Google Translate

vineri, 21 noiembrie 2014

Cutremur in Justitie! DNA si SRI, de neoprit! Șefa DIICOT, Alina Bica, reținută!


Procurorii DNA au dispus, joi seară, reținerea șefului DIICOT, Alina Bica, fost secretar de stat în Ministerul Justiției și membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP, acuzată de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Secția de Combatere a Corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 20.11.2014, a inculpatei Alina Bica, membră a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP, la data faptelor, în sarcina căreia s-a reținut infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit",
se arată într-un comunicat al DNA transmis joi AGERPRES.
În acest dosar au fost reținuți Lăcrimioara Alexandru și Dragoș Bogdan, membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, la data faptelor, pentru abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
"Prin îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuțiilor de serviciu de către membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, a fost produs statului român un prejudiciu în valoare de peste 263,3 milioane lei, echivalentul a peste 62,5 milioane euro, reprezentând supraevaluarea, concomitent cu obținerea unor foloase necuvenite pentru beneficiarii drepturilor litigioase'',
informează DNA.

Sursa citată precizează că, la 15 octombrie, DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de corupție, în legătura cu reconstituirea unui drept de proprietate asupra unui teren agricol, în suprafața de 13,0535 ha, situat în București, zona Plumbuita, sector 2.
"Concret, la 15 martie 2011, Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP, din care făceau parte suspecta Alina Bica și inculpații Lăcrimioara Alexandru și Dragoș Bogdan, a aprobat raportul de evaluare, întocmit de un expert evaluator, corespunzător dosarului nr. 22714/FFCC, cu încălcarea prevederilor art. 16 alin. 7 din Legea nr. 247/2005, privind reforma în domeniile proprietății și justiției, precum și unele măsuri adiacente. Astfel, membrii Comisiei, luând la cunoștință de concluziile raportului de evaluare a terenului, nu au constatat că expertul evaluator a supraevaluat terenul respectiv, de la 113.954.741 lei (valoare reală) la 377.282.300 lei (valoarea unui teren asemănător situat într-o zonă centrală a Capitalei)",
se spune în comunicat.
DNA arată că aceștia au fost conștienți însă că terenul era supraevaluat, aspect ce reiese și din faptul că, anterior, în ședința din 24 februarie 2011, când dosarul respectiv mai fusese analizat, s-a dispus amânarea luării unei decizii pentru următoarea ședință, fiind solicitată participarea evaluatorului și întocmirea unui scurt istoric al dosarului.
"După emiterea deciziei de despăgubire, la 15.03.2011, oamenii de afaceri, beneficiari ai drepturilor litigioase asupra terenului din anul 2010, au obținut titluri de conversie în acțiuni la Fondul Proprietatea, listat la bursa din 25.01.2010, în cuantum de 377.282.300 lei, echivalentul a 89.426.189 euro (755/metru pătrat)",
mai menționează DNA.
 
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Georgiana Tănăsescu)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------

92 de comentarii:

  1. Bă dormiţi? Curleoane scoal" c-o fătat Doina şi vezi de fă "Tramvaiul pe sugi paturi"!
    Ce să vă zic şi io dragii moşului pe subiect? Aş vrea să-i văz pe toţi hoţii ăştia de chipurile au condus ţara timp de 25 anişori, beliţi şi puşi la saramură precum Lenin. Nu-i posibil ca după ce-am îndurat foame şi frig pe vremea lui Ceauşescu ca să ne plătim datoriile, o bandă de escroci cu Iliescu, Roman, Băsescu ş.a. în frunte, să fure şi distrugă tot. Nici dac-ar fi fost vreun răzbel şi n-ar fi fost o aşa urgie. Puşcăria e prea blîndă pentru turma asta de tîlhari şi cocalari. Nici glontele şi nici ştreangul nu m-ar mulţumi din punctul meu de vedere. Poate aşa un Te Deum ca al vrăjitorelor din Salem să-mi mai înbuneze puţin sufletul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consultantul politic Cozmin Gușă a afirmat că audierea șefei DIICOT, Alina Bica, la DNA reprezintă un eveniment epocal, care va avea și un impact european. El a mai precizat că nu "a visat" ca în țara sa un șef de Parchet să fie luat de pe stradă, pentru a fi dus la audieri. "Este un eveniment epocal și oricât ne-am preface, într-un fel sau altul, că nu vrem să îl discutăm, trebuie să o facem. Nu că aș vrea să ne punem neapărat pe o anumită hartă, dar cred că suntem singuri pe o anumită hartă care ne-ar putea indica în acest moment că suntem singulari, pentru că această cerere de reținere, este de natură să nea dea imaginea unui stat linișitit, mai ales după alegerile prezidențiale. (...) Am înțeles lucruri legate de acel om de afaceri care fost celebru și la Realitatea Tv, în emisiunile lui Rareș, dar un șef de parchet într-un fel luat de pe stradă, pus într-o anumită postură de posibilă reținere, este un eveniment cu impact european și numai dacă amintim că suntem parte a Uniunii Europene ...", a declarat consultantul politic, la Realitatea Tv.

      Ștergere
    2. Korect. Singulari la "şefi de şefi" săltaţi pentru tîlhării de pe stradă, da" şi singulari în modul cum sunt numiţi/desemnaţi pe foncţiile alea de către viermii din politică.

      Ștergere
    3. Asea buey ! Sa nu zice lumea educata autodidactic ca ne ocupam numai de shtokareli si injiuraturi, ca tzigoinerul ala de Hurziceni, de n-a reusit nici pana la ora asta sa-si cumpere, din penzie, o pareche de pantaloni mai acatarelea si umbla tot cu izmenele alea albastre, de la tinuta de serviciu !

      Ștergere
  2. Uai, mneatza !
    Greatza !
    Dea dreaq, de nu zici ca aciulea e orasiul care nu doarme niciodata ! Si la 1, si la doo-sa ma razbuzati la oo, vad ca comenteaza unii...
    Ca sa nu mai zic de huhurezu ista de admin ! Buey, ista o hi frun fel de android, din generatia 2, numa capul, barba si mataringosul shtromeleag i-s aotentice, iar in rest ii tot numa un bleah ruginit, cu niturile sarite pe la incheieturi !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buey, de asta e fain in Tara lu Dorele: nu ai timp sa te plictisesti, nineaca, nu ai nicio seansa sa dai in deprese ! Arestari la drumul mare ! Baga potera materie prima la greu !
    Pai, daca pana si un procuror sef de Antimafie Criminala Organizata a ajiuns sa hie saltat ca un bisnitar de piata, atunci ce sa ne mai miram la ce se mai intampla prin structurile astea mai mici, prin administratia locala, pe la vamile de la dreaq-n praznic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de fapt, nici nu trebo sa ne minunam prea mult, cum de a ajuns o zdreanta, cu doctoratele date la clasa prof. Voicu Puscarie, sa manareasca o structura federala de conbatere a crimei organizate teroriste !
      Cine pula mea a pus-o acolo pe mucoasa asta ? Si pe ce criterii ? Ca e sluta ca dreaq !
      Buei, pe vremea cand ieream eo locotenent majior cu trei stelutze, ca sa ocupi o functie mai acatarelea si sa scapi de putoarea specifica de tilicar, te optserva partidul frun an de zile, apoi te detasa in stagiu de incercare fro juma de an si, numai daca confirmai ca ai apti, iar mosnegii rejimentului iti dadeau 3 de DA, ca la ix factor, iti faceau aia de la cadre propunerea de numire ! Pula calului, numa sa hi indraznit sa faci fro arogantza mai deshukeata si sa dezamagesti increderea organului, ca sapai la carbuni, la mina, ori carai pomant cu bascula, la canal, pana uita si moartea de tine ! Plecai flacau, in floarea varstei si te mai intorceai de pe santiere moshneag, garbovit, chel, si zbarcit ca o pula, de nici tanti Flory de la popota, curva rejimentului, nu te mai loa de barbat !
      Acusica, cum ajunge unul mai bashtan, cum isi pune prin functiile kee toate loazele, ca sa le poata manari cum vrea el !
      La brutarie, baaaa !
      Zeii fie cu noi !

      Ștergere
  4. Ai di pula me, ear incepe jiaga-jiaga ! Ear e vineri, ear e uichend ! Acusica un an ne pregateam pentru sfarsitul lumei, cu nush ce cometa si explozii solare devastatoare ! Acusica fro 2, ear ne pregateam pentru sfarsitul lumei, dupa calendarul maiasilor, de facuram stocuri de cur-papir si baterii pentru lanterna + vibrator !
    Cum trece tinpu, uai ! Parca si zaresc o luminita la capatul tunelulu'! Sau o hi, dreaq, lumanarea de la capatu patului !
    Doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buey, fug oleaca cu potaea, la caca-pisu ! Plus ca mai am o catea cu fro 5 pui, aciulea in santierul de la metrou, sa-i duc niste hiertura, ca are niste tzatzoance pana la carosabil, sireaca !
    Spor la muie de 5***** !
    Doamne feri, parke vad ca, pana ma intorc- daca nu ma ratacesc dreaq pe undeva, mai aresteaza astia un lot de corupti !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O,nenea meletzianu,cati dintre catzeii aia iti seamana,mare pezevenchi esti bre,nu-ti ajunge javra cu care iesi la caca-pisu,te dai si la cele din cartier si Ferentariul are destule,te-am vazut deunazi pe Drumul Sarii,ramasesei inciotat cu o pechineza de te luau ciracii lui Prigoana la coada de lopata.

      Ștergere
    2. Din pripas pe malul Dambovitei ai ajuns mare crai,pacat ca esti zoofilist si mare onanist,nu te pisi dimineatza pana nu-ti "saturi"blogherii cu "branza" proaspata,vad ca ai prins dragoste de catzele ca acolo prin coclaurile de unde ai venit te dadeai la capre,la "caplele Ilinucai,cale aveau laie"cum spunea un pustan de prin partea locului.Ai imbatranit dejeaba.Mintea ti-a zburat cu sorcova.

      Ștergere
  6. ce bai pemeteule acu iti place de procororii cu beblia pa care i-ai injurat la greu pana acu,hai!
    Pai can' ma intrebat pe mine un bosorogea ca de ce am votat cu sasu(era asa de nervos ca ierea sa faca infarct)io i-am raspuns simplu:
    - Am votat cu sasu ca sa nu ma plictisesc la stiri

    se uita bou' ca broasca'n teava!!
    Acu io pot sa va spui si doua concluzii sa faca pemeteu diaree acolo unde-i el la caca-pisu
    asadecidar:
    1- daca iesea tonta,pula mai vedeati voi,mascati,catuse,procurori....o pula si-un vis, in rest mancat,cacat,dormit.Poate din cand in cand va mai uitati si voi la sule imam si cam atat.
    2-Booon ,pizda aia buna de pula(ca are cracii lungi) a fost numita sefa la DIICOT de cine credeti? De tontaaaa!.... dupa ce facuse gagica deja smacaria cu retrointoarcerea imasului contra a fo 60 bulioane de euroi.Pai nu-i treboia si lu pesedeu niste mangoti,cum le trebo la toti din partide? Le treboia! La cat e de inalta cre ca ponta io fi dat si la bucii-bucii ca nu era omu' insurat cu asta de-a doua care voia sa devina prima .O hi si functia de "primul socru" al tarii?Ca de nu, ar treboi infiintata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, vorgheste frumos si nu mai fa atacuri la persoane ! Un dreaq te trezesti, la cotetul de la Codlea ? Fii mai pretentios cu tine insasi !

      Ștergere
    2. :)..PMT, cine ti-a fost prof de romana? Al dreq ce esti!

      Ștergere
    3. Buey, esti rau intentionat, ori dus cu pluta!
      Ce treaba are Ponta cu "oama" lu Udrea-Boc-Basescu?
      Pai mei tu asta, nu vezi pe vremea cui prem-ministru faceau astia de coma banii?
      Buey, lasa-te de propaganda, gata campania si nu ne prosti aciule de pomana!

      Ștergere
    4. Uai, Magureanu Virjil m-o invatat literatura limbei romune, ear zportu si educatea fizica le-am fekut cu Jibonul Mishu Bejinariu ! Buey, eo am facut carte serioasa, cu rezponsabilitate, am fo si premiant, am fo si la o olimpeada ! Buey, kear de-am copiat ca Michi Maus la bac, de-am plajiat toate manoalele, eo am invatat carte, buey !
      Ce, nu se vede, ce tinuta hartistica am , cum urla valoarea-n mine ?
      Nu dejeaba m-o loat babornita de barbat ! Moaaamaaa, ce cultura bagam in ea, cand aveam dinti in gura, de-i sareau bucile ca silicoanele lu Luciu ! Abea de apucam sa bag in mine un Carpati fara, in mica pauza publicitara, ca ear ma apoca pofta de cultura ! Si da-i, si da-i...

      Ștergere
    5. Alina Bica a fost numita in 2013 de catre ministrul interimar al justitiei, Victor Ponta.

      Ștergere
    6. Hai ma, m-ai dat gata...
      Si zi asa... atat a priceput caputzu tau...
      Hmm... vorba unuia... Cu tine, Io, ma dau batut!
      Asta "esti"... atata poti... ! Cel mai destept... cedeaza!/zice-se prin popor!

      Ștergere
    7. Buey,lasa-l dreaq pe Curdeleu in pace!
      Nu vezi ca el e bieat de Udrea si ai ei?
      Nu vezi ca el nu vede, nu citeste, nu aude cine sunt si de unde sunt mafiotii caracatitei din jurul procuroarei Alinutza a lu Bica? Las asa, ca-i bine! E multi care nu e prosti!

      Ștergere
    8. 14,57
      Esti foarte departe de „ desteptaciune”. Shimba-ti stilul daca tot intri incognito.Mai ia lectii de la versatilul PMT! Chiar si lectii de ortografie!

      Ștergere
  7. "Sunt mulţumit de ofensiva justiţiei împotriva corupţiei. Sunt dezamăgit că sunt procurori care nu au înţeles că trebuie să respecte legea chiar şi când sunt detaşaţi în alte funcţii. Faptele au fost săvârşite în calitatea de secretar de stat", a afirmat Tiberiu Niţu, vineri dimineață.
    ...
    "Am insistat că este foarte important de precizat că faptele nu au fost săvârşite în exercitarea funcţiei de procuror. DIICOT este o instituţie foarte puternică şi profesionistă în cadrul Ministerului Public şi activitatea sa este apreciată pe plan internaţional. Colaborarea cu alte instituţii internaţionale este foarte importantă", a explicat Tiberiu Niţu. - See more at: http://www.dcnews.ro/procurorul-general-tiberiu-ni-u-despre-cazul-alina-bica-cum-va-fi-afectata-imaginea-diicot-pe-plan-extern-i-cine-va-conduce-direc-ia_460129.html#sthash.EyTJtSm3.dpuf

    Sigur, ca porcuror bibica e virgina, ca cand a luat- o ierea detasata... Nitule, esti un bou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Achiesez ! Bou de bou !

      Ștergere
    2. Uai, dar cine era ministru de justitie?
      Dar prim menistru?
      Dar sefu statuui?
      Spune tu, Corleone!

      Ștergere
  8. Buey, eveniment istoric, aciulea in carter ! Habar n-aveam, de nu ieseam cu potaea la caca-pisiu !
    S-a deschis un nou...market Lidel, aciu la 3 pasi de Mega si la 5 pasi de Kaufland si Carfur !
    De asta duduia ceva, dinspre Razoare, de crezui ca-i economia lui Michi Maus, relansata !
    Fusei si eo oleaca, sa vad minunea si dake e fro busculada, ceva, fro gramada ordonata, la tigai !
    Gata, ne-am salvat cu PIBul pentru 2015 ! Zeci de noi locuri de munca infiintate, cu o inalta calificare profesionala, asea cum ne-a promis guvernul plagiatore, in cadrul programului DREPTATE PANA LA CAPAT, capitolul "1 MILION DE NOI LOCURI DE MUNCA"!
    Am si recunoscut fro 3 fericiti, cu inalte si multe studii superioare, de nivel master, de-au prins posturi bune, sigure si bine remunerate, de genul Stilist rafturi&etichete !
    Bineinteles, ca in orice marchet romulan, domina baetii in costume negre, cu privirea agera, aia de au tiparit pe spatele vestonului Igăl Grup Sechiuriti Fors !
    Las ca-i bine. Eu as prepune doamnei Usturoi Virgina, de la finante, sa puna in dezbatere publica frun proect gen "Nicio scara de bloc, fara un supermarchet" !
    Merg si eo, sa vad ce Blec Fraideiuri au astia !
    Bagarati de seama, nu, ca in Romunistan Blec Fraideiul tine 3 zile, adica de joi, pana duminica noaptea ! Asea e la romulani, cel putin aciulea la mitici, in Bucurestag !
    Iavol, main camaraden ! Guten aband tzuriuc frai politzai !

    RăspundețiȘtergere
  9. Uai, si ce ploo si nu vra nimenea sa ma zgalme la oo !
    Cum zicea si Bacovea: ploo, ploo, ploo, vreme de betie, si sa-ti futi cristosii, ce melancolie !
    Iar baba-i dusa-n sat, cu capul, ear e singur azi baeatul !
    Hop si hop, ia sa vad ce amenintari cu moartea si cu disparitia pomantului intr-o borta neagra, din univers, o mai postat adminu, ce-mi suge fitilul, pe Smegalitica ! Ca nu mai fusei demult p-acolea, sa citesc cultura !

    RăspundețiȘtergere
  10. Uai, de 8 decembre sa aveti pregatite tinutele de ceremonie, alea cu eghileti si trefle la epolet, ca ne convoaca adminu sa ne decoreze steagul de lupta, cu ocazea inplinirii semicentenarului de 5 ani !
    Buey domnu Cur de Leu, pe surse am informatea ca esti prepus, la cancelarea ordinelor nateonale, pentru conferirea Ordinului Nateonal in grad de Mare Gainar cu spade, pentru Ofiteri !
    Te anunt eo cand pleaca la Monitor ! Si mai termina dreaq cu mucificatul, ca or sa te cheme la decernare si ear apari stramb de bat, de ne faci iar de rusine !

    RăspundețiȘtergere
  11. Care mai donezi muei niscaiva creiţari să-i luăm lui Viurel pantaloni, că pînă acu se strînseră ceva, dar nu ajung decît pentru o pereche de ăia scurţi?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ia luati de aciulea sa mai ridem nitzel de motanel:

    @tigri
    Ai intrat in delirul junglei, daca ne spui ca oamenii de afaceri din Autriche dau mâna cu paznicul Kis.
    Tu esti un extremist fascist care merita sa stea in puscariile alea care zici ca ar trebui sa se construiasca. Esti de compatimit.
    miercuri, 19 noiembrie 2014, 21:27:00 EET

    *****************************************
    Huhurez Rez spunea...
    @tigri
    Tu chiar esti in delir! Nu se prea intelege daca vorbesti numai in numele tau, ca vad ca o dai si la plural. Cine sunteti voi, mai corcitura de fiara?
    Uita-te si tu, dupa un an, ce se adevereste din ce delirezi tu? Asta daca nu-ti stergi comentariile, fricosule. Nu-i nimic, ramân in arhiva mea.

    ******************************************
    Huhurez Rez spunea...
    @tIGRI
    Esti fara partid dar te lauzi ca ai votat omul liberalilor portocalizati.Am mai zis eu ca multi coate goale se dau liberali de parca i-ar aprecia cineva pentru asta.
    Actiunile DNA n-au nicio legatura cu faptul ca tu l-ai votat pe neamt.
    Bine zice Cristoiu ca n-are neamtul fundul atât de mare pe cât de multi sunt dispusi sa-l linga.

    joi, 20 noiembrie 2014, 22:42:00 EET
    Huhurez Rez spunea...
    Tigri
    Ziceai ca te lasi de bloguit pe aci.
    In alta ordine de idei, esti cumva clientul ghicitoarelor din spatele garii Chitila, alea care au fraierit-o pe Zavoranca?
    *********************************
    Anonim spunea...
    @Huhu,Buhu,huuu
    scuipa-ti in san .nu sunt inregimentat politic,si chiar cei cu carnet la vre-un partid nu este ,la ei primeaza BANUL,ala este capul compas si azimutul lor.Am scris de ce l-am votat pe Johannis,dar am sters deoarece pe blogul Mehedinti este un fost securist PMT care imi copiaza toate luarile de pozitie si le da pe cacastoarea lor de bloaga, dar tu le poti viziona ca le ai inregistrate.

    vineri, 21 noiembrie 2014, 10:36:00 EET
    *********************************
    Asta ultimul, Anonimanusul e Viorelul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  13. Declaraţia ŞOCANTĂ a lui Iohannis despre Ceauşescu.
    ================
    Pentru că a obişnuit publicul cu o exprimare fără exagerări şi un limbaj fără stridenţe, eticheta pe care o pune Iohannis lui Ceauşescu este cea mai dură şi şocantă etichetă pusă de acesta vreunei persoane în exprimarea publică. Cuvântul ales este unul extrem, element ieşit din comun pentru modul de exprimare al lui Klaus Iohannis.

    Ceauşescu a fost TOXIC

    ”Sunt un anticomunist convins şi cred ca Ceauşescu a fost unul dintre cei mai toxici români”, spune preşedintele ales al României, Klaus Iohannis. Afirmaţia este făcută în cartea autobiografică ”Pas cu pas” pe care Iohannis a lansat-o în campania electorală. După ce acesta a fost ales şef al statului cartea s-a vândut ca pâinea caldă, fiind epuizat întregul tiraj de 15.000 de exemplare.

    http://www.evz.ro/iohannis-ceausescu-comunism.html#ziarecom

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IOHANNIS A DAT LOVITURA.
      AFACERE profitabilă în numai 24 de ore.
      ----------------------------
      Cartea s-a vândut ca pâinea caldă, preţul de 15 lei fiind unul accesibil, aşa că la lansare s-au epuizat toate cele 4.000 de exemplare. Din aceasta cauză, programul târgului de carte a fost prelungit cu o oră, astfel că porţile au rămas deschise până la ora 21.00.

      "Mai sunt 800 de oameni", i-a şoptit, la un moment dat la ureche un angajat SPP. "Mai stau", a răspuns Klaus Iohannis. "Nu plec până nu le semnez tuturor", a adăugat el.

      Pentru că volumului autobiografic a fost lansat în campania electorală, primul tiraj de 15.000, unul foarte mare pentru România, s-a epuizat, directorul Editurii Curtea Veche, Grigore Arsene, a precizat că această carte va avea şi o a doua ediţie, care va cuprinde şi momente din perioada campaniei electorale.

      Volumul autobiografic va fi disponibil chiar de mâine, pentru vizitatorii târgului de carte de la Romexpo şi cel mai probabil tirajul va fi tot "unul foarte mare", a precizat Miruna Meiroşu, PR Manager. Trebuie spus că un tiraj mediu pe piaţa de carte din România este de maxim 3.000 de exemplare, iar 15.000 de exemplare este un tiraj foarte mare.

      Volumul este disponibil și pe www.curteaveche.ro, dar și la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus, la prețul de 15 lei.

      Ștergere
    2. Mare cacat de carte, despre un neamtalau constipat care orbecaia prin bosketii patriei !
      Noua sa ne scrie o carte despre cum a manarit copkiii aia, de i-a dat la export la juma de pret, ori despre cum a manarit alea zex-ziban case, nu despre cum isi carpea el izmenele in cur, pe timpul stagiului militar !
      S-au ingramadit curinpupistii la princeps, ca la micii cu mustar ai lui Vanghele, care este !
      Haidi buey, ma lesi ?

      Ștergere
  14. Sunt convins ca GIVRAJUL a fost cauza prabusirii ,n-au invatat nimic din lectia avionului prabusit in februarie,IOVAN.Singurul elicopter care ar fi avut acces acolo este MI_8 care dispune de instalatie antigivraj si poate zbura in plafon[nori].

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce zda ma... latra aia in sala CCR? Asta- i tara normala!? Deja cand ii vad pe aia din spatele lui Jo canis si al lui chioila ma apuca frigul.

    RăspundețiȘtergere
  16. Rapid o comisie de ancheta, ca mai cazu, la datorie, un cariciopter prin padurile patriei !
    Eote asea face si Apararea economii la kerosen. Mai sunt fro 3-4 in stare de functionare relativa si-am terminat-o si cu flota de caricioptere ! Ne imprumutam de la Smurdisti !

    RăspundețiȘtergere
  17. De la MI, pana incepe, peste doispre10 ani productia la Briasov de SiuperPUMA. OIP cei cazuti

    RăspundețiȘtergere
  18. IAR -330 [ PUMA] nu dispune de instalatie ANTIGIVRAJ,singurul care are aceasta instalatie este MI-8 pe care cu onor am executat peste 3000 de ore de zbor,am zburat in nori si deasupra norilor in conditii de givraj,rusul a facut un lucru trainic si sigur capabil sa zboare si in Siberia si in Sahara pacat ca tradatorii nostri le-au abandonat si le-au vandut ucrainenilor pe un pumn de dolari ,ele zboara si acuma...noi le-am abandonat pe pista de la Alexeni ca fiind expirate [erau exp doar anumite piese] vreo treizeci si ceva de aparate ,bijuterii, au venit pilotii lor cu echpe tehnice ,le-au schimbat piesele si intr-o sapatamana au decolat toate ,efectiv am plans cand au plecat ,in fond am fost trup si suflet cu aceste aparate 23 de ani.Astia sunt diriguitorii nostri ,niste tradatori,mediocri ,sper sa fie mai binwe de acuma incolo,avem cap de neamt nu de "Mitic ot Dambovita".Pashli na turbinca ciorti[Mos Kariciu de la Machu Pichu]"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @PMT
      Bravo militzianistule,securistule,cati colegi "ai ologit' turnandu-i pe la superiori ca au baut o bere sau au avut un nasture descheiat la prohab ?esti satisfacut mai kkt cu oki?adolescent labagiu la 60 de ani.

      Ștergere
    2. Buey, esti nebun ? Buey, esti prost ? Sau cum dreacu se dezmiarda aia din Las Fierbinti.
      Tu visezi numa pemetei ?
      Te-ai dilit, nineaca ! Baremi daca-ai hi tras ceva pe nara, ca Cur de Lei, hai, mai treaca-mearga, ierea de inteles, pana ieseai de supt halucilogene.
      A dreaq bagabonti, v-ati invatat toti acusica sa va scalambaiti ca mine, iar idiotul asta vede numai pemetei, de zici c-a dat strechea in el !
      Doamne feri, buey puleasca, eu is ala, nu cel cu care te certi tu, ca un talamb !
      Cat de tampit poti sa fii ca sa nu-ti dai seama ca lumea se mai si distreaza pe aici, ca se mai si harjoneste, intr-o maniera aparte si ca nu are nimic in comun cu constipati alde tine, care viseaza numai la conspiratii ?
      Buey, ai sa crapi incrancenat daca nu te relaxezi ! Chiar nu observi ca nu te baga nimenea in seama si iti arunca, asea doar la amuzament, cate o stramba, ca sa vada cum faci zpume ?
      Doamne feri !

      Ștergere
  19. Băi motănele, ham înţeles că şi tu ai instalaţie de degivrare, dar la bumbăreaţă. E adevărat că-i făcută din nichelină de aia luată de la reşou? Ce sursă de energie foloseşti? Cumva dinamul de la Vulvoul ăla al tău reşapat cu 300.000 km?

    RăspundețiȘtergere
  20. Hai ,mars la supt ca de altceva nu esti bun !

    RăspundețiȘtergere
  21. Băi Viurele-motănele, io nu-s PMT! Chiar nu mă recunoşti? Băi, ia pune-ţi la contribuţie mintea aia cît mărgica ouată de găina babei din povestea lui Creangă . Sigur mă ştii, iar de mă ştii, de manşă să mă ţii. Are dreptate PMT; cred că tragi ceva pe trompă şi bănuiesc ce anume. Sigur tragi vînturi din vreo canalizare. Aşa se explică de ce ai nichelina aia între booci. Vrei s-aprinzi gazul şi să funcţionezi pe principiul lui Țiolkovski ca rachetă cu o singură treaptă. Ştii, dacă ţi-ai monta între dinţi o morişcă, ţi-ar creşte randamentul. Ca unui compresor centrifugal.

    RăspundețiȘtergere
  22. Muei gata, ia terminati ca motanul este membru al acestui select club Zoo + 9! Mai bine aveti rabdare si vedeti ce zice americanul asta, ca le zice a naibii de bine:

    https://www.youtube.com/watch?v=fSoATw9tCqs

    RăspundețiȘtergere
  23. am urmarit link-ul cap coada>o cu totul alta perspectiva de care habar nu aveam.intr-un cuvant,un scurt documentar excelent,inclusiv prin prisma ascensiunii lui hitler pe care ,vezi doamne nimeni nu si-o explica.iote ce simplu e de fapt
    PS pmt nu are nevoie de asemenea explicatii din documentar.el oricum are viata lui....caca-pisu,caca-pisu si oricum n-ar intelege

    RăspundețiȘtergere
  24. si ca sa inchei.este bine zis:All Wars Are Bankers'Wars
    PS cu pmt vb noi despre altele,saracutu'.....cutu,cutu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi? Vorba aia: "Oricît de deştept ai fi, dacă nu ai paraua la pungă, tot prost eşti". Asta e...

      Ștergere
    2. PS. Nici eu n-am ştiut că "Rezerva Federală" e privată. Crezusem că-i a Guvernului american.

      Ștergere
  25. Dumnezeu să-i ierte pe oamenii ăia care au murit în acidentul de elicopter! Si cînd te gîndeşti că poolele astea de conduc Românistanul de 25 de ani vor să cumpere F16 la a 3-a mînă, ţi se face greaţă. Autostrăzi nu, şcoli nu, spitale nu, dotări pentru armată nu...Cît de bou poţi să fii ca să gîndeşti că "merge şi-aşa"? Alţii de teapa noastră-ca ţară, măcar au închiriat avioane moderne, nu jafuri americane de prin depozitele Arizonei.

    http://io9.com/the-worlds-most-bizarre-aircraft-graveyards-511526945

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate ar fi fost cat de cat bine,dar e rau ,sunt de prin depozitele portugaliei

      Ștergere
  26. În aceeaşi cauză, procurorii au făcut formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de inculpaţii:

    BICA ALINA MIHAELA, BOGDAN DRAGOŞ-GEORGE şi ALEXANDRU LĂCRĂMIOARA, la data faptelor membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, din cadrul A.N.R.P., cu privire la săvârşirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

    NUŢIU EMIL, expert evaluator, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

    În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

    Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

    DNA - BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e subectu - nu cariciopterele lu peste/care cad ca mustele din aroganta unora care fac pe desteptii, cu muschii umflati si plini de adrenalina!

      Ștergere
    2. @17:50
      Muei nenea, azi au murit 8 OAMENI,iar familiile lor au ramas fara sprijin, militari ai ARMATEI! Puteau la fel de bine sa fie politzai, sau civili. Nu conteza ce erau, ci ca au murit nevinovati, prin "grija" marilor conducatori ai statului astuia de cacat. Asa ca ceocu Mic, mic...
      Pentru mine, subiectul asta cu Bica-Nica-cum poola mea i-o zice e simplu: tzak-pak, "la picior arm", doctorul sa constate decesul lighioanei si gata! Vezi ce simplu se rezolva subiectul tau? Ce arest la domiciliu, ce cautziune, ce cacaturi? Astea-s bancuri pentru fraieri.

      Ștergere
  27. Ponta si Udrea au fost amici. Ponta a fost inclusiv avocatul lui Cocos(amicul lui Basescu si sotul Elenei Udrea). In 2011, Bica a fost implicata in retrocedari facute cu banul jos de nivelul zecilor de milioane de euro, platiti din banii statului roman. Cel care obtine banii din retrocedari il premiaza pe Cocos. In 2012, in urma pactului de coabitare, Victor Ponta, fost amic al familiei Udrea-Cocos,premier al Romaniei si ministru interimar al Justitiei o propune pe Alina Bica la sefia DIICOT. Basescu este de acord si isi pierde si din acest motiv aliati pretiosi gen Monica Macovei.
    Astazi, Elena Udrea isi vede prietena in arest alaturi de sot. Culmea, in ultimele zile nu a mai iesit cu declaratii publice iar Victor Ponta a plecat in concediu anticipand nucleara. Ceva e putred aici, fara dar si poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai fi prost si protoocaliu, analiza nu e rea!

      Ștergere
    2. Lasa-l ma, ca aista-i ala... cu broasca-n gat!
      Nu-i vazusi? E toti, circhine in juru lu Presedinte ales..."a lu tot poporu"!
      Nimeni nu mai incapu in sala/poza de PNL al Mare!!!
      Nici picior... din cei 5,ceva milioane ai lu Ponta!
      Asta... nu va da de gandit? Ai?

      Ștergere
    3. Buey, am o scarba-n mine...
      Borasc la greu, de cand vazui si eu cum se inghesuiau aia de la pdl--ee, nu mai ee, ca ee PNL-eeeeee si numai ei! Buey, ce inceput! Ce Presedinte al tot poporu avem! Iohannes... nu uita...! vezi ca incepusi cu stangu,taica!

      Ștergere
  28. JIAGA - JIAGAAAAA, MUEI!
    Cocolino, de puta sa ma iei pan-ajungi la Tandarei!
    Am terminat treaba pe saptamana asta. Ce-a ramas o sa fac intre doua portii de tras la biuzele motanului perspicac.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buey, sunt pur si sinplu siderat de cum conbateti !
    Incercai si eo sa ma uit la filmul ala, da am adormit pe la min 1 si 8 sec, cand arunca unii cu boambe din avioane !
    De ma trezii taman acusica, cu tastatura plina de bale si fro 2 clape likite de muian !
    Buey, frun film, asea mai scurt, de max 5 minute, fara generic, direct in actiune, nu ai ?

    RăspundețiȘtergere
  30. marți, 18 noiembrie 2014, 08:37:00 EET

    tigri2 spunea...
    @...,Atentie,eu nu m-am luat de familia ta si daca mai carai ceva pe aceasta tema te caut si te bat de chiar faci pe tine,mai javra nesimtita ce esti !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, sigur motănelul căcăcios i-o bate în cap ăluia precum ciocănitoarea Woody. I-o bate pînă-l scuipă.
      Voi nu v-aţi uitata la motănel cîtă slănină are pe guşă? Zici că-i...
      PS, Gata mi-am găsit vorba! Zici că-i "Ucigă-l toaca".

      Ștergere
  31. Bhună sara la thăţ! Vrau dhe aici dhe la Viena sî-i tranzmit ho dedhicaţîii vărului mheu drept din Hurzîceni. Şî mai vreu shîi zîc chă mătuşa noastrî din Simileasca ho dat în primire.

    https://www.youtube.com/watch?v=sxfk2MhnZ-E

    RăspundețiȘtergere
  32. Muei, cari te simtesti catat de motanel la OO nitel? Io parc-am samtat un pchic, la o schiapa de-ombilic.

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.youtube.com/watch?v=1H-OMMKjyPk

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim spunea...

    @Huhu
    Scuza-ma ca iti spun ,dar esti prost de-a binelea,adica ,daca nu sunt de acord cu ideile tale politice inseamna ca nu am cultura?Cand ti-o fata un pui ,mintea aia creata sa mi-l aduci ca sa-l strivesc.Copile esti fanatic ce tot mi-l impingi pe baselu in fata,voi de aia ati pierdut ca din 10 cuvinte 7 erau despre si cu basescu,daca cineva are idei sau ceva asemanator gata?Fiecare om are personalitatea sa ,iar in tara asta nu prea am vazut politicieni adevarati ,decat POLITIHOTI adevarati ,nciunul nu are vreo doctrina dupa care sa-si ghideze viata sau activitatea .Eu il sustin pe Johannis fiindca il vad izbavitorul acestei natii,daca era altul ,sa zic badea vasile din Ceptura ,sa stii ca pe el il votam numai sa termine a
    odata pentru totdeauna cu banditii astia.Te mai anunt ceva ,sapatamana viitoare DNA va chema si poate aresta pe Ileana si Viorel...atunci sa te vaz ce graiesti,ca te vad ametit si derutat.Ti-am zis de ce ma dau anonim,nu vreau sa atrag atentia blogului closet mehehe.
    vineri, 21 noiembrie 2014, 21:03:00 EET
    tigri2 spunea...

    Si apoi ,mai buhai de noapte dupa chestia cu sefa DIICOT cine este posibil penal???Aud?Falnicul Johannis sau jalnicul Copy...?Sa te aud ,loaza,ciripeste,a cui PUPILA anagramata a fost fatuca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avulvitei Viurel A. MăKis zâs sî Haustriacu22 noiembrie 2014 la 09:40

      Mo vericule, sa moara ma-ta de ciucardel anagramat, corect se zice agramata, manca-mi-ai pula, ca te bag la stabor !

      Ștergere
  35. Muei vulva cu pene, te recunosc imediat, dupa al noualea cuvant . Sau dupa urme... le de laba. Nu-i nevoie sa te iscalesti anonim, geniule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia d"aciulea sa-l vezi pe Viurel linga Vulvou:

      https://www.youtube.com/watch?v=CWOGFdaCjII&list=RDCWOGFdaCjII

      Ștergere
    2. sa stii ca-i vez, da" numa dupa lasarea intunericului.

      Ștergere
    3. Da, ca stecleste hamandoi dintii. Din fata.

      Ștergere
  36. Mai bou cu tzatze tu nu ai ce suje decat ce-ti dau eu?Sau ti-a zis mamicutza ta ca de la mine este mai gustos?Te rog sa-ti vezi de impotenta si de necazurile tale,sa ma fut in neamul tau de curve ordinare si sifilitice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trage ca maimuta la banana! Nici n-apuc sa dau si el hat!

      Ștergere
  37. hai mergeti la culcare ca ati depasit masura bashinoshilor.Hooooo!!
    liber la comment. doar pemete dupe ce se intoarna de la caca-pisu.Voi n-aveti haz oricat v-ati caca pe voi,chiar santeti tampiti?
    pemete sa vorghiasca!!! pemeteeee,pemeteeee,pemeteeee,de sula sa ma ieieeee!
    PS asta a fost un mit.....ing de sus.....tinere

    RăspundețiȘtergere
  38. ASEA, ASEA CURLEONE. SI CA SA VISATI CU TONTII FRUMOS, INAINTE DE COLCARE, UN "HOP, HOP, HOP, SA O LUATI PRIN SOMN LA CEOK"!

    RăspundețiȘtergere
  39. Surse: Numele lui Dorin Cocos ar aparea in dosarul Alinei Bica.
    10 milioane de euro din prejudiciul de peste 60 de milioane ar fi ajuns la fostul sot al
    Elenei Udrea . HotNews.ro.
    ------------------------------------------------
    Dorin Cocos ar fi primit 10 milioane de euro pentru sprijinul pe care i l-ar fi acordat omului de afaceri Gheorghe Stelian pentru a obtine despagubirile de la ANRP, au declarat pentru Digi 24 surse apropiate anchetei care o vizeaza pe Alina Bica. Informatia apare intr-una dintre declaratiile luate in dosarul DNA in care acestia cer arestarea preventiva a procurorului sef DIICOT. Sursele au mai declarat pentru postul de stiri citat ca si numele fostei sotii a acestuia, Elena Udrea, ar fi mentionat in acest caz, insa fara a putea preciza in ce context.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si Don Cirleone era paznic la gainaria lui Cocosel,nu-i asa? Ia vezi, cerceteaza mai atent dosarul, ca e si el trecut acolo. Cica ar fi primit si el ca mita o galitza. Cica voia "sa fie om de lume noua, sa ciordeasca clotza de pe oaua",

      Ștergere
  40. @anonim 21.57
    Mai javra cufurita si rapciugoasa eu imi jignesc inteligenta stand de vorba cu un retardat de seama ta,coborarea mea printre voi si la nivelul discutiilor purtate de voi este o intinare a caracterului meu nobil caruia ii curge prin vene sange albastru,o sa ma duc sa fac o baie buna sa-mi fac o analiza critica si sa nu ma mai murdaresc participand la discutiile de pe aceasta cloaca infecta ,acest bordel verbal incarcat de streptococi si virusi umani,gen PMT cu javra lui dintr-un clei facand opt pui,sau anonimii perversi carora numai la muie le sta capul deoarece ei in scutece nu au avut parte de o tzatza de mama[mama lor fiind o prostituata drogat],ci au avut parte de o muie de tata...vai de capul vostru amaratilor,ultimii oameni=licinii celovek.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, mai lasă şi tu de la tine motănele...Nu ştiam că prin venele tale curge sînge albastru. Poate eşti consumator de spirt medicinal ca lipovenii, excavatoarele cu barbă şi de aia.

      Ștergere
  41. Avulvitei Viurel A. MăKis zâs sî Haustriacu22 noiembrie 2014 la 09:21

    Ba, manca-v-as, care mi-ai ciordit coviltiru de la Vulvoi ?

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai AFESENOAIE, te tavalesti precum porcul prin balega de parca nu ai fi si tu din pula de soldat de-a lui Maria Tereza caz doara stim ce curve sunt moldojencele si ce betivi sunt ei[pardon dansii ca voi si la cacat ii spuneti "dansu"]Apropos ,si Marghioala Varnceanu Fierea este moldojeanca si toate vidietele TV "darnicile"gen fatuca cu care s-a giugiulit Columbeanu ,aia de-i canta la clanaret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurele, ti-a transmis creatura visatoare sa o pupi intre booci tare.

      Ștergere
  43. As pupa-o dar mi-e frica / pup-o tu la gauazica...de esti cumva Cezarica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca să-ţi treac-uşor de frică, ia-mi-o-n biuze şi-o ridică. S-o mîngîi pe căpăţînă ţi s-o sugi o săptămînă. Săptămînă lucrătoare pînă ce pofta-ţi dispare, Şi să suji şi-o lamuiţă pupa-ne-ai tu sub codiţă.

      Ștergere
  44. Avulvitei MăKac, varu lui Avulvitei Viurel A. MăKis22 noiembrie 2014 la 11:01

    Mo, has mo car, care l-a vazut pă var-miu Viurel dă Hurzîceni, marele halitor dă lăbede haustriace, zîce-i mo sa sune la satra dă ceangai dîn Ciceu dă Bistrita, ca-l cauta bulibasa pentru stabor !
    Mo, ultima data era imbracat cu o camasa bluza, cu nadragi albastri si pantofi cu gaurele, ciorditi dă la magazia dă echipament si purta burta păste curea, mo, manca-mi-ar pula cu baragladina lui dă ceangău !
    Uite si ultima poza cu el in viata !

    http://www.volvo-club.ro/user/5073-viorel-kis/

    Pese: mo, si sa nu mai caute coviltiru de la Vulvoi, ca-l gasira puradeii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @11.01
      Sa ne boram pulile in gura ma-ti si a nevesti-ti,doua curve notorii.Nici fii-taz sau nora ta nu-s mai breze,de,tot moldojence si ele ,se fut bine tare si ce-i mai interesant,pi moldovineste adica "pi dijeaba" ba te si omenesc la "Barbosul" sau la "Moldova "din Bacau,ultima data m-au facut manga la restaurantul "bistrita",curve cu staif,bunica ,mama,fiica si nepoata .Ce sa faca paduchioasele daca tu esti betziv si impotent?

      Ștergere
    2. @14:01
      Viurele sa-mi suji barbosul!

      Ștergere
  45. Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata.
    ==================
    Judecatorii de la Inalta Curte au decis sambata dimineata arestarea preventiva pentru 30 de zile a sefei DIICOT Alina Bica, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu.

    Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta.

    In cursul noptii de vineri, Bica plecase acasa dupa ce i-a expirat ordonanata de retinere emisa joi seara de procurorii anticoruptie. Sambata dimineata, afland decizia instantei supreme, sefa DIICOT s-a predat Politiei. Ea a venit la arestul Politiei Capitalei cu un autoturism condus de sotul ei.

    Alina Bica este cercetata, alaturi de mai multi deputati si sefi ai ANRP, in dosarul privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren din Bucuresti, cu prejudiciu de peste 62 de milioane de euro.

    Arestarea preventiva a fost dispusa de ICCJ si pentru celelalte trei persoane retinute de DNA in acest dosar: Lacramioara Alexandru, Dragos Bogdan, fost vicepresedinte al ANAF, care au facut parte, si ei, din comisia care a acordat despagubirile, si cel care a evaluat terenul, expertul evaluator Emil Nutiu, toti acuzati de abuz in serviciu.

    Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) vine dupa ce DNA a solicitat arestarea preventiva a Alinei Bica, iar CSM a incuviintat aceasta masura.

    Sefa DIICOT, retinuta: DNA a luat in vizor si alte persoane in dosar - cine urmeaza?

    Sefa Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a fost retinuta joi seara, dupa ce a fost audiata la sediul DNA, iar procurorii au dispus inceperea urmaririi sale penale pentru abuz in serviciu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina Bica și-a dat demisia de la șefia DIICOT și din magistratură.
      ==================
      Alina Bica, arestată în dosarul unei retrocedări ilegale în care prejudiciul, potrivit procurorilor, este de peste 60 de milioane de euro, și-a dat demisia de la șefia DIICOT, dar și din funcția de magistrat.

      Alina Bica și-a scris demisia din arest și a transmis-o prin avocatul său către biroul Procurorului General. După înregistrarea demisiei, funcţia de procuror-șef DIICOT rămâne vacantă.

      Ștergere
    2. Cazul Alinei Bica, în presa internaţională:
      „Ironie, procuror anti-mafia arestat pentru corupţie” .
      =====================
      Cazul Alinei Bica face valuri şi în presa străină. Jurnaliştii subliniază ironia situaţiei - un şef pus să combată criminalitatea organizată este arestat tocmai pentru implicare într-un astfel de circuit ilegal. În acelaşi context, cele mai mari agenţii de presă din lume amintesc eforturile pe care România le face de mai mulţi ani pentru consolidarea independenţei justiţiei.

      „Ironie, procuror pentru combaterea crimei organizate arestat pentru corupţie în România”, titrează postul de televiziune Euronews.

      Jurnaliştii explică în continuarea articolului că, deşi Alina Bica conducea o direcţie guvernamentală care anchetează mafia, crima organizată şi terorismul, este acum cercetată la rândul ei pentru abuz în serviciu.

      Cei de la Euronews menţionează, de asemenea, faptul că justiţia din ţara noastră este atent monitorizată de la Bruxelles, iar în ultimii ani condamnările s-au înmulţit.

      „Datele procurorilor arată că 1.007 oameni au fost condamnaţi pentru corupţie şi infracţiuni conexe în România anul acesta, inclusiv 85 de miniştri, parlamentari, primari, judecători şi procurori”, scriu jurnaliştii de la Euronews, care amintesc şi faptul că, preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a promis la rândul lui să sprijine eforturile pentru combaterea corupţiei.

      Şi agenţia de presă Reuters titrează „Procurorii români îl anchetează pe şeful propriei lor direcţii antimafia”, şi continuă în aceeaşi notă.

      „Procurorii români au obţinut permisiunea de o reţine pe şefa propriei lor direcţii de combatere a crimei organizate în cazul unei anchete penale, ultima dintr-o serie de cazuri de corupţie la nivel înalt din acest stat est-european”, se arată în articolul celor de la Reuters.

      Despre arestarea Alinei Bica scriu şi agenţiile Associated Press şi France Presse care vorbesc despre un oficial român reţinut sub suspiciunea de abuz de putere într-un caz de restituire de terenuri precizând că şefa DIICOT a fost membra unei comisii care ar fi supraevaluat preţul proprietăţii şi i-a plătit prea mulţi bani fostului proprietar în 2011.

      Ștergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  47. Avulvitei Viurel A. MăKis zâs sî Haustriacu22 noiembrie 2014 la 16:11

    Vand Vulvo S40, hânmatriculata pă Haustria, doua locuri pă scaune si 10 in picioare, fara coviltir, geamuri electrice fata si lipsa pă spate, nu bate, nu troncane, AC permanent.
    Ciordita in 1982, hacte in regula, singuri proprietari eu si prima baragladina din Hurzaceni.
    Ofer si cer seriozitate. Ma gasiti pă numele de mai sus, in gara Hurziceni, la punctul dă dăsfacere seminte dă rasarita, cu amanuntul .
    Luati si poza, manca-v-as .Has mo car, mo !

    http://www.4tuning.ro/programul-rabla/programul-rabla-2013-noile-reglementari-care-intra-in-vigoare-de-la-15-mai-18166.html

    RăspundețiȘtergere
  48. SI-NC-ODATA HOP, HOP, HOP
    S-A V-O DAU PE LOC LA CEOK!
    MOTANELE IESI IN FATZA
    SA-TI DAU IN PAR DE MATREATZA
    SA-TI DAU NENE-N COOR DE BRINCI
    SI SA TI-O PLANTEZ LA GILCI.
    ------------------------
    PS. NEA VASILEEEE, MAI SCHIMBA APA LA PESTI!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri