Google Translate

luni, 13 octombrie 2014

Uauu...! Integral, declarația de presă a președintelui Traian Băsescu în care vorbește despre candidații la Președinție. UPDATE. Scandalul continua la Realitatea TV. Basescu afirma cu "documente", ca Victor Ponta a fost "ofiter acoperit SIE"!

 
Președintele Traian Băsescu a susținut, luni seară, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, în care a lansat atacuri dure la adresa candidaților PSD și ACL la Președinție, afirmând că atât Victor Ponta cât și Klaus Iohannis sunt ”mincinoși” și ”corupți”.
 


Totodată, șeful statului și-a reiterat susținerea față de candidatul PMP, Elena Udrea, pe care o consideră o persoană ”corectă”, care

”a făcut ceva când a fost ministru”.


 
Conferință de presă Traian Băsescu - 13 octombrie 2014 :
 

 
Sursa:
 
--------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


13 - Oct - 14
La "Jocuri de putere" / Realitatea TV, in DIRECT,
marea "descoperire... a ofiterului acoperit" !!!
Uau... ce veste/ce stire/ce bomba... de fix 2 lei!
-------------------------------------------------------------

Buna dimineata, prieteni!
Romania Megalitica -
http://romaniamegalitica.blogspot.ro/ -

------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

33 de comentarii:

  1. Asta, saracul, mai bine lua un cap in gura decat doua palme.


    ,,Un tip firav statea intr-un bar cu o bere in fata. Apare un smecher, ii da doua palme, ii ia berea si o da pe git. Asta firav incepe sa plinga, sa se tavaleasca pe jos.
    - Ce ai, ma? Plingi pentru o bere, asa barbat esti tu?
    - Cum sa nu pling? De dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul din banca si mi-a luat tot din casa. Dupa-amiaza imi pierd slujba, incerc sa ma arunc in fata trenului, dar o ia pe alta linie, incerc sa ma spinzur si se rupe funia, incerc sa ma impusc si se blocheaza pistolul. Cu ultimii bani, imi cumpar o bere, torn otrava in ea si vii tu si o bei.''

    RăspundețiȘtergere
  2. ♦► O batrana raspunde cat poate de sincer la intrebarea :
    - De ce adunati bidoane ?
    - De plastic !
    - Toti banii ii dati pe tuica, de ce ?
    - De pruna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia precis era ma-ta,in tinerete s-a ocupat cu curvasaraia iar acuma s-a luat de baut.

      Ștergere
  3. ★★ 1997-2001 ★★ / PERIOADA IN CARE Victor Ponta / a fost OFITER ACOPERIT SIE – dixit BASESCU in direct - la REALITATEA TV – ORA 23:25

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ora... 23:25 - 00:15 //
      Uauu... ce veste/ce stire/ce bomba... de fix 2 lei!

      Ștergere
    2. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat marti, intrebat cum comenteaza declaratia presedintelui ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit cand a fost procuror, ca singura situatie de conflict cu legea era in cazul ofiterilor care "au turnat la Securitate, care au facut politie politica".

      Robert Cazanciuc a spus ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001 sunt "declaratii de campanie", transmite Mediafax.

      "In mod cert, sunt declaratii de campanie. La ora 6.00 (ora 18.00, n.r.) dam o declaratie, un apel la o campanie riguroasa, la ora 10.00 (22.00, n.r.) avem o alta declaratie, pe teme ridicole", a mai spus ministrul Justitiei.

      Cazanciuc a subliniat ca nu este treaba Ministerului Justitiei sa spuna daca sunt sau au fost ofiteri acoperiti in anumite institutii.

      "Nu e treaba Ministerului Justitiei sa afle daca sunt sau nu sunt ofiteri acoperiti in anumite institutii, daca au fost sau nu au fost in anumite institutii, la un moment dat", a adaugat Cazanciuc.

      Ministrul a precizat ca, din cate stie, singura situatie de conflict cu legea era atunci cand "era vorba de ofiteri care au turnat la Securitate, care au facut politie politica".

      "In acea situatie aveam, cu siguranta, un conflict cu legea", a mai spus Cazanciuc.

      Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in timp ce era procuror, fapt ce reprezinta "o ilegalitate constitutionala" si "o incompatibilitate", potrivit Constitutiei vechi.

      Ștergere
    3. Kelemen Hunor la RFI :
      Scandalul ofiterului acoperit afecteaza credibilitatea externa a Romaniei
      =====================
      Credibilitatea Romaniei are de suferit enorm, din cauza scandalului legat de ofiterul acoperit din cursa prezidentiala. O spune la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. El afirma ca declaratiile lui Traian Basescu nu l-au convins, in absenta unor dovezi concrete.

      Presedintele Traian Basescu a sustinut luni seara la Realitatea TV ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE, in perioada 1997-2001.

      Kelemen Hunor e sceptic: "Am mai multe intrebari decat raspunsuri. Basescu spune ca e, premierul spune ca nu e. Sigur, Basescu aseara nu a aratat dovezi sau asa am inteles, ca nu am vazut eu emisiunea. Un Monitor Oficial nu este o dovada si niste deductii cat de cat logice nu arata mare lucru".

      "Am mai multe intrebari. Presedintele Basescu a spus acum cam patru-cinci saptamani ca stie cine e. De ce nu a zis atunci? De doua ori a fost bun Victor Ponta pentru functia de premier, atunci stia, nu stia? (...) Nu sunt de acord ca serviciile secrete sa aiba ofiteri in Parlament, in politica, in justitie si in institutiile democratice, care nu au atributii in acest domeniu", declara liderul UDMR. Continuarea pe www.rfi.ro.

      Ștergere
    4. Ţine-te drace!
      ------------------
      Elena Udrea cere demisia premierului Victor Ponta si retragerea sa, precum si cea a lui Teodor Melescanu, din cursa electorala. Candidatul PMP mai cere comisii parlamentare de anchetarea a cazului precum si a fostul sef SIE

      Presedintele Partidului Miscarea Populara Elena Udrea a cerut marti demisia premierului Victor Ponta si retragerea sa din cursa pesntru presedintia Romaniei, invocand faptul ca prin nedezvaluirea statutului de ofiter acoperit ar fi incalcat Constitutia Romaniei precum si legislatia in vigoare. Candidata PMP a mai solicitat retragerea lui Teodor Melescanu din cursa, dizovarea comisiilor de control SIE din Parlament si comisii parlamentare de anchetare a cazului si a rolului jucat de fostul sef al SIE.

      Ștergere
    5. A parasit-o si el... pe UDREA!
      Felicitari, Dom'Primar!
      -----------------------------
      Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin s-a înscris în UNPR.
      Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, Constantin Gherghe, s-a înscris luni în Uniunea Naţională pentru Progresul României, potrivit unui comunicat al Biroului de presă UNPR transmis marţi AGERPRES.

      Constantin Gherghe a candidat pe listele PDL la alegerile din 2012 şi a obţinut peste 50% dintre voturile exprimate.

      Ștergere
  4. Muei, aveti grija sa nu se infiltreze nebunul aici, ca ne-am futat norocul. Numai behaiala lui lipsea la ZOO!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mneata buna la ZOO+NOO !
    Ai the my pula, ear e martea !
    Hop....

    RăspundețiȘtergere
  6. Buey, La Multi Ani !
    Eo te-am eobit Paraschivo, ti-am zis-o de-o 1000 de X
    Si ca drept dovada ti-am adus o bascula de flori !

    Ma rog, ceva de genul asta !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai canta-ne ceva, dar ai grija sa nu canti pe nas! Par examlu ,,asia be oameni' buni''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca in cazul fratelui sau, arestat preventiv pentru luare de mita, ar fi vorba de "o facatura militieneasca" si a promis ca va spune "foarte multe" despre acest caz dupa ce isi va incheia mandatul la Cotroceni.

      "Nu am inteles din rechizitoriu ziua in care s-au dat banii, transa a doua, banii inapoi. Nu am inteles daca acesti bani erau bani pe care ii dadea inapoi sau ii lua", a spus seful statului, intr-o emisiune la Realitatea Tv.

      Traian Basescu a mentionat ca nu a discutat cu fratele sau de la inceputul scadalului Mircea Basescu - Bercea Mondial.

      Mircea Basescu ramane dupa gratii - decizie definitiva a curtii supreme

      "Hai sa imi termin mandatul si voi spune si eu foarte multe despre acest caz dar pana atunci nu pot. Bercea, Abraham, e un caz... nu vi s-a parut niciodata ca e asa ca o facatura din aia militieneasca?", s-a intrebat retoric presedintele.

      Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a stabilit, in urma cu o saptamana, ca Mircea Basescu si Marian Capatana vor ramane in arest, respingand astfel cererile de inlocuire a masurii preventive cu arestul la domiciliu.

      Ștergere
  8. Buey, cand dreaca se termina bashkalia asta basesciana, ca m-am seturat de scandalurile astea interminabile, pe care le-a tot provocat Niki Percea asta stramb si urat ca Cur de Leu cand e muci mereu in Birt-Gara la Birtolomeu !
    Buey, dake prin 2005-2006 kear il simpatizam oleaca, pen ca nu statea Uratenia Pamantului in limitele protocolului prezidential, acusica borasc instant cand ii aud ragaielile, ori ii vad muiana aia pocita pe sticla !
    Buey, sa plece odata dreacu, la incubator, ca de jea e prea mult !
    Ca me-nbetocesc, buei, sa dea dreaca de nu-mi cuplez o perfuze la o glaja de tuica, ori la frun bidon de vin rosiu, de ala poterea ursului, ca tot seamana a sange !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta, ofiter acoperit Dreapta politica fierbe:
      Sa plece imediat de la Guvern, sa nu mai candideze!
      ************************************
      Declaratiile lui Traian Basescu, care a spus luni seara ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit, n-au ramas fara ecou pe scena politica.

      Candidatul independent la alegerile din noiembrie Monica Macovei apreciaza ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze de la sefia Guvernului si sa se retraga din cursa pentru Cotroceni.

      La randul sau, europarlamentarul PMP Cristian Preda comenteaza declaratia presedintelui Basescu si, asemenea fostei sale colege de partid, sustine ca Victor Ponta ar trebui sa plece din functia de sef al Guvernului.

      "Dupa declaratia presedintelui din aceasta seara, Victor Ponta nu mai poate ramane premier nici macar un minut", noteaza pe Facebook Cristian Preda.

      In aceeasi nota este si reactia lui Mihail Neamtu, presedintele Noua Republica, exprimata tot intr-un comentariu pe reteaua de socializare. "Traian Basescu a spus intregii lumi adevarul de care avem nevoie. Democratia nu exista fara separatia puterilor Statului. Nu poti fi procuror si ofiter in acelasi timp. Nu judecator aflat sub comanda cvasi-militara. Serviciile trebuiau aduse sub controlul civil si asta a facut Presedintele Traian Basescu!", scrie Neamtu.

      La randul sau, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu este o noutate pentru el ce a spus presedintele luni seara, apreciind ca declaratia ca Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit nu va avea un impact foarte mare pentru ca este facuta de Traian Basescu.

      "Sunt primul care am afirmat ca ofiterul acoperit este Victor Ponta, nu e nicio noutate pentru mine. Trebuie vazut daca nu era ilegal ca Victor Ponta, fiind procuror la Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, sa fie in acelasi timp si ofiter de informatii", a declarat Ludovic Orban, citat de Mediafax.

      O reactie legata de acest subiect a venit si de la PDL, prin vocea prim-vicepresedintelui Andreea Paul.

      "Increderea externa a premierului a fost zdrobita de presedintele tarii odata cu deconspirarea lui ca ofiter acoperit al SIE. Credibilitatea sa internationala a fost facuta praf si pulbere. Pentru incompatibilitate si nerespectarea legii constitutionale Ponta trebuie sa raspunda. Aroganta nu-l va salva. Il scufunda si mai tare", a notat Andreea Paul, tot pe Faceook.

      Vladimir Tismaneanu, profesor de stiinte politice care locuieste in Washington, scrie in Evenimentul Zilei ca "ziaristii, procurorii, judecatorii si politicienii trebuie sa fie transparenti".

      "Daca lucrurile spuse de dl Basescu vor fi confirmate, unicul gest onorabil al d-lui Ponta ar fi sa se retraga urgent din cursa electorala. Este o nevoie vitala de claritate morala in politica romaneasca. Perpetuarea unor asemenea mistere nu poate duce decat la dezgust si revolta in randurile cetatenilor Romaniei", apreciaza Tismaneanu.

      Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni seara, ca prim-ministrul Victor Ponta ar fi ofiterul acoperit la care s-a referit in repetate randuri inainte de inceperea campaniei electorale pentru Presedintia Romaniei.

      "Zambeste acum, cand e prim-ministru, ii merge, dar cand va fi presedinte, nu ii va merge. Ponta trebuie sa recunoasca (sic!) ca in '97-2001 a fost ofiter acoperit al SIE. (...) Ceea ce explica si propulsarea lui de la Parchetul de la Judecatoria Sector 1 la Curtea Suprema de Justitie", a spus seful statului, intr-o emisiune la Realitatea TV.

      De asemenea, Basescu a mai acuzat ca fostul director al SIE, Teodor Melescanu, a fost "complicele" lui Ponta, initiind o HG care ii proteja pe fostii ofiteri. Intr-o interventie telefonica la Digi 24, Melescanu a refuzat sa comenteze aceste informatii, mentionand ca la ora 14:00 va sustine o declaratie de presa.

      Ștergere
    2. Doamne feri, dupa ce a facut praf si pulbere din armata, lasand-o in curul gol, profund politizata si destructurata, cu o rezerva vraiste, comandantul suprem al FA si sef de campanie udristo-plescoista, are o problema si cu serviciile, cu acoperitii, cu descoperitii si alti invelitii !
      Auzi uai, presedintele ii da in gatzi pe astia de la okiu si tin panu, ca nu i-a dat nush ce lista !
      Pitecantropul Erectus Hominis se crede ca se jeoaca iar de-a biletelele, ca pe timpul lui Calin Prostescu Razgandeanu Inima Zburdalnica, cand alergau, unul mai repede decat celalalt, pe la televiziuni, sa se laude ce informatii deosebite or mai descoperit zmangalite pe fituici de alea post-it !
      Ioi !

      Ștergere
  9. I-auzi una! De prin presa... vremii!
    ***************************************
    Emil Boc: PNL a papat trei miliarde de euro din privatizarea BCR pentru propria campanie electorala // de Alina Neagu // HotNews.ro
    Marţi, 20 aprilie 2010, 13:46 Economie | Finanţe & Bănci
    -------------------------------------
    PNL ar fi "papat" pentru propria campanie electorala trei miliarde de euro din banii obtinuti de stat in urma privatizarii Bancii Comerciale Romane - acuzatia a fost lansata, marti, intr-un discurs sustinut in plenul Senatului, de premierul Emil Boc, potrivit Mediafax.

    "Ati papat banii din privatizarea BCR ca sa va faceti campanie electorala, trei miliarde de euro. Cand era bine in tara si nu ne aflam in criza economica, ati facut chermeze pe bani publici. Trebuie sa va asumati responsabilitatea gestului pe care l-ati facut", a afirmat Emil Boc, raspunzand astfel criticilor lansate de senatorul liberal Dan Radu Rusanu la adresa Executivului si a proiectului legii unitare a pensiilor.

    Emil Boc a amintit, cu aceasta ocazie, ca Romania a fost atentionata de catre Comisia Europeana pentru deficit excesiv in 2008 (an in care liberalii se aflau la guvernare).

    • Unde au disparut 11 miliarde de euro?
    ------------------------------------------------------
    Premierul Emil Boc declara, luna trecuta, ca Executivul doreste crearea unui fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore. Romania mai are insa un fond similar: Fondul National de Dezvoltare (FND), creat in 2006 si alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari.

    Destinatia reala a celor 11 miliarde de lei a creat insa controverse. Declaratiile oficialilor sugereaza ca banii, destinati exclusiv investitiilor - potrivit legii, ar fi acoperit deficitul bugetar in ultimii trei ani.

    Autoritatile in drept ar urma, insa, sa stabileasca daca este vorba despre o uriasa deturnare de fonduri sau daca banii au fost mutati de la investitii catre plata salariilor si pensiilor printr-o inginerie contabila legala.

    Premierul Emil Boc a declarat, la sfarsitul lunii trecute, ca Parlamentul ar trebui sa realizeze o ancheta asupra modului in care au fost cheltuite 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare: "Din nefericire, nu sunt parlamentar ca sa o pot promova mai repede. Este treaba Parlamentului sa duca pana la capat o ancheta parlamentara si sper sa o faca. Eu doar am constatat faptul ca, din nefericire, banii care trebuiau sa mearga pe infrastructura si locuri de munca au mers in altceva si a fost finantat un deficit care a dus Romania la un deficit excesiv in raport cu UE si, mai rau decat atat, a fost pusa in situatia dificila a anului 2009, in contextul crizei economice", afirma atunci premierul.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7150697-emil-boc-pnl-papat-trei-miliarde-euro-din-privatizarea-bcr-pentru-propria-campanie-electorala.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mamaaa.... aistia e nebuni !!!
      • Unde au disparut in 2010... 11 miliarde de euro? Cine si cum i-au papat?
      Ualeii... cine ne da un raspuns???

      Ștergere
    2. Intreaba paraşutista! :)

      Ștergere
  10. Buey, tot cuplati pe scandale ?
    Ori sunteti pe la cules de barabulii, de cucuruz, pe la fasui, pe la facut sucuri si creme de paradaici !
    Ori pe la hiert tuica la cazan, doamne feri, si la gustat mustul ghiurghiuliu !
    Unii stiu ca este la cules de gogonici cu curul, prin Gheazeul Diviziei, da de majioritatea nebunilor nu mai am informatzii supt acope !

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey, va dau aciulea un lindick, dar va dau si tecstu' integral, ca sa nu va mai obo cu navigatu' !
    In zpecial cei din tarile straine, carora le merge netu mai incet !
    Ia lindicku:
    http://bercabz-cnsc.blogspot.ro/2014/10/iata-portretul-presedintelui-ideal-al.html
    =======================================
    Ia si tecstu si lectura placuta !
    Te doare bila, kiar de are si facaturi prin el, da-i bun !
    Zici ca-i scris de Nea Cashiu ot Craeova, bre !
    =============================================

    Iata portretul presedintelui "ideal" al Romaniei, in viziunea lui Traian Basescu (conform declaratiei de presa din 13.10.2014, ora 18.30)

    Rochia Elenei Udrea din clipa în care făcea declaraţii despre reducerile de cheltuieli bugetare seamănă cu un soi de adulter comis într-un pat plasat în Piaţa Universităţii. O cucoană cu apucături de ţoapă ne înfruntă cu un tupeu inimaginabil şi se dă în stambă în faţa camerelor de luat vederi. Ţara se zbate în puseuri de criză, iar Coana Joiţica ne ţine lecţii de austeritate într-o rochie de 21.000 de euro (adică 28.000 de dolari, nu 20.000 cum greşit calculase un jurnalist). O diferenţă de 8.000 de dolari, cam cât ar costa pânza de pe şunca dreaptă a Cucoanei, ar fi echivalentul a cel puţin un salariu pe o lună într-o firmă micuţă.

    La o mai veche socoteală reieşea că Elena Udrea, dama naţiunii, iese pe stradă cu cel puţin 100.000 de euro. Greşeală. Coana Joiţica pleacă la defilare, la conferinţe de presă sau în vizite de tandreţe la Cotroceni împachetată chiar şi în 200.000 de euro. Uneori chiar mai mult. Să recapitulăm. Fundul mare se cară cu un Mercedes clasa S. Costă cel puţin 120.000 de euro. Poşeta oscilează. E în funcţie de ton, de zuluful stâng sau de culoarea pantofilor. Poate fi şi un Gucci de 5.000 de euro, dar şi un Hermes de 25.000. Depinde de destinaţie şi de vremea de afară. Ceasul Coanei Joiţica sare şi el de 20.000, deşi dacă îşi pune unul ornat cu nişte pietricele ne strică toate calculele. Unghiile şi cârnăciorii de la degete cer şi un inel. În garderoba damei naţionale veţi descoperi toată gama podoabelor. Puţine gablonzuri şi multe piese veritabile, care, cel puţin unele, sar binişor de 25.000 de euro. Să socotim şi pantofii. Între 500 şi 2.000 de euro. Şi rochia. Depinde şi asta de casă.

    Rochia de la Dolce&Gabbana are ca preţ de listă 21.000 de euro. Ce ochelari de soare poartă madam? Credeţi că din cei de pe o tejghea? Să fim serioşi. Mia de euro e ca o muscă. Dar machiajul? Cu fondul de ten şi pudra specială pentru vărsatul care îi toacă pielea, cu parfumul şi cu rimelul de casă, toate fac cifre cu multe zerouri. În geanta mare ca de precupeaţă, Coana Joiţica poartă o adevărată industrie cosmetică necesară unor împrospătări sau reparaţii accidentale. Cum ziceam, o geantă costă între 5.000 şi 20.000 de euro. Conţinutul genţii poate să ajungă cam la tot atâta. Nu mai luăm în calcul un stilou, o jacheţică, un Vertu (care şi el există de la 5.000 la 100.000 de euro), o broşă şi desuurile. Şi ţineţi cont, asta este o ţinută de vară, nu una de vreme rea şi frig, cu blănurele şi cu şaluri din tot soiul de pufuri, cu mănuşi şi cu bluzici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trece Coana Joiţica pe bulevard ca o paţachină împachetată în 200.000 de euro? Trece! Şi prostimea o admiră, iar slugoii politicii se întreabă cum să-i intre în graţii. Toată defilarea ei de modă pe la televiziuni, recepţii, congrese şi primiri oficiale se constituie într-o expoziţie a ţopismului românesc. Să ne înţelegem. O rochie Dolce&Gabbana este o minunăţie. Şi o geantă Hermes. Sunt între cele mai frumoase şi fine lucruri care există. Şi le permit doamnele dinfamiliile mari, dintre cei cu bani vechi, neveste de miliardari sau actriţele plătite cu milioane de euro pe un surâs şi o strâmbătură. Dar o asemenea rochie pusă pe un mijloc şi pe un fund cu 20 de kilograme în plus peste cât cer look-ul şi bunul-simţ devine o stridenţă ca o palmă peste ochi.

      Cum trăieşte şi cum se îmbracă Elena Udrea? Ca într-o programată ostentaţie şi ofensă la adresa românilor. Şi peste valurile şi kilogramele de poftă ale Coanei Joiţica atârnă podoabele de bunăstare. Care, vrând-nevrând, ne trimit la cotloanele întunecate ale ţopismului săltat de banii îndoielnici din afacerile curate şi necurate ale consortului şi ale pretenarilor.

      Când trece rochia Coanei Joiţica, trece partea pavoazată şi potentă a României. Cam aşa arată neamul prost ajuns la putere.
      Restul e sărăcie şi suferinţa.

      Biografia unei „dive” sau „Povestea unei cariere de succes”

      Elena Udrea e fiica unui ţigan dinPleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. Şoferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (NeaMitică), originar din Pietrosu.
      Într-o zi, acesta a făcut o cursa lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (născută in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena - Gabriela.
      Faptul că este ţigancă a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una dinemisiunile lui Mihai Morar, că: "Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc "pedigree-ul" tuturor. Sunt sigur de ce spun", a declarat artistul si omul politic de origine rromă.
      Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un beţiv, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucată când rămânea fară bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a ţinut in bătătură (Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe) iar pe ceilalţi 4 i-a dat la caminul pentru copii fără posibilităţi (Costică, Pavel,Viorica şi Maria, viitoare mamă a paraşutei).

      Ștergere
    2. Familia Udrea a locuit în Pleşcoi, apoi in gazdă la Buzău începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS. Soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău .
      În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a început să-şi "alerge caii", devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .
      "Tanti" Petruţa îi făcea "lipeala" şi cu clienţi din Bucureşti, unde "eleva" Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă.
      La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu, care şi el venea, în timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că tălâmbul ăsta, cu gură de babă, a fost primul ei amant), ulterior, "împerecherea" stînd la baza ascensiunii politice a "independentului" Predoiu.
      Prietenia din copilărie şi adolescenţă dintre Elena Udrea şi Cătălin Predoiu este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pînă astăzi, cum acest Neica-Nimeni a câştigat încrederea Dictachiorului Traian Băsescu şi a rămas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Acest mutulică a introdus-o în cercurile "bune" ale tinerilor din Buzău şi a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care îl absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P.Haşdeu), secţia limbi (?!) străine.
      Unul dintre prietenii lui Cătălin Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela (aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale "Tanti Petruţa".
      "Tanti Petruţa" a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii "peşti" ai Capitalei anilor '90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru'."Tanti Petruţa" îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,"prospătură" pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci, care se dădeau investitori străini aflaţi în prospectarea pieţei. Prietena şi partenera Nimfei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a şi apărat în instanţă, cam prin anul 2002, cînd acesta a primit cîţiva ani cu suspendare (apoi, borfaşul a fugit în Spania).

      Ștergere
    3. În paralel, Elena Udrea şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau "la produs " şi în zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde se culcau, pe bani, mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi).
      Generalul Cornel Baltă ştie totul despre "cartea de muncă" a Elenei Udrea. Prinţişoru' a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunoştinţă cu tiganul Dorin Cocoş, un obscur bişniţar, care aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar. E adevărat ce spune în presă"avocata" Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocoş într-un club, dar probabil că acolo era şi "şeful" lor, Răget.
      În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveşte de practicile de "magie neagră" ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Pleşcoiul natal al tatălui ei). Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu. Prin farmece şi magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocoş a luat-o de nevastă pe curviştină, deşi ştia ce "specializare" are Găbiţa şi ce muncă prestează în schema de afaceri a Prinţişorului.
      "Dispeceratul" reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla pe Str. Ştefan Furtună nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar şi aproape de Gara de Nord - de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-şi primească banii şi viitoarele comenzi şi să regleze şi alte chestiuni. Iată numai cîţiva dintre membrii (sau simpatizanţii) PDL care i-au făcut "bucuria" Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteraş, Florin Popescu, Gabriel Oprea, Cătălin
      Predoiu, consilierul ei, Ştefan Şuşai ş.a.
      "Cariera" paraşutei s-a declanşat odată cu solicitarea lui Cocoş către Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fără studii, sugace amărată de la ţară, şi vorbind cu parteneru' lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocoş?
      -Băi Oprea, tu ai relaţii peste tot, eu sunt un ţigan amărât, bag-o bă şi tu in politică. Bă… da n-are studii.
      -Lasă bă, că avem bani. Si uite aşa îi făuriră o diplomă în drept, la rapid, la universitatea Dimitrie Cantemir, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul Naţional de Apărare (2000-2001 şi "profesor" din 2001), i-a băgat şi vreo 2 diplome de acolo. Mai precis, a "urmat" cursurile Colegiului Naţional de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Mării Negre şi Caucaz. Ce cunostinţe are in geopolitică, numai săracii arabi supţi o mai ştiu. Si uite aşa îi făcură un CV, mai cu bube, dar universitar. Toată tărăşenia pleacă de la restaurantul Trei Cocoşi. Dacă verificaţi, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocoş, dar pentru că trebuia să devină prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Aşa se leagă diplomele "Udrei" cu funcţiile lui Gabriel Oprea . In 1997 i-a deschis Cocoş si un butic de avocatură, şpaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luaţi la bani mărunţi şefii de la Baroul Bucureşti, ei ştiu mai bine.

      Ștergere
    4. Prin urmare, in "biografie" apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatură "Udrea Elena Gabriela" din Bucureşti - că de, geniul pleşcoian trebuia sa presteze. In plus, deoarece acum era plină de ştiinţă juridică cum era odinioară plină de altceva, a fost puţin între iunie 2004 şi februarie 2005 consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, preşedinte al Comisiei Juridice şi de Disciplină, din partea PNL - unde presta la data respectivă.
      In politică a împins-o Virgil Asztaloş Măgureanu, care a dirijat-o pe paraşută către PSD, prin Cozmin Guşă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. În 2002 a intrat în Partidul Naţional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL.
      Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD - si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta oblăduire a Chiorului. La PD, şi implicit la Traian Băsescu, a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeşte că această nimfomană din Pleşcoi s-ar fi tăvălit şi cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vântu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.
      Până în octombrie 2005, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, şef al Cancelariei prezidenţiale (evident, datorita adâncii "competenţe" politico-juridice).
      În toamna anului 2005, ea a demisionat din funcţia deţinută la Preşedinţie, invocând atacurile "profund nedrepte" îndreptate asupra sa şi a altor persoane care susţin lupta anticorupţie, precum şi faptul că nu doreşte ca prin insinuările la adresa sa să devină "o vulnerabilitate a demersurilor preşedintelui".
      În 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: "Ştiţi de când aştept întrebarea asta? La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?".
      Deşi nu mai era consilier prezidenţial, făcea vizite nocturne la Cotroceni, aşa cum a dezvăluit Jurnalul Naţional, Preşedinţia şi SPP, refuzând să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale, după ce şi-a dat demisia din funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale. Sursele amintite susţin că, timp de un an, ea şi-a păstrat chiar şi biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu. Întrebată despre vizitele nocturne, a răspuns sec: "Nu comentez". Întrebat şi el de ce maşina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: "Spuneţi o minciună. Confundaţi o maşină cu o femeie. Eu n-aş face confuzia asta". Apoi a argumentat ca a venit să alimenteze, că era combustibilul mai ieftin!
      În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat.
      Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.
      Aşteptăm cu nerabdare s-o vedem in funcţia de preşedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte 2 prostituate celebre - Elena Lupescu si Elena Ceausescu.
      ROMANI, VA DESTEPTATI VREODATA ? DACA NU, NE MERITAM SOARTA !

      Ștergere
    5. Pese: gata, pe Nutzi Spaima Putzii o stampilez, dupe perdea, la circomscriptea electorala ! Nu-l mai votez pe Kele Men Horror !
      Ioi, doamne feri, in ce hal a ajuns si colonia asta !

      Ștergere
    6. Buey PMT,
      Faina scriptura ai gasit!
      O bag supt perina, si dorm cu ea supt cap!
      Ca tare-mi place muie, coana Lenuta!

      Ștergere
  12. Inca un bandit dupa gratii, la incubator ! Marele afacerist, pe skinarea poporenilor, zis si Elefantul si-a fentat 12 ani din veata !
    Doamne ajiuta si la mai multi !
    Asteptam si nume mai importante, de o rezonanta mai intensa, cum ar hi Besesku Paraciosu'( al de-i guvernator, ca celalalt de jea freaca gratia la carcera), Nutzi Spaima Putzii von Plescoi sa ma mangaie la Koi, Videanu Bordurica, etc !
    Hai, hai, ca se poate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey PMT-ule, tu esti cu capu?
      Ce dreak nu scrii precis desprecine vorovesti???
      Ia baga sama: "Omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, marti, la 12 ani de inchisoare in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani cunoscut ca "RAFO", dupa un proces care a durat opt ani, anunta Mediafax."

      Ștergere
  13. mei PMT, la produs mereau si Tigris due si Cezar babuibânul

    RăspundețiȘtergere
  14. ...fostul patron al Politehnicii Timisoara, a fost condamnat definitiv la 12 ani de inchisoare...Curtea de Apel Bucuresti a decis si recuperarea unui prejudiciu de 35 de milioane de euro, anuntand si punerea sub sechestru pe o avere de peste 500 de milioane de euro...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri