Google Translate

marți, 7 octombrie 2014

BOMBA. Se retrage Iohannis?!? Klaus Iohannis, proces ANI. Retragere, în caz de incompatibilitate? "Gest de moralitate"! Alegeri prezidențiale 2014


Prezidențiabilul Klaus Iohannis a decis că dacă pierde procesul cu ANI la ÎCCJ, va face un gest de moralitate.
 

Exclusiv. Teodor Meleșcanu, prima reacție la posibila retragere a lui Iohannis. "Nu e moralitate. PNL, liber să mă susțină, cu o CONDIȚIE"

 
ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014, KLAUS IOHANNIS.
"Nu am nici un fel de emoţie. Nu vreau să spun că, dacă pierd procesul, îmi este indiferent, nici vorbă. În acel caz, eu trebuia să fac un gest de moralitate, nu neapărat de legalitate, fiindcă legal lucrurile sunt simple: o candidatură definitivă nu poate fi retrasă",
a declarat Klaus Iohannis, la RFI, adăugând că, procedural, speţa sa nu poate fi judecată până la alegerile prezidenţiale din noiembrie, scrie România TV.
 

KLAUS IOHANNIS-ANI-PROCES INCOMPATIBILITATE. ION CRISTOIU: Cine întârzie procesul

 
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, KLAUS IOHANNIS. Invitat să precizeze în ce ar consta acel gest de moralitate, Klaus Iohannis a răspuns:
"Trebuie să iau atitudine faţă de rezoluţia pe care o vom avea atunci. Fiţi sigur că voi face un pas cu care vor fi toţi mulţumiţi".

 
- See more at: http://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-proces-ani-retragere-in-caz-de-incompatibilitate-gest-de-moralitate_455682.html#sthash.x3P44Q2u.dpuf
-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klaus Iohannis, retragere. Teodor Meleșcanu: "Nu e moralitate. PNL, liber să mă susțină, cu o CONDIȚIE".

Teodor Meleșcanu, candidatul independent la alegerile prezidențiale 2014, a reacționat, la DC NEWS LIVE, după ce Klaus Iohannis a anunțat un gest de moralitate dacă pierde procesul cu ANI. Fostul șef al SIE spune că este unul de legalitate. Mai mult, Teodor Meleșcanu dezvăluie singura condiție în care va accepta susținerea ACL la Președinție. 
 

"E o contradicție în ceea ce spune, dacă declarația a fost în acești termeni și aici se vede lipsa de pregătire juridică și de viziune politică. Poți să-ți dai o demisie din motive morale, dar în cazul în care o instanță, mai ales Înalta Curte de Casație și Justiție, adoptă o decizie care te declară incompatibil nu mai e vorba de moralitate, e vorba de respectarea unui principiu fundamental: că nimeni nu e mai presus de lege și că hotărârile judecătorești, când sunt definitive și executorii, trebuie respectate de absolut toată lumea. Dacă s-ar fi întâmplat înainte, putea fi considerată din motive morale. Dacă se întâmplă după o decizie a tribunalului, nu este decât o acceptare a faptului că o decizie judecătoarească trebuie aplicată de toată lumea, în primul rând de un candidat la prezidențiale", a spus Teodor Meleșcanu, la DC NEWS LIVE, despre declarația lui Klaus Iohannis cu privire la un "gest de moralitate" în cazul în care liberalul pierde procesul cu ANI. 
"Este din considerente morale, dacă nu este o decizie definitivă", a precizat Teodor Meleșcanu. 
 

Iohannis își anunță retragerea? Declarație incendiară

 
Întrebat dacă este de părere că l-ar susține PNL în acest context, Teodor Meleșcanu a spus, la DC NEWS LIVE: "E greu de făcut scenarii pe situații ipotetice. Ce pot să vă spun este că eu am poziție foarte clară din punct de vedere strict legal: sunt candidat independent. În calitate de candidat independent, am considerat că președintele trebuie să fie reprezentantul intereselor tuturor românilor. Oricine dorește să se asocieze și să sprijine această candidatură, este binevenit, mai ales când este vorba despre o structură atât importantă din viața politică românească, cu o singură condiție, să nu mă sprijine numai pe mine, dar și programul meu politic".
 
Teodor Meleșcanu a precizat că este o decizie a PNL. 
 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. TEODOR MELEȘCANU a dezvăluit de ce CANDIDEAZĂ la PREȘEDINȚIE

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 comentarii:

  1. A dreaca si Falus Iobagis asta de neamt !
    Ca-n cantecu cu Radu Ma-tii: "da-te Radule legat, ca sa scapi nevatamat, insa Falus n-asculta, mandravela o slobozea, carare prin ICCJ facea, mai- maiiii "!
    Sau, ma rog, ceva de genul asta !
    Ca de obicei, prostovanii astia de romulani nu pot gasi si ei niste candidati fara probleme. Ba is incompatibili, ba is in curs de judecata, ba or fo turnatori la secu, ba or avut bunicii legionari cu acte in regula la Zelea Codreanu, ba or venit in Romanistan pe tancurile sovietice, ba or fo curve de centura si o loau cu drag in gura, ba is analfabetici, ba scapati de la Socola-via ZOO + NOO, etc !
    Buey, eo vreu casa regala King Mishu 1 roman inapoi si frun urmas de-a lui Horia Sima, de mai exista p-aciulea ! Ca astia iereau kititi pe treba !

    RăspundețiȘtergere
  2. Altul la Bulau ! Ole, ole, ole, oleeeee-SRSeul nu mai eeeeeeeeeeeeee !
    Din nefericire e plin Sparlamentul de derbedei de astia, care or incercat sa se piteasca la umbra imunitatii sparlamentare !
    Multumim si spor la treaba ! Cu cat mai multi si mai repede, cu atat mai bine !
    N-are importanta ce coloare politica au, ca toti is o apa si-un pamant: derbedei, hoti, borfasi, profitori si mafioti ! Ii doare drept la epiderma de pe pula de saracia lucie in care a ajuns peste juma din populatia Romanistanului si de faptul ca prin scoli bantuie paduchii si raia, ca in vremurile grele de dupa razboi !
    Va-n gura de nehaliti, la incubator cu voi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Razboiul clanurilor mafiotice Bercea Mondeal - Beshescu Penal ia amploare !
    Uai, da ce-mi mai place ! Salta corazonu-n mine de emotie !
    N-au decat sa-si creape capatanile intre ei, ca la satra tiganeasca !
    Cum e kestea aia cu Cine ridica sabea, de sabe-o va mierli ?
    Cine dansa cu borataniile pe la cele paranghelii tiganesti ?
    Las ca-i bine, scandal pana la capat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne feri, ce-am citit pe Romania Smegalitica !
    Cica noi nu mai suntem urmasii Romei, niste rai si niste fameni, de-i rusine omenirii sa ne zica noua oameni !
    Dupa ce-or vazut de ce suntem in stare prin intreaga lume, de-am bagat spaima in macaronari, cu tot cu mafia lor siciliana supercalificata, poponarii aia de pochi de la Vatican zic ca romulanii de azi n-au nicio treaba cu latinitatea !
    Cica noi suntem doar urmasii dacilor si atat !
    Buei, ce chestie, numai prostii am invatat la scoala, cu regii aia BurcuBista si Decebal, cu razboaiele daco-romane, care, in fapt, cica or fo niste hartuiri de astea alde hotii si vardistii prin paduri, cu romanizarea fortata, cu retragerea aureliana, cu formarea poporului romulan...
    Labareli bre, labareli !
    Doamne feri, de n-or invata mucosii astia micii, maine-poimaine, ca stramosii nostri, in fapt, or fo adusi aciulea pe timpul marilor migratii de marele Atila Baci, varul de-al 3lea a lu Ciobo Zborno, ala de ni l-o spanzurat pe Craisor in piata publica !
    Ioi ! S-atuncea, Badea Scartan, de ce pula me o vazut el pe columna lui Traian kestea cu etnogeneza, adica cu marea bucifaleala pe care au dat-o soldatoii legiunilor romane la bucile curvistinelor dace, ramase fara futalai, in urma celor doo razboaie ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buey, gata, me-am retras votul de la Kele Men Horror si l-am plasat lui Dottore Plagiattore Denazificatore !
    Am mai ekilibrat oleaca decalajiul fata de Falus Iolabis, care, si asea, e cam pe duca !
    Aufiderzen, poate ai treaba cu meditatiile alea !
    Traiasca regele !

    RăspundețiȘtergere
  6. Buey, scurt pe 2: hop, la ceoc sa me-o loati ! Si nu mai stati. Actionati, ca niste adevarati barbati !

    RăspundețiȘtergere
  7. Deputatul PSD Oana Niculescu Mizil a fost condamnată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație la trei ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care este acuzată de conflict de interese.

    Oana Niculescu Mizil este acuzată în acest dosar că şi-a angajat mama la biroul său parlamentar.
    ============================

    Da pe boratania aia de Evanghelie Nemuriciu, de la 5, cand dreaca il ascundeti la incubator ? Ca acusica vine iarasi iarna si ramanem din nou in nameti, la prima fulguire mai sanatoasa !
    Buei, asta-i mai tare si decat Brus Uilis, in seria aia cu "Greu de ucis", iar acusica, mai nou, cu "Greu de pensionat"!
    Buey, la Zdupi cu el, cu tot cu Mizilca lui !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey acestia, vin vremuri nashparlite !
    Statul Salamic a ajiuns la granita cu Turcea ! Ne tot dam cu curul de pamant ca ne cotropeste Ivan Turbinca si, cand colea, la orizont, flustura steagele negre ale terolistilor astora, de se ocupa cu dezcapatanatul in direct !
    Maine-poimaine ne-om trezi si p-aciulea, prin Bucurestan, cu cine stie ce steag de asta al tinutului Semuiesc, ca flustura pe cladirea Casii Poporului !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceva, hop, hop, hop ? Caci sunt devastat ca intarziati ca sa me-o loati.
    La ceoc, ceoc, ceoc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, cica zise Viurelu sa ii mingai Cezarelu ala chelu.

      Ștergere
    2. Mai cretinule,esti un moldovean imputit si te-ai imbatat ?

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Fost coleg de la Bacau [ ? }
      ,salutari de la John,sau Vasca,nu te stiam asa de proooost !

      Ștergere
  10. Uai, mneatza buna voo si sa ma skarkinatzi la oo !
    Ai di pula me, ear e mercuri !

    RăspundețiȘtergere
  11. Buei, care me-ai umblat la mestecatoare ? Ca-mi ca-mi jeoaca placa in Corega !
    A dreacu bagabonti, numa oleaca lipseste omul de la salon si se si trezeste cu sertarul plin de Alupigus si Muyoten perfuzabil !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri