Google Translate

duminică, 26 octombrie 2014

Monica Macovei. Scandal monstru la B1 TV. FILMUL și CULISELE emisiunii. Alegeri prezidenţiale 2014. UPDATE. Sondaj CSCI: Ponta, favorit în cursa prezidențială


FILMUL și CULISELE emisiunii
"Evenimentul zilei TV" la care a fost invitată Monica Macovei.
Reacțiile jurnaliștilor Mircea Marian și Mălin Bot. Poziția oficială a postului B1 TV | VIDEO

Emisiunea Evenimentul Zilei TV de ieri, care a avut-o invitată pe Monica Macovei, a provocat un val de reacții critice dure și injurii la adresa postului de televiziune B1 TV și a jurnaliștilor Mălin Bot și Mircea Marian, prezenți în platou.

Candidatul independent la alegerile prezidențiale 2014, Monica Macovei, precum și numeroși susținători ai acesteia, au acuzat că postul TV și moderatorul Mălin Bot nu i-au permis să-și transmită mesajul electoral.

În contextul acuzațiilor lansate în spațiul public, în special pe rețelele de socializare, redacția Evenimentului zilei va prezintă desfășurarea evenimentelor dinainte și după emisiune:

• Monica Macovei a ajuns la emisiune cu aproape 10 minute întârziere.
• La ora 17.24 se ia obişnuita pauză de publicitate, de aproape şapte minute.
• La ora 17.35 intervine promovarea electorală, de la un eveniment electoral organizat de Elena Udrea, care a durat 11 minute.
• Declarația Monicăi Macovei: ”Aș vrea să-mi exprim, în fine, surprinderea față de faptul că aproape jumătate de oră noi am stat să ne uităm la doamna Udrea, prezentând ceva”
• Emisiunea se termină la ora 17.54, cu circa 2-3 minute dincolo de ora obişnuită, pentru ca Monica Macovei să poată să îşi transmită mesajul, deşi, în final, ea a fost întreruptă de publicitate.
• După emisiune, Monica Macovei îi reproşează moderatorului Mălin Bot, de faţă cu mai mulţi angajaţi ai postului B1 TV, că nu a întrebat ceea ce considera dânsa important.
• Tabăra lui Victor Ponta începe să mediatizeze incidentul dintre Monica Macovei şi postul B1. „Astăzi s-au încăierat procuroarea comunistă de la sectorul 1, Monica Macovei, cu slugile Elenei Udrea. Ceva mai bun nu există pe pâmânt!”.

VIDEO:
Urmăriți aici: ÎNREGISTRAREA emisiunii de ieri, în care a fost invitată Monica Macovei

Sursa:
http://www.evz.ro/evenimentul-zilei-tv-monica-macovei-scandal.html
-----------------------------------------------------------------------------------------

 
Monica Macovei a acuzat atât în direct cât și după sfârșitul emisiunii faptul că nu a apucat să-și expună programul electoral din cauza Elenei Udrea.
 
Ce s-a întâmplat?
La 5 minute după începerea dialogului, emisiunea a fost întreruptă pentru o transmisiune în direct a unei manifestări electorale a contra-candidatei Elena Udrea (PMP), care purta însemnul „promovare electorală”.
Atât Mircea Marian și Mălin Bot, jurnaliștii EVZ, cât și postul gazdă, B1 TV, o acuză pe Monica Macovei că a întârziat nepermis la emisiune, acesta fiind de fapt motivul pentru care nu a apucat să spună tot ce dorea.
Iată ce spune EVZ „în contextul acuzațiilor lansate în spațiul public, în special pe rețelele de socializare, redacția Evenimentului zilei va prezintă desfășurarea evenimentelor dinainte și după emisiune”:
EVZ- Monica Macovei a ajuns la emisiune cu aproape 10 minute întârziere.
– La ora 17.24 se ia obişnuita pauză de publicitate, de aproape şapte minute.
– La ora 17.35 intervine promovarea electorală, de la un eveniment electoral organizat de Elena Udrea, care a durat 11 minute.
– Declarația Monicăi Macovei: ”Aș vrea să-mi exprim, în fine, surprinderea față de faptul căaproape jumătate de oră noi am stat să ne uităm la doamna Udrea, prezentând ceva”
– Emisiunea se termină la ora 17.54, cu circa 2-3 minute dincolo de ora obişnuită, pentru ca Monica Macovei să poată să îşi transmită mesajul, deşi, în final, ea a fost întreruptă de publicitate.
– După emisiune, Monica Macovei îi reproşează moderatorului Mălin Bot, de faţă cu mai mulţi angajaţi ai postului B1 TV, că nu a întrebat ceea ce considera dânsa important.
– Tabăra lui Victor Ponta începe să mediatizeze incidentul dintre Monica Macovei şi postul B1. „Astăzi s-au încăierat procuroarea comunistă de la sectorul 1, Monica Macovei, cu slugile Elenei Udrea. Ceva mai bun nu există pe pâmânt!”.
Ce spune postul B1 TV într-un comunicat oficial:
b1-tvEmisiunea Evenimentul Zilei de joi, în care era prezentă dna Monica Macovei, a fost întreruptă de un eveniment de promovare al contracandidatului Elena Udrea la alegerile prezidențiale în aceleași condiții în care și promovarea electorală a dnei Monica Macovei a întrerupt alte emisiuni ale postului nostru atunci când evenimentele inițiate de domnia sa au avut loc. Pe lângă faptul că B1tV a transmis live conferințele dnei Macovei din București și Cluj, candidatul independent Monica Macovei a beneficiat de apariții live în emisiunile postului nostru și în datele de 11, 20 și 23 octombrie, urmând să aibă următoarea apariție televizată în data de 25 octombrie, ora 21.00. Este adevărat că emisiunea la care participă dna Monica Macovei a fost întreruptă după 5 minute, dar la fel de adevărat este și faptul că dna Macovei a întârziat 15 minute față de ora de începere a emisiunii. La aceste precizări, B1 TV adaugă faptul că a promovat electoral prin evenimente și apariții în cadrul emisiunilor și pe domnii Klaus Iohannis, Victor Ponta, Gheorghe Funar, Dan Diaconescu, CV Tudor, Constantin Rotaru”
Comentariile jurnaliștilor-realizatori pe Facebook:
Mircea MarianMircea Marian: “Monica Macovei nu are nici măcar dreptul moral să fie supărată, de vreme ce a venit în studio cu vreo zece minute întârziere. Alții ar fi închis studioul. Noi, nu. Am fost hiper amabili. În sfârșit, atitudinea pe care a avut-o Monica Macovei față de Mălin, după emisiune, a fost oribilă. Pur și simplu am plecat spre casă vorbind singur, pe stradă. Dacă dânsa crede că ziariștii sunt niște iepurași care stau și o ascultă cuminți, pun doar întrebările pe care dansa le consideră importante și la care se răstește când e supărată, înseamnă că nu ne înțelegem deloc. Şi aștept că atunci când niște oameni sunt politicoși și încearcă chiar să fie drăguți, să îți controlezi comportamentul”.

 
malinbot3Mălin Bot: Credeam ca Monica Macovei are un public educat care nu se poate suprapune peste electoratul pe care atat de usor l-a injectat cu ura PSD. In seara asta am constatat uimit ca MM produce un talibanism similar celui produs de USL si asta ma pune pe ganduri. Sper sa fie doar exceptii. M-am trezit inundat cu mesaje private si publice, asa cum am mai fost abordat numai din directia publicului A3, cand ma mai injura cate un babuin de la Felix TV. Cuvinte similare, acelasi nivel de ura. Asta nu e bine. Motivul tine de pauzele publicitare din emisunea de astazi. Au tras degeaba in pianist. Pauzele publicitare, comerciale sau electorale, nu au nicio legatura cu moderatorii, si asa e normal sa fie. Sunt decise in baza unor contracte comerciale, care nu trec prin zona editoriala.

VEZI ȘI:

SCANDAL monstru la Realitatea TV din cauza Elenei Udrea. „E porno!”, „Nu fi nesimțit!”

http://www.reportervirtual.ro/2014/10/scandal-in-direct-la-b1-cu-monica-macovei-marul-discordiei-elena-udrea.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sondaj CSCI: Ponta, favorit în cursa prezidențială - 41% în turul I, 56% în turul II


 • 
Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC Victor Ponta este favorit în cursa prezidențială cu 41% în turul I și 56% în turul II, iar pe locul al doilea în acest clasament se află candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 27% din voturi, în turul I, potrivit unui sondaj al Centrului de Studii și Cercetări Infopolitic (CSCI) transmis duminică AGERPRES, cu o săptămână înaintea alegerilor.
 
392854b0-7aa3-4bc2-9277-2309666fc409
Foto: (c) www.infopolitic.ro
Potrivit cercetării, care a avut ca întrebare centrală "Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale. dumneavoastră cu cine ați vota?", premierul Ponta ar obține 41% din voturile alegătorilor, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar primi 27% din voturi. Pe locurile următoare s-ar situa Călin Popescu Tăriceanu (independent) cu 8%, Elena Udrea (PMP) — 5%, Dan Diaconescu (PP-DD) — 5%, Kelemen Hunor (UDMR) — 3%, Monica Macovei (independent) — 3%, Corneliu Vadim Tudor (PRM) — 3% și Corneliu Vadim Tudor — 3%, Teodor Meleșcanu (independent) — 2% și "altcineva" — 3%.
În confruntarea din turul II al alegerilor, Ponta ar fi susținut de 56% dintre votanți, iar adversarul său Iohannis ar pierde astfel alegerile cu 44% din voturi.


Foto: (c) www.infopolitic.ro
La capitolul încredere în politicieni, Victor Ponta este lider cu 37%, urmat de Călin Popescu Tăriceanu cu 29% și Klaus Iohannis cu 27%. Pe următoarele locuri se regăsesc Mihai Răzvan Ungureanu cu 20%, Traian Băsescu cu 17%, Elena Udrea cu 15%, Monica Macovei cu 11% și Cătălin Predoiu cu 9%.

Studiul a fost realizat la nivel național, săptămâna aceasta, pe un eșantion de 1.100 de persoane, iar marja de eroare este de 3 %, potrivit reprezentanților CSCI.

Conform sondajelor realizate în ultimele luni, la capitolul încredere în politicieni, cu o creștere de la 35% — în luna iulie, la 37% — în luna octombrie, Victor Ponta își consolidează prima poziție clasament. Pe un trend descrescător se află Călin Popescu Tăriceanu, dar, cu o scădere de 3%, de la 32% la 29%, acesta ocupând în continuare a doua poziție în topul încrederii. Klaus Iohannis, candidatul din partea ACL, scade de la 29% încredere în luna iulie, la 27% în luna septembrie, scor pe care îl păstrează până în prezent.

Lunile septembrie și octombrie mențin cifrele candidaților principali la cote similare. Distanța dintre Ponta și Iohannis rămâne una de puțin peste 10 procente. Ponta — puțin peste scorul partidului din vară, iar Iohannis — în linia sumei PNL-PDL din vară. Călin Popescu Tăriceanu rămâne pe locul al treilea, dar la distanță de primii doi.

Astfel, potrivit documentului citat, Iohannis ar avea de recuperat, pentru turul II mai mult decât a avut de recuperat Traian Băsescu acum cinci ani. Ponta ar obține un scor mai bun decât a obținut candidatul PSD în 2009. Astfel, potrivit studiului, PSD și-a îmbunătățit scorul politic față de acum cinci ani, în timp ce PNL+PDL a înregistrat o scădere, în contextul în care, în 2009, la alegerile europene, suma PNL-PDL era de 35%, mai arată studiul CSCI.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Cristian Anghelache)
-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 de comentarii:

  1. Ioi, s-au loat muierile in clantza !
    Da-i, to-n gura, sa-i sara mucii pe pereti !
    Arde-o, Muica !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mi-e Mucovei, cioropina de Hudrea, Excrementul Zilei, ori LaBe1Tv?

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele-etc este de o răutate infernală. O Elena Ceaușescu mai tânără, dar mult mai perversă. Interiorul ei pare ros de boala răutății. Pe gură, prin ochi, pe urechi sau pe nas răspândește ură. O ură mai distrugătoare decât acidul sulfuric.
    Organul ei dominant pare să fie fierea. Inima i-a fost extirpată, suflet nu are. Reacțiile ei sunt purulente, iar gândirea pare să-i treacă prin ovare.
    Ura din care se hrănește este egalată, uneori, doar de prostie și minciună. Când gafează apocaliptic, sare cu gura, țipă, vociferează. E cotoroanța perfectă, mahalagioaica totală, e țața plenară.
    Are ADN-ul Mumei-Pădurii, combinat cu Baba-Cloanța și cu Gheonoaia. Va câștiga orice orice casting pentru un rol de vrăjitoare. Dacă-ți oferă un măr, nu te atinge de el: așa a pățit și Albă-ca-Zăpada când a vizitat-o baba cea rea.
    Are aspect de uligaie, clonț de viperă, caracter de hienă.
    Nu-mi imaginez o pedeapsă mai mare decât să naufragiezi cu ea pe o insulă pustie. Mi-e imposibil să înțeleg cum o poate suporta o femeie, darmite un bărbat!
    Senzația mea este că orice apariție televizată a Zeiței Fertilității de Voluntari alungă de la PSD câteva mii de votanți. Este, probabil, singurul lucru bun pe care-l face pe lumea asta.

    http://www.reportervirtual.ro/2014/10/cartianu-firea-o-elena-ceausescu-mai-perversa-cu-gandirea-in-ovare.html
    =======================
    Cam asea e. Mai sunt fro doua-trei constipate de astea, alde tip Dana Zgrecu, ori Zaicescu, sau Sandru, insa asta le intrece pe toate. Are o privire de zici ca i se livreaza pula doar o data pe luna, la matineu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „ Turnatoarea” de plozi! gandeste cu ovarele!

      Ștergere
    2. Este sholdoveanca sadea,da doar din cur si din gura.

      Ștergere
  4. Aseara, la emisiunea lui Rares Bogdan, intrebata fiind cu cine o sa voteze in turul doi, Elena Udrea a raspuns ceva de genul...„ Johannis e nashpa rau”.... VOTATI PONTA, VOTATI UDREA, VOTATI BASESCU!!! P.s. In urma cu cinci oare cu cine se plimba brat la brat ms. Geoana, prezidentiabilul PSD????? Oare pe CINE sustinea PSD ca premier????

    RăspundețiȘtergere
  5. Muei, PMT, sa traiesti, sa infloresti si mai tare s-o belesti! Stiu ca esti Mitică!

    RăspundețiȘtergere
  6. Să ne trăiască PMT zis şi Mitică şi să i-o plantăm la găurică. Să-i urăm un "hop, hop, hop" şi să i-o dăm şi la cioc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa-i perforam cartilagiul! La nara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bueiii, v-am mai spus sa nu lasati luminile aprinse la animale! Si tu, mai jambatule, de ce umbli cu felinarul printre nebuni?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prieteni, ATENTIE!
    Se apropie... Premiul cel mare... la 940 000 !!!
    Cu ochii... pe CASTIGATOR !!!
    Dorim... "succesuri"!

    RăspundețiȘtergere
  10. 'Mneata buna la ZOO si NOO ! Si-un pic, cu biuzili, sa-mi omblati la OO !
    Greatza !

    RăspundețiȘtergere
  11. LA MULTI ANI ! Si o zi buna !
    Ale tale, ale taleeeeeee
    Pupaciuni criminaleeee !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Tu erai tot si mi-ai luat tot cand ai plecat
      Asta e furt, asta e furt calificat
      Ieri tu m-ai lasat cu sufletul ipotecat
      O sa te caut, o sa te caut cu un avocat - ” Ciao!!!

      Ștergere
  12. Mneatza voua si sa ne "umblati" la oua !
    Mai bulangiilor,Proiectul legii pensiilor militare nu a ajuns pe la urechile voastre?Astia zic ca l-au trimis in UM spre dezbatere[comandantilor] si chiar n-a "rasuflat
    nimic,doar traim in RRomanica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a agiuns, că cică acu-i în dezbatere poblică la UDeMeReU! Motănelul kkcios are la el nişte amendamente în "stil" Calimente.

      Ștergere
    2. @rahatului de la 10.49
      Mai kk ku oki afla ca aceasta smechereala este pentru a tergiversa chestia dupa alegeri ,praf in oki pentru prosti ca tine si ca ma-ta.

      Ștergere
    3. N-ai migrat in tarile caldute, papagalule?

      Ștergere
  13. La UDeMeRe, unde drujbalaul e!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ministerul Apărării Naţionale
    Direcţia Informare şi Relaţii Publice
    E-mail: presamapn@mapn.ro
    Contact: 021-319.60.22


    COMUNICAT NR. 284
    Data: 21.10.2014

    Comunicat de presă


    Marţi, 21 octombrie, în jurul orei 16.00, pe timpul executării unui zbor de antrenament, rezervoarele suplimentare de combustibil ale unei aeronave MiG-21 LanceR (Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii) s-au desprins de avion, într-o zonă nepopulată.

    O comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene cercetează cauza producerii incidentului de zbor.


    Biroul de Presă
    ====================================
    Nu va mai obositi cu comisiile astea de impins aerul cu keptul, care cica sa constate cuzele, ca vi le spui eu, fara sa mai cheltuiesc banul public aiurea, pe deplasari-diurne, carburant pentru Microbuzul T-105, cazare si crapelnita !
    1. Cioroiplanele astea treboiau scoase din uz de cand ieream eu locotenent major, cu cate 3 bstelute rusesti pe fiecare epolet, de ala de se uitau gagicilii si se udau tot la pizda !
    2. In loc sa cumparati avioane de razboi, cum are toata lumea civilizata, voi cica ati modernizat niste harburi, carora le sar suruburile in zbor si-s pierd ba un rezervor, ba o aripa, ba un pilot, mintind poporul cu televizorul zeci de ani ! La fel ati facut si cu marina militara, harbuita si rablagita ! Ba, asta e si mai tare, avand in vedere ca puternica flota de la Marea Neagra e comandata de aciulea din Bucurestan, de pe Dambovita-Coltz cu Lacul Morii !

    Oare o sa plateasca cineva, vreodata, pentru situatia de fapt in care ne aflam, fara precedent in istoria moderna a ostirii si, in special, a aviatiei militare ?
    Feri doamne de-un razboi, de fro galceava, ceva, ca murim cu planurile de contingenta in manuri ! Toti pilotii de vanatoare ni-s in Portugalea, ca sa invete sa se dea cu efurile, iar ce a mai ramas p-aciulea e la antrenamente, in blocul de defilare al meapeneului, de zioa nateonala !

    RăspundețiȘtergere
  15. Ministerul Apărării Naţionale
    Direcţia Informare şi Relaţii Publice
    E-mail: presamapn@mapn.ro
    Contact: 021-319.60.22


    COMUNICAT NR. 291
    Data: 27.10.2014

    Avansări şi medalieri cu ocazia Zilei Armatei României


    Cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, la sediul Ministerului Apărării Naţionale, a avut loc luni, 27 octombrie, o ceremonie în cadrul căreia au fost conferite medalii unor cadre militare şi au fost citite ordinele de înaintare în grad ale unor militari, în prezenţa conducerii ministerului, a comandanţilor şi a personalului din structurile centrale.

    Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a conferit Emblema de Merit În Serviciul Armatei României clasa I unui număr de 30 de ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri din diferite garnizoane din ţară pentru rezultate deosebite obţinute în cei peste 30 de ani de activitate în serviciul militar.

    De asemenea, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la eliberarea teritoriului naţional de sub ocupaţie străină, ministrul Mircea Duşa i-a felicitat pe militarii din Garnizoana Bucureşti înaintaţi în grad, pentru acte de eroism, curaj şi devotament în executarea unor misiuni în ţară sau în teatrele de operaţii, precum şi pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor profesionale.


    Biroul de Presă
    =====================================
    Ce onoare, bre ! Sa-ti confere, personal, ministrul, concardele alea !
    Pe vremea mea le impartea seful de stat major al regimentului, la raportul si inspectea de dimineata, pana venea comandantul de regiment ! Erau alte treburi mai importante, decat fanfaronadele astea cu impartitul tinikelelor !
    Deh, trebo sa-si umple si ei vremea cu ceva, nu ? Tehnica pula, aviatia e in excursie de studii in Portugalea, tilicari nu mai avem, ca sa ne ocupam timpul si cu conditiile lor de trai, gheazeuri ciuciu, planuri la fier vechi si borcane canci, aplicatii cu regimentul nu se mai exista, ca, acusica, vin cate 3-4 zmangaliti de aia pe muiane de la fiecare unitate, arunca 3 fugase si gata pozele pentru Observatorul Militar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si hop, hop, hop, cat imparte padurarul tinikelele, voi sa me-o loati duios la ceoc !

      Ștergere
    2. Pese: dea dreaca, de cand cu codurile astea de abces la comentarii, am inceput sa scriu in limba engleza mai a dreacu ca-n limba rusa ! De jea am invatat fro 2-3 cuvinte ca fackiu, bulshit...Numa ca-s strambe ca pula lu Terente, de-abea, de-abea de le deslusesc !

      Ștergere
  16. Bai, tu esti nebun? ,,Noi, cu pieptul ca otelu', vom culege musetelu'!'' C PLul MU, suntem in NATO? Suntem? Avem veterani din razboiul din Irak si din Afganistan? Avem! Pashol ha turbinca!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri