Google Translate

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Destructurarea mafiei, caracatitei mafiotilor, pana la capat! DNA si SRI, felicitari!

 
 
Stelian Gheorghe, personajul-cheie al dosarului în care a fost arestată Alina Bica, se află sub control judiciar. A fost un apropiat al foştilor soţi Elena Udrea şi Dorin Cocoş.
 
 
Este cunoscut pentru afacerile imobiliare de pe urma cărora a adunat o avere de zeci de milioane de euro. Succesul său se bazează pe o reţetă simplă - cumpărarea unor drepturi de proprietate litigioase, la preţuri de nimic, şi vânzarea lor la preţuri de zeci de ori mai mari.
 
Potrivit procurorilor, cu ajutorul Alinei Bica, Stelian Gheorghe a convins Comisia de Retrocedare să supra-evalueze despăgubirea pe care statul urma să i-o plătească pentru 13 hectare din Parcul Plumbuita.
 
Omul de afaceri a primit 90 de milioane de euro, cu 60 de milioane peste preţul real.  
„În 2010, Gheorghe Stelian a cumpărat de la Dino Sinigalia drepturi litigioase pentru suprafaţa de teren în zona lacului Plumbuita, sector 2, Bucureşti. După aceea, Dorin Cocoş a garantat că totul va fi bine. După ce s-a nominalizat un evaluator, Gheorghe Stelian i-a dat un plic cu bani - 100.000 lei. La momentul la care evaluatorul a finalizat raportul, valoarea totală a terenului a ajuns la aproximativ 377.000.000 lei și Dorin Cocoş a cerut 10.000.000 euro aproximativ pentru a interveni pe lângă factori de decizie din ANRP în vederea soluţionării dosarului. Cocoş Dorin a primit, în mai multe tranşe, suma de aproximativ 10.000.000 euro”, potrivit dosarului transmis de DNA în instanţă.
 
Alina Bica nu e singura inculpată în dosarul retrocedării încheiate cu păgubirea statului român, așa cum acuză procurorii. Complici i-ar fi fost înalţi oficiali, dar şi oameni de afaceri cunoscuţi. Dorin Cocoş, de exemplu, ar fi primit 10 milioane de euro pentru sprijinul acordat omului de afaceri Gheorghe Stelian pentru a obţine despăgubirile ANRP. În dosar apare şi numele Elenei Udrea.
 
Alături de Alina Bica, din comisia care a aprobat despăgubirea incriminată au făcut parte încă opt persoane, printre care şi parlamentarii Cătălin Florin Teodorescu şi Marko Attila. Toţi au fost de acord ca statul să achite suma cerută de omul de afaceri Gheorghe Stelian. Chiar dacă, susţin procurorii, ar fi constatat că raportul de evaluare era măsluit. Valoarea terenului din Zona Plumbuita ar fi fost umflată cu echivalentul a peste 62 de milioane de euro. Banii primiţi de la stat au fost împărţiţi de Stelian Gheorghe cu alţi trei oameni de afaceri.
 
Pentru că ar fi închis ochii la ilegalităţi, Alina Bica ar fi primit un teren la Snagov, spun procurorii.
Cel care a avut cel mai mult de câştigat din această afacere pare să fie Stelian Gheorghe - un milionar fără notorietate, apropiat de Elena Udrea şi de Dorin Cocoş. În ultimii ani a făcut afaceri foarte profitabile cu terenuri în zone scumpe ale capitalei. Reţeta simplă: cumpăra titluri de proprietate pe un preţ de nimic, câştiga terenurile în instanţă şi vindea apoi aceleaşi terenuri la preţuri de cel puţin zece ori mai mari.Nimeni nu ştie însă cum a făcut primii bani.
 



În urmă cu o lună, presa tabloidă publica fotografii de la o presupusă întâlnire de taină a apropiaţilor omului de afaceri Dorin Cocoş. Stelian Gheorghe ar fi discutat atunci arestarea acestuia, în dosarul Microsoft, cu milionarul Remus Truică, fostul tenismanDinu Pescariu, fostul secretar general al Guvernului Eugen Bejinariu şi un alt milionar,Dorin Mateiu. Iar pe lângă relaţia de amiciţie cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, Stelian Gheorghe avea cu aceştia şi o lucrativă relaţie de afaceri. Stelian Gheorghe a fost vânzătorul terenului din Floreasca pentru care Elena Udrea a luat creditul de 3,3 milioane de euro. S-a plâns însă presei că afacerea i-a produs insomnii.
 


Să vă spun de ce nu dorm. Pentru că eu trebuie să achit acest credit până la sfârşitul acestui an (n.r. - 2010). Creditul a fost făcut pentru a cumpăra un imobil. (Rep.: Un imobil sau un teren?) Un teren. La vremea aceea, când am făcut creditul, piaţa imobiliară era în expansiune”, a spus Elena Udrea, potrivit hotnews.ro. 
Surse: 10 milioane de euro ar fi ajuns la Dorin Cocoș, în dosarul Alinei Bica
În 2010, Elena Udrea a fost salvată de Alexandru Faur. Partener de afaceri cu Gheorghe Stelian. El a cumpărat mai departe terenul şi a preluat şi creditul de la Elena Udrea.
 
Un alt personaj care apare alături de Elena Udrea, de Gheorghe Stelian, dar şi de Alina Bica, este Anamaria Topoliceanu. I-a fost avocat lui Stelian Gheorghe şi subalternă Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării.
 
Prietenă bună şi cu Alina Bica, ea este cea de a treia femeie care apare în fotografiile de la Paris, ce le au în prim-plan pe şefa DIICOT şi pe fosta candidată la prezidenţiale.
 
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

25 de comentarii:

  1. Aşea, aşea. Să le fie luate averile şi la beci cu ei de derbedei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bhună sara la baeţ! Huite acilea ce dheclaraţii:
    "...
    În aceste condiţii, Adrian Papahagi a explicat, vineri, modul în care operează ”gruparea infracţională”, sugerând că Elena Udrea juca un rol central în cadrul grupării:

    "Cum funcționează o grupare infracțională? Cam așa:

    - Cocoș - "afaceristul" divorțat strategic de Elena Udrea, asociat cu

    - Gheorghe Stelian - samsarul imobiliar care a primit terenul supraevaluat de la 100 mil. la 400 mil. lei, același care i-a vândut Elenei Udrea cu 900.000 euro un teren preluat de la moștenitoarea de drept cu 10.000 euro, asociat cu

    - Alexandru Faur - care a preluat (!!!) creditul de 3 mil. euro al Elenei Udrea la BRD

    - Alina Bica - șefa DIICOT, aka evaluatoarea, prietenă a Elenei Udrea, parteneră de shopping, care a semnat pe evaluarea terenului producând un prejudiciu de 300 mil lei, numită de Traian Băsescu la propunerea lui

    - Victor Ponta - prim-ministru, cel care răspunde la telefonul lui Cocoș cu "ordonați", fost asociat cu Elena Udrea într-un cabinet de avocatură

    - Anamaria Topoliceanu - fostă șefă a Companiei Naționale de Investiții, prietena Elenei Udrea și parteneră de shopping parizian cu Udrea și Bica, actualmente avocata lui Gheorghe Stelian.

    ETC.

    Firește, în toată această afacere, Elena Udrea n-are nicio legătură. Ea era întâmplător soția, prietena, partenera de afaceri sau avocatură a acestor personaje. Ea nu avea nicio influență în stat. Ea e preacurată și preacinstită, pe lângă că întrupează România frumoasă. Ea a venit în politică cu Mercedes, cum spunea cineva, ea s-a născut milionară în euro. Ea a fost cel mai eficient ministru, cum ne spunea altcineva. Ea e perfectă, nu mai fiți frustrați și misogini!

    PS: Am uitat: Elena Udrea n-avea niciun interes să iasă președinte Victor Ponta. LOL", a scris Adrian Papahagi pe Facebook.

    - See more at: http://www.obiectiv.info/adrian-papahagi-se-rascoala-impotriva-lui-udrea-dezvaluiri-incendiare-dupa-arestarea-sefei-diicot_60845.html#sthash.DxveG3qh.dpuf"

    RăspundețiȘtergere
  3. Woww.../ Fiecare... cu ce-l doare!
    Liliana Mincă anunță că a fost exclusă din PP-DD.
    ------------------------------
    Deputatul Liliana Mincă a anunțat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că a fost exclusă din Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD).

    Excluderea a avut loc la scurt timp după ce Mincă, parlamentar ales în Colegiul 3 Săveni — județul Botoșani, a acuzat conducerea partidului că este ilegitimă și că "a înșelat așteptările electoratului".

    Liliana Mincă apreciază că decizia conducerii PP-DD de a o exclude "este una abuzivă, nejustificată și neîntemeiată statutar, hotărâtă de către o conducere nelegitimă și neînregistrată legal".

    "Este, din nou, o hotărâre discreționară generată de reacția parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experiență politică și de verticalitate a conducerii partidului, care, încă o dată, consideră că partidul și membrii acestuia sunt la dispoziția lor, în mod necondiționat", a adăugat parlamentarul PP-DD.

    Liliana Mincă a cerut vineri președintelui PP-DD, Simona Man, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului în cadrul căruia să fie aleasă o nouă conducere.

    Ea și alți 13 deputați PP-DD au anunțat atunci că renunță "la orice colaborare cu conducerea partidului".

    AGERPRES/(AS — Cristian Lupașcu, editor: Florin Marin)

    RăspundețiȘtergere
  4. Klaus Iohannis, mesaj care dă fior parlamentarilor.
    =============
    Învingătorul alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis, a revenit, la doar o zi după ce a fost validat de către judecătorii CCR în funcția de președinte al României, cu un mesaj pe contul său de socializare nu tocmai îmbucurător pentru parlamentari.

    Preşedintele ales Klaus Iohannis a reluat, sâmbătă, una dintre temele din campania sa electorală privind elaborarea unei noi legislaţii de alegere a parlamentarilor, "care să elimine aberaţiile".

    „În campanie, mi-am asumat ca angajament un Parlament mai mic și mai eficient și că, în calitate de președinte, voi cere partidelor politice să elaboreze o nouă legislaţie de alegere a Camerei Deputaţilor şi Senatului, care să elimine aberaţiile. Astăzi, reiterez acest angajament și susțin în continuare că trebuie să avem un Parlament mai mic, mai reprezentativ şi mai eficient în serviciul public", a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  5. Udrea susține că nu are nicio implicare în dosarul retrocedărilor supraevaluate
    care îl vizează pe Dorin Cocoș .
    --------------------------------
    Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a scris sâmbătă pe pagina sa de Facebook că nu are nicio implicare în dosarul retrocedărilor supraevaluate care îl vizează pe fostul său soț...

    http://www.agerpres.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Muei, dace coominti sunteti! V-au sprayat babele cu agheazma in somn.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba...nu suntem cominti deloc! Doar il pindim pe mutanel sa-l ardem la booci nitel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dati cu ,,banana'', c- o musca instant1

    RăspundețiȘtergere
  9. Avulvitei MăKac, varu lui Avulvitei Viurel A. MăKis23 noiembrie 2014 la 15:14

    Mo, has moro car tă iei dă var-miu ?

    RăspundețiȘtergere
  10. PMT ii la mosie. Isi numara gardu si descanta cur echiul babai. O fi luat si potaia cu iel?

    RăspundețiȘtergere
  11. Hop, hop, hop,
    Intreaga comunitate burcucianista
    Sa nu hie trista
    Si s-o ea la ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  12. Om batran si umbli teleleu, ca motanul derbedeu. Care-i starea gardulu si phu curechiulu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Buei, fusei cu babornita la Blec Fraidei, de-mi loai doo plazme cat foaea de use, ear hascaita doo vibratoare ultima generatie, cu 6G ! Pentru al 2-lea a avut -50% ! Kestea nashpa o fo la cabina de proba, ca i-a ramas unul blocat in pizdoanca, din caoza punctului G si a treboit s-o duc la descarcerare !
    T-o'n gura de hoscaita ! Si pe paroasa aia de ma-sa, de nu mai creapa odata si-mi fute mie existenta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Buey, simtirati cotremoru ? Ca eo fusei azi-noapte, undeva p-aproape de zona de inpact si mi se zgaltaira a dreaca izmenele la cur !
    Uai domnu Don Cur de Vaca Muci Mereu, ai simtit ceva ? Ori iereai, cade obicei, iar muci beton, de nici acusica-sea inca nu te-ai reabilitat de la shpirtul de aseara !

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai multe organizatii reprezentative a comunitatii rome din Transilvania printre care Asociatia Romilor din Transilvania, Fundatia Roma Umanitate, Asociatia Romilor Gabori, Asociatia Interetnica a romilor din Romania, Fundatia Sindy Humanitas si Gipsy Media doresc sa transmita un mesaj presedintelui ales al Romaniei dl. Klaus Iohannis dorind sa atraga atentia asupra situatiei precare in care se gaseste cea mai mare parte a membrilor acestei comunitati.

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/klaus-iohannis-romi-consilier-prezidential-515470.html#ixzz3JuXU5WsA
    ====================================

    R-ati ai dracului de bahalde, va futeti ca iepurii, borati cate 10 puradei/cap de piranda pe deceniu, nu vreti sa munceste nici daca va ghilotineaza, iar acusica urlati ca traiti precar !
    La munca buei, la invatat carte, nu la shterpelit toata ziua fiare vechi si portofele !
    Daca nu, valea in Iunaităd Chingdăum !

    RăspundețiȘtergere
  16. SI HOP, HOP, HOP, IA LOATEI-O VOI LA CEOK!!!

    O DEDICATIE PENTRU CURLEONE MUCI MEREU, CEZAREL SI MOTANEL, SA SE MAI DISTREZE NITEL:

    https://www.youtube.com/watch?v=pG7IgB5j6ck&list=PLD7DF83130EFCC70E&index=12

    CE BINE SEAMANA INTRE EI TOTI 3! SI TOTI "HARDELENI",,,

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.youtube.com/watch?v=7sMxs-QjhHA

    RăspundețiȘtergere
  18. Buei, nu-i nici unu lovit la nas. De un sa stiu care-i cu sange halbastru?!

    RăspundețiȘtergere
  19. La banana sare de-i sar ochii, da de unde stiu ca-i maimutoi cu sange albastru?

    RăspundețiȘtergere
  20. Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, a părăsit, luni seară, sediul DNA cu cătuşe la mâini, fiind reţinută pentru 24 de ore. Marţi pentru ea va fi propusă arestarea preventivă, pentru abuz în serviciu.

    Fosta şefă a ANRP Crinuţa Dumitrean a fost adusă luni la DNA cu mandat, pentru a fi audiată în dosarul în care este acuzată şi Alina Bica, privind despăgubirile pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro, aprobate în 2011, când Dumitrean era preşedintele Comisiei Centrale de Despăgubiri.

    Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au emis pe numele Crinuţei Dumitrean un mandat de aducere, aceasta fiind ridicată de poliţişti şi adusă cu o maşină la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

    Surse judiciare au declarat că procurorii DNA o vor audiat pe Crinuţa Dumitrean şi îi vor aduce la cunoştinţă învinuirile.

    Potrivit surselor citate, Crinuţa Dumitrean, preşedintele ANRP la data faptelor şi care, potrivit Regulamentului de funcţionare, era şi preşedinta Comisiei Centrale de Despăgubiri, nu a putut fi audiată până în prezent, întrucât a fost plecată din ţară.

    Şefa DIICOT Alina Bica a fost arestată preventiv, sâmbătă dimineaţă, printr-o decizie luată de instanţa supremă. Bica este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu despăgubirile aprobate în 2011 lui Gheorghe Stelian pentru un teren de 13 hectare din zona Plumbuita, supraevaluat cu 61 de milioane de euro. Alina Bica era atunci secretar de stat în Ministerul Justiţiei şi membru al comisieri din ANRP care a aprobat despăgubirile.

    - See more at: http://www.obiectiv.info/dosarul-alina-bica-crinuta-dumitrean-retinuta-pentru-abuz-in-serviciu_61027.html#sthash.r8a0Dpik.dpuf

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri