul general al României, Tiberiu Niţu. Acesta este şi motivul pentru care Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) nu s-a sesizat din oficiu în acest caz."zice zearu Cotideanu.
    =============================================
    Pai nu asta ma intereseaza pe mine, daca ragaielile talambului astuia de Storcescu constituie, ori nu, infractiuni !
    Pe mine ma intereseaza si a isi dori sa aflu pe baza caror merite deo sebite a ajiuns acest Niki Percea, ditamai lent-colonelul in armata Romanistanului, adica un fel de coleg de bransa cu lent colonelul Cezar Muci pe Fata, care se-a dedicat intreaga veata si pricepere prin Gheazeul diviziei la strans gogonici cu curul ?
    Adica cine imi poate spune mie ca intre un lent colonel de carton, ca si generalul de carton Onteanul si un lent colonel autentic si adevarat, ca Cezarica-Petrica Muci pe Frunte, care pana si TABul din dotare si l-a ratacit prin dosul pietei din Jimbolea, poate fi pus semnu e gal ?
    Hai, hai, nu ma mai aburiti voi cu kestii de astea, ca seful Semegheului are dreptul de a acorda grade rezervistilor si ca bla-bla !
    Domnul Fratila, cu dumneavoastra esti purtatoarea de vorbe, nu ? , ea-n spune-ne noo, aciulea pe sait, fara sa dai un comunicat oficeal, cum e cu avansarea curinpupistului Storcescu, direct la gradul de lent colonel, taman in 2010, cand Meapeneul ierea uneperizat pana in maduva structurii sale de beton armat ?

    RăspundețiȘtergere
  13. In Harcov fierbe cazanul, iar pe Ceseate il fute grija ca Cecere nu este de acord sa se cumpere sticurile de net cu boletinu si ca-i lasa pe astia de la secu fara obectu muncei !
    Bozgorii preseaza autonomia si acuza Romanistanul, pe la curtile europene, ca nu le sunt respectate drepturile (!!!), iar iobagii nostri prind fluturi pe la posturile de teve, pe teme alde efectul razelor de luna asupra galosilor de guma !
    Un butoi de pulbere se tot rostogoleste, ici sea, peste munti, la 2 pasi de Bucurestan, ear noi ne tinem de mozoleli cu bere pe la october fest si cu fel de fel de lansari de campanii electorale, toate avand acelasi slogan comun : ba pe-a ma-tii !

    RăspundețiȘtergere
  14. Eote aciulea cum domnul Zdrongaru, acest Gimi Hofa mioritico-carpatin, se da la gatzii pesedeului :
    =============
    Atentionez, insa, ca majoritatea PSD va trebui sa dea si Legea pensiilor militare de stat, nemaiputand da inapoi indiferent daca SCMD va mai exista sau nu. Ba dimpotriva, in calitate de presedinte fondator al SCMD, de fondator al CNSC (ambele structuri in a caror posibilitate nimeni nu credea), ma angajez personal, uzand de sprijinul tuturor celor care cred in mine, militari sau civili ca, daca aceasta lege nu va fi votata si trimisa spre promulgare pana la 7 octombrie, sa contribui la realizarea unei actiuni, aparent la fel de imposibila - rasturnarea previziunilor in alegeri.

    Presedintele SCMD
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU
    ===============================
    In curand, din presedinte "fondator", acest intai nascator de sindicat militar romanesc, sigur va deveni presedinte infundator ! Pute a nashpa prin sindicat, iar fiecare e cu zda ma-sii p-acolea !
    Parerea mea e ca pesedeul tontist deja s-a udat la curul izmenelor, cand a loat la cunostinta de amenintarea dogariana, cu rasturnarea previziunilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pe surse, am aflat ca cel mai afectat de stire a fost baronul moromete von Liviu Zdragnea, care a si dat dispozitie de partid, sa se afle, bob numarat, cati soldati mai are domnul Vae Victis si ai lui in suptordine ! Si, cand a aflat ca numa inca fro 1348 azi, din care juma pesedizati pana in maduva oaselor Olgutei Vasileanu de la Craeova, iar pana la alegeri doar fro 945, fara aia plecati natural in locul cu verdeata vecinica...a dat pe spate din cauza siocului produs !

      Tare buey, ce mai !

      Ștergere
  15. Bozgoroiul ala fonfanit pe nas, de la Ministerul Inculturii, ne-a vandut Cumintela Pomantului a lu Brancusi, ear acusica zice Tonta ca fiecare roman trebo sa dea cate un euro statului, ca s-o recumpere !
    Zgura ma-tii cu stupizenia aia hidoasa, scrijelita intr-un pietroi, si cu "donatiile" astea pe care le tot luati cu de-a sila, asa onorific, din buzunarele puletilor !
    Bueiii, va-n gura de zabalosi, ia sa-mi spuna cineva, asea repejeor, cati km de otostrada facurati, pana acum, din cresterea accizei la carburanti cu 7 EC ?
    Niciunul ? Pai, si atuncea, ce facurati cu banii ? Ca scoli pula, tot ca pe timpul lui Creanga, sanatate ciuciu + carduri inoperabile cu care, tata Leusteanca din Dalga Vale sat, se poate rade la cur cand merge la cules cucuruzul si o apuca panticaraia, aviatie militara nexam, locuri de munca canci, metrou o laie si tot asa !
    I-ati dat cumva pe la primarii, ca sa va voteze ? Si pe la cantaretii astia bisericesti, de behaie prin casile domnului mai abitir ca Bug Mafia-Sug Rafia ?
    S-aude ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey, gata, trec la tratament. Bag leptoapa supt perna ca tre sa vina hoscaita aia paroasa in control !
    Spor la muie de 5***** !

    RăspundețiȘtergere
  17. iar râsei de mă strica-?i...hi,hi
    DC
    voi râserăți?

    RăspundețiȘtergere
  18. Alerta in spitalele din Bucaristan, infestate prin contaminare cu un agent sef patogen infectios !
    Eote asea, in loc sa ma tratez de boala, ma trezesc ca fac herpes la coae si hemoro izy la biuze !
    Doamne feri, daca-i mai vad pe doftoroii astia cu manusi din latex fug cat ma tin picerele, cu tot cu furtunasele la care sunt cuplat !

    RăspundețiȘtergere
  19. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor nu a inregistrat pana astazi nicio contestatie la rezultatele anuntate de Ministerul Educatiei in licitatia pentru manuale digitale, a declarat pentru HotNews.ro presedintele institutiei, Lehel Lorand Bogdan.
    ==============
    Extraordinar ce realizare a ministerului Educatiei ! De neinchipuit ca, pana azi, nu s-au inregistrat contestatii, asa ca, pana la vacanta de iarna poate vor aparea si manualele astea digitale !
    Evident, numai pentru cine este conectat la internet. Pentru cei ce nu sunt conectati nici macar la curent electric...cu alta ocazie manuale digitale ! Pana la digital, eo zic s-o ia la laba, asa gospodareste, foae cu foae !

    RăspundețiȘtergere
  20. Au inceput sa soseasca cardurile de sanatate. Lipite de o scrisoare, prin care ti se aduce la cunostinta ca, la primul drum pe care il faci la medicul de fomelie, sa-ti ei si plasticul cu tine, ca sa te dumireasca doftorila ce si cum !
    Okaze cu care a si sunat babaciunea aia stafidita de soacra-mea, de nu mai creapa dreaca odata, sa ma tot futa la icre ca ce face ea ca nu mai are medic de familie, ca a plecat derbedeul in nush ce tara, ca dispensarul s-a inchis de anul trecut, ca nu stie ce sa faca cu cardul, ca la ce-i trebo ei la batranete, ca daca i-l fura, bla-bla !
    I-am zis sa si-l bage in cur si sa-si traga chilotii aia tip gogosar, cu elastic pe fiecare crac, ca sa nu-l piarda cand are momente de flatulenta necontrolata ! M-a balacarit stramba dreacu in toate felurile !
    Na, spuneti si voi, de carduri de astea aveau nevoie iobagii Romanistanului ? Sistemul e in cacat pana la grumaz, doctorii de provincie fug cu viteza luminii sa slugareasca prin cele colturi ale mUE, o gramada de spitale functioneaza la juma de norma...
    Buey, nu zic ca nu e bune, in anomite circumstante, insa ce valoare are el, de exemplu, in Targul de Floci, jud Ealomita, ori in Fututa de Sibiu, unde nexam dispensare pe o raza de jde km, nexam doctori, canci farmacii, iar singurii responsabili cu rezolvarea problemelor cetatenesti or ramas cei cate 4 pochi de catun, impreuna cu asociatii lor- cantatorii bisericali, gropistii si clopotarii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: da buey, las ca stiu ca progresul se implementeaza asea gradual, step bai step, ca nici pomantul n-a fost facut intr-o zi, ci, cu kiu cu vai, abea in 6 zile -24 cu 24 fara recuperari, insa la noi e totul invers: avem carduri, da nu sunt cititoare de card, iar unde sunt si cititoare, nu sunt doctori, de stau primarii si se uita la ele ca curca la flegma !
      Adica, ca de exemplu, cum se intampla si prin meapene la ora actoala: avem piloti, avem de toate, mai putin stiuardeze, da nu avem avioane ! Doar vreo 3-4, de alea din programul rabla pentru tonti !

      Ștergere
  21. Buei, 6 ! E unii in control !
    Ceocu mic.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cine sunt ziariştii care au lansat intoxicări în dosarul Microsoft?
    De ce îl apără Băsescu pe Bittner?
    ==========================
    O diversiune de presă, servită pentru a acoperi denunțătorii din dosarul Microsoft este surprinzător denunțată de Băsescu Traian.

    În furibunda declarație de presă, Băsescu spune:

    " (...) domnul Bittner nu a fost anchetat, nu a dat nicio declaraţie. Îmi menţin declaraţia şi acest lucru nu scrie în dosar. Am răspuns doar unui joc care se făcea în mass-media de oameni mai mult sau mai puţini binevoitori, care voiau să protejeze pe adevăraţii denunţători, punând în spatele unuia care nici măcar nu a dat vreo declaraţie în acest dosar, că asta a fost una din liniile de falsificare a dezbaterii publice, au venit procurorii americani sau a venit FBI şi i-au pus în braţe declaraţiile lui Bittner. Dar, de fapt, era o grupare de politicieni şi ziarişti, care avea ca obiectiv să îi acopere pe cei care au făcut în fapt denunţurile. Nu spun că au făcut un lucru rău, dar acesta era obiectivul mutând totul la Bittner. Cu ce l-a deranjat pe domnul magistrat, că această informaţie nu există în dosarul pe care eu l-am primit de la DNA?".

    Băsescu revenea asupra acestui aspect. În declarația de presă din 3 octombrie, el declara:

    "Informația cu Bittner este o intoxicare, acest dosar nu porneşte de la declaraţiile sau spovada lui Bittner despre care nu se face nicio referire aici. Structurile de securitate au semnalat riscuri de incorectă gestionare a acestui contract în 2009, iar informaţiile au fost transmise şi instituţiilor cu responsabilităţi. O să spuneţi: bine, domnule preşedinte, dar din 2009 până acum... A fost extrem de dificil de mers înapoi, la iniţierea contractului şi până acum. Deci, vă asigur că nimic din ce este în acest dosar nu provine de la Bittner. Informaţiile mele sunt că n-a fost căutat de nimeni Bittner prin Statele Unite. Deci, este un lucru pornit din 2009 şi s-a ajuns în 2014 la unele clarificări. Am văzut diverse reacții, că a venit FBI, le-a pus dosarul în brațe și nu au avut ce să facă. CEI CARE AU SPUS AȘA CEVA SERVESC ALTE INTERESE. Declarațiile de martori sunt declarații și nu au fost integral acoperite".

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri