Google Translate

miercuri, 19 noiembrie 2014

Crin Antonescu, revine in atentia publica! Dar... iata ce spune: Nu sunt interesat de revenirea la conducerea PNL


Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marți seară, că nu este interesat, sub nicio formă, de revenirea la conducerea PNL, menţionând că asta nu înseamnă că îi este indiferentă soarta partidului sau a dreptei în general, relatează Mediafax.
"Nu sunt interesat, sub nicio formă, de revenirea la conducerea PNL. Am spus-o când m-am retras din această poziţie, reamintesc că am făcut-o în urma chibzuinţe cât se poate de mature şi responsabile, nu a fost o decizie pripită şi este o decizie pe care în continuare nu am niciun motiv să o schimb. Nu înseamnă că îmi este indiferentă soarta partidului în care mă aflu sau soarta dreptei româneşti în general",
a declarat, pentru "Gândul", Crin Antonescu.

Potrivit fostului lider liberal, de mai multă vreme, de câţiva ani buni, şi analiştii, oamenii politici şi jurnaliştii de politică din România ştiu că exista un anumit raport de forţe pe o anumită cotă de prezenţă la vot, indiferent de tipul de alegeri.

"Mai mare în unele cazuri, gen prezidenţiale, mai mică în altele, dar undeva în aceeaşi zonă de mărime. Toată lumea ştia că dacă în mod spectaculos această barieră a prezenţei la vot ar fi vreodată depăşită, toate aceste raporturi de forţă se pot răsturna. Numai că o asemenea ipoteză era un fel de apocalipsă, era exista o posibilitate să vină, dar nu era o posibilitate iminentă şi de aceea nimeni nu a crezut că că va veni chiar acum. Dar s-a întâmplat", afirmă Antonescu.

El a precizat că toate aceste lucruri şi modul aproape ireal în care oameni cu o singură zi liberă în străinătate şi-au petrecut-o la vot chiar cu minime speranţe de a putea să voteze şi prezenţa în general uluitor de mare sunt elementele unui cutremur sau ale unei apocalipse electorale.

Antonescu a spus că în ultimele două săptămâni a văzut un Victor Ponta aşa cum avertiza de la începutul campaniei, făcând greşeli cu atât mai mari cu cât după primul tur a fost convins că va câştiga, un Klaus Iohannis a cărui campanie electorală nu a fost în niciun fel elemental determinant al victoriei.

"Candidaţii şi-au văzut de treaba lor, făceau ce ştiau în treaba lor, problema este că a intervenit al treilea personaj care a fost acest electorat care a prins viaţă atunci când nimeni nu se mai aştepta. Cred că sensul acestui vot nu este doar acela al unui vot masiv anti-Ponta sau anti-PSD, ar fi fost bine să fie doar asta, dar a fost semnalul major că oamenii nu mai vor să fie conduşi de politicienii cu care s-au obişnuit de 25 de ani încoace", a spus Antonescu.

El a menţionează că este foarte bucuros de prezenţa extraordinară la vot.

Sursa:
http://www.b1.ro/stiri/politica/crin-antonescu-nu-sunt-interesat-de-revenirea-la-conducerea-pnl-96243.html
------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

73 de comentarii:

  1. Mneatza-greatza !
    Dea dreacu , ear se-apropie jiaga-jiaga !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buey, avemus Klaus Protestandum ? Ori inke nain.
    Zice unii ca se schimba si imnul, cat de curand si, dupa varianta Doiciland uber ales, vom intona, cu mandrie de daci liberi, Daciland-Daciland, uber ales !
    Ioi, abea astept. Ca sa nu mai zic ca de luni ma inscriu la biserica protestatara !
    Traiasca rejele si main prezident !
    Kaput aintz-tzvai polizai, drai-fir grenadir !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nenea Vasile, o futaram cu capiatii astia alde Domnu Cur de Leu ! De cand o fost faisbucizat neamtzalaul asta inclestat, de zici ca-i un kapo de la Birkenau, si-a loat si leptopu la crasma si s-a apucat de comentarii inteligente ! Cu un ochiu sta pe teveul din crasma, cu un ochiu pe petul de la piciorul mesei si cu unul pe Mehedinti !

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a trezit si amortitu' asta de crin din hibernarea de vara?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca cam cati mai baga la puscarie? Ca cam le-am cam pierdut numaru'
    Io am retinut ca cam toti zice ca ie nevinovati in frunte cu super tupeistu' akos moarea.Poate ca asea o hi ca ei ie juristii pulei,io sunt simpu cetatean.Iar nemernicu ala de adam zice ca el nu e pericol public.Ha ,ha tocmai asta de-ti fura si sosetele din picioare in mers
    Las ca-i bine!! Uite-asa sa-si bata sasu pula de ei,iar eu sa mai vad filme d'astea cu procorori si mascati,pana depasesc si nr. de episoade de la tanar si nelinistit
    In concluzie

    RăspundețiȘtergere
  6. Michi maus a intrat in concediu ca ie iecstenuat de atata munca.Oare mai numara cate zile mai sta kiorila la cotro...? ca in fiecare zi ne spunea cate zile mai sunt pana ajunge el la cotroceni.chinezoiu asta oltean e in stare ca pe 22.12 sa se duca el primu la cotro si cand o veni si bombalau gaseste ala scaunu ocupat.Pai te pui cu chinezii oltenizati?

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta atitudinea unui fly-mucea de la Arges, intitulat pOlescu, care jubileaza in delir ca n-a iesit Michi Maus presedinte ! Eu, in locul lui, zau ca nu m-as bucura sa stiu ca, si de acusica incolo, ma va guverna la portofel doamna ministru Usturoi de la finante, ori doamna PlunbZincO4, adica tot astia de viseaza ozenee pe cerul patriei si care l-au criogenat pe veci ! AMIN !
    Numai ca eu nu sunt in locul lui, adica n-am dezertat din armata la 41 de ani, cu 20 de ani si 1 luna de vechime, pentru a pune mana pe o penzie bine captusita, pe un geamantan de compensatorii si o seacose de ajutoare, pentru ca, acusica, sa ma dau mare Otanist muist !
    Nu prea inteleg logica, insa ce mai conteaza ! Sa stea, pe mai departe, cu echipa lui Michi Maus, ca o sa-i rezolve astia criogenarea la pulivara !
    Sau, poate stie el ceva ce nu stim noi...Cum zbiera si incrancenatul asta de sasalau, din neamul tigoinerilor germani de prin Muntii Padurea Neagra, adus de bozgori prin Erdely, deci cum zicea mai ieri dom prifesor, ca victoria lui e pustie daca n-are si peneleul la guvernare, pana in 2016 ! Prin emotiune de cenzura, bineinteles !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: frate Otanist muist, pai daca-ti vin inapoi pedelicii, astia de te-au lucrat la portofel, ceea ce mi se pare destul de normal pentru vechimea pe care o ai in armata, or sa constate ca nici penzia asta n-o meriti si iute or sa te dezghete ! Ca astia alde Videanu Bordurica le au a dreacu cu reformele sociale !
      N-asa ? Inca mai am vie in memorie balada primului ministru boc (boc=cacat in limba turca), transmisa in direct pe toate posturile de partid: Pusca si cureaua lata, ce pensii, ce salarii si sporuri aveam odata !
      N-asa ? Astia cu dansele nesimtite stiu mai bine...

      Ștergere
  8. Buei, mise pare mie, ori mi-a shutit cine va comentul, cat tinp am dat eo cu PeSeul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: a mai intanpinat cineva anomalii de hastea, ca sa-i dispara comentariul, scris cu sudoarea fruntei ? Ca doar l-am citit cu okii mei, post-pulicare !
      Daca au mai fost cazuri, va rog sa le semnalati, ca sa facem plangere la OPRCIM, pentru discriminare de rasa si religioasa !
      Ce mama dreacu !

      Ștergere
  9. @PMT
    Pese la ce?Te referi a ala cu nume de ulei de masline,sau care?

    RăspundețiȘtergere
  10. scriu unii Pese la niic? sa-mi bag, ce-a putut sa-i socheze michi maus.Asta da spalare pe creier
    Sa scrii Pese la niic:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, am scris un articol intreg despre domnul Olescu de la Arges, care se bucura nevoie mare ca a loat-o Michi in biuze, subliniind, intr-un ton de respect profund, ca omul e un dobi !
      Uai, din viteza, sa nu fi trimis comentul direct structurile de resort , de la Serei, Sepepe, Setese, Utece, Degheia si Agip !
      Sa-mi trag secsul pe supt coae !

      Ștergere
  11. Buey, imbatranii dreacului ! Merg sa eau o doza de alupigus ! Cred ca trimesei comentariul pe faisbuciul hoscaitei, care discuta de zor cu nush ce cotoroante despre nush ce reteta de fasui cu carnati !
    Manca-mi-ar carnatul de zbarcita !
    Gata o uskesc cu potaea la caca-pisiu, ca mormane paroasa !
    Cine vrea un schimb de pareri elevate, ne intalnim, acusica, colo-sea la Prosper, la crasma din dosul pietei ! Dau un coniac...sau o slibovitza, ori un shnaps ! Shnaps e mai bine, ca sa hiu in trend cu vremurile !
    Iavol, main camaraden tzu haus versteen iughend alen tzu zamen !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: spor la muie de 5***** ! Buey acestia, si nu-l mai agasati pe Nenea Vasile cu toate prostiile, ca nu mai da randament, ca ciuciu plus valoare, ca si-a pierdut indemanarea, ca la puscarie ierea mai bine, bla bla ! Lasati dreaca omul in pace ! Si asa nush cum de mai suporta. In situatia lui, unul ca Nea Cashiu, de exemplu, loat asea la intamplare, se arunca demult de la balcon, ca Sobaru !
      Dati muia aciulea la mine, ca eo mi-s drenat proaspat si are unde intra !
      Pe Zeii mei !

      Ștergere
  12. Ptiu drace!!! mare manipulete e si pmt-ul asta!! Ma facu sa cetesc ABERATIILE lu' dom' maslina de AG,fara ca macar sa ma intereseze. Bine ca i-am inchis er-u 26500,003 dupa primu paragraf
    Gata am profitat ca lipsaste pemeteul si scrisei pe fuga.Acu o tulesc repejor ca se intoarce pemete de la caca-pisu si o hi nervos ca e constipat ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fugi, fugi, ca ti-a venit Garda in control si te verifica la izmene! Nu uita sa inchizi si gainile. Stii tu care...Alea de la Codlea.

      Ștergere
  13. Azi o beleste michi maus aaaa am vrut sa zic michi spaga si o baga in abramburica.Cine le tine mausu' in dosaru' microsoft?
    io-l propun pe adminu sa-i pazeasca la mitica,ca are "iecspertiza"

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-va-reprezenta-interesele-germaniei-in-guvernul-romaniei/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. baaa ce lindikuri bagi si tu! parca le-ai luat de la groapa de gunoi.Pai mai "justitiar" ca oleiu de masline de la arges nu exista ba,nu exista!!
      Lasa ba ca stiu si io pe unu' care reprezinta interesele chinei.imediat iti scriu si io un articol si il bag pe www.....Dupa care pot sa-ti trimit si tie lindicu sa-l morfolesti cat vrei

      Ștergere
    2. http://www.justitiarul.ro/pas-cu-pas-adevaratul-klaus-werner-iohannis/

      Ștergere
  15. S-o fi intors PMT de la caca-pisu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intoarce numai dupa ce-l stergi tu la booci.

      Ștergere
  16. Care ai un rudotel ca are slinosu' crize

    http://sindicatulcmd.blogspot.ro/

    Ia-n sa va dau o "monstra"

    "Tot ceea ce s-a intamplat demonstreaza un singur lucru – ca nu avem o adevarata clasa politica, nu avem partide reale cu doctrine reale, ci gasti de aburitori. Militar vorbind, sansa de a ne obtine drepturile ramane doar reorganizarea si reconstientizarea societatii civile active in directia reconfigurarii clasei politice. Vom avea un sprijin neasteptat din partea DNA, ICCJ, DIICOT etc., structuri basiste ce vor face exces de zel in executarea ordinelor externe de recuperare a banilor furati natiunii romane de vajniscii nostri politicieni. In profit, evident, extern, nu intern!"

    honor bla,bla.......

    Presedintele SCMD,
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU

    PS il scuipa doghi pe sas de l-a umplut de flegme

    RăspundețiȘtergere
  17. ohoooo vorba aia ca-n reclama: Dar stai asa!!!

    Mandu de la BV tocmai linge flegmele trase de doghi,si mai baga si o spalatura cu limba la gaoz drept bonus.Cui?? Cum adica? tot lu' sasu' ,gut verstanden
    Si atat mandu cat si doghi fac acest lucru "pentru interesul national" ,bien siur Dreac sa-i mai inteleaga:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa ce ti-a fost sef si-l pupai acolo unde nu-l ajungea soarele niciodata, acu de dezici de el, mai RUDOTEL?

      Ștergere
  18. Ioi, parca me-am mai revenit oleaca, dupa ce am loat o muie de aer proazpat ! Ca te tampeste dreaca aerul noaptei, plin de bashinescuri dospite ! Cand babornita, cand potaea ! Ca eu nu, ca in momentul cand ma ea flatulenta la curul izmenelor, fug in balcon, ca ni-i rusine...
    Ioi, da bine-i ! Ca sa vezi domle, ce inseamna lucrul bine fekut !

    RăspundețiȘtergere
  19. Uai, imi pleaca hoasca la targul Gau de Anus, ca-i ahtiata dupa cultura, ca rozeta dupa pula ! Raman hom alăun ! Bag si eo niste filmulete pe XXX, pe fereastra incongnito !
    Ioi, imi fac de cap, poate o eau si la palme oleaca...
    Hop si hop...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI HOP, HOP, HOP, SA O IAI LA CEOC PE RITMURI DE HOOLA HOP!

      Ștergere
    2. Buey PMT,
      Tu vazusi vericule ce zice Don C de Doghi si Mandu?
      Uai, ce ma speriai...! Pentru... i-auzi tu... "pentru interesul national"!

      Ștergere
    3. HOP,HOP,HOP..
      PMT MESTECA ..boc!

      Ștergere
  20. ce ti-e si cu ciolanis asta...
    ************************************
    http://sibiu.justitiarul.ro/tartorii-carabulea-si-iohannis-au-transformat-sibiul-nostru-in-orasul-lor-2/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bre, că Victor Naum-Ponta e roman curat, manca-i-ai pula!

      Ștergere
    2. @ 13:44
      Să v-o mîncaţi între voi, că doar şi tu eşti hardelean.

      Ștergere
    3. Mai bine vezi CINE e justitiarul ala? NU i-a aprobat Iohannis un adapost pentru gudele lui.Cățele adică! Fi-ti-ar musai sa le fuți!

      Ștergere
  21. Nichifor Crainic în 1938:

    „Pe pământul neamului românesc trăiesc astăzi şi oameni de alte rase şi credinţe. Aceştia au ajuns aici prin invazii (ca ungurii), prin colonizare (ca germanii) sau prin infiltrări meşteşugite (ca evreii). Iubindu-şi mai mult propriul popor decât pe al nostru, nici unul dintre ei nu prezintă garanţii de securitate pentru organismul oficial al statului”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai iasta o tot zic si eo, de 3 ani, de cand fecalizez p-aciulea, fara sa am habar de Niky asta, care nici nu stiu cine e ! Plus ca eo, pe langa bozgori, ceangai, sasi si ovrei taiti imprejiur la putze, mai atrageam atentia si la un tatar, care prin infiltrari mestesugite mi-a bulversat 10 ani din viata !

      Ștergere
    2. PMT, admir arta cu care te disimulezi...

      Ștergere
    3. CORLDELEONE, ATENTIE LA OUA MAAA! LA OUALE LUI PMT, MAA! VEZI DE NU I LE SPARGE, CA TE SPARGEM SI NOI ACOLO UNDE SPUSE ALA DE MAI SUS: "acolo unde nu-l ajungea soarele niciodata"

      Ștergere
  22. Buey, e adevarat ca s-a dat liber la arestari, in Shparlament ? Ca or pus-o pe Cati la dispozitie, fiind cercetata in stare de libertate ? Si ca urmeaza Michi Spaga ?
    Ioi, imi aduc aminte, parca prin 2002-2003, cand ierea Ambramburica sefa UPB, 3 sferturi din ofiterii din rejiment iereau studenti la Politehnica !
    Pe zeii mei dache va mint, indiferent de arma si specialitate ! Nush cum dreacu facura, de pana si pifanterul studia diagrama Fier-Carbon ! Uai, si toti absolvira, si capitanii, si maiurii, ba si fro 3 lenti colonei !
    Uai, daci mandra cred ca ierea Androneasca, cu studentii ei, unii chelbosi ca capu puley, altii cu niste bardihane cat valiza de la promotie, altii cu nepoti p-acasa, de cred ca se uitau studentele dupe ei de le curgeau balele !
    Oare pentru asta o cauta baetii de baeti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei nenea, aveam "diagrama Fer-Charbon" in carnetu de serviciu, ca altfel, de n-o aveai, la egzamen poola beleai. Saracu profu, Nea Georgica Rosianu...

      Ștergere
  23. 1.
    "Ce caută aceste elemente nesănatoase în viaţa publică a statului? Ce caută aceşti oameni care pe calea statului voiesc să câştige avere şi onori, pe când statul nu este nicaieri altceva decât organizarea cea mai simplă posibilă a nevoilor omeneşti?"...

    Ce sunt aceste păpuşi care doresc a trai fără muncă, fără ştiinţă, fără avere moştenită, cumulând câte trei, patru însărcinări publice dintre care n-ar putea să împlinească nici pe una în deplină conştiinţă? Ce căuta d. X profesor de universitate, care nu ştie a scrie un şir de limbă românească, care n-are atâtea cunoştinţe pozitive pe câte are un învăţător de clase primare din ţările vecine şi care, cu toate acestea, pretinde a fi mare politic şi om de stat? Ce caută?

    Vom spune noi ce caută. Legile noastre sunt străine; ele sunt făcute pentru un stadiu de evoluţiune socială care în Franţa a fost, la noi n-a fost încă. Am făcut strane în biserica naţionalităţii noastre, neavând destui notabili pentru ele, am durat scaune care trebuiau umplute. Nefiind oameni vrednici, care să constituie clasa de mijloc, le-au umplut caraghioşii şi haimanalele, oamenii a căror muncă şi inteligenţă nu plăteşte un ban roşu, stârpiturile, plebea intelectuală şi morală.

    Arionii de tot soiul, oamenii care riscă tot pentru că n-au ce pierde, tot ce-i mai de rând şi mai înjosit în oraşele poporului românesc. Căci, din nefericire, poporul nostru stă pe muchia ce desparte trei civilizaţii deosebite: cea slavă, cea occidentală şi cea asiatică şi toate lepădăturile Orientului şi Occidentului, greceşti, jidoveşti, bulgăreşti, se grămădesc în oraşele noastre, iar copiii acestor lepădături sunt liberalii noştri. Şi, când loveşti în ei, zic că loveşti în tot ce-i românesc şi că eşti rău român…

    Dar acum, de ne veţi fi iertat sau nu, să stăm de vorbă gospodăreşte şi să vă întrebăm ce poftiţi d-voastră? Şi, ca să ştim că aveţi dreptul de a pretinde, să întrebăm ce produceţi? Arătaţi-ne în Adunările d-voastră pe reprezentanţii capitaliilor şi fabricelor mari, pe reprezentanţii clasei de mijloc care să se deosebească de fabrica de mofturi ale „Telegrafului”, şi ale „Românului” şi de fabrica d-voastră de palavre din Dealul Mitropoliei?…

    RăspundețiȘtergere
  24. 2.
    ..."Ciudată ţară, într-adevăr! Pe cei mai mulţi din aceşti domni statul i-a crescut, adică i-a hrănit prin internate, ca după aceea să-şi câştige, printr-un meşteşug cinstit, pâinea de toate zilele. Dar statul a ajuns la un rezultat cu totul contrar. După ce aceşti domni şi-au mântuit aşa-numitele studii, vin iar la stat şi cer să-i căpătuiască, adică să-i hrănească până la sfârşitul vieţii. Dar nu-i numai atâta. Ţărani? Nu sunt. Proprietari nu, învaţaţi nici cât negrul sub unghie, fabricanţi – numai de palavre, meseriaşi nu, breaslă cinstită n-au, ce sunt dar? Uzurpatori, demagogi, capete deşarte, leneşi care trăiesc din sudoarea poporului fără a o compensa prin nimic, ciocoi boieroşi şi fudui, mult mai înfumuraţi decât coborâtorii din neamurile cele mai vechi ale ţării.

    De acolo pizma cumplită pe care o nutresc aceste nulităţi pentru orice scânteie de merit adevărat şi goana înverşunată asupra elementelor intelectuale sănătoase ale ţării, pentru ca, în momentul în care s-ar desmetici din beţia lor de cuvinte, s-ar mântui cu domnia demagogilor.

    Alungaţi turma acestor netrebnici!

    Într-adevăr, cum li s-ar deschide oamenilor ochii când unul le-ar zice: «Ia staţi, oameni buni! Voi plătiţi profesori care nici vă învaţă copiii, nici carte ştiu; plătiţi judecători nedrepţi şi administratori care vă fură, căci nici unuia dintr-înşii nu-i ajunge leafa. Şi aceştia vă ameţesc cu vorbe şi vă îmbată cu apă rece. Apoi ei toţi poruncesc şi nimeni n-ascultă. Nefiind stăpân care să-i ţie în frâu, ei îşi fac mendrele şi vă sărăcesc, creându-şi locuri şi locuşoare, deputăţii, primării, comisii şi multe altele pe care voi le plătiţi peşin, pe când ei nu vă dau nimic, absolut nimic în schimb, ci din contră vă mai şi dezbracă, după ce voi i-aţi înţolit.

    N-ar fi mai bine ca să stapânească cei ce n-au nevoie de averile voastre, având pe ale lor proprii? Sau cel puţin oameni care, prin mintea lor bine aşezată, vă plătesc ce voi cheltuiţi cu dânşii? De aceea, alungaţi turma acestor netrebnici care nu muncesc nimic şi n-au nimic şi vor să trăiască ca oamenii cei mai bogaţi, nu ştiu nimic şi vreau să vă înveţe copiii, şi n-au destulă minte pentru a se economisi pe sine şi voiesc să vă economisească pe voi toţi.»”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 si 2...
      „Netrebnicii care ne conduc” /// Eminescu, Din ciclul „Icoane vechi şi icoane nouă”, publicat în „Timpul” – 1877 - scrie vericule de unde o ai...!

      Ștergere
    2. @15:25
      Hai ca te-ai prins! Am vrut sa vad si io "culturismul" unora-

      Ștergere
  25. Uraa... Realitatea TV/Cosmin Gusa... a castigat alegerile!
    Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat condiționat din închisoare; decizia este definitivă.
    Magistrații de la Tribunalul Ilfov au decis definitiv miercuri eliberarea condiționată din închisoare a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat la doi ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

    RăspundețiȘtergere
  26. amortitilor!! ati mierlit-o?

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1466965096902692&id=100007676462643

    RăspundețiȘtergere
  27. Iar a aparut uciga-l toaca la 8sprezecesi1/2! Muma, un adevarat ,,sef de stat''. Mananca cacat.

    RăspundețiȘtergere
  28. UAI CE NINJEEE! CURLEOANE, MUEI DORELE VINO DE ME-O LINJE!
    SI SCHIMBA-TI DREAQ AVATARUL ALA, CA PARCA ESTI JACK RAMATORUL. PARDON, SPINTECATORUL!

    RăspundețiȘtergere
  29. Uai, daci emotionant !
    Her prezident o loat masa cu kingu !
    Asea, ca intre niste daci adevarati ! Pe asta il fute grija regalitatii, kestii de astea cu reinstaurarea, cu monarheala ! Habar n-aveti voi ce are sasalaul in capatzana aia de kapo !
    Da, da, las ca stiu cum sta treaba, ca fiecare are dreptul sa ia masa cu cine vrea muskiu lui, ca a fost invitat si nu ierea frumos sa refuze, ca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: merg sa eau si eo cina festiva, cu babornita ! In sala mare a tronului, vom molfai !
      Numa sa-mi potrivesc oleaca placa !

      Re-ati ale dreacu de lipitori tradatoare ! Si, dupa ce-ati tradat poporul, de v-ati uskit la dracu, l-ati mai vandut si pe maresal, ca sa-l puste bolsevicii !
      O fi avand romulanul memoria scurta, insa eo nu !

      Ștergere
    2. Pese: nici n-au terminat bine de numarat astia buletinele de vot, ca au si inceput limbile la gaoaze !
      Huoooo, r-ati ai dracu de scalpati ! Credeti ca uit cum ati dat cu tunurile dupa morometi, de-ati hacuit fro 11 mii si ceva de iobagi flamanzi, in numele democratiei voastre liberale !
      Huoooo !

      Ștergere
  30. Dom Burcubista, da te rog, nu ne mai lesi sa ne dam cu parerea, prin vot secret, dache goovernul tre sa 1/2sioneze ori sa stea in piuneze? Hai, te rooog frooo mos!

    RăspundețiȘtergere
  31. Muei desperechiatilor, un umblati muei? Sunteti la supt? La ptele si cor nu?

    RăspundețiȘtergere
  32. Buei, m-am mai gandit si-am ajuns la concluzia ca republica-i opu. Jios republica, traiasca Pasa!
    Sa vina dansatoarele din burice si ministrii din carice! No,, hai la dirlidinga pana joi, cu carnati marca Udrea!

    RăspundețiȘtergere
  33. Pleoscoi. Pleoscoi, mue i.

    RăspundețiȘtergere
  34. Auzi, Iohanis si- a pus- o singur. Faianta. Cartianu poa sa mearga la hodina, impreuna cu imbarligatorul natioineal. Asia o cap odopera n- a mai fost in lebarii de pe vremea lui Preda.

    RăspundețiȘtergere
  35. Da mai desigur!! Drag-nea si cu So-va au luat si astia conced??
    ca hrebe&co+ (astia de azi di shparlament) o sa aiba conced cat sile camataru+mircea basescu la un loc
    hai la o demonstratie virtuala Draagneea,draaagneeeaaa,sovaaa,sovaaaa marile proiecte sa te fut pe la spete
    Baaa bun ministru a fost si sova asta cu MARILE PROIECTE.Pacat ca l-am pierdut si pe mafiotul Dragnea ca presedinte.Ce credeati ca o sa fie Ponta? ete pula....dragnea era.
    Ponta e deja extenuat si are nevoie de concediu....sireacu de el si vai de voi fraierilor cu creierul spalat

    RăspundețiȘtergere
  36. amortiti si inghesuiti la cap,asta sunteti.
    macar adminu isi rontaie in tacere amaraciunea ca n-a ajuns prefect de mehedinti sa va..........
    Da sigur ajunge derector de puscarie la cate mai trebo infiintate.....Baaaa o sa-l cheme astia si pe visinescu din puscarie la cati "clienti" o sa fie.Las sa-si bata procororii pula de voi la greu,ca io dorm linistit.voi anonimilor de partid cam transpirati noaptea este? aveti deja vise cu zabrele.
    traiasca directorii de puscarii in frunte cu directorul ANP don bazile!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupe TAB cre ca ti- ai pert si minturile. Ai incercatperfuzii in cu RUGOL?

      Ștergere
    2. esti prost ca noaptea.Ia vezi cine a pierdut TAB-u' boulica?
      intreaba si tu baieti mai destepti ca cum ar hi pemete,(virgula) boulica(de fapt esti un bou matur ...cu pene)

      Ștergere
    3. Bueiiii, asta-i celalalt, cu Volhoavele, cu Ziberia !
      Ce beusi, nineaca ?
      Hala cu teabeul perdut in dosul pietei, cu tot cu mecanic conductor, de-a ajiuns din ditamai comandant de unitate blindate motorizate, sef gheaze gogonele la divizie, e prostovanul ala de muci pe frunte Petrica-Cezarica!

      Ștergere
  37. Na ca uitai.Nea bazile nu e bun ca asta e prea rosu pe creiere,e de-al vost!
    Nea bazile maine il evadeaza pe hrebe si pe fii-su si le aduce personal cheile de la celule cu scuzele de rigoare din partea ANP.
    Ba mai trece si toate semafoarele pe verde sa n-aiba "baietii" probleme in trafic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca cum ar zice idolu' vost' mircea badea: asta a fost un pamflet.nu ne asumam raspunderea etc,etc,etc......scuza perfecta a idiotilor
      PS Nu ca Banciu ar fi altfel

      Ștergere
  38. Pfuiii ca-l vazui pe kiorete in derect acu un minut.....baaa era manga,va spui io ca stiu cum e

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu ne spune, nu ne spune, am vazut suficient zece ani!

    RăspundețiȘtergere
  40. pretinii vostri hrebenciucii au mai incasat cate 30 de zile la bulau......fiecare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da măăă, prietenul nostru Vrebenciuc a zis să îl ţuci în cuc.

      Ștergere
  41. Mneata !
    Dati-mi rapid ceva, ca m-apuca greata !
    Ear ierea sa unplu de borala monitoriul, cand dadui clic pe "Pagina de pornire" !
    Asea ca alesei sa navighez p-aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  42. Kovesi cere sediu nou, mai multi bani si procurori pentru DNA: "Nu ne oprim!"
    ==============================================================

    Sunt mai mult decat incantat si aptsolut de acord cu solicitarea doamnei Cheovesi ! Dupa mine, asea cum a votat de fapt si poporul, Casa Poporului trebuie urjent evacuata de haitele alea de shparlamentari care, in afara de materie prima pentru Jijilava, via Reahova de Maximmo Sigurance, n-au nicio utilitate, iar spatiile sa fie transferate, fara plata, DNA !
    La ce dreaca ne trebo 600 de shparlamentari, dintre care juma semianalfabeti, juma shmenari iar cealalta juma niste fripturisti, care o falfaie toata ziua, pe banii boborului ?

    De acord domle, sa se faca un Zuper-MegaDenea, cu cel putin 1000 de procurori de caz, care sa rezolve magariile astea interminabile in 2-3 saptamani, nu in 4-5 ani !
    Cu plutoanele sa-i duca pe derbedeii neamului la Jijilava si Poarta Alba !
    Cu cantec, inainte ARS !
    ================================
    http://www.ziare.com/laura-codruta-kovesi/dna/kovesi-cere-sediu-nou-mai-multi-bani-si-procurori-pentru-dna-nu-ne-oprim-1334310?utm_source=mhblogonline.blogspot.ro&utm_medium=WIDGET-TOP6&utm_campaign=WIDGET-TOP6

    RăspundețiȘtergere
  43. Uai, cam multa agitatie pe sticla, de cateva zile, cu lipitorile astea regale ! Ba nush ce print mostenitor, ba nush ce alteta regala, ba nush ce mare reje fara de regat....
    Doamne feri, doar nu schimbam iar imnul de stat ! Ca l-am mai schimbat de fro 7 ori, iar dreapelul de fro 4, inclusiv ala cu borta in nijloc !
    Oricum, asta cu Desteapta-te Rumune, de jea e depasit, perimat si profund antieuropean, in contecstul in care, muine-poimuine, ne putem trezi ca castiga alegerile prezidentiale, aciulea in Tara lu Dorele, cine shtie ce viking, ori frun chinezoi, ceva !
    Deci ne trebo un imn mult mai universal valabil la intonare, care sa-i multumeasca si pe bozgani, si pe sasalai, si pe tatari, si pe comunitatile de chinezoi din Colentina care comercializeaza gumari la Dragonul Rosiu....

    RăspundețiȘtergere
  44. Uai, da ci ploo, ear voi nu vrati sa ma razbuzati la oo...
    Si tre sa ies cu potaea la caca-pisiu...poate mai aflu fro noutate, ca de exenplu cum o sa faca guvernul Michi Maus in 2015, ca sa-si respecte toate pomenile, fara sa creasca taxili si inpozitili !
    Eo stiu cum, da vrau sa aud si parerea unor bashinosi de astia de-au lucrat, mai toata veata, cu finanta publica, luptatori de aia de birou adevarati care, de cate ori aveam trageri, ori ceva grenade prin poligoane, mintenas o fofilau, ca ei are de facut bilantul, ca tre sa semneze cecurili, ca tre sa futa o contabila...
    Stiti voi, fofilangii de aia inbaxiti, cu turul de la pantaloni asea de slinosi, de cat iereau frecati de scaun, incat nici basinile nu le mai ieseau din izmene !
    Gata, merg sa vad ce noutati, ce predictii, ce se mai aude.
    Spor la muie de 5***** !

    Uai domnu Don Cur de Leu, nu coniac de 5 stele, ci muie de 5 stele ! Lasa dreaq sticla !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri