Google Translate

luni, 27 octombrie 2014

Dorin Cocos, adus cu mandat la DNA. Dosarul Microsoft... continua! UPDATE. Dorin COCOŞ, REŢINUT de DNA. // Cocos, Sandu, Dumitru si "Pinalti" au fost arestati preventiv.


Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea,
a fost adus cu mandat, luni dimineata, la sediul DNA. Omul de afaceri urmeaza sa fie audiat in dosarul Microsoft, potrivit Realitatea Tv.

Dosarul Microsoft Cocos nu e in tara, dar zice ca n-a fugit si promite ca se intoarce (Video)

Procurorii DNA au facut, in urma cu doua saptamani, mai multe perchezitii in dosarul Microsoft. Acestia au descins la locuintele mai multor oameni de afaceri, printre care Dorin Cocos, Dinu Pescariu, Nicolae Dumitru, Remus Truica si Claudiu Florica, fost sef al Fujitsu in Romania, denuntator in dosarul licentelor. De asemenea, anchetatorii au descins si la casa lui Catalin Harnagea, fost sef SIE.

La acea vreme, Dorin Cocos era in Dubai, insa declara ca "nu a fugit" si ca va reveni in tara.

"Sunt numai neadevaruri! N-am fugit. V-am sunat ca sa va spun ca n-am fugit din tara, ci am plecat legal acum 10 zile si ma intorc saptamana viitoare. Era o calatorie de afaceri, planificata demult si n-aveam de unde sa stiu ca vor urma perchezitii", spunea Cocos pentru Evenimentul Zilei.

Cocos, Truica si Pescariu, in declaratia martorului cheie

Numele lui Dorin Cocos, cel al lui Remus Truica si cel al lui Dinu Pescariu au fost mentionate de catre un martor in dosarul licentelor Microsoft. Acesta le-a declarat anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit "opt-noua" milioane de euro, respectiv "circa trei milioane de euro", in dosarul Microsoft.

Conform acestui martor, Dinu Pescariu, impreuna cu Dorin Cocos si Gheorghe Stefan "Pinalti", au asigurat sustinerea financiara si relationarea cu persoane care aveau influenta asupra membrilor Guvernului Emil Boc, prin deschiderea unor conturi in strainatate din care sa fie efectuate plati catre ministrii sau functionarii implicati.

"Tot din discutiile purtate am inteles ca sumele remise lui Dorin Cocos au fost in cea mai mare parte remise in numerar, banii fiind retrasi numerar din Elvetia de Pescariu Dinu si inmanati personal de acesta lui Dorin Cocos. Din cate am auzit, Dorin Cocos a primit 8,9 milioane euro, iar Gheorghe Stefan circa trei milioane de euro. Tot in jur de trei milioane a primit si Gabriel Sandu (fostul sef al Fujitsu in Romania - n.red) ", ar fi declarat martorul in fata anchetatorilor, potrivit unor informatii aparute in presa la sfarsitul lunii septembrie.

Acelasi martor, caruia anchetatorii nu i-au dezvaluit numele, vorbea despre comiterea mai multor fapte de trafic de influenta si luare de mita, in cadrul procedurilor de selectare a firmelor. El lega si numele fostului prim-ministru Adrian Nastase, precum si ale altor demnitari apropiati acestuia, de afacerea licentelor Microsoft.

Presa a relatat ca deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului, ar putea fi martorul cheie din dosar.

Dosarul licentelor Microsoft: Cine ar putea fi unul dintre martorii cheie

Este pentru prima oara cand in acest dosar apare numele lui Catalin Harnagea, fost sef SIE.

Scandalul Microsoft

DNA a cerut, in septembrie, avize pentru urmarirea penala a noua fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau.

Potrivit DNA, persoane din Guvern, ministere si din societatile implicate in derularea proiectului privind licentele Microsoft pentru scoli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane achitate de Executiv in cadrul contractului.

Procurorii sustin ca fostii ministri Dan Nica, Serban Mihailescu, Ticau Adriana, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu si Sandu Gabriel "si-au exercitat cu rea-credinta atributiile de serviciu, determinand incheierea contractului cadru de licentiere din 15.04.2004 in conditii oneroase pentru bugetul de stat, asigurand posibilitatea deturnarii unui discount de circa 47% acordat de Microsoft in considerarea Guvernului Romaniei, si implicit permitand plata unor comisioane catre persoanele implicate".

Potrivit referatului DNA, "au fost obtinute probe din care rezulta ca ministrii Nica Dan, Mihailescu Petru Serban, Adriana Ticau, Athanasiu Alexandru, Tanasescu Mihai Nicolae si Gabriel Sandu si-au exercitat cu rea credinta atributiile de serviciu, determinand incheierea contractului cadru de licentiere din 15.04.2004 in conditii oneroase pentru bugetul de stat, asigurand posibilitatea deturnarii unui discount de circa 47% acordat de Microsoft in considerarea Guvernului Romaniei, si implicit permitand plata unor comisioane catre persoanele implicate".

Procurorii DNA sustin ca au indicii ca "persoanele mai sus mentionate au pretins si primit sume de bani pentru a-si exercita in mod defectuos atributiile de serviciu si pentru a-si exercita influenta asupra altor persoane in vederea favorizarii firmei Fujitsu Siemens Computers in legatura cu incheierea si derularea contractului de licentiere Microsoft".

Dosarul Microsoft: Valerian Vreme a ramas fara imunitate

La inceputul lunii octombrie, presedintele Traian Basescu a avizat inceperea urmaririi penale fata de fostii ministri Adriana Ticau, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Daniel Funeriu in dosarul Microsoft. Pe 13 octombrie, plenul Camerei Deputatilor a decis sa ii ridice imunitatea deputatului Valerian Vreme, implicat in dosarul Microsoft.
Sursa:
http://www.ziare.com/dosar-licente-microsoft/stiri-dosar-licente-microsoft/dosarul-microsoft-dorin-cocos-adus-cu-mandat-la-dna-1329754?
------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

82 de comentarii:

  1. Zeii sa ne aibe in paza ! Si multa, multa putere de munca si sanatate, sa nu se in bolnaveasca de muci, baetilor de la Denea !
    Asteptam si alte nume importante !
    La Zdupy-Zdu cu derbedeii, deveniti mari cocalari ai patriei prin fel de fel de furtisaguri si asocieri de tip La Piovra !
    Sa nu mai aud de prostanu ala de Pinalty de la Neamt, hahalera portocalie de-a crezut ca l-a fatat ma-sa miliardar, iar judetul Neamt l-a mostenit de la betivanu de tac-su !
    La incubator cu banditii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: din pacate pentru pulimea poporeana, in timp ce Deneaul aresteaza cate 3-4 pe sezon, destructurand cu greu familiile astea de mafioti, alti 10-15 deja fura vartos din avutul obstesc ! Cu milioanele !
      Pana nu se amplaseaza ghilotine in fiecare piata publica si se trece la dezcapatanari, nu se rezolva nica ! Il doare la basketi pe romulan de frica bratului prelung al legii !

      Ștergere
  2. Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan "Pinalti",
    pregatit sufleteste sa fie retinut.
    -----------------------
    DNA a inceput saptamana in forta, inca de dimineata fiind adusi la audieri mai multi oameni de afaceri si politicieni ale caror nume apar in doarul licentelor Microsoft.

    Pana la ora pranzului ajunsesera la DNA, insotiti de politisti, oamenii de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si Nicolae Dumitru, patronul grupului "Niro" din care face parte si complexul comercial "Dragonul Rosu". Lor li s-au alaturat cateva ore mai tarziu primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan "Pinalti", dar si fostul ministru Gabriel Sandu.

    Dosarul Microsoft: Dorin Cocos, adus cu mandat la DNA

    Avocatul lui Gheorghe Stefan le-a spus jurnalistilor ca cel mai probabil vor fi chemati toti cei implicati in acest dosar, dar si ca a fost informat ca exista posibilitatea pentru clientul sau sa fie retinut, asa ca trebuie sa fie "pregatit sufleteste".

    Ziare.com va prezinta in format LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor si cele mai importante declaratii despre dosarul licentelor Microsoft:

    13:00 - Avocatul lui Gheorghe Stefan a mai precizat ca primarul este acuzat de transferarea a patru milioane euro in contul unor firme offshore in vederea sustinerii proiectului de licente Microsoft.

    12:50 - "Sunt acuzatii de trafic de influenta si spalare de bani. Urmeaza sa asteptam sa vedem. Urmeaza sa se desfasoare activitati care au in final propunerea de retinere. Asteptam sa vedem dosarul. Dupa ce-l citim avem si noi date mai multe.

    Se discuta de transferuri si operatiuni financiare care ar fi fost facute in sustinerea acestui proiect de achizitionare de licente. Discutiile vor merge pana spre seara. Sechestru inca nu s-a pus. Trebuie sa fim pregatesti sufleteste", a declarat, in fata sediului DNA, Catalin Dancu, avocatul lui Gheorghe Stefan.

    12:44 - Fostul ministru Gabriel Sandu a fost adus si el cu mandat la DNA. El este acuzat de trafic de influenta si luare de mita in dosar.

    11:22 - "Am fost adus degeaba", a spus primarul municipiului Piatra Neamt, inainte sa fie dus de politisti in sediul DNA, informeaza Mediafax.

    10:50 - Dorin Cocos si Dumitru Nicolae se afla inca in sediul DNA, discutand cu procurorii de doua ore deja.

    10:40 - A fost adus la DNA si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. A fost ridicat de ofiterii DNA chiar din Piatra Neamt si adus la Bucuresti.

    09:32 - Dumitru Nicolae si Dorin Cocos ar fi urmariti penal in dosarul Microsoft, potrivit unor surse citate de B1 TV.

    09:10 - Dumitru Nicolae, presedintele grupului de firme Niro, a fost ridicat de anchetatori si dus cu o masina de politie la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul Microsoft.

    09:00 - Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost adus cu mandat de politisti, luni dimineata, la sediul DNA.

    Cocos, Truica si Pescariu, in declaratia martorului cheie

    Numele lui Dorin Cocos, cel al lui Remus Truica si cel al lui Dinu Pescariu au fost mentionate de catre un martor in dosarul licentelor Microsoft. Acesta le-a declarat anchetatorilor ca omul de afaceri Dorin Cocos si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au primit "opt-noua" milioane de euro, respectiv "circa trei milioane de euro", in dosarul Microsoft.

    Conform acestui martor, Dinu Pescariu, impreuna cu Dorin Cocos si Gheorghe Stefan "Pinalti", au asigurat sustinerea financiara si relationarea cu persoane care aveau influenta asupra membrilor Guvernului Emil Boc, prin deschiderea unor conturi in strainatate din care sa fie efectuate plati catre ministrii sau functionarii implicati.

    http://www.ziare.com/dosar-licente-microsoft/dna/dosarul-microsoft-oameni-de-afaceri-saltati-de-dna-1329765?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urjent sa se instituie starea de necesitate si sa se constituie comisii mixte judetene, municipale si comunale, din someri, muncitori calici si tarani palmasi, sub comanda militara, care sa verifice cu celeritate provenienta averilor fiecarui cocalar, incepand de la terenurile de la Nana-asa ca un exemplu aleatoriu intamplator, si pana la conacul primarului de la Dalga Deal, care acusica 8 luni ierea rupt in cur de flamand ce ierea, iar acum e baron satesc, dintr-un salar de mucea !
      Sa se confiste tot ce nu se poate justifica, ca de exemplu la Galus Iollabis, care de 2 luni vine de fiecare data cu cate o alta poveste despre cum a dat cu shmangla la alea 6 case, iar vinovatii de furtisaguri sa fie incatusati pe loc si trimisi la carierele de piatra de la Tulcea, Baia Mare si Turcoaia, iar in caz de aglomeratie, surplusul sa fie distribuit la taiat stuf in delta !

      Ștergere
    2. Bine, bine, stiu ca unii vor spune ca nu ne putem intoarce in negurile sec al 17-18 si ca riscam sanctiuni severe din partea mUE, pentru ca nu lasam justitea sa-si faca de cap, bla-bla !

      Ștergere
    3. Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, si omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, au fost retinuti in dosarul Microsoft, conform Mediafax. Toti cei trei vor fi prezentati marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) cu propunere de arestare preventiva. Primarul din Piatra Neamt Gheorghe Stefan este in continuare audiat de procurorii anticoruptie, in dosarul licentelor Microsoft. Cocos, Dumitru si Stefan au fost adusi la DNA in cursul diminetii fiind audiati de peste 12 ore, in timp ce Gabriel Sandu a fost adus in jurul pranzului.
      UPDADE 01:00 Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, a fost si el retinut de procurorii DNA.

      Ștergere
  3. Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis se judeca dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, dupa ce instanta suprema a respins, luni, cererea ANI si a mentinut data de 18 noiembrie pentru analizarea admisibilitatii recursului, transmite Mediafax.
    =========================================================
    Ma doare la sheapka de dosarul lui Galus Iollabis ! M-am com vins si cu nemtii romanesti, de ce sunt in stare ! Un mic gainar oportunist, caruia i-a stat capul la munca cinstita, cumi imi sta mie, acusica ia, la marea surpriza a adminului, pe care o sa ne-o faca la 940jde mii, la contor !
    Da-l dreaca de fonfanit mincinos ! Avem deja un mitoman mincinos la guvern !
    Traiasca Kingu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept cu nerabdare de nouăsute....jdemii

      Ștergere
    2. Buey, se pare ca "e unii" ff interesati... sa nu avem un Presedinte "curat"!
      Se pare ca le convine un Iohannes Presedinte compromis/incompatibil... dar mentinut in "scamnul cotrocenist"... de vointa CC/Zegreanu. Sa nu uitam: Basescu s-a bizuit puternic pe acest toiag/buzdugan spre deliciul/folosintei... de ambele parti!

      Ștergere
    3. 14,14
      Daaa,asea ie..compromis,compromis..tu-l in gura! Se rasuceste Panait- „ sinucigasul” in mormant !!! NU?

      Ștergere
    4. 19:34,
      Dupa ce ca esti prost, esti si dezinformat!
      DC nu vrei sa citesi si altceva decat etichete?
      Aberezi mereu, de-al dreak ce esti!
      Semeni cu tactu Basescu.
      Vrei doar sa te bagi in sama!

      Ștergere
    5. 21 si un sfert!
      Numai o minte limitata, ingusta si idioata ca a ta putea sa invoce cadavrul lui basescu! Unde vezi tu in comentul meu o trimitere catre base? Basescu il injura pe Johannis pentru procesul CIVIL in care este implicat, uitand ca in 2004 el era implicat intr-un proces PENAL, care s-a anulat imediat dupa alegeri, fiind invocata imunitatea presedintelui! in alta ordine de idei, casele lui Johannis nu valoreaza cat apartamentul lui Ponta, pupa-l-ai in kur!








      Ștergere
  4. Un preot din satul Leucuşeşti, judeţul Suceava, a fost scos cu Poliţia din complexul monahal, după ce în nenumărate rânduri a fost găsit beat de către stareţ.

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/preot-beat-politie-biserica-512232.html#ixzz3HLWlveY1
    ==================================
    Alde buhai ca asta sunt in slujba Domnului !
    Asa i s-a aratat lui in visul divin, sa bea ca un porc ! Ma si gandesc de cate ori s-o fi pisat slujitorul Domnului pe el, ori prin altar ! Ca pana iti dai toate fustanelele alea jos, ca sa ti-o dai la golit, sigur de scapi si pe mana cu care manuiesti sfanta cruce, pe care apoi o dai la sarutat enoriasilor evlaviosi !
    Zgura ma-tii de porc ! Ai beut vinul de impartasanie, ai ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: nu ca ar fi cine stie ce stire, pentru ca, prin Suceava lu Stefan, cam toti sunt muci, de la prima ora ! Se bea in draci, orice si oricat ! Au aparut cooperativele de productie locale cu raspundere limitata, tip Tata & Sons, care la pretul de 2 lei iti umplu un pahar cat vafa de la inghetata, cu etilic adus de la ucraineni si diluat cu apa colorata cu zahar ars !
      O bunaciune, in 5 minute ti-ai rezolvat ziua ! La fel si pe zona Botosaniului, ori a Vasluiului, toate cu capitala la Iasi, muncipiu ce detine recordul mondeal la nivelul de alcoolemie obtinut frodata de o fiinta umana, la toate categoriile: si la barbati, si la femei, si la tineri under 16 !

      Ștergere
  5. COMUNICAT Nr.46 din 10.10.2014
    - ÎNTÂLNIRE LA M.Ap.N. -

    În ziua de 07.10.2014, la solicitarea conducerii A.N.C.M.R.R.,ministrul Apărării Naționale, Domnul Mircea DUȘA, a primit o delegație a ANCMRR formată din : Gl.(r) prof.univ.dr. Mihai ILIESCU – președinte, Gl.lt. (r) Victor DUMITRESCU – primvicepreședinte, Gl.mr. (r) Victor CONSTANDA – vicepreședinte și purtător de cuvânt și Gl.bg. (r) Constantin MIHĂLCIOIU – vicrepreședinte.

    Din partea conducerii M.Ap.N. au mai participat: Doamna Otilia SAVA – Secretar de Stat pentru Relația cu Parlamentul, Informare Publică și Creșterea Calității Vieții Personalului, precum și contraamiral de flotilă Tiberiu FRĂȚILĂ – Șeful Direcției Personal și Mobilizare din S.M.G..

    Întâlnirea a avut drept scop reluarea unor propuneri anterioare cum ar fi:

    - Sprijin pentru a obține fonduri necesare unor nevoi ale A.N.C.M.R.R., ca urmare a statutului de utilitate publică;

    - Urgentarea apariției legii pensiilor militare de stat;

    - Modificarea Codului Fiscal privind dreptul pensionarilor militari de a dispune de un procent de până la 2% din impozitul pe pensii pentru a fi redirecționat în folosul asociației;

    - Asigurarea unui număr de 200 – 300 de exemplare din ziarul „OBSERVATORUL MILITAR” pentru filialele și subfilialele din teritoriu, în regim de gratuități;

    - S-a solicitat sprijin pentru simplificarea metodologiei de eliberare gratuită a medicamentelor pentru pensionarii militari.

    - Promovarea propunerilor conducerii A.N.C.M.R.R. privind înaintarea în gradul următor a cadrelor militare în rezervă / retragere.

    Cu această ocazie, ministrul Apărării Naționale a precizat că va întreprinde diligențele necesare, în limita posibilităților ministerului, pentru a soluționa solicitările noastre.

    Apreciind deschiderea manifestată de conducerea M.Ap.N., Gl.(r) prof.univ. dr. Mihai ILIESCU a mulțumit pentru timpul afectat întâlnirii și l-a asigurat pe ministrul Apărării Naționale că și în continuare A.N.C.M.R.R. va rămâne o componentă de bază a armatei de rezervă.

    VICEPREȘEDINTE și PURTĂTOR DE CUVÂNT

    Gl.mr. (r) // Victor CONSTANDA //

    http://ancmrr.ro/comunicat-nr-46/
    =====================================
    Am dat un telefon, la baetii de la em o 100, ca-i cunosc bine, sa-i intreb care mai e stadiul cu solicitarile lu' astia de la anecemerere si am primit fel de fel de raspunsuri, gen " Sa-i fut in gura de mosnegi, ca toata ziua umbla cu cersitul " si ca "Pularaii astia n-au nimica de facut toata ziua si ne dau noua de lucru", etc ! L-am sunat si pe Dusa, insa me-a spus de la cabinet ca, momental, e plecat la Oprea, cu mapa, ca sa ea avize si nu se stie daca mai apare azi la Em o 100, ca-i aglomeratie mare la MAI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tembelul ăla de Frăţilă a ajuns şef la J1? Ce înseamnă să pupi bine koorurile şefilor...Chiar dacă eşti prostovan, au ei grijă de tine.

      Ștergere
    2. Da, da ! Labagiul asta cu gura mare cat o sura, care a stat un singur an la subunitate, in toata cariera lui de militar, evidentiindu-se in intocmirea de procese verbale la utece, a ajuns sef de directie de MOBILIZARE a armatei !
      Gretosul asta, care l-a pupat in cur pe izmanar cu o pofta furibunda, politruc sadea in perioada 85-90 pe la Divizie, a ajuns sa-si dea cu parerea despre mobilizarea structurilor !
      Asta care a futut berbunca o viata intreaga pe la ziar, fiind mai mult plecat pe la cursuri si studii, diriguieste acum destinele semegheului pe linie de personal si mobilizare !
      Acest fentangiu oportunist, nu altul, care zbiera ca un scapete, pe toate posturile de teve, impotriva rezervistilor armatei !
      Un gargaragiu impaunat, un taranoi cu ifose de general !

      Ștergere
  6. COMUNICAT Nr. 47 din 15.10.2014
    Stimați colegi,

    Am deosebita plăcere să vă transmit o veste bună: în ziua de 14.10.2014, a fost promulgată legea privind anularea cap. IV din legea 329/2009, referitor la cumulul pensiei cu salariul în sectorul bugetar. Au fost finalizate astfel, cu succes, eforturile făcute de ANCMRR în vederea efectuării acestei modificări. Este încă o dovadă că perseverența, discuțiile cu factorii de decizie în materie, cu argumentare solidă, pot da rezultatele dorite.

    Ca urmare a intrării în vigoare a acestei legi și cadrele militare a căror pensie este mai mare decât salariul mediu brut pe economie pot fi angajați legal în sectorul bugetar, pe funcții corespunzătoare pregătirii și competenței lor.

    Le urăm succes tuturor cadrelor militare în rezervă și în retragere care vor beneficia de această revenire la condiții normale de muncă și viață .

    Șeful serviciului juridic,

    Cdr.(ret) // Constantin ALEXANDRU//

    Jurist
    =======================================
    Astia zic ca ei au finalizat, cu succes, aceasta grozavie !
    Dogaru zice ca el e parintele spiritual al revenirii !
    Eu zic ca ambii sunt niste curinpupisti supercalificati, mai ales securistul ala de cripto-neobolsevic comunist de la ancmrr, care atata i-a pupat gaozul izmanarului semianalfabet pana a ramas cu biuzele ca muzicantul de la tzuk-trombon, dupa ce da gata o arie stacato alegre cu strigaturi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa atata timp ne-am cam dus pe pula sau cu scanduri de vanzare,unii si-au facut pardesiu de scanduri,ce3 si unde sa mai lucram,ce cumulul sulii calului,poate el are vreo fonctie in plus ,vre-un aranjament,prin Bucale se mai poate ,la tara sula si caciula,ninci, nici paznici nu mai primeste.Asa ca "victoria'este tardiva,se bucura ca muta-n pula si atata.

      Ștergere
  7. Mircea Băsescu rămâne în arest preventiv.
    ---------------------
    Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus luni menţinerea în arest preventiv a fratelui şefului statului, Mircea Băsescu, şi a lui Marian Căpăţână, fiind prelungite mandatele emise pe numele acestora, şi au respins cererile avocaţilor de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Decizia judecătorilor nu este definitivă, ea putând fi atacată în 48 de ore de la pronunţare.Pe 21 octombrie, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins contestaţiile formulate de Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână împotriva deciziei Tribunalului potrivit căreia probele administrate de procurori sunt legale şi temeinice putând începe procesul, decizie luată de instanţă după ce avocaţii celor doi au cerut restituirea dosarului la DNA pentru reluarea urmării penale.Judecătorii au stabilit ca pe 14 noiembrie să înceapă judecata în acest proces.Mircea Băsescu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, după ce ar fi primit 250.000 de euro de la membrii familiei interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. În acelaşi dosar a fost deferit justiţiei şi Marian Căpăţână pentru complicitate la trafic de influenţă. Cei doi au fost arestaţi preventiv pe 20 iunie în urma deciziei Tribunalului Bucureşti, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice mai multe înregistrări în care fratele preşedintelui recunoştea că a primit bani. Potrivit DNA, la începutul anului 2011, după ce faţă de Sandu Anghel s-a luat măsura arestării preventive de către Tribunalul Olt, fiul acestuia, Florin Anghel, i-a remis lui Mircea Băsescu suma de 250.000 de euro, prin intermediul lui Căpăţână, în schimbul promisiunii acestuia că va interveni pe lângă magistraţii învestiţi cu soluţionarea cauzei referitoare la infracţiunea săvârşită de tatăl denunţătorului şi a altor cereri incidente în respectiva cauză.

    - See more at: http://www.obiectiv.info/mircea-basescu-ramane-in-arest-preventiv_58259.html#sthash.bNM1iGMU.dpuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stea bine acolea, ca indata vine si frac-su ! Cu tot cu Nutzii cur de Fer Spaima Putzii !
      Vine, vineeeee !
      Sa traiti bineeee !

      Ștergere
  8. Blogger mos alecu spunea...
    Pen' ca tot sintem la "liber alese " ... si nu se mai vorbeste "la sub'ectul articolului" ...

    Tot am vorbit pe-aici despre "haita de maidanezi" .
    Si-or fi fiind si cititori mai noi pe aceste meleaguri care nu stiu despre ce-i vorba ...

    Prin 2009 au inceput zvonurile ca_cum_ca basinesco-bociii au pus gind rau pensiilor nesimtite . Cele mai nesimtite fiind definite ca ar fi fost pensiile militare de stat ...
    Am inceput sa arat oamenilor (militarilor) cam ce ii astepta ...
    Pe diverse site-uri apareau comentarii facute de cetateni care se prezentau ca fiind pensionari militari , comentarii care erau pline de ingrijorare .
    Printre astfel de "ingrijorati" erau : Stelian P , Cezar , Akord-75 , Tigri2 ...

    Cu timpul apare si l.119/2010 ; apare impreuna cu multele posibilitati de "minarire" a pensiilor . Contra adeziunii la unpr-ul goprist , baietilor de treaba li se aranjau pensii "super" .
    Printre beneficiarii unor astfel de "pensiute" sint (la vremea respectiva) si cei patru de mai sus .
    In calitatea lor de "pensionari multumiti" acestia se simteau datori sa "contreze" orice si pe oricine ar fi vorbit despre ne-bunaciunea contributelii pentru militari ...
    Printre cei care trebuiau neaparat "contrati" eram eu !
    Pentru ca nu puteau contra , cu argumente , spusele mele ... toata actiunea lor se reducea la a ma bruia , a ma "scoate di ritm" , a ma denigra cu orice pret ...
    Asa s-a constituit ceea ce eu am denumit ca fiind "haita de maidanezi" .
    In timp s-a mai alaturat haitei de maidanezi si un mm de marina ... care se prezenta fie ca pensionar , fie ca , inca , in activitate . Se numea , cetateanul , Unknown sau Lorem ipsum ...

    duminică, 26 octombrie 2014, 15:55:00 EET
    ++++++++++++++++++++++++++++++
    Bravaaa Mos Kaliku! Le-ai tras-o kalicilor alora. Ti-au suflat in burlan ca sa ti-l curete de zgura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blogger mos alecu spunea...
      Buun !
      Dupa acordarea de nume haitei de maidanezi ... am considerat necesar sa dau si noi nume membrilor acestei adunaturi ...

      Stelian P ... un personaj foarte "pretios" in vorbire ... parca ar fi fost tot timpul imbracat in redingota , cu joben si papion la git ... devine Steli p-ulea ...

      Cezar (purtator de multe-multe alte nume) este , cel mai bine , caracterizat de numele Prostovanul de sergent Bula ...

      Akord-75 devine Dez-akord-atul ... mai ales datorita obiceiului lui de a avea o concentratie infima de singe in alcoolul care-i circula prin corp ...

      Tigri2 ... devine Motănelul căcăcios ... nume mult mai potrivit pentru posibilitatile lui intelectuale , fata de "razboinicul" nume de "tigri" ...

      Unknown devine Timpitul tolomac ... pentru ca singura lui durere era ca ofiterii nu merita soldele pe care le primesc deoarece au pregatire egala (daca nu mai mica) decit a mm ...

      duminică, 26 octombrie 2014, 16:05:00 EET

      Ștergere
    2. Blogger mos alecu spunea...
      Motanele cacacios , iarasi , ca de obicei , vorbesti prostii !
      Nu eu V-AM FACUT PROSTI !
      Asa SINTETI voi !
      Si , in orice caz , cei care V-AU FACUT nu au nici o vina ! Ei si-au dat tot interesul ...
      Ca a iesit ce a iesit , asta-i alta p[oveste !
      Si , pe urma , eu sint convins ca voi v-ati prostit in timp ... Probabil ca pe vremea gradinitei erati niste copii normali ... Pe urma vi s-a deschis pofta pentru lene intelectuala . Lene care a dus la atrofierea zestrei de neuroni cu care fuseserati dotati la inceputul vietii voastre ... Ajungind ca acum sa aveti numai numarul minim necesar pentru supravietuirea fizica ...

      duminică, 26 octombrie 2014, 21:04:00 EET

      Ștergere
    3. Sireacu mosneag, zau ca-l compatimesc ! Singur impotriva tutulor !
      Buey haimanalelor, lasati-l dreacu in pace, ca o sa crepe ranza-n el !

      Ștergere
  9. Kear asea, cum dracu, bre ?
    ============================
    http://www.youtube.com/watch?v=O1nzBnDfFTs
    =============================
    Tu-i mecanismul ma-sii de pizda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY
      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      http://www.peteava.ro/id-913246-metoda-inedita-cum-sa-cureti-usturoi-in-10-secunde

      Ștergere
  10. Uai, sa nu cunva sa uitati,
    Re-ati ai dreacu de jimbati,
    La contor sa va uitati
    Premiul mare sa-l scapati !

    RăspundețiȘtergere
  11. Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a anunţat, luni,
    că Alianţa Creştin Liberală va cere CSM sesizarea Inspecţiei Judiciare pentru declaraţiile făcute de premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu cu privire la ÎCCJ şi dosarul aflat pe rolul instanţei al lui Klaus Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Klaus Iohannis a fost solicitat să răspundă, duminică, unor declaraţii ale şefului statului la adresa sa pe tema procesului de la ÎCCJ, el interesându-se unde anume a făcut preşedintele Băsescu afirmaţiile şi, în momentul în care jurnaliştii i-au răspuns că la „Caru’ cu bere”, a replicat: „Aha!”.

      Ștergere
    2. Preşedintele Băsescu a declarat, după ce a fost la un restaurant în Centrul Vechi al Capitalei alături de Elena Udrea şi Emil Boc, că s-a discutat "situaţia dificilă" a lui Klaus Iohannis privind dosarul de incompatibilitate, el expunând presei mai multe variante şi arătând că "poporul are dreptul să decidă alesul şi nu justiţia".

      Întrebat la ieşirea din restaurant despre faptul că a discutat destul de mult cu Emil Boc şi dacă se fac planuri pentru intrarea şi a acestuia în PMP, Traian Băsescu a spus că la masă nu se fac planuri, precizând, în schimb, că s-a discutat "situaţia legală dificilă" a lui Klaus Iohannis.

      Preşedintele a declarat că dosarul lui Klaus Iohannis legat de incompatibilitate se află la ÎCCJ din 2013 şi nimeni nu este "îndreptăţit să judece termenele".

      "Şi, totuşi, dacă privim la situaţia reală care s-a creat, ar fi fost trei alternative: una - să se judece înainte de depunerea candidaturilor, care ar fi fost cea mai corectă din punct de vedere al sănătăţii competiţiei politice", a spus Băsescu.

      "A doua variantă ar fi fost să se judece înainte de a se băga voturile în urnă, mai puţin bună decât prima variantă, dar mai puţin rea dacă s-ar judeca după ce se bagă voturile în urnă. Atunci, din punct de vedere politic, nu putem spune decât că justiţia va vea o decizie majoră cu privire la alegeri, ceea ce este nepermis într-un stat democratic. Poporul are dreptul să decidă alesul şi nu justiţia", a continuat şeful statului.

      "Singurul lucru pe care-l putem face este să comentăm o realitate, ori suntem în această realitate, n-am avut situaţia ideală, adică judecarea înainte de depunerea candidaturilor şi aici probabil că sunt procedurile Curţii, pe care nu le pot aprecia eu", a mai spus el, răspunzând la o întrebare.

      Solicitat să precizeze cum vede o declaraţie recentă a lui Klaus Iohannis în care vorbea de un gest "de moralitate" în cazul în care ar fi declarat incompatibil, Traian Băsescu a spus: "Moralitate era dacă ar fi cerut domnia sa, ştiind că are dosarul din 2013 la Înalta Curte, dacă înainte de a-şi depune candidatura ar fi cerut domnia sa să fie judecat".

      Întrebat ce s-ar întâmpla într-o eventuală situaţie în care Iohannis ar fi ales şi validat în funcţie şi ulterior ar apărea o decizie de incompatibilitate, Băsescu a arătat că acesta ar trebui "să abandoneze mandatul imediat".

      Ștergere
  12. Tare NeaCaşu ăsta. Ia auziţi aciulea:

    "Rezerva de cadre a PSD
    Cine este Marin Neacşu, înlocuitorul lui Viorel Hrebenciuc"
    http://www.cotidianul.ro/cine-este-marian-neacsu-inlocuitorul-lui-viorel-hrebenciuc-249928/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deputatul Marian Neacşu (PSD) a fost ales, luni, cu 223 de voturi „pentru” şi 30 „împotrivă”, în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul lui Viorel Hrebenciuc, după ce preşedintele Camerei a anunţat demisia acetuia din Parlament.

      În vârstă de 50 de ani, Marian Neacşu este un politician „bătrân”, care s-a implicat în politică încă din primii ani de democraţie postdecembristă. Astfel, potrivit CV-ului său, postat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Neacşu a fost vicepreşedinte al Partidului Democrat Agrar din România, sucursala Ialomiţa, timp de 10 ani, între 1991 şi 2001. Ulterior, în anul 2001, a făcut trecerea la PSDR (cum s-a numit atunci PSD), ajungând, începând cu anul 2010, să fie prim-vicepreşedinte al filialei PSD Ialomiţa.

      Revoluţia din 1989 l-a prins în funcţia de şef de serviciu la IAS Slobozia, apoi cariera lui a cunoscut o evoluţie fulminantă la diferite societăţi comerciale cu activitate în agricultură.

      Ștergere
    2. Alt derbedeu ! Si asta e luat la oki de ANI-NANI puiul mamii si trimis in judecata, pentru gainarii si shmekereli !
      Buey, da unul normal 100 la 100, nu exista in Supra-mega Parlamentul asta, de 600 de haidamaci ? Chiar toti e bubosi ?
      Doamne feri, ce muian are !

      Ștergere
  13. Dosarul MICROSOFT.
    Dorin COCOŞ, REŢINUT de DNA.
    ----------------------------------
    Dosarul MICROSOFT. Dorin COCOŞ, REŢINUT de DNA REALITATEA .NET
    http://www.realitatea.net/dosarul-microsoft-dorin-cocos-retinut-de-dna_1556554.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOSARUL MICROSOFT.
      După mai bine de 12 ore de audieri, procurorii DNA au decis, luni seara, reţinerea omului de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea. Cocoş este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. În jurul orei 22:40, omul de afaceri a părăsit sediul DNA. Acesta a fost urcat într-o maşină şi urmează să fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.

      Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dosarul-microsoft-dorin-cocos-retinut-de-dna_1556554.html#ixzz3HNfsdyhS

      Ștergere
  14. INTERESANT. De vazut ce se intampla!
    -------------------
    Marea Britanie nu va plati cele 2 miliarde de euro care reprezinta contributia sa la bugetul UE la 1 decembrie, a repetat luni David Cameron, in ciuda amenintarilor Comisiei Europene ca tara sa ar putea fi amendata, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

    "Marea Britanie nu va plati nimanui cele 2 miliarde de euro la 1 decembrie si respingem cuantumul acestei plati. Ne vom bate prin toate mijloacele posibile", a declarat prim-ministrul britanic in fata parlamentului.

    "Suma si calendarul acestei solicitari sunt inacceptabile. Ajustari se fac in fiecare an. Dar nu s-a intamplat niciodata sa ni se ceara doua miliarde de euro, circa 20% din contributia noastra neta de anul trecut", a adaugat Cameron.

    Contributia Marii Britanii pentru 2014 a fost marita cu 2,1 miliarde de euro dupa luarea in calcul a cifrelor revizuite ale PIB-ului sau.

    "Doua miliarde de euro reprezinta mai mult decat contributia bruta a anumitor tari. Nu este maruntis, sunt bani ai contribuabilului britanic", a adaugat premierul britanic, confruntat in tara sa cu o presiune crescanda din partea eurofobilor din UKIP, in perspectiva alegerilor legislative de anul viitor.

    Comisia Europeana a avertizat luni ca ar putea cere Marii Britanii sa plateasca penalitati daca premierul David Cameron isi pune in practica amenintarea ca nu va achita cele doua miliarde de euro cerute de executivul european pentru rectificarea bugetului pe anul in curs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stabiliti voi in euro... Contributia Romaniei.
      -------------------------
      Bugetul UE este alcătuit în proporţie de aproape 99% din sume încasate de la statele membre pentru veniturile din TVA şi venitul naţional brut. Din suma de 331,3 milioane de lei pe care România trebuie să o plătească la bugetul blocului comunitar, 9,5 milioane de lei provin din încasările de TVA, în timp ce 328,1 milioane de lei din venitul naţional brut.

      Ștergere
    2. L-am sunat pe Deivid sa-mi comfirme daca e adevarat asea ceva si me-a spus ca pe Regina o doare la palarie de Comisea Europeana si de amendele ei ! Cica nici de'a dreaq nu vrea babornita sa plateste si ca vrea sa vada ce-o sa-i faca ? Doar n-o s-o puna capra...sau kestii de astea !

      Ștergere
    3. Pese: ca sa nu mai zic de sumele exorbitante pe care trebuie sa la asigure Romanistanul, in bugetul mUE. Pentru ce ? Pentru nimic. Pentru absolut nimic, in afara de plata salariilor prostovancei de EBA si a lu popa-prostu Steokes hortistozaurul, care face spume la gura impotriva Romanistanului colonizat !
      Numa dache inmultim 35 de euroshpagari cu fro 8 mii de euro pe-o luna x 12 luni, vezi ca pe usior fro 12 milioane de roni lei noi numa astia ii papa ! De pomana !
      Au trecut jde ani de zile de cand tot o futem de-a europarlamentul si nu avem o autostrada intreaga, ca lumea, copchiii inca ne mai mor inecati prin haznalele din dosul scolii, abecedare pula, abandonul scolar e-n floare, avioane de vanatoare canci, locurile de munca dispar cu miile, industria in loc sa duduie, fasaie bolborosit, ca un cur de baba fleskait, si tot asea !
      Singurul si marele beneficiu al mUE e asta cu deschiderea granitelor si circulatia la liber, de ne-au plecat cantitati importante de boratani, la export, la shutit si la cersit !
      Ca jear mancam !

      Ștergere
  15. Mneata la ZOO+NOO sa va treaca greata VOO ar treboi sa-mi omblati un pic la OO !
    Ear e marti, sa-mi trag secsul !

    RăspundețiȘtergere
  16. Da pe Nutzi Spaima Putzii din Plescoi-sa-mi dea limbi egsagt pe-un coi, de ce n-o baga la Zdupy-Zdu, impreuna cu Cocosi Dorin ? Ca doar si ea a contribuit, indirect, la actiunile grupului mafiot, cheltuind din shpaga pe pantofi cu toace , genti Vuiton si vopsea de par !
    Sa-si ia si shtoarfa cu el, cu tot cu casca si ghiozdanel, kasay corect. Nu trebo sa mai keltuiasca statul, si asta organizat pe structuri mafiotice, si alte resurse ca s-o mai instrumenteze si pe curvistina nationala !

    RăspundețiȘtergere
  17. Ualeiiii, inca 300 de bucati la contor si-i vedem poza adminului, langa butoiul de vin si cu berbecu-n brate !
    Hop, hop, hop, exact prin barboi, sa-mi apuci un coi, fics in ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  18. Neata, dom pacienti! Ii frig cu draci. Muei pleoscaiala, dac iesi pe afara ai grija sa nu-ti inghete tzava. Pacat ca nu bate vantul, ca ar fi o vreme minunata pentru pescuit. Merg sa verific la cutia postala daca nu ma asteapta mascatii, desi la ora asta n-are haz.

    RăspundețiȘtergere
  19. Viurel cel Rozaliu tocmai a belit belingherul. Ii in vizita de lucru la Brasiov, dar nu in legatura cu uzina Tractorul. Vedem mai pe sara daca si unde il cazeaza, da ieu zic ca-l baga la decompresie.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hop, hop, hop, toata comunitatea virtuoasa de pe MehasBlog, din Canada-n Aostralia si pana-n Tara de Foc o ea la ceoc !
    Ale tale, ale taleeeee
    Pupaciuni criminaleeee !

    RăspundețiȘtergere
  21. Buey care vreti sa-l felicitati personal pe PMT iaca nr de telef 0214116233

    RăspundețiȘtergere
  22. DECRET nr. 360 din 5 noiembrie 1986 privind organizarea si desfasurarea referendumului in legatura cu reducerea, de catre Republica Socialista Romania, cu 5 la suta, a armamentelor, efectivelor si cheltuielilor militare

    EMITENT: CONSILIUL DE STAT
    PUBLICAT: BULETINUL OFICIAL nr. 69 din 6 noiembrie 1986



    Consiliul de Stat al Republicii Socialiste România, decreteazã:

    ART. 1
    În conformitate cu prevederile Legii nr. 20 din 23 octombrie 1986, poporul roman este chemat în ziua de 23 noiembrie 1986 sa se pronunţe, în cadrul unui referendum, asupra reducerii, de cãtre Republica Socialistã România, cu 5 la suta, a armamentelor, efectivelor şi cheltuielilor militare.
    ART. 2
    La referendum participa toţi cetãţenii Republicii Socialiste România care au, potrivit legii, drept de vot.
    Având în vedere ca obiectivele referendumului privesc reducerea armamentelor, efectivelor şi cheltuielilor militare, întãrirea pãcii şi colaborãrii în lume, probleme ce intereseazã, în cel mai înalt grad tanara generaţie, în cadrul referendumului sunt consultaţi, alãturi de cetãţenii cu drept de vot, şi ţinerii în varsta de 14-18 ani.
    ==========================================
    Ai di pula me, ca sa se poata atinge de armata, o treboit sa faca Ceasca referendum nateonal ! Inclusiv putzifricii aia cu 3 floci la putza si-au dat cu parerea !
    Asea ca idee !
    Iar acusica, toti nespalatii si analfabetii, toti masonii si borfasii, toti mafiotii si spurcatii, toti oportunistii si veneticii isi dau cu parerea despre armata ! Sau, ma rog, ce-a mai ramas din ea, dupa destructurarea ritmica, politizarea fara precedent, deprofesionalizarea feroce cu chemari in activitate de-a'mpulea, pe principiul cumetriilor de grup, etc, stiti voi mai departe, si cu vanzarea pe bucati a cazarmilor, si shpagarelile cu donarea poligoanelor, si lasarea aviatiei in curul gol, si rablagizarea fara precedent a tehnicii, si distrugerea spiritului de corp, si terfelirea rezervei, si desfiintarea pensiilor militare de stat, si salarii de cacat tip NATO pe hartie, etc, ca stiti voi mai bine !
    Daca pana prin 90, chear si Ceausescu Dictatorul isi tinea ciocul mic fata de ostirea tarii, neindraznind nici macar sa clipeasca in fata Doctrinei Nationale de Aparare a Patriei, de catre intregul popor, azi, la aceasta ora, s-a umplut societatea civila de fel de fel de specialisti in fenomenul de aparare nationala, unul mai borfas decat celalalt !
    Ce vremuri bre, ce vremuri ! Ieream capitan bengos pe vremea aia, si-aveam palosu gros !

    Acusica se reduc cheltuielile armatei dintr-un condei ! De unde taiem noi, cand e nevoe de mangotzi pentru cantatorii bisericali ? Pai noi taiem de la meapene, ca aia e disciplinati si tace ! Este un exemplu ce am dat mai sus, nu ca s-ar intampla asea, da nu me-a venit alta pilda !
    Armamentele s-au dat la fier vechi, cu vagoanele ! Cimitirele de tance si tunuri de la Mihai Bravu se vedeau si de pe luna, chiar mai bine ca Marele Zid Chinezesc !
    De efective, nu mai zic ! Ar ramane aproape gol Stadionul National daca am duce, acusica, intregul corp de cadre din armata, ca sa asiste la campanea electorala de lansare la prezidenteale a doamnei EBA Bashesku-Partzog Sida !

    Ce referendum, bre !
    R-ati ai dreaq de nenorociti cu pensii nesimtite !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: r-ati ai dreaq de bashinosi cracanati, cu pensii nesimtite, stati cu un okiu pe contor, ca intr-o ora se decerneaza kupa de Kele, editea 2014 toamna-iarna !
      Pe vremuri ierea un haiduc p-aciulea, cuplat la castigarea tutulor cupelor ! Da, macar, ierea bun la suflet, de le dona apoi lu Petrika-Cezarica Muci pe Fatza, ala de-a ajuns din comandant batalion blindate, sef sector Gheaze-sectia cules gogonici, dupa ce si-a ratacit blindata in dosul unei piete de legume !

      Ștergere
  23. Extras din Doctrina Nationala de Aparare a Patriei-editie 2014 !
    ==================================================
    În cazul atacării ţării noastre, de către forţe străine, armata cu toate componentele sale, poliţiştii, jandarmii, pompierii, ofiţerii serviciilor secrete, cu armamentul din dotare, precum şi românii de la mic la mare, îi vor întâmpina pe duşmani, cu furci şi topoare, cu arme de vânătoare, cu kocteiluri Molotov pentru a apăra pământul sfânt al Ţării. Autorităţile locale ale minorităţilor maghiare din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş care au un comportament antiromânesc şi prigonesc românii la ei acasă, nu arborează tricolorul românesc pe clădirile ofiiciale, trebuie să ştie că le socotim o ameninţare la adresa siguranţei naţionale şi în consecinţă mulţi ROMÂNII din toată Ţara vor căuta să se mute cât mai mulţi în aceste judeţe pentru a apăra pământul sfânt al Ţării. În cazul declarării de autonomie sau separaţie a unor zone ale Ţării de unii minoritari, autorităţile române vor intreveni prin mijloace adecvate pentru menţinerea unităţii teritoariale a României.
    - 15 martie 2014 – Bucureşti –
    Duşmanilor Ţării noastre ce vor de la noi pământ,

    Le vom da, numai ca să le ajungă pentru...mormânt !

    DANIEL DEDIU - Preşedintele Asociaţiei România Muncitoare,
    ==========================================================
    Mai mult, lecturati pe lindicul:
    http://romaniamuncitoare.no.comunidades.net/index.php?pagina=1380771458
    ================================
    Cititi, cititi, ca omul nu-i nebun, inca de-a binelea !
    Uraaaa !
    Traiasca Kingul !

    RăspundețiȘtergere
  24. Tocmai vrusei sa vorbesc si eu cu sefu de la Societatea Comerciala Mircea Dogaru (SCMD), daca se mai organizeaza piketarea aia la sediul Pesede, ca sa dea liber la legea cu penziile in Shparlament, insa mi-a raspuns domnul Pricina, de la Unepere, si me-a spus ca seful e ff ocupat, de-si cauta de azi dimineata dintii pe supt birou !
    Mai multe n-a vrut sa-mi spuna, da mi-a dat un lindik ca sa-l accesez si sa citesc acolea.
    Eote_
    =========================
    luni, 27 octombrie 2014
    Ghioceii lui dogaru...o minune a naturii, apar în octombrie...2014
    Te minunezi de minunile naturii.
    Apar ghiocei în luna octombrie și mai exact, pe 17 octombrie.
    MINUNE ce să mai zici.
    Ca orice om de bun simț a trebuit să aflu și eu cum s-a înfăptuit această minune și am aflat că, Grădina lui DUMNEZEU fiind așa de mare, a adoptat și această minune, GHIOCEII LUI DOGARU.
    Problema apariției acestor ghiocei, într-o perioada atipică natural, a fost rezolvată de Grupul Dogaru (el si Pricina), prin întocmirea unei liste cu potențiali GHIOCEI, listă care a fost supusă aprobării unui grup de presupuși ghiocei, grup care s-a transformat într-un lan de neghină.
    Te minunezi cum, oameni de nimic, reușesc să modifice evolția NATURII.
    Dar minunea nu ține prea mult. Când analizezi evoluția structurilor, pe care acești ghiocei, se presupune, că o coordonează, vezi că respectivele structuri, NU EXISTĂ, decât în mintea celor care le-au creat.
    Te minunezi când vezi un reprtezentant al unei filiale, tip Făgăraș, că se descalifică prin ignoranță și necunoaștere.
    Te minunezi când auzi că un respectabil președinte de filială, tip Focșani, afirmă că, prin ignoranță, nu a fost informat cu situația reală din sindicat.
    Te minunezi când un respectabil președinte de filială CITEȘTE pe GOOGLE o LEGE, ȘI NU O INTELEGE..
    AM FOST PERMANENT IMPRESIONAT DE ALBUL PUR AL GHIOCELULUI, DAR ȘI DE VERTICALITATEA SA PRIN POZIȚIE ȘI IMPERIALITATE.
    AM FOST DEZAMĂGIT DE PREZENȚA ȘI PRESTAȚIA GHIOCEILOR LUI DOGARU LA SIMULACRUL CNR 2014.
    NU CRED CĂ ÎȘI VOR REVENI PENTRU CĂ SUNT EXPIRAȚI, EXPIRAȚI PRECUM ȘI UN ZIARIST CARE (din 2011) TOT ÎNCEARCĂ SĂ SE VICTIMIZEZE ȘI SĂ DEVINĂ STOLOJAN 4...PLÂNGÂND ȘI FOLOSIND UN BASTON PE POST DE SPRIJIN INTELECTUAL.
    ACEȘTI GHIOCEI, ATIPICI, DISPAR ȘI VOR DISPĂREA PERMANENT, PENTRU CĂ NU AU COLOANĂ VERTEBRLA, SE AUD PE ÎNREGISTRĂRILE, ILEGALE, ALE CNR 2014 ȘI, ........VAI NOUA.
    PENTRU SATISFACEREA CURIOZITĂȚII GHIOCEILOR VOM PREZENTA, ORICÂND, PRESTAȚIA LOR ( pot spune și prezența lor), audio, la CNR 2014.
    PERSONAL VOI SOLICITA INSTANȚEI JUDECĂTOREȘTI, DATORITĂ PRESTAȚIEI EXECRABILE A MAJORITĂȚII REPREZENTANȚILOR FILIALELOR DIN TERITORIU, DECLARAREA NULITĂȚII CNR 2014.
    SPER CA GHIOCEII SĂ-ȘI REVIZUIASCĂ ATITUDINEA FAȚĂ DE SCMD.
    SPER CA ȘI SCMD SĂ INTRE ÎN LEGALITATE.
    SPER CA MEMBRI DE SINDICAT ,,NU PREȘEDINȚII AUTOALEȘI", SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ MAI SUNT COLEGI DE-AI LOR CARE DORESC SĂ FIE RESPECTAȚI PENTRU A RESPECTA.
    PENTRU GHIOCEI ......... ATENȚIE!. LA CE FACETI CU BANII SINDICATULUI ȘI DE UNDE ÎI PRIMIȚI.
    GANDIȚI ÎNAINTE SĂ APROBAȚI INEPȚIILE GRUPULUI, NU DE ALTA DAR VĂ FACEȚI PĂRTAȘI LA ILEGALITĂȚILE COMISE DE GRUPUL DOGARU( EL ȘI PRICINĂ)

    Col(r) Marian TUDOR.
    ========================================

    Cobori in gios luceafar bland
    Alunecand pe-o scara
    Si da cu curul de pamant
    De muci din nas sa-ti sara !

    Ioi, doamne feri, ce sindicat are Armata Romana, inregistrat la Judecatorie !
    Astia kiar is de UTILITATE PUBLICA !

    RăspundețiȘtergere
  25. Buey, cand apare noul numar din Obositorul Militarilor, sa-mi dea si mie cine va un bip !
    Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  26. Electoratul trebuie să ştie pe cine a votat
    Lista ruşinii din Cameră - deputaţii care au fugit de la votul DNA
    =========================
    http://www.cotidianul.ro/lista-rusinii-din-camera-deputatii-care-au-fugit-de-la-votul-dna-249984/
    =========================
    V-am spus eu ca numai militarizarea urjenta si lejea martiala ar mai putea restabili oarece ordine in debandada asta generala ?
    Nicio problema cu provenienta partinica a acestor borfasi, pentru ca la fel ar fi fost si in cazul viceversa, cu puterea portocalie, iar astia haituitii de Denea din structurile pedelice, de exemplu ! La fel s-ar fi ushkit, ca liceenii de la Lazar, care o kiulesc cu toata clasa prin Cismigiu, la un mozol prin stufarisul de la lac !
    Aidi bre, mie imi spuneti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru asta sunt platiti, cu bani grei, din visteria poporului, derbedeii astia, intrati in Parlament de-a valma, fro 600, in loc de 300, cum a stabilit norodul, prin plebiscit national !
      Pentru asta vor penzii speciale, farmacii si magazine cu preturi derizorii, bufet cu crapelnita aproape mocca, masini si soferi la scara si menajere la hotel care sa le stranga izmenele pline de cacat la cur !

      Ștergere
  27. Eote aici
    http://www.cotidianul.ro/replica-romaneasca-prompta-data-separatistilor-maghiari-din-covasna-249963/
    cum le da muie bozgoroilor, secretara de la primaria Covasna ! Numa Tinut Semuiesc le-a dat Tanti Vasilica, de le-a iesit pe cur !
    Gasiti raspunsul mai pe la sfarsite, daca dati clic pe "Iată răspunsul clar şi ferm al secretarei Primăriei Covasna, Vasilica Enea." !
    A semnat primarele bozgoroi una-doua !
    Buey, tanti Vasilica, eo iti recomand sa ai mare grije pe unde unblii noaptea, mai ales acusica, cand se insereaza repede ! Sa nu te gabuiasca honvezii aia revansarzi, cu mustatile ca parul de la curul unei bivolite in calduri si sa ti-o in dese in fofoloanca, de ai sa dai numai avize favorabile, de placere !
    Ai grije, draguto, ca astia te imbarliga mintenas, din galopul calulu'!
    Te crezi cunva colea la Cluj, unde Iancu-i pe statue si le da la boangheni mue ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Rapid la ceoc, dake me-o loati
    De-ndata ve-ti fi premiati !

    RăspundețiȘtergere
  29. Zeii sa ne aiba in paza !
    ====================================
    Vine ”scadenţa” la Primăria Timişoara
    Procurorii anticorupţie, la uşa primarului Robu
    http://www.cotidianul.ro/procurorii-anticoruptie-la-usa-primarului-robu-249990/
    ====================================
    Nici nu mai ai timp sa citesti o stire, k lumea, pe un canal, ca pe celalalt de jea e apdeit cu breching niuz ! Buey, nici nu terminai de citit despre banditul asta, ca la radeo de jea anunta ca procurorii au mai saltat fro 2 derbedei, pe la Galati, de-au devalizat nush ce cale ferata !
    Astia fac incalzirea, pentru meciul al mare, cu Bashinescu & Co ! M-ar interesa ceva stiri proaspete despre izmanar, daca are cineva !

    RăspundețiȘtergere
  30. Buey, mai esti careva p-aciulea ? Ori or ramas numai serviciile, aia de iau notite pentru mapele bossului !
    Gata, pe ultima 100 la contor, va las sa va puneti in valoare potentialul !
    Mai aveti cam fics o 100 si un hop, apoi me-o loati din nou !
    La ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce ziceam mai sus cu destructurarea sistematica a ostirii ?
    Da, da, prind eu fluturi, nu ?
    ===================================
    http://www.dantanasa.ro/acuzatii-de-inalta-tradare-de-tara-ponta-si-dusa-somati-de-fcrchm-sa-nu-cedeze-poligonul-armatei-romane-catre-udmr/
    ===================================
    Uitati-va, dragi apevei, pana unde merge curvasareala politica ! Ce a ajuns sireaca armata, pur si simplu bataia de joc a unor politruci, imbarligati in fel de fel de aranjamente de partid, cu toti netrebnicii ce vor raptul teritorial, cu orice chip !
    Da, da, las ca stiu, ca nu se mai justifica un poligon de 70 de ha, ca armata nu mai are fonduri de intretinere a acestuia, ca in ultimii 5 ani a mai fost folosit doar ocazional, cu prilejul aplicatiilor in teren, cu trageri de lupta, a batalioanelor de husari calari, si bla-bla !
    Va spusei eo ca procesul de bashkalizare a Armatei continua ?

    RăspundețiȘtergere
  32. Gata, plec dreaca sa-mi aerisesc o conducta, ca am prins oleaca de aer si sa-mi golesc pleoasca !
    Spor la mue, de 5***** !

    RăspundețiȘtergere
  33. Muei, aciulea- i clar casa de nebuni. Despre ZOO, in afara unui rahat de tigru, nu prea este dovezi. Un v-ati pitit ? Precis ati fujit sa-l pupati pe PMT. Nu-l mozoliti prea tare, ca-l prinde inghetul cu ea uda si i se intareste. Dati si voi ceva festiv in sara asta?

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce- o manca Hrebe in sara ast? Ceva ghiulele si telemea? Traienele, Traienele, vin acusi si ale tele!

    RăspundețiȘtergere
  35. Omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea,
    a încercat să şteargă urmele din dosarul Microsoft în care este anchetat.
    -------------------------------------
    Unul din motivele pentru care procurorii au insistat ca cei patru (Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan, Dumitru Nicolae (Niro) şi Gabriel Sandu) să fie propuşi pentru arestarea preventivă este şi atitudinea lor după ce s-a început ancheta în acest dosar.

    În referatul de arestare preventivă, este menţionat că Dorin Cocoş ar fi încercat să modifice 20 de chitanţe, după ce s-a aflat de ancheta din dosar. Omul de afaceri ar fi cerut unui angajat să schimbe unele date de pe chitanţele respective.

    Procurorii au ridicat la percheziţii şi cinci pixuri cu pastă de culori diferite pe care Dorin Cocoş le-ar fi folosit sau le-ar fi dat celui care ar fi semnat chitanţele respective tocmai pentru a încerca să pară că nu au fost semnate în acelaşi timp. Din acest motiv, ar fi avut pastă de culori diferite.

    Tot în referatul de arestare preventivă, este specificat că unul din denunţători, Claudiu Florică cel mai probabil, ar fi încercat să-l determine şi pe premierul Emil Boc să intre în această afacere, dar nu ar fi reuşit. Rămâne de văzut dacă fostul prim-ministru va fi şi el anchetat în acest dosar.

    Mai sunt trecute în referatul respectiv şi date despre întâlnirile pe care Gheorghe Ştefan le-a avut cu Dorin Cocoş, cu fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu şi despre felul în care aceştia s-au înţeles pentru a stabili condiţiile de licitaţie în aşa fel încât doar firma favorizată de ei să poată câştiga contractul respectiv.

    Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan, Dumitru Nicolae (Niro) şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu vor fi duşi astăzi în faţa judecătorilor, după ce procurorii au cerut arestarea lor pentru 30 de zile.

    DNA spune că şpaga pe care ar fi învârtit-o cei patru în contractele cu Microsoft depăşeşte 17 milioane de euro.

    Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş și Nicolae Dumitru au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii DNA, în dosarul Microsoft.

    RăspundețiȘtergere
  36. Haidiiii, buey ! Ca vrau sa-mi fac un selfi cu contoru'la 940jde mii, langa poza Burcului, cu butoiul in brate si calare pe berbec !

    RăspundețiȘtergere
  37. Biei, da un santeti? Pescuiti la copca?! La rama pleoscaita?

    RăspundețiȘtergere
  38. Parca vad ca alerg singur si ajung ultimu.

    RăspundețiȘtergere
  39. Muei, atentiune! Se schimba indexu.

    RăspundețiȘtergere
  40. No, ii la fotografii. Pana developeaza Burcubista...

    RăspundețiȘtergere
  41. Sunati di doua ori, ci alfeli nu ma dau din pat pentru osice rahat!

    RăspundețiȘtergere
  42. Va mai aduceti aminte?
    Hmmm... Intrebati... Basescu/Udrea!
    -------------------------
    Fosta consiliera prezidentiala a vandut averea ramasa de la "Regele tigarilor ieftine".
    Vaduva Anghelescu si-a refacut viata cu un bogatas de peste Ocean.
    ------------------------------------------------------
    CANCAN prezinta povestea incredibila a Stanei Anghelescu, fostconsilier prezidential si vaduva a afaceristului Florin Anghelescu, care s-a spanzurat in martie 2006. Femeia, care a stat departe de ochii presei timp de cinci ani, ascuzandu-si trecutul, a vandut recent toate proprietatile si bunurile pe care le avea in tara si, in urma cu doar cateva zile, a plecat definitiv in Canada, unde locuieste noul ei sot!

    Au trecut mai bine de cinci ani de la moartea celebrului afacerist cu tutun Florin Anghelescu, supranumit Regele tigarilor ieftine. La acea vreme, scandalul iscat de moartea suspecta a acestuia a adus-o la rampa pe sotia sa, proaspat demisionata din functia de consilier prezidential. Stana Anghelescu a devenit atunci mostenitoare a unei averi impresionante, din care faceau parte mai multe cladiri din Bucuresti, printre care si "vila blestemata" unde isi gasise sfarsitul sotul ei. A urmat un scandal in familie, pentru ca de bogatia afaceristului a vrut sa profite si sora acestuia, care se considera indreptatita sa aiba o parte. De atunci, insa, nimeni nu a mai aflat nimic despre mostenitoarea imperiului. Stana Anghelescu parca intrase in pamant. Reporterii CANCAN au aflat, insa, intreaga poveste a acesteia, descoperind ca Stana Anghelescu si-a refacut complet viata. A reusit sa vanda cladirile si bunurile care au apartinut sotului, mutandu-se intr-un apartament din zona Cotroceni. Aici a dus o existenta destul de izolata, conform vecinilor sai, spunand ca este "un simplu avocat" si incercand sa fie cat mai discreta. Mai mult decat atat, fara prea multe pregatiri, pe 20 noiembrie ea a parasit definitiv tara, mutandu-se in Canada, acolo unde s-a si maritat cu un cetatean canadian, care are o functie de conducere in cadrul unei companii multinationale! Stana Anghelescu le-a povestit insa apropiatilor ca nu se va mai ocupa de ceea ce a facut pana acum, din declaratiile ei reiesind ca vrea sa isi schimbe complet modul de viata, rupand astfel orice legatura cu tara. Se pare ca nici studiile pe care le are in Drept nu ar fi putut fi echivalate peste Ocean. Dupa ce a scapat cu greu de "casa groazei" din Baneasa, in urma cu cateva luni, Stana a vandut apartamentul din Cotroceni, unde a pastrat drept clauza la contract posibilitatea de a locui in el pana la plecarea in Canada. Dupa ce si-a achitat toate datoriile pe care le avea si dupa ce a fost sigura ca are toate actele in regula, Stana Anghelescu s-a suit intr-un avion cu directia Toronto, stergandu-si urmele dupa "telenovela" prin care a trecut. O moarte care a schimbat totul Pe 16 martie 2006, in jurul orei 13.00, un apel la serviciul de urgenta 112 anunta ca Florin Anghelescu, un om de afaceri din Bucuresti, a fost gasit in casa dupa ce isi pusese capat zilelor prin spanzurare. Ancheta a stabilit ca a fost vorba despre o sinucidere, pe fondul unei depresii. Anghelescu a fost acuzat de mai multe infractiuni economice in legatura cu punerea in circulatie de tigari cu marcaje falsificate. Garda Financiara a descoperit, in august 2005, ca firma la care Anghelescu era asociat nu a achitat la stat datorii in valoare de 650.000 de euro si ca avea lipsa in gestiune 27 de tone de tutun. Atunci a inceput cercetarea penala. In acelasi timp, sotia sa, Stana, care detinea functia de consilier prezidential, si-a dat demisia. Dupa moartea afaceristului, a inceput o adevarata lupta pentru avere, intre proaspata vaduva si cumnata acesteia, sora decedatului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Al dracu de CONTOR...!
    M-a pacalit! Un ANONIME... a manarit rezultatu...!
    Premiul cel mare/940.000... nu poate fi acordat!
    Castigatorul... NECUNOSCUT!

    RăspundețiȘtergere
  44. Escrocherie de doi bani si asta cu castigurile,bine ,ai noroc ca sunt destui prosti care te cred.

    RăspundețiȘtergere
  45. Cine l-a TURNAT pe Dorin Cocoş la DNA?
    ==============
    Dinu Pescariu, martor în ancheta DNA-ului privind dosarul Microsoft, l-a înregistrat pe omul de afaceri Dorin Cocoş când îi cerea, în urmă cu o lună, să scrie 21 de chitanţe antedatate, pentru un pretins împrumut din 2011, potrivit sursazilei.ro.

    Dorin Cocoş a împrumutat, în 2011, 500.000 de euro de la Dinu Pescariu, potrivit referatului procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), dar, de fapt, banii reprezentau şpaga împărţită de cei doi din contractul Microsoft.

    Expertiza grafologică a arătat că toate cele 21 de chitanţe sunt semnate de Dorin Cocoş cu pixuri având pastă diferită.

    Cele cinci pixuri au fost găsite la percheziţiile făcute inclusiv la Fundaţia care-i poartă numele lui Dinu Pescariu.

    Dorin Cocoş a încercat să ASCUNDĂ ŞPAGA prin chitanţe false. Fostul soţ al lui Udrea, interceptat când încerca să şteargă urmele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Bravo, baieti!
      ------------------------
      Ordonanţa de reţinere emisă, luni seară, pe numele lui Gabriel Sandu, de procurorii DNA, pentru 24 de ore, a expirat, iar acesta a plecat de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), unde se judecă propunerea procurorilor de arestare a fostului ministru, în dosarul Microsoft. Dorin Cocoş a mai rămas la instanţă chiar şi după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere, dar s-a hotărât să plece, văzând că nu se anunţă nicio soluţie, conform Mediafax.

      Ștergere
  46. Dosarul Microsoft:
    Cocos, Sandu, Dumitru si "Pinalti" au fost arestati preventiv.
    =========================
    Gabriel Sandu, Dorin Cocos, Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Decizia luata in noaptea de marti spre miercuri de un complet de la Inalta Curte este executorie, dar poate fi contestata cu recurs in zilele urmatoare.

    Cei patru trebuie acum sa se prezinte la arestul Politiei Capitalei.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Fostul ministru Gabriel Sandu a apucat sa treaca pe acasa, marti noapte, pentru ca ordonanta de retinere pe numele sau a expirat la ora 21:30 si a fost lasat sa plece.

    La fel a facut si Dorin Cocos, care a plecat in jurul orei 00:00. Acesta a mai ramas o vreme in tribunal, asteptand decizia magistratilor, dar in cele din urma a mers acasa, fara a face declaratii.

    Cocos, Sandu si Dumitru, lasati sa plece acasa, dupa ce le-a expirat mandatul
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Oamenii de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si Nicolae Dumitru, patronul grupului "Niro" din care face parte si complexul comercial "Dragonul Rosu", Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Boc, si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost retinuti, luni seara tarziu, de procurorii DNA.

    Ei au fost adusi, marti dupa amiaza, cu duba politiei, incatusati doi cate doi, la sedinta in care magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au judecata cererea de arestare pe numele lor formulata de DNA in dosarul Microsoft.

    Printre denuntatorii faptelor de coruptie din dosarul contractelor de licentiere Microsoft se numara fostul sef al Fujitsu in Romania - Claudiu Florica, avocatul Doru Bostina si martorii Gabi Marin, Dragos Stan, Adrian Fortuneanu si Vasile Andrei, informeaza B1 TV.

    Dosarul Microsoft: Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan au fost retinuti UPDATE

    Potrivit DNA, Dorin Cocos ar fi luat spaga 9 milioane de euro, Gabriel Sandu a primit doua sume, de 2,7 milioane de euro si respectiv 1,8 milioane de euro, in vreme ce la edilul din Piatra Neamt au ajuns 4 milioane de euro. Totodata, Nicolae Dumitru ar fi luat circa 7 milioane de euro.

    Martor in dosar: Dorin Cocos a primit "opt-noua" milioane de euro

    Potrivit unui martor din dosarul Microsoft, Dorin Cocos ar fi fost beneficiarul a "opt-noua" milioane de euro si, impreuna cu Dinu Pescariu si Gheorghe Stefan "Pinalti", ar fi dat mita unor persoane care au influentat anumite decizii ale ministrilor din Guvernul Emil Boc.

    Udrea, despre implicarea lui Cocos in Microsoft: Spun ce a spus si presedintele despre fratele sau

    Tot ei s-ar fi ocupat de deschiderea unor conturi la banci din strainatate, prin care erau virate aceste mite. Televiziunile de stiri au relatat ca Dorin Cocos ar fi intervenit pe langa membri ai Guvernului Boc, in perioada in care Elena Udrea era ministru al Turismului.

    http://www.ziare.com/dorin-cocos/microsoft/dosarul-microsoft-cocos-sandu-dumitru-si-pinalti-au-fost-arestati-preventiv-1330116?

    RăspundețiȘtergere
  47. Interceptari in Dosarul Microsoft Cocos:
    "Am vorbit si cu Elena". Gabriel Sandu: "Funeriu a facut porcaria asta".
    ---------------------------------
    Mai multe stenograme din dosarul Microsoft au aparut, miercuri, in presa, la scurt timp dupa ce fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru si edilul Gheorghe Stefan "Pinalti" au ajuns in arestul Politiei Capitalei.

    Intr-o discutie cu fostul jucator de tenis Dinu Pescariu, Dorin Cocos o mentioneaza pe "Elena",
    se arata in interceptarile prezentate de Romania TV.
    ----------------------------------------
    Dorin Cocos: Las-o asa, ca e mai bine. Las-o asa. Ca am vorbit si cu...cu Elena, si a zis: Foarte bine
    Dinu Pescariu: Da?
    Dorin Cocos: Da.
    Dinu Pescariu: Bravo!
    Dorin Cocos: Cand am spus... Ca am stat si m-am gandit... Bai, acolo nu scrie ca eu trebuie sa-i dau decat dupa 10 ani. Pai incep sa ii dau maine. Ce? Hai sa fim drepti. Si cu asta basta. Si tu lasa-le acolo!

    Dinu Pescariu: Mi-a fost frica sa le duc acasa.
    Dorin Cocos: Foarte bine. Esti nebun? Mai bine da-le incoace!
    Dinu Pescariu: Da.
    Dorin Cocos: Lasa-le dracu'! Ei, usor, asa!
    Dinu Pescariu: Pai da' il facem!
    Bai, tu esti prost?: Nu intelegi ca de atunci nu mai...

    Tot intr-o discutie cu Dinu Pescariu, prezentata la Romania TV, Dorin Cocos spune:
    "Ma duc pana la prezidentiale, in p... mea".
    ----------------------------------------------------------
    Dorin Cocos: Are si el? (...) Nu poate sa spuna chiar tot.
    Dinu Pescariu: Ce sa spuna?
    Dorin Cocos: Pai cum ce sa zica? Asta mi-a zis cu tema. (...)
    Dinu Pescariu: Nu conteaza. Dar de ce? Sa zica el? (...)
    Dorin Cocos: Ma duc la prezidentiale, in p...a mea.
    Dinu Pescariu: Zice... asta chiar e pe fata.

    Elena Udrea, fosta sotie a lui Dorin Cocos,
    a dezmintit marti seara, ca ar avea vreo implicare in Dosarul Microsoft.
    ------------------------------------------------------------------
    "Celor care ma ataca, dar mai ales sustinatorilor mei, le spun ca nu exista nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, sa am vreo legatura cu aceasta afacere (Microsoft -n.red.), in masura in care ea va fi demonstrata de procurori ca fiind asa cum arata acum. Oamenii chiar daca sunt casatoriti, cel putin in cazul meu (...), mai ales cand au cariere separate, ajung la un moment dat sa aiba chiar in interiorul unei casatorii vieti separate.
    - va urma -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este si motivul pentru care pana la urma am ajuns la divort", a spus Udrea, la Digi 24.
      ----------------------------------------------------------------------------------------
      Sandu: De la Funeriu si Vreme a pornit toata porcaria

      Intr-un alt set de interceptari, facut public de Digi 24, fostul ministru Gabriel Sandu vorbeste cu o persoana a carei identitate nu a fost dezvaluita.

      Gabriel Sandu: Funeriu, daca are protectie de la PMP si pe Vreme... au si ei un abuz in serviciu cand, in fond, ei au facut toata porcaria asta, deci de la ei a pornit tot, intelegi, iar ala care e cel mai in belea sunt eu.

      Dumitru Nicolae "Niro" voia sa doneze actiunile firmei catre copiii sai
      ---------------------------------------------------------------
      Un alt set de stenograme prezinta o discutie intre omul de afaceri Dumitru Nicolae "Niro" si o persoana prezentata cu numele de "Cleo".

      D. Nicolae: Auzi, vorbeste tu cu, cum o cheama, cu notarita. Daca e, luni sa-mi pregatiti si mie documentele in care sa dau actiunile (firmei - n. red) donatie la copiii mei.
      (...)
      Cleo: La modul ca, daca sa spunem ca ai vreodata niste creante, in urmatorii trei ani, sa zicem, ai datorii, iti anuleaza donatia.

      Cocos, Sandu, Dumitru si "Pinalti" au fost arestati preventiv.
      -------------------------------------------------------------------------------
      Gabriel Sandu, Dorin Cocos, Nicolae Dumitru si Gheorghe Stefan au primit mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile. Decizia luata in noaptea de marti spre miercuri de un complet de la Inalta Curte este executorie, dar poate fi contestata cu recurs in zilele urmatoare.

      Cei patru se afla in arestul Politiei Capitalei.
      ----------------------------------------------------------
      Dosarul Microsoft: Cocos, Sandu, Dumitru si "Pinalti" au fost arestati preventiv

      Potrivit DNA, Dorin Cocos ar fi luat spaga 9 milioane de euro, Gabriel Sandu a primit doua sume, de 2,7 milioane de euro si respectiv 1,8 milioane de euro, in vreme ce la edilul din Piatra Neamt au ajuns 4 milioane de euro. Totodata, Nicolae Dumitru ar fi luat circa 7 milioane de euro.

      Martor in dosar: Dorin Cocos a primit "opt-noua" milioane de euro

      Potrivit unui martor din dosarul Microsoft, Dorin Cocos ar fi fost beneficiarul a "opt-noua" milioane de euro si, impreuna cu Dinu Pescariu si Gheorghe Stefan "Pinalti", ar fi dat mita unor persoane care au influentat anumite decizii ale ministrilor din Guvernul Emil Boc.

      Udrea, despre implicarea lui Cocos in Microsoft: Spun ce a spus si presedintele despre fratele sau

      Tot ei s-ar fi ocupat de deschiderea unor conturi la banci din strainatate, prin care erau virate aceste mite. Televiziunile de stiri au relatat ca Dorin Cocos ar fi intervenit pe langa membri ai Guvernului Boc, in perioada in care Elena Udrea era ministru al Turismului.

      http://www.ziare.com/dorin-cocos/microsoft/interceptari-in-dosarul-microsoft-cocos-am-vorbit-si-cu-elena-gabriel-sandu-funeriu-a-facut-porcaria-asta-1330214?

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri