Google Translate

miercuri, 15 octombrie 2014

INCREDIBIL. Nu pot sa cred ca este ADEVARAT.Traian Băsescu, a produs un grav incident de securitate? "Traian Băsescu şi-a uitat cäteva file din dosarul roşu la REALITATEA", declară Rareş Bogdan.


EXCLUSIV "Du-te şi adu dosarul roşu!". Culisele interviului cu Băsescu.
de Mircea Tatar, 14 octombrie 2014, 17:42
citiri:4552, comentarii:4

"Traian Băsescu şi-a uitat cäteva file din dosarul roşu la REALITATEA, iar eu l-am sunat la 1:00 noaptea pe aghiotant şi i le-am dat fără să le citesc", declară Rareş Bogdan.

Pentru a lămuri lucrurile de la început: ai vorbit înainte cu preşedintele despre faptul că în emisiune veţi discuta despre subiectul „ofiţerului acoperit"?

Nu. De altfel, el, pe parcursul emisiunii, a spus că va face dezvăluirea cu şase zile înainte de primul tur al prezidenţialelor. Mi-a spus apoi că i-a plăcut subiectul despre starea economică a României şi că am afirmat că iubesc România. Am rămas şi eu surprins când, pe o pauză publicitară, i-a spus aghiotantului "Du-te şi adu de pe biroul mic dosarul roşu!". Acelaşi aghiotant mai fusese trimis înainte să aducă un dosar despre perimetrele Lukoil.

Ai mai vorbit ceva cu preşedintele pe acest subiect după emisiune, ţi-a mai spus ceva despre dezvăluirile bombă pe care le-a făcut?

Da. Mi-a spus că, dacă va fi cazul, va ieşi cu lămuriri suplimentare. L-am întrebat dacă le va spune la mine în emisiune, iar el a râs...

S-a întâmplat ceva deosebit în timpul interviului sau după, în gestica sau reacţiile preşedintelui?

Vă dau o informaţie în exclusivitate: preşedintele şi-a uitat în studioul REALITATEA file din dosarul roşu în care a adus documentele pe care le-aţi văzut în direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, şi i le-a dat. Traian Băsescu mi-a mai spus după emisiune că se simte uşurat.


Ai mai vorbit astăzi cu preşedintele?

M-a sunat astăzi, pe la ora 13:00, râzând, şi mi-a zis ceva de genul „Ce aţi făcut, domnule Bogdan?"

Unii analişti te-au acuzat că nu ai pus toate întrebările pentru a lămuri lucrurile. Regreţi că nu ai mai apucat să-i adresezi vreo întrebare?

Mai aveam o întrebare de pus pe final, care ar fi sunat aşa: „Vă e teamă că veţi avea de-a face cu Direcţia Naţională Anticorupţie, dacă Victor Ponta va ieşi preşedinte?". N-am mai apucat să o spun pentru că s-a grăbit şi am încheiat emisiunea cu 10 minute mai repede decât plănuisem.

Băsescu a vorbit despre o presupusă incompatibilitate a lui Ponta între anii 1997-2001, când ar fi fost şi procuror şi ofiţer acoperit al SIE. Ar trebui să se sesizeze cineva după această declaraţie?

Am studiat azi noapte până la 4:00 legislaţia şi, din câte mi-am dat seama, dacă el a fost ofiţer acoperit, potrivit legii, ar putea fi tras la răspundere doar dacă ar fi semnat ca procuror un document prin care să afirme că nu este ofiţer acoperit.

După aceste dezvăluiri Ponta va avea de câştigat electoral sau va avea de pierdut?

Va pierde doar dacă opoziţia va şti să fructifice noul context creat. După primele reacţii, mi se pare că opoziţia a ieşit mai prost decât Ponta.

În acest moment lucrurile nu sunt lămurite dacă Ponta a fost sau nu a fost ofiţer acoperit al SIE. Poate face vreo instituţie a statului lumină în acest caz, vom afla vreodată adevărul?

Nu pot face decât comisiile parlamentare de control al serviciilor de informaţii. Personal, cred că nu vom şti niciodată dacă Ponta a fost sau nu ofiţer acoperit.

---------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

32 de comentarii:

  1. Ioi, ear TB ? Ca ma saturai, dreaca: toate posturile de teve vorbesc numai de TB-numai Cartun Nituorc inca nu transmite nika cu TB, toate zearele scriu numai de TB, toate bloagele si feisbucile analizeaza numai cazul TB !
    Buey, o loam razna ! Sa-l puste dreacu careva si sa-l duca, pe-ntuneric la Cenusa, sa scape lumea de-un drac !
    Ptiu, ptiu Satana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: noua ne trebo fro 4-5 comisari de aia alde Corado Catani, ca sa destructureze mafia asta basincurista din Romanistan !

      Ștergere
  2. Da,daaa ca si hrebe' (sobolanu' rozaliu) e tot basist:):)si ilie sarbu(socru' lu' japu') si deputatul adam si nevasta-sa si tot asa....si nicusor ot constanta si pretinu' mazare si bunea ot braila si cancescu de bv. Hai gata ca incep sa fie fara numar,fara numar.Astia o sa ajunga la sparlament de 300 de magari fara referendum ci pe "cale naturala dna-ista"
    desigur incepe si ploaia....basescu e de vina!!:):)
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC,
      iti respect opinia, dar cauza... este pierduta!
      Basescu a devenit si continua ascendent... INCALIFICABIL... !
      Va ramane pentru toti romanii, chiar si fostii adulatori... cea mai trista/urata amintire!
      Iar pentru foarte, foarte multi altii... un groaznic COSMAR !
      Nu uita... au murit oameni, din cauza MASURILOR... boc/basiste!
      Le-au taiat salariile, pensiile, alocatiile! Asa, i-au CONDAMNAT la moarte!

      Ștergere
    2. DC,
      Vino la Lectiile Juridice ale lu tctu Basescu....
      Ca de la 18,30... gura nu-i mai tace...
      Citeste ca apucatu... harticol cu harticol... legi dupa legi...
      Uai... cat de ridicol poate fi! N-a fost niciodata de fala...
      Dar acum... a lut-o rau de tot... razna! Legati-l, bre!

      Ștergere
    3. Buey, asta vorbeste cu "steagurilii" in spate?!?
      El mai e "presidinte" in Romania... ori e doar cu Leana, pe aratura?

      Ștergere
  3. Ce riscă Băsescu?
    Noul Cod Penal, la articolul 303, pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani „divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de stat, de către cel care le cunoaşte datorită atribuţiilor de serviciu“. Iar Legea 182 din 2002 privind protecţia informaţiilor clasificate precizează, la articolul 36, că „Persoanele fizice cărora le-au fost încredinţate informaţii clasificate sunt obligate să asigure protecţia acestora, potrivit legii“.

    Hmm... oare, chiar "risca"??? Chiar credeti asta? Eu cred ca asa ar vrea!
    Sunt CRIMINALI care INTRA in puscarie... pentru ca asa VOR ei,
    dar...NU pentru crima... pentru un parbriz spart!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zeii sa ne-ajiute !
      Ofrande Zeilor s-aducem, ca 7 anisiori sa-i dea, alaturi de celula lu Mirciulica si vizavi de Nutzi cur de Fer, Pitzipoanca de Plescoi capitonata-n euroi !
      Alah Akhbar, cum ar zice Suedejii !

      Ștergere
    2. MUEi, dake lui Vaiculescoo i-or dat 10, lui rahatescu tre sa-i bage cu e la x, altfel ne trezim ca face ce face si-l elibereaza pentru buna purtare cu gardienii! Le da cate 50 de bha, bha, bha...

      Ștergere
  4. Na ca aparu' si androneasca sa se miorlaie la A3.E clar !! cum apar astia pe la A3 cum ii salta DNA-ul.Ai dreac' stiu astia toti ca sunt cu musca pe caciula:)
    Cine pune pariu ca urmeaza bogdan chirieac si sergiu andon? ...ca SRS se duse:):)
    Auzi bre ce zice la A3.Citez: victorieeee,victorie pentru voiculescu....vai de pula lor
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajiuta ! Ca este de unde, de la fro 600 de imbuibati, pana la fro 300, cat am votat la referend, mai e, mai e !

      Ștergere
  5. Rusine Basescu, rusine!
    De la TRIBUNA oficiala, vorbesti numai prostii si improsti cu NOROI oamenii,
    serviciile de informatii, tara si poporul roman! Acum, mai mult ca niciodata,
    imi este rusine ca am un asemenea Presedinte! Rusine, Basescu!
    Rusine, rusine, rusine! Ne-ai facut de ocara lumii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Traian Băsescu:
    Ponta a fost doar un fripturist care s-a bagat în SIE
    să meargă la nişte seminiarii afară, nu a avut nicio misiune.
    ----------------------------
    Președintele Traian Băsescu a afirmat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Cotroceni, că premierul Victor Ponta, ca ofițer, nu a avut misiuni, doar a vrut să meargă la seminarii în fara țării, caracterizându-l drept un ”fripturist”.

    ”Venind la dl Ponta, aș vrea să intrăm tot în legea 182 pe care diverși politicieni o ventilează pe televiziuni. Art 3 spune că nicio prevedere a legii nu va putea fi interpretată în sensul limitării accesului la informațiile de interes public sau a ignorării Constituției. Deci nu se pot secretiza informații care ignoră Constituția. Oare e de interes public dacă premierul a fost sau nu ofițer al unui serviciu de informații? Eu zic că da. Aș mai citi un articol, parcă e prelegere de legislație dar trebuie să scoatem minciuna din spațiul public atunci când e vorba de lucruri atât de delicate. Art 4 din aceeași lege a secretului de stat: se interzice clasificarea ca secrete de stat a informațiilor datelor sau documentelor în scopul ascunderii încălcării legii, limitării accesului la informații de interes public. Nu-ți dp voie legea sp clasifici astfel de informații”, a declarat președintele.

    ”Este o încălcare a Constituției utilizarea ca ofițer a unui porocuror? Răspunsul meu e da. E de interes public dacă un membru al guvernului, fie el premier, a fost sau nu ofițer al unui serviciu de informații? Răspunsul meu e da. Din aceste motive consider că dl Meleșcanu a încălcat legea și a târâit după interesele politice ale sale și ale premierului un serviciu excepțional, unul dintre cele mai bune din lume. Păcat că un om politic cel puțin neinspirat a participat la un demers care a pus serviciul într-o situație foarte proastă. Pornind de la afirmația mea și a altora, revin cu privire la legitimitatea demersului meu”, a mai spus el.

    ”Victor Ponta a fost doar un fripturist care s-a băgat în SIE ca sa meargă pe la niște semninarii pe afară. Nu a avut nicio misiune. Nu poți trimite în misiuni în afară un om necopt luat din Parchet”, a afirmat președintele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”Pur și simplu a fost un fripturist cum au fost mulți la acea vreme, cum a fost și foamea structurilor de a-și forma noi structuri, pentru că se prăbușise vechiul sistem, așa cum a trecut așa a și plecat, probabil și datorită lipsei de performanață. Unde mă situez când vorbesc de încălcarea Constituției: art 130 din Constitutia din 1991 prevede la litera A foatre clar: funcția de procuror e incompatibilă cu orice altă funcție publică sau privată cu excepția celor didactice. Nu mi s-a părut că la SIE e vreo funcție didactică. Această prevedere e preluată în legea 92 / 1992 identic”, a esxplicat Băsescu.

      ”S-ar putea să fac o afirmație care să vă stârnească curiozitatea sau exclamații, în legea SIE 1/1990 nu există niciun articol prin care să se ceară secretizarea rezerviștilor. Ei pot să nu-și decline calitatea de rezervist, dar niciodată legea nu le interzice să spună că au lucrat la SIE. Rețineți, legea 1 nu interzice rezerviștilor să își asume faptul că au lucrat într-un serviciu de informații”, a arătat șeful statului.

      ”Ce nu au voie, nici rezerviștii nici cei în activitate, nu au voie să divulge secrete. Acest lucru e interzis 30 de ani, 50 de ani, depinde de tipul de secretizare. Îmi pare că aproape au dus conținutul comunicatului spre ridicol spunând ca 70 de foști ofțteri s-au autodivulgat, era dreptul lor ca rezerviști să treacă în CV dacă au fost ofițeri ai SIE sau să nu treacă. Interzis e să-și povestească amintirile din timpul serviciului, dar nu identitatea. Ce nu a făcut nimeni până acum a făcut dl Meleșcanu și Ponta, care au dat HG 223 prin care secretizează și rezerviștii. Slavă Domnului că au rămas femeile de serviciu să nu fie secretizate. Deși legea spune că e interzis să se facă publice activitățile SIE, prin această HG care extinde nivelul de secretizare și la rezerviști se fac cunoscute un număr mare de activități ale SIE, toate acestea datorită jocului politic între dl Meleșcanu și Ponta care au urmărit să creeze condțtii de secretizare că Ponta a fost în mod ilegal ofițer al SIE, unde nu a fost decât un profitor, a participat la câteva seminarii și cu asta și-a văzut de cariera politică propulsat de dubla sa calitate de procuror și ofițer al SIE în 1997 - 2001”, a precizat președintele.

      ”Eu nu consider cel mai grav incident faptul că dl Ponta a încălcat constituția, cel mai grav e că un șef de serviciu a refuzat o informație șefului statului, e un precedent care nu trebuie tolerat. S-a prevalat de povestea cu sursele și de punctul 4 din HG 223/2013. Or fi făcut-o, poate e scris și prin regulamentele domniilor lor, dar niciun regulament nu poate fi mai puternic decât legea, au adăugat în mod nepermis la lege dintr-un interes politic. Aș încheia făcând o precizare care aș dori să rămână: legea interzice divulgarea activităților SIE, a personalului SIE, nu se referă la rezerviști”, a sublinuat Traian Băsescu.

      http://www.b1.ro/stiri/politica/traian-basescu-ponta-a-fost-doar-un-fripturist-care-s-a-bagat-in-sie-sa-mearga-la-niste-seminiarii-afara-nu-a-avut-nicio-misiune-93652.html

      Ștergere
  7. Buey, da ce-am mai borat ! O jiuma de galeata, d-aia de la lavabila, de 15 litri !
    Mai iese arataciunea asta de 3 ori pe sticla, cu stupizenii de genul asta, si-mi borasc si ficatii !
    Buei, asta-i mai urat decat Smeogal, aratarea aia din Stapanul inelelor !
    Pfoai, ce urat e ! Cum il vad, cum borasc !

    RăspundețiȘtergere
  8. DNA - COMUNICAT -
    ------------------------------------------
    15 octombrie 2014.
    Nr. 1450/VIII/3

    COMUNICAT
    ----------------------------------
    În completarea comunicatului nr. 1436/VIII/3 din data de 15 octombrie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
    Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Braşov au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de următoarele persoane:

    ADAM IOAN, deputat în Parlamentul României, pentru infracțiunile de instigare la abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, constituire a unui grup infracțional organizat, trei infracțiuni de cumpărare de influență

    SÂRBU ILIE, senator în Parlamentul României, pentru infracțiunile de folosire a influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite și sprijinirea unui grup infracțional organizat

    HREBENCIUC VIOREL, deputat în Parlamentul României, pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență și instigare la folosirea influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite

    CRĂCIUNESCU ADAM, director general al RNP Romsilva, pentru infracţiunile de abuz în serviciu și sprijinirea unui grup infracțional organizat

    În ordonanţa de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cauză, există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:
    La data de 17 aprilie 2012, în urma unei înțelegeri prealabil, la solicitarea inculpatului Adam Ioan, cu sprijinul unor persoane interesate, un complet de judecători de la Tribunalul Covasna, a dispus admiterea unui recurs în materia fondului funciar și reconstituirea dreptului de proprietate pentru o mare suprafaţă de teren forestier și de teren agricol, situate pe raza judeţului Bacău, în favoarea unei persoane şi în defavoarea Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA. Decizia judecătorească ar fi fost pronunțată în contradicție evidentă cu principiile de drept și cu starea de fapt reală, respectiv fără prezența vreunui înscris nou care să schimbe starea de fapt reținută de instanțele anterioare, fără a se efectua vreo expertiză în cauză, fără a clarifica cu probe cine a avut calitatea de proprietar deposedat în anul 1945.
    Astfel, a fost creat un prejudiciu, în sarcina RNP ROMSILVA, de 303.888.615 euro (contravaloarea a 43.227 ha teren forestier).

    Imediat după pronunţarea deciziei civile a Tribunalului Covasna, inculpatul Adam Ioan împreună cu alte persoane interesate şi cu inculpatul Hrebenciuc Viorel, a constituit și coordonat un grup, ce urmărea să obțină venituri prin cumpărare de influență sau folosirea nelegală a influenței (art. 13 din Legea nr. 78/2000) cu scopul de a urgenta punerea în posesie și eliberarea titlului de proprietate asupra terenurilor forestiere, precum și o cât mai rapidă vânzare a terenului forestier dobândit prin hotărârea judecătorească menționată. În acest scop, membrii grupului urmăreau să intervină asupra funcţionarilor cu atribuţii la nivelul instituţiilor locale, astfel încât aceştia să urgenteze îndeplinirea actelor ce intră în atribuțiile lor de serviciu sau să îndeplinească acte contrare acestor îndatoriri ( de exemplu să nu se formuleze plângeri în instanță împotriva deciziilor Comisiei județene de fond funciar Bacău).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În acest context, în calitate de director general al RNP Romsilva, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, începând cu anul 2013, inculpatul Crăciunescu Adam a răspuns solicitărilor nelegale formulate de către inculpatul Hrebenciuc Viorel, prin intermediul lui suspectului Sîrbu Ilie, referitoare la modul în care RNP Romsilva trebuie să se comporte în legătură cu punerea în posesie, eliberarea titlului de proprietate și litigiile juridice aferente reconstituirii dreptului de proprietate asupra suprafeței de pădure de peste 40.000 de hectare. În consecință, inculpatul Crăciunescu Adam a luat măsuri împotriva intereselor RNP Romsilva, în sensul că a șicanat efectuarea de acțiuni în justiție împotriva intereselor avute de grupul infracțional organizat format din inculpaţii Hrebenciuc Viorel, Adam Ioan şi alte persoane interesate în obţinerea terenurilor menţionate. După ce jurista din cadrul Romsilva semnat o acţiune civilă în favoarea intereselor Romsilva, de suspendare a judecăţii până la soluţionarea dosarului având ca obiect revizuirea deciziei luate la data de 17 aprilie 2012, strămutat de la Tribunalul Covasna la o altă instanţă(cerere admisă de ÎCCJ la data de 17 ianuarie 2014), în luna martie 2014, inculpatul Crăciunescu Adam a dispus în mod abuziv ca acestei juriste să-i fie preluată cauza respectivă și i-a interzis, indirect (folosind un pretext medical), să mai reprezinte RNP Romsilva la procesele ce aveau ca obiect decizia din anul 2012 a Tribunalului Covasna și punerea în aplicare a acestei decizii.
      La data de 15 octombrie 2014, suspectului şi inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307, respectiv 309 Cod de procedură penală.

      Faţă de inculpatul CRĂCIUNESCU ADAM s-a dispus măsura controlului judiciar, potrivit căreia, acesta trebuie să respecte următoarele obligaţii:
      - să se prezinte la Parchetul de pe lângă Î.C.C.J. – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov;
      - să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Î.C.C.J. – Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov cu privire la schimbarea locuinţei;
      - să se prezinte la poliţie, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.
      - să nu depăşească limita teritorială a ţării, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului;
      - să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme;
      - să nu ia legătura cu alte persoane expres menţionate, implicate în acelaşi dosar.
      Inculpatului CRĂCIUNESCU ADAM i se atrage atenţia că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

      În cauză se efectuează acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane.
      Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

      Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

      BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

      Ștergere
    2. Zeii sa ne-ajiute !
      Alah Akbar !

      Asteptam si nume cu o rezonanta mai impunatoare, ca cum ar hi Beshesku Traian & Girls, Nutzi Spaima Putzii Cur de Fer, Goprea Lucky Luciano, samd, ca lista-i lunga !

      Ștergere
  9. Doamne feri cum se-nvarte contorul ! Nici n-avusei bine timp sa citesc ca l-a condamnat si pe mafioticul ala de Mitrea Basculanta, ca se si duse inche o 1000 !
    Buey nea Bozile, parca ai promis ca, la fiecare 1000, faci cate un hop, hop, demonstrativ !
    Pentru pufarezii astia, de navigheaza cu emotie p-aciulea !
    Hop...

    RăspundețiȘtergere
  10. Allert, NEWS:
    =============
    Urmariti ROMANIA TV !
    Anunta... DOVEZI CUTREMURATOARE ... in curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se arata cum a "ratacit" Basescu...
      MAPA cu DOCUMENTE SECRETE !!!

      Ștergere
    2. Ma fut in dovezile lor !
      Ma uit la Lunetistul, pe PRO, cum i-o trage unul la muie prin luneta...zbang !
      Poate reusesc sa-i aflu telefonul, sa-l invit la o partida de lunete, p-aciulea prin Bucurestan, prin Gradina Botanica...

      Ștergere
    3. Mue i, esti dily?!

      Ștergere
  11. Traian Băsescu ar suferi de Parkinson, susține România TV.
    -----------------------------------
    Jurnaliștii de la România TV susțin că starea de sănătate a lui Traian Băsescu s-a înrăutățit în ultimii ani. Surse medicale au confirmat, pentru sursa citată, faptul că președinele României a suferit două atacuri cerebrale în timpul ultimului mandat.

    În plus, ziariștii de la România TV spun că Traian Băsescu a fost internat în secret la Spitalul Militar din Capitală.

    Cadrele surprinse cu Traian Băsescu au fost prezentate în emisiunea realizată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu.

    "Imagini cutremurătoare", a fost comentariul lui Victor Ciutacu după ce imaginile au fost prezentate la România TV.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-sufera-de-parkinson-sus-ine-romania-tv_456561.html#sthash.GOplGbvH.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  12. Atac pe dracu. Vede-te-as mazare, marinar spurcat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mneata buna la ZOO + NOO si va adresez rugamintea VOO sa-mi omblati unpic la OO !
    Ai the my pula, ear e joi !
    Si ce aglomeratie e la Denea, cica s-a ajiuns sa se vanda, la negru, bonuri de ordine de acces, kala meciu de fotbal cu Bozgaria de pe Neisanal Areina !

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai nou, cica ca sa te plimbi prin nush ce munti si deale ale patriei trebo sa platesti in prealabil o taxa ! Daca nu ai prealabil, stai acasa ca te amendeaza !
    Doamne feri, ce-am ajuns in Tara lu Dorele !
    Sa te plimbi tu cu ma-ta si cu soacra-ta, care ai mai scornit si taxa asta, si sa va platiti, in prealabil biletele, ca sa aveti ce devaliza si fura !

    RăspundețiȘtergere
  15. Hop
    Hip, hep,
    La ceoc,
    Al meu cep,
    Sa nu uitati
    Sa mi-l loati !

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce-a ajiuns sireaca tarisoara !
    Haos general, vraiste totala !
    Iti faci cruce cu viteza de rotatie a ventilatorului casnic Rohnson cand vezi, de la o zi la alta, cati mosieri are Romanistanul, cati burghezoi de astia parveniti, care, nu cu multa vreme in urma, iereau niste activisti pecere, cu origini muncitoresti sanatoase, cadre de nadejde ale propasirii socialismului multilateral dezvoltat intr-o Romanie orientata spre comunismul maret si stralucitor !
    Ura, ura, uraaaa !

    Buey, eo cand va spusei ca numa o militarizare urjenta si o politica agresiva de tipul sumanelor negre, cu unele teze teoretic -aplicative imprumutate si de la camasile verzi, ar mai salva ceva din colonia asta sfartecata si devalizata, ati spus ca-s cu capul dus !
    Buey, daca pana si samanta regala s-a apucat de matrapazlacuri, ce sa mai zici !

    Problema e grava ! Si, cu atat mai grava devine prin prisma faptului ca poterasii astia de la Deneauri si Parchete nu mai fac fata ! Baga 1 la gherla, apar 3 ! Gabuiesc 3 banditi, apar 9, si tot asa !

    Buei, si mai si mai grav este faptul ca nici macar o clasa muncitoare nu mai avem, care s-o puna de-o rasturnare a regimului burghezo-mosieresc, constituit pe clanuri mafiote, aidoma anului 1945, cand le-or dat la cap la imbuibati, ca la sarpe !
    Pula clasa muncitoare, ca-i plecata la strans capsuni in Spanea si masline in Portugalea ! Ciuciu muncitorime !
    Ai di pula me !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ma gandesc, cu mandrie patriotica, cati burghezoi de astia de provincie o avea Romanistanul, cu averi de astea mai modeste, de cateva sute de mii de euroi, stransi cu truda din meditatii, ori din cultura barabulelor si a curechiului pe tarlaua proprie !!! Ca pe sticla, bag sama, nu au loc decat astia bashtanii, de la cateva zeci de MILIOANE in sus, pe care tot ii ingramadesc procurorii si nu le mai da de cap !

      Buey, puneti ghilotine in principalele piete publice si la treaba !

      Ștergere
    2. PMT,Chiar ai vre sa stii asta?
      Meri in locurile "belevedere"/"adica sa belesti ochii... de frumos ce e" prin Romanistan si cata sa vezi "casoaiele" de vacanta ale bastanilor de tot fielu: alde procurori, judecatori, politai si alti "numiti"ai neamului, ca de "alesi"... nici ca se mai discutara!
      Buey, da' prosti mai e tugulanii!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri