Google Translate

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Robert Turcescu, făcut ţăndări ! Radu Banciu, B1 TV si Mircea Marian, Evenimentul Zilei, il desfiinteaza!


 VIDEO:
=====================



Sursa:
VIDEO. Radu Banciu, despre Turcescu „Un MIZERABIL, un laș!”  Reporter Virtual  Portal
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------




Sursa:
turcescu NU merg la RTV! Interese financiare „oculte” la toate posturile de știri  Reporter Virtual  Portal
-------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------


REMEMBER:
Robert Turcescu, declara ca a fost ofiter sub acoperire! Adevar? Cacialma? Sau... primul pas, spre Marea Delatiune... a "Ofiterului Acoperit", clamat de Basescu?
----------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 comentarii:

  1. Poate-l rapesc astia de la Statul Salamic si-l echipeaza intr-un tricou portocaliu, ca tot e-a placut lui sa pupinbaseasca cururi portocalii, n-asa ?
    Numa ca cu asta e mai dificil, ca e lent colonel in rezerva armatii, bine acoperit si pregatit in arte marteale speciale, e ca un fel de luptator SUAT autohton...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: adevarul e ca sunt devastat total de plecarea lui Storcescu de labe 1 si de faptul ca nu o sa-i mai vad muianul pe sticla, o perioada !
      Si, poate ne lamureste contratorpilorul ala, Erga Omnes, cum se dadeau gradele prin armata noastra moderna, cuplata la cele mai cele standarde NATO, pe timpul procesului de uneperizare fortata !

      Ștergere
  2. Pfoai, acusica vazui si eo ca, in sondeajiul din dreapta, Kalus Golannis conduce cu 13spe la 11spe in disputa cu Tonta Denazificatorul !
    Buey, kear asea sa fie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ia sa-i dau si eo un clic lui Kele Men Horor, ca merita, uai !
      Uite acu: clic ! Gata, e si el in rand cu Georghe Fular acusica !
      Ioi, istenem !

      Ștergere
  3. Uai ... voi beliti fasolele la pmt si motanelu nost din hurziceni il face praf pe mos kalicu la ciuciurez ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey, eote aciulea atitudine:
    =============================
    COMUNICAT Nr.45 din 25.09.2014
    CONVOCAREA CONSILIULUI DIRECTOR

    COMUNICAT Nr.45 din 25.09.2014

    Stimaţi colegi,

    Vă informăm că în şedinţa din 25.09.2014, Biroul Permanent Central a hotărât ca pe 23.10.2014 să fie convocat Consiliul Director al A.N.C.M.R.R.

    Programul zilei va avea două părţi, astfel:

    În prima parte, între orele 08.00-10.00 se va desfăşura o şedinţă informală a Consiliului Director în cadrul căreia preşedintele A.N.C.M.R.R., domnul general (r)prof.univ.dr. Mihai ILIESCU va prezenta cele mai importante activităţi desfăşurate de la Conferinţa Naţională din 06.11.2013 până în prezent şi ce activităţi sunt planificate pentru viitor. În continuare, preşedinţii filialelor Constanţa, Suceava şi Cluj vor informa Consiliul Director cu activităţile principale desfăşurate de către membrii filialelor respective. Aceasta constituind şi un schimb de experienţă.
    În partea a doua, între orele 10.00-13.00 va avea loc reuniunea aniversară dedicată ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI.
    Probleme organizatorice:

    - Şedinţa informală se va desfăşura la Sala cinema a Cercului Militar Naţional;

    - Reuniunea va avea loc la sala de Marmură a Cercului Militar Naţional;

    - Membrii Consiliului Director cazaţi la Centrul Cazare – Tranzit şi reprezentare al M.Ap.N. se vor deplasa la Cercul Militar Naţional cu mijloc de transport asigurat de Departamentul Calitatea Vieţii din aparatul de Lucru al Biroul Permanent Central;

    - Ţinuta participanţilor va fi cea militară-costum, cămaşă albă şi eghileţi.

    Precizăm că filialele care vor organiza activităţi consacrate ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI, le vor desfăşura în aşa fel încât membrii Consiliului Director să fie prezenţi la activitatea din data de 23.10.2014 la Bucureşti.

    De asemenea se va avea în vedere şi unele activităţi prevăzute în Programul privind sărbătorirea ZILEI ARMATEI ROMÂNIEI - 25 OCTOMBRIE 2014 – aprobat de ministrul Apărării Naţionale.

    . PATRIE – ONOARE – DEMNITATE

    VICEPREŞEDINTE ŞI PURTĂTOR DE CUVÂNT AL A.N.C.M.R.R.
    General-maior (r) // Victor CONSTANDA//
    =========================================

    Deci, in prima parte, tovarasul general (secu) ing. ec. dr. prof. lec. sef univ. Iliescu, cu majiuscule, v-a prezenta bilantul, timp in care, toti ceilalti ciocu mic si, eventual, cateva aplauze !
    Nu debandada ca la fomistii astia ai lui dogaru, de activeaza prin subsoluri de blocuri, ori prin ghenele de gunoi dezafectate din Piata Pajurei ! Astia se respecta, bre, sali de marmura, eghileti stralucitori, transport de biznis clas !
    Apoi, in partea a doua, cateva organizatii de baza de partid vor prezenta rapoarte de activitate, privind indeplinirea planului la colectarea de sticle, peturi si borcane ! Nu ca scapetii astia dogarieni, netunsi, cu barbi si cu ochii numa dupa ciolanele comitetului de directie !

    Pai si normal buey, penzii babane, necriogenate, de numai o indexare anuala cu 4 % e cat tot ajutorul social pe-o luna, pe care il primeste pulescu ala de Olescu de la Arges, de se da mare bengos de elita !
    Astia e adevarata rezerva a armatii buey, n-asa ? Cadre de nadejde, nu cacat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei, după ce a fost la cules de castraveţi cu coorul pe 2 rînduri la portughej împreună cu prietenul lui Cezar maimukles, iată că zburătoarea neagră din Hurziceni îşi făcu reapariţia:
    "
    tigri24 octombrie 2014, 21:14
    @avianyc,te crezi smecher,cred ca tu esti si Mos Krici si curva umana ...cracanata pe gard, esti penibil si jalnic ,daca cu asta te ocupi,ti-as spune bancul cu sanii[tzatzele] dar ...ma cobor prea mult stand la taclale cu ando Bucale,smecherasi de Dambovita.Ti-l las sa-l "savurezi"doar cinci minute ,'latra "la el pana-i cald ca numai asa iti place.JAVRA "
    +++++++++++++++++++++
    Nu pot să-i urez decît un călduros şi sincer: Miau, Miau, Miorlau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi ! Cata sinceritate in exprimare, cat de artistic...

      Ștergere
  6. Uite aici unitate de actiune, focusarea eforturilor pe un singur targhet si determinare, pana la sacrificiu, in indeplinirea telurilor comune !
    Ia, ia:
    Ce zice axa dogariano-harciogista
    ========================================
    SCMD incepe pichetarea sediului central al PSD din Bd. Kiseleff, nr 10, luni, 06.10.2014, la ora 14.00, pentru a reaminti Guvernului Ponta, dupa doi ani si jumatate de promisiuni partial onorate sau deloc, ca existam. Reamintim membrilor de sindicat ca aceasta actiune a fost decisa de catre Comitetul Director al SCMD la 06.08.2014(clic aici) si adusa la cunostinta d-lui Prim ministru la 07.08.2014 (clic aici) si la 25.08.2014 (clic aici).
    ================================================

    Ce zice gasca Tudor Razvratiteanul
    =============================
    În ședința CD din 06.08.2014 s-a decis ca PICHETAREA SEDIULUI PSD să aibă loc, NUMAI ÎN CAZUL ÎN CARE, COMISIA DE DIALOG A SCMD, NU VA FI PRIMITĂ PENTRU DISCUȚII, DE CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI ȘI DACĂ ÎN URMA DISCUȚIILOR VA REIEȘI FAPTUL CĂ GUVERNUL, ACTUALA COALIȚIE DE LA GUVERNARE, NU DORESC SĂ SOLUȚIONEZE PROBLEMELE PENSIONARILOR MILITARI.

    Delimitându-ne de afirmațiile domnului col.(r.) Dogaru Mircea privind implicarea SCMD în acțiuni politice ( strângerea de semnaturi, pentru ……) , afirmații nerecunoscute de acesta, considerăm că, FIECARE DINTRE NOI, TREBUIE SĂ ACȚIONEZE CUM ÎL ÎNDEAMNĂ CONȘTIINȚA ȘI ÎN PRINCIPAL SĂ SPRIJINE ACȚIUNILE CELOR CARE, FĂRĂ SĂ URMĂREASCĂ INTERESE PERSONALE, ACȚIONEAZĂ PENTRU AFIRMAREA SCMD CA O FORȚĂ CREDIBILĂ ȘI NECESARĂ PENTRU SOLUȚIONAREA, ÎMPREUNĂ CU CELELATE ASOCIAȚII ALE CADRELOR MILITARE, A TUTUROR PROBLEMELOR NEREZOLVATE DE GUVERNANȚI.


    Facem precizarea că, FILIALA SECTOR 6 NU A APROBAT ACȚIUNILE, AȘAZISULUI Consiliu National al Societatii Civile (CNSC) iar acțiunile, comune din 06.10.204 NU REPREZINTĂ VOINȚA FILIALEI.
    =========================================

    Buey, nu ca ar mai conta la ceva sindicatul asta, insa, asea, ca subiect de barfe si mistouri: este ca se caca pe ei de ras si, in acelasi timp, li se umple corazonul de placere, alde Goprea, madam Lupul, Fratila Erga Omnes si ceilalti de-or fo injurati, cu varf si indesat, cand vad cum se flegmeaza astia din sindicat, intre ei ?

    Acusica, ca tot veni vorba: cu cine o sa mai piketeze Dogaru sediul neocomunistilor bolsevici, avand in vedere ca aproape toate filialele din Bucurestan si jud IF sunt in solda Tudorului ? Cu Pricina ? Nu, ca asta are serviciu la unepere, n-are timp de pikete ! Cu madam Caloian ? Nu, ca are treaba la cratita, dupa ce vine de la procesele de recuperare a banilor ! Cu domnu Nastase fata rupta ? Nu, ca asta trebo sa aprobe cererile de imprumut la Ceare ! Cu Harcioaga ? Nu, ca asta trebo sa actualizeze blogul sindicatului, de pe care obtine el foloase financiare consistente !

    Haidi bre, ce dracu, rade lumea de voi !
    Eo zic sa mergeti la "Acces direct" ca sa va rezolvati problemele interne, ca va primeste doamna Gherghe

    RăspundețiȘtergere
  7. Si, in avans, sa nu uitati ca, in matineul de duminica, doar intr-un ritmic hop, hop, hop, a iti putea sa me-o loati un pic la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NB la ZOO + 9, iar PMT sa ma incalzeasca la oua.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. De ce-l mai dati pe javra asta de Banciu ,care,de cate ori are prilejul ponegreste Armata iar acum cateva seri s-a luat de pensionari ca iau pensii degeaba,ca n-au muncit,doar au tras matza de coada.Da-l in crucea ma-sii de smintit.

      Ștergere

  8. Preoti fara Dumnezeu

    Biserica Ortodoxă Română n-are nicio reacţie după ce un om în straie preoţeşti, rupt de beat, s-a dat în stambă: el a cîntat "Hristos a înviat" în toiul nopţii pe stradă la Târgu Mureş. Tăcere de mormînt păstrează înalţii prelaţi şi după ce la la Suceava un alt slujitor al Domnului a folosit crucea pe post de măciucă şi i-a lovit cu ea pe jurnalişti. Eroul acestei ultime păţanii este preotul Vrăjitoru, celebru în toată România pentru că ar ghici viitorul în Biblie, nestingherit de nimeni. Scandalul, de data asta, a pornit de la presupusul său trecut de turnător la Securitate.
    =======================

    Pai ce reactie sa aiba si derbedeii astia din BOR ! Singura lor reactie este cea de inavutire cat mai rapida, prin orice mijloace: retrocedari, inmormantari, donatii si alte infiltratii !
    Uitati-va la buhaii astia din fruntea pochimii prostodoxe, sa vedeti cum le atarna lanturile de aur de grumaji, cate 3 bucati de gat de vita furajata, de zici ca-s stapanii inelelor !
    Au astia treaba cu cele 10 porunci si cu morala crestina, cum am eo acusica sea cu religea Karmasutra !
    De popa ala de-i altoieste, in numele Tatalui Ceresc, cu crucea, numai de bine ! Simpatic baiatul, nu sta prea mult la parole cu credinciosii prea-curiosi ! Mana pe crucea sfanta si jiap, la muian ! Ca pe timpul cruciadelor, cand imblaceau pochii cruciati la arabotei, ca la fasole !

    Tu-va-n gura de lipitori, sa va mai prin eo pe la usa, la cersit, ca jear mancati !
    Huooo, imbacsiti libidinosi ce sunteti ! Pot sa fiu credincios si fara sa ma turuiti voi la melodie, cu prostiile si apucaturile voastre !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai di pula mea, curg sutele pe contor, precum stoalele de cocori, care zboara spre tarile calduroase !
    Una dupa alta ! Nici n-ai clipit bine, ca s-a si dus miutza !
    Dache nu-l manca intre buci pe nea Bozile, cam la o palma distanta de la koae spre sfincter, acusica ierea trecut de milion !

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa senzationalul subiect cu babornita aia insfacata de politieni, ca vindea pitrinjei pe strada, acusica televiziunile gasira unul si mai si: Tonta stand de vorba cu o mortaciune, ce se dadea cu patul pe asfalt, egsact cand alaiul domnesc mergea sa se spovedeasca la nush ce manastire !
    Uimire mare pentru zguvernanti, noroc ca mai iesira si ei din birourile din Victorea, ca, dealtfel, cum zicea insusi Plagiattorre Dottore Denazificattore, ei avea impresea ca programul Dreptate pana la Capat e dejea finalizat !

    Dom'le, moroiul ala cu barba o tinea una si langa: cand ii deschide si lui, inapoi, spitalul din orasul natal, inchis in mod criminal de guvernarea hortisto-pedelista, ca sa poata si omul boli in liniste si pace ? Ca s-a saturat sa tot faca naveta, cu patul, cate 200 de km, la si de la spitalul judetean !

    Intrebare la care, in stilul caracteristic tuturor politrucilor care imput acest spatiu carpato-dambovitean, micul Titulescu, devenit aproape mijlociu, a inceput s-o balmajeasca: pai stati sa vedem si ziceti mersi ca n-am desfiintat si noi ca pedelicii lui boc (boc =cacat in limba turca), sa mai analizam daca se impune, ca nu putem trece peste baronii locali de la Brasov, care-s de pe la Penele, iar primaria e a pedeleului, ca daca ne votati pe noi, o sa facem dreptate pana la capat, ca bla-bla !
    L-a prostit de cap pe zombi ala cu barba, de l-a bagat de tot sub patul ala senilat, cu care poate face naveta din Victoria la Brasov chiar si pe timp de viscol !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: nu bag mana in foc ca, barbosul ala decedat in viata, n-ar hi kear Domnu Don Curdileu sub acoperire, vorbind codificat cu organilii administrative centrale si ca, in realitate, ei transea problema crasmei din Birtolomeu Gara, inchisa temporar pentru retehnologizare si transformare intr-un fel de Statiune Stiintifica de Cercetare si Implementare a culturilor intensive de canepa si mac la romani, cu atragerea de fonduri europene masive, in vederea aclimatizarii culturilor de canabis in zonele montane si subcarpatice !

      Ștergere
  11. Pt. PMT
    thanchiu veri mach!!
    spasibo!
    謝謝(xièxiè)!

    RăspundețiȘtergere
  12. va rog sa scuzati engleza imperfecta
    corect se scrie "thenchiu veri maci"
    DC

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri