Google Translate

luni, 20 octombrie 2014

Traian Băsescu a cerut LOCUINŢĂ DE PROTOCOL după terminarea mandatului. Un drept legal, dar nemeritat! In opinia foarte multor romani, se pare caTraian Băsescu va avea mari probleme, cu Justitia


Traian Băsescu a cerut LOCUINŢĂ DE PROTOCOL după terminarea mandatului.
Răspunsul lui Victor Ponta.

Victor Ponta a anunţat, duminică, la România TV, că preşedintele Traian Băsescu a trimis o cerere Guvernului prin care solicită o locuinţă de protocol după terminarea mandatului,  în baza legii prin care foştii şefi de stat au dreptul la o reşedinţă.

Preşedintele Traian Băsescu are dreptul, după încheierea madatului, la o vilă de protocol, conform legii.  Premierul Victor Ponta a precizat că solicitarea şefului statului este "în lucru".
"Traian Băsescu a trimis o cerere de casă în urmă cu două săptămâni. Cererea este în lucru. Probabil pentru că nu am răspuns rapid la solicitare, a sărit cu ofiţerul acoperit. Nu o acord eu, Victor Ponta, ci Guvernul, în baza legii în care foştii şefi de stat are dreptul la o reşedinţă. O reşedinţă normală. Domnul Iliescu şi domnul Constantinescu, din câte ştiu eu, stau în condiţii decente. Nu o garsonieră la etajul 10, dar nici palate. Cu mine nu a discutat acest subiect, bănuiesc că a discutat cu cei de la RAPPS. Dacă vine o cerere semnată Traian Băsescu, sigur că aflu, aş fi nostim să spun că nu ştiu. Nu ştiu când va decide Guvernul, când se mută domnul Băsescu, poate se mută mai devreme",
a spus Victor Ponta, la România TV.

Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/traian-basescu-a-cerut-o-casa-guvernului-dupa-terminarea-mandatului_177811.html#ixzz3GdLeaLa7
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REMEMBER:
===========================








Sursa:
http://www.antena3.ro/romania/exploziv-la-final-de-mandat-traian-basescu-cere-doua-vile-casa-de-oaspeti-270580.html
--------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mai mult, Click aici:
Traian Băsescu a cerut LOCUINŢĂ DE PROTOCOL după terminarea mandatului

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------

53 de comentarii:

  1. Bahto delo delo ! Si sa nu uitati sa-mi omblati 1 pic la pomelo !

    RăspundețiȘtergere
  2. "Premierul Victor Ponta a precizat că solicitarea şefului statului este "în lucru". "
    =============================================================
    Din cel putin 3 surse ff sigure, va pot confirma ca domnul presedinte si comandant suprem al FA, primul marinar al tarii si agricultor de frunte al neamului o sa primeasca, nu una, ci doua locuinte de protocol, una in zona litoralului, la Poarta Alba, iar una, pentru perioada de toamna-iarna, undeva intr-o zona suptcarpatica, cu o clima mai temperata, posibil la Aiud !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pfoai, da urat mai e ! Buey, urat-urat ! Acu, nici frumos ca Videanul Adrieanus, da nici mai urat si decat Smeogal, din Stapanul Inelelor !
      Pfoai...poate dake si-ar lasa un pic de barba, d-aia de tzap...

      Ștergere
  3. Buey, abea astept sa ma uneste noul presedinte Viorel, ca de "Sa traiti bine" m-am saturat ! Vreau si eo sa ma uneste, cade exemplu, cu vecinu Costica, cucare, de cand a numarat idioata aea de Ana Stase voturile in Sparlament, numa despartiti stam ! Buey, ce vremuri, cand ieream uniti, aciulea in bloc, de trageam cate o paranghelie in fiecare uichend, cand la unul, cand la altul, ca sa nu ne ea urma ofiterii cu protectea si turnarea personalului afiliat la o anume ume !
    Ce vremuri bre ! Acusica stam dezuniti si ne pandim pe dupe perdele !

    Traiasca Viorel Unificatorul, cel mai Mare Denazificator in viata !
    Ura !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe kestea asta ear imi modific votul din dreapta, ca votai cu Vadim Vece ca sa-i fak in ciuda lu Kele Men Horror ! Da, acusica m-am razgandit: imi redistribui votul catre Vio Unificatorul !
      Jos Galus Iollabis 6 case !

      Ștergere
    2. Pese: de jea am facut scorul 14 la 17 ! Daca se mai trezeste si Domnul Don Curdeleu din coma alcoolica si vede ca lumea pe ce bulina trebo sa dea clic, ca pana acum a clicuit numai intre Branza si DD si o conving si pe babornita sa voteze de pe leptopul ei...aproape ca e fifti fifti ! Mai manareste si adminu vro 3-4 voturi de la Nutzi Spaima Putzii de Plescoi si Mony Justiteara si-i gata cu sondajiul !

      Ștergere
  4. Pe surse: pana la turul 2 (continuati va rog dvs, in gandurile personale, cu rima potrivita) se vor emite normele metodologice de returnare a banilor retinuti din penzii, mai multor categorii de penzionari, recent amnistiati, act normativ care va cuprinde si apevistii puley, cu dansele micsorate si inghetate ! Bani sunt suficienti, inclusiv pentru militieni. Fugasa se va lansa in preajima celui de-al doilea tur (si in cazul acesta aveti o gramada de rime adecvate, cu care puteti sa exersati in mintile dumneavoastra proprii !).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: mai ramane problema pensiilor militare de stat, care va fi rezolvata in preajma alegerilor din 2016. Ca o noutate: cei mai castigati vor iesi tot cei care au castigat de la dublu in sus, pe contributivitate + uneperitate, iar ce-i mai futati la gaoz, si pe noua lege, vor hi tot actualii ingaozati !
      Asea ca nu mai ascultati si loati in calcul toate basmele astea aruncate de politruci, ori de alde Dogarii si alti Gopristi !
      Singurul proiect de lege, inchegat cap-coada, care a circulat pe la diferite case, dupa avize, a fost cel intocmit pe timpul Domnului Mosh Teaka ! In prezent nu exista nimica, decat discutii interdepartamentale si interministeriale. Adica abureli !
      Ciocu mic ! Cat timp rezerva este multumita, iar dogarienii practic nici nu mai conteaza in ecuatie, iar activii au alte preocupari, ca de exemplu paza cu pretul vietii a scaunelor de sub cur, dotate cu vipusca...nu-i bai

      Ștergere
    2. Pese: de fapt nu-i nicio noutate pentru poporul romulan, care s-a umplut de baieti destepti ! De cand s-a dus dracu partidul unic al clasei muncitoare, veneticii astia isi fac politica proprie !

      Ștergere
  5. Gata, a votat si babornita ! Am facut 15 la 17 ! M-a balacarit ea, oleaca, ca numa de prostiile mele n-are timp, da am promis ca-i cunpar o baterie noo pentru vibrator, de aea care dureaza 25 de ani, inventata acusica de kinezi si a dat un clic pe Vio cel Frumusel !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: iaca, se facu si 16-17 ! Mai sunt fro cativa rataciti de astia, de-au dat clic, la shto, pe Nutzi Cur de Fer, ori pe pe Ghita Fular, ala de vorbeste de parca ii mananca limbricii hemoroizii, tot timpul ! Da isi revin ei ! Ia, sa vezi, pana decuseara Vio Unificatorul e first !

      Ștergere
    2. Buey PMT, hai sa ne traiesti!
      Io sa stii, sesizez pe ai cu BIBLIA, supt bratz!
      Tu manipuzezi votantii! Ioi, ioi... da' las' ca-i bine! Dau o tzuica!

      Ștergere
  6. Votati OHAnis, votati Blaga, Oltean, Tartan, Hotan si toata gasca guvernarii kakat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oltean? Scapetele tre trimis la Aiud.

      Ștergere
    2. Buey Trita Culita,
      Tu pe un'e mama dreak umblii?
      Erai can'va de vaza p'aciulea, acu' un'e dreak te bagasi?
      Mai erau cativa oamini cu nume, dara si aia e plecati... la mama dreaku!

      Ștergere
  7. Na, case facu =17 !
    Ia s-o sun pe hodorogita aia paroasa de soacra-mea, care tot asteapta sa-mi faca vecinica pomenire, sa puna si ea d-un vot, aciulea, cu Victorasi ! Ca, babornita, e trup si suflet cu comunistii, tot timpul zice ca dake nu ierea comunistii, copiii ei ierea niste prosti acusica, la curul vacii ! Ca numa comunistii or dres s-or facut, de le-a dat case la toti, si servicii ! Ca pe vremea lor, toti ierea domni care stia oleaca de carte, nu ca acuma, de tot satul a absolvit cel putin o facultate, insa 90 la 100 sunt niste bombalai fomisti, rupti in cur de saraci, iar numai cei mai norocosi, cu cate 2 facultati si un program de ala Erasmus de mai apuca cate ceva cu ziua, pe la popa, ori primar, pentru o tuica "Adio Mama" si un blid de fasui cu slana de porc, uitata prin frigider, de acu o luna !
    Ia s-o sun, ca sa facem 18 la 17 !
    Ura, ura, uraaaaa !
    Traiasca si infloriceasca neo-cripto bolsevicii, in frunte cu Vio Unificatorul Denazificator !
    sa vezi nineaca ce-om urla noi, de fericire pana la cap, cand o pune Ciuma Rosie stapanire totala pe colonia asta plina de baroni, de nici Sumanele Negre, ori Camesile Verzi nu ne mai salveaza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sezi bland, PMT!
      DNA lucreaza! Si pe PONTA... il salveaza...
      De baronii nesatui, neamurilii dreakului!

      Ștergere
    2. Mamaaa....
      Ce vajaie contoarele....
      Se vede ca a vinit.... PMT & Gasca!

      Ștergere
    3. Buey, esti nebun ? A sarit de jea de sease miisiore, numa cat me-am golit eo plosca si m-am cuplat la o perfuze 9 ?

      Ștergere
  8. Mi se clatina, sa nu zic se falfaie. Dupa ce ii baga la rece pe toti vom renaste si vom fi iara ce-am fost...Si mai mult decat atat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Muei moliilor, va pooneti ceva in perfoozia de pranz? In afara de 1-2-3 tzuici la 22 grade centi. Muei, se dau pensii majorate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5% din 01.01.2015 :)

      Ștergere
    2. Sedau, sedau ! La unii pe card, la altii pe hartie ! De exemplu, Olescu Elita Nato dela Arges, care s-a "penzionat" la 41 de ani, din cauza ca pleznea de atata elita Nato cat avea in el, o sa primeasca majorarile pe hartie forevar, in vecii vecilor, acum si pururea !
      AMIN !
      De nici noua lege a penziilor militare de stat n-o sa-l mai scoata din starea asta de criogenare profunda ! Nevar !

      Ștergere
    3. Pese: si, de exemplu, kasami place 1000, sa dau exenple, 1 care a avut-o mica-micaaaa, cat o puta de furnica, insa prin procesul de contributeala si, mai ales, prin procedeul de uneperizare a obtinut-o asea de mare, incat nici un cal-armasar n-o are, oso aibe si mai mare, si mai mare, si mai mare ! In tinp ce, unul alde nefericitul Olescu Nato de Elita, caruia i s-a zbarcit din lipsa de contributivitate, o s-o frece la foc automat, pana i se inroseste teava, ca sa i se scoale si lui nitzel, insa degeaba ! Singura lui consoleala vor fi calculele de pe hartia virtuala, in foaia de lucru Icsel, care-i indica cu precizie cati anisiori, de-amu incolo, inghetat la card wafi !

      Ștergere
    4. Muei, nu mai fă pe prostu că risti să rămâi așea!

      Ștergere
  10. HAli odor HuoOPREA20 octombrie 2014 la 22:03

    Naftalina va asteapta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mna sara uăi! Mna sara şî rapănilor di Cezar şî Tigri2 c-un koi! Uăi, facut-aţ tulburelu? Uălei ci bun îi!!!! Uăi rapandulilor, mai am păpşoiu di strîns şî gata! Mă bag la beci la butoai...

    RăspundețiȘtergere
  12. Dujmanii sa ne suge cio rapchii. OOdrea pres edinte, ca s-o foo(nee!)re Kunta Kinte!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mneata buna la ZOO + NOO ! S-ale mele OO vi le dau oleaca VOO, pe creasta sa mi le tzukati, bine astazi sa omblati !
    Dea dreaca, ear e martea !

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne feri, crezui ca nimerii pe frun cenaclu, ceva ! Toti vorbeste numa-n rime, de dupe pseudonime !
    Ioi, ce m-am spereat, avusei un fior rece pe sira ca ear o transformat adminu blogu' in ceva revista literara ! Da, can colo, el ne baga un cod de acces la publicare, ca sa dovedim canu suntem roboti !

    RăspundețiȘtergere
  15. Va spusei eo, ca pana la ceas de seara, Vio Unificatorul pe Galus6Case il doboara ? Numa umpic am manipulat opinea publica si am si adus scorul de la 13-17, la 18-17 ! Dache mai dau si fro 2-3 tuici pe la betivanii astia de pe scara, contra voturi, pe usior se mai aduna inche 5-6 voturi pentru Vio Denazificatorul

    RăspundețiȘtergere
  16. STENOGRAME Viorel Hrebenciuc ii promite lui Dan Sova ca il sustine la presedintia PSD in fata lui Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea, in schimbul scaparii de puscarie: Clar ca te impui la partid. Hraneste-i orgoliul lui Oprisan, zice Hot Nius
    =======================================
    Astia inca n-au ajuns la parnaie ? Ce dracu mai cauta derbedeii astia in libertate ?
    Doamne feri, cand o pune Ciuma Rosie gheara pe toata tara si va inghiti puterile din stat ! Ca in filmul Hailăndăr, cu Cristofăr Lambărt, care tot taia la capatani de nemurici si le sugea poterile, de devenea tot mai mare si mai tare !
    Ascultati aciulea, la Iosca !

    RăspundețiȘtergere
  17. Dosarul Hrebenciuc - moment cheie. Lasati tara pe mana lui Boss?
    de Dan Tapalaga HotNews.ro

    Ce-i spune sconcsul palid papitoiului infumurat? Boss, nu mai poti comite un trafic de influenta cinstit in tara asta ca te salta procurorii. Traim intr-o tara stramba, boss: astia chiar te leaga cand te prind intr-o combinatie, cand faci un aranjament sau pui o vorba buna. Nu e corect, boss. Amnistie si gratiere pentru toti borfasii, boss, altfel ne belesc pe toti. Tanarul borfas cu studii juridice care se viseaza ministrul justitiei si viitor sef de partid aproba in totalitate principiile statului mafiot enuntate de maestrul "calcatului pe cap". Dreptate pana la capat inseamna in codul nescris al PSD libertatea de a jefui nestingeriti.
    =================================================
    O sa vedeti cum o sa belim noi pula, de epiderma, boss ! Cu viteza Uarp 7, inainte si-napoi, de-o sa ne plangem de mila !
    Biansiur, eo vorbesc la modul general si, in special, la adresa poporenilor fraieresteni, de pun botul la toate tampeniile ! Nu ma refer la apevistii puley cu penzii decente, in continua ascensiune, cu o gandire sanatoasa de tipul "Pe mine ma doare-n cur" !

    Traiasca Hrebe ! Vivat mafiotizarea neo-bolsevica !
    Doar nu crede cineva ca putoiul asta de Tonta Unificattore conteaza cu ceva in ecuatia de baronizare fortata a tarii, asa cum s-a facut si colectivizarea fortata, pe la jumatea secolului trecut !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana un A alt A, se impune, exact acusica, ca-ntr-un ritmic hop, hop, hop, sa me-o duceti drept la ceoc ! Insa doar acu si foarte rapid, pana vine hoasca me cu potaea de afara, de la caca-pisiu !

      Ștergere
  18. VIDEO Dihonie în PSD: Vanghelie a înjurat o echipă de paparazzi, convins că este urmărit de oamenii lui Ghiţă şi ai lui Ponta

    Citeste mai mult: adev.ro/nds797
    ==========================================

    Gasiti filmul mai jeos, la blog rol, unde se-a facut adminu colectea de zeare !

    Tare boratania de la 5 ! Ma si gandesc ce cul s-a simtit doamna Goana Pizdulescu Mazil, cand boratania a inceput sa vomite si sa loveasca masina cu copitele ! E si normal ca tiganoiul asta imputit si incult sa se creada mare scula, cu nush cati badiguarzi in spate !
    Alde asta administreaza Romanistanul ! Elita, atata cat mai exista, a fost bagata sub pres, iar boratii, alde almanahe, s-au metamorfozat in fanarioti !

    Auzi cum injura boratania: Futu-va mortii in gura cu Ghita si cu Ponta (!!!) al vostru !
    Idiotul e asea de tampit, ca nici nu mai stie pe cine injura !

    Da oare tac'su Tonta Unificattore stie ca boraciunea ii foloseste numele ca sa le futa mortii unora, drept in gura ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Parke pe 31, acusica ia, e Halăuinul ! Am intrebat-o si eo, pe babornita, cum sa ma maskez: sa iau un cacat in gura si sa ma maskez in cur, ori sa-mi trag un balon pe cap si sa ma maskez in pula ? Ca anul trecut am loat o biblie supt brat si m-am maskat in procoror, da n-a fost prea interesant !
    Moaaaama, ce spume a facut hoscaita ! Stukea din gura cand vorghea, cacum face stropitoarele de parbriz de la limuzana mea, cand dau impulsuri pentru jet, din maneta !
    Ioi !
    Oricum, stau sa mai cuget ! Si, dake me uit bine in oglinda, nici asea, cu furtunele astea in mine, si cu plosca atarnand, nu me-ar sta rau ! Zici ca-s un fel de zombi in mizerie !
    Voi in ce va mascati ? In apevistii puley ?

    RăspundețiȘtergere
  20. REZOLUTIA Consiliului National al Reprezentantilor SCMD
    Intrunit statutar la Alba Iulia in zilele de 17-18.10.2014, Consiliul National al Reprezentantrilor SCMD a adoptat urmatoarele hotarari:
    1. Se proroga componenta si activitatea actualului Comitet Director pana la viitorul CNR, convocat pentru luna noiembrie 2015;
    2. S-a acceptat punctul de vedere al Departamentului Juridic al SCMD prezentat de d-na Col (r) Caloian Monica, privind unele riscuri referitoare la evolutia SCMD.
    3. Modificarile la Statut, votate pe articole, vor fi transmise tuturor filialelor pentru a fi analizate si a se face eventuale noi propuneri, pana la CNR care va da votul final pe Statut. Votul final pe Statut va fi dat la CNR convocat ca urmare a aparitiei Legii sindicatelor sau, in mod obligatoriu, cu o luna inainte de expirarea termenului de 4 ani de la intrarea in vigoare a Legii 62/2011.
    4. Pana la CNR 2015, Departamentul Juridic al SCMD, in cooperare cu filialele, va armoniza ROF cu prevederile articolelor modificate si completate la proiectul de Statut.
    5. Raspunsul dat d-nei Lt Col (r) Cobuz Elena, ramane identic cu cel dat anterior de CNR 2011 - 2013.
    6. Raportul Comisiei de Cenzori va fi trimis tuturor filialelor.
    7. Bugetul pentru anul 2015, nefiind prevazut a fi discutat in acest CNR, se vor aplica prevederile bugetare aprobate la CNR 2013.

    Aceasta rezolutie a fost adoptata de membrii CNR cu 58 de voturi.
    ==========================================================

    Iar s-au cheltuit banii fraierestenilor, de pomana !
    S-au adunat la Alba Iulia, ca sa ce ? Ca sa "Proroge" actuala gasca de conducere ?
    Au frecat luleaua doua zile, tocmai la dreacu-n 4, ca sa ce ? Ca sa voteze, articol cu articol proiectul noului statut, pe care tot il flutura in vant-zalog de legamant, de cativa anisiori, insa cand a venit timpul votului final, de a-l adopta si a hotara legiferarea lui prin hotarare judecatoreasca, au zis PAS ? Pen ca orice modificare a statutului inseamna, mai mult ca sigur, si desfiintarea SCMD ?
    Au cheltuit cotizatiile pe cazare, transport si crapelnita, ca sa ce ? Ca sa-i dea "acelasi raspuns ", ca si in urma cu jde ani, unei tovarase, care a interpelat Consiliul Nateonal al Resapatilor ?
    Ca sa functioneze si in 2015 pe principiile bugetului din 2013 ?

    Buey, astia-s normali ? Tu-va-n gura de borfasi zborsiti, care mi-ati mancat banii de pomana, cativa anisiori !
    Derbedeilor ! Pentru asta v-au trimis oamenii, astia care mai sunt si va platesc salariile, ori cum le ziceti voi, la Alba Iulia, ca sa va dati cu parerea despre efectul devastator al razelor de luna, asupra galosilor de guma ?
    R-ati ai dreacu de cracanati basinosi, cu sindicatul vostru de oportunisti, captusit cu cativa analfabeti, mai mult beti si agramati de mare valoare !

    Zau ca nu pot sa inteleg cum de mai sunt inca idioti care continua sa puna botul la curvasaraia voastra, de-a sindicatele si alte societati civile !
    Zat !

    RăspundețiȘtergere
  21. Va spusei eo ca pe astia, de se fac ca administreaza colonia asta, ii doare la basketi de problemele apevistice si de penzia militara de stat ?
    Subiectul e stins. A mocnit oleaca cat a fost ministru Mosh Teaca, insa, dupa destructurarea Usele=Pedele=Tot un Cacat E, a venit Goprea La Piovra Capo dei tutti capi si s-a pisat pe mocneala lu doamna Luminitza, de s-a stins tot proectu' !
    Acusica, domn ministru al apararii (drujbist 1 si sofer DAF) cica egzista un proect, aflat in faza de "Insusire" de catre nush ce conducatori de institutii !
    Asa se intampla cand, din nefericire, in fruntea institutiilor acced fel de fel de politruci de Stefan Gheorghiu si alti ghiolbani semianalfabeti, carora le trebuie ani in sir ca sa-si insuseasca un proiect de lege !
    Ia sa vezi, daca era frun proiect cu marirea lefurilor shparlamentarilor, ori mai nush ce indemnizatii de astea pe la politrucii astia guvernamentali, cum si-l insuseau, pe loc ! Iar pana seara era si aprobat, si publicat in MOf, concomitent cu intrarea banilor pe carduri !
    Ce sa-i faci cand ai o armata de cacanari, de yesmeni, preocupati doar de grija de a nu le shuti cineva scaunele carpite cu lampas de general !
    Asa ca, exact cum va spusei ieri, daca nu se uita cumva de tot de legea asta, sa ziceti mersi daca mai apare frun proiect pana la alegerile din 2016 !
    Rezervistii sunt multumiti, au obtinut pensii grase pe contributivitate, de nici nu visau ei asa ceva, pe lumea asta ! Smekerii care au frecat-o prin unitatile de aviatie, ori pe la Romavia si alte cacanareli de astea, de te platea si cu solda, si cu salariu bashtan, iar unii luau prime de zbor inimaginabile, belind pula la sol prin beopelee si pe la financiar, sunt supermultumiti !
    Si, ca sa fie clar, deocamdata astia fac legea in rezerva armatei, si nu basinosii constipati ai lui Dogaru, pe care nu-i mai baga nimenea in seama !
    Iar cateva victime colaterale, alde Olescu Otan de Elita de la Arges, ramase inghetate la penzie forevar, chiar ca nu mai conteaza !
    Guvernoii au si lansat deja masurile de contracarare a unor posibile voturi pierdute, dand la fro douajde mii de behaitori bisericesti indemnizatii de slujbasi ai Domnului !
    AMIN !

    Uite lindicul, cu pricina, luat de pe blogul lui Olescu de Elita Nato cu Ea Belita !
    ========================================
    https://www.senat.ro/PDFIntrebari/R%20la%2016%2009%20Anghel%20C%202346%20b.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E Rata: in loc de DAF seva citi TAF, adica Tractor Forestier, ala de fura copacii de prin padurile de la Toplita !

      Ștergere
  22. Hop, hop, hop, egzact si drept in ceoc, me-a loat-o care va, cat n-am fost p-aicea, sea ?
    Nu cred, ca n-am simtit nicio imbunatatire a activitatii organului din dotare, de care mai dispun, pentru satisfacerea unui numar restrans de functii fiziologice, candva o faimoasa pula, de dat la buci !
    Amintiri, tataie, amintiri ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, PMT LA 2 SA NE-MBELEASCA LA OO SI S-O EA LA CIOK!!!

      Ștergere
  23. Circula cu posta electronica:
    ==============================
    DOMNULE DIRECTOR,

    Subsemnatul ....... (rz) .........................................., CNP .........................., din ......................, str. ............................., Nr. ......., Sc. ...., Et. ...., Ap. ...., pensionar M.Ap.N din ...........cu decizia nr. ................. din ...................., văzând prevederile Legii 125/2014, în vigoare de la 01.10.2014, vă solicit următoarele:
    - Conform prevederilor art.1 pct. 2 si 3 din Legea 125/2014, solicit restituirea sumelor reţinute în mod abuziv din pensia mea pentru perioada 01.01.2012 până la data de 01.10.2013;
    - Motivat de împrejurarea că prevederile art. 2 din lege nu-mi sunt incidente, cât şi faptul că art.2 din Legea 241/2013 a fost abrogat, sunt îndreptăţit să vă solicit restituirea acestor sume;
    - Deoarece la art. 1 alin.5 din Legea 125/2014 se prevede în mod imperativ împrejurarea că aceste sume nu se actualizează, sunt nevoit să accept prevederea legii cu toate că această situaţie nu este una corectă şi morală, cu precizarea că vă solicit în mod imperativ ca aceste sume ce mi le datoraţi începând cu 01.01.2015 să îmi fie plătite prin plăţi anuale egale, lună de lună pe o perioadă de 5 ani, aşa cum prevede legea şi cum de altfel mi-au fost şi oprite lună de lună;
    - Vă rog domnule director, să-mi comunicaţi într-un termen rezonabil modul de soluţionare al cererii mele precum şi numărul de înregistrare;
    - Ataşez alăturat în fotocopie, talonul ultimei pensii.
    Vă mulţumesc asigurându-vă de garanţia deplinei mele colaborări!
    Cu stimă,

    ........(rz) ....................................


    DOMNULUI DIRECTOR AL CASEI DE PENSII SECTORIALE A M.Ap.N.
    =============================================================
    Dati-i bataie, nu mai asteptati ! Aia care ati fo oleaca ingaozati !
    Nu conteaza, e pi buni, e pi reli, organu trebo sa va dea un raspuns in termenul prevazut de lege !
    Adresati-le doamnei general cu coc Mariea Lupul, iar jeos, intr-o nota de mana, mentionati, pe proprie raspundere, ca ati devenit si membru Unepere, cu drepturi speceale !
    Poate v-o baga mai repede !

    RăspundețiȘtergere
  24. Loati si Legea 125 ! Nu de alta, da nu cunva Domnul Don Curdeleu, la cat e de muci, sa acceseze onlain L125 din 2003, aea cu comercealizarea icrelor de crap !
    ===========================
    Legea nr. 125/2014 privind scutirea de la plată a unor debite provenite din pensii
    Va intra în vigoare de la 01.10.2014
    Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 700 din 24.09.2014.
    Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    Art. 1.
    (1) Prin derogare de la prevederile Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, debitele constituite sau care urmează a fi constituite în sarcina pensionarilor aflaţi în evidenţa sistemului public de pensii la data intrării în vigoare a prezentei legi, reprezentând sume încasate necuvenit cu titlu de pensie, indemnizaţie socială pentru pensionari şi indemnizaţie pentru însoţitor, nu se recuperează.
    (2) Sumele cu titlu de pensie, indemnizaţie socială pentru pensionari şi indemnizaţie pentru însoţitor provenite din debite şi recuperate de la pensionari începând cu data de 1 ianuarie 2011 şi până la data intrării în vigoare a prezentei legi se restituie eşalonat, pe o perioadă de 5 ani calendaristici, începând de la data de 1 ianuarie 2015, prin plăţi anuale egale.
    (3) Restituirea se realizează pe baza cererilor depuse de către pensionari la casele judeţene de pensii, Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti, respectiv casele de pensii sectoriale.
    (4) Nedepunerea cererii prevăzute la alin. (3) atrage nerestituirea sumelor.
    (5) Sumele ce urmează a fi restituite pensionarilor în condiţiile alin. (2) nu se actualizează cu indicele de inflaţie şi nu sunt purtătoare de dobânzi, penalităţi de întârziere sau majorări de întârziere, după caz.
    (6) Procedura de efectuare a restituirilor prevăzute la alin. (2) va fi stabilită prin ordin comun al ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice şi al ministrului finanţelor publice.
    (7) Contribuţia de asigurări sociale de sănătate sau, după caz, impozitul, aferente debitelor scutite la plată potrivit prevederilor alin. (1), nu se recuperează.
    Art. 2.
    Debitele care au drept cauză culpa debitorului, cum ar fi folosirea de către acesta a unor documente eliberate cu nerespectarea legii, declararea de către acesta a unor date neconforme realităţii, care au avut drept urmare stabilirea eronată a pensiei, nerespectarea obligaţiilor care revin, potrivit legii, pensionarilor, inclusiv cele referitoare la cumulul pensiei cu venituri salariale, asimilate salariilor sau, după caz, cu venituri din activităţi independente, nu fac obiectul scutirii de la plată şi al restituirii, potrivit prevederilor prezentei legi.
    Art. 3.
    Scutirea de la plată a debitelor, precum şi restituirea prevăzută la art. 1 alin. (2), conform prevederilor prezentei legi, se aplică indiferent de categoria de pensie de care beneficiază sau a beneficiat pensionarul, la momentul constatării existenţei debitelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Art. 4.
      La data intrării în vigoare a prezentei legi se abrogă:
      a) Legea nr. 120/2014 pentru scutirea de la plată a unor debite ale persoanelor provenite din sistemul de asigurări sociale al agricultorilor către bugetul de stat, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 541 din 22 iulie 2014;
      b) articolul 2 din Legea nr. 241/2013 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 441 din 19 iulie 2013;
      c) articolul XXII din Legea nr. 2/2013 privind unele măsuri pentru degrevarea instanţelor judecătoreşti, precum şi pentru pregătirea punerii în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 89 din 12 februarie 2013;
      d) articolul IX din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 4/2013 privind modificarea Legii nr. 76/2012 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 68 din 31 ianuarie 2013, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 214/2013.
      Art. 5.
      În termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi se emit normele metodologice de aplicare, care se aprobă prin ordin comun al ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice şi al ministrului finanţelor publice.
      Art. 6.
      Prezenta lege intră în vigoare la data de întâi a lunii următoare datei publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.
      Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.

      PREȘEDINTELE PREȘEDINTELE
      CAMEREI DEPUTAŢILOR SENATULUI
      VALERIU-ȘTEFAN CONSTANTIN-ANTON
      ZGONEA POPESCU-TĂRICEANU


      București, 23 septembrie 2014. Nr. 125.

      Ștergere
    2. Pese: ca, adminu, in loc sa ne ofere informatii utile despre tehnica mersului pe jos, se ocupa cu copiatul de prin ziare, da un clic si...o rivederci ! Rupeti-va boatele !

      Ștergere
  25. O noua sarbatoare a tigailor la promotie !
    Joi, sa ma loati cu toti d-un coi, 23 octo, ora 7,30- olecutza sa me-o freci, cica ne asteapta, pe Miticii astia din Bucurestan, la deschiderea celui de-al 8-lea magazin Kau Fland, in Soseaua Oltenitei nr. 388, sector 4 !
    Se zice ca vafi o sarbatoare cu oferte senzationale: tigai si oale pe care nu le mai cumpara nici dracu prin tarile mUE, o gramada de marfuri la limita de expirare a termenului de valabilitate, adunate de prin celelalte depozite Kaufy si alte cacastusuri pentru prostimea iobaga !
    In goana nebuna dupa ia tigaia-na tigaia, sigur se vor gasi si fro 3-4 sute de fraieresteni care, orbiti de lovitura de fro 5-10 lei pe care au dat-o cu niste oale, vor cumpara si alte marfuri trebuincioase, ca tot se afla acolea, n-asa ?, care sigur vor fi mai scumpe cu 1-2 lei, decat ar hi normal ! Si, uite asea, cand iti faci numerarul, constati ca ai loat 5 oale s-o tigaie cu 18 lei mai ieftine, per total, insa ai dat pe ulei cu 50 de bani in plus, pe zahar cu 40....samd !
    Pai ce, credeti voi ca astia e prosti ?
    Va spui eo, din proprie experenta, care ie veteran la deschideri de supermarcheturi: cel putin 3 Mega Imajuri, 1 Carfur, 2 Real-Fara Egal, 2 Osan, Lidel- fara numar, fara numar, iar restul cate-o Bila, Peny, Cora, samd !

    In orice caz, cum-necum, eo dejea am inceput sa aud cum duduie economia nateonala ! Cred ca nici nu mai fac fata scoalele superioare romanesti ca sa scoata noi si noi promotii de paznici, de casieri, de esteticieni aranjeori etichete de raft, de personal inalt calificat la dat cu mopul si de filaizeri de shutzi, care beau sucul printre rafturi si lasa sticla, pe sestake, la sectorul electrocasnice, intr-un frigider, pe care cica l-au vizualizat !

    Asea, asea, cate un supra-magazin de asta la fiecare colt de strada ! Numai aciulea, unde locuiesc eu, se afla, pe o raza de-o tigara mers pe jos, Mol Afi Cotrocesti, cu Real-Fara Egal, Mol Liberty cu Billa, 2 Mega Imagine, 1 Kau Fland, 1 Carfur, iar de la Craciun si-un Lidl !
    Ca sa nu mai zic ca pana la Carfur Orhideea si Cora Alexandriei ie doi pasi !

    Faceti fratilor, faceti, ca romulanii atata au in teste: sa manance si sa cace !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: spre deosebire de zona de nord a Bucurestanului, foarte saraca in supra-magazine, insa ecstrem de bogata in zgarie nori pentru birouri ! Mii si mii de birouri, colosi intregi cu birouri, de cazi pe spate daca te uiti sa le vezi varfurile etajelor terminale !
      De zici ca tot Bucurestanul asta lucreaza numai in biroaie, bre !
      S-atunci, daca plus valoare=pula, pula, pula, de unde sa inaintam noi spre capitalismul multilateral dezvoltat ? Sau, cum ierea lozinca aia pe care o tot falfaiau comunistii ? Aia adevarati, de pana la Marea Lovitura de Stat din Decembrie 89 si Asasinarea lui Ceausescu, nu cacastocii astia de labagisti din zilele noastre, de zici ca-s facuti din sperma din laba pe XXX !

      Ștergere
  26. Muei cufundacilor, C PL-ul MU ii aciulea? De chind pacientii trateaza nebunii si gloabele rablagite?!
    Muei PMT-uL, dac ne lasi iar in curu gol la inghesuiala ti-ai futat norocu, dairect la sectia hoaste barboase ajungi.

    RăspundețiȘtergere
  27. La mosu-n dinti n-a ajuns scanarea de retina? Io voi ,,implementa'' scanarea de hemoroizi. Asta are viitor de aur in ROmanistan. Asa nu mai exista riscul sa pupi curul gresit!

    RăspundețiȘtergere
  28. Ha,ha,ha...
    ---------------
    Ciondaneala la nivel inalt - Premierul Italiei ameninta Bruxellesul: O sa ne distram!
    ----------------------------------
    Premierul italian Matteo Renzi este furios ca UE a criticat bugetul propus pentru 2015 si a amenintat ca Guvernul sau va expune cheltuielile extravagante facute de Bruxelles.

    Comentariile lui Renzi au fost facute in marja summitului UE de joi de la Bruxelles si vin dupa ce Comisia Europeana a criticat propunerea de buget a Romei, scrie France24.

    Joi, inainte de iesirea lui Renzi, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a criticat vehement faptul ca Guvernul italian a luat decizia de a publica scrisoarea Comisiei prin care se cer clarificari cu privire la buget. Scrisoarea comisarului european pentru chestiuni economice, Jyrki Katainen, era marcata "strict confidential".

    Barroso a criticat "decizia unilaterala" a italienilor de a publica scrisoarea si a spus ca prefera ca discutiile bugetare cu statele membre sa aiba loc in spatele usilor inchise, "intr-un context de incredere".

    Comisia poarta discutii pe buget cu mai multe state membre in acest moment. In cazul Italiei, bugetul propus respecta regula deifcitului de maxim 3% din PIB, insa nu indeplineste cerintele privind angajamentele pe reforme structurale.

    Renzi i-a raspuns lui Barroso cu o amenintare: "Vom publica date cu tot ce se cheltuieste pe aceste palate (institutiile europene - n.red). O sa ne distram!".

    Comisia va decide pana miercurea viitoare daca Italia, Franta si alte state ce au primit scrisoarea sa incalca regulile UE.

    http://www.ziare.com/europa/comisia-europeana/ciondaneala-la-nivel-inalt-premierul-italiei-ameninta-bruxellesul-o-sa-ne-distram-1329400

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri