Google Translate

joi, 16 octombrie 2014

Wow! Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, A PLECAT DIN ROMANIA după declanşarea anchetei DNA în DOSARUL MICROSOFT. Baietii destepti, se pun la adapost! Upgrade. ELENA UDREA 2003,nunta la New York. Video


Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea,
a părăsit România la scurt timp după declanşarea anchetei DNA
în Dosarul Microsoft, informează România TV.

Dorin Cocoş a plecat din România la scurt timp după ce DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale pe numele a nouă foşti miniştri implicaţi în Dosarul Microsoft.

Înainte de a părăsi ţara, fostul soţ al Elenei Udrea a angajat, însă, un avocat renumit care să se ocupe de toate problemele, Ovidiu Buduşan. Potrivit România TV, prima destinaţie a lui Dorin Cocoş a fost Dubai, dar acum nu se ştie unde se află.

Procurorii DNA efectuează, joi, percheziţii la oamenii de afaceri Dorin Cocoş, Remus Truică, Nicolae Dumitru, precum şi la Cătălin Harnagea, fost director SIE, în Dosarul Microsoft.

În cursul zilei de 16 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 56 de locații situate în municipiul Bucureşti şi comune din judeţul Ilfov, având destinaţia de sedii de societăţi comerciale, de fundaţii sau domicilii ale unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.





DOSARUL MICROSOFT: Elena Udrea recunoaşte că fostul ei soţ a luat 500.000 de euro de la Dinu Pescariu VIDEO

 
DNA a deschis o anchetă de corupție în care sunt vizați mai mulți politicieni. Acuzațiile: au semnat contracte păguboase, șpagă prin off-shore-uri, mită în bani gheață sau bunuri. Este vorba de o șpagă de 20 de milioane de dolari pentru un contract de licențe Microsoft pentru școlile din România.

Foștii miniștri și acuzațiile DNA

1. ECATERINA ANDRONESCU - SENATOR abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani.

2. VALERIAN VREME - DEPUTAT abuz în serviciu.

3. ȘERBAN MIHĂILESCU - SENATOR instigare la abuz în serviciu, trafic de influență și spălare de bani.

4. DAN NICA - EUROPARLAMENTAR abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani.

5. ADRIAN ȚICĂU abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență, spălare de bani.

6. GABRIEL SANDU abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani.

7. DANIEL FUNERIU abuz în serviciu.

8. ALEXANDRU ATHANASIU abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani.

9. MIHAI TĂNĂSESCU abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani.

Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dorin-cocos-fostul-sot-al-elenei-udrea-a-plecat-din-tara-dupa-declansarea-anchetei-dna-in-dosarul-microsoft_177146.html#ixzz3GIpVyEUk

REMEMBER:
=================
1. Banditii, toti banditii... trebuie sa plateasca! Milionarul Alexandru Bittner a colaborat cu FBI în dosarul Microsoft (VIDEO)

2. Un neica nimeni, ajuns miliardar intre miliardarii neamului. Vrei si tu reteta? Citeste aici!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
UPGRADE:
=========================



ELENA UDREA, imagini unice:
În rochiţă de MIREASĂ, la nunta cu COCOŞ. VIDEO
============================

Elena Udrea, aşa cum nu aţi mai văzut-o, mireasă, la nunta cu Dorin Cocoş, care a avut loc în 2003, la Consulatul român de la New York. Îmbrăcată într-o sumară rochie albă, blonda care se vrea preşedintele României, stătea mândră la braţul omului de afaceri de care a divorţat anul trecut.

Elena Udrea a povestit în premieră la un post de televiziune, în 2008, cum s-a căsaătorit în 2003, la New York, cu Dorin Cocoş

În 2003, pe 26 decembrie, Elena împlinea 30 de ani. "Mi-am dorit ca vârsta aia să mi-o serbez undeva unde este cald", a relatat Udrea. Aşa a ajuns la Miami, cu Dorin Cocoş, iar hotărârea de a combina nunta cu ziua de naştere a blondei a fost rapidă.

"Da. A fost emoţionant... dar l-am conştientizat. Chiar mă gândeam, adică, ar trebui să fiu emoţionată. Pentru că altfel, erau prieteni în jur, toată lumea se amuza. Era ca o petrecere în care toţi ne ironizau şi abia aşteptau să spunem da. Se făceau glume ce o să spunem: Da sau Nu sau ce se va întâmpla, astfel încît nu prea am avut timp să simt mari emoţii. Dar a fost, a fost, este special ", a spus Elena Udrea.

"Soţul meu, Dorin Cocoş a făcut în aşa fel încât aceste evenimente să se întâmple odată, probabil să fie şi mai simplu la sărbătorit, pe viitor. Să nu ne încurcăm în atâtea date. Da, a fost o zi deosebită. Mi-am dorit să fie deosebită. Nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple să mă căsătoresc în acestă zi", a mai povestit Udrea.

CITEŞTE ŞI  Elena Udrea explică motivul pentru care a divorţat de Dorin Cocoş

Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/elena-udrea-imagini-unice-in-rochita-de-mireasa-la-nunta-cu-cocos_177719.html#ixzz3GauuA9Oc
==================================
=====================================================
======================================================================

12 comentarii:

  1. Acum intelege si tugulanu din Romanistan, de ce COCOS i-a lasat la partaj TOTUL lu nevasta-sa, pe numele ei de Leana lu' Cocos! Mai mult, i-a platit si datoriile! Buey, tugulane! Acu ti-e clar ma? Si-a platit baietu... drumu/"beletu" , spre libertate! Mei, mei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai nashipa e cu E Bola, decat cu E Base, ca cica e pe punctul de a fi scapata de supt contreol, daca mai egzista frun control !
    Acusica cauta astia 120 de pasageri care au zburat in acelasi cioroiplan cu una infestata cu limbricul ala !
    Indata vin sarbatorile de iarna si vin capsunarii, maslinarii, spalatorii de cururi si iobagii de muncesc cu carca prin constructii in mUE, ca sa-si keltuiasca agoniseala, pe doua geamuri termopan si-un sac de CM-9, ca sa mai carpeasca cate ceva la casile incepute acu fro 10-12 ani si care sunt aproape de finalizare, in urmatorii 7-8, in functie de ofertele petei de munca ! Si, nu m-asi mira sa aud ca o parte din Lehliu Gara, ori toata Cioroigarla este in carantina...
    Ear noi ne cacam pe noi, imbracati, ca Bashesku cel Urat a ratacit o mapa rosie cu 3 cacaturi de fituici, pe la nush ce post teve !
    Ori ca Olescu de la Arges a ramas criogenat pe veata, la penzie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buey, Dinu Pescariu, nu e jiucatorul ala romanesc de penis pe canp ?
    Buey, kear toti fura si devalizeaza prin colonia asta si numai apevistii puley, de cariera, or ramas mai prostovani, de-au ajuns sa traiasca numai din cearee si credite bancare ? Vorbesc de apevistii adevarati, nu de fanfaroni alde nush ce Olescu de Elita NATO, ori de Dogaru Apelu'Bocancilor !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buey acestia, pentru o perioada, de cateva zile, intrerup clampaneala ! Intru, obligat, in silentio cleampa, asea ca nu va cacati pe voi cu fel de fel de scenarii sumbre la adresa-mi !
    Ciocu mic si hop, hop, hop, pe intreaga perioada, sa me-o loati suav la ceoc, fara sa se vada !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si daca nu mai misca nica p-aciulea, sa-l trezeasca careva pe admin, ca sa inceapa sa dea, din nou, copi-peist de prin ziare ! Buey, numai sa-i amintiti sa lase usa deschisa si sa nu-si faca dreacu iar cine stie ce biblioteca personala pentru copiii de pretutindeni !

      Ștergere
    2. Sugi pula Elenei Udrea m... UE ALUPIGUS ![UE= Udrea Elena}.

      Ștergere
  5. Buey, cum dreacu de a putut loa de nevasta, baiatul asta de Cocosi, asea inalt si frumos, onest si corect, un pilon de cinste si corectitudine cetateneasca, o prastie ca tiganca aia vopsita, neagra pe deasupra buzei superioare si cu buzele vinete, de-i zice Nutzi Spaima Putzii ?
    Cum s-a lasat el fraierit, Cocosiu asta, un om asea de corect...
    Pfoai !

    RăspundețiȘtergere
  6. miercuri, 15 octombrie 2014
    Comunicat
    In ziua de 14.10.2014 au avut loc discutii intre reprezentantii PSD si reprezentantii legitimi ai SCMD, nominalizati la pichetarea din 13.10.2014.

    Reprezentantii PSD au promis ca vor sprijini rezolvarea pozitiva a Proiectului Legii pensiilor militare de stat, solicitand in schimb ajutorul profesionist in contracararea actiunilor lui Traian Basescu impotriva candidatului la prezidentiale Victor Ponta.

    Pentru ultima oara, ajutorul nostru a fost acordat. Asteptam rezolvarea promisiunii de mai sus pana la data de 1 noiembrie 2014.

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    Contrasemneaza: Generalissimus PMTeus Proteus

    RăspundețiȘtergere
  7. Scăparea lui Cocoş, operaţiune controlată.
    -------------------------
    Jurnalistul Radu Tudor a analizat pe blog "unul din cele mai spectaculoase evenimente din ultimii 10 ani".

    "Dupa ce fratele presedintelui Romaniei este arestat pentru asociere cu un clan interlop, o alta bomba apare in legatura cu cel mai important politician al Romaniei. Dorin Cocos, un multimilionar in euro, implicat in afaceri extrem de controversate in ultimii 14 ani, este anchetat intr-un dosar penal cu elemente spectaculoase. Procurorii demareaza ancheta, lanseaza documente catre institutiile statului, fac din unii acuzati martori protejati, impreuna cu SRI investigheaza aspectele cele mai sensibile ce tin in special de relatia dintre polticieni si oameni de afaceri", scrie jurnalistul Antena3 pe blogul personal.

    Potrivit lui Radu Tudor, "Dorin Cocos a fost cel mai apropiat om de afaceri roman de Traian Basescu, gratie sotiei sale, Elena Udrea, febletea si protejata presedintelui".

    "Nenumarate afaceri cu statul, prietenia cu Palatul Cotroceni si influenta asupra unor ministri PDL i-au adus lui Cocos o avere estimata la 100 de milioane de Euro. El este considerat si depozitarul sumelor altora, ce nu-si pot scoate la veder averea.

    In acest context, faptul ca Dorin Cocos a fost lasat sa plece din tara dupa inceperea anchetei este o fapta de o gravitate deosebita, cu implicatii la cel mai inalt nivel. Prietenul presedintelui Basescu – coordonatorul nemijlocit al serviciilor secrete si al DNA – a fost avertizat si scos din tara, pentru protejarea sumelor imense facute de el si altii in ultimii 10 ani.

    Consider acest fapt unul de o gravitate fara precedent, in care institutiile de forta sunt complice prin neaplicarea interdictiei de parasire a Romaniei pentru miliardarul presedintelui. Reactia guvernamentala si parlamentara este sub orice critica pe acest eveniment. Nici mass media nu constientizeaza pe deplin cat de grava este aceasta fuga din tara a lui Cocos si ce dimensiune uriasa de complicitate politica are extragerea individului.

    Atunci cand Omar Hayssam a fost scos din tara printr-o operatiune controlata in 2006, Basescu a simulat o surprindere si i-a demis pe toti sefii de servicii si pe procurorul general. A gasit atunci prilejul perfect sa scape de cei numiti in regimul anterior.

    Extragerea lui Cocos, dupa 10 ani de existenta si activitate politico-financiara exploziva la varful puterii, are o conotatie infinit mai serioasa decat povestea cu Hayssam.

    Intr-un stat de drept, acest lucru ar fi insemnat demisii in lant, punere sub acuzare la cel mai inalt nivel din partea procurorului general in persoana, mentiuni din cele mai usturatoare din partea unor tari aliate care se ingrijoreaza periodic de soarta democratiei romanesti.

    Cand il lasi premeditat pe miliardarul presedintelui unui stat sa plece din tara in mijlocul unei anchete explozive care il vizeaza, asta nu poate ramane fara consecinte.

    Sper ca la aceasta concluzie vor ajunge si cei din Ambasada SUA la Bucuresti, din Departametul de Stat si Comisia Europeana. Ambasadele Marii Britanii, Germaniei sau Olandei se pot considera si ele sesizate sa se pronunte prin vocea ambasadorilor, asa cum au facut-o de fiecare data cand era vorba de institutii sau politicieni ce s-au opus lui Basescu", a mai scris Radu Tudor.

    http://jurnalul.ro/stiri/politica/scaparea-lui-cocos-operatiune-controlata-679681.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Cocoselul meu iubit,
    Cin te-ntrece la fugit?
    Ai coite mititele
    Ochisori doua margele,
    Coturi pline de lovele
    Viitor dupa zabrele,
    Ori in lut pentru ulcele...

    RăspundețiȘtergere
  9. Dorin Cocoș:
    Nu am fugit din țară, am plecat într-o călătorie de afaceri pentru 10 zile.
    Un articol de: B1.ro | 18 Oct 2014.
    ================
    Dorin Cocoș a dat primele declarații după pechezițiile făcute în dosarul Microsoft-EADS, în urma cărora procurorii nu l-au găsit la domiciliu.

    „M-au sunat o mulțime de oameni în cursul zilei de azi ca să mă anunțe că se spun o mulțime de enormități pe seama plecării mele din țară. Sunt numai neadevăruri! N-am fugit. V-am sunat ca să vă spun că n-am fugit din țară, ci am plecat legal acum 10 zile și mă întorc săptămâna viitoare.

    Era o călătorie de afaceri, planificată demult și n-aveam de unde să știu că vor urma percheziții. Am discutat telefonic cu cei care au efectuat pecheziția și le-am indicat locurile unde țineam actele de care erau interesați. Dacă vreunul din cei care au scris sau au debitat enormitățile pe seama plecării mele m-ar fi căutat, ar fi aflat că am plecat acum 10 zile și că mă întorc săptămâna viitoare", a declarat Dorin Cocoş pentru Evenimentul Zilei.

    Unul din martorii în proces le-a dezvăluit anchetatorilor că Dorin Cocoş ar fi primit peste 8 milioane de euro pe durata derulării contractelor cu gigantul IT.

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/dorin-coco-nu-am-fugit-din-ara-am-plecat-intr-o-calatorie-de-afaceri-pentru-10-zile-93873.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri