Google Translate

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

"Debarcarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale! N-am scris aceste rînduri de dragul lui Victor Ponta. Destinul lui Victor Ponta mă lasă rece. Am scris aceste rînduri ca să nu mă creadă Regizorii prost." Said, Ion Cristoiu


După eșuarea Planului A s-a trecut la Planul B:
Suspendarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale!

Cel căruia i se spune, cu iluzia presei noastre că funcționează în America, președintele ales Klaus Iohannis a postat sîmbătă dimineața pe Facebook un mesaj dedicat votului din străinătate la al doilea tur.

Remarcînd că echipa de campanie a lui Klaus Iohannis pariază mai departe pe comunicarea prin rețelele de socializare, nu numai pentru că Klaus Iohannis e președintele Republicii Facebook, dar și și pentru că în materie de comunicare prin viu grai, politicianul PNL stă rău, nu pot să nu tresar la adevăratul obiectiv al intervenției:

 Debarcarea lui Victor Ponta din funcția de premier!

Să mă explic.
La o primă vedere, intervenția lui Klaus Iohannis pare a fi stimulată de acuzațiile cuplului Mircea Geoană – Marian Vanghelie. Excluși din PSD, aceștia s-au năpustit pe televiziuni și au declarat, ca la ordin, că Victor Ponta e acela care a blocat dinadins votul românilor din străinătate.
Mulți au crezut că e vorba de o răzbunarea isterică a celor doi, pentru că Victor Ponta i-a dat afară din partid.

 Într-un text anterior, dezvăluiam că Mircea Geoană fusese executat nu pentru declarațiile sale de după scrutin, altfel inodore, ci pentru Planul loviturii de Palat prin care el, Mircea Geoană, urma să fie desemnat premier al unui Guvern de Uniune Națională, alcătuit din PSD-PNL-PDL, singura formulă prin care Gașca lui Vasile Blaga putea reveni la Guvernare fără a risca acuzația de folosire a traseismului trădător.

 Ulterior, ipoteza mea a fost confirmată atît de Victor Ponta, cît și de declarațiile lui Marian Vanghelie și Mircea Geoană.

Planul A a căzut.

 S-a trecut la Planul B.
Mircea Geoană și Marian Vanghelie au ieșit cu declarații ce se vor dezvăluiri din interior despre implicarea lui Victor Ponta în blocarea votului din străinătate.
Declarațiile au un dublu rol:
  1. Să reaprindă Scandalul votului din străinătate, trecut în plan secund.
  2. Să creeze premisele unei anchete penale împotriva lui Victor Ponta.
De reamintit că Monica Macovei, după modelul Mona Muscă din 2004 împotriva lui Adrian Năstase, a depus, în 5 noiembrie 2014, o plîngere penală împotriva lui Victor Ponta. Pe 18 noiembrie 2014, Parchetul General a deschis o anchetă in rem.

A intrat în joc, potrivit Planului B, Klaus Iohannis. După un Pe de o parte de complezență, textul intră în subiect:
„Pe de altă parte, sunt revoltat că cei care i-au împiedicat pe români să-şi exercite un drept fundamental sunt încă în funcții. (…)

De asemenea, astept cu maxim interes ca Parchetul Curtii Supreme sa-si respecte obligatiile constitutionale de a apara drepturile si libertatile cetatenilor si, in consecinta, astept cat mai curand rezultatul investigatiei privind impiedicarea exercitarii drepturilor electorale de catre romanii din Diaspora”.

Dacă aceste rînduri ar fi fost semnate de Traian Băsescu, presa ar fi luat foc:
Presiune asupra Justiției din partea Președintelui!

Cum însă ofițerii acoperiți din presă n-au fost dezactivați după al doilea tur de scrutin, Comandantul ordonîndu-le să rămînă pe poziții pînă la îndeplinirea Obiectivului – demiterea lui Victor Ponta și accederea la Guvernare a PDL-PNL – textul lui Klaus Iohannis a fost primit cu urale.

 Mai mult, potrivit Ordinului, televiziunile și site-urile finanțate de SRI prin firme paravan, au trecut de urgență la reaprinderea Scandalului Votul din Străinătate.

Ce legătură e între dezvăluirile cuplului Mircea Geoană – Marian Vanghelie, reaprinderea Scandalului mediatic și intervenția lui Klaus Iohannis?
Una foarte simplă.

Potrivit articolului 109 din Constituție, în cazul unui membru al Guvernului
„dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie”.

Așadar, dacă împotriva lui Victor Ponta se începe urmărirea penală, el poate fi suspendat din funcție.
E singura formulă prin care poate fi înlocuit Guvernul Ponta cu Guvernul de Uniune Națională, condus de Mircea Geoană sau, de ce nu?, de George Maior. Că doar nu degeaba și-a pus la lucru SRI în aceste zile toți ofițerii acoperiți din presă, din politică și toate firmele paravan.

Și dacă Tiberiu Nițu, considerat om al lui Victor Ponta nu se execută?
Foarte simplu și de data asta.

 Au fost depuse – și nu întîmplător – plîngeri și la DNA.
Se îndoiește cineva că Divizia Penală a SRI nu se va executa imediat?
Desigur, toți cei vinovați de dezastrul votului din străinătate trebuie să plătească, inclusiv penal.
Din nenorocire, Regizorii care vor să-i dea lui Klaus Iohannis și un Guvern, nu numai o Președinție, nu de asta au trecut la aplicarea Planului B.

NB: N-am scris aceste rînduri de dragul lui Victor Ponta. Destinul lui Victor Ponta mă lasă rece. Am scris aceste rînduri ca să nu mă creadă Regizorii prost.


Sursa:
http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-30-noiembrie-2014-dupa-esuarea-planului-a-s-a-trecut-la-planul-b-suspendarea-lui-victor-ponta-ca-urmare-a-unei-anchete-penale/
---------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

42 de comentarii:


  1. Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
    Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
    Braţele nervoase, arma de tărie,
    La trecutu-ţi mare, mare viitor!
    Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
    Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
    Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
    Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Grupul intelectualilor băsiști încearcă să-l controleze pe Klaus Iohannis.
    Un grup de intelectuali din Grupul 22 atacă, într-o scrisoare deschisă, opțiunile președintelui ales, Klaus Iohannis, pentru echipa de consilieri prezidențiali care-l va însoți la Palatul Cotroceni.

    "Stimate Domnule Johannis,
    Victoria dumneavoastră în alegerile prezidenţiale a reprezentat o cauză pentru societatea civilă din România. Aţi avut sprijinul ei, al tinerilor, al diasporei, în general al tuturor celor care vedeau în Victor Ponta şi în echipa lui o ameninţare la adresa statului de drept şi a poziţiei clare pro-occidentale pe care ţara noastră trebuie să şi-o asume. Majoritatea covârşitoare a voturilor obţinute de dumneavoastră n-a fost numai efectul unei reacţii anti-Ponta, ci şi semnul încrederii de care vă bucuraţi.

    Chiar dacă în alegeri aţi fost candidatul unei alianţe de partide, votul a fost acordat acelor principii cu care am înţeles că vă identificaţi: lupta împotriva corupţiei, întărirea statului de drept, modernizarea ţării, impunerea unui alt stil de a face politică. Ați vorbit recent despre asasinarea României în acești 25 de ani ai tranziției ca urmare a parazitării bugetului țării de către o alianță a clasei politice cu oameni de afaceri oneroși. Cei ieşiţi în stradă la Cluj, Timişoara şi Bucureşti n-au manifestat în sprijinul vreunui partid politic, ci pentru valorile pe care le întruchipaţi în ochii lor. Ca primar al Sibiului, participând prea puţin la jocurile puterii de la centru, păreaţi să proveniţi mai curând din rândul lor decât din rândul acelor politicieni versaţi pentru care interesele de grup predomină asupra celor naţionale. La urma urmei, de asta aţi şi fost votat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai pentru că aţi generat atâtea speranţe, am fost uimiţi când am citit lista posibililor dumneavoastră colaboratori. Până acum nu ați dat nici o dezmințire în privința lor. Desigur, nu ne-am închipuit nici o clipă că echipa care vă va însoţi la Cotroceni va fi lipsită de orice culoare politică. Suntem totuşi uimiți și îngrijoraţi că v-ați oprit, pentru funcția de şef al cancelariei prezidenţiale, asupra unei persoane (Dan Mihalache) ale cărei antecedente nu-l recomandă în nici un caz ca pe un democrat veritabil. De la traseul său curricular, care începe în perioada Văcăroiu, traversează „perioada Năstase" virând apoi către Crin Antonescu, trecând apoi prin opinia sa, pe care a făcut-o publică, privind parteneriatul româno-american, și până la felul în care se exprimă domnia sa („jigodie frustrată", „mai du-te și tu în mă-ta", „mai caută pe goagăl") e în grav dezacord cu ce aşteptăm din partea instituţiei prezidenţiale. Stilistic, se află la antipozi faţă de dumneavoastră, şi ne e greu să ne închipuim cum ar decurge o asemenea colaborare. Nu multe vorbe bune se pot spune și despre ceilalți consilieri ce par a fi fost nominalizați.

      Domnule Johannis, nu sunteţi produsul jocurilor de culise din politica românească, aşa încât nu lăsaţi jocurile de culise să infesteze instituţia pe care o veţi reprezenta. Vă bucuraţi de un mare capital de simpatie, care cântăreşte mult mai mult decât o reţea de aranjamente. Purtaţi răspunderea încrederii care v-a fost acordată şi aveţi şansa de a reforma România. Vă dorim să n-o rataţi sub presiunea unor interese de care sunteţi străin", se arată în scrisoarea intelectualilor către Klaus Iohannis.

      Scrisoarea este semnată de Vlad Zografi, Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu, Andrei Oişteanu, Magda Cârneci, Andrei Cornea, Vladimir Tismăneanu, Alexandru Lăzescu, Daniel Cristea Enache, Adrian Cioflâncă, Sever Voinescu, Stere Gulea, Horea Murgu, Andreea Pora, Cristian Preda, Armand Gosu, Radu Bercea, Eugen Ciurtin, Raluca Alexandrescu, Rodica Culcer, Ştefan Vianu, Costea Munteanu, Livius Ciocarlie, Sorin Vieru, Aurelian Crăiuţu, Anca Oroveanu, Ioan Stanomir.

      - See more at: http://www.dcnews.ro/grupul-intelectualilor-basi-ti-incearca-sa-l-controleze-pe-klaus-iohannis_460979.html#sthash.kmhsKJ4R.dpuf

      Ștergere
  3. Gata cu POLITIHOTII,avocatii si poetii,profesorii universitari si baronii ,sa ne mai conduca si tehnocratii,oamenii de afaceri adevarati,economisti si oameni de treaba,nu toti guristii,toate curvele si toti labagii mafioti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Traiasca si infloreasca 23 Aogust, Zioa Nateonala a Romanistanului furat, dezbinat, vandut, tradat, manipulat si neguvernat !
    Ura, ura, uraaaaa !
    Dake ar hi sa-l pareafreazez pe Mircea Cacarescu, care zicea ca se fute in ea de Casa Alba si isi baga pulea in Rejina Anglei, eo as zice, tot asea poetic, ca ma cac in ea de zi nateonala ! Simt aceeasi senzatie profunda ca si cum cineva me-ar baga un deget in cur si mi-ar gadila hemoroizii !
    Dake, sa zicem, amerlocii din SU ale A ar avea motive de mandrie pentru sarbatoarea nateonala, serbata forevar pe 4 giulai de fro 250 de ani (!!!), nu vad de ce ar treboi sa ma sparg eu in figuri patriotice, pentru o asa zisa zi nationala, schimbata si tot reinventata cam de fro 3 ori, numa intr-un secol si ceva, cum a vrut pulicica lu fiecare !
    Ca sa nu mai zic de steag si de imn !
    Asea ca ma doare la basketi de zioa nateonala si de parada alora rupti in cur !

    Traiasca kingu, traiasca rejele !
    Vae victis !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ear tot ce-i bozgoresc sa ea o mue ! Incluziv pe 15 marte !

      Ștergere
  5. Peste vreo doua tri oare o sa ne dam seama ca pe moldojienii pulii ii doare-n cur de Romania,iar noi ii tot mangaiem pe outze,le dam bani ,daruri si tribut...azi am auzit ca puilor de moldojieni care invata in Romania li se vor deconta drumul pana la sectiile de vot de catre statul roman auzi tu ,dar la copiii nostri care invata in strainatate de ce nu li se acorda macar pentru vacante cate un decont,de ce nu li se acorda imprumut pentru studii cu dobanda suportata de statul roman ???Atunci cum sa aiba pretentii statul roman ca acesti copii[eminenti de fapt si romani de-ai nostri] sa mai iubeasca Romania si sa se intoarca vreodata sa munceasca pentru ridicarea economiei romanesti???

    RăspundețiȘtergere
  6. Uai, fusei la Targul de Craciun 2014 !
    Romanii, in mandria lor nateonala de romulani, ii zic Bucarest Cristmas Marchet !
    N-asa ca-i pur nateonal, in deplina consonanta semantica cu Zioa Nateonala ? Voab-aia, Targ de Craciun nu suna cul !
    In fapt e un mare talcioc, amestecat cu un soi de bazar, unde gasesti de toate, care numa cu Craciunul n-au legatura !
    Dupa parerea mea poti sa te futi in el targ, ori Marchet Cristmas, cum ii zic veneticii astia de masoni, aciuiati p-aciulea, ca sa ne invete despre tainele democratiei universale !
    Hai sictir, in pizda ma-tii !
    Si gutn naht main kamaradn !
    Mue bozgoroilor de pretutindeni care nu se aseaza muine in genunche si nu pupa dreapelul tricolor, cu sau fara borta in el !

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine bă vere, dar tu cum te simţ? Român, maghiar, săcui, ori de-ai noştri din Punjab? Hai zi sincer şî nu mai minţî!

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vere cred chă hai turbare mare. Hai zîs chă hai luat blenoragie? Acuma şteu de hunde! Bhă vere, hai luat bleonargie chîn me-ai supt tu poola mie.

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. @admin
    sa inteleg ca acest blog este o foaie pentru iredentisti,nationalisti,curios din randul fostilor ofiteri superiori.SRI ul stie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci baa, ca esti tolomac rau de tot...Unde ai vazut tu aciulea iredentiszm? Poate in tzeasta aia a ta mare cait o nuca.

      Ștergere
  11. Intelegi ca ai fost si esti un bou. Bou cu flotoare. Si cand intrerupi tratamentul o iei pe campii, in pas saltat, cantand Podul de piatra.

    RăspundețiȘtergere
  12. @anonim 22.12,22.25,tigri1,PMT[tot o pula e]incerc sa nu va mai raspund ,mi-e scarba de voi,de limbajul si de PROSTIA voastra,ramane valabil sa va fut in dinti si pe tot neamul feminin drag voua,sunteti niste dobitoci incurabili,unii ati imbracat si haina militara ,voi atui facut armata de ras,sunteti niste scursuri umane,niste jeguri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Avulvitei MăKac, varu lui Avulvitei Viurel A. MăKis1 decembrie 2014 la 07:23

    Has mo car, manca-mi-ai pula te-ai luat de var-miu Viurel, mo, ca te sparg, sa moara ma-sa !

    RăspundețiȘtergere
  14. @07.23
    Meletzianule,dobitocule,sugaciule,sa-ti moara javra si vrejul ala de-i zici pula.

    RăspundețiȘtergere
  15. SI HOP, HOP, HOP, DE 1 DEC, VIUREL S-O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere
  16. Vezi ca iei apa si ti se umfla caputul, tolomacule!

    RăspundețiȘtergere
  17. Na banana, ia banana ca sa nu-ti mai cada blana si ca sa nu iti fie greata ia si muci cu multa gheata.

    RăspundețiȘtergere
  18. @anonim 11.26
    Sa-ti coaca pula-n gura ma-ti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zambeste, muine va fi mai rau motanele tantalau!

      Ștergere
  19. Avulvitei Viurel A. MăKis zâs sî Haustriacu1 decembrie 2014 la 16:40

    Mo, care mi-ai ciordit coviltiru de la decapotabila ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma-ta cand te-a prins violandu-ti catzeaua !

    RăspundețiȘtergere
  21. @16.40
    mai imputzitule,mai nespalatu-le ,onanist nenorocit,ai facut umbra pamantului degeaba.Faci armata de ras dobitocule !Ai copii,nepoti?Pacat de asa tata,asa bunic,esti execrabil !Nu ti-ar muri nimeni inainte !

    RăspundețiȘtergere
  22. Viorica, cioc spurcat, tot mai ciugulesti cacat?

    RăspundețiȘtergere
  23. Pemeteu din temeteu
    Io ma fut in neamul tau
    Daca vrei sa-mi faci safteaua
    Pupa-ti in pizda catzeaua
    Nu-ti convine rezultatu"
    Fa-i un sugiuc lu' baiatu'.

    RăspundețiȘtergere
  24. Viorel vitel blanos cu discursul scandalos, mergi la medic si il roaga sa-ti inlocuiasc-o doaga!

    RăspundețiȘtergere
  25. @17.37
    mai labar nenorocit ,bea-mi-ai pula cu ma-ta in part time sau fifty fifty cu cine ti-e mai drag,ce crucea ma-ti te tot legi de mine nu ti-ar mai da fii-ta pizda,suge-i-ai sanjele din pizdocu canceroasei de soacra-ta,n-ai ce fute du-te la leproasele de la Tichilesti buboaiele sa le halesti,pieri-ti-ar neamu' ala idiot scursura umana !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. @admin
    eu nu fac decat sa raspund atacurilor pupilelor tale ,de ce nu intervii cand javrele nu au pe cine musca de pula si se leaga de mine???Sau iti place al dreacu de tare?

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca acest blog a devenit closet public,scursura de boraturi atunci de ce nu iei masuri de deratizare?Tuva-n gat de papitzoi.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai falus flocos si futacios, cand nu-ti cade bine strigi dupa ajutoare? ,,tigri2''?! Mare jeg, mare oportunist, mare nimic!

    RăspundețiȘtergere
  29. Mai nea puscarie,ma fut in ajutorul tau,vad ca incepi sa incalci regulile blogului si am sa caut sa fiti inchisi .Fac ceva pe cloaca asta numai lasati-ma in pace .Meletzieni imputzitzi ,oricum nu v-am suportat si nu va suport,voi ati fost si sunteti dusmanii oamenilor cinstiti,sunteti cumetri doar cu escrocii si tziganii,de fapt asa a devenit si cacastoarea asta de bloaga.Nu va mai legati de mine si am sa va ignor.Ratati-lor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai zi asa mai rapanule, nu ne mai consuma motokilometrii, ca noi avem lucruri mai marete de realizat, nu de alergat un motan plouat.

      Ștergere
  30. Muei 2cuncoi, muei, cum sa nu te pomenim cand ai devenit unitate de masura internationala? Aciulea, lucram cu valori, concepte, chestii academice. Nu putem renunta la un etalon deja intrat in cercoitul mondeal al steintei si tehnicii. Ba chiar si al artaii! Ai intreat in hora, trebuie sa joci, sa ne tragi de parul pubian!

    RăspundețiȘtergere
  31. Avulvitei Viurel A. MăKis zâs sî Haustriacu1 decembrie 2014 la 20:03

    Mo, has mo car sa moara mama de nu mi-oi asmuti pe voi toata satra de ceangai din Ciceu, de nu ma lasati in pace ! Sa nu-mi zaceti voi Viurel bulibasa de Hurziceni, manca-v-as pulicicili lu matale !
    Si zice, shocheri-mi-ai mocarul, care mi-ai ciordit coviltiriul de la Vulvoi, ca mi s-a umplut de zapada !

    RăspundețiȘtergere
  32. Avulvitei MăKac, varu lui Avulvitei Viurel A. MăKis1 decembrie 2014 la 20:08

    Mo, dati-i borâtanului coviltiriul, ca-i ingheata mijul baragladinei in lâmuzâna, cand merge la serviciu, la ciordit de fiare vechi si capace de canal !
    Si nu va mai luati de var-miu, ca va sparg !

    RăspundețiȘtergere
  33. Si, pentru Viurel-cap de corcodel, o dedicatie muzocala din partea tribului din care face parte:

    https://www.youtube.com/watch?v=zFYR2qXgO-c

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri