Google Translate

luni, 17 noiembrie 2014

Klaus Werner Iohannis, Presedinte! Felicitari! Te uita cum ninge decembre, Nu râde... citeste inainte.


Alea iacta est !
Felicitari, popor roman!
Felicitari, Klaus Werner Iohannis !
Dumnezeu sa te ajute, electorat roman!
---------------------------------------------...
Admin Romania Megalitica - http://romaniamegalitica.blogspot.ro/ -

------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Te uita cum ninge decembre...
Spre geamuri, iubito, priveste --
Mai spune s-aduca jaratec
Si focul s-aud cum trosneste.

Si mâna fotoliul spre soba,
La horn să ascult vijelia,
Sau zilele mele -- totuna --
As vrea să le-nvat simfonia.

Mai spune s-aduca si ceaiul,
Si vino si tu mai aproape; --
Citeste-mi ceva de la poluri,
Si ninga... zapada ne-ngroape.

Ce cald e aicea la tine.
Si toate din casa mi-s sfinte; --
Te uita cum ninge decembre...
Nu râde... citeste inainte.

E ziua si ce intuneric...
Mai spune s-aduca si lampa --
Te uita, zapada-i cât gardul,
Si-a prins promoroaca si clampa.

Eu nu mă mai duc azi acasa...
Potop e-napoi si nainte,
Te uita cum ninge decembre,
Nu râde... citeste inainte.


Decembre de George Bacovia
---------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

61 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Candidatul ACl, Klaus Iohannis, a câștigat alegerile prezidențiale din România, potrivit majorității sondajelor de tip exit-poll publicate după închiderea votului în ţară. Este de așteptat ca în diapora Klaus Iohannis să fie câștigător detașat. De alfel, Victor Ponta și-a recunosct înfrângerea într-un scurtă declarație publică pe care a făcut-o în jurul orei 23.00.

    UPDATE ORA 23.00: Victor Ponta a declarat, duminică seară, după ora 23.00, că poporul are întotdeauna dreptate, precizând că l-a sunat pe Klaus Iohannis, pe care l-a felicitat pentru victorie. “Poporul are întotdeauna dreptate. L-am sunat pe domnul Iohannis, l-am felicitat pentru victorie şi eu şi toţi colegii mei, cât timp vom fi în poziţii publice, ne vom face datoria faţă de ţară. În rest, am spus, poporul are întotdeauna dreptate şi e normal să fie aşa şi îmi doresc un singur lucru, ca să înţelegem că suntem o ţară democratică şi, aşa cum eu accept rezultatul, sper să-l accepte şi cei care vor să protesteze şi nu au de ce să protesteze”, a spus Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..."poporul are întotdeauna dreptate, "

    Tot asa spune Ponta din 2009 incoace de cind poporul a spus ca vrea parlament unicameral si doar 300 de parlamentari.

    RăspundețiȘtergere
  4. marți, 8 decembrie 2009
    Blestemul din Decembre!
    Te uita cum ninge decembre...
    Spre geamuri, iubito, priveste --

    Te uita cum ninge decembre...
    Nu râde... citeste inainte.

    E ziua si ce intuneric...

    Eu nu mă mai duc azi acasa...
    Potop e-napoi si nainte,
    Te uita cum ninge decembre,
    Nu râde... citeste inainte.

    Decembre,Bacovia
    _______________________
    Dumnezeu să te ajute să faci bine,
    popor român!
    Publicat de Admin, Romania Megalitica la 01:06
    =========================================

    Lasa uai, nu mai hi bosumflat. N-am mai avut noi asea bunaciune, de la Carol Unu De Hopentzolern Meohengladbah de Zigmaringhen Shalke 04 !
    Sa vezi cum ne uneste asta, ca tataia Ferdinand !

    Uraaaa, traiasca peneleul !
    Cornel Dobritoiu prim ministru la aparare vrem !

    RăspundețiȘtergere
  5. Primele masuri pe care trebo sa le ia guvernul Plagiatore, imediat:
    -anularea ordinului de zi cu remunerarea urlatorilor bisericali si recuperarea urjenta a sumelor acordate acestor maimutoi, pentru a fi introduse in bujetul pe 2015, la cheltuieli de modernizare a scoalelor, care inche mai au cacastoarea in fundul curtii, la 425 de m de intrarea elevilor;
    -retragerea de indata a milioanelor de euro date ca pomana pe la catedrale si biserici, din FONDUL DE URJENTA al guvernului, si realocarea banilor pentru construirea si dotarea unui super-mega spital in Birtolomeu Gara, care sa functioneze ca ala din zerialul "Doctor Haus", concomitent cu impozitarea tuturor veniturilor obtinute de BOR, incepand de la salarii, lumanari, chiciurile de se vand pe la manastiri, mertzane tze classe;
    -declarea prohibitiei pe teritoriul Moldovei, care, din motive de coma alcoolica profunda n-a nimerit usa caminului coltoral, unde ierea urna

    Hop si hop, Goprea a loat-o la ceoc, ceea ce nu-i chiar rau ! Izmanarul se si vedea, de jea, seful securitatii nationale a statului, falanga "filaizeri ciripitori".

    Uraaaa, uraaaaa, DREPTATE PANA LA CAPAT !

    RăspundețiȘtergere
  6. @Admin
    De ce mi-ai sters poezia?Nu avea nimic indecent in ea,doar niste adevaruri care te cam dor,de ce nu joci cinstit?>Acuma am inteles ca tu esti in spatele unor anonimi care improasca cu noroi in toata lumea care nu-ti convine.Esti josnic Bazile sau te gandesti sa deschizi niste puscarii particulare pentru fostii baroni si imbogatiti ai politichiei trecute si sa-ti faci un mea culpa si ,cine stie,din sef sa nu ajungi primul client.Atentie ,cine umbla cu minciuna nu poate alerga prea repede caci are picioare scurte si bratul lung al legii o ajunge ,timpul este rabdator.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu iti propun sa inchizi cloaca asta de blog de doi bani ; asta pana nu te va inchide ea pe tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cloaca-i ma-ta ! In caz ca n-ai optservat ca te afli in biblioteca Academiei Romane, in Tezaurul Cultural National, uita-te la contoare ! Anglea, Gabon, Titi Caca, toti e aciulea ! Numai ca unii nu cred ca-s inca pregatiti ca sa se bage !

      Ștergere
  8. Halen tzu zamen, main her prezident:
    ====================================
    http://www.dcnews.ro/parodie-reac-ia-lui-hitler-la-vestea-ca-victor-ponta-a-pierdut-alegerile-video_459648.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Numa ce fusei cu potaea la caca-pisiu, de ma-ntalnii cu niste apevistii puley, cu niste muiane lungi, de zici ca nu le-a sunat ceasul de dimineata s-or scapat otobuzul la unitate !
    Buey, te doare bila, fiecare cu concluziile lui, fistecare detine cate un adevar despre cauza victoriei lu Michi Maus, dupa cum si ce a citit el pe net ! O idee de ici-sea, una de colo-sea...
    Dupa cum se manifesta lumea, bag sama ca sfarsitul e p-aproape ! A pesedeului uneperizat. Nu cre ca mai apuca 2016, iar daca mai traieste, asea in convulsii, pana atunci, o sa primeasca lovitura de gratie ! Ca grosteiul in zioa de Ignat, sa ma loati voi de carnat !
    Buey, care pula mea cea bleaga unbli cu cenzuroaia p-aciulea ?
    Te dreaq de te culca, daca esti nervos ! Lasa poporenii sa-si exprime bucuria, fiecare cum se pricepe, in proza, in versuri, in catrene ! Ce, Luceafarul, cand o loa razna de la sifilis, nu scria poezii nemuritoare cu mascari ? Poate-i si p-aciulea frun Luceafar, inca nedezvoltat...

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a decretat zi de doliu in puscarii......"pacat" de zecile de mii de puscariasi care pierd si ei posibilitatea de a iesi pe langa voiculesti si hrebenciuci:):) ....21000 au votat cu maimutoiu' sperand ca o sa iasa ca sa dea iar in cap la oameni.
    S-a ales prafu' de legea amnistiei si gratierii!! sa stea acolo la parnaie pana io-i gratia io si le-o creste par in palma.Las ca si asa multi romani traiesc mai prost in casele lor decat nemernicii din puscarii
    DC

    RăspundețiȘtergere
  11. De retinut, de urmarit, de dat mue !
    Se poate incepe kear de azi, kiar de nu a depus inca juramantul in linba romana, cu mana pe biblia protestanta de zioa a 7a !
    ===============================
    Promisiunile lui Klaus Iohannis:

    ECONOMIE:
    -Restrangerea prezentei statului in economie si intarirea rolului de garant al drepturilor constitutionale si al bunei functionari a economiei de piata.
    -Aderarea la euro trebuie sa fie, in viziunea lui Klaus Iohannis, "o adevarata ancora pentru disciplinarea politicilor economice, pentru predictibilitate si accelerarea cresterii economice".
    -Proaspatul presedinte pledeaza pentru dezvoltarea pietei de capital.
    -Iohannis intentioneaza sa mentina cota unica de impozitare, pe care o considera "o solutie corecta".
    -El anunta ca revenirea la TVA de 19% este "o prioritate absoluta".
    S-trategie fiscala: Descentralizare fiscala, punand capat presiunilor la care primariile sunt adesea supuse de catre Guvern. Structurile de control vor trebui adaptate si ele, astfel incat si la nivel local sa existe un control adecvat al coruptiei, in care cetatenii sa aiba un rol direct si mult mai mare asupra prioritatilor si calitatii cheltuirii fondurilor publice.
    -Obiective de infrastructura: Iohanis sustine elaborarea unui Plan de Dezvoltare Durabila pentru urmatorii 10 ani, care sa cuprinda atat obiectivele acoperite prin fonduri europene prin Acordul de Parteneriat, cat si pe cele care urmeaza a fi acoperite din bugetul de stat.
    -Fonduri UE: Candidatul ACL sustine restructurarea sistemului de gestionare a fondurilor europene, prin crearea unui corp de functionari de elita care sa monitorizeze si sa implementeze
    programele cu finantare UE, remunerati competitiv in functie de gradul de absorbtie a fondurilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. POLITICA EXTERNA:

      -Aprofundarea parteneriatului strategic cu Statele Unite, prin cresterea rolului, a greutatii Romaniei in NATO si, mai ales, in UE, prin eforturile de a intari, pe zona noastra, institutiile cu semnificatie de securitate nationala, un buget mai consistent al apararii, o armata mai puternica, servicii speciale cat se poate de puternice, pe deplin scoase din jocul politic partizan. Politica externa a Romaniei urmareste atingerea intereselor noastre nationale prin intermediul NATO si UE. Sustin neconditionat dezvoltarile de securitate si politico-militare din cadrul NATO si sunt adeptul unei Politici Externe si de Securitate Comune in cadrul UE. Cred cu tarie ca parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii, alaturi de calitatea de membru al NATO si al UE, reprezinta, pentru Romania, elementul fundamental al politicii noastre externe si al strategiei nationale in domeniul securitatii

      DIASPORA:

      Una dintre primele masuri pe care le voi adopta in calitate de Presedinte al Romaniei va fi crearea unui Consiliu Consultativ format din reprezentantii comunitatilor de romani de peste granita. Acest Consiliu va trebui sa constituie cadrul in care vor fi dezbatute temele ce preocupa romanii din afara granitelor si armonizate pozitiile institutiilor.

      POLITICA INTERNA:

      In plan politic, Iohannis anunta o reforma de fond a legislatiei electorale, respectiv a sistemului de alegere a Camerei Deputatilor, Senatului, presedintilor de Consilii Judetene si primarilor, dar si modificarea legislatiei partidelor politice, atat in privinta conditiilor de infiintare a unor noi formatiuni, cat si a finantarii acestora.
      Politica de aparare: In calitate de Presedinte al Romaniei, voi propune tuturor partidelor politice un acord pentru asigurarea constanta a unei finantari anuale de 2% din PIB pentru aparare.
      Despre amnistiere: Nu voi gratia persoane condamnate pentru infractiunea de coruptie
      DNA: Voi incuraja dezvoltarea capacitatii procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie si imbunatatirea performantei la nivel local, in paralel cu cea foarte buna de la nivel national.
      ANI: Voi sustine imbunatatirea capacitatii Agentiei Nationale de Integritate care are un rol vital in prevenirea faptelor de coruptie. Din pozitia de Presedinte al Romaniei, voi sprijini elaborarea unui Cod al Incompatibilitatilor si Conflictelor de Interese, care sa unifice legislatia disparata in materie.
      Despre anticoruptie: Voi pleda pentru crearea, la nivelul Presedintiei, a unei platforme permanente de dialog si cooperare intre toate partidele politice reprezentative, societatea civila si institutiile statului pe tema coruptiei
      Iohannis promite si o schimbare a filosofiei serviciilor de informatii: Voi milita pentru schimbarea etapizata a conceptiei de securitate nationala, de la o abordare specifica actualei etape, de contracarare a riscurilor si amenintarilor la adresa securitatii, catre una puternic axata pe prevenire, care reprezinta, in sine, o schimbare de paradigma necesara trecerii la o etapa noua in devenirea statului roman.
      Sanatate: Iohanis propune, pe termen lung, un buget de 6% din PIB pentru Sanatate.
      ==========================

      Da cel mai tare si mai tare imi place ca a futat-o adanc de tot, biserica prostodoxa romulana, cu protestantul asta de ziua a 7a a lui Gehova ! Ca asta nu pupa boaste si alte moaste !
      Ioi !
      Iavol, main prezident, alen tzu zamen vershteen du doici durhi in durhi, kaput CCCP !

      Ștergere
    2. Bei PMT, io cred ca glumesti cu hidealurile lui Jumaris...

      Ștergere
    3. Heu nu glumesc, hali-ti-asi, mo ! El glumeste !

      Ștergere
  12. Vreti sa radeti? Foarte bine radeti:):):)

    http://youtu.be/GuDilWhGjjY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi, pe asta il cunosc. A facut Colegiul Nateonal de Aparare "Mircea Muresian", clasa prof. dr. univ. ec. ing. dipl, conf. Nutzi Spaima Putzii !
      Un tip erudit, in pula mea !

      Ștergere
  13. iote na,caini catei si lichele
    .....in rest gunoaie umane
    DC


    http://www.reportervirtual.ro/2014/11/ponta-facut-praf-la-antene-video-cu-materialul-clientului.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Ja ja ja mai du-te-n scula mea! Am futat-o. Toti aia din parlmentul Blaga Anastase isi pregatesc reveneala pe vechile scaune. Fara Oltean viata e pustiu!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey meklomete paros, sterge dreaca panoul de mai jeos, ca se fini la comedi ! Gata, i-a unit Michi Maus de nu se mai pot dezbarliga !
    Fii si tu in trend cu vremurile. Gata, kaput cu ranjila ala de Inima Zburdalnica, cu Mos Mele si alti cocalari de p-acolea !
    Pregateste o expozitie serioasa cu Videanu, cu Kakarau, cu Blaga, bla. bla ! Si, una zpeciala, cu Goprea, care e pe cale de uskiala, cu tot cu Vadim Spumegatorul, spre noi culmi de progres si civilizatie !

    RăspundețiȘtergere
  16. Oaiii vb Bolcas la latrina 3......stie asta tot bre! tot,sireacu mugur ciuvica intra in somaj,ca sta pe la latrina 3 cate 12-14 ore pe zi
    Oaileee vb iarasi Bolcas in timp ce va scriu aici si aud Boboru' boboru.....si tot asa la infinit(si bineinteles dictatorul base care iar a luat puterea???? bineinteles ciuvica a si completat ca alegerile au fost masluite de basescu,bien siur:):)
    Io cre ca aia de-i batura pe amarasteni pe la torino si muncheni au fost scutierii lu' ceasca sub acoprire de frantuji si macaronari
    foarte "inteligent" ciuvica asta!! offf ce dor imi e de dana grecu si radu tudor,ca de dom derector gadea se intelege de la sine
    DC
    tonmai ma suna adrian ursu ca ie nervos ,ca sa scriu si de el"buze sugatoare"cate ceva.Na c-am scris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Betzivane, stai jos. Esti prost. Pupa-l in coor pe Basesu ala al tau.

      Ștergere
  17. Da shi fain arata razgandeanu langa maimutoi!.... da si aia 2 de mai gios parca ar fi frati .ma rog ii cam desparte nivelul de inteligenta.las ca imi pun si eu o poza alaturi de Einstein si vedeti voi care e destept si care e prost.ecsact asa e si in poza de mai sus,hac,hac
    io cre' ca unii barbosi au ajuns sa-si cam bata pula de pereti....asa ajunsese si hitler in ultimele luni,chit ca n-avea barba
    DC
    PS vezi ce inseamna sa ai blog?? te crezi un Mic Dumnezeu chiar si cu barboi:):)

    RăspundețiȘtergere
  18. Schimbati dracului denumirea Mehedinti blog si scrieti Puscarie blog
    @Admin ,mai mujahedine marca PSD ai noroc cu tzacanitul de PMT care ,n-are ce face si scrie tot felul de ineptii ,si mai ai un anonim "dus cu sorcova"in rest este latrina ordinara"Cum e turcu' si pistolu'"Fanatic nene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fanatici, dar nu boshcangii ca tine! Du-te de culca pe CF, poate isi face mila vreun tren sa-ti curme suferinta. Macar unii au principii, asa bune, rele cum sunt. Nu ca tine si ca zabala ala din Urziceni, care pina mai ieri ii pupati in sula pe chioru si-o lingeati in floci pe negresa din Plescoi.

      Ștergere
  19. Muei blanos kakacios, sa ne pupi vartos pe os!

    RăspundețiȘtergere
  20. @13:34
    dar de ce ai scris dus cu sorcova in ghilimele? E pe bune bre e pe bune,e spalat pe creier ca un vierme,manca,caca si respira...doar atat!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  21. pupo tu pe daciada 1310 sport
    DC

    RăspundețiȘtergere
  22. .....in teava de esapament.
    Psssst vorbeste pula numita SOVA,hi,hi.....

    RăspundețiȘtergere
  23. Lupta pt ciolan in PSD acu 1 minut:

    Sova fute la greu la Dragnea!!
    Amandoi pupa in pula pe Ponta
    ce mishto!!:):)

    RăspundețiȘtergere
  24. "acoperitii" discuta pe holuri
    Baaa michi maus mai guvernam si noi ceva sau halesti salariu de-ampulea?

    RăspundețiȘtergere
  25. Uai, care dreaca mai delirezi p-aciulea ? Ca eo avusei oleaca de treaba, cu'n procuror, de ista cu biblea, de-o venit cu'n tabel, ma puse in jenunke si, cand crezui ca me-o da la mue, el ma puse sa jur, cu mana pe cartea zsfanta, ca ie semnatura mea !
    Ce, buey, un ritual intreg ! Dupe doua ore de jureminte, ma puse sa ma lepad de Satana, m-a eczorcizat, de ierea sa keme baba Smurdistii, me-a loat o copie la placa din gura, de crezui c-am nimerit in atelierele cultural-educative ale Inchizitiei !

    RăspundețiȘtergere
  26. Nenea Bozile, mai semne vitale ? Ca vazui ca te muificara bagabontii !
    Ai nevoe de niscaiva ajiutoare umanitare, frun convoi, ceva, de la crucea rosie, ori te descurci ?
    Vremuri grele, tataie, vremuri grele ! Vezi ce face bagabontii cu noi ?
    Ia-n zi si talutza, dupe o veata de munca, dupe atatea sacrificii...meritam noi aceasta umilitura ?
    Nea Burcutzu, numa sa nu cedezi psihopatic, doamne feri, si sa tragi ear obloanele ! Vezi, ca e fro doi derbedei care te tot indeamna la hara chiri, da nu ceda ! Tin-te tare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Zeii ! Cam pute a pedelici deja ! A cocalari alde olteanu si pitipoance alde alma...

      Ștergere
  27. Velikovo Bazila s-a dus cu masurile de la blog,vrea sa-i faca un pardesiu de...scandura ca vin vremuri grele si inchide mustaria.

    RăspundețiȘtergere
  28. FRATILOR DE CIND NU V-AM VAZUT, MI-A VENIT IAR POFTA DE FOOTUT!

    SI HOP, HOP, HOP, CURDELEU S-O IA LA CIOC! SI S-O IA EL CU TANDRETE, S-O SUGA PANA LA BATRINETE.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buey, am aozit, asea ca un ordin de lupta, al neamtzalaului hitleristic la radeo, prin care, de jea, ordona Sparlamentului sa se intruneasca muine, guvernului sa-l decapiteze pe nush care, basescului sa retraga consulii care au facut nazoale, etc !
    Pe Zeii mei !
    Buey, si fonfanitul asta cu mekla inclestata, nici macar n-a apucat sa depuna jiuramantul, nici n-a tras sedinta 1, n-a facut nici macar un planton, colea, de rodaj si s-a si dat la gatzii romulanilor !
    A dreacu tiganii astia nemti, de-si spun sasi ! Adica, omologii secuilor, numai ca aia e mai determinati, ei vrea dezcapatanarea din fuga calului, nu se jeoaca cu gaze si alte chestii de astea, de apartament !
    Buey, ce hotarat e tzigoinerul neamt !
    Eo cred ca guvernul s-a si cacat de jea pe el !

    RăspundețiȘtergere
  30. PMTule,mai tzigani decat "miticii"de Dambovitza n-am vazut in viatza mea.Sunt tziganci in Ardeal sa le bei apa din bau de frumoase ce sunt ,pe cant meteacii sunt negri rai pana-n adancul sufletului=smecheri prosti,asta sunt.Asa ca mai usor cu ura de rasa,treceti la munca lasati smenul si barfa,gaya cu hotiile ca de nu va salta nea Bazil la SRLurile lui din ocnele minelor de sare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kkciosule, iar ai servit kkt la prinz, de-ti pute gura in asa hal. Macar spune de l-ai servit si cu garnitura de ceapa...

      Ștergere
  31. Ati vazutara, aseara, poporul care-l aclama pe Galus: galeriile de la Steaua lui Fekalii, ultrasii de la Dinamo si tzigoinerii din Giulesti-sa ti-o ofer sa me-o belesti !
    Intrebat un dobitoc de ala, de ce l-a votat pe Iollabis zecs-ziban case, omul s-a sfortzat, si-a bagad labele superioare in buzunarele blugilor cu turul undeva in zona genunchilor de la picerele din spate si grait-a: ca sa nu ne scada Ponta teveaul si sa nu ne vanda la chineji !
    Traiasca faisbuciu !

    RăspundețiȘtergere
  32. Ceva, legea penziilor militare de STAT ? Ori, a zburat puiul cu atza ! Dupe cata muie a loat Michi Maus si de la tilicari, cred ca asta la vista, beibi !
    Pe surse, cica cei 23788 de maci tilicari au votat, in procent de 71 la 100 cu tiganul neamt=sas, anihiland briusc voturile urlatorilor bisericali, care au primit de pomana solde si grupe de munca, pentru conditii deosebit de periculoase si nocive !
    Mai oleaca de hunterofitziran, ceva ofitziran, niscaiva jenerali si...hop, hop, hop, armata i-a tras-o lui Michi Maus la ceoc ! Ca sa nu mai pun si ceva rezervisti, de astia criogenati de-ai lui Olescu de la Arges, fro cativa alde bombalaul ala de Petrica-Cezarica Muci pe kiept, nemultumit ca i-au loat astia grupa de munca ZERO aferenta perioadei cat a indeplinit functia de sef sector cultivat-sortat-imbuteliat gogonici cu curul, la gheazeul diviziei siiii....gata, se duse visurili !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patriarhul Daniel: In istoria poporului roman,
      adesea Dumnezeu a lucrat chiar si prin oameni straini de neam.
      ----------------------------
      In istoria poporului roman, ca raspuns la rugaciunile sale pentru a dobandi libertatea si unitatea nationala, adesea Dumnezeu a lucrat chiar si prin oameni straini de neamul nostru, a spus Patriarhul Daniel, in predica rostita duminica, transmite Mediafax.

      Preafericitul (PF) Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a votat in aceasta seara, in jurul orelor 17.00, la sectia de votare numarul 644 din cadrul Scolii Nr. 74 - "Ienachita Vacarescu" din Bucuresti.

      Ștergere
    2. In cuvantul de invatatura rostit in paraclisul Resedintei patriarhale, PF Daniel a explicat invataturile ce reies din Evanghelia de duminica - "Pilda samarineanului milostiv".

      "Aproapele este omul prin care Dumnezeu ne ajuta cu harul Sau, adesea intr-un mod neasteptat. De multe ori ne vine in ajutor un strain pe care nu l-am vazut vreodata sau de la care niciodata nu am asteptat un ajutor. Prin aceasta, Evanghelia de astazi ne arata, asadar, ca fiecare om din lumea aceasta, indiferent de etnie, stare sociala sau varsta, are o valoare eterna si unica", a spus PF Daniel, potrivit basilica.ro.

      El a mai explicat ca "fiecare om poate deveni mainile iubirii milostive a lui Dumnezeu prin care El lucreaza in lume ca sa ridice si sa vindece pe cei raniti trupeste si sufleteste".

      "In istoria poporului roman, ca raspuns la rugaciunile sale pentru a dobandi libertatea si unitatea nationala, adesea Dumnezeu a lucrat chiar si prin oameni straini de neamul nostru. De pilda, Romania Mare s-a realizat mai ales si prin conducatori ai Romaniei ca regele Ferdinand si regina Maria, care nu aveau deloc sange romanesc in venele lor. Cand Dumnezeu voieste ca sa se ridice si sa ajute un popor, lucreaza prin cine voieste El, cand voieste si cum voieste, ca noi sa invatam ca nu numai cei de un neam cu noi sau rude apropiate pot sa ne ajute, ci, adesea, chiar si oameni straini de neamul nostru, dar care il iubesc si vor sa il ajute", a mai spus patriarhul in predica.

      Ștergere
    3. Otz mare preacufuritul asta, i s-a aratat sigur ceva in altar, asea ca un semn !
      Brava Michi Maus, eote la cine ai dat tu milioane mocca ! Te-au facut ghiavolii la portofel !

      Ștergere
  33. Te uita, te uita cum ninge si Viorel cucu-mi linge.

    RăspundețiȘtergere
  34. Răspunsuri
    1. Nu, Viurel din Urziceni suge tzitza la olteni muica.

      Ștergere
    2. Pana la urma si la urma acesta este un blog de homosexuali?Voi nu aveti ce fute pe acasa?mergeti la bordel,sau pe centura,luati-va mamele la pula faceti ceva nu mai cautati barbati pentru treaba asta.ori va antrenati pentru vreo eventuala puscarie.Cine este instructorul onanist?De ce va gazduieste pe aceast blog,este pervers cumva?Un om serios si cu caracter nu ar permite asa ceva pe bloaga sa ,sau se confirma ce-am mai spus ca acest blog este o cloaca ,un closet portabil si apoi cred ca aveti o varsta ,o pregatire,ofiteri ce h'aia mea.Sa va fie rusine homalailor,mi-e scarba de voi!!!

      Ștergere
    3. @21:01
      Bai, tu de unde ai mai aparut? Din ce shantz- te-as in zbantz? Nu zic, poate o fi unul onanist, dar tu sigur esti ciochist.

      Ștergere
  35. @21.19
    Mai loaza ,sa stii ca stapanesc foarte bine injuraturile ,am vorbele la mine,dar m-am cam saturat sa tot dau replici murdare unor idioti deoarece voi,in prostia voastra o considerarti o joaca permanenta ,aveti un comportament de retardati,credeti ,tot timpul,ca jucati leapsa.Nu am atacat pe nimeni din senin,doar am raspuns provocarilor,dar am sa incerc sa fiu gentleman,gata s-a terminat cu CIUMA ROSIE,incepe o noua etapa,o noua fila de istorie,daca mai doriti sa ma muscati de undeva nu mai scrieti pe blogul asta infect,cereti-mi numarul de telefon si discutam ca intre barbati ,aviz anonimilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi de te trateaza de rapan. Mai spala-te, mai spala-te, mai ales bucal + anal.

      Ștergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  37. Stiati ca PSD are PRESEDINTE PSD ONLINE(este oficial) si acesta este Sebastian Aurelian Ghita....cum care ghita??? Patronul RTV televiziunea de suflet a anonimilor comunistoizi de caviar.Exceptie fac adminu' si cu PMT folosit la shto' care nu sunt anonimi,este singura diferenta
    DC
    La BV s-a scandat; PSD,PSD asteptati,DNA vine si va ia
    Azi cica s-au predat de bunavoie 10.000 de hoti pesedisti la DNA.Cica nu are rost sa mai astepte
    PS PMT-ule chiar asa! pensia ta e ok? sau ai luat-o tot ca mos calicu,ca pe la em100 va faceati voi penziile dupa cum vi se nazarea sa mai cumparati cate o masina,o casa sau un teren.Apropo terenu tau e bun? i s-a ridicat valoarea de piata? ca banuiesc ca te descurci tare greu cu penzioara de 5700 de lei.Las ca si tov. burcubista are cu fo 1000 mai putin.e greu bre ,e tare greu pt. voi

    RăspundețiȘtergere
  38. Muei Craiete, noi ne facem penziile cum vrem si cand vrem, on line. Doar trimitem suma de la ,,ramas de plata'' si restul se face ottomat.

    RăspundețiȘtergere
  39. Pai vezi ca imi dai dreptate?
    apropo sambata trecuta la sediul PSD(al "socialistilor" astora care tin cu sarantocii) am vazut niste jeepuri de sute de mii de euroi.Astia-s socialistii de caviar
    DC
    PS De unii dintre "socialistii" astia din BV chiar am auzit si am si vazut.Putrezi de bogati!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Uite Viurele-mutanele, eu iti propun PACE. Stii tu: "pace, pace intre 2 dobitoace, dobitocul cel mai mare esti chiar tu"!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri