Google Translate

joi, 30 octombrie 2014

Remus Truica a convocat disperat "celula de criza" ca sa musamalizeze acuzatiile din "afacerea Microsoft"! Imagini bomba!

29.10.2014, 17:57
Miercuri 29.10.2014, orele pranzului. Paparazzii CANCAN.RO au obtinut imagini-bomba de la o intalnire care s-ar fi vrut secreta si pe care au avut-o personajele-cheie din cazul Microsoft. Totul a avut loc la doar trei ore de la arestarea lui Dorin Cocos.
 
Fitilul aprins de Directia Nationala Anticoruptie in Dosarul Licentelor Microsoft a dus, in noaptea de marti spre miercuri, la o noua explozie in lumea politica. Curtea Suprema a dispus retinerea pentru 30 de zile a mai multor personaje importante implicate in acest dosar, unul care ancheteaza fapte de coruptie care au avut loc inca din anul 2004.
 
Este vorba de Dorin Cocos, Gheorghe Stefan (primarul municipiului Piatra Neamt, zis "Pinalti"), Nicolae Dumitru (zis "Niro") si fostul ministru Gabriel Sandu. Pana la prima ora a diminetii, toti cei enumerati mai sus au fost adusi in custodia Politiei Capitalei.

Remus Truica nu a participat la intalnirea care a avut loc in biroul sau
Remus Truica nu a participat la intalnirea care a avut loc in biroul sau
 
Vestea arestarii celor patru nume grele a starnit furtuna printre persoanele anchetate in mega-afacerea Microsoft. Imediat s-a dat "alarma", iar Remus Truica (considerat unul dintre protagonistii acestui dosar) i-a convocat de urgenta la o discutie secreta pe o parte dintre afaceristii si politicienii care au legatura cu itele dosarului.
 
Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu sau un "om de casa" al lui Dorin Cocos au stabilit sa se vada in jurul pranzului intr-un loc de taina, probabil ca sa puna la punct strategia... anti-DNA!


Pescariu l-a asteptat in usa pe Bejinariu
Intrunirea a avut loc pe strada Atena, intr-o cladire in care se afla biroul lui Remus Truica (fostul sef de cabinet al premierului Adrian Nastase). Paparazzii nostri au filmat momentele in care mai multe persoane-cheie din acest caz si-au facut aparitia la adresa unde fusesera convocate.

Dinu Pescariu este primul care a ajuns la intalnirea de pe strada Atena, la ora 13:00
Dinu Pescariu este primul care a ajuns la intalnirea de pe strada Atena, la ora 13:00
Incepand cu exact 12.59, rand pe rand, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul Eugen Bejinariu si Gheorghe Stelian (zis Stelu "sageata" lui Dorin Cocos) s-au prezentat in "barlogul" lui Remus Truica.
 
Primul sosit a fost Dinu Pescariu, cel care a ajuns cu un minut inainte de ora 13.00. Dupa un sfert de ora, acesta a iesit din vila pentru a-l intampina pe Bejinariu, semn ca cei doi au vrut sa schimbe cateva cuvinte intre patru ochi, inainte de a incepe "sedinta de criza".
 
Dinu Pescariu a iesit in intampinarea lui Eugen Bejinariu. Cei doi au vrut sa discute separat inainte de incepe sedinta comuna
Dinu Pescariu a iesit in intampinarea lui Eugen Bejinariu. Cei doi au vrut sa discute separat inainte de incepe sedinta comuna
 
Soapte in mijlocul strazii
 
Intalnirea de gradul 0 a vechilor colaboratori a durat o ora si un sfert, iar la 14.15, acestia au parasit locatia, pe fata lor putandu-se citi ingrijorarea. Ca si cum lucrurile n-ar fi fost perfect conturate, "sedinta de urgenta" s-a prelungit pentru cateva minune si in mijlocul strazii, iar in drum spre masini, Dinu Pescariu i-a soptit ceva la ureche lui Gheorghe Stelian.

La iesirea din vila in care se afla biroul lui Remus Truica, oamenii de afaceri au continuat cu o scurta sedinta in mijlocul strazii.
La iesirea din vila in care se afla biroul lui Remus Truica, oamenii de afaceri au continuat cu o scurta sedinta in mijlocul strazii.
 
A fost un dialog la care, evident, "urechile" procurorilor DNA n-au putut avea acces. In timp ce "trioul" Bejinariu-Pescariu-Stelu isi lua "La revedere!" in strada, din vila a iesit si Aurel Radu (directorul Metrorex). Aparitie bizara, la prima vedere, dat fiind faptul ca numele lui nu a fost asociat pana acum cu aceasta afacere.
 
La iesiere de la sedinta, Eugen Bejinariu si Dinu Pecariu aveau mina unor oameni extrem de ingrijorati
La iesiere de la sedinta, Eugen Bejinariu si Dinu Pecariu aveau mina unor oameni extrem de ingrijorati

CITESTE SI:

Ce a facut Dorin Cocos in weekendul de dinaintea arestarii. Uite cum l-au filmat paparazzii la 4 dimineata

BREAKING NEWS! Gabriel Sandu, Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru şi Gheorghe Ştefan, ARESTAŢI în dosarul Microsoft

OFICIAL! DNA a confirmat ca Victor Ponta nu are nici o calitate in dosarul Microsoft

Ca la un semn, la cateva minute dupa ce oamenii de afaceri au parasit locatia, la birou a sosit si... "gazda", Remus Truica. Acesta a coborat din masina si a aparut destul de agitat. Pana sa treaca pragul vilei, finul lui Eugen Bejinariu s-a uitat atent in jur, iar apoi a disparut in spatele usii inchise.

Vizibil ingrijorat, Remus Truica a sosit la birou la scurt timp dupa ce
Vizibil ingrijorat, Remus Truica a sosit la birou la scurt timp dupa ce "colaboratorii" lui din Dosarul Microsoft au parasit locatia.

Cine sunt participantii la intalnirea de la pranz?

Lui Eugen Bejinariu i-a disparut zambetul dupa primele arestari in Dosarul Microsoft
Lui Eugen Bejinariu i-a disparut zambetul dupa primele arestari in Dosarul Microsoft

Eugen Bejinariu – actualmente deputat PSD. Fostul sef al Secretariatului General al Guvernului in 2004 (perioada in care s-a semnat contractul cu Microsoft) a fost prezentat ca “denuntator” in dosarul instrumentat de DNA. El a povestit cum l-ar fi vizitat Dan Nica (fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Nastase) si l-ar fi informat ca “trebuie sa semneze contractul cu Microsoft”.

Remus Truica – fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase. Afaceristul este finul lui Eugen Bejinariu. Procurorii DNA sustin ca Truica este unul dintre personajele-cheie ale afacerii Microsoft. Anchetatorii il suspecteaza pe milionarul Truica (caruia, de altfel, i-au perchezionat de curand proprietatea de la Snagov) ca ar fi participat la negocierea acestor contracte de sute de milioane de euro si ca ar fi colectat comisioanele care urmau sa ajunga la demnitari.

Aurel Radu – directorul general al metroului bucurestean. Prieten la catarama cu Remus Truica, Aurel Radu a fost numit de presa “nababul de la Metrorex” intrucat este unul dintre cei mai bogati bugetari din Romania, el laudandu-se cu o avere uriasa. Numele lui nu a fost pomenit pana in prezent in cazul Microsoft.

Gheorghe Stelian, zis Stelu – presa a scris despre el ca ar fi “sageata” lui Dorin Cocos. Numele omului de afaceri a fost des vehiculat in anturajul cuplului Udrea-Cocos. Intr-o interventie televizata, premierul Victor Ponta a dezvaluit despre Stelu faptul ca ar fi primit de la stat (mai exact de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatii) 150.000.000 de euro pentru terenuri din judetul Ilfov in cazul carora a prezentat acte false. Stelu este persoana de la care fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a cumparat in 2006 terenul de langa Floreasca, pe strada Chopin, din Bucuresti, pe care si-a ridicat ulterior un bloc de apartamente.
Pescariu este cel despre care s-a scris in dosar ca a incercat mituirea oamenilor politici in afacerea Microsoft
Pescariu este cel despre care s-a scris in dosar ca a incercat mituirea oamenilor politici in afacerea Microsoft

Dinu Pescariu – fost jucator de tenis, actualmente om de afaceri. Procurorii l-au indicat pe Pescariu, in afacerea Microsoft, ca fiind omul prin mainile caruia treceau banii reprezentand mita de la firme catre demnitari. Acesta ar fi fost intermediar atat in 2004, cat si mai tarziu in 2008. Mai mult, presa a scris ca Dinu Pescariu ar fi obtinut baza sportive Cutezatorii din Capitala gratie “bunavointei” lui Eugen Bejinariu si a ex-ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu. (Adrian Nicolae)
 
Sursa:
http://www.cancan.ro/actualitate/truica-a-convocat-disperat-comitetul-de-urgenta-pentru-a-scapa-de-acuzatiile-din-dosarul-microsoft-filmari-bomba.html

=======================================
==============================================================
======================================================================

REMEMBER.
Click here:
===================
Un neica nimeni, ajuns miliardar intre miliardarii neamului. Vrei si tu reteta? Citeste aici!

35 de comentarii:

  1. BEJINARIU E. , alt derbedeu dezertat din armata, pentru a se ocupa, in liniste, de manareli si shpagareli politice !
    Ca si prietenul izmanar, ajuns vicepremier pe filiera indirecta si indecenta La Piovra !
    Dupa ce a comandat batalioane de mecanizate, regimente de blindate de desant si cu fro 7 misiuni prin teatrele de operatiuni, dupa ce si-a ros nadragii in cur si in genunche prin poligoane, a ajuns si general, cu doua stele !
    In semn de recunostinta !
    Acusica, finutzul lui Truica, jnapanul jnapanilor, n-are decat sa cujete ! Ca doar nu l-a pus Pesedeul sa puna botul !
    Stie cineva, s-a emis de jea decretul de degradare militara, ca nu poate merge la Jijilava instelat !

    Zeii sa ne aibe in paza ! Si spor la munca baietilor de la Denea, ca tare mult mai au de munca !

    Pe ei, futu-le muma-n gura de jnapani !

    Iar asta de administrezi blogul, schimba si tu, in pula mea, apa la pesti la o ora mai potrivita, nu cand se apuca onorabilii de comentat, problemele adevarate cu care se confrunta societatea !
    Nu de altceva, da m-am trezit clampanind ca o pizda flasca, pe nush ce post...deja cusut, numerotat si predat la Bedese-magazia de arhiva, in vederea predarii la Arhivele de la Pitesti !
    Sa traiesti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-asm adus comentariul de pe pagina anterioara, si aciulea, ca sa vada lumea ca eo am fost primul care le-am urat de bune, astora de la "Directea" (directie, bre, nu orice cacat de compartiment, ori birouasi) de Gargaragii ai Armatei !
    Ca sa nu mai zic de prostovanii care nu stie unde sa dea clic, ca sa navigheze pe toate rutele !
    Da, da, ca e si din astia, si kiar in functii mari, de toata ziua suna la baietii de la Transmisiuni/ Comunicatii si Inf, ca sa-l trimita pe mester, ca iar s-a blocat calculatorul !!!

    Da, da, las ca stim noi.
    ==========================================================


    PMT30 octombrie 2014, 10:58
    LA MULTI ANI celor din specialitatea "Gargaragii " !
    Astia SUGEAU din statul de organizare, la fiecare restructurare, un numar insemnat de functii, mult mai trebuincioase la cei de la beopeleie, care se subtiau de la un stat la altul, insa cu aceeasi incarcatura prin fisele posturilor !
    Stiti voi, ce emotii se produceau cand venea numarul de functii, pe categorii, stabilit de esalon pentru intocmirea proiectului de stat nou !
    O functie musai la psiholog, o functie la asta cu relatiile publice, o functie la consilierul comandantului-un fel de kelea pulii regimentului, o functie oblij la jurist, o functie la popa prostu si, cand sa mai pui functii si pe la beopeleu, ori pe la fraierii aia de trageau la saiba in Areteme, pula !
    De aia cand intrai in biroul astora de la pregatirea de lupta si politica, niciodata nu aveai cu cine vorbi, pentru ca toti ofiterii redactau adrese la compiuter, ca sa raspunda , la termen, esalonului despre infaptuirea a 1001 de prostii ! In timp ce shmekerasii, dar mai ales duduitele de pe la relatii, psiho si juridic o futeau toata ziua, la rece, la cafele si tigari, la capatul holului ! Iar unele, la propriu, o futeau kiar si la cald !
    Da ce va spui eu voo, ca doar stiti mai bine !
    Azi, isi sarbatoresc specialitatea !

    Nush cum mai e acum prin umee. S-ar potea ca, in urma destructurarilor feroce, functiile astea unicat sa fie indeplinite prin cumul, MOCCA, de frun pampalau de la beopele, ori de seful cadristilor, care ierea un fel de mafalda regimentului ! Cand termina comandantul bidonul de vin, alocat pentru ziua respectiva, atunci termina si cadristul de scris OZU, tarandu-se agale, prin ceata noptii, cu ceaslovul de 5 kile, la aprobat !

    Ce vremuri bre, ce vremuri !
    Da, acusica, cred ca totul e pe tableta si se transmite prin Uasap, nu ?
    ============================================================

    30 octombrie - Ziua Relaţiilor Publice Militare

    La 30 octombrie 1993, în baza Ordinului general al ministrului apărării şi a Ordinului Marelui Stat Major, Secţia de Informare şi Relaţii Publice a Armatei (SIRPA -înfiinţată la sfârşitul lunii octombrie 1991), s-a transformat în Direcţia de Informare şi Relaţii Publice a Armatei (DIRPA), iar în perioada 30 aprilie 1997 – 20 februarie 2007 a purtat denumirea de Direcţia Relaţii Publice (DRP). Începând cu 20 februarie 2007, denumirea structurii este Direcţia informare şi relaţii publice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: doamne feri, da in ce hal am ajuns de-am ajuns sa-mi autocomentez comentariile !
      Nu cred ca mai scap...

      Ștergere
    2. Pese: si, hai ciocu mic si hop, hop, hop, azi in zi de sarbatoare, sa-mi omblati printre picioare, stiti voi unde, pe la OO, ce va place mai mult VOO ! O biuzica...doua, poate, le primesc si pe la spate !
      Ioi !

      Ștergere
  3. HOP, HOP, HOP, PMT O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere
  4. MEDIERE AMERICANĂ. 12 politicieni români negociază cu UDMR, PE ASCUNS, autonomia ”ținutului secuiesc”. CINE sunt aceștia?

    OCTOBER 30, 2014 DAN TANASA

    Deputații PSD Horia Grama și Mircea Dușa indiferenți la epurare etnică a românilor din Covasna și Harghita (FOTO: romanialibera.ro, agenda.ro)
    Deputații PSD Horia Grama și Mircea Dușa indiferenți la epurare etnică a românilor din Covasna și Harghita (FOTO: romanialibera.ro, agenda.ro)
    Potrivit Agerpres, conducerea UDMR Covasna neagă acuzaţiile potrivit cărora ar fi participat la „întâlniri secrete” cu partidele româneşti, mediate de o organizaţie americană.

    http://www.dantanasa.ro/mediere-americana-12-politicieni-romani-negociaza-cu-udmr-pe-ascuns-autonomia-tinutului-secuiesc-cine-sunt-acestia/
    ============================================

    Astia, adicatelea bozgoroii revansarzi, mai doresc autonomia doar asea, sa fie data la Monitorul Oficial, ca, de fapt, ei sunt autonomi si fac ce vor p-acolea, de ani buni !
    Mai grav insa e cu maimutoii astia romulani, de ne fac pe la spate ! N-am niciun exemplu concret-concret, in acest moment...pentru ca mintea ma tot duce, involuntar, la ce se intampla cu banul public, dat de pomana lipitorilor imbacsite de pochi si curlingailor lor !

    Auzi fraticu, sa afisezi, public, indemnuri pentru colectarea de semnaturi, in vederea scoaterii Armatei Romane din Miercurea Ciuc ! Ca, in rest, nu mai exista decat fro 2-3 depozite de astea darapanate, bozgorizate de ani buni cu pemecei autohtoni, care abia de leaga 3 vorbe in limba romana !
    Ce dreaca a ajuns armata asta, buey ? Pe de o parte va executa silit, executorii judecatoresti, ca nu vreti sa puneti in aplicare hotararile, ca asea v-ar fi consiliat pe voi departamentul de impins aerul cu kepturile prin em o 100 "Jurist Maciu-Piciu Sugi Kariciu", pe de alta parte va iau bozgoroii, astia de ne-or pus matele in prepeleci la Ip, Traznea, Moisei samd, poligoanele si va preseaza sa va tirati din cazarmi, pe de alta parte aviatia isi pierde rezervoarele prin cucuruzul de la Turzii...
    Ca sa nu mai zic de aia de la interne, supt inteleapta conducere a izmanarului, fost sef de mafie personala, reevaluat de doua ori si dezertat de la o coalitie la alta, tot de fro doua ori, care a infiintat in inima militiei o "linie rosie" directa MAI-BOR, prin care sa se raporteze Inaltpreacufuritului cum injiura politienii romanesti, cand dau la coaste elementelor dusimanoase, ca sa nu lase urme !
    AMIN !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: cred ca din Sfantu Gheorghe am vrut sa spun, insa nu-i rau nici asea !

      Ștergere
  5. Buey Nenea Bazile, cand bagi poza aia emulativa, calare pe-un butoi de vin sikun berbec in brate ?
    Ca la 10 mii, pula, ne-am facut ca ploo, iar la contor "rotund", de 940jde mii vad ca ai balbait-o ! Ne-ai aburit ca nu ti-ai gasit-o in timp util, ca te-ai udat oleaca la slitz...
    Hai, baga o ciucalata, ceva, frun energizant, frun tonic, ca avem nevoe de oarece in demnuri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-a tras pe burlan Don Basileus! Nici măcar de-o hamsie ori scrumbie...

      Ștergere
    2. Tace ca bohaiul in iesle !

      Ștergere
  6. De curand, acusica sea, s-a incheiat, la radeo, la emisiunea lui Moise Curan, un sondaj cu opinea, de ala telefonic, in direct, cu intrebarea: cu cine votezi, manca-ti-asi ?
    Din fro 80 de telefoneri, fro juma au zis cacu Galus Iolabis, doar fro 14-15 cu Tonta Denazificatore, fro 12 (!!!) cu Muica Moaca vei, fro cativa cu Inima Zburdalnica si 1 cu Uiliam Brandza al Coi Spelea !

    Uai, sa dea dreaca...da eo cred ca sondajul o fo manarit, iar pe astia de iereau pe linia de "asteptare" si i-a mirosit regizorul ca voteaza cu Denazificatore Dotore Plagiatore Bani la Biserici Mocca Donattore, le-a dat mue si i-a bagat in direct numai pe Iohanistii 6 Case !
    Uai, da cred ca mie mi-ar con veni mai mult un neamt, decat un putzoi mincinos, care ne face pe la spate cu bozgorii !
    Buey, ia sa mai cujet eo oleaca ! Cred ca-mi retrag votul de la Uili Cascaval, asta care vrea sa amenajeze Parcul National Jilava si-l dau lu Iollabis 6 Case !
    Ce dreacu bre, neamtu-i neamt si-n pula goala !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: gata, cu Falus Iohabis am votat !
      Victorie pana la capat !
      Sa traiti bine, manca-mi-ati !
      Traiasca kingu !
      Drepti ! Se intoneaza imnul, spurcatii dreacu:
      ========================================
      Trăiască Regele
      În pace și onor
      De țară iubitor
      Și-apărător de țară.
      Fie Domn glorios
      Fie peste noi,
      Fie-n veci norocos
      În război, război.
      O! Doamne Sfinte,
      Ceresc părinte,
      Susține cu a Ta mână
      Coroana Română!
      Trăiască Patria
      Cât soarele ceresc,
      Rai vesel pământesc
      Cu mare, falnic nume.
      Fie-n veci el ferit
      De nevoi,
      Fie-n veci locuit
      De eroi, eroi.
      O! Doamne Sfinte,
      Ceresc Părinte,
      Întinde a Ta mână
      Pe Țara Română!
      ======================
      Gata, acusica puteti continua sa va scarpinati in cur !

      Ștergere
  7. Io ma costumez in MiticăPuțăMică.Cine are curajul sa se costumeze in CezarMaimucias?

    RăspundețiȘtergere
  8. Muei moliilor, ieou am propus o broasca la protap, da' n-am fost luat in sama. Cu mos Burcubista nu ne vedem noi cucu rechiu uns...

    RăspundețiȘtergere
  9. Buey, ma uit si ma minunez!
    Daca vreodata E. Udrea va fi arestata, sa videti voi pi dracu!
    La cat tupeu are "parasuta", nici dreaku nu va mai putea dormi linistit!
    Mamalee... ce-o sa iese din gurita ei... nici prin capu' capului nu poa sa treaca!
    Buey, tineti minte ce v-am zis acu'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mai, ai dreptate.
      Am vazut ce poze si-a "tras" la Paris, sa aiba la vremuri grele material de santaj, iar acum acuza cu maxim tupeu serviciile - cu trimitere directa la SIE !!!

      Ștergere
    2. Buey, corect! Bravo!
      Nu se compromite E. Udrea, este comprimisa Alina Bica, Sefa DIICOT !!!
      Las ca-i bine! Asta a cautat Alinuta, asta a gasit!

      Ștergere
    3. Alina Bica, șefa DIICOT:
      Am apărut TRĂGÂND pe NAS?
      ------------------------------------------
      Procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, a dat un răspuns uluitor, unei jurnaliste TVR, despre fotografiile în care apare alături de Elena Udrea, președinte și prezidențiabil al PMP, la Paris.

      "Nu comentez absolut deloc, e o chestiune privată, doriți să faceți dezbatere publică pe ea, dezbateți public, nu comentez, chiar nu e cazul. În ce-am apărut, doamnă? Bănuiesc că înregistrați pe mobil... În ce poze am apărut? N-aveți prieteni? Nu ieșiți în weekend? Am apărut în poziții dezolante? Am apărut trăgând pe nas? Cum am apărut? Nu aveți prieteni? Nu ieșiți în weekenduri? Locuiți numai în casă? În ce poziții am apărut? În niște poziții pe stradă. E vreo problemă că e doamna Udrea? Nu văd de ce aș avea o problemă cu doamna Udrea. Nu înțeleg care este problema, poziția publică și politica doamnei Udrea sunt una, poziția privată este alta. Ați văzut vreo chitanță cu numele meu? Acele documente publicate pe site au semnătura mea?" este răspunsul dat de procurorul șef al DIICOT, Alina Bica, pentru Andreea Anghel de la TVR.

      Băsescu aruncă bomba în scandalul fotografiilor Udrea-Bica. "Știu ce serviciu este IMPLICAT. Discutăm de luni. Nu m-am culcat"

      Răspunsul Alinei Bica a fost publicat pe blogul jurnalistului Adelin Petrișor.

      Ascultă aici înregistrarea !!!

      - See more at: http://www.dcnews.ro/alina-bica-efa-diicot-am-aparut-tragand-pe-nas_457915.html#sthash.2Vto6eww.dpuf

      Ștergere
    4. Buey, ce nasparlie conduce DIICOT-ul!
      Chiar nu da nimeni cu ea de asfalt?
      Aloo..., in ce tara traim???

      Ștergere
  10. Ma duc sa cumpar lumanari! Dac se- mplineste, dau ce- a dat Burcubista la 40k!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @19.01
      Am strabatut toata tzarisoara asta dar curve ca la Bacau n-am intalnit.Ordinare ,pe langa asta se fut pi moldovineste ,adica pi dijeaba,de daca trantorii de barbati stau numai in carciumi,sunt cam impotenti,ia zi prostovane cine-ti este tatal,ce tziganoi borat o fi futu-to pe tarfa de muma-ta?

      Ștergere
  11. Cică Cezar-MaiMuiuța-Fără-Frică îi face anilingus măgarului Stelică!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Blogger tigri2 spunea...
    Ia puneti-va o intrebare de 10 puncte,va dau un pont,Mirciulica nu cred ca tresalta, mai degraba salta in Dubai[fara "i'].Muncipiul Gherla,la vreo cativa km de Dej,spre Cluj,unde Badita al nostru,chestii / trestii cu o "fabricutza" de chibrituri,afaceri cu nemtii,etc,deh cin' se joaca cu focul...stiti voi.ia scormoniti.oricum ,eu m-am ocupat de partea publicitara asa ca n-am teama de nimic.

    joi, 30 octombrie 2014, 17:47:00 EET"
    ================================
    Kakaciosu asta-i mai prostanac ca noaptea. Dupa cit rahat maninca ai crede ca-i J D. Rockefeller.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect mai pui de muica tarfa si tata betzivan[moldoveni,de] noi fi eu Rochefeler dar futaciu ma-ti am fost .

      Ștergere
    2. Ia sa-ti folosesti limba pe post de hartie igienica daca sunt kkcios !

      Ștergere
  13. Blogger tigri2 spunea...
    Cu privire la pensiile noastre ,ale militarilor,de ce ma contrez cu cate unul dintre guristii acestui blog?Pai daca tot invart niste vorbe si articole[cam aceleasi] fara a cauta izvorul durerii si a-l analiza.de exemplu,pensiile unor MM sunt mai mari decat ale unor ofiteri superiori,de unde provine din chestia cu contributeala peste 20 de ani,aici trebuia sa se actioneze,mai ales ca situatia a fost exceptionala si impusa cu NATO,nu trebuia acordat otova,cei iesiti cu O7 trebuiau protejati cumva sa li se fi recunoscut "out the game"macar 70%din anii care urmau sa-i faca pana la 30 de ani ,ani curmati in interesul patriei.pai ce ne-au amagit[inselat] cu salarii compensatorii care durau un an de "fericire"si apoi foamea ,in lipsa unor alternative concrete...Dar buba mare ,ciuma ,nu este vazuta?Ce-a zis Scaraotzki?"Nu colinelu conduce tancul,etc"si caatare a favorizat tablagiul.Nu uitati ca el,baselu,marinelu a dirijat ,pe fata ,toate legile acestei tari si toate masurile aiuristice.Acuma trebuie o gandire curata ,"la rece"si inspirata di legile tarilor adevarate.Sa fie pus fiecare in "cutiuta "lui,Exact cum era in activitate ,unde gradul superior avea ,macar cu un leu,mai mult decat cel inferior.Exemplu un slt. cu un an vechime avea salartiul[solda] mai mare decat un MM principar sai plt adj .cu 30 de ani vechime .ssmd...Ne galcevim degeaba,MAFIA face legile.

    joi, 30 octombrie 2014, 18:30:00 EET

    RăspundețiȘtergere
  14. Sondaj CSCI: Distanță enormă între Ponta și Iohannis.
    Tăriceanu, locul trei în primul tur / 30 OCT, 2014.
    ======================================
    Premierul Victor Ponta ar câștiga turul I al alegerilor prezidențiale la mare distanță de Klaus Iohannis, candidatul ACL, aflat pe locul al doilea, spune un sondaj CSCI, citat de România Tv.

    Potrivit aceleiași cercetări sociologice, Călin Popescu Tăriceanu se află pe locul al treilea în clasamentul intenției de vot. Clasamentul în primul I, conform CSCI:

    Victor Ponta - 40%
    Klaus Iohannis - 29%
    Călin Popescu Tăriceanu - 8%
    Elena Udrea - 6% Monica Macovei - 5% Teodor Meleșcanu - 3% Dan Diaconescu - 3% Kelemen Hunor - 3% Corneliu Vadim Tudor - 2% Alți candidați - 1%.

    În turul al doilea, Victor Ponta ar câştiga Preşedinţia României în faţa lui Klaus Iohannis, cu 55% din voturi obținute de premier și doar 45% de șeful PNL, conform CSCI.

    Sondajul a fost realizat în perioada 27-29 octombrie 2014, pe un eşantion de 1.103 persoane, având o eroaretolerata de 3 %, la un nivel de probabilitate de 0.95.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/sondaj-csci-distan-a-enorma-intre-ponta-i-iohannis-tariceanu-locul-trei-in-primul-tur_457831.html#sthash.7kQzJ2A1.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce rau imi pare! Udrea are cam mult in sculamentul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băsescu, despre Udrea la Paris:
      E operaţiunea unui serviciu românesc şi a unuia francez. Serviciile, în joc.
      ==============================
      Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la B1 TV, că oameni din serviciile secrete s-au implicat în campania electorală. Băsescu a spus că va lua măsuri după primul tur al alegerilor prezidenţiale. Şeful statului a spus, referindu-se la fotografiile Elenei Udrea de la Paris, că este clar că "serviciile sunt în joc" şi că este operaţiunea unui serviciu românesc şi a unuia francez.

      Invitat să se pronunţe dacă în scandalul fotografiilor făcute Elenei Udrea la Paris a fost mâna serviciilor secrete, Traian Băsescu a afirmat: "Răspunsul meu categoric este da. În 10 septembrie am chemat şefii SRI si SIE şi adjuncţii lor şi i-am atenţionat să nu se implice în campania electorala".

      Ca exemplu, Băsescu l-a dat pe fostul director al SIE şi candidat independent la preşedinţie. "Implicarea lui Meleşcanu cred că nu mai are nevoie de demonstraţie. Ar fi trebuit să îmi spună că trece la strâns semnături, i-aş fi spus 'Vă felicit, scrieţi-vă demisia!' Nu a făcut-o. Este clar implicare a serviciului în jocuri politice", a spus preşedintele României.

      Ștergere
    2. Traian Băsescu a spus că va lua măsuri împotriva celor care au renunţat la imparţialitatea politică la care sunt obligaţi angajaţii serviciilor de informaţii. "Ce s-a întâmplat azi e din nou o probă că serviciile secrete sunt implicate şi vă asigur că voi analiza cu toată seriozitatea, iar cine crede că m-am culcat acasă şi aştept finalul mandatului se înşeală (...) Lucrurile nu pot rămâne aşa. Un cetăţean român a fost spionat. Poate o femeie s-a dus cu un bărbat, că-i divorţată. De ce un cancan în ţară pentru o factură de la hotel?", a spus şeful statului.

      Din fotografiile făcute Elenei Udrea ar reieşi că aceasta a fost filată de oameni din servicile secrete, în colaborare cu servicii secrete din Franţa care doar ele ar fi putut face rost de factura de la hotel. "Dacă vă uitaţi, sunt fotografii făcute de sus. Cineva a ştiut că ajunge la Paris, au închiriat un apartament vizavi de hotelul în care s-a cazat şi au făcut poze 48 de ore în continuu. Am observat că au fotografiat-o într-un magazin foarte ieftin, cu rochii de zece euro.
      Fotografiile sunt făcute în 14-15 februarie. Factura de cazare e datată 29 septembrie 2014, la şase luni după ce a fost cazată acolo. Au sărit imediat dezinformatorii opiniei publice că sunt paparazzi. Poate un paparazzi să ia la şase luni distanţă să facă rost de factura de cazare? Aceasta e o operaţiune pe care un serviciu românesc şi unul francez şi le-au făcut între ele. E clar că serviciile sunt în joc", a spus Băsescu.

      Acesta a adăugat că ambii favoriţi la prezidenţiale beneficiază de asistenţă din zona serviciilor. "Unii îl susţin pe Ponta, iar alţii ştiu că vor fi scurtaţi de cap când va ajunge Victor Ponta preşedinte şi îl sprijină pe Johannis", a mai spus Traian Băsescu.

      Pe internet au circulat mai multe fotografii în care care candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, apare alături de procurorul-şef DIICOT, Alina Bica, la plimbare prin Paris. Pozele ar fi fost realizate în luna februarie a acestui an, scrie site-ul joscenzura, unde au fost postate imaginile, dar care, la câteva ore, a fost şters. Împreună cu cele două, s-a aflat şi Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii. Fotografiile au fost date publicităţii la o zi după apariţia în ediţia germană a publicaţiei Huffington Post a informaţiilor despre o posibilă implicare a Elenei Udrea în dosarul EADS.

      "Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta seja de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate. Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat", a scris site-ul joscenzura, care însă la câteva ore, de la postarea fotografiilor, a fost şters de autorii acestuia.

      Imaginile, conform sursei citate, ar fi fost realizate în februarie 2014, când Udrea era simplu membru PMP.

      În plus, site-ul a prezentat documente de cazare din care rezulta ca Elena Udrea a fost cazata la Hotel Le Bistro Paris in perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica – in perioada 14-16 februarie 2014.

      Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/traian-basescu-categoric-serviciile-s-au-implicat-in-campanie-la-udrea-au-colaborat-cu-servicii-franceze_180391.html#ixzz3HfQKMuhA

      Ștergere
  16. HOP, HOP, HOP, CHIGRI2 O IA DE LA OLTENI SI MOLDOVENI LA CIOC!

    RăspundețiȘtergere
  17. Muei, a turbat rahatelul de Hurziceni. Pazea, ca da prin gard precum maidanezii!
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Blogger Huhurez Rez spunea...
    @tigri
    De ce crezi ca toti românii sunt ca d-ta?
    Iar demonstrezi ca nu te simti in toate apele in democratie. Jungla iti este mai prietenoasa.

    joi, 30 octombrie 2014, 23:16:00 EET
    Blogger tigri2 spunea...
    Mai cucuvaie,toti inafara de intelighentia dvs.,nu ti se pare ca esti cam modest?Daca asta-i democratie ti-o las toata tie.Te vad baiat dashtept,te rog scrie cateva principii ale democratiei care s-ar potrivi a ceea ce se intampla in Rommafia.Eu o sa evadez in jungla numita Europa tu ramai aici si du-te cu enoriasii tai sa mai pupati cate ceva.Ai o deschidere la "fereastra "gandului cam cat vizorul de la tanc.Esti cu un IQ super[califragilistic] ,cand ti-o fata mintea vre-un pui sa mi-l dai sa-l strivesc.

    joi, 30 octombrie 2014, 23:23:00 EET

    RăspundețiȘtergere
  18. Alegerile şi sfârşitul de mandat fac valuri şi în vieţile personale
    Maria Băsescu îşi caută avocaţi pentru un proces de divorţ

    http://www.cotidianul.ro/maria-basescu-isi-cauta-avocati-pentru-un-proces-de-divort-250112/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri