Google Translate

vineri, 14 noiembrie 2014

Prezenţa la vot în turul doi al alegerilor prezidenţiale 2014. Autoritati, atentie! Pe surse reiese ca PDL-ACL-PNL, dincolo de punerea la cale a mai multor DIVERSIUNI, si-a MOBILIZAT masiv efectivele sa iese la vot. Traseismul electoral in floare, inclusiv prin capitalele lumii


Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi în Constanţa. Ies sau nu constănţenii la vot?

Biroul Electoral Central (BEC) va monitoriza dacă alegătorii se vor înghesui sau nu să voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale 2014. Primele estimări privind prezenţa la urne vor fi date la ora 11.30, apoi, din trei în trei ore, pe tot parcursul zilei de duminică. În primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014, s-au prezentat la urne puţin peste jumătate din românii cu drept de vot.

Vor ieşi românii în număr mare duminică pentru a participa la turul doi al alegerilor prezidenţiale 2014? Experienţele electorale anterioare arată că mai degrabă nu. În urmă cu cinci ani, în turul secund al alegerilor prezidenţiale, s-au prezentat la urne 56, 99% din români, cei mai mulţi în mediul rural.

 În primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014 au ieşit la vot 52, 31% din numărul total de alegătiori înscrişi în listele electorale, raportul urban-rural fiind aproximativ egal. Duminică, în turul doi, autorităţile estimează o prezenţă la vot în jur de 60%. Numărul total al românilor cu drept de vot este de 18.321.512.
 
BEC va publica pe tot parcursul zilei de duminică procentul românilor care s-au prezentat la urne. Prima estimare va fi publicată la ora 11.30 (pentru ora de referinţă 10.00), apoi din trei în trei ore, până seara, la ora 22.30 (pentru ora de refeinţă 21.00), când vom şti exact câţi români au votat până la închiderea urnelor.

 În urmă cu cinci ani, judeţele cu cea mai mare prezenţă la vot au fost Ilfov, Teleorman şi Mehedinţi, toate conduse atunci de baroni PSD, iar la polul opus s-au situat Harghita, Covasna şi Satu Mare, judeţe cu populaţie predominant maghiară, mai puţin interesată de turul doi al alegerilor prezidenţiale.
 
La primul tur, la ora 14.00, judeţul Constanţa a urcat în fruntea clasamentului naţional privind prezenţa la vot. Constanţa avea un procent de 24,3%, întrecând Teleormanul care avea 24,1%.

Până la închiderea urnelor, la Constanţa au votat 327.555 alegători. În total, în România au ieşit la vot 8.939.922 electori. Judeţul Constanţa are 630.361 alegători.

Sursa:
http://adevarul.ro/locale/constanta/prezenta-vot-alegerile-prezidentiale-2014-turul-doi-constanta-1_5465f6600d133766a8db8914/index.html
-------------------------------------------------------------------

Hip, hip, huraa...
Joahannes/Basescu... tot una sustinem!


-------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

120 de comentarii:

  1. Beliti ochii si luati aminte!
    I-auzi la astia, care "iubeste" Justitia!
    Prietena lui Udrea, șefa DIICOT,
    vrea să ”sufle” dosarul ginerelui lui Băsescu, ca să se ocupe de el.
    --------------------------------
    Prietena Elenei Udrea, Alina Bica, vrea să se ocupe de dosarului lui Radu Pricop. Astfel, procurorul-șef al DIICOT, Alina Bica, vrea să "sufle" dosarul ginerelui președintelui Traian Băsescu, pentru a se ocupa de el.

    Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, urmează să decidă care e structura care va duce la bun sfârșit acest dosar, DIICOT sau Parchetul General.

    Este vorba despre dosarul cunoscut sub numele de cel al Brătienilor, în care este implicat soțul Ioanei Băsescu, Radu Pricop, caz în care s-a început urmărirea penală pentru înșelăciuni și fals în declarații.

    Parchetul General a început această anchetă din oficiu, ambele Parchete au început urmărirea penală in rem, dar Parchetul ICCJ a mers cu un pas înainte și a început urmărirea pentru persoanele și pentru fapte de înșelăciune.

    Acum fiecare dintre cele două structuri cere să continue judecarea acestui dosar și urmează să se decidă dacă DIICOT sau Parchetul General va duce ancheta mai departe.

    Radu Pricop este urmărit penal pentru că ar fi încercat să obţină cu acte false un teren al Brătienilor, în judeţul Argeş.

    Ginerele lui Băsescu face presiuni la ANRP să primească banii pe retrocedările ilegale ale Brătienilor

    Despăgubiri de 10 milioane de euro pentru nişte terenuri care au aparţinut familiei brătienilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai are timp, pentru ca, de luni, urmeaza un proces lung si anevoios de debasificare a Romanistanului si de pontaminare a astora de-si spun puteri in stat, care cica nu dau socoteala nici lui Zeus !
      Pe ei baieti, sa zornaie catusele !
      Sa se-nceapa cu curtea prostitutionala !

      Ștergere
  2. Hop, hop, hop, "pe surse reiese" ca Pedelicii-ACL-PNL o eau, dimansh, la ceoc !
    Sa stiu ca merg cu dricul, da tot ajung duminica sa pun stampila pe Michi Maus !
    M-am saturat de-un stramb jambat si hahait, asea ca nu-mi mai trebo veci un alt jambat cu falcile inclestate de indarjire tampa !
    Babornita de jea e in bloc starturi, sa contribuie si ea la pontaminarea multilateral dezvoltata a patriei !
    Huooo imputitilor, dupa ce ati pus tara pe chituci si ati vandut-o la felie, acusica mai aveti si pretentii ! R-ati ai dreacu de pedelici imbacsiti !
    Ura, ura, uraaaaa ! Traiasca Michi Maus presedinte ! Traiasca baronii ! Traiasca Calin Razgandeanul Inima Zburdalnica premier !
    Jos regele, de-o tradat poporul si l-o vandut pe maresal, ca sa-l puste bolsevicii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aleii, PMT,
      Intai sa vezi diseara la TV-uri, 18,30 ce vrea sa ne zica tacsu lu ala', pretinu din gara...
      Woww... sa dee dracii... asta vrea sa vina cu... "boamba"!
      Aleii... Bum-Bum! Pe mama lor!

      Ștergere
  3. Ce decizii a luat MAE privind votul din diaspora.
    **************************************
    ************************
    Numărul cabinelor din străinătate a fost extins la maxim, adică vor fi șapte cabine la o secție, însă numai acolo unde a fost posibil, a anunțat, vineri, ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu.

    De asemenea, tot în locurile unde a fost posibil, Ministerul de Externe a pus la dispoziție și mai multe persoane, adică cel mult șapte, a mai spus Meleșcanu.

    ”La toate secțiile de vot din străinătate a fost extins maxim, unde a posibil, astfel că sunt până la șapte cabine de vot. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a pus la dispoziție și oameni mai mulți, maxim șapte persoane”, a declarat, vineri, ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu.

    Știre în curs de actualizare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-au decat sa foloseasca si cabinele de la buda, alea de telefoane si cabinele de dus ! Sa se trezeasca dreaq de dimineata ca au de votat, nu la ora 20 sa se buluceasca ca buhaii la urne !

      Ștergere
  4. Ha, ha, ha...
    Doua dame... se incaiera ...
    ELENA UDREA o atacă pe MONICA MACOVEI:
    Această Doamnă are o gândire care n-a evoluat din COMUNISM.
    -----------------------------
    Elena Udrea, scrie, într-o postare pe Facebook, că, pe parcursul întregii campanii electorale, s-a ferit să răspundă atacurilor Monicăi Macovei și ale susţinătorilor săi.

    "Atacuri justificate de o frustrare care o macină de mult pe această Doamnă, dar și de obiectivul lor unic, de a obține un scor mai mare decât al meu. Am considerat că, fiind doar două femei înscrise în competiţia electorală, ar fi culmea să ne certam între noi, ca să aibă de ce să se bucure toţi misoginii politicii româneşti. Am făcut asta, deşi ştiam că Monica Macovei fusese distribuită de către Vasile Blaga și alții, mai puțin la vedere, în rolul de candidat care să ia din voturile mele", susţine Udrea.

    Liderul PMP o acuză pe Macovei că "încearcă să manipuleze electoratul, mințind cu neruşinare atunci când spune că am primit la divorț sume de bani provenite din presupusa mită din dosarul Microsoft".

    "Aşa cum s-a dovedit, banii despre care ar putea fi vorba, sunt şi acum blocaţi într-un cont în Elveţia şi nu au intrat niciodată în posesia fostului meu soţ", spune Udrea.

    Fostul candidat îi răspunde în continuare punctual europarlamentarului la o serie de afirmaţii:

    "Doamna Macovei sugerează că aş fi avut o înţelegere cu Ponta şi de aceea aş fi obţinut scoruri bune în judeţe care sunt predominant roşii, gândindu-se probabil la modul în care și-a obținut ea semnăturile pentru a putea candida. În realitate, eu am fost singura care s-a bătut constant cu PSD şi cu Victor Ponta, în timp ce Klaus Iohannis a stat ca o floricică tăcuta, preferând să intre pe uşa din dos în turul doi.

    CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Pe cine va vota TRAIAN BĂSESCU în turul al doilea

    Mi se pare şocant atacul Monicăi Macovei – care s-a prezentat tot timpul ca un reprezentant şi susţinător al Justiţiei independente – la adresa procurorului-şef al DIICOT, Alina Bica. Este o presiune clară pe care o exercită asupra doamnei Bica şi cred că CSM-ul ar trebui să se sesizeze.

    Se dovedeste că Monica Macovei are o gândire care nu a evoluat din comunism şi până acum. Cum să spui că e normal ca serviciile secrete să fileze şi să asculte procurorii pentru a vedea ce fac? Nu este aceasta o presiune exercitată asupra procurorilor? Nu este aceasta o încălcare a intimităţii persoanei? Tot normal i se pare doamnei Macovei şi publicarea acelor fotografii pe un site neasumat?

    Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/elena-udrea-o-ataca-pe-monica-macovei-aceasta-doamna-are-o-gandire-care-n-a-evoluat-din-comunism_183863.html#ixzz3J3k2PEWa
    --------------------------


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, boambe, dupa boambe! Dezvăluiri DEVASTATOARE pentru Iohannis.
      Mama adoptivă din scandalul copiilor înfiaţi, declaraţii în premieră.
      ===============
      Klaus Iohannis a spus că singurul rol pe care el şi soţia sa l-au avut în procesul de adopţie a copiilor familiei Iliuţ de către Arlene Lalande a fost legat doar de şofat şi traducere, însă declaraţia canadiencei pare să îl contrazică. Femeia a recunoscut că le-a dat bunicilor copiilor bani pentru ca aceştia să semneze actele de adopţie, fapt ştiut, foarte probabil, şi de soţii Iohannis, care erau persoanele de contact între cele două familii.

      Arlene Lalande a declarat, pentru Antena 3, că a stat timp de trei luni împreună cu soţul ei acasă la familia Iohannis, perioadă în care s-au "negociat" condiţiile în care vor fi luaţi copiii familiei Iliuţ, ai căror părinţi muriseră.

      Mai mult, Arlene Lalande confirmă că a dat bani familiei Iliuţ pentru a putea pleca din România cu cei trei copii.

      "Am locuit cu Klaus şi Carmen Iohannis timp de trei luni. Ne-au permis să stăm la ei acasă pentru că bunica deja semnase actele şi toată lumea era bucuroasă că micuţii vor pleca. Dar apoi bunica a auzit o poveste, la vreo trei săptămâni după semnarea actelor, că americanii plăteau 20.000 de dolari pentru un copil. Şi a decis că dacă nu-i dau ceva bani pentr sobă, ceva gen 500 de dolari americani, nu va veni la tribunal, aşa cum spunea noua lege a adopţiilor. În final a venit pentru că i-am săus că îi dau bani dacă merge la tribunal. Cred că i-am dat în jur de 500 de dolari, practic i-am aruncat banii", a spus Arlene Lalande.

      Un pastor din Canada, apropiat al familiei adoptive, spune şi el că vânzarea copiilor s-a făcut printr-un intermediar şi vorbeşte despre o sumă de 3.500 de dolari: "Arlene nu a vorbit foarte mult despre asta, dar părea că era cineva acolo care o ghida, care cunoştea familia, le cunoştea situaţia. Cei din România au tras de timp şi s-au folosit de asta ca să facă rost de bani. Sunt 25 de ani de atunci şi 3.500 de dolari era o sumă substanţială atunci. Acei 3.500 de dolari, nu ştiu către cine s-au dus. Părea, însă, că era şi altcineva implicat".

      Klaus Iohannis a negat orice fel de implicare ilicită în acest scandal şi a declarat că rolul său a fost doar de şofer, iar al soţiei de translator. "Vreau să fie clar din capul locului că nici soţia, nici eu nu am intermediat adopţiile. Rolul pe care l-am avut şi care l-a avut soţia a fost un rol minor. Am fost contactaţi de un fost coleg de facultate a soţiei dacă am fi dispuşi, mai cu seamă soţia, care a studiat engleză să traducă în discuţii cu persoane fizice", spunea Iohannis în 2000.

      Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dezvaluiri-devastatoare-pentru-iohannis-mama-adoptiva-din-scandalul-copiilor-infiati-declaratii_183868.html#ixzz3J3l0017e

      Ștergere
    2. Sireacu, n-a avut decat "un rol minor", asea numai de figurist muist ! Ce pacat ca nu a avut si el un rol mai mare ! Ce oameni dom'le, ce oameni !

      Ștergere
    3. Si ce-i cu asta mai sugaciule?Macar copiii adoptati au o viata demna si prospera pe cand romanasii nostri se uita lung la imbogatitii politici,la copiii mafiotilor de azi futuva-n gurta de prostanaci ,ultimii din europa,rusine dobitocilor!

      Ștergere
  5. ultimul act al "împăratului portocaliu" şi al clicii sale obediente
    sau arta de a da muie, in stil academic !
    de general prof. mr. dr. ec.univ.dipl.r. Petrisior Mandu ot Braseov, colt cu Birtolomeu Gara
    ===================================
    http://scmdfiliala1brasov.blogspot.ro/2014/11/ultimul-act-al-imparatului-portocaliu.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Traiasca Inima Zburdalnica, cel mai bun premier de dupa Marea Lovitura de Stat din Decembrie !
    Ce vremuri, ce salarii dublate, ce de-a pensii marite real, ce de-a relaxarea fiscala, ce mai duduiau toate ! Cand ne asezam la masa apevistilor, colea la Hanul Voievozilor, din Panduri colt cu Curva de Arama, 3 ospatari nu reuseau sa tina ritmul cu noi, asea curgea bunastarea in noi ! Lucram numai cu masa ful !
    Ce vremuri bre, ce vremuri !
    Traiasca Michi Maus ! Ura, ura, uraaaaa !

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne feri !
    948jde mii !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
  8. Vorbeste 1 la teveu, ca sa nu adoarma, despre importanta capitala a actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma !
    Buey kiompila, hai uskea d-aciulea, pana nu te prinde pontaminarea, din urma !
    Ma gandeam ca iese strambeanul pe sticla sa-si ceara scuze poporenilor, ca ne-a facut gaozari, tiganca imputita, ca a mai dat si cu stanga la falca, ca a tinut-o numai intr-un scandal continuu fro 7 ani, ca ne-a parat pe la toate curtile, ca a folosit telefonul statului, fara aprobare, cat a stat in garaj, etc si etc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha...
      Iar cu Filmuletu... a dat-o fix in bara! 0 lei, 0 bani!
      -------------------------------------------------------
      Președintele Traian Băsescu și-a ținut promisiunea pe care a făcut-o românilor în declarația de presă de vineri seară și a publicat pe contul său de socializare un video cu premierul Victor Ponta. "Leu la televizor, pisicuț la Cotroceni.(tot pisicuț a fost și la Bruxelles când a primit lista de la domnul Barroso)", este mesajul care însoțește înregistrarea postată de către președintele Traian Băsescu la scurt timp după ce a făcut anunțul făcut de vineri seară. urmariti aici... VIDEO :

      - See more at: http://www.dcnews.ro/lovitura-pentru-victor-ponta-traian-basescu-a-publicat-filmul-promis_459382.html#sthash.YaaHwzPb.dpuf

      Ștergere
    2. Nucleara lu' Basescu... un maareee fasss!
      Rusine, basescu! Rusine pdl-acilor!

      Ștergere
    3. "Glontul de argint!"
      Basescu... sinucidere in direct!
      "Gol de zile mari"... in poarta lui Joannes! Bravo, muciacios!

      Ștergere
    4. Ma da prosti mai sunteti,va autoflagelati,acceptati sa fiti inselati,mintiti si furati,nu vedeti ca actuala putere criptocomunistoida se cam kaka-n capul vostru?Nu aveti unde munci,copii vostri nu au un viitor luminos in fata,batranii sunt vai mama lor,jeg peste tot ,jeg in suflete,sunteti plini de ura,unde sunt chefurile si balurile de altadata?In nici un caz in RRRomanika furata de parvenitii din politica ,nu-i nimic ,singuri va decideti soarta,noi o sa va lasam si o sa ne cautam o alta tara ,o alta Romanie ,care sa ne asigure si sa ne aduca fericirea si un viitor stralucitor copiilor si nepotilor nostri ,si sa stiti LOAZELOR ca noi vomface o ROMANIE oriunde vom fi,portiuni di fiecare coltisor al lumii va fi o ROMANIE prospera si adevarata,ramaneti voi sa fiti slugile mafiotilor,scriu fara anonimat ,mi-e rusine sa stau cu niste prosti la masa si va urez sa-mi beliti chelu'.Dobitocilor!

      Ștergere
  9. Pana acusica au votat 53 de gagii, din care 37 cu Michi Maus, adica mult peste 60 la 100, iar restul nu mai conteaza, adica muuult supt 40% ! Alea 4 nu se pune, ca nu ie voturi ! Vot ie cand votezi, nu cand stai pe dupa perdea, akeas, si-ti dai marunt din biuze !
    Avand in vedere ca mai sunt cateva ore pana se inchide urna, nu cred c-ar mai potea surveni modificari consistente !
    In mod normal, asta va fi si scorul de duminica, ora 21 ! Chiar si aia din diaspora, de-au votat in 2009 cate 300/urna in ultima ora, adica cate 5 pe minut de urna, adica la 12 secunde cate 1 diasporean, nu vor mai putea rasturna scorul !
    Le jeo son fe, pedelicii itz ded, kaput !
    Daciela, dragostea mea, am infrant ! La Cotro-n deal bate vantul schimbarii !

    Alooo, pedelicii, cum stati cu bagajele, facutu-le-ati ?
    Pe platou, ADUNAREA !
    Praful sa se aleaga de voi si de Aceleul vostru ! Cum s-a ales si de Peneleul lui Kakarau, de si-a vandut partidul ghiavolului protestant !

    Hop si hop...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai slugoilor,auzit ce circula pe blogurile din Anglia,Germania,Austria,Italia ,Spania:Ponta[Tonta]este Frumosul din padurea ADOR MITA si mai nou nu sufera de miopie ci de KLAUS trofobie.Futuva-n gura de ratatii sortii,si tu PMTule du-ti rapciugosu de catel in piata Universitatii sa vezi ca si el va latra cand va auzi de TONTA.

    RăspundețiȘtergere
  11. tigri2 spunea...

    Nu stiu de ce,chiar daca au aparut tractoare teleghidate prin satelit,si drone care urmaresc evolutia bolilor si daunatorilor din culturi,romanasul nostru 'rupt in cur dar fudul'ara tot cu plugul de lemn tras de boi si da cu prafuri contra colorado cu saculetul si cu naframutza legata la gura.Doamnee,daca sunteti PROSTI,mai bobor "credincios" si pupatoriu de cadavre de capra macar uitati-va in curtea vecinilor din VEST,cu banii care-i dati pe un concediu in paduchelnitza de pe litoral mergeti si voi la Viena,paris ,londra <Roma,si vedeti lumea ,vedeti cum traiesc altii,care nu au mai multa scoala decat noi,nu sunt mai isteti,nici mai destepti doar mai intelepti ,nu se lasa inselati de niste smecherasi de Dambovita sau sfatuiti moral de niste preoti banditi,asa ca Mosule esti un biet rapciug expirat,trezeste-te din pampersii aia putrezi,vezi viatza adevarata,oameni zambind care au ce le trebuie si au certitudinea ca viitorul copiilor lor este asigurat,nu te uita in sus si astepta mila Domnului ca daca Domnul ar fi asa cum se spune ar face in asa fel ca sa nu mai fie prosti ca tine...In fine ,sa concluzionez ,sa-ti spun ca tu ai ramas tot la batrana Dacie,o rabla ea ,o rabla umana TU,iar eu am trecut demult la VOLVO,eu sunt regele soselelor tu esti rugina de la tomberon,tu esti cu Tonta insotit de mafioti ,eu sunt cu Johannis si cu gulerele albe ale Europului iar daca luni aud ca ti-a iesit castigator"cadindatul "tau cel turmentat ,marti am luat avionul si nu ma voi mai apropia sub 1000[una mie] de km de RRRRomanika.
    vineri, 14 noiembrie 2014, 20:51:00 EET

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbete, inca un taran!
      Taranul cu... Volvo! Sa-ti cauti si pretinu... cu Maserati!

      Ștergere
  12. Uai, e frun meci, ceva, ca iar fac unii p-aciulea depozit de doze de bere !
    Ai di pula me, ear nu dorm !
    Dea Zeus cel bun sa caslige romulanii ca, dealtfel, injura astia pana dimineata si arunca cu cutiile pe jeamuri ! Daca casliga, se care dreaq in Peata Universitatii, sa zghiere acolea, si-am scapat !
    Ai, sa-mi trag secsu !

    RăspundețiȘtergere
  13. McKIS Viureldoarcu-ncoilaalachel14 noiembrie 2014 la 21:20

    Muai ,,nebunlor'', e jiaga -jiaga! Sa ne simtem bine, sa ne ,,relaxam'', caci doominca, la ora siase trebuieste sa fim la coada, la sectia de votare, sa turnam apa supt lighenul lui chiorala cel chior. Iar dumneavoastra, muei animalule, va dorim insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ciuma bubonica i se spunea "buba neagra" acuma la CIUMA ROSIE ce ar putea sa vina[doar daca noi vom pieri] ,i s-ar spune 'buba rosie".la Cluj este miting mare si 20.000 de romani canta "Treceti batalioane romane Carpatii-in sens invers".

      Ștergere
    2. Tigrii capiaza... ori... turbeaza?
      Sau... boala la caputzu astora... e cu totul... alta!?!
      Ca zau, aista al nost... ma puse pe gandeala!

      Ștergere
    3. Buey, se stie de ceva vreme buna....
      La Cluj este continuarea DIVERSIUNII care va mai fi si maine, poimaine... cat o mai fi! Buey, idiotilor, vedet ca DATI FOC inclusiv la valizele voastre, cretinilor! Dar... ce treaba am eu!?! Aparati in strada pe Blaga, Anastese, Macovei, basescu etc. La lupta, baieti! Acum ori niciodata! Ca de nu... vine Jilava!

      Ștergere
  14. McKIS (Viureldoarcu-ncoilaalachel)14 noiembrie 2014 la 21:55

    Asia, si? Sa treaca, ca e libere sa circule in OTAN. Mai face si iele miscare, mai bifeaza freo aplicatie cu trupe si tehnica in teren, mai beau un vin. Si mitingul de la Cluj este binevenit, mai vedem si noi daca este locuit! Nu te agita, ca iti sare perfuzia din cap!

    RăspundețiȘtergere
  15. tigri2 spunea...

    Mosule ce...[vroiam sa zic tanar],ce prost esti ,geaba te repezi precum gaina la muci sau ca muta la pula,ca tot dobitoc de Dambovita ramai,cat despre istorie si despre realitatea din Ardeal ,esti strain si eu sunt roman ,indiferent din ce pula ma trag ,m-am nascut in romania din mama romanca si tata maghiar dar nascandu-ma ,traind si invatand pe acest teritoriu ,l-am iubit si-l iubesc,mai mult decat tine si am dreptul la el mai mult decat tine,'nationalismul'tau de fatada nu-ti face cinste,nici tie ,nici altora...cand eram copil ,lazlo Tokes ,fiind pastor in Dej ,venea de sarbatori pe la noi ,si-l intreba pe tata daca m-a invatat "mioteoncul"{tatal nostru] si-l certa ca nu-l stiam prea bine,apoi am facut LMul si am fost peste 23 de ani pilot ,mi-am slujit tara,Romania ,cu cinste si onoare ,n-am putorit intr-un birou mucegait ca si tine.Acum cativa ani am primit o invitatie de a merge la Budapesta pentru a primi cetatenie maghiara,am refuzat-o ceea ce tu nu ai fi facut daca kknarii din kirkizia ti-ar fi cerut-o,asta este diferenta dintre mine ,ardeleanul si tu smecheras rupt in cur si prost ca o gaina.Eu cand aud despre Avram iancu sau Gheorghe Doja ma infior si-mi dau lacrimile pe cand tu si cei ce-i sustii va vindeti tara si bogatiile lor pentru o amanta si un viloi,futuva-n gura de tradatori.

    RăspundețiȘtergere
  16. ,,Conform unor studii efectuate de oameni de stiinta,printre care se afla si geneticieni maghiari, ungurii sunt cam 50% slavi maghiarizati, vreo 30% sunt romani maghiarizati, iar restul de 20% sunt germani, tigani si uralici.

    Istoria oficiala a Ungariei pretinde ca ungurii sunt descendentii triburilor maghiare ce au migrat in Panonia in urma cu 1000 de ani.

    Alti istorici nu sunt de acord si sustin ca ungurii sunt o populatie europeana maghiarizata fortata de o elita politica aflata la conducerea zonei.''

    RăspundețiȘtergere
  17. ,,Unul dintre acesti istorici, Paul Lendvai, scrie in cartea lui “The Hungarians” ca in timpul imparatului Iosif al doilea-1765-1790, “maghiarii” formau doar o treime din populatia Regatului Ungariei, in timp ce restul, de aproape 70% din populatia Regatului erau slavi(sarbi, slovaci), romani, germani sau tigani.

    Din pacate ungurii primesc o educatie nerealista si xenofoba si sunt facuti sa creada ca Regatul Ungariei era locuit doar de ei, cand in realitate “maghiarii” reprezentau doar o minoritate, ajunsa majoritara prin maghiarizarea fortata a celorlalte etnii din Regatul Ungar.



    Daca ne uitam la genetica, vom vedea ca de fapt in Ungaria “maghiarii” au avut un impact nesemnificativ asupra geneticii populatiei locale, si ca de fapt majoritatea ungurilor sunt fie slavi, fie romani, germani sau tigani.
    Faptul ca ungurii NU SUNT DESCENDENTII MAGHIARILOR, demonstreaza ca pretentiile lor teritoriale asupra Romaniei, Slovaciei, Serbiei nu sunt sustinute nici de genetica, toate argumentele istorice invocate de politicienii ungurii fiind FALSE si bazate in exclusivitate pe xenofobismul acestora si pe dorinta lor de a fi din nou grofi pe pamanturile altora si sa poata face tot ceea ce doresc, fara sa dea socoteala cuiva.''

    RăspundețiȘtergere
  18. McKIS (Viureldoarcu-ncoilaalachel)15 noiembrie 2014 la 09:45

    ,, ADN-ul mitocondrial al ungurilor comparat cu ADN-ul mitocondrial al altor popoare europene- 5% origine asiatica. Si tiganii provin tot in India si au haplogrupul mitocondrial M, specific zonei Indo-Gangetice, adica zonei India-Pakistan. Acest haplogrup M este intalnit la cel putin 5% din populatia Ungariei considerata “unguri puri”, ceea ce arata ca inclusiv tiganii au fost supusi procesului agresiv de maghiarizare si au fost si ei transformati in “unguri puri, urmasi ai lui Attila “.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avulviței Hurzicel MăKis15 noiembrie 2014 la 10:34

      Si eu si eu sunt un ungur pur, din Ciceu, fiindca mama m-a facut cu un stra-stranepot de-al lui Attila din Chittila ! Sigur fac parte din haplogrupul M, pentru ca am buzele ca indigoul !

      Ștergere
  19. Lăsaţi-l în pace pe Viurel, băăă! E şi el acolea un pui de dac...Numai am o nelămurire la el: are pusă pe Fbook o fotografie în care încearcă să-şi bage în găoază o minge de gumă cam de vreun metru în diametru. Acu întrebarea: a reuşit? Da, au ba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citeste art.317 cod penal.

      Ștergere
    2. Art. 317

      Falsificarea de instrumente oficiale

      (1) Falsificarea unui sigiliu, a unei ştampile sau a unui instrument de marcare de care se folosesc persoanele prevăzute în art. 176 sau persoanele fizice menţionate în art. 175 alin. (2) se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

      Ștergere
  20. ...,lazlo Tokes ,fiind pastor in Dej ,venea de sarbatori pe la noi ,si-l intreba pe tata daca m-a invatat "mioteoncul"{tatal nostru] si-l certa ca nu-l stiam prea bine,apoi am facut LMul si am fost...
    Pai asa spune mai Viurele! Nu stiam ca nebunia se transmite.

    RăspundețiȘtergere
  21. @All,
    Romani, atentie la diversiuni!
    ======================
    PDL-eii si gasca lor, vor sa impuna cu forta ALESUL !
    Feriti tara, poporul de noi nenorociri!
    Cretinii, sunt in stare de orice!
    N-au mama, n-au tata!
    Conteaza doar PUTEREA!
    Privilegiile, conservarea Averilor-fara numar si
    Libertatea garantata... pentru Lideri si Basescu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diaspora, s-o lase mai moale!
      Cand l-au IMPUS prin FRAUDA pe Basescu, a fost bine!
      Totul OK, n-am auzit unul zicand ceva!
      Desi... se votase/vai mama ei de democratie... un vot la 3-4 secunde!
      Acum vor ce??? Sa-si bata joc cativa "zeci"... de MILIOANE?Sa va fie rusine!
      Basescu v-a trimis sa va luati lumea in cap, nu Ponta! Ati uitat ce spunea!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  22. Rog sa terminati cu ijuraturile suburbane!
    Rog sa comentati, daca aveti ce comenta!
    In rest, cautati sa mergeti in alte parti, spre alte zari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, care ie supturbanul nesimtit care ti-a facut arogantze ? Betivanul de Birtolomeu Dus cu Capul Mereu ? Da-l dreaq, ca-i trece cand se trezeste !
      Si, asea in general, lasa lumea sa se simteste bine ! Ca, la romulani, fara injuratura, viata-i ca o pula !

      Ștergere
  23. Uai, abea ce-am terminat antrenamentu pentru vot ! Am facut cateva repetitii la pus stampula, chear si pe intuneric ! Uai, aveti grije, 4 laterul cu VVP e in stanga pe boletinul de vot ! Sanu va ea ameteala, cunva, si sa stampilati in dreapta !
    La mine, inclusiv hocaita s-a antrenat, intensiv...
    La 6 jiuma am bagat potaea la adapost, ear la 7 fics is la urna, colea la Liceul Ion Barbu, la etajiu 1 !
    Ura, ura, uraaaa !
    Jos pedelicii, traiasca Useleul, in frunte cu presedintele Michi Maus sicu primul ministru Inima Zburdalnica !
    Jos kingu, huoooo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: inca o zi si incepe Marea Debasificare a Patriei !
      Greu, anevoios, insa nu imposibil ! Vorba aea, am facutara noi o colectivizare, ori o secularizare, d-apoi o de Debasificare !
      De jea simtzesc cum renaste nervul in mine, asea ca un zvac !
      Ioi !

      Ștergere
    2. PMT, dar daca se lasa cu ceva capete sparte? Ai vazut cata ura?
      Ce zi ci de asta? Cum vezi lucrurile? Ce trebe facut... ca sa nu...?

      Ștergere
    3. Stati linistiti, armata e cu noi !
      Huoooo, jos pedelicii !!!

      Ștergere
  24. Muei, ieou cre ca ne tre un rege! Propun ca rege pe doamna FIEREA, ca are prestanta s-aroganta.Poate asia vom avea si noi suficiente biserici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băăă, io crez că-ţ trebă o sulă-n coor, ca să nu-ţ cază bernevecii!!!

      Ștergere
  25. ala de la 16:59 nu sunt io,nu-sh cine iaste.
    Pai ce ba!va loati di mini?.Io am curltura si vorbesc frumos si aligant,ce pula mea!
    io-l rog pa adminu sa dezmintireasca imendiat si sa recunoasca ca cam am curltura,+ ca io azi am si votat si ma mai duc si luni ca io domenica ma hodinesc,ca asea face oamenii curlti.O sa-mi fie ceva mai greu sa tranversez ca lunea ie trafic mare bre,fuge tonti sa faca bistari
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC, ai dreptate!
      Esti al dreaku de simpatic! Atunci cand vrea... muschii tai!
      Hai sa traim... in pace si armonie!
      Sa dam dreaku ura si vrajba... la rate, nu-i asa?!?

      Ștergere
  26. Gata, me-am arenjat pantalonii aia bleomarin, de la uniforma de ceremonie, la dunga, me-am lustruit oleaca gumarii cu gaurele, mi-am pregatit camesa aia crem, cu epoleti, aproape noua, mi-am calcat oleaca crivata ca ierea botita unde o fo noada, me-am scos de la naftalina paltonu ala bun, facut dintr-o manta de marina, mi-am ajiustat oleaca seapca la spate, ca am o seapca bengoasa cu NY in frunte...buey, nici la revista de front a rejimentului nu ieream asea de pregatit !
    Pfoai de mine, ce emotii am !
    Traiasca Michi Maus, presedintele care uneste !
    Daciela, dragostea mea, urmeaza Ultima noapte de razboi, intaia noapte de dragoste !
    Gata, fug la cuibar, ca la 4 dau desteptarea ! Maine se fac sectoarele mai repejor, de voie, iar pana la 6,30 trebo terminata treaba la sala de mese, cu vesela, cu spalatul, bla, bla !
    Zeii fie cu noi !
    Huoooo pedelicii, jos baseii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: muine, pe la ora asta, ne-am lepadat de Satana !
      Macareale, rad in soare....

      Ștergere
  27. https://www.facebook.com/video.php?v=347155308792486

    RăspundețiȘtergere
  28. Băi, a dreak pelea pe voi! Ete, că io muine îl votez pe generalissimul Josefinus Goebblenus Stalin, ceea ce vă recomand şi vouă.
    TRĂIASCĂ FOR EVER ZOO + 9, IAR PMT PE VIENEZUL DE TIGRIS URBIS S.A. SĂ-L STRÎNGĂ DE OUĂ!

    RăspundețiȘtergere
  29. Asia, asia. Sa-l strange pana i se halbesc biuzele!

    RăspundețiȘtergere
  30. Cu totii la vot, sa i-o dam lui base-n bot!

    RăspundețiȘtergere
  31. Uaiiii, gata, habemus Pontam !
    Ca votai ! Zbang, Michi Maus, de s-a zguduit cokpitu de votaj, cand am dat cu stampila !
    Si babaciunea la fel ! Pac ! Pac, si ea ! Numa pe stanga am dat, numa pe stanga !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acusica sunt cu un okiu pe sondarile Irsop-Prosop, care da, de jea, scoruri naucitoare: Michi=120%, Falus= -- 25% !
      Fantastic !

      Ștergere
  32. Asia, asia. HAI LA LUPTA CEA MARE...!

    RăspundețiȘtergere
  33. Primul exit-poll PSD pentru ora 9:00, realizat în 200 de secții de vot, indică un scor uriaș pentru Victor Ponta.

    Potrivit primei estimări a social-democraților, scorurile celor doi prezidențiabili sunt următoarele, la ora 9:00:
    Victor Ponta - 64%
    Klaus Iohannis - 36%
    =========================

    Ca sa nu deviez de la trendul scandarilor stradale, eo a isi scanda cam asea:

    SI IN TURUL DUE
    IOHAN O EA LA MUE !

    RăspundețiȘtergere
  34. Muei, ia fiţ atenţ aciulea la mine: am primit de la un fost coleg de celulă un film cu Viurel cel motănel, la manşa kriciopterului pe care l-a kilotat el de-a lungu timpului.
    Ete aici:

    https://www.youtube.com/watch?v=rHgxd39Uqx8

    RăspundețiȘtergere
  35. REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.
    În turul al doilea de duminică, 16 noiembrie 2014, judeţele cu cea mai mare prezenţa la vot, până la ora 10.00, sunt: Olt - 11,6%, Teleorman - 11,34%, Ilfov - 10,87%, Dâmboviţa - 10,85%, Dolj - 10, 63%.

    Judeţele în care s-a înregistrat cea mai scăzută prezenţă sunt: Harghita - 4,18%, Covasna - 5,27%, Suceava - 6,68%, Mamaramureş - 6,72%, Sălaj - 6,78%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop, hop, hop, morometii e pe primul loc !
      Erdelystii o freaca pe dupe perdele, la caldura placuta a coroliferelor, iar pinguinii aia din nordul extrem inca mai sunt in coma, de la primul tur !
      Evident, aia alcoolica !
      Bozgorii nu se pune.

      Ștergere
  36. Iecsit Mol la 13 fics, Iohan sa ma ea de pics:
    Michi Maus=63 la 100
    Galus=restu firimiturilor !

    Deci:
    SI IN TURUL DUE
    DIASPORA O EA IN MUE !

    Habarnistii intoxicati de feisbuci, fugariti la capsuni, la sters de cururi de macaronari si la slugarit la constructii cu carca au onoarea sa o serveste un pic la ceoc, asea cum i-a indemnat kiorul, in direct la teve, ca dache nu le place in Romanika, valea !
    Sa sujeti picsul acusica, cu tot cu pasta ! Inclusiv pe-ale lui boc (boc=cacat in limba turca), Videanul Bordurica, Bleaga Puley si Curvistina nationala Nuti Cur de Fer !
    Cu doua precizari: lu boc 9boc=cacat in limba turca) sa-i sujeti numai pasta, ca n-are pics, ear lu Nutzi Spaima Putzii, numai lindicul ala vanat, cat o nasalie de curcan american altoit !

    Uraaaaa, traiasca ai nostri !
    Huuuooooooo rejele si inparatu !

    RăspundețiȘtergere
  37. Prof. dr. CONSTANTIN CIUTACU - "Clasa politică este terminatorul României moderne"
    1989-2014, un sfert de veac de corupţie şi jaf
    =========================================
    http://baia-de-arama-cnsc.blogspot.ro/
    =========================================
    Exact cum clan panesc si eo p-aciulea, numai ca tipu n-are un limbaji asea elevat ca-l meu !

    Hai ai nostri ! Traiasca Michi Maus !
    Jeos basaii si pedelicii, de-au incalecat tarisioara si-au adus-o la disperare !
    Huoooo Falus Iolabis !

    RăspundețiȘtergere
  38. Sunt sanse mari sa castige Ponta iar numai in acest caz vom vedea cum era Romania daca in urma cu 10 ani in 2004, Tariceanu era prim-ministru alaturi de un presedinte care nu incearca sa controleze pe toata lumea.
    Asadar Tariceanu are de saptamana viitoare sansa sa ne arate ce stie sa faca pentru Romania fara sa se certe toata ziua cu Basescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zlab, zlab şi Tîrliceanu ăsta...Fost model de modă pe vremea lui Ceauşescu. Mă frate, chiar în ţara asta de căcat, nu se mai găseşte nici un bărbat/femeie, om de stat şi patriot- ca să nu mă acuzaţi de altele, care să fie în stare să conducă statul? Vai de sexul nostru.
      PS. scuzaţi pleonasmul "model de modă".

      Ștergere
  39. Pai daca merge ,,o pula de falus'' merge si ,,model de moda''.Ca ,,romanii din Romania'' e intelegatori.

    RăspundețiȘtergere
  40. Iecsit hol la orea 16: al nostru-i mai tare ca al vostru !
    Uraaaaa !
    Traiasca presedintele care uneste ! Traiasca inima zburdalnica !
    De la ora 21 incepe Marea Debasificare a teritoriului national, unitar si indivizibil, proces greu si anevoios caco operativizarea fortata a agriculturei !
    Jos pedelicii, care au taiat salariile si grupele de munca !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hop, hop, hop, da daca Michi o ea in bot si nu mai incepe pontaminarea ? Ca cam vine a dreacu de repede din urma neamtzalaul !
      Ioi, Daciela, dragostea mea ! Ca ma mai culcai eo, odata, cu un presedinte ales si m-am trezit cu jambatul asta slut...
      Doamne feri !

      Ștergere
    2. Daciana 1300, 1301 LUX, ori 1310?

      Ștergere
  41. Ioi !

    Exit-poll PSD pentru ora 17:00:
    Victor Ponta - 53%
    Klaus Iohannis - 47%
    ------------------
    Exit-poll ACL pentru ora 16:00:
    Victor Ponta - 51%
    Klaus Iohannis - 49%
    ===========================
    Doamne feri, ce tare vine, pe turnanta, Galus !
    Carmen, dragostea mea !

    Dupa Irosop-Prosopul meu, dake loam in calcul ca mosnegii pontisti or votat de jea, la prima ora- oresenii si dupe ce au esit de la biserica- satenii, s-or cam terminat resursilii lu Michi Maus ! Mai sunt fro 2-3 betivani intarziati, care mai au de votat, daca or sa nimereasca caminul coltoral !
    In zchimb, iohaneii dau buluc, acusica pe inseratelea !
    Plus diaspora, astia de muncesc pentru patrie la capsiuni, masline, la sters gaoaze de cacat si la dat cu carca in constructii !
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: hop, hop, hop, cred c-o loam la ceoc !
      Alen tzu zamen !
      Fershtehen zi ?
      Kaput Michi Maus !

      Ștergere
  42. Traiasca domnul Klaus, cel mai bun presedinte !
    Uraaaa, sa inceapa iohanizarea klausificata a patriei !
    Aintz-tzvai-drai, di pula sa ma iai !

    Traiasca domnul Goprea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am futat-o, pana in 2016 praful se alege de comunisti !
      Vin pedeliciiii, fugiti, parjoliti campiile, otraviti fantanile !

      Ștergere
  43. Traiasca PCR in frunte cu...URAAAAA,URAAAA,URAAAAA !!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Copiii nostri ,din diaspora,ne vor razbuna!

    RăspundețiȘtergere
  45. PMTule ,ia-ti "H'Anonimii"si fugiti peste Dunare,in exil cu voi,eu cu DCul vom desface sticla cu palinca de Bistrita ,de pruna ,62 de grade.O va bea el pe toata ca eu "m-am pocait"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ualeiiiiii, de muine invat limba jermana, fara profesor !
      Aintz-tzvai !
      Traiasca pedelicii, traiasca kakarau !
      Sa-nceapa depontaminarea teritoriului !

      Ștergere
  46. Hop, hop, hop,
    Michi a loat-o'n bot !

    Sa te tii scandale de acuma, cu guvern cripto-neobolsevic si cu presedinte sas ( sas=tigoiner neamt) !
    Uai, ce fain e in Romanistan !
    Traiasca rejele, huo pesedeul uneperizat !

    Liviu Dreagnea, tine minte
    Pana muine-o ei la dinte !

    Ole, ole, ole, oleeeeeee.....

    RăspundețiȘtergere
  47. Nenea Bozile, rupe dreaca panoul ala de onoare de mai jios si sterge-te la cur cu el !
    Gata, ne-a ajiuns cat ne-a unit Michi Maus !
    Huooooo pesedeiii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: sa vina pedelicii, sa inceapa recalcularea revizuirii recalculate !
      Vreau adrenalina, vreau noi decizii de recalculare....
      Sa inceapa dezghetarea inghetatilor la penzii si executarile silite !

      Ștergere
  48. Las ca-i bine, trebo sa existe un echilibru. Guvernul de la unii, prezidantul...de unul singur...Numa scandale sa nu hie, ca ma saturai de ele !

    Saru-mana Doamna Frau Merchel !

    RăspundețiȘtergere
  49. Gata, fug in Universitatii, sa scandez !
    Gaozarilor, v-am ciuruit si de data asta !

    Ioi, Daciela, dragostea mea, ear am infrant !

    RăspundețiȘtergere
  50. Hmm...
    Urmeaza o noapte... plina de incertitudini...!
    Dintre Ponta si Iohannis... parca vad ca va castiga...
    Cel de-al 3-lea...! Ghiciti voi... care!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Periculos... de adevarat! Vor PUTEREA... cu forta! Cu batele! :(

      Ștergere
    2. hai ma zau?.Pe bune? sa "mori tu " toarsu!!
      DC

      Ștergere
    3. Curdeleu ot Birtolomeu: Că tu n-ai fost "toaş"...Lasă că vine Jumaris şi-o să-ţi poţi dezvolta afacerea aia a ta cu lame şi chiloţi de dame + pamperşi. O să te ajute Santa Klaus să le exporţi la "krauţi". Curuţule, nu pot să te uit, pur şi simplu, cînd acu vreo 5 ani îţi făceai reclamă la chiloţi pe Înfomondo. Ha, ha, ha! Mare guguman eşti bă.

      Ștergere
  51. @Admin vad ca esti Pontac,eu sunt anti,sa stii ca voi fi razbunat de votul copiilor mei,care au stat 5 ore la Birmingam si 3 ore la Viena ca sa voteze,CIUMA ROSIE va fi eradicata.Ai de la mine toata stima si consideratia,doar suntem colegi de generatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boule cu blană, nu uita că tu eşti un produs "Made in RPR/RSR. Dacă nu erau ăştia pe care de altfel îi regreţi pe toate blogurile, care să te şcolească şi să te facă om şi astăzi păşteai caprele pe la tine prin Gîlgău.

      Ștergere
  52. @PMTule te spun lui Jebeleanca ,pentru atitudinea ta.

    RăspundețiȘtergere
  53. O ţară de manelişti şi kokalari...Desigur că kioru tu-l-aş în kelie va cîştiga. Avea dreptate Ţuţea: " un popor de idioţî". Nu-i am la suflet pe nici unul dintre cei 2 candidaţi, nici n-am fost la vot, dar trebuie să fii prea bou ca să nu vezi ce se ascunde în spatele acestui Juganis. Las" să vă fută, aşa cum v-a futut kioru, masochiştilor! Cît despre unele dobitoace ca Viorel măPiş, n-ai ce le cere. Atît îi duce pe ei "creierele" alea de muscă. Să-l fută neamţu la portofel, ca Singer maşina de cusut, tu-l-aş eu în cerebel.

    RăspundețiȘtergere
  54. O noapte furtunoasa
    Numai cand ma gandesc la muianu lu' chiorete si vomit matele din mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si uite asa a vorbit si Marlon Brando un pic mai sus......ca pe unii atat ii duce mintea ,la moaca si la pula(PMT doar la pula ca oricum sunt sinonime)
      DC
      Da-l in pula pe Base el nu mai exista dpdv politic, chiar asa sunteti de spalati pe creier....ca de 2 luni aud in campanie de "candidatul basescu" V-ati lovit la cap sau ce? O sa vorbiti de "dictatura basescu" si la 10 ani dupa ce moare? chiar v-a tampit antena lu' voiculescu in asemenea hal?
      stiu,stiu...dreptate pana la capat,7,4 milioane de votanti,dictatura,bla,bla,bla...etc.
      Pe scurt:aveti mintea ultimului betiv din curu' moldovei
      DC
      Ia'n uitati-va la A3 si vedeti ce vorbeste gadea pulii si dup'aia sa ziceti ca e dictatura....ca postul e deja "confiscat" Cum puteti sa-i lingeti pula lu' voiculescu cu atata placere eu nu pricep ca doar nu sunteti dana grecu in persoana

      Ștergere
    2. DC eşti prostănac şi vrei să ne-o demonstrezi înc-odată. Te asemeni atît de bine cu mentorul tău chior, încît dacă te-aş întîlni te-aş ocoli precum ocolesc mucii pe care şi-i suflă cei ca tine pe trotuare. Ai fost, eşti şi vei fi la fel ca drojdierul naţional. Şi apropo de Kioru şi A3, pe cînd îl vedem pe derbedeul naţional la puşcărie pentru toate escrocheriile şi hoţiile pe carea le-a făcut?

      Ștergere
  55. Din partea mea poa sa intre la puscarie,nu-i absolut nici o problema....da' tu de ce esti asa de prost?
    Ma rog este o intrebare inutila.Fiind tu asa de inghesuit,nici nu poti pricepe....asa-s astia ca tine.Multi,multi....da prooosti,ohoooo
    DC

    RăspundețiȘtergere
  56. „La commedia è finita!”

    De muine il vedem pe chiorala zilnic. Cel putin zilnic!

    RăspundețiȘtergere
  57. Alea iacta est !
    Felicitari popor roman!
    Felicitari Klaus Werner Iohannis !

    RăspundețiȘtergere
  58. tocmai m-a sunat o prietena din Franta(frantuzoiaca sadea) si mi-a zis.
    Cum puteti sa va bateti joc de concetatenii vostrii in asemena hal?
    No uite asa a zis.
    tembelilor ne-ati facut inca o data de cacat in europa si in lume.
    DC
    Si asta v-o spun eu un betivan, comunistilor de caviar ce sunteti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici macar nu mai am chef sa-ti fac o aroganta. Totusi daca s-ar inregistra si romanii nostri la ambasadele din strainatate nu ar fi omeneste? Ca doar n- om face sectii de votare la Polul Nord ca au trimis unia zece autocare cu aliegatori. Sper ca nu o luati ca o gluma.

      Ștergere
    2. No,noooo acu te lovi "ieconomia"?.Pai ie de bine ca pana vin aligatorii fura varanu' tat
      Mai bine vezi de autocarele din TR,IF,DB,GJ,DJ,MH etc.Mie-mi spui cine-i Dragnea? Faci glume sau esti prost?

      Ștergere
    3. Ba Serbanele, esti la fel de berbec ca si ala "de culoare" din Hurziceni. Cacaciosu le are cu Viana, iar tu cu Parisul. Nu m-ar mira, la cit sunteti de fraieri si cu probleme psi, ca miine sa spuneti ca v-a sunat Obama sau Putin.

      Ștergere
  59. toarsu' militianu "s-a sucit" il felicita pe lulabis6case,da a uitat sa scoata gazeta de perete CU MARELE GENERAL ILIE NASTASE,hi,hiQ!!

    RăspundețiȘtergere
  60. Ca si in sport, daca celalalt a castigat, nu inseamna ca nu ai incercat. De ce sa nege Burcubista ce dorea jumatate dintre romani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai nea mc'khishule da' daca era invers ne futea burcubista de dreak ne lua.De ce pula mea esti ipocrit? Uite io as vrea sa fi castigat michi maus sa vezi atunci anunturi pe mhedinti sa te fut in dinti....crezi ca se mai vorbea de "cealalta jumatate"? O pula ne executa pe toti la zidu' funei parnai

      Ștergere
  61. oaiii sa vezi de maine ce ne ingretoseaza burcubista cu pozele lu' bombalau' si gazeta de perete cu bercea,udrea,cocos,blaga,berceanu,videanu et co
    Cica se mai infiinteaza puscarii si-l reactiveaza pe nea burcubista ca le trebo personal "calificat" la pulane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io ma angajez cu 1+1/2 norma la Sectia Fumei, acolo unde o sa aiba Udrea cuibarele.

      Ștergere
  62. Curdeleu, mai bine ne-ai argumenta matematic, cum s-a votat la ultimele "prezidenţiale" ale tătucului tău Băşinescu la Paris, pe vremea limbricului ăluia cu nume de specialitate slăninoasă- Bacon-ski pare-mi-se, cu viteza astronomică de 13 votanţi/secundă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Păcat de tac-su, poetu", că el e o sulă. De fapt a şi primit ce-a meritat bulangiul.

      Ștergere
    2. esti un mare comunist de caviar
      1-13votanti /secunda e o minciuna raportul e invers,13 secunde/un votant si daca iti trebo mai mult de 13 secunde sa votezi esti chiar bou
      2-ce se intampla acum in europa iti place cap gol?Ce sa-i ceri lu' baba leusteanca cu clase cat marfarul,matematica pulii?
      de Torino,Londra,Munchen,Paris,si atatea alte localitati din Spania si Italia nu zici nimic.Ai idei putine si fixe.Te-a spalat mircea badea pe creier.E problema ta!
      gata pierd timpu' cu tine.Daca vrei sa ramai prost,sa fii sanatos.Hai PA! ca doar nu trebuie sa iti explic eu nimic.FERICITI CEI SARACI CU DUHUL!!!Noapte buna,noaptea mintii:):)
      DC

      Ștergere
    3. Merci parizerianule! Mi-ai demonstrat cît sunteţi de hoţi şi periculoşi. Cei ca voi ar trebui să construiască şi dublura la calea fertă transsiberiană. Nu vred c-ar fi vreo pagubă. Un nătăroi mai puţin,

      Ștergere
  63. Bagami-as unde e aia cu"stergeti comentariul" ca n-o mai gasesc.Imi pare rau dar nu pot sterge,bagumi-as!Offfff!!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  64. acu ma gandeam si io un pic.Ponta asta mai guverneaza si el ceva?? Ca de fo luna de zile a ramas tara de-ampulea.Ia zi ca nu-i asa.
    DC

    RăspundețiȘtergere
  65. off topic
    De maine antenele il mananca de viu pe ponta(De ce? De Voiculescu).Sa va vad ce mai ziceti atunci

    RăspundețiȘtergere
  66. @Admin
    De ce esti cinic,si tu si idiotii de pe langa tine,cei ce-ti impartasesc parerile si au aceiasi culoare,inca nu v-ati aruncat in Dunare,sau dobitocii cu care te inhaitezi sunt asa de prosti ca s-au aruncat in bazinul gol?Cu cat vinzi blogul?Sau te apuci iar de bisnitza cu tzigari si budigai prespalati?

    RăspundețiȘtergere
  67. tigri217 noiembrie 2014, 00:59
    @Admin
    De ce esti cinic,si tu si idiotii de pe langa tine,cei ce-ti impartasesc parerile si au aceiasi culoare,inca nu v-ati aruncat in Dunare,sau dobitocii cu care te inhaitezi sunt asa de prosti ca s-au aruncat in bazinul gol?Cu cat vinzi blogul?Sau te apuci iar de bisnitza cu tzigari si budigai prespalati?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri