Google Translate

duminică, 9 noiembrie 2014

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a hotarat: sustine si voteaza Klaus Iohannis


Emil Boc îi trădează pe Udrea şi Băsescu:
A anunţat pe cine votează.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a hotarat in ceea ce priveste candidatul pe care-l voteaza in turul al doilea al alegerilor prezidentiale: Klaus Iohannis. Partidul sustinut de Emil Boc, PMP, a obtinut la Cluj in primul tur doar 5,44%.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Emil Boc și-a anunțat decizia în cadrul intalnirii ACL Cluj. Este pentru prima dată când el participă alături de cei pe care Traian Băsescu și Elena Udrea îi văd drept dușmani. În plus, dacă Udrea a cerut un vot anti-Ponta, ezitând să spună că le cere simpatizanților săi să-l voteze pe Klaus Iohannis, Boc a spus clar că trebuie votat prezidențiabilul ACL.
“In aceasta seara, impreuna cu echipa ACL Cluj, am procedat la analizarea rezultatelor obtinute la nivelul judetului. Alaturi de noi a fost si domnul primar al Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a subliniat ca votul nu poate fi decat anti-Ponta, pentru dreapta si anume pentru Iohannis. Chiar daca in judetul Cluj am obtinut un scor care, ponderat cu maghiarii, ne situeaza pe primul loc dintre organizatiile ACL la nivel national, apreciem faptul ca potentialul organizatiei noastre este unul mult mai mare, lucru pe care l-am si subliniat in discutii. Am stabilit totodata, in concret, responsabilii pe fiecare comuna, precum si modalitatile de raportare (poza eveniment, numarul participantilor, probleme ridicate de catre cetateni), care vor fi centralizate in fiecare zi. Imi doresc ca astfel de organizare sa fie facuta la nivelul fiecarei organizatii ACL din tara. Maine dimineata ne vedem in comuna Rasca!”,
arata Daniel Buda, europarlamentar si unul din cei doi presedinti ai PNL Cluj.

La intalnirea ACL Cluj a participat Daniel Buda, europarlamentar, Marius Nicoara, senator, Mihai Seplecan, presedinte executiv al ACL Cluj, Dan Tarcea, presedintele PNL Cluj-Napoca, Alin Tise, senator, fostul prefect Florin Stamatian, dar si Radu Moisin, consilier local si liderul consilierilor locali ai PDL din CL Cluj-Napoca. La intalnire au participat si sustinatorii lui Klaus Iohannis din Cluj, scrie presa locală.

- See more at: http://www.obiectiv.info/emil-boc-ii-tradeaza-pe-udrea-si-basescu-a-anuntat-pe-cine-voteaza_59572.html#sthash.N680oSdj.dpuf
--------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

53 de comentarii:

  1. Auzi si la asta "Ultima ora", adica un cacat de stire de 0,01 bani, zmangalita printr-un zear de veceu public acum fro doua zile si adusa cu copi peist aciulea, azi-noapte pe la 12 !
    Bine, bine, mai putin captura cu poza lu Falus Iolabis !
    Buey, macar tine pasul cu timpul real si nu ne servi stiri de "ultima ora", de acum doua zile !
    Nu ca ar hi o problema ce-ar putea sa-mi devasteze existenta, asea de luni dimineata, insa chiar ca nu mi se pare nostim cu cine s-a hotarat sa voteze limbricea ala de boc (boc=cacat in limba turca), care, la referend indemna slaninarii jumaristi ai clujului sa nu iasa la vot, ca-i lovitura de stat !
    Plus ca nu mai zic de marea descoperire realizata de jurnalistul puley, din promotiile astora facuti la hurta, la foarte mare distanta, care cica "Emil Boc (boc-cacat in limba turca) îi trădează pe Udrea şi Băsescu: A anunţat pe cine votează." ! Fantastic ! A anuntat piticania municipala cu cine voteaza ! Si eo care credeam ca voteaza cu ma-sa ! Eote ca voteaza cu Galus Ainz Tzvai Politzai !

    Buey, ma lesi ? In loc sa te ocupi de lucruri serioase, ca indata se fac 950jde mii si trebo sa apari, mort-copt, calare pe botoiul de vin, cu capra-n brate, tu ne servesti poante expirate ! Irecuperabili om hi, da nu si ten beli !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: casa nu mai zic ca am borat tot pe mine, cand am dat cu muia-n poza ! Am umplut ecreanu de la leptop de compot asortat, cu ce-am crepat in mine pe parcursul zilei anterioare de eri !

      Ștergere
  2. Ai di pula me, ear e luni ! Lunea hailalta, pe vremea iasta, dansam pe melodia "Daciana -dragostea mea" !
    Hop, si hop, intram intr-o noo era de dreptate pana la capat !
    Pfoaiii, debasificarea ca debasificarea, da sa vezi cand o veni timpul pentru depontaminare ! Cine o mai apuca, ca astia sunt hotarati sa guverneze 50 de ani pe muke, sa bata recordul inaintasilor stalinisti !

    RăspundețiȘtergere
  3. 2 milioane de euro de la Michi Maus pentru finalizarea unei catedrale in Fagaras, cu incalzire prin pardoseala, aer conditionat direct din clopotnita centrala si altar virtual !
    Astia din Fagaras inca se caca in dosul casii si au strazile desfundate ca acum 150 de ani, insa le trebo catedrala ! De milioane de euro, ca alea 3 biserici nu ajun g la 5 babe si 3 mosnegi, care or mai ramas in urma transhumantei nationale, inspre locurile incapsunate ale mUE !
    O sa va dea Michi Maus numai catedrale si cantatori bisericali, ca otostrazi pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: metoda ideala de sifonare a banului public, n-asa ? Ca cine pula lu cal in varf de deal se baga in casile domnului, sa-i ia la puricat la deconturi ! Astia de la BOR is stat aparte, ei n-are treaba cu fiscalitatea, cu impozitele, cu chestii de astea ! Circula banul la ei cu traista !
      Smekeri astia, nu ? Nu ca idiotii aia de pedelici, de s-au apucat sa construiasca alei pietonale de promenada prin lanurile de cucuruz si sa dea milioane pe un cacat de frunza cu roti, iar acusica ia se pregatesc pentru sarbatoarea "Ziua Portilor Deschise", organizata la toate marile institutii de cultura, de la Aiud, Poarta Alba, Gherla, via Rahova de Maxima Siguranta !
      Zeii sa ne aibe in paza !

      Ștergere
  4. Buey, liber la muie, de 5***** !
    Ca eo trebo sa-mi reiau programul de caca-pisiu, cu potaia ! S-a dus boereala mea, de pe vremea patului de spital, cand n-avem griji, n-aveam presiune...
    Mai un film, mai un leptop pe 6, mai un crac de asistenta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Klaus Iohannis,vrea sa linisteasca apele!
    Va aduce el, candva si DOVEZILE!
    ---------------------------------------------
    Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit în premieră despre copiii adoptați în anii '90 de o familie din Canada, cu ajutorul său și al soției sale.

    Liderul PNL a afirmat, duminică seară, că a aflat "cu certitudine de 100%" că acei copii "sunt bine merci, sunt oameni adulţi, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor", fapt pe care îl va putea dovedi cu acte.

    "A venit echipa domnului Ponta şi a minţit că eu aş fi traficat copii, că aş fi vândut copii, că acei copii pe care i-a înfiat o familie de canadieni la începutul anilor '90 ar fi fost duşi acolo pentru organe şi alte prostii. Este aceasta o minciună ordinară (...). O să vă spun ceva în premieră: pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate că nu era în niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba instituţiilor statului. M-am interesat şi am aflat cu certitudine de 100% că acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulţi, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, şi această afirmaţie a fost o mare minciună ordinară. Şi la momentul potrivit pot să dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte", a declarat Klaus Iohannis, la B1 Tv, citat de Mediafax.

    Întrebat dacă se referă la o acţiune în instanţă, primarul Sibiului a răspuns: "Acum vorbim despre campania electorală, nu ce va fi după campania electorală".

    - See more at: http://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-prima-reac-ie-dupa-acuza-iile-de-trafic-de-copii_458884.html#sthash.CCVkiV84.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit niste lindicuri prin posta electronica, cu atentionarea de a baga seama cum o sa arate, strans unit, poporeanu romanesc, de luni incolea !
    Cel mai bine se optserva pe la min 1 si9 ceva secunde !
    Pentru neinitiati: la tromboane baga meserie contratorpilorul Tiberila Fratiu !
    Deci, cam asa va hi laiful, de luni ! Sudati ca lumea, nu cacaturi de astea Iohanesburgice !
    ===================================
    http://www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA
    ======================================

    Fain, nu ? Pedelici, cu penelici, strans uniti cu fesenei si pesedei, imbratisati cu unepericii peremizati si cu baseii poponari...

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey, ce paranghelii se trag in umeurile de artilerie terestra ! Sinpozeoane, depuneri de coroane, zioa poartelor deschise...
    Ioi, mai e umpic si urmeaza adunarea intregului personal, la clubul unitatii, ca da comandantul un piscot...au aprobare dela esalon !
    Greul urmeaza pe 12, cand e si zioa Mestemeului si a topogeografilor militari, astia de s-au ocupat de parcelarea lanurilor de barabule si cucuruz, dupa Marea Lovitura de Stat din Decembre , si zioa cercetasilor...
    E grele fratilor ! Sa-i vezi pe palmasii astia de la mesteme, miercuri, cand ii tine mai toata ziua in sala mare de festivitati, ca sa le clampaneasca unii despre rezultatul razelor de luna asupra galosilor de guma, iar ei au mapili pline de hartzoage, cu termen de executare pe 12 la pranz ! Sa-i vezi cum se foiesc in scaune...
    Las ca stim noi, ca doar am facut armata la meapene, nu la ceape !

    RăspundețiȘtergere
  8. Pese: pe surse, am aflat ca domnul ministru pregateste niste prime consistente, de 1 decembrie, pentru ostasii patrei care apara democratia in Afganistan Bici, pentru modul cum si-au exprimat optiunile de vot !
    Per total, parca a esit foarte bine, nu ? Fro 180 her Galus si fro 60 Michi Maus Pesedila, nu ? Canu mai tin minte...
    Am aozit de la cineva ca domnul ministru a si fost deja felicitat, ierarhic, de domnul vicepremier si cumatru re-reevaloat, pentru rezultatele de ecsceptie !
    Ai dreacu apevisti, nu mai vor IPI in program.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iisus a fost căsătorit cu o prostituată, Maria Magdalena, şi a avut doi copii, conform unui manuscris cunoscut drept "Evanghelia pierdută", potrivit metro.co.uk.

    Dezvăluirea a fost făcută după ce Evanghelia, care datează de peste 1.000 de ani, a fost tradusă din limba aramaică.

    Manuscrisul, care se află la British Library, cea mai mare bibliotecă publică din lume, menţionează şi numele urmaşilor lui Iisus şi dacă aceştia au avut copii de-ai lor, mai scris site-ul britanic metro.co.uk.

    Zvonurile conform cărora Iisus a avut o relaţie cu Maria Magdalena există de secole bune, mai ales că cercetătorii au descoperit că numele femeii apare foarte des în Evanghelii.

    Maria Magdalena este menţionată ca fiind prezentă la momentele importante din viaţa lui Iisus în toate Evangheliile, iar Luca o numeşte o "femeie păcătoasă".

    Deşi unii cercetători spun că rolul ei nu e atât de important, experţii Barrie Wilson şi Simcha Jocobovici, care au tradus manuscrisul din limba aramaică, susţin că ea a fost căsătorită cu Iisus.

    Toate detaliile privind acest manuscris vor fi făcute publice miercuri, în cadrul unui conferinţe de presă.
    ==================================

    Stiam eo ca shmekeroiul a dat oleaca la buci, insa uitai sa va spun ! Pai ce, el n-a fo om, ca toti barbatii ?
    Sau, sa ne spuna domnul Zdrongaru, care-i de meserie istoric ( si sindicalist sef cls.1-3), cat de sfant poate fi domnul Stefan cel Mare, cunoscut ca un betiv notoriu si un futangiu de prima mana, de-a trecut prin pula 3 sferturi din domnitele Moldovei, plus cateva sute din provincie !
    Eo parke stiam ca sfintii e imaculati, e ca niste ingerasi ! Acusica imi spuneti ca si Gisus a bucifalit ?
    Buey, da poponarii aia de la Vatican, care fac secs gaozabil, pe bani, stiu ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Băi PMT, tu ştii de Zîoua MSTM-ului cine va fi invitat special? Orzeţaţă băă rapănule!!! Cică îl ea cu iel şi pe Motănelul Căcăcios ot Hurziceni, că fost-au amîndoi colegi de zbor făr" de motor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie nu ti-e rusine de atitudinea ta,mai ales la varsta asta?Cum ar fi sa citesca nepotii tai ,urmasii curvelor din familia ta?

      Ștergere
    2. Tigri2 cu-n koy de la 12:35, vrei cumva ceva sa-mi lingi?

      Ștergere
    3. Da mai dobitocule,am sa-ti"frig'un pumn intre ochi daca cumva te voi intalni vreodata.

      Ștergere
    4. Tigri2, sa-mi frigi melu chelu si sa-mi bei oauale!

      Ștergere
  11. @PMT
    Mai stii ceva de Mr.Berleanu?Cp.IV parca?

    RăspundețiȘtergere
  12. Procurorul general al Directiei Nationale Anticoruptie cere aviz de la presedintele Romaniei pentru inceperea urmaririi penale fata de fostul ministru de Interne, Cristian David, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si spalare de bani.

    Exista suspiciuni ca David, ministru de Interne din partea PNL in perioada 5 aprilie 2007 - 22 decembrie 2008, ar fi primit 500.000 de euro pentru ca o persoana sa primeasca titlul de proprietate asupra unui teren de 15 hectare din Buzau.

    "Laura Codruta Kovesi a transmis procurorului sef al Parchetului General referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii presedintelui Romaniei pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Cristian David", se arata intr-un comunicat al DNA.

    Potrivit DNA, Cristian David ar fi pretins, in anul 2007, iar la data de 1 februarie 2008 ar fi primit suma de 500.000 de euro, de la un denuntator.

    Basescu aproba cererea DNA de incepere a urmaririi penale fata de Cristian David

    "Fostul ministru ar fi luat banii pentru a-si exercita atributiile de indrumare si coordonare a activitatii prefectilor intr-o modalitate care sa asigure emiterea, de catre Comisia judeteana, pentru stabilirea dreptului de proprietate, a titlului de proprietate asupra unui teren de 15 ha aflat in intravilanul municipiului Buzau.

    Totodata, pentru a masca originea sumei primite cu titlu de mita si pentru a evita tragerea la raspundere penala, ar fi fost incheiate mai multe contracte de vanzare - cumparare, avand ca obiect tranzactii imobiliare fictive intre persoanele implicate in savarsirea infractiunilor de coruptie", se mai arata in comunicat.

    Urmarit penal intr-un alt dosar

    La 5 martie anul acesta, Cristian David a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostinta ca a fost inceputa urmarirea penala pe numele lui si ca are calitatea de suspect.

    DNA ceruse aviz de la presedinte pentru urmarirea penala a lui Cristian David, avand la data faptelor functia de ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni, pentru abuz in serviciu sub forma participatiei improprii, uz de fals si fals in declaratii, care ar fi fost facute pentru a justifica 60.000 de euro.

    http://www.ziare.com/cristian-david/stiri-cristian-david/dna-cere-urmarirea-penala-pentru-un-fost-ministru-de-interne-acuzatii-de-mita-si-spalare-de-bani-1332386?

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15303&_PRID=ag

    Comunicat de presă
    (5 noiembrie 2014)

    Ref.: Decret de decorare semnat de președintele României, domnul Traian Băsescu
    Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat miercuri, 5 noiembrie a.c., decretul de decorare a mai multor militari cu prilejul Zilei Statului Major General.

    Astfel, cu prilejul Zilei Statului Major General, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile şi înaltul profesionalism dovedite în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, domnului Lazăr Valentin-Titi, Ordinul Naţional „Pentru Merit” - în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari domnului colonel Badea Gheorghe şi domnului colonel Călin Florentin-Laur, Ordinul Naţional „Pentru Merit” - în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, domnului contraamiral de flotilă Frăţilă Tiberiu, Ordinul „Meritul Sanitar” - în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, doamnei dr. Ilieş Ileana-Luminiţa, Ordinul „Virtutea Militară” - în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, domnului colonel Ciorăşteanu Stănel şi domnului colonel Stoicheciu Ştefan, Ordinul „Virtutea Militară” - în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, domnului general de brigadă Tărpescu Ovidiu-Ionel şi domnului colonel Paraschiv Nicu şi Ordinul „Virtutea Militară” - în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari domnului colonel Lăpădat Dan-Angelo, domnului colonel Vavură Veronel-Cristian, domnului colonel Vişănescu Marian-Romeo, domnului locotenent-colonel Alexandrescu Mihai-Bogdan şi domnului maior Chelărescu Constantin-Daniel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asemenea, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Crucea Naţională „Serviciul Credincios” - clasa a III-a, cu însemn pentru militari, domnului plutonier-adjutant principal Abrudan Sorin-Daniel, Crucea Naţională „Serviciul Credincios” - clasa a III-a, cu însemn pentru civili, doamnei Itu Aurora şi doamnei Vîlcu Liliana, Medalia Naţională „Serviciul Credincios” - clasa a II-a, cu însemn pentru militari, domnului plutonier-adjutant Toma Ionel, Medalia Naţională „Serviciul Credincios” - clasa a III-a, cu însemn pentru militari, domnului plutonier-adjutant principal Dumitraşc Vasile şi doamnei plutonier-adjutant principal Voinea Veronica, Medalia Naţională „Serviciul Credincios” - clasa a III-a, cu însemn pentru civili, doamnei Brumă Luminiţa, doamnei Lincă Filofteia, domnului Taudor Florea şi domnului Vulpe Marian, Medalia Naţională „Pentru Merit” - clasa a III-a, cu însemn pentru militari, domnului maistru militar principal Buhoci Gicu, domnului maistru militar principal Lică Ioan şi domnului plutonier-adjutant Grigore Dumitru, Medalia Naţională „Pentru Merit” - clasa a III-a, cu însemn pentru civili, doamnei Dufuor Victoria-Larisa, doamnei Gal Maria-Ioana, domnului Jurca Iulian-Gheorghe, domnului Pleşa Florian şi domnului Popa Teodor, Medalia „Meritul Sanitar” - clasa I, cu însemn pentru militari, domnului plutonier-adjutant principal Mocanu Eugen, Medalia „Meritul Sanitar” - clasa a III-a, cu însemn pentru militari, doamnei plutonier-adjutant principal Arnăutu Luminiţa, Medalia „Meritul Sanitar” - clasa a III-a, cu însemn pentru civili, doamnei Petru Florina-Carmen şi doamnei Slevoacă Cristina, Medalia „Virtutea Militară” - clasa I, cu însemn pentru militari, domnului plutonier-adjutant principal Lepădatu Sandu, Medalia „Virtutea Militară” - clasa a II-a, cu însemn pentru militari, domnului plutonier-adjutant principal Chiriac Dumitru-Gabriel, domnului maistru militar - clasa I Lac Crăciun şi domnului plutonier-adjutant Vlăducă Neculae, Medalia „Virtutea Militară” - clasa a II-a, cu însemn pentru civili, doamnei Mitran Simona, Medalia „Virtutea Militară” - clasa a III-a, cu însemn pentru militari, domnului maistru militar principal Bălan Gheorghe, domnului plutonier-adjutant principal Grigore Florian, domnului plutonier-adjutant principal Micu Marian, domnului plutonier-adjutant principal Stoica Florin, domnului plutonier-adjutant Rusu Costel, domnului plutonier major Turcoman Iulian-Dan şi domnului plutonier major Vasluianu Ionel şi Medalia „Virtutea Militară” - clasa a III-a, cu însemn pentru civili, doamnei Achim Rodica şi domnului Ileană Ioan-Pamfil.

      Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, domnul Mircea Dușa.


      Departamentul de Comunicare Publică
      05 Noiembrie 2014
      =================================
      Ordinul national "pentru merit" contratorpilorului Tiberila Fratiu Erga Omnes, ala de ne-a umplut de cacat, pe toate posturile de teve, in direct !
      Zborsitul ala de activist utecila, care a fofilat-o toata viata numai pe la cursuri, dupa ce a luat un sut in cur, pe buna dreptate, si trimis la dracu pe statul M, a devenit medaliat national !
      Mai tineti minte cum urla, turbatul, in direct, la telefon, impotriva penzionarilor ?

      Ștergere
  14. http://www.mapn.ro/cpresa/14666_Ministrul-ap%C4%83r%C4%83rii-na%C5%A3ionale-va-participa-la-aniversarea-Colegiului-Na%C5%A3ional-Militar--Mihai-Viteazul-

    COMUNICAT NR. 294
    Data: 06.11.2014

    Ministrul apărării naţionale va participa la aniversarea Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul"
    Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, va participa vineri, 7 noiembrie, de la ora 10.00, la aniversarea Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia.

    Colegiul militar, care împlineşte 95 de ani de la înfiinţare, are ca obiectiv principal formarea candidaţilor pentru învăţământul militar superior şi postliceal. În anii 2006 şi 2012, unitatea de învăţământ a obţinut certificatul de "Şcoală Europeană", o sală de clasă primind denumirea de "Robert Schuman", iar în anul şcolar 2013-2014 a primit calificativul "Excelent" din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar.


    Biroul de Presă
    ============================================
    Treaba cu liceele astea militare sta cam asea: tragi pe coate si genunchi 4 ani, ca idiotul, ca sa intelegi de ce a tinut neaparat Ion al Glanetasului ca sa-i traga un tock de pula noduroasa Anei, apoi mai dai cica si un examen la academie, unde-ti mai futi 4 ani din viata, pentru ca, intr-un final fericit, sa te vezi mandru sublocotenent, cu o solda de mucea, la Depozitul Mixt Chiloti-Izmene Vartescoiu ! Cu putin noroc, ciupesti si banii pe chirie !
    O pui repede d-un futai, te-nsori, faci credit pe viata la banca ca sa-ti iei o panarama de casa, ca pecereul nu mai e ca sa-ti dea moca, si ai rezolvat-o cu malaiul, cat traiesti !
    Mai ramane o singura problema: cand te intorci din uichend, la cazarma, constati ca ai un coleg nou, locotenent sadea, provenit prin fel de fel de filiere marca "Izmanarul", absolvent al liceului Gusti Dimitrie si al facultatii universitare Biosfera de Nord, ori Spiritu Haret, la foarte mare distanta, care habar n-are ce-i ala cuc, ba, e chiar asa de bou incat, atunci cand ii spune cineva sa-si aranjeze cucul, el incepe sa-si mute mandravela in izmene !
    Daca nu va vine a crede, intrebati-l pe locotenentul Alexandru, ala de-a loat mue exact pe aceasta tema !
    Bine, fenomenul nu este general, sunt doar cateva mii de cazuri reale si palpabile, la nivelul intregii noastre ostiri, de fro 3jde mii de tilicari !
    In esenta:
    1.Iti futi anii de copilarie de pomana !
    2.Prea multi ani de restrictii pentru o meserie de cacat, platita execrabil
    3.Volumul urias de materie pe care te obliga sa-l incapacitezi, nu-ti foloseste la nimica. Cultura generala, in ziua de azi, e vax albina ! Exemplu concret ? Uitati-va la mine. 80 la 100 din ce am studiat in leme nu mi-a folosit la absolut nimic in viata ! Zero absolut.
    4.Exista riscul urias ca STATUL sa-ti traga o muie, pe parcurs, de sa nu te vezi ! Concret, vezi cazul meu: statul m-a ademenit sa urmez liceul militar, ca-mi da izmene cu lampas rosu gratis si-mi asigura o penzie de stat pe masura, inclusiv onoruri militare cu salve de pusca si cu cai mascati si, cand colea, m-a futat la curul gol !

    Asea ca nu vad nica fenomenal in chestiile astea cu bacul loat 100 la 100 prin lemeuri, ca se face carte, ca te face barbat, iar pe fete curve, bla, bla, ca a luat calificativ maxim de la ARACIP, ca nush ce clasa a primit denumirea onorifica de "Terente-fut bine si apasat la cioc", bla, bla !

    Bine ca m-au ferit zeii de frun gand de asta, sa-mi dau odraslele pe la leme, ca sa duca mai departe traditia familiei !
    Doamne feri, de parca n-ar ajunge un calic in familie, imi mai treboiau si urmasi tilicari, ca sa le frec izmenele de Ripstop in cur, de unsoare !

    RăspundețiȘtergere
  15. Hop, hop si earasi hop,
    Cu 7 uarp avand viteza
    Sa me-o loati umpic la ceoc
    Si apoi oleaca-n freza !

    Atentie, se deschide usile !

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey, v-ati gasit frun consatean, p-acolea, pe la medaliatii neamului, ca sa-l spoliati de-o tuica, de-o bere, ceva acolo ?
    Buey, tot mai valoroase e ale mele, majioritatea cu semnatura stantata a lu NCeausescu ! I-am zis babornitei ca dupa solemnitatea de culisare la cuptior, sa le doneze la astia de merg de Anul Nou cu capra, ori cu tapul, ca sa se maskeze in jenerali adevarati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tara arde, iar baba se piaptana!
      PMT, nu ne aburii cu "tinichele"!
      Te-ai descalificat ori te-au prostit astia,
      care instiga pe fata la razbel civil?

      Ștergere
  17. Revoltător!
    Iohannis nu se delimitează de extremistul Tokes
    ================
    Susținerea oferită de extremistul maghiar Laszlo Tokes pentru candidatul PNL-PDL în cel de-al doilea tur al prezidențialelor a fost primită cu bucurie de către Klaus Iohannis. Acesta i-a mulțumit călduros pentru sprijin lui Tokes printr-un mesaj pe Facebook.

    Europarlamentarul maghiar Laszlo Tokes și-a anunțat sprijinul pentru Klaus Iohannis prin prisma faptului că prezidențiabilul PNL-PDL va rezolva idealurile secuilor din Transilvania.

    "Suntem convinși că dl Klaus Iohannis va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania", a declarat recent Tokes. Iar ca răspuns la susținerea maghiarilor, Iohannis a afirmat „Le mulțumesc domnilor Tokes și Szilagyi pentru sprijin și încredere!".

    http://www.b1.ro/thumbs/int/2014/11/04/-126001.JPG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, iar ?
      Ca am mai injurat fro 2 ore, acu cateva zile, pe "stirea" asta veche, ca tabla de pe casa !
      Sa m-apuc iar de dat muie lu Falus Grohabis & Co de bozgoroi ?
      Buey, m-am saturat, iar le jeo deja son fe !
      Eo ma gandesc la ce-o sa fie, in epoca asta baronica, ce se optserva dejea la orizont, nu la ce cacat or mancat 2 bozgoroi capiati si turbati de ura, impreuna cu un fonfanit !

      Da dake trebo musai sa-njiuram, tu zice, ca eo mintenas ma pun pe treaba ! Specialitatea mea e muia !

      Ștergere
  18. Buey, oare ne-o baga muine, pe card, doamna Lupul ? Ca cam ar hi cazul sa ne-o bage...

    RăspundețiȘtergere
  19. @PMT
    Ai facut tu LMul cum am facut eu scoala de maici virgine de pe centura.Indiferent cate privatiuni au fost in timpul si dupa sa stii ca eu am fost mandru de aceasta institutie,am fost multumit de cariera si sunt multumit de pensie...acuma or fi alte vremuri,este mult mai simplu si mai usor.In fine ,esti un trombonist sadea,ai "stofa" de 'smecheras" de Dambovita.Sa fii iubit si fericit !Sa le "mananci"penzia inca o jumatate de secol,atata cate este ,mica / mare,'tare" sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai di pula mea, cat am frecat cu rasketa aia de sarma si cu bucata de postav la piedestalul din clasa !
      Plus ca mai faceam si suplimentare, pe la astia din anul 3 si 4, pe motiv ca depaseam dunga neagra, cand treceam holul central, spre laboratoare !
      Ai di capu pulii mele !

      Ștergere
  20. Iara minte asta ca un porc ! Ma rog, nush ce legatura are mintitul cu porcul, insa merge !
    ========================
    Catre,
    1. PRESEDINTELE PSD SI COPRESEDINTE USL

    2. PRESEDINTELE UNPR SI COPRESEDINTE USL

    3. PRESEDINTELE PC SI COPRESEDINTE USL

    4. PRESEDINTELE PLR SI COPRESEDINTE USL



    Domnilor presedinti,

    Felicitandu-va pentru refacerea si reinregistrarea USL,

    Reamintindu-va ca SCMD a incheiat in nume propriu si in numele societatii civile organizate in CNSC un acord de colaborare cu USL, la 14 iulie 2012, in scopul readucerii Romaniei pe calea democratiei euroatlantice,

    Reamintindu-va, de asemenea, modul exemplar in care SCMD si aliatii sai si-au onorat angajamentele asumate,

    Va supunem atentiei o chestiune care framanta, in actuala campanie electorala, peste un milion de votanti, cat reprezinta militarii, politistii, jandarmii, pompierii militari, lucratorii ISU si cei din serviciile de informatii, functionarii publici cu statut special, activi, in rezerva si in retragere, ei si familiile lor - Legea pensiilor militare de stat.



    Solicitata nu din ratiuni financiare, ci pentru redobandirea de catre militari a statutului si a demnitatii lor prin abrogarea legislatiei basiste antinationale si antieuropene care ii priveste, aceasta lege a stat in faza de proiect in atentia guvernelor dvs. peste doi ani si jumatate. Urmand a fi dezbatut in Camera Deputatilor si trimis spre promulgare in perioada 1-7 octombrie a.c., proiectul a ramas in suspensie, ca si alte trei proiecte ce-i priveau pe aliatii nostri, datorita implicarii anticonstitutionale a Legislativului in campania electorala de alegere a presedintelui Romaniei.



    Somati de catre camarazii nostri activi, disponibilizati sau trecuti in rezerva si in retragere, aflati inca sub incidenta a 7 legi basiste contradictorii, va adresam, in perspectiva votului decisiv de duminica, 16 noiembrie a.c., legitima intrebare, de al carei raspuns depinde si soarta noastra si a Tarii: cand va apare Legea pensiilor militare de stat?



    In asteptarea raspunsului, va asiguram, domnilor presedinti, de intreaga noastra consideratie.



    PRESEDINTELE SCMD,

    Col. (r) dr. DOGARU MIRCEA
    =================================
    Ii doare la basketi pe copresedinti de Zdrongaru si de sindicatul lui de rapciugosi, care functioneaza ilegal, in afara statutului !
    Auzi la cracanat, cica el se erijeaza in reprezentantul a 1 milion (nu mai putin) de votanti !
    Buey bortos libidinos, care 1 milion, daca tu mai ai, prin panarama aia de sindicat, doar inca fro 1800 de cotizanti fraieresteni ? Astia, nici cu neamurile rasneamurilor lor, pe trei generatii, nu fac 1 milion !
    Jalnic de penibil ! O tot fute cu societatea aia civila, da nu-l baga nimenea in sama !
    Buei, du-te de te culca, ca daca te prind prin Pajurei te-am facut la portofel !
    Asea semimort, cum is !

    RăspundețiȘtergere
  21. Planul PDL-Basescu, de INTRONARE Johannes cu forta, prinde contur!
    Sub preiunea tupeului/fortei... prima VICTORIE!
    Urmeaza... ANULAREA... votului alegerilor!
    Urmariti cu ATENTIE... FILMUL este in derulare!
    ***********************
    Manifestatiile din tara si de peste hotare legate de dreptul la vot al romanilor din diaspora au produs un prim efect: ministrul de Externe, Titus Corlatean, si-a dat demisia luni dimineata. Prim-ministrul Victor Ponta a facut si o propunere pentru conducerea MAE, in persoana fostului director SIE si candidat la prezidentiale Teodor Melescanu.

    Corlatean si-a depus mandatul din fruntea diplomatiei romane, in contextul nelamuririlor cu privire la infiintarea de noi sectii de vot in strainatate, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.

    Premierul Victor Ponta a declarat, la aproape 3 ore de la anuntul facut de Corlatean, ca a trimis catre presedintele Traian Basescu propunerea lui Melescanu, urmand ca seful statului sa stabileasca ora la care noul ministru isi va depune jurmantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basescu, cu glasul inecat... tremurand de... l-a "numit"/desi nu l-ar fi numit... pe Melescanu! Dar... nu va lasati pacaliti! Razboiul continua cu si mai mare... verva! PDL/acl... nu se lasa... nu vrea si nu vrea! Discordia este din nou,semanata peste tot!Privilegiile sunt atat de mari... Cum dreak sa renunti? Mai zornaie si catusele...

      Ștergere
    2. Titus Corlățean a ales să demisioneze pentru că este presat să încalce legea prin solicitările de suplimentare a secțiilor de votare din Diaspora. Aceasta e varianta susținută de social-democrați, care precizează că demisia lui Corlățean nu a fost o mișcare tactică a partidului. Motivele care stau la baza deciziei diplomatului ne-au fost sintetizate astfel de surse din PSD: "Vreți să-mi faceți dosar penal? Îmi dau demisia".

      Surse din PSD au declarat pentru DC News că Titus Corlățean a vrut să evite riscul unor probleme penale, cu care, de altfel, a fost amenințat de lideri ai Opoziției. În opinia social-democraților, solicitările privind suplimentarea secțiilor de votare din străinătate reprezintă presiuni asupra Justiției, întrucât 5 membri ai Biroului Electoral Central sunt judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție.

      În afară de legislația din România, o altă problemă în chestiunea măririi numărului secțiilor de votare este cea a legilor și procedurilor interne din țările unde votează românii. Surse social-democrate spun că în state precum Germania și Franța, solicitările privind suplimentarea secțiilor în afara ambasadelor și consulatelor trebuie făcute cu 90 de zile înainte de data scrutinului.

      O instituție cu rol important în materie de supraveghere și coordonare electorală este Autoritatea Electorală Permanentă. Surse din PSD acuză AEP că "doarme în ghete". Ele spun că Autoritatea nu s-a mobilizat, când ar fi putut, de exemplu, să ceară numărul românilor din Diaspora pentru a estima de câte secții și cabine de vot este nevoie.

      - See more at: http://www.dcnews.ro/culise-din-psd-motivul-din-spatele-demisiei-lui-corla-ean-de-la-mae_458928.html#sthash.exwET5K4.dpuf

      Ștergere
    3. Autoritatea Electorală Permanentă: cu ce se ocupă, cine o conduce
      ==========================
      Atribuțiile AEP, conform site-ului oficial: "Autoritatea Electorală Permanentă este o instituţie administrativă autonomă fundamentală a statului român care urmăreşte organizarea şi desfăşurarea operaţiunilor electorale, în scopul asigurării condiţiilor corespunzătoare de exercitare a drepturilor electorale, a egalităţii de şanse în competiţia politică, a transparenţei în finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale".

      AEP este condusă din mai 2012 de Ana Maria Pătru, figură controversată prin prisma legăturilor sale cu tabăra Traian Băsescu. Anterior numirii la AEP, ea a fost vicepreședinte al PDL Vâlcea. Într-un articol profil al Anei Maria Pătru, Jurnalul Național scria că fosta democrat-liberală "a devenit 'celebră' în iunie 2009, după alegerile europarlamentare. Acum trei ani, în seara duminicii de 7 iunie, când nici nu se răciseră bine urnele europarlamentarelor, Ana Maria Pătru a găsit de cuviinţă să sărbătorească împreună cu preşedintele Traian Băsescu la restaurantul Pescăruş succesul mezinei Elena, cunoscuta ca şi EBa, aleasă europarlamentar. Şi-a făcut apariţia în local o dată cu toată gaşca de pedelişti condusă chiar de fostul premier Emil Boc. A luat loc la masa preşedintelui, lângă Monica Iacob Ridzi şi Vasile Blaga, iar în zonă se mai aflau Cristian Boureanu, Cristian Preda, Elena Udrea, Emil Boc, Traian Băsescu cu soţia Maria şi fiica lor Eba. Atacată că s-a dus la chermeza cu pricina, s-a spălat repede pe mâini spunând că era în timpul său liber".

      - See more at: http://www.dcnews.ro/culise-din-psd-motivul-din-spatele-demisiei-lui-corla-ean-de-la-mae_458928.html#sthash.exwET5K4.dpuf

      Ștergere
    4. Huooooo ! Sa-nceapa debasificarea ! Mana pe ciomege si la cap, la pedelici, ca la sarpe !
      Numai la cap !
      Eote cu ce gasca de borfasi a gasit ea, de cuiviinta, sa sarbatoreasca ! Cu toti buhaii nationali, de-au pus tara pe kituci !

      Buey, cand dreacu mai scapam de haita asta ?

      Ștergere
    5. Never, PMT!
      Astia nu pot fi starpiti!
      Sunt mai rau ca pirul!

      Ștergere
  22. Hai la lupta cea mari
    Rob cu Boc sa ne unim
    Si pe burgundul Klauss
    La vorba sa-l starnim
    Sariti blonde si brunete
    Cu tangutzele-n protzap
    Moldovence PSDiste
    Sariti sa le dam la cap
    Dezbracatzi chilotzii-n vine
    Si le batetzi curul gol
    C-asa este-n tziganime
    Sau cand base e mathol.
    Bate vant a puscarie
    Confiscare de averi
    S-a dus viatza cea frumoasa
    Cu placeri si cu muieri
    Punetzi curul la bataie
    Politruci banditzi,burtoshi
    Va apune dominatzia
    Boshorogi libidinoshi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Kum pula lu' kalu s-a inhaitat Klausica cu gasca lui baselu,eu as dori sa iasa klaus presedinte din doua motive1.sa scapam de pericolul ciumei rosii cu toata gasca de POLITIHOTI,sa li se confiste averile si sa-i trimita cate o saptamana in Tahiti
    2.sa porneasca motorul economiei,sa vina investitorii...dar...
    facand o extrapolare cu alaturarea lui WC Tudor alaturi de Ponta rezulta ,prin legea actiunii si reactiunii o alipire a cobrei Base de Johannis,cred ca acesti cadindati sunt turmentati,cum sa-ti faci aliati pe cei mai respinsi de popor???Asta nu inteleg si mai ca-mi vine sa nu ma duc nici duminica la vot,dar nici nu pot lasa niste pupatori de cadavre sa hotarasca soarta tarii.
    Asa ca sfatuiti-ma mai cordaci vestiti si mai gandicolaci ai lumii ce atitudine sa iau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ai vazut si auzit?
      Intreba unu azi, paciulea de penzii... c'aista intereseaza boboru...
      Buey, Iohannis a comis-o asta-seara...la Realitatea TV... buey, numa prostii a vorovit!
      Dar ce ne intereseaza... e ca penziile... gata! S-a hotarat!
      Or mai creste... la pu'i-vara!
      I'auzi, vericule! Fonctie de mersu'economiei,prostovane!
      Chestie pe care o mai zicea si ala micu... boc pe numele lui!

      Ștergere
  24. daca n-ai propriul creier,io zic sa stai capra(asta daca traduci cuvantul atitudine=pozitie,ca tot e la moda)
    DC
    PS Na ca mai vazui o usa shto:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC, lasa-l pe asta cu... atitudinea lui...
      Ia tradu tu... chestia asta a lu Iohannis...
      Cum zisa vericule cu "penziile"... le mai creste ori nu le mai creste?! Ori o sa videm iar austeritatea lu boc-basecu!? Aia... sti tu care... Cu taieri si impozitari... la ultimu leu!

      Ștergere
  25. ce ?au si pus botu' spalatii pa creiere la 5%??
    Las ca asa le trebo daca bosorogii apv-isti gandesc cu curu'
    DC
    Bai ce usi are adminu pa stritviu!.precis dashchid firma

    RăspundețiȘtergere
  26. Am constatat ca cei din activitate au o ura desavarsita impotriva noastra ,a pensionarilor militari,cineva le-a bagat in tartacuta ca din cauza platii pensiilor noastre nu au ei salarii ca lumea.In loc sa militeze pentru pensii k.lumea pentru cand or fi ei la rand ,ii fute grija de marimea pensiilor noastre.Auzi tu soldati facuti la minut,isi pun tot felul de ecusoane ,se inarmeaza cu smartfoane si se cred soldati androizi,ce doctrina pulii este acuma in vigoare ,ei cred ca razboaiele vor fi ca pe video sau ce?fara instructie pe teren ,fara transpiratie nu vor face nimic pe campul de lupta.ce-au realizat amerlocii pe unde au cucerit?O pula bleaga,ca pana nu pui p[iciorul si senila tancului nu esti stapan.Uite rusii,cate sute de tancuri au bagat in Ucraina,ce nu puteau sa borbandeze cm cu cm dar ce-ar fi castigat?Vai de Romania,Doamne fereste sa fim atacati de ORICINE ca praful se alege ,de ce ignoram istoria ,ce-au patit francezii si englejii daca au ignorat armata???Ce scut ,ce NATO ,ca daca ar fi ceva astia o s-om dea cotita si ne lasa iar in izmene in fata inamicului ,ca la Marasesti,Marasti,Oituz,ai di pula noastra ca prosti mai...sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  27. De curand,la un miting aviatic m-am intalnit cu o fosta colega pilot,colonel{comandor] si am intrebat-o cate ore de zbor are =870,la 24 de ani de zbor iar eu,am iesit la pensie la 20 de ani de zbor cu 3000 de ore,nemaivorbind de complexitatea misiunilor,stiti ce mi-a zis ,aproape cu lacrimi in ochi"dvs ati fost haiduci aerieni",pai daca nu te antrenezi,mult si constant,in toate conditiile[nu numai la aviatie] ce pretentii poti avea in caz real???

    RăspundețiȘtergere
  28. @22:19
    Neneee !!! MOS TEACA era un strateg desavarsit pe langa tine..... mai ales ca " nu puteau sa borbandeze"
    Vai de creierul de pula ce ti-a mai ramas:):)
    DC
    Bai ce usi are adminu asta.....io cre' ca-s de la kisseleff

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca intentionezi sa faci analize gramaticale apoi treci, intai,la propozitii simple,gen"Ma-ta-n cur te spala,vara"-cum caracterizezi sau analizezi"neneeeeeee!!!!!!" si cu n puncte de suspensie[se pun doar trei],etc,esti submediocru troscare.

      Ștergere
  29. ***dobitocule,intentionat am folosit"borbandeze",era o figura de stil cu subtilitati ca si "candindat",exprima nestiinta,necunoasterea in domeniu,stalcind cuvantul exprimi neincrederea in pregatirea celui despre care vorbesti...dar la prostia ta ce sa-ti "ezplic".Tu stii doar atata,mulge vaca,mulge-l pe tac-tu ca ma-ta are alcool in loc de lapte.Cu privire la compararea varstei mele ,daca doresti,ada o tanara din familia ta sa facem o proba si apoi sa vad daca mai ranjesti fasolea.

    RăspundețiȘtergere
  30. @22:31
    ai pus punctul pe "i"!
    Nici eu la RAA nu prea am reusit sa "borbandez" ca mos tagarta expiratul pulei PCR.Ne trebuia mult mai mult creier si sute si sute de ore de antrenament si chiar m-am descurcat modest fara sa "borbandez"
    DC
    Oaiii ce usi, ce adrese:)
    DC

    RăspundețiȘtergere
  31. @DC,tu stii bine cine sunt,tii cu ursul,de ce ma "ataci"?Sau ai gresit?

    RăspundețiȘtergere
  32. desigur "intentionat" esti prost. Se vede din limbajul de carutas....sau poate ai carat shpanul cu roaba pana sa ajungi sa ai si tu un dosar cu "origini sanatoase":)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dosar as fi avut eu un "filo"?Mai H'anonimus erectus rectus?

      Ștergere
  33. Ce naiba ,ne "doboram"si "borbandam'intre noi ca la rivolutiune Adancata >>Cobadin??De l-au doborat pe fostul nostru coleg Cpt.c-dor Serghei,fie-i tarana usoara !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri