Google Translate

marți, 21 octombrie 2014

Klaus Iohannis versus Traian Băsescu! Iohannis, atac la Băsescu! Ha,ha,ha... Iohannis... intreaba pe Băsescu!


Klaus Iohannis, întrebare cheie pentru Traian Băsescu.


Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a comentat, la DC NEWS LIVE, o afirmație făcută de către președintele Traian Băsescu. 
 

Președintele Traian Băsescu a declarat, în 15 octombrie, că "serviciile au devenit extrem de puternice și performante și tentatia oricărui serviciu e să acapareze cât mai mult control și influență. Va trebui ca imediat după alegeri să se gandeasca un sistem mult mai complex, adaptat capacității formidabile pe care o au cele două servicii, pentru ca ele să fie controlate. Acest lucru îl voi lăsa pe notița celui care va câștiga alegerile".
 
Vezi AICI înregistrarea integrală
 

Traian Băsescu, moștenire în serviciile secrete. Mugur Ciuvică: Nesimțire și ipocrizie maxime

 
Invitat să comenteze această afirmație, dacă simte nevoie unui control mai strict, Klaus Iohannis a declarat că
"peste tot în țările democratice, serviciile secrete sunt controlate de Parlament și acest lucru este valabil și la noi și trebuie să se întâmple în continuare. Din poziția mea de acum, nu am informații de tip insider, să spun dacă sunt sau nu într-un fel sau altul. Dacă președintele afirmă aceste lucruri, putem să luăm act de afirmație, mai mult nu putem să facem. Dacă sunt adevărate  cele spune de președintele Băsescu, poate avem dreptul să ne întrebăm: dacă știa așa de bine ce trebuia făcut, de ce nu a făcut, că a avut la dispoziție zece ani?". 

 


- See more at: http://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-intrebare-cheie-pentru-traian-basescu_456971.html#sthash.2tOXEMX2.dpuf
------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 comentarii:

  1. Buey, luati de aici:
    SUA - Ungaria, conflict diplomatic: Nu vom mai putea fi aliați.
    Americanii dau Budapestei lovitura de grație.
    ============================
    Relațiile ungaro-americane cunosc o deteriorare fără precedent în ultimele două decenii. Creșterea nivelului corupției în Ungaria ar putea determina Washingtonul să nu mai considere Budapesta un aliat, a declarat însărcinatul american cu afaceri, Andre Goodfriend.

    Diplomații americani care monitorizează corupția publică în Ungaria de pe peste un deceniu au remarcat "o deteriorare a situației, un trend descendent în ansamblu", a declarat Andre Goodfriend, citat de The New York Times.

    "Situația, dacă va continua în această direcție, va face imposibilă colaborarea ca aliați", a spus Goodfriend, care conduce reprezentanța diplomatică a americanilor la Budapesta, în lipsa unui ambasador. "Asta este ceea ce vrem să evităm".

    Ungaria a devenit un aliat formal al Statelor Unite ale Americii în 1999, când a intrat în NATO, aderare pe care americanii au susținut-o. În aceeași măsură, Washingtonul a sprijinit intrarea Ungariei în Uniunea Europeană, în 2004, pentru ca, în 2008, Budapesta să fie inclusă în programul Visa Waiver. Degradarea Ungariei din calitatea de "aliat" al Washingtonului ar însemna un regres masiv pentru procesul de democratizare al Ungariei și recunoașterea internațională a acestuia. După căderea comunismului, statul de 10 milioane de locuitori a efectuat reforme politico-sociale profunde, reușind performanța de a intra în NATO 19 ani mai târziu.

    Însă derapajele democratice ale guvernului Orban și apropierea acestuia de Moscova au pus sub semnul întrebării loialitatea Budapestei față de valorile promovate de structurile din care face parte, anume UE și NATO. Însărcinatul american cu afaceri la Budapesta, Andre Goodfriend, urmând probabil dispozițiile Departamentului de Stat al SUA, iese în ultima perioadă cu mesaje din ce în ce mai dure la adresa autorităților maghiare.

    Întâlnire de gradul zero la Washington

    Oficialii unguri au răspuns criticilor SUA cerând dovezi care să sprijine suspiciunile privind acțiuni de corupție în sânul guvernului maghiar. Dovezi pe care americanii refuză se le livreze.

    "Această chestiune, în următoarele săptămâni sau luni, ar putea otrăvi, ruina prietenia ungaro-americană", a declarat Janos Lazar, șeful de cabinet al premierului Viktor Orban.

    Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, se va deplasa joi la Washington, unde are programată o întâlnire cu asistentul secretarului american de stat, Victoria Nuland. Întrevedrea are loc în ziua în care Parlamentul European organizează audieri cu privire la situația politică din Budapesta.
    - See more at: http://www.dcnews.ro/sua-ungaria-conflict-diplomatic-nu-vom-mai-putea-fi-alia-i-americanii-dau-budapestei-lovitura-de-gra-ie_457017.html#sthash.fK6bBZkR.dpuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îi doare la tenişi pe unguri de amerloci. S-au convins şi ei ce-nseamnă prietenia cu ăştia. Promisiuni, bla, bla, bla...Acu-s prieteni cu rusnacii, că doar de acolo vine gazul.

      Ștergere
    2. Ii doare la bashketi pe bozgoroi de pretenia frateasca cu poporul amerloc ! Si de NATO, cu vestitul ei art. 5 ! Bozgaria are aliati mult mai poternici, chiar aciulea la 2 pasi, cacum ar hi Tinutul Semuiesc ! Ca doar de la ei vine lemnele furate din fostele paduri ale Romanistanului ! Ear in caz de atac nimicitor al dusimanului, batalioanele de husari honvezi e gata pregatite de asalt, in goana cailor nebuni !

      Buey, ce le-a tras-o Orban asta al lor. Ia sa vezi, daca se supara Ras Putin si vine intr-o vizita de lucru, pana la Bucurestan, asea cum a estimat ca poate, cu tot cu A paispea si flota din M.Neagra, sa vezi cum le da bozgoroilor, in semn de pretuire tovaraseasca, tot Ardealul, iar ca bonus si Brasovul, ca tot s-a numit el Stalin, zeci de ani !
      Ioi !

      Ștergere
    3. Pese: ear pe mine ma doare drept in cozoroc de pretenia bozgoro-amerloca ! Labagistii astia sa-si faca, mai intai, ordine cu drogatii aia ai lor, de au ajuns sa colcaie prin democratia lor veritabila, ca mormolocii prin baltoaca din sant, in prag de secare prematura, sa-si stranga cohortele de mercenari de prin intreaga lume, care se erijeaza intr-un fel de paznici universali, dupa care sa le dea ei lectii ungurilor, acest stravechi popor migrator barbar, mai vechi chiar si decat tabla de pe casa !

      Ștergere
  2. Buei, borasc si plang. Borasc! Undi America ei treshoara o hi gast adminu ashtia doi poze? Buah!
    Am borat si coaiele. Adicatelea chiar am ramas in PL-ul gol pe frigaraia asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. De cate ori tastez codul de verificare, ca sa-mi postez comentariile, dovedind ca nu sunt un robot, imi vin in minte fel de fel de rime indraznete, avand in vedere ca cele mai multe numere afisate se termina cu litera 2 ! Iata, doar cateva: 422- sa ma loati frumos de-un coi, sau 2002-sa-mi dati pielea inapoi, ori 22-de pula sa ma loati voi, etc ! Puteti incerca si voi unele rime, chiar si cu alte numere, cacum ar hi, de exemplu...101-sa v-o trag la ceoc, sau 33- usior sa me-o frecati !
    Vedeti voi, inposibil sa nu va iasa ceva !

    RăspundețiȘtergere
  4. Siria: Tânără acuzată de adulter, omorâtă cu pietre de grupul Stat Islamic
    ==========================================================
    Cum buey, pentru ca si-a tras-o, asea unpic, de placere, or casapit-o ? Pentru un prapadit de orgasm, daca l-o fi avut si pe ala si nu cunva a mimat, asea, oh, ah, ioi, acu, facmi ?

    Mooaaamaaa, pai o lege de asta la noi ne-ar lasa fara fomei, cat ai zice muie ! O ho ho, de cand ierea dusa Nutzi Cur de Fer-Spaima Putzii, ear noi ieream cu totii ghei ! Sau invers, o ho, ho, de cand ieream oale si ulcele, prin locul cu verdeata vecinica !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri