Google Translate

marți, 11 noiembrie 2014

Aurelian Pavelescu, Preşedintele PNŢCD, detoneaza scena politica. INCREDIBIL. De la alianța PNTCD-PMP, la Dezvaluiri bomba! Despre "ceata de batausi si ciomagari", aliatii lui Iohannis.


INCREDIBIL. Preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu, detoneaza scena politica. De la alianța PNTCD-PMP, la Dezvaluiri bomba!


 Cititi, analizati, apreciati singuri!
=================================


Aurelian Pavelescu
acum 22 ore · editat.
=======================

Iohannis a pierdut voturi multe cu aparitia in campania sa a Monicai Macovei si a sustinatorilor ei, din cauza expunerii la manifestatiile pro-diaspora. Pentru ca Iohannis a fost asociat cu radicalismul de tip minor, cu agresivitatea si cu ideea de conflict care, prin transferul creat, l-a contaminat public. Adica, au intrat in poza de european echilibrat a lui Iohannis, in fundal, si ceata de batausi si ciomagari.

 Stiu sigur ca la proteste au participat membri PNL/PDL, care au fost si initiatori, de la nivel local. Aproape firesc, ca asta-i jocul. Au fost adusi insa si oameni platiti, galerii de fotbal si interlopi, iar televiziunile i-au prins in flagrant si au compromis intentia initiala. Sigur, sunt mult mai multe care au concurat, cu coordonari pe facebook, pe modelul Maidanului ukrainean sau revoltelor "primaverii arabe", prin tehnici imprumutate. Un electorat al dreptei se va mobiliza, mai ales dintre tineri. Dar electoratul rural si cel in varsta, PSD si USL, cred ca se va mobiliza si mai tare, ca replica.

 Nu inteleg de ce ACL nu a organizat el insusi proteste, pe fata, ca in campanie este si legal si legitim, pentru sustinerea diasporei? Dau si raspunsul: pentru ca a vrut mai mult, sa se ascunda in spatele asa-zisei societati civile si sa creeze un val, ca pe timpuri, nu partidul, ci oamenii muncii cer, poporul insusi. Aici au gresit, pentru ca Antenele au facut asta in iarna lui 2011, dar pentru Voiculescu, iar fara Antene mecanismul nu a functionat cum s-ar fi vrut, din contra, Antenele s-au pus pe ei, pentru ca il sprijina pe Ponta - ghinion!

 Faptul ca s-a recurs, insa, la mecanismul coordonat de Monica Macovei, in mod subversiv, nu e bine, pentru ca miroase a manipulare si minciuna. Protestatarii insisi au avut de suferit. Credeti ca pentru cauza diasporei? Nici vorba: pentru voturi!

 Sper ca actiunile de tip provocator sa inceteze, fiecare cu mesajul si electoratul propriu. Pentru ca, daca lucrurile merg mai departe asa, pe modelul Maidanului ukrainean, atunci s-ar putea ca oricine ar fi Presedinte sa nu mai poata conduce nicio Romanie. Pentru cei care spun: nu se poate mai rau, spun - se poate si mai rau.
=============================


Aurelian Pavelescu
Ieri · editat.
=========================
Hai sa o luam de la capat cu macovistii, sa le spunem si altfel! Pentru ca, iata, nu se lasa. Nu au argumente, nu au idei, nu au decenta, nu au stiinta despre dreapta. Dar, nu si nu! As putea sa ma abtin, ca, oricum, nu cred ca pot intelege.

 Ei vor revolutie. Au inceput-o de cateva ori, pe la televizoare, pe facebook, prin berarii si simpozioane, iar, ieri, la Cluj. O "primavara araba", o reincalzire a celei "protocalii", macar ce-a facut Voiculescu in iarna lui 2011 - 2012, un fel de trotkisti rahitici. Stanga revolutionara. Carne de tun se mai gaseste, declamatori "infatuati" ca Papahagi, care isi exersa si isi exerseaza si acum vocea baritonala moduland discursuri pe care le-a invatat pe de rost din oratorii antici (putin cam plagiator Papahagi, eu as fi spus si sursa, dar nu conteaza, plagiatul se practica si la case mai mari). Cum spuneam, revolutie, pentru ca macovistii vor sange. Cad victime tineri neputinciosi si fara speranta. L-am vazut dand un mesaj de razboi si pe Mircea Cartarescu, "mereu tanar si ferice", care a mai facut un fel de revolutie prin anii 80 si o tot face de atunci incoace (nu vreau sa merg mai departe, pentru ca suntem amici si il pretuiesc, asa cum este el).

 Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, "revolutii" care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.

 Cum as putea sa tac? Sunt multi, foarte multi, care au intrat si au comentat cu vulgaritate si obraznicii. Cei mai multi nu au niciun reper, de aceea nu-i invinovatesc. Este la moda injuratura si spiritul de gasca si turma. Faceti stanga voastra si faceti ce aveti de facut!
=========================


Aurelian Pavelescu
8 noiembrie · editat.
==========================
 Multi dintre cei care comenteaza aici, extrem de agresivi la adresa mea, ca, vezi Doamne, s-ar putea pierde voturi criticandu-l pe Iohannis sau Monica Macovei, imi cer, de fapt, sa tac. Acum iti gasisi, Pavelescule? O fi asa cum zici, dar taci, un fel de omerta, sa nu afle si altii: ca Iohannis este un candidat slab, ca Blaga a sacrificat un partid important umilind un electorat (doar ca sa se ascunda de Basescu), ca Macovei este o ipocrita si o tradatoare, ca sinecuristii ca Cristi Preda, infatuatii si flecarii ca Papahagi, tot felul de tantalai si inocenti in ale politicii SUNT RESPONSABILI! Sa castige Iohannis, ca el e salvatorul!

 Mai, oameni buni, codoslacul asta nu-mi convine! Pe cine vreti voi sa prostiti? Hai sa va mai spun o data. 1. Daca pierde Iohannis, nu pierde Iohannis, ci dreapta, si voi sunteti responsabili (pierde cu sprijinul sau fara sprijinul meu): Blaga, Macovei, Preda, Papahagi etc. Eu nu-mi pot asuma pierderea ca nu m-ati intrebat, din contra, ati umilit PNTCD. Oricum, voi spuneti, in mintea voastra, ca PNTCD e al tuturor, inclusiv al tradatorilor, infatuatilor, tantalailor etc. si trebuie sa asculte de voi. Gresit. Asa ca voi sunteti care trebuie sa raspundeti. Nu merge cu ideea ca si noi, taranistii, suntem de aceeasi teapa, iar pierderea a venit de la meteo. Atunci, ar cam trebui sa dispareti de pe scena, iar dl. Papahagi sa spuna despre mama lui ca e "mincinoasa". 2. Daca Iohannis castiga, atunci, ce-am facut? Ponta va continua sa guverneze, cum a si recunoscut. Adica, dupa ce l-a pus pe Ponta premier, PNL, cu Iohannis cu tot, sa-l si tina la putere, ca asa e in democratie, nu-i asa? Ca asa a vrut poporul. Adica tot rau, foarte rau. Ati vrea si cu voturile taranistilor, nu-i asa? Ca asa-i in tenis. 3. Ok, foarte bine, ne asumam si pierderea si castigul, ca intre prieteni. Dar nu l-ar costa nimic pe Iohannis sa spuna macar: ba, taranistilor, suntem prieteni, uite, eu, la Sibiu, acum 14 ani v-am dat afara din sediu, nu v-am dat altul nou, ca sa muriti, cu toate ca sunt specialist in imobiliare! Dar, uite, macar in astea 7 zile cate au mai ramas, hai sa fim prieteni, chiar daca dupa aceea va dau cu usa in cap. Nu si nu! Adica, umilinta la maxim!

 Mai, oameni buni, cine sunteti voi, de fapt? Ce ati facut voi pentru tara? Ce sacrificii, ce lucruri marete? Ati innebunit? Vreti sa va aducem omagiu? M-am expus tuturor pe acest zid, exprimandu-mi opinia, de fapt o analiza rationala, la rece, asupra starii dreptei, ca boala e grea si nu poate fi dovedita decat daca punem un diagnostic. Am primit si critici decente, sincere, argumentate. Dar prostii ma insulta.

Sursa:

 



===========================================
==========================================================
======================================================================

38 de comentarii:

  1. Ioi, Daciela, dragostea mea, am infrant ?
    Hop si hop, asea de dimineata, tutti bravi ragatzi di ragatzi, sa me-o ea la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pese: ma doare la bashketi de Aurica Penetzecedica asta, defunctat in viata, ca si partidul pe care, cica, il reprezinta !
    Cine dreacu sta sa mai citeasca "Apus de soare", cand, de jea, le jeo sonfe !
    Un ratat politic, vorbeste despre un alt ratat, de jea avortat fara puls si semne vitale vizibile !
    Buei, martea hailalta, pe vremea iasta, a si-nceput marea competite romulana "Daciana"! Si da-i, si da-i...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uai, oare me-o baga doamna Lupul azi ? Am niste emotii...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pese: si, bineinteles, cu cine putea sa fie prieten acest limbricea ? Bineinteles cacu nimeni altul decat marele carturar romulan Mircea Cacarescu !
    Ala de visa la premiul Nobel pentru Laba, marele prozator si eseist, care scria in inestimabila lui opera "Orbitor", cam asea:
    =====================================
    - “Îmi bag pu… în regina Angliei” (pag. 241).

    -“Mă fu… în ea de Casa Albă?” (pag. 241).

    - “CIA ce căcat e” (pag. 242).

    - “Îi placea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).

    - “Uite cum e cu ţara: cică limbricul iese cu fi-su dintr-un cur plin de căcat, ca să-i arate cum e afară (…). Limbricu-ăla mic se gîndeşte ce se gîndeşte şi dup-aia zice: “Păi, tăticule, dac-aici e atît de frumos, de ce trebuie să trăim noi în gaura aia păroasă?, în duhoarea aia de căcat, în bezna aia groaznică?” Da’ taica-su-i zise răstit: “Fiule, să nu mai vorbeşti aşa! Aia-i Patria!”” (pag. 58).

    - “Îi plăcea să-şi pună degetul pe fund şi să-l miroase apoi” (pag. 84).

    - “Dragule… dă-mi-o… te rog, te implor, dă-mi-o şi-n popou…aaaaah! aaaaah!” (pag. 185).

    - “Căci sfînt era să lingi cu devoţiune scrotul iubitului tău” (pag. 339).

    - “La rîndul ei, femeia primea-n gura caldă, rujată, tumefiată de dorinţă, capul umed al penisului, pe care-l sugea amintindu-şi sfircul matern, din care supsese odată certitudine şi ocrotire” (pag. 339).

    - “Vrei să ne fu..em în cur? Mi-am amintit, fulgerător, din bancuri şi din pălăvrageala copiilor. Homosexualii. Poponarii. Curiştii (…). Unii oameni nu şi-o băgau în gaura femeilor, ci în fundul altor bărbaţi. Erau cei mai răi dintre toţi, căci oamenii mari făceau prostii cu nevestele lor ca să aibă copii, dar poponarii şi-o băgau acolo, în caca, pe unde trăgeai pîrţuri, de unde-ţi ieşeau, cîteodată, cînd te mîncă, viermişorii” (pag. 381).

    - “Fesele barbatului izbeau acum ritmic, neiertator. Ouale, vizibile prin punga lor de piele, loveau anusul si fesele femeii, care-ncepu sa scoata strigate aspre si indemnuri obscene, spuse brutal” (pag. 341).

    - “Am avut milioane de tirfe, in masa lor colcaitoare de tite, cururi si vulve” (pag. 519).

    “Am exersat sodomia” (pag. 519).
    ==========================================

    Stiu-stiu, am mai pus placa asta, de nenumarate ori, ca si pe aia cu Horia Putzapievici, insa, intre timp, mai sunt unii care au invatat sa citeasca si rasfoiesc, cu nesat p-aciulea !

    Buey, cat de invidios pot sa fiu, ca nu am si eo pretini ca Cacarescu ! Me-asi inbunatati si eo vocabularul cu expresii de valoare, ca cum ar hi asta cu ouale, care se vad prin punga de kiele a coaelor ! Ioi, cata expresivitate ! De jea stau sa ma intreb, ce cacat de literatura romana m-a pus sa studiez Jebelescu, in liceu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te da la el !
      Nu uita, astia sunt, inca mai sunt, INTELECTUALII lu' nea Basica!

      Ștergere
    2. D-aia am zis si zic,tu nu ai avut tangenta cu vre-un LM ,spui din auzite,ba ca ai fost la "Vaca',care era la C-lung,ba ca ai facut romana cu Jebeleanca de la Breaza,trombonist de Dambovita,semeni cu pontacii si basacii,imi pare rau "despre "tine.

      Ștergere
  5. Uai, liber malul la muie de 5***** !
    Plec cu potaia la caca-pisiu. Sper sa revin, pana duminica seara, la 21 !
    Ioi, Daciela, dragostea mea !

    RăspundețiȘtergere
  6. Gargariseala de adormit prostimea !
    ===============================
    luni, 10 noiembrie 2014
    Ministru Mircea Duşa s-a întâlnit cu rezerviştii militari din Constanţa

    În sala mică a Casei de Cultură a Sidicatelor din Constanţa, din iniţiativa parlamentarilor P.S.D., a vut loc o întâlnire a cadrelor în rezervă şi retragere, cu ministrul Apărării Naţionale, domnul Mircea Duşa. Au participat membri ai următoarelor asociaţii: Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.Ap.N, Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Asociaţia Naţională Cultul Eroilor “Regina Maria” , Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere “Roland Pârlogeanu” Clubul Amiralilor,Liga Maiştrilor din Marina Militară, A.R.P.I.A., Liga Militarilor Profesionişti şi Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă din MAI. Au fost prezenţi rezervişti din Constanţa , Mangalia, Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Topraisar şi Techirghiol.
    Pe timpul întâlnirii, fără nicio reţinere, rezerviştii militari au adus la cunoştinţa ministrului Apărării Naţionale principalele probleme cu care se confruntă:
    Discriminarea apărută în urma apariţiei Legii 241/2013, prin care un număr însemnat de pensionari militari au pensiile îngheţate şi nu au primit sumele care le-au fost reţinute abuziv în perioada 2012-2013;
    Aplicarea discriminatorie a grupelor de muncă;
    Nepunerea în aplicare de către M.Ap.N. a hotărârilor definitive şi irevocabile a Curţilor de Apel;
    Amânarea aprobării Legii pensiilor militare, care obligatoriu să cuprindă actualiazarea pensiilor militare odată cu creşterea soldelor militarilor activi;
    Neadoptarea Legii rezervistului voluntar, care ar permite utilizarea unui număr important de rezervişti conform înaltei pregătiri profesinale anterioare;
    Încălcarea dreptului la asistenţă medicală gratuită a tuturor militarilor rezervişti;
    Neasgurarea în ciuda promisiunilor făcute a unor sedii pentru filialele S.C.M.D. la Cercurile Militare sau în alte spaţii excedentare ale M.Ap.N.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În finalul întâlnirii domnul Mircea Duşa a făcut următoarele precizări:
      · Legea pensiilor militare se află la ministerul Apărării Naţionale, unde specialiştii ministerului verifică ca din punct de vedere juridic în conţinutul legii să nu se strecoare prevederi care să dezavantajeze vreo categorie de militari rezervişti. Legea va pleca într-un termen rezonabil(n.a. - sperăm cât mai scurt) spre aprobarea Parlamentului. Legea se doreşte a corespunde pe termen cât mai lung necesităţilor pensionarilor militari dar şi să asigure o perspectivă optimistă tuturor categoriilor de militari activi;
      · Legea Pensiilor militare va apare la pachet cu Legea Statutului cadrelor militare, pentru a se elimina orice neconcordanţe între prevederile acestora;
      · Legea rezerviştilor voluntari urmează să fie trimisă la Senat spre aprobare, urmând ca la această cameră să sufere unele modificări care să asigure viabilitate sistemului naţional de apărare;
      · Se fac eforturi deosebite pentru a se asigura o finanţare superioară a ministerului, astfel încât să se asigure fonduri care să permită un grad de operativitate cât mai ridicat al tehnicii existente şi, pe cât posibil , achiziţionarea unor categorii de armament şi tehnică de luptă noi.
      Cei care am participat la această adunare sperăm că toate aspectele ridicate de noi vor fi în atenţia ministrului Apărării Naţionale şi că promisiunile domnului Mircea Duşa vor fi respectate, în acest mod această adunare dovedindu-se a fi o întâlnire utilă şi nu una de campanie electorală.
      Col.(r) Remus Macovei
      ==============================

      Legea (?) se afla la meapene-em o 100, la specialistii lui Maciu-Piciu Cufuriciu, ca sa nu se strecoare greseli ! Dupa care merge la specialistii lui Tiberila Fratiu Erga Omnes, ca s-o lustruiasca, inainte de a fi expedeata, prin PAD, la Shparlament !
      Vine Craciunul si nasterea domnului, dam cu ceva pocnitori de anul nou, mai dam un shpritzake de sf Gion siiiii...se schimba guvernul !!! Vin altii, cu alte texte, cu alte proiecte, cu alte viziuni salvatoare pentru ostire, aflata intr-o gaura de vierme cosmica, plina de cacat !
      Ati retinut in cate asociatii, ligi, sindicate, culte si alte cluburi este rasfirata rezerva ?
      Si, uite asea, am mai bifat o activitate ! Oricum padurarul ia iar mue de la tilicarii din Afganistan, care vor vota cam asea: Galus=240, Michi Maus=60 !
      Baliverne. Singurul care s-a apucat de treaba si a inceput sa faca ceva la meapene, a fost Dobritoiul ! Da, doar a inceput, ca l-au scos mafiotii din peisaj ! Prea putea a cacat dospit in locatia din Izvor !

      Ștergere
  7. India si-a tras un minister pentru YOGA ! Aia de se fac ghem, cu picerele dupe cap si stau suspendati in atmosfera, sprijinindu-se pe destu mic de la mana stanga, cacu dreapta si-o freaca, cu viteza luminei !
    Buey, la cati contorsionati si strambi gasim p-aciulea, musai ne trebo si noo un minister de asta ! Sau macar fro Agentie Nateonala, ceva !

    RăspundețiȘtergere
  8. Io zic ca cam este cam mishto.....Oaiii da ce-mi plac cacanarii astia de pochi:):)
    ia-n cetiti mai gios cremenalilor!
    DC

    "Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce ţipa la colegii săi de partid şi-i ameninţa pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele, relatează Gândul.

    „Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart … (neinteligibil) zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa . Deja nu se mai poate. Trebuie să mă duc eu să mă milogesc ca un prost şi să pun o groază în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici să ce? Să mă fac de râs. Pentru că ăla doarme la amiază în loc să meargă în campanie electorală, alalalt în ziua votului stă şi nu face nimica, mă duc la altul nimica. Unde ai fost, măi? Unde a fost …(neinteligibil) de la şcoală? Cum să fie la şcoală, mă? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus şi am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Să-ţi spun ceva, de luni nu mai vine la şcoală, să se ducă să se odihnească. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat”, spune Govor, potrivit înregistrării obţinute de Gândul.

    Pe lângă şefii de deconcentrate şi directorii de şcoală, preşedintele PSD Satu Mare susţine că a vorbit cu "preasfinţitul" şi că preoţii se vor implica în campania electorală de partea lui Victor Ponta.

    În caz contrar, pot să-şi ia adio de la fonduri, iar "preotesele" vor fi date afară. În înregistrarea obţinută de Gândul, Govor îşi asigură colegii că a vorbit cu "preasfinţitul" care a fost "total" de partea PSD şi prezintă cum vor acţiona preoţii în ziua alegerilor.

    "Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi", spune preşedintele PSD Satu Mare.

    "Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. (...) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează", adaugă Govor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Afara cu preotesele, tu-le-n gura de muiste puturoase, de s-au invatat sa le slugareasca enoriasii prin gospodarii, ca la stapanii de sclavi !
      La mama dreacului sa mearga, nea Govore ! Fute-le la sfanta pizda, pana se leapada de satana !
      Sa-nceapa exorcizareaaaaaa !
      Smurdul, sa vina smurdul !

      Ștergere
    2. Gandul, B1 TV, Realitatea TV si DC, niste sugaci... pdl-aci!
      Buey, mai intai platiti-va datoriile la fisc, si apoi mancati "boc" cu lopata!

      Ștergere
  9. Mele, ministru de externe. Si viitor ministru la Dezbinarea Nationala.
    Simpatic mosiu, o prezenta placuta in orice spatiu public ! Te facea sa te simti bine, lejer, nu ca buhaiul ala de Marin, de te constipai instant cand ii vedeai hoitul !

    RăspundețiȘtergere
  10. ...da,da o prezenta atat de placuta si relaxanta ,fix ca o paiata in lanul de porumb.....doar paie curg din mos tagarta asta,un alt ahtiat "dupe" functii precum razgandeanu.Ii doare pe ei fix in pix de romanake,doar functii,functii si iar functii.
    DC

    RăspundețiȘtergere
  11. ...sau cum ar zice paiata Mele,citez:"e foarte clar ca nu e clar"
    Asa proba de "intelepciune" mai rar,n-asa?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce-ati patit mai sugacilor,homalailor,onanistilor,de taceti ca dansul in iarba?Nu vi s-a mai ridicat dansa si tineti doliu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Buey, e-adevarat ca e-au aruncat lu Fritz von Klaus das Verder Bremen gobai moarte in curte ? Asea cum faceau Nazis main Kapo von Menghele la Birkenau Bici ?
    Ioi, ce apucaturi nashpa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, de ierea omenos, treboia sa le resusciteze, cioc la cioc ! Hop, hop...
      Aintz tzvai, politzai !

      Ștergere
  14. RasPutin de la Krem Lin s-a dat la doamna Tzi-O 'mPing, putin ! Doar asea, de proba, in timp ce primul domn al Ciainei statea la o palavra cu primul domn al SU ale A !
    Ce inseamna si iuteala de mana si nebagarea de seama !
    =======================
    http://www.paginaderusia.ro/chinezii-sunt-socati-de-comportamentul-macho-man-al-presedintelui-putin/

    RăspundețiȘtergere
  15. Oare me-a bagat-o doamna Lupul ? Ca simt ceva.
    Si nu de alta, da mi se cam termina Corega...

    RăspundețiȘtergere
  16. Se pune de-o galceava, de fro arogantza, ceva ?
    Azi e marti, pana joi-vineri, cand incepe jiaga-jiaga, am timp sa fac oleaca de antrenament la manuirea batei de beisbol, din "porbagaji" !
    Ioi, ce fain....
    ============================================

    marți, 11 noiembrie 2014
    UN VOT PENTRU ROMANIA ... VOTUL ANTI-IOHANNIS !


    Pentru SUA, Romania prezinta un interes exclusiv militar-strategic. Pentru noul parteneriat ruso-germano-israelian, Romania inseamna petrol, gaze, teren agricol, apa, loc de refugiu si oportunitati, fara limitari legale, de afaceri. Cu, evident, conditia ca americanii sa fie alungati de aici. Aceasta este miza reala a alegerilor din 16 noiembrie 2014! Iar obiectivul nu-l mai reprezinta imposibila victorie in alegeri a clonei basiste Iohannis ci anularea alegerilor!
    Complici pana la dezmembrarea Romaniei, de frica raspunderii penale, basistii au la dispozitie ca instrumente constitutionale declararea starii de necesitate, a mobilizarii partiale sau generale si nevalidarea alegerilor ca urmare a pretinsei fraude electorale sau incompatibilitatii lui Iohannis. Si le vor utiliza pe toate, daca li se va permite! Miza votului nostru de duminica, 16 noiembrie, nu este asadar victoria lui Ponta cu bâlbâielile lui politice, cu promisiunile partial onorate, cu jumatatile sale de masura si nefasta “coabitare”. Pentru ca presedintii astazi sunt si maine devin Istorie, dar Tara trebuie sa rămână! Miza este Romania in integralitatea sa teritoriala!
    Miroase a decembrie 1989! Nu mai avem 57.000 de profesionisti OMON si SPETZNATZ pe teritoriu, restul pana la 100.000 apartinand altor servicii, NATO sau Varsovia. Avem doar circa 22.000, restul pana la 35.000 apartinand altora, mai putin SUA. Dar este suficient pentru ca nu mai avem capacitatea de aparare din 1989. Au avut grija basistii sa reduca armata, internele si serviciile la ultima expresie. Si nu mai avem in prim plan un iredentist ungur dovedit, in fruntea “revolutiei” care ni se pregateste. Laszlo Tokes este in planul doi. In prim plan straluceste gangavind basist, sasul Iohannis, cel care a instrainat cladirile si pamanturile sibienilor catre mostenitorii Waffen SS! Iar in ordinea mult doritei dezmembrari a Romaniei, defuncta Transilvanie nu mai este varful de lance. Harazita lui Charles–Fara-de-Tara, beneficiarul lichidarii printesei inimilor, Transilvania va fi victima colaterala in ordinea fireasca a dezmembrarii declansata de …”Republica Banat”. Cu extremistii unguri la remorca, agentii germani si quislingii romani incearca sa incendieze mai intai principalele orase romanesti care au minoritati germanofone. Cele cu minoritati unguresti se vor alatura ca “bonus”. Vor sa ne umple de "maidane". “Republica Banat” si “Autonomia Transilvaniei” vor fi lozincile care nu au nici o legatura cu subiectul – alegerile prezidentiale si viitorul Romaniei.
    Pentru ca planul sa reuseasca, politicienii romani si serviciile au fost pacalite cu diversiunea votului romanilor din Diaspora. Firesc, deoarece in 2009, desi i-a furat lui Geoana peste 1 milion de voturi, Basescu nu a putut fi “reuns” decat prin diversiunea “Diaspora” – un votant la 13 secunde! Infestati de propaganda macovee, fratii nostrii din afara, nu se intreaba cat de moral este sa ne decida noua soarta printr-un vot ale carui consecinte ei nu le suporta! Au facut-o in 2009, consecinta fiind zeci de mii de romani lichidati de legile basiste si 4 ani de lupta in strada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si o vor mai face pentru ca sunt total dezinformati, manipulati, si au uitat intelepciunea stramosilor care ne-au atentionat ca “drumul spre iad este pavat cu intentii bune!”
      Poate sa faca minuni organizatorice si risipa de talent diplomatic, Teodor Melescanu, candidatul societatii civile si speranta Alternativei Nationale … jocul operativ este in plina desfasurare! Banii curg, agitatorii sunt din ce in ce mai violenti, la Timisoara, Resita, Brasov, Cluj etc. iar regizorii vor aprinde fitilul maine seara, 12 noiembrie, cu speranta escaladarii maxime in zilele de joi si vineri. Se mizeaza pe saracirea, disperarea si nemultumirea generala a populatiei, dezgustata de prestatiile clasei politice si pe facilitatea manipularii in conditiile dezinformarii profesioniste si ale stimularii spiritului de turma. Se vrea ca centrele oraselor sa aminteasca de decembrie ’89. Este posibil ca aprox. 5.000 de profesionisti sa actioneze la Gheorghieni, Targul Secuiesc, Odorhei etc., in frunte cu specialistii KEOD, astfel incat Basescu ori va declara stare de necesitate, ori, daca jandarmii isi fac datoria, va obtine anularea alegerilor sub impactul emotional al imaginilor unui vot printre baionete si scuturi, difuzate in toata lumea.
      In lumina celor de mai sus, pentru ca prioritar este sa mai avem o Tara numita Romania, transmit rugamintea nu numai membrilor SCMD ci si tuturor rezervistilor, nu numai aliatilor nostrii din CNSC ci si tuturor romanilor care mai au mintea intreaga, fie ca traiesc in Tara fie in afara, sa nu dea curs nici unei provocari, nici unei chemari si sa nu iasa in strada pana duminica 16 noiembrie. Pentru ca am mai fost pacaliti odata in numele “Libertatii” si dupa ce ne-au distrus si furat totul, ne-au dat o “Democratie” de n-o putem duce nici astazi. Iar duminica 16 noiembrie, facand abstractie de sentimentele si resentimentele fata de candidatul Ponta, sa voteze pentru Romania. VOTUL ANTI-IOHANNIS ESTE UN VOT PENTRU ROMANIA! Altfel regretele vor fi tardive!

      Presedintele S.C.M.D
      Col. (r) dr. Mircea DOGARU
      Istoric militar
      =================================

      Buey, cum dreaca ar canta Kalus Iollabis " Desteapta-te romulane" ?

      Ștergere
  17. La ce salon e cazat pulifriciu asta de dogaru??Camesoaie d'aia cu maneci legate io fi dat?
    DC
    ioi ca nu mai are adminu usi de pe stritviu!! Io cre' ca e invidios pi oaminii cu initia...inia....hac,cum dreac io zice .Iar treboie sa ma bunghesc in litirili alea care stau inghesuite ca pizdele in asteptarea piulei

    RăspundețiȘtergere
  18. ati fugit toti pe la bancomate,ai?
    DC
    Lu' PMT sigur i-a bagat-o

    RăspundețiȘtergere
  19. dincolo de gaini si gainarii iote ca-l salta si pe iubitu' lu' PMT asa numitu' GOVOR
    nu stiti cine este si ce face Govor+popchii? face ce faceti si voi rezervisti de cacat si cracanati.
    PS tonmai acusica la minutul asta govor face declaratii in direct......un alt nenorocit ca si anonimii de pe aici.Cica el a discutat ca intr-o "familie"....probabil de aia mafiota bien siur

    RăspundețiȘtergere
  20. cer scuze lu' PMT .sper sa le accepte
    DC

    RăspundețiȘtergere
  21. Mie imi pare rau ca dupa ce castiga ponta alegerile cuvantul DNA n-o sa mai existe. asta e!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Oaiii ce as vrea sa vad si niste pochi cu catuse.
    Da Doamne!! AMIN!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  23. Hop, hop, hop, toti cei 24, din "albumul de familie", o eau la ceoc !
    In frunte cu Cacalin Razgandeanul Inima Zburdalnica si terminand cu Doso Ftei-de pula sa ma iei !
    Mare spekerie ca voteaza niste unii cu Michi Maus !
    Ca sa nu mai zic ca de unii n-am aozit in veata mea ! Pana si administratorul de la scara cred ca-i mai cunoscut decat nush ce Hohleander !
    Aidi bre, ma lasi cu zeama asta de fosa septica, proaspat vidanjata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ia sa vezi, daca zicea ca "Si PMT voteaza cu Michi Maus", cum ierea scorul, acusica, in sondaj, 40 la ZERO ! Ear daca-mi mai punea s-o poza, sa dea dreacu de nu si iereau de jea numarate voturili de duminica, incluziv in diaspora !

      Ștergere
  24. COMUNICAT NR. 295
    Data: 10.11.2014

    Ceremonie dedicată Zilei Veteranilor


    Ziua Veteranilor va fi sărbătorită, pentru prima dată în ţara noastră, printr-o ceremonie care va avea loc marţi, 11 noiembrie, de la ora 10.30, la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii şi pe teritoriul României, din Parcul Tineretului, în prezenţa ministrului apărării naţionale, Mircea Duşa.

    Cu acest prilej, participanţii la activitate, care vor purta cocarde reprezentând un bujor românesc, vor ţine un moment de reculegere şi vor depune o coroană de flori în memoria eroilor căzuţi la datorie, iar mai mulţi veterani vor fi înaintaţi în grad şi vor primi distincţii.

    De asemenea, la ora 11.00 vor fi trase clopotele în toate bisericile şi capelele construite în incinta unităţilor militare.

    * * *

    Ziua Veteranilor a fost instituită prin Legea nr.150 din 22.10.2014, privind modificarea şi completarea OUG nr.82/2006 pentru recunoaşterea meritelor personalului armatei participant la acţiuni militare şi acordarea unor drepturi acestuia şi urmaşilor celui decedat.

    România se alătură, astfel, Australiei, Canadei, Statelor Unite ale Americii, precum şi altor state din Europa care, la 11 noiembrie, îşi arată recunoştinţa pentru militarii întorşi din misiuni şi îşi comemorează eroii.

    Ziua de 11 noiembrie a fost aleasă pentru simbolistica ei – intrarea în vigoare, la 11 noiembrie 1918, ora 11.00, a Armistiţiului între Puterile Antantei şi Germania, în urma căruia se punea capăt Primului Război Mondial şi se creau condiţiile necesare realizării, în ţara noastră, a Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

    Semnificaţia acestei zile pentru Armata României este legată şi de faptul că, pe data de 11 noiembrie 2003, a căzut la datorie sublocotenentul p.m. Iosif Silviu Fogoraşi, primul militar decedat în teatrul de operaţii din Afganistan.

    În ţara noastră se sărbătoreşte şi Ziua Veteranilor de Război, pe data de 29 aprilie, în onoarea tuturor militarilor români care au luptat şi şi-au dat viaţa, pe timpul celor două conflagraţii mondiale, pentru apărarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a României.


    Biroul de Presă
    =============================================
    Buey, da numai astia e veterani, de-au scormonit dupe boambe artizanale prin nisip ? Da ce, Petrica-Cezarica Muci pe Frunte, de s-a dat cu tabul pe dealuri, pana a ajuns sef sector colectare gogonici cu curul, la gheazeul diviziei, nu ie veteran ? Ori domnul Don Cur de Leu, Betivanul de Birto Lomeu, de mergea in Siberia sa traga cu Volhoavele, iar la inapoiere cara frigidere cu carca, ca sa le valorifice pe peturi de vodca "Adio Mama", in crasma din gara, nu ie el un veteran adevarat ? Ia zmangaliti-l oleaca pe muean, cu niste crema de ghete si puneti-i niste ochelari de aia shukari, sa vedeti ce veteran ie !
    Haidi buei...daca nu sunt prea indiscret, ce dracu ati cautat voi prin Irac si alte Afganistane ?
    Macar, o parte dintre basinosii de n-au avut privilegiul asta, de a crepa pe la mama dreacu, pentru un pumn de firfirei, au mai facut cate ceva prin tara, pe la Transfagarasan, pe la Canal, pe la Metrou, pe la carbune, pe la muncile agricole, pe la drumuri, poduri si cai ferate, pe la hidrocentrale, pe la Casa Poporului si bulevardul Victoria Socialismului, pe la irigatii, pe la amenajarea Dambovitei, pe la constructiile de locuinte si pe la pizda mamii lor pe unde si-au mai futut anii tineretii, dintr-o garnizoana in alta !
    Nu vad ce mare mandrie nationala au putut sa ne aduca niste mercenari, trimisi prin cele pustie, sa se ia de gatzi cu nush ce triburi fanatice, in numele nush carei democratii mondiale !

    RăspundețiȘtergere
  25. @PMTule
    Am mai spus,esti...,esti... dar ce-i corect este corect,spui si lucrurilor pe nume,ex.atitudinea fata de fanfaronii din "theatre de operatii'care nu aduc nimic tarii si poporului,alaturate de opiniile mele fata de H'armata ultramoderna in "opinci" unde mai pui ca "mercenarii"au si pretentzuri mai ceva decat cei ce au luptat si au murit in timpul celor doua razboaie mondiale,astia cam seamana cu sutele de mii de rivolutionisti din decembrie '89,auzi tu cer pensii duble,mi-e sila,scarba etc,mi-e rusine de atitudinea celor care propun asemenea legi,totul pentru chiverniseala pe de-a'mpulea.O bobor prost si obidit ,du-te si pupa cadavre ca-ti va fi mai bine ,se va porni motorul economiei...

    RăspundețiȘtergere
  26. io nu mai zic niic,ati zis voi tot ce treboia.acu caut si io unde pula mea e shmacaria aia cu contu' pulii ca sa-mi pun muianu ca avataru' pulei.poate ma baga adminu intre bashinosii de mai sus.Unde pula mea ie rubrica cu "date personale" si cu "atasati poza"? Oaiii ce bat sunt,hac?
    DC

    RăspundețiȘtergere
  27. Buey, adormitilor,
    O fo Meciul Secolului, iar voi dormiti, dormiti...

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce putea iesi dintr-o baseala?Un fas. Bine ca n-a fost mai mult, cu stropi.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri