Google Translate

vineri, 31 octombrie 2014

Nu e bine Domnu Preşedinte, nu e bine! Băsescu: E clar că serviciile secrete s-au implicat în campanie. Voi avea o discuţie cu serviciile luni, după primul tur. Câţiva oameni au sărit calul



Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că este clar că serviciile secrete s-au implicat în campania electorală, dând asigurări că va analiza cu toată seriozitatea problema şi că aceasta nu va rămâne doar o afirmaţie.

Întrebat dacă apreciază că serviciile s-au implicat în campania electorală, Traian Băsescu a răspuns: ”Categoric, da, şi vă asigur că nu va rămâne doar o singură afirmaţie”.

Preşedintele a continuat: ”Este clar că serviciile s-au implicat, este clar că au fost lucruri în neregulă” şi a menţionat că ”încă din 10 septembrie 2014” i-a chemat pe şefii celor două servicii, SIE şi SRI, şi prim-adjuncţii, Coldea şi Predoiu şi i-a atenţionat să nu se implice în campania electorală.
”Implicarea lui Meleşcanu cred că nu mai are nevoie de demonstraţii. (...) Probabil a plecat de la mine Meleşcanu şi apoi a început să îşi strângă semnături pentru candidatură”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Potrivit lui Traian Băsescu, faptul că Meleşcanu nu i-a spus că doreşte să candideze şi apoi, cu diverse organizaţii, a strâns semnături ”este o clară implicare a Serviciului în jocuri politice”.

Despre apariţia fotografiilor cu Elena Udrea, la Paris, alături de şefa DIICOT, preşedintele Traian Băsescu a precizat că
”ceea ce s-a întâmplat astăzi reprezintă din nou o probă că serviciile sunt implicate”.


”Vă asigur că voi analiza cu toată seriozitatea, iar cine crede că m-am culcat acasă şi aştept să se facă 21-22 decembrie, se înşală. Eu am spus că sunt preşedinte până pe 21 decembrie, la ora 24.00”,
a mai spus Băsescu.

El a continuat: ”Marea bătălie este cine va fi preşedinte, pentru că unii îl susţin Ponta şi alţii, care ştiu că vor fi scurtaţi de cap, când vine Ponta, din serviciu, îl susţin pe Iohannis. Acest lucru îl ştiu foarte bine”. El a menţionat că este important ce se întâmplă cu cele cinci, şase, şapte opt procente ale Elenei Udrea.

Băsescu: Voi avea o discuţie cu serviciile luni, după primul tur.
Sunt câţiva oameni care au sărit calul.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că va avea o discuţie cu şefii serviciilor secrete, luni, după primul tur de scrutin şi a precizat că ”sunt câţiva oameni, din conducerea serviciilor, care neprivind la interesul de neutralitate al serviciului, la prestigiul Serviciului, au sărit calul”.

”Profesional, eu spun că sunt nişte servicii puternice şi bune, dar acum greşesc”, a spus Traian Băsescu, într-o emisiune a postului B1 TV.

”Atenţie, nu vorbim de Serviciu în ansamblul lui. Să nu vă închipuiţi că ofiţerii SRI aleargă toţi acum şi fac unii la dreapta şi alţii la stânga. Nu, sunt câţiva oameni, din conducerea serviciilor, care, neprivind la interesul de neutralitate al serviciului, la prestigiul serviciului, au sărit calul”, a continuat el.

Potrivit lui Traian Băsescu, ”şi politicienii şi presa trebuie să ştie că nu a pus serviciile sub control”.
”Eu le-am strunit, cât am fost preşedinte, acum, către sfârşitul mandatului, la vârf se fac nişte jocuri care nu îmi plac”,

a mai declarat Traian Băsescu, adăugând că imaginea serviciilor poate fi afectată dacă nu se corectează imediat.

Băsescu a ţinut să precizeze că ”serviciile nu se pretează la băgat voturi în urnă, pentru că ele supraveghează”.

”Nu vorbim despre tot serviciul, ci de câţiva lideri care, deşi au fost atenţionaţi, au zis că nu o să îmi dau eu seama, până la urmă. M-au subestimat. Să nu dicutăm de oameni, pentru că trebuie să discut prima dată cu ei, dar nu am vrut ca cineva să creadă, pentru că ştiu ce este în mediile politice, toţi vorbesc de implicarea serviciilor, dar nimănui nu îi este clar cum şi acest lucru a ajuns şi în societate”, a mai spus Băsescu.

Şeful statului a ţinut să adăuge: ”Deja există impresia că serviciile se implică, iar eu le confirm: Da, nu vin în faţa voastră să spun că nu se implică, dar voi avea o discuţie luni, după primul tur”.

Sursa:
http://www.mediafax.ro/politic/basescu-e-clar-ca-serviciile-secrete-s-au-implicat-in-campanie-voi-avea-o-discutie-cu-serviciile-luni-dupa-primul-tur-cativa-oameni-au-sarit-calul-13480924
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

33 de comentarii:

  1. Sistemul din spatele politicienilor, care a rezistat sub Traian Băsescu, era format și din amici de-ai președintelui. Elena Udrea și Dorin Cocoș își făceau revelioanele împreună cu familia Băsescu, iar președintelui nu i se părea exagerat că favorita lui purta genți de mii de euro fiecare. Prin comparație cu șpaga de 9 milioane de euro primită numerar de fostul soț în afacerea Microsoft, cheltuielile ei la cele mai scumpe firme nu însemnau, în fond, nimic. Oare Traian Băsescu să nu fi știut nimic despre sumele imense primite pare-se în 2009 de prietenul său Cocoș pentru a-și folosi influența în favoarea Fujitsu Siemens? Nici despre împrumuturile fictive făcute de familia Cocoș pentru a-și justifica veniturile care au crescut peste noapte? Apoi, serviciile secrete nu au știut ce se întâmplă pentru a-l preveni pe președinte să nu mai frecventeze cercul corupt? Sau poate nici serviciile nu știau cu ce se ocupă aceștia? Ori poate au păstrat tăcerea pentru a nu compromite dosarul. A fost Traian Băsescu învins de sistem sau și-a păstrat legăturile cu el?

    A profitat oare și Elena Udrea de pe urma banilor căpătați de soțul ei? L-ar fi putut ajuta să-i spele? În primele stenograme date publicității după arestarea lui Cocoș, care vizează o convorbire de la începutul lunii octombrie, fostul soț menționează că „a vorbit cu Elena“, care i-a spus: „Foarte bine“. Pupila președintelui și-a păstrat locul în jocurile băieților răi. De altfel, Pinalti (Gheorghe Ștefan, primarul din Piatra Neamț) i-a făcut în 2012 campanie Elenei Udrea pentru alegerile parlamentare. Nu e clar dacă din cele 9 milioane câștigate de soț sau din cele 4 milioane pe care le-ar fi luat în mod direct Pinalti, tot ca șpagă și tot în afacerea Microsoft!

    Prietenii lui Traian Băsescu devin victimele DNA, iar acesta este un semn clar că justiția nu mai poate fi oprită. Lațul se strânge încet, dar sigur. [ ... ... ]

    http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/basescu--relatia-cu-sistemul-sau-de-ce-macovei-e-singura-solutie-355242

    RăspundețiȘtergere
  2. Jiaga-jiagaaaa, azi e Helăuinul !
    Tragem speranta ca, la urmatoarea sarbatoare a tuturor sfintilor ( info luata de pe Uiki Lindiki, ca n-oi hi eo kear asea destept si frumos), persoana cu fata de cur din poza afisata mai sus, sa fie de jea costumata si mascata in zeghe, cu o bila la kicior ! Pi buni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, asea ca fapt divers, le doare drept la basketi pe servicii de aprecierile tale, ori ca-i kemi tu la frecat ridikea !
      Ti-a dat-o oleaca conu Mele pe la mue, or sa ti-o dea si astilalti ! Cat de curand !
      Ai vazut pe cine ai tinut la kept ?
      De pe surse, am o info ca mai marii securitatii statului au fost chemati in Dealu Patriarhiei, la Inaltpreacufuritul, pentru a participa la slujba aea, prevazuta la cap. 4, alin.12, cu "Te lepezi de Satana ? "- "Ma lepad de Beshesku !", ritual care se desfasoara in timpul deplasarii, in coloana kite 1, in jurul Regulamentului de Ordine Interioara pe Patriarhie !

      Ștergere
    2. Pese: si tot ca fapt divers, asea, dezinteresat: shtoarfa asta de udrea se dorea la cotroceni, patzakina asta care, intr-un respect profund fata de pulimea romaneasca isi face cumparaturile la Paris ! Ca de, vorba aia, nu se poate inkilotza curvistina cu izmene din magazinele rromanes !
      Asta ar fi vrut sa stea in capul statului, ca prezervativul in varful puley, dupa infaptuirea actului suprem de juisare precoce !

      Ștergere
    3. Pese: las ca vine el, partidul stat, si va pune la punct, mai a dreacu decat bolsevicii lui Dej si poporul rus, care libertatea ne-au adus !
      Mie-mi con vine, ca nu am aruncat carnetul pecere si mai am inca caietele cu temele de la IPI utece si pecere ! Inclusiv conspectul de la ultimul congres, cand Ceausescu a fost reales, insa mi l-or puscat veneticii tradatori, la Rascolutia din 89 !
      Las ca vin ei neo-cripto comunistii bolsevici, de jea se simte la orizont o nuanta profunda de rosiu-aprins !
      Macareale, rad in soareeee......

      Ștergere
    4. Pese: astia se credeau nemuritori, ca Luceafarul lui Eminescu ! Eote ca nu-i asea ! + ca nu ati invatat nika din cursul istoriei !
      Zeii sa ne aibe in paza ! Abea astept inceputul lui 2015, dupa sf Bozile, bineinteles, ca sa vad marea prigoneala nateonala !

      Ștergere
  3. Hop, hop, hop,
    Azi de jiaga-jiaga
    Sa me-o loati la ceoc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Se duse dreaq si octombre ! Cate-odata stau si ma gandesc (ma rog, am cate un reflex de asta involuntar ), oare cate luni de octombre mai apuc, aciulea, in 13 Sectembre ? Ca, dupa transferul, in interes de serviciu-nu schimb garnizoana, la Ghencea 3, stiu sigur ca vor hi fara numar-fara numar, sa moara fratii mei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pe noembre am avea, asea mai impo, doua sarbatori, alu Sf Misiu si Sf Endriu, zioa vanatorilor si zioa tunarilor, apoi zilele cand intr-un furibund hop, hop, hop, o sa me-o loati toti in ceoc s-apoi, in dembre vine sarbatoarea cea mare, ziua blogulu de MH, cand, la 5 ani de viata, o vom loa, din nou, pe aia creatza, de la admin, la molfait !

      Ștergere
  5. Uai, cat lipsesc sa hiti cuminte, caci o furati drept in dinte !
    Plec la un control de verificare nefro, la dreaca-n praznic, tocmai pela H Sf Ioan, sa m-apuce de ceocan !
    Doctorila, uai, sa m-apuce de ceocan si sa ma palpeze la OO, inainte de-a vi le o feri VOO !

    RăspundețiȘtergere
  6. tigri2 spunea...
    Una peste alta suntem o tara de idioti cu un bobor mare pupatoriu de cadavre,cu gandire de iobag din epoca feudala,pana si papa de la Roma a recunoscut ca D-zeu nu-i un magician care ne umple straita cu de toate daca ne prosternam in fata lui,alegem ,de un sfert de veac numai banditi,semianalfabeti si nenorociti,chiar si cand avem alternative ,instructori de dans moldovinesc:"tot pi loc,pi loc,pi loc / un pas inainti shi doi inapoi"dobitoci sadea ,ne meritam soarta.Eu as vedea instituirea starii de necesitate,tribunale militare,confiscarea averilor ilicite ,pedepsirea celor care ne-au condus spre nicaieri,toate astea cu sprijinul unor inspectori europeni,a pensionarilor militari in frunte cu Mos Alecu spaima Legii Penziilor.Desfiintarea partidelor ...
    joi, 30 octombrie 2014, 22:53:00 EET

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand nu-i mata pe acasa umbla tigri cu ea scosa, mai mai,
    Umbla tigri afumat si la bot bine lucrat, mai mai,...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, suntem cu capu'...
    In loc s-o dea afara... i-auzi nana...
    ==========================
    Sefa DIICOT, la cumparaturi cu Elena Udrea:
    CSM sesiseaza Inspectia Judiciara (Video)
    ====================================
    Consiliul Superior al Magistraturii a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara, pentru verificari legate de fotografiile facute publice joi in care apar Elena Udrea si sefa DIICOT Alina Bica, au declarat oficiali ai institutiei.

    Conducerea CSM a transmis sesizarea vineri dimineata, urmand ca inspectorii judiciari sa faca verificari si sa intocmeasca un raport cu concluziile cauzei, care va fi analizat intr-o sedinta a plenului Consiliului.

    CSM analizeaza daca e cazul sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru fotografiile cu Udrea si Bica

    Posibilitatea sesizarii Inspectiei Judiciare a fost luata in discutie de CSM joi, dupa ce fotografii cu Elena Udrea, sefa DIICOT, Alina Bica si cu fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Anamaria Topoliceanu au fost difuzate pe un blog intitulat "Joscenzura2014", aceasta fiind, de altfel, unica postare de pe acest blog.

    De asemenea, pe blog au fost publicate si facturi din timpul sederii la Paris. Dupa ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost sters.

    ACL solicita CSM sa verifice daca Ponta a afectat independenta Justitiei, in cazul Iohannis

    Sefa DIICOT, Alina Bica, a cerut Consiliului Superior al Magistraturii sa faca, prin Inspectia Judiciara, verificari privind imaginile aparute pe internet in care apare alaturi de Elena Udrea, precizand ca nu comenteaza aspecte ce tin de viata privata, din timpul unui concediu de odihna.

    Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, precizand ca va da in judecata hotelul care a furnizat notele de plata.

    http://www.ziare.com/stiri/csm/sefa-diicot-la-cumparaturi-cu-elena-udrea-csm-sesiseaza-inspectia-judiciara-1330601?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, INSTANT.
      Afara... INSTANT. Vai mama noastra, ce-am putut ajunge!

      Ștergere
  9. Bugetarii pot din nou cumula pensia cu salariul.
    ------------------------
    Pensionarii din sectorul bugetar se pot angaja din nou în instituţiile publice şi pot să încaseze atât pensie, cât şi salariu, potrivit Legii 134/2014, informează Digi 24.

    Documentul anulează dispoziţiile din 2009 care au interzis bugetarilor să cumuleze pensia cu salariul, scrie avocatnet.ro.

    Legea nr. 134/2014 a abrogat articolele din Legea nr. 329/2009
    care interziceau cumulul pensiei cu salariul.

    Deputații au adoptat cumularea pensiilor și salariilor.
    -------------------------------------------------------------------
    Potrivit art. 1 lit. (c) din Legea nr. 329/2009, erau reglementate condiţiile exercitării cumului pensiei din sistemul public de pensii şi sistemele neintegrate sistemului public cu veniturile salariale sau, după caz, asimilate salariilor, potrivit legii, realizate din exercitarea unei activităţi profesionale pe bază de contract individual de muncă, raport de serviciu sau pe baza actului de numire în functie, în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, indiferent de modul de finanţare şi subordonare, precum şi în cadrul regiilor autonome, societăţilor naţionale, companiilor naţionale şi societăţilor comerciale la care statul ori o unitate administrativ-teritorială este acţionar unic sau majoritar.

    Citește și: Pensionarii, cumul pensie și salariu de la stat

    De asemenea, art. 17 din Legea nr. 329/2009 stabilea că beneficiarii dreptului la pensie, care realizau venituri salariale sau, după caz, asimilate salariilor, realizate din exercitarea unei activităţi pe bază de contract individual de muncă, raport de serviciu sau în baza actului de numire, în cadrul instituţiilor publice, puteau cumula pensia netă cu veniturile astfel realizate, doar dacă nivelul pensiei nu depăşea nivelul câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/bugetarii-pot-din-nou-cumula-pensia-cu-salariul_457968.html#sthash.Hi39wGNZ.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  10. No mai pupati-l si acu in cur pe "marele" mircia muntean" aparatorul bashinoshilor.....vai de pula lor si-a voastra:):)
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/mircia-muntean-avea-alcoolemia-de-peste-1-00-la-mie-in-momentul-producerii-accidentului-rutier-94813.html

    RăspundețiȘtergere
  11. In sara asta o parte a justitiei ar trebui sa se mascheze in cacat, iar alta parte in pula, ca asta a ajuns. Cu are curaj sefa PITICOT sa declare public ca era in uichend privat cu ,,obiectul'' care face subiectul unor dosare pe care le-a avut sau le mai are in lucru? Ca si muista aia de la biroul electoral care sarbatorea impreuna cu ala chior la crasma imediat dupa alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Muei, in sara ast ma maschez in FALUS MAXIMUS si merg cu ,,ne dati...'' pe la arogantii astia din parlament, justitie, goovern(la MAI vrau sa sad mai mult cu Gabutzu). Chiar si la CCR ar fi freo doi...
    Da, ma duc sa-i sarut. Pe gura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buei, de te maschezi in falus, te rog io, treci si pe la Viurel sa te mingaie pe chel!

      Ștergere
    2. Io ma maschez in seringa, sa ma unesc cu PMT, asea cum zice predicatorul nostru, marele guru Bazilos Unificatorul- lui- tonta! Dupa haloooooin, raman doar acul de la seringa..sa i-o trag lui MaiMucea-Limbricea!

      Ștergere
  13. Rinichel PLEOSCARIU o fi fost retinut pentru cercetari?! Are careva, pe siurse, freo informatie, ceva fotografii facute de serviciile partenere? O facatura , ceva acoilea?

    RăspundețiȘtergere
  14. Jiaga- jiagaaaaaa! Maoamaaa, ce-o pun in seara asta. Dau la acadea, ca cica trage.

    RăspundețiȘtergere
  15. @anonim 17.31
    De Halloween degaraba o sa vin
    Prezinta-mi neamul feminin
    Diseara sunt de caraula
    Si am sa ti-l trec prin pula.
    Iar tie,mai dobitoc
    Am sa-ti var maciuca-n bot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Viurica, vino la noi, la noi doizeci si doi, poate iti gasim si al doile coi, Pe vreun gard, prin vreo ulcica, ori la gat ca si margica, ...

      Ștergere
    2. Salutari lui ma-ta si la tot neamul tau de curve ordinare de la nepoate la bunici,poate va ia dracu' pe toti acuma de halloween si scapa lumea de prosti si tarfe.

      Ștergere
  16. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=792993630754254&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha,ha,ha... /// George Roncea:
      Ciochista de Udrea incearca o muie Serviciilor Frantei (dar i se intoarce in cioc)

      Ieri am auzit-o pe Udrea acuzand SIE ca a filat-o pe ea si numai pe ea, diva lu peshte prajit, la Paris, la shoping de primavara. De sus, de jos, din toate pozitiile cum ii placea ei de mica de cand o sugea la greu ciuhapilor. Ca si cand Franta ar fi sat fara caini, comuna limitrofa Plescoiului invadata de corturari. Nu ca la SIE n-ar fi din astia, dar totusi, Franta a fost un Imperiu si inca are ceva coaie daca si-a permis sa dea oleaca de muie SUA, cu ocazia asa ziselor atentate ciuhapesti din 2001, ocazie in care a iesit la iveala nivelul profesionistilor din serviciile frantzuzesti, care au scos pe loc vreo trei carticele babane, semnate de niste ziaristi, cica, ce contineau toate datele ce desfiintau povestioarele americanesti despre "atentatele" lu' ala, varu' lu Obama, zis Osama, nepotu' lu' Zbigniew Brzezinski, polonezul cunoscut si drept Tatucu' kenianului komunist de Husseini Baraka, chelnerul negru cu prompter de la Casa Alba de flegmele lui Soros.
      Revenind la serviciile parizene - In perioada in care Udrea cu cele doua bune prietene ale sale (din care una e tiganca neagra ca si ea), crescuta la Niro in cotetz, se lafaiau la Paris nu exista inca actuala Direction Générale de la Sécurité Intérieure, institutie creata in luna mai 2014.

      Udrea o freca la Paris in februarie. La Direction Générale de la sécurité intérieure (DGSI) a fost creata in data de 12 mai 2014. Dar asta nu inseamna ca Franta nu a avut servicii de contraspionaj sau de informatii pana atunci.

      DGSI a aparut dupa comprimarea altei institutii, creata in 2008, Direction Centrale du Renseignement Intérieur (DCRI), ce a adunat resursele DCRG - Direction Centrale des Renseignements Généraux si a DST - Direction de la Surveillance du Territoire. Pe langa aceste institutii de informatii si contrainformatii Franta mai avea/are:
      DPSD - Direction de la Protection et de la Sécurité de la Défense
      DNAT - Division Nationale AntiTerroriste
      DRM - Direction du Renseignement Militaire
      -va urma-

      Ștergere
    2. Bun, deci dupa trecerea in revista sa vedem cam cate institutii ar fi avut de-a face cu protectia/supravegherea sefei DIICOT, amica Lenutzei, structura ce are de-a face cu probleme legate de terorism. O tampita legata de Udrea prin fire ce tin de mizeria lumii politice de la noi, unde zoaiele se intrepatrund cu coaiele interlopilor ce au condus de doua decenii tzarisoara.
      Cu exceptia DRM - Direction du Renseignement Militaire, toate (TOATE) structurile informative ale Frantei aveau in atributii urmarirea sefei DIICOT Romania si a matrakucelor insotitoare la shoping.

      Probabil/sigur alde Udrea nestiind franceza ci doar muieza, nu a aflat ca nicio institutie romanesca gen SIE MUIE ETC SAMD nu poate spiona nimic pe teritoriul Frantei, mai ales vreun obiectiv aflat in grija serviciilor franceze, fara aprobare si fara urme mai ales.
      Ca atare in tampenia si anal-fabetismul ei fara de margini a marsat pentru publicul romanesc pe tema victimizarii sale ca tinta - la Paris - a filajului SIE.

      Mega profesionisti.
      Ne amintim ca acum cativa ani, SIE a picat atat de ridicol incat a fost batjocorita in chiar inima Bucurestiului de smecherila de Gheara, porno fotbalist de divizia B, care a imobilizat la sol o echipa a SIE sub acoperirea mediatica a televiziunilor, ca sa fie kkatu praf.

      Deci SIE la Bucuresti esueaza in filarea unui tziganoi de doi lei, dar la Paris izbandeste sa fileze o tiganca obraznica si proasta, insotita de inca o tigancusa din Clan si de sefa DIICOT.
      Ca sa vezi chestie.

      Ștergere
    3. Si toate astea sub nasul a cel putin patru servicii de informatii si protectie frantuzesti.
      Parerea mea e ca muista s-a pozat singura, cum a facut si in cazul primei ei celebre poze de la Golden Blitz, aia cu Base cu chelie pe-o parte, sifonata in presa tot de ea, via stie el cine, fost coleg boxer de-al meu. Duduia si-a tras selfie de acoperire si santaj, iar acum se da (si) victima, pentru a abate oleaca atentia de la declaratia sa de avere unde apare spaga de la Pescariu si descarcarea de cont a bistarilor lui Cocos matrasiti via Pinalti, Vreme, gaozarul lui Pinalti, si dobitocul grasan de Gabi Sandu, tantalaul de la Ministerul Comunicatiilor care nu stia sa utilizeze un PC, macar, dar stia sa dea limbi lu' una Mireile, mare acoperita cica in "bibliotecara", galinaceea lui Magureanu, profu' lu' unu Dungaciu, colegutz de generatzie si apartament, ce apare recent in interceptarile DNA ca un receptor al spagilor de la Niro, sefu lui Udrea, mare iubitor al Fundatiei Marii Negre (Marea aia unde se tot invart acu Tupolevuri rusesti, cu benzina de la Rompetrol) a stafiditului de general SIE Mircea Malita fost cadru de nadeje al activismului UTC..
      Intr-un context in care cocoseilor astia le vine randul la secure, gaina cu oua de aur a lui Cocos amesteca acum kkatul doar doar nu i se mai vede pliscul infipt direct in fund, de frica.
      Va veni o vreme cand o sa o vedem (si) pe muista cu bratzari la manutze, eventual acoperite cu un shal roz, de matase pariziana, ca si frantzujilor le place simbolistica, ca si noua tuturor, acoperitilor, pardon, artistilor...

      PS. ce mi se pare teribil de misto e ca tampita asta de tzoapa ce i-a enervat pana si pe monarhistii norvegieni, candva, pe cand era consiliera lu' juvenilu' de Base, la Cotroceni, a reusit acum sa-i scoata din sarite si pe cocoseii galici, care suporta si asa destul de greu glumele pe seama ciorbitzei de coitze de cocos, delicatesa americana, cica...
      PPS. Mai am in minte si varianta, nu imposibila, desi cam baroca spre rococo, ca insusi Base sa fi facut pozele, cu un aparat foto de-al lui Sarcozy, mare fante ca si Base, si dintr-o greseala tipica varstei sa le fi scapat pe un blog de-al Monicai Macovei, dragostea sa dintai, de dinainte de a fi sodomizata de Ekstein, la Vama, sub privirile cutremurate de hidosenia fazei obscene, ale pudibonzilor pletosi ce indeobste populeaza cunoscuta statiune de repausare a hipsterilor dilimandrosi de moda veche, de pe cand chiar era veche, asta, Vama...
      PPPS. oricum, pe scurt, muie muie Udrea, desi nici de-o muie nu cred ca mai e loc atat de stranse are bucile acum Duduia care invartea nu foarte de demult, pe degetele grasute, intreaga suflare pseudo-masculina a catorva guverne asa zis romanesti.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri