Google Translate

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Se intampla acum... la Ministerul Afacerilor Interne. Loganuri cu 70.000 euro, versus Dustere cu 11.000 euro. UPGRADE. Meciul dintreTeodor Emi si Mircea Badea.Terminat prin TKO.

Ponta: Sunt bucuros că după ce Blaga a luat Loganuri cu 70.000 euro,
noi am luat Dustere cu 11.000 euro.

 Premierul Victor Ponta l-a felicitat miercuri pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, pentru faptul că a reușit achiziționarea de autoturisme Duster pentru înnoirea parcului auto la prețul de 11.000 de euro, spre deosebire de perioada în care ministerul era condus de Vasile Blaga, când s-au cumpărat Loganuri cu 70.000 de euro. 
"Sunt foarte bucuros că după ce domnul Blaga a reușit să ia Loganuri cu 70.000 de euro, noi am luat Dusteruri cu 11.000 de euro și am vrut să-l felicit pe domnul ministru pentru asta",
a declarat premierul.

Despre faptul că la acea vreme prețul autoturismelor Logan ar fi fost negociat, Ponta a spus:
"Nu știu, întrebați-l pe domnul Blaga. Eu, ceea ce știu, știu ce am făcut noi. Și Poliția, și Jandarmeria și ISU o să aibă peste 5.000 de autovehicule noi, ceea ce înseamnă condiții mai bune pentru ei, pentru intervenții și înseamnă costuri mai mici pentru noi, pentru că nu mai reparăm la cele vechi. Asta înseamnă să faci o licitație corectă și să folosești banii în mod corect, nu să-i furi cum i-au furat cei care luau Loganuri cu 70.000".


Potrivit premierului, MAI va avea asigurate în continuare fonduri pentru înnoirea întregului parc auto.
"Asigurăm în continuare toate fondurile necesare, pentru ca în maximum doi ani tot parcul auto al Poliției, Jandarmeriei și Departamentului pentru Situații de Urgență să fie la standardul pe care l-ați văzut",
a afirmat el.

Premierul Victor Ponta le-a înmânat miercuri la MAI angajaților din Poliție, Poliția de Frontieră, Jandarmerie și ISU cheile primelor autoturisme Duster dintr-un lot final de 5.150 de mașini care vor fi achiziționate în cadrul unui amplu program de înnoire a parcului auto al ministerului.

AGERPRES/ (A — autor: Daniel Florea, editor: Antonia Niță)
-----------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------



UPGRADE. Publicat pe 7 nov. 2014
Meciul dintre Teodor Emi si Mircea Badea.Terminat prin TKO
-------------------------------------------------------

Mircea Badea, dupa meciul de box cu motociclistul:
Nu am fost facut nici knock-out, nu am nicio vanataie!
"Am inteles de la propaganda basista , ca daca nu dau curs acestei provocari, mi-e frica. M-am dus, pe persoana fizica. Federatia a fost absolut ok, intr-un cadru civilizat. Eu am 40 de ani, nu am exercitiu specific, cum e in fiecare sport. O repriza si jumatate cu un multiplu campion national. A dat tot ce a putut el sa dea (...) Nu am fost facut nici knock-out, nu am nicio vanataie",
a spus Mircea dupa meciul de box cu motociclistul de vineri seara.

Sursa: http://www.videonews.ro/video/faze-tari-de-la-tv/mircea-badea-dupa-meciul-de-box-cu-motociclistul-nu-am-fost-facut-nici-knock-out-nu-am-nicio-vanataie-xoAY2mpH3nO.html
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

69 de comentarii:

  1. STOP joc... cu focul!
    =================
    Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă la Baia Mare, că în spatele campaniei candidatului ACL, Klaus Iohannis, se generează mesaje care îndeamnă la o posibilă desprindere a Transilvaniei de România.

    „Eu vorbesc de o strategie de comunicare din spatele lui Klaus Iohannis, strategie care se bazează în principal pe stimularea dorinței de rupere (a Ardealului — n.r.). Eu am văzut în ultimele zile foarte multe comentarii pe rețelele de socializare. Niciodată, niciodată în România, eu nu am văzut asemenea comentarii generate de niște profesioniști care au lansat și rostogolit de ceva timp niște mesaje cheie, nu sunt sigur că cei care le-au gândit, conceput și care le-au lansat sunt din România, nu sunt sigur. Ba, din ce în ce mai mult mă gândesc că nu sunt din România. Un român, un bun român care are capacitatea să genereze asemenea mesaje s-ar fi gândit și la ce efect periculos pot să aibă", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. El a susținut că mesajele atașate campaniei candidatului ACL ar putea veni din afara țării și efectul acestora "a început să se simtă din ce în ce mai pregnant în vestul țării".

      „Problema este că această campanie construită în felul ăsta poate să aibă acest efect. Efectul acesta a început să se simtă din ce în ce mai pregnant în vestul țării (...) Ar trebui să înceteze acest stil de campanie pentru că aici funcționează principiul vaselor comunicante. Ceilalți români de dincolo de Carpați nu pot să stea indiferenți la astfel de mesaje. Adică: cine a îndrăznit să gândească, să stimuleze o astfel de desprindere, o astfel de delimitare a ardelenilor de restul românilor este un om care nu gândește bine despre România, gândește rău. Și atunci începi să te gândești serios: totuși faptul că Tokes, nu numai că și-a exprimat susținerea, a spus-o cu subiect și predicat că este convins că domnul Klaus Iohannis va susține îndeplinirea idealului secuilor (...). Dl. Iohannis a mulțumit pentru această susținere și începi să te gândești cu Tokes, cu ceilalți extremiști din celelalte două partide, nu cumva sunt alte înțelegeri? Nu cumva le-a promis anumite lucruri? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă. E foarte simplu să renunțe la această susținere. Dl. Iohannis a făcut declarații la Cluj că cere ardelenilor să-l pună președinte. Eu am înțeles că el vrea să fie președintele românilor, Victor Ponta vrea să fie președintele tuturor românilor, pentru că această țară nu poate să fie puternică dacă nu e o țară unită", a declarat Liviu Dragnea.

      Ștergere
  2. Nu poti nega niste adevaruri evidente,intr-adevar PSDul a facut multe si a mai rectificat veniturile dar vreau sa vad cum se confisca bunurile castigate ilicit ,chiar nu ma intereseaza cati ani de temnitza primeste unul sau altul,sa-i faca cetateni de onoare dar sa dea averile inapoi ,atata as dori.Dragnea???Ce averi are si asta ,de unde???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, va fi timp si pentru asta!
      Acum insa... alta este problema!
      Personal, sunt EXTREM de ingrijorat de INVRAJBIREA cu atata ura, din ultimele zile, atat cea generata in strainatate, dar mai ales ... chemarile de "sambata si dumineca" in strada, la lupta! Cu cune? Impotriva cui? Care sunt problemele??? Vor sa ajunga la PUTERE cu BATELE?? Cu forta??? Tinerii, sunt cei mai expusi manipularilor, asa cum vad si din apelurile celor din ACL/mass-media cotrocenista etc.etc.
      ATENTIE... acum! Maine... sa nu fie prea tarziu!

      Ștergere
    2. Mai mult...
      Din informatii... pe surse... se cauta "contra-cost"...
      "EXCUSIONITI prin EUROPA"...! Cu ajungere la PUNCTELE DE MARE INTERES TURISTIC... cabinele de VOT... din Franta, Germania, Spania etc.etc. Informatii pentru care nu bag mana in foc... dar care CRED... ca MERITA toata atentia/verificate!
      Aloo..., ma auziti??? 112 ... se aude???

      Ștergere
    3. Stie si Ambasada... cate ceva...!
      Ambasadorul Bogdan Mazuru avertizează că în Franţa vor veni la vot peste 10.000 de români, aşa că este nevoie de o mobilizare mai mare a Ministerului de Externe.

      Este vorba despre un număr dublu de votanţi faţă de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

      „Estimarea este că numărul de cetăţeni români care va dori să participe la votul din 16 noiembrie va fi mai mare decât la cel din turul întâi. Mă aştept la un număr considerabil de cetăţeni români care să vina pentru a-şi exprima votul”, a declarat Mazuru.

      „Avem semnale din partea asociaţiilor de români, estimările lor privind numărul de votanţi în 16 noiembrie. Este vorba despre nouă-zece mii de cetăţeni români care vor dori să voteze. În aceste condiţii, vom avea dificultăţi, dacă numărul de secţii de votare rămâne cel din data de 2 noiembrie”, a mai precizat ambasadorul României în Franţa.

      La alegerile din 2009, voturile de la ambasada din Paris au fost în centrul unui scandal uriaş.

      Ștergere
  3. Nu ma mai mira nimic.URA despre care vorbesti a inceput sa se manifeste ,chiarcu inversunare,in ultimii doi -trei ani.Nu te mai intelegi frate cu sora,vecinii intre ei,prietenii si familii destramate,nu mai exista interes pentru nimic,lumea a inceput sa fie avida de averi nemuncite,se fura,se minte,se inseala.Nici macar mesterii nu sunt ce au fost,nimeni nu-ti mai face o lucrare de calitate,TOATE au degenerat,mergem precum racul in toate domeniile vietii economice si spirituale.Se fura,se jefuieste in frunte cu preotii,s-a scimbat semnificatia versurilor:"Preoti cu crucea-n frunte" in "Preoti cu mana-n buzunarele noastre".Moaste peste moaste,danii,pomeni,ajutoare ca la africanii muritori de foame si TOTUL porneste de la proverbul: PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE.Nu vedeti ce averi au acumulat si acumuleaza in detrimentul nostru al "tutulor"?Calatoream si calatoresc prin satele si orasele Austriei si Ungariei,se vede diferenta de bunastare dar nu ai sa vezi palate si cocioabe ,cam toti au acelasi nivel:la tara o viluta cu etaj,frumusica,o piscina in curte [curti fara garduri inalte ,fara animale] ,o masina de teren si una mai de oras,iar locatarii ,in general simp[li muncitori sau functionari,iar politicienii nexam averi.,isi fac datoria ,respecta principiile si sunt corecti.Chiar mi-e cam rusine cu ce se intampla in constiinta poporului nostru ,s-a instalat nepasarea ,toleranta si lenea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ura... prea multa/multa ura...!
      De 10 ani... ne tot invrajbim unii cu altii... si inca mai vrem!
      Hmm... chiar asa?!? Sa fim toti... cu capu ???

      Ștergere
    2. Ei, lasa ca de lunea viitoare se rezolva toate. Iclusiv cu piscinele si GEEP-urile.

      Ștergere
    3. Cine va rezolcva toate astea ,hotii si banditii,"corb la corb nus-i scoate ochii","una mana mantera lavat"-avem parte doar de talhari care se declara ba de stanga ,ba de dreapta,sau centru ce sa alegi din gunoaie?

      Ștergere
  4. Explicatiile date de psihologi sunt pertinente in aceste cazuri.Starea de incertitudine,minciuna permanenta a politicului,lipsa de perspectiva,mediocritatea si rapacitatea celor care se inghesuie in partide dfoar cu gandul de a spolia avutia nationala duc la o lehamite care se transforma in irascibilitate si neincredere totala in tot si in toate.Tineretul este debusolat,fiecare cap de familie se gandeste la traiul de maine al familiei sale ,in tara nu vede nimic bun ,se gandeste la emigrare dar si acolo "golurile's-au completat,nu mai umbla cainii cu covrigi in coada,am ajuns o natiune TRISTA si partea interesanta este ca tot noi o putem redresa,o optiune ar fi prin vot dar si aici se strecoara doar lichelele,de ce/Fiindca asa este conceputa legislatia ca accesul la putere sa se faca prin bani,multi bani iar acesti bani il au tot fostii banditi politici[POLITIHOTII natiei].Ar trebui schimbata legislatia cu privire la xcandidati,la al;egeri,totul sa se faca fara bani,bani murdari.Alta solutie ar fi ciomagul...sa-i alungam peste noua mari si noua tari pe toti banditii astia ,puscaria si confiscarea averilor dar cine,un popor adormit,niste mamaligi rabdatoare?
    Nu mai departe pe acest blog[de fapt pe toate] daca un individ scrie ceva interesant apar doi trei idioti ,care nu au ce spune,sau nu stiu sa o spuna ,si incep cu mistoul si atacul murdar,chiar daca unii au ceva bruma de carte,dar ura din ei rabufneste pe toate caile.Lege si ordine ,asta ne mai poate salva pana nu este prea tarziu,pana nu ne alunga si din UE si din structurile Atlantice,deja strainii s-au cam saturat de scursorile din Balcani,se gandesc la masuri radicale,nu mai dureaza mult.Pacat,mare pacat pentru acest popor incercat de vremi si vremuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!
      Hotia si prostia... este fara margini!
      Fi binevenit, Anonimule! Multumesc, pentru postarile tale!
      Inclusiv indemnurile catre un DIALOG civilizat, bazat pe idei, argumente!

      Ștergere
  5. Au candidat 14 la presidentie,niciunul nu a fost de Doamne ajuta,fiecare cu bube ,chiar nu mai sunt OAMENI in tara asta,de ce nu au aparut gospodari cinstiti ,bine vazuti in societate?De ce?Nu au fost "lasati" de sistemul legislativ,trebuiau sa fie sprijiniti de vre-un partid sau o grupare,dar cum toate partidele si gruparile sunt CUIBURI MAFIOTE ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Joahannes vrea PUTEREA cu forta batelor!
    VIOLENŢĂ EXTREMĂ la mitinguri. Jandarmii au dat ZECI de amenzi.
    ----------------------------------------------
    Zeci de susţinători ai lui Klaus Iohannis din Timişoara au fost amendaţi, sâmbătă seara, de jandarmi, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal după ce a atacat jurnaliştii prezenţi la faţa locului, informează România TV.

    Mitingul de sâmbătă organizat de societatea civilă a înregistrat un episod violent, asta după ce susţinători ai lui Klaus Iohannis au ajuns la Timişoara hotărâţi să participe la acest protest.

    Mai mult, un autocar inscripţionat cu imaginea lui Klaus Iohannis a dus aproximativ 70 de persoane la Timişoara pentru a participa la acest miting. Un grup de tineri a reacţionat violent şi i-a înjurat pe jurnalişti atunci când aceştia şi-au facut simţită prezenţa în Piaţa Operei din Timişoara.

    De asemenea, unul dintre protestatari a lovit camera de filmat şi a adresat injurii jurnaliştilor prezenţi la faţa locului.

    A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele. Acest agresor s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, în timp ce reprezentanţii jandarmeriei au dat zeci de amenzi pentru folosirea limbajului vulgar la acest protest.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/violenta-extrema-la-mitingurile-planuite-de-iohannis_182540.html#ixzz3IYSng9bP

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/violenta-extrema-la-mitingurile-planuite-de-iohannis_182540.html#ixzz3IYSdeu8k

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Klaus Iohannis cară oamenii cu autocarul la miting VIDEO
      ==============
      Mitingul anti-Ponta anuţat pentru, sâmbătă, de la ora 18.00, în Piaţa Operei din Timişoara, şi care a fost prezentat ca fiind un demers al societăţii civile beneficiază de sprijin din partea partidelor care-l susţin pe Klaus Iohannis, potrivit pressalert.ro.

      La ora 16.00, în apropierea sediului PDL Timiş, a fost parcat un autocar înmatriculat în Iaşi şi branduit cu însemnele ACL şi cu figura primarului de Sibiu. Că vehiculul este unul folosit în campania ACL stă ca dovadă şi permisul primit de la Primăria Bacău pentru a intra în localitate, autocarul având 26 de tone şi fiind trecut ca aparţinând Alianţei Creştin Liberale.

      Şoferul a spus că autocarul are capacitatea de a transporta 70 de persoane şi a venit de la Iaşi la Timişoara încărcat la capacitate maximă, iar călătorii vor participa la mitingul anti-Ponta.

      http://www.romaniatv.net/johannis-cara-oamenii-cu-autocarul-la-miting_182520.html

      Ștergere
  7. @Admin,sunt tot eu t2,dar de teama idiotilor scriu sub anonimat,practic nu de teama ci de scarba,eu nu asd reactiona cu un vocabular "murdar"dar cu idiotii nu am alta solutie.Imi cer scuze oamenilor corecti si bine educati care citesc acest blog.Ce-i interesant ca acesti dobitoci sunt fosti colegi ,care in nemernicia si mediocritatea lor nu au nimic a spune si atunci arunca cu "rahat"in tot si in toate.
    Caragiale traiesti prin acesti nemernici[all] care neavand solutii economice recurg la minciuna si pumn,figurile si comportamentul acestor doi "cadindati' sunt emblematice,alde Tipatescu,Trahanache,Coana Joitzica,Pristanda ,Agamitza Dandanache si boborul Turmentat traiesc,sunt vii,dupa un secol s-au mai adaugat gruparile mafiote din jurul lor"capii"fiind tocmai POLITIHOTII de la varful puterii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te teme, că tu eşti idiotul şef dintre noi. Cînd ai "specificat" Haustria, cine putea fi cel care face contrabandă cu ceaunele/căzănele şi le păpă lebedele ălora decît tu?

      Ștergere
    2. Mai fiul lui Ceacanika spune si tu ceva concret,leaga doua cuvinte,fa o propozitie,stiu cine esti ,un fost coleg idiot si cu pile.daca nu poti vorbi cu niste OAMENI du-te la zoo sau la vreo turma de capre ca in perioada asta au berbecii lactatie.

      Ștergere
    3. ...berbecii,tzapii si magarii,poti alege sau"vota" cu care[de la care] iti place.

      Ștergere
    4. HOP, HOP, HOP, MOTNELUL-RAHATELUL O EA LA CEOK!

      Ștergere
  8. "10 Most Expensive Police Cars In The World: Fast Justice on Wheels

    Cele mai scumpe 10 maşini de poliţie din lume: Justiţie rapidă pe roţi
    10 - US – Dodge Charger Police Interceptor: $ 46,000;
    9 - Australia and UK – Lotus Exige Cruiser: $ 84,000;
    8 - Austria – Porsche Carrera 911: $ 95,000;
    7 - Abu Dhabi – Nissan GT-R: $ 100,000;
    6 - Qatar – Porsche Panamera: $ 175,000;
    5 şi 4 - South Africa – Lamborghini Gallardo: $ 248,000;
    3 - England – Lamborghini Murcielago: $ 380,000;
    2 - Germany – Mercedes-Benz Brabus Rocket: $ 580,000;
    1 - Dubai Police – Bugatti Veyron: $ 4 Million.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sursa: http://financesonline.com/10-most-expensive-police-cars-in-the-world-fast-justice-on-wheels/

      Ștergere
    2. Puteţi vedea "cum arată" un Dodge Charger Police Interceptor V6, precum şi specificaţiile tehnice ale acestuia, accesînd link-ul:
      http://www.topspeed.com/cars/dodge/2014-dodge-charger-pursuit-ar160544.html#main

      Preţul de achiziţie a variantei cu motor V6, 292 CP la nivelul anului 2014 este de 22000 $.

      Ștergere
  9. Sub mîna de fier a lui Traian Băsescu și atenta îndrumare a Comisiei Europene, Băncii Mondiale și F.M.I., guvernările Bok-Băsescu-Udrea-PD-L au adus România, între 2009 și 2012, efectiv pe marginea prăpastiei.

    Pe fondul dezastrului economic și al haosului social declanșat prin răsturnarea sistemului de valori, o sinistră dictatură fascistoidă a fost foarte aproape de a se instala, sub ochii îngăduitori și chiar cu încurajarea extremei-dreapta populare ce a pus bocancul pe gîtul Europei, de la nivelul instituțiilor de forță ale Uniunii Europene.

    Instituțiile statului au fost transformate în organe represive, guvernanții portocalii au tăiat și spînzurat așa cum le-a poftit inima, presa a fost practic desființată, organismele societății civile dinamitate din interior de sinecuri politice, societatea însăși, în întregul ei, a fost redusă la tăcere prin punera pumnului în gură de către o feroce propagandă fascistoidă guvernamentală.

    Diversele categorii sociale au fost asmuțite una împotriva alteia, prin atenta cultivare a urii de clasă, societatea a fost constant otrăvită și îndoctrinată cu manipulări violente care îndemnau la a-ți urî propria țară, propriul popor, originile, tradițiile și cultura.

    O acțiune dementă, concertată și susținută de către toate instituțiile Statului prin care s-a vizat destrămarea a tot ce este național, românesc, întinarea și de aruncarea în noroi a însăși condiției umane, prin umilirile necontenite la care au fost supuși cetățenii români de către organismele de stat ce ar fi trebuit să se ocupe de bunăstarea, de sănătatea și educația lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul în numele globalizării, al integrării forțate în structurile Uniunii Europene, al cedării controlului asupra economiei și resurselor naționale, al teoriilor neo-liberale ce propăvăduiesc desființarea statelor naționale, pentru ca țările și popoarele să poată fi controlate fără opreliști de corporațiile și marile concerne internționale.

      Nici o ticăloșie a lui Băsescu, nici o insultă adusă românilor sau bunului-simț nu a fost făcută fără sprijinul total, fără supunerea oarbă a celor din PD-L. Personaje grotești precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur, precum și mulți alții, s-au transformat într-o adevărată sectă a Martorilor lui Băsescu, gata să aplaude necondiționat infracțiunile și crimele stăpînului lor, să rîdă cu gura pînă la urechi la obscenitățile și mîrlăniile dejectate de șeful lor pe gură.

      Deși, în cele din urmă, regimul Băsescu a pierdut în 2012 guvernarea, iar trădătorul de țară de la Cotroceni s-a confruntat cu un vot de blam covîrșitor din partea populației în același an, cu ocazia referendumului de demitere, susținerea din exterior a făcut ca baciul PD-L să își păstreze o puternică influență în politica și societatea românească, prin intermediul organelor de forță din Justiție și al propagandei feroce diseminate în continuu de așa-zisele organe de presă aservite.

      Aflați în minoritate, pedeliștii și băsiștii de tot felul au început un proces minuțios de regrupare, beneficiind de ajutorul serviciilor secrete, al trădătorilor din celelalte partide și al ”formatorilor de opinie” care au încercat, pe toate căile posibile, să sperie opinia publică de pericolul comunist sau rus, două marote foarte la modă în România, și să o convingă de necesitatea revenirii la putere a ”forțelor de dreapta”.

      Acum, la nici trei ani de zile de cînd a pierdut guvernarea, PD-L este foarte aproape să revină la putere și să își continue politica fascistă de distrugere a României. Deși acest lucru părea foarte improbabil nu cu mult timp în urmă, intrigile și mașinațiunile puse la cale de pedeliști, dimpreună cu stăpînul lor Băsescu și cu tartorii lor din afara țării sînt aproape de a-și atinge scopul.

      Cei ce se grăbesc să voteze cu Klaus Iohannis pentru a împiedica întoarcerea comuniștilor, cucerirea României de către Rusia, subordonarea țării către China sau alte asemenea fantasme pritocite în laboratoarele băsiste de propagandă nu înțeleg că accederea neamțului în funcția de Președinte echivalează cu instaurarea unei noi guvernări Băsescu, indiferent de cum va arăta chipul noului Premier.

      Venirea lui Klaus Iohannis în jilțul de zapciu de la Cotroceni va însemna reluarea politicii demente de austeritate în România, linia PPE și Comisia Europeană, va repune pe tapet genocidul social pe care UE, Băsescu & comp. l-au declanșat în țara noastră.

      Iar indivizi precum Boc, Blaga, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Andreea Paul-Vass, Flutur și alții ca ei, care au adus țara pe buza prăpastiei, sînt gata să revină în prim-planul vieții politice, de data asta în piele de liberali, pentru a implementa, ca și pînă acum, fără să crîcnească, măsurile prin care UE să își continue jaful în România.

      SursăInvectiva.ro

      Ștergere
  10. Nene comisare de puscarii , il lauzi pe dragnea pentru ceea ce spune . Bine . Dar cine era cel mai mare sustinator al descentralizarii si regionalizarii tarii ? Nu cumva tot Dragnea si alti netoti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey cretinoidule, descentralizarea nu-i a lu Dragnea!
      Este impusa de la 'UE, daca nu stiai!

      Ștergere
    2. Uai , neam de sluga , tu cu Dragnea al tau ...
      Daca mUE va cere s-o pupati in cur , voi sariti sa-i sugeti si pula !
      Ca nu puteati sa-i spuneti madamei mUE : madama , ia mUE de la mine , ca eu nu fac ruperea tarii asa cum vrei tu !
      Neam de sluga ... si tu si Dragnea al tau !

      Ștergere
    3. Cretinul... e cretin si gata! Un pdl-acl... cu creierii spalati!
      Dac' ar intelege oaresce... ar sti ca tacsu basescu...
      a cedat suveranitatea Tarii Romanesti catre 'UE, nu Dragnea, idiotule!

      Ștergere
  11. Anonime de la 09.11 09.20
    Probabil ca "strainii s-au cam saturat de scursorile din Balcani,se gandesc la masuri radicale,nu mai dureaza mult" . Masurile lor radicale sint desfiintarea statelor respective . Nu uita de Iugoslavia , Cehoslovacia ... incercarea de introducere a regionalizarii (federalizarii) administrative a Romaniei ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Prezint în continuare un fragment dintr-o analiză a US The Urban Institute, elaborată în 2013, cu privire la costurile de achiziţie şi exploatare a unei maşini de poliţie. Datele sunt strict legate la condiţiile de lucru ale poliţiştilor americani:

    A1. Achiziţie autoturism de serie, aproximativ 28.000 $ (în exemplul luat în calcul de americani este vorba de un auto Ford Crown Victoria);
    A2. Transformarea/adaptarea auto la cerinţele specifice Poliţiei = 7.000 $
    TOTAL = 35.000 $
    B. Costurile operare în primul an de exploatare:
    C1. Cost de amortizare anual = 7.000 $
    C2. Cost anual combustibil = 4.322 $
    C3. Cost anual mentenanţă/reparaţii = 3.898 $
    C4. Costul anual pt. reparţii în cazul unor accidente = 389 $
    TOTAL COST ANUAL DE OPERARE
    TotCostAnualOperare = C1 + C2 + C3 +C4 = 8.609 $
    ==========================================
    Date care au stat la baza evaluării costurilor:
    1. Costul de transformare/adaptare a unei maşini de serie într-una care să satisfacă cerinţele operaţionale ale Poliţiei americane a avut la bază auto Ford Crown Victoria aflat în dotarea Washington, DC Metropolitan Police Department în 2012 şi includ în mare: introducerea “cuştii” pentru deţinuţi, modificari/adaptări specifice ale instalaţiilor electrice, optice şi mecanice ale maşinii de serie…
    2. Costul de amortizare anual = costul de achiziţie + transformare a maşinii de serie, împărţit la 5 ani. Cei 5 ani reprezintă durata normală de exploatare a unei maşini de poliţie americane.
    3. Costul privind consumul anual de combustibil a avut la bază consumul mediu al maşinilor de poliţie din Washington şi New York Police Departament, pentru un parcurs de 10.000 mile/an. Din statistica întocmită, a rezultat o distaţă de 7,52 mile cu un consum de 1 gallon de combustibil, adică 12,1 km cu 3,785 litri. Tradus în sistemul nostru SI, aceasta reprezintă un consum de 31,3 litri/100 km. Trebuie avut însă în vedere că puterea auto Ford Crown Victoria este de 250 CP...

    Concluzie: POLIŢIA ROMÂNĂ DEŢINE CELE MAI SCUMPE MAŞINI CU PERFORMANŢE DE CĂCAT!!!
    CINE PLĂTEŞTE TOATE ACESTE HOŢII?

    Pentru „materialul” original accesaţi:

    http://www.urban.org/uploadedpdf/412803-opportunities-for-police-cost-savings-without-sacrificing-service-quality.pdf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, sulica...,
      "Subectu" este altu! 70 000 euro vs 11 000 euro !!!
      Dar... tu nu vezi... nu citesti... nu pricepi!
      Tu o tii de-a-n boulea... langa... !!
      Pe langa drum... pe langa drum!

      Ștergere
    2. Băi Boule cu ţîţe de la 12: 41, dacă nu te duce mintea, stai în banca ta! Tocmai asta am vrut să scot în evidenţă, cu date concrete, nu cu mîncat căcat ca tine, că în nici un fel nu se justifică achiziţia unor jafuri de LOGAN cu 70.000 de Euroi. Comparaţia am făcut-o cu o Poliţie pe bune, nu cu...Dar tu, tolomac, că atît te duce debla, ai rămas cu coarnele înfipte în gard.

      Ștergere
  13. DOVADA că Iohannis a PLĂTIT oamenii la mitingurile violente.
    Cât au primit protestatarii VIDEO.
    -------------------------------------------
    Imagini scandaloase au fost surprinse la protestele de sâmbătă seara. Sunt dovezi că Iohannis a plătit oamenii să iasă în stradă la Cluj-Napoca, informează România TV. O discuţie despre negocierea preţului a fost înregistrată de un amator. În imagini se vede că omul ACL îi dă bani unui bărbat.

    Imaginile au fost surprinse de un cameraman amator la mitingul ACL organizat de Klaus Iohannis la Cluj-Napoca. Operatorul a surprins momentul în care un membru ACL îi dă altui bărbat o sumă de bani şi îi spune că va mai primi o parte din partea lui Nicoară, cel mai probabil Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj şi senator PNL, potrivit România TV.

    La mitingul organizat de Iohannis la Cluj-Napoca au participat sute de persoane. Câţiva dintre ei au spus după terminarea mitingului că pentru a ieşi în stradă au primit câte 30 de lei fiecare.

    Protestele au fost marcate de violenţă. Zeci de susţinători ai lui Klaus Iohannis din Timişoara au fost amendaţi, sâmbătă seara, de jandarmi, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal după ce a atacat jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dovada-ca-iohannis-a-platit-oamenii-la-protestele-violente-cat-au-primit-protestatarii-video_182568.html#ixzz3IZBdxuvp

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai di pula me, s-a terminat jiaga-jiagaaa !
    Ce fecalizati voi aciulea ? Ca ma bag si eo !
    Hop...

    RăspundețiȘtergere
  15. Si, care-i sfarleaza cu Loganele de 7te jde mii, contra lu Dastarele de 11 mii ?
    Autorul e un labagiu de epiderma mandravelica si clampaneste ca sa se afle in treaba !
    Loganul ala de 7te jde mii a costat, la pretul de achizitie, inscris si in actele de evidenta contabila, 5.600 de euro, alea tip "cazan", iar cateva vro 7800 de euro, alea mai bengoase, cu aer si geamuri fata electrice, tip Chiu 7 Tze Classe, pentru sefi ! Asea ca nu mai haliti cacat ! Restul de ieuroi e niste cipuri de astea de prins bagabontii prin satelit si de filaj de la distanta !
    Este admirabil si mirobolant ca s-a cumparat tehnica noua, pentru politieni, insa faptul ca s-a facut un eveniment national cu distribuirea ei, de zici ca a ajuns si primul romulan pe luna, este jalnic !
    Buei, nu mai loati in seama toate cacaturile astea scrise prin ziare, de niste limbrici politizati ! Ascultati aciulea, la mosiu, ca eo va povestesc de pe surse, cu 5 verificari simultane a veridicitatii !
    Ce dreaq, doara stiti ca-s baeat de baeat !

    RăspundețiȘtergere
  16. Ha, ha, ha... l-au suparat rau, rau...
    GUŞĂ: ACL să-şi ceară scuze,
    nu acceptăm fugi de dezbatere pe spatele credibilităţii Realitatea TV !!!
    -------------------------------------------------------
    ACL acuză, prin reprezentantul staff-ului de campanie, Alina Gorghiu, că Victor Ponta vrea dezbateri televizate doar acolo unde şi-a negociat temele şi moderatorul. Declaraţiile liberalei au fost dur criticate de consultantul politic Cozmin Guşă, care a subliniat, într-o intervenţie la Realitatea TV, că atitudinea ACL este "jignitoare". "Nu acceptăm fugi de dezbatere pe spatele credibilităţii Realitatea TV", a transmis Guşă. Realitatea TV este una din cele patru televiziuni care au anunţat că vor modera dezbateri televizate cu cei doi candidaţi la prezidenţiale, Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

    "Punctul de vedere al reprezentantului staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis este total amatoristic şi defectuos. Am comentat în campanie de cât de slabe au fost prezentările candidaţilor şi, în lipsa unor confruntări, nu s-a văzut mare lucru în afară de două, trei detalii. Acum ne dăm seama ca staff-urile sunt atât de slabe, într-un fel pe măsura unor candidaţi. Mă uitam la Gorghiu, despre care nu am auzit să fi făcut consultanţă de campanie, (...) însă mai mare deserviciu ca cel pe care i l-a făcut şefului său, domnul Iohannis, în această discuţie total defectuoasă despre cum trebuie să fie organizate discuţiile electorale nu văd. Să mă explic: nici candidatul Iohannis, nici candidatul Ponta nu pot să emită pretenţii asupra televiziunilor private, atâta timp cât ei nu plătesc pentru această prestaţie pe care noi o mediatizăm. Televiziunile private se finanţează şi fac un lucru în interes cetăţenesc: informează cetăţenii despre dânşii. În acest fel, candidaţii şi politicienii din România devin mari sau mici, deştepţi sau proşti, curajoşi sau fricoşi. Pe banii pe care o entitate privată cum e Realitatea TV îi investeşte", a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potrivit consultantului politic, Realitatea TV a transmis invitaţii la dezbatere atât candidatului PSD, Victor Ponta, cât şi candidatului ACL, Klaus Iohannis, însă a primit răspuns doar din partea liderului social-democrat.

      "Dânşii ar dori ca, pe baza acestei audienţe pe care noi am construit-o cu greu, cu eforturi financiare, să beneficieze pe gratis şi în condiţiile domniilor lor de mediatizare. Nu se poate! Şi tocmai de aceea Realitatea TV a formalizat o invitaţie atât către candidatul Iohannis, cât şi către candidatul Ponta care este pe marţi, 11 noiembrie, exact aşa cum apare în programul lui Ponta ca o propunere iniţială. Nouă ne-a convenit această dată pentru că am presupus că Iohannis va refuza să participe cu Ponta pe data de 10 noiembrie, luni, la RTV, unde patron e Ghiţă. Am considerat că ne avantajează pentru că va fi prima dezbatere profesionistă între cei doi candidaţi pe care Realitatea o poate susţine, atât cu cel mai bun moderator din România, Rareş Bogdan, cât şi pentru faptul că Realitatea TV şi-a dovedit imparţialitatea. Nu vreau să o acuz pe Gorghiu că minte, că nu fac o polemică cu ea, însă acea propunere formalizată a primit răspuns din partea lui Ponta că da, acceptă, cu moderatorii şi cu condiţiile Realitatea TV, şi nu a primit niciun răspuns de la candidatul Iohannis şi staff-ul său. Insinuările neruşinate pe care le face această domnişoară, apropo de faptul că Ponta şi-ar impune inclusiv la Realitatea moderatorul şi formatul, o declasează pe doamna Gorghiu şi arată cât de neprofesionist este staff-ul de campanie al lui Iohannis", a adăugat Guşă.

      Totodată, Cozmin Guşă a subliniat faptul că Realitatea TV nu a negociat moderatorii dezbaterii.

      "Cu Realitatea TV nu se negociază nici moderatorii şi se poate negocia un anumit număr de teme între cele două staff-uri. Noi vom da o listă cu cca 10 teme de interes naţional pentru cetăţeni şi din acele teme probabil că se vor alege 5-6 pe care le doresc dânşii şi pe care pot negocia cele două staff-uri, dar nu mai mult. Pentru ca să fie mai mult, ar trebui să fie o reţetă comercială între Realitatea TV şi ACL sau PSD prin care dânşii să plătească pentru ca să fie văzuţi de telespectatorii Realitatea TV. Ori acest lucru noi nu vrem. Noi plătim în fiecare lună ca să ne informăm telespectatorii, şi nu ca să dăm apă la moară unor politicieni care vor să câştige puterea ca să-şi îmbogăţească baronii. De aici această stare de iritare pe care o am pentru că Realitatea TV se consideră jigită de atitudinea lui Gorghiu şi a staff-ului lui Iohannis care de atâta timp nu răspunde unei invitaţii din partea unei televiziuni dovedite echidistantă", a completat Guşă.

      "Nu acceptăm asemenea fugi de dezbatere pe spatele credibilităţii noastre. Este dezamăgitior pentru mine comportamentul staff-ului lui Iohannis. Aştept scuzele din partea staff-ului pentru insinuarea neruşinată făcută de Gorghiu legat de Realitatea TV şi faptul că într-un fel sau altul s-ar impune un format şi nişte moderatori la dorinţa lui Ponta", a încheiat consultantul politic.

      Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/gusa-acl-sa-si-ceara-scuze-nu-acceptam-fugi-de-dezbatere-pe-spatele-credibilitatii-realitatea-tv_1565042.html#ixzz3IZYsCtr3

      Ștergere
  17. Cum a fost organizat protestul de la Timișoara.
    Lideri ACL, pe scenă și în mulțime.
    --------------------------------------------
    Organizatorul protestului a fost nimeni altul decat Beniamin Lup, un pastor neoprotestant care si-a dorit sa fie deputat, insa nu a reusit decat sa ajunga consilier al regelui tiganilor, Florin Cioaba, scrie cancan.ro.

    Organizatorului, adica lui Beniamin, sta cu ochii pe tot ce misca, dar mai ales pe telefon, asteptand parca un mesaj foarte important. Bulversat de ce citeste, uita versurile cantecului care intretinea atmosfera, si incepe sa ingane cate ceva in timp ce-si indreapta din nou atentia catre multime.

    Tot la finalul demonstratiei, paparazzi au surprins prezenta primarului Timisoarei, Nicolae Robu, pe o strada laturalnica, unde a fost intampinat de organziatorul protestului “spontan”, Beniamin Lup.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cum-a-fost-organizat-protestul-de-la-timi-oara-lideri-acl-pe-scena-i-in-mul-ime_1565949.html#ixzz3IZZoHl93

    RăspundețiȘtergere
  18. Pese: si, ca fapt divers, n-as mai da 14 mii si de euro, fara tevea, pe un Dastar, nici daca m-ar fute in cur toata uzina !
    Or fi bune pentru meapene, ca sa mai inlocuiasca din parcul Dacia 1310, din anii 1981-86, respectiv tobuzele RD 111, care se taraie, dimineata, prin intersectii, ca sa duca tilicarii la Tunari, ori Clinceni, ori Otopesti, de se uita lumea la ele ca la ursul si capra, de Anul Nou !
    Tza-tza-tza capritza tza, sa me-o ceocuiasca Goprea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PMT, ma dezamagesti!
      Credeam ca esti patriot, ca vrei sa dai o pane romanilor care lucreaza in tara!
      Asta e, nu vedem padurea, din cauza copacilor!
      Dar stii ce e bine ? Ca nici dreaku nu se ia, dupa ce clampanesti tu si pretinii tai pdl-acii!
      Buey, avea dreptate t2: "idiotii nu au solutii"!
      Clampane, clampane cu tupeu maxim si dau la cap cu bâta!
      Buey, stricati mai sunteti, nenicule! La cap, bien sur!

      Ștergere
    2. Bien sur, bien sur tu-te-as in coor! Patriot inseamna sa ai o economie, nu un rahat. Economia nenicule, a fost distrusa dupa 89 incoa de toti ciupalacii care chipurile peste noapte au devenit "de dreapta", "de stinga", mangaia-mi-ai mataringa. Se uita de FSN-ul ala "unit in cuget si-n simtiri" din care au "izvorit" toate partidele actuale, chipurile.

      Ștergere
    3. @14:47 tov secretar pcr
      esti cazut in cap si mai esti si FANATIC politic
      Lasa tu "panea" spalatule in/pe creieri mai bine iti dau eu p..la

      Ștergere
  19. 10 noiembrie - Ziua Artileriei

    În anul 1843, domnitorul Gh.Bibescu a întreprins o călătorie la Istanbul şi, la înapoiere, a adus în ţară patru tunuri de calibru 80 mm, dăruite în semn de preţuire de către sultan, pentru ca "să slujească întru paza bunei rânduieli şi liniştei obşteşti". Ca urmare, la 10 noiembrie 1843, prin porunca Domnească nr. 198, se legifera înfiinţarea primei baterii de artilerie în oastea româna.
    =======================
    Atata am gasit si eo, pe oficiala meapeneului !
    LA MULTI ANI, buey !
    Arma care a facut ravagii in decursul istoriei ! Si inche mai face ! Uitati-va, aciulea-colea la Donetk, unde luptele se duce inca cu tunele ! Trag astia la ceocane, de le sar mucii mujicilor !
    Arma de arma buey, au artileristii niste coae...Dea dreaca, cand coborau astia din tren, la Maical Bravo, la 16 Artilerie, se intuneca peronul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei, ultimu ceokan de feu, de fapt a fost reglaj pe obectiv, fu az demeneatza cind datu-i-am lui T2 o mooie pentru greata!

      Ștergere
    2. Mai nulitate,nu te dezminti deloc,de fapt suiferi de o boala care nu se vindeca niciodata;IDIOTENIA,boala din tata-n fiu...nepot,stranepot.

      Ștergere
  20. Zah Julien Sorel · Top Commenter
    nu am citit toate laturile de mai sus . nu imi pierd timpul cu un ghertoi avortat dar cat am citit mi-a dat o viziune: un bou cu fata de vitel prost se indreapta spre mine iar eu in secunda urmatoare i-am dat in cap cu un topor. cred ca mi se trage de la un documentar pe care l-am urmarit in urma cu 35 de ani.

    Zah Julien Sorel · Top Commenter
    te compari tu cu Vadim? cu fata aia? ce ai facut tu mucosule? cine te poate identifica pe tine cu nationalismul?

    Zah Julien Sorel · Top Commenter
    mai laba de om. in urma cu vreo 4 ani in Toplita a fost congresul PRM. Cate voturi a avut Vadim din catunele care le amintesti tu? crezi ca are timp sa umble pe la fiecare roman in parte? te vezi cumva un inlocuitor al lui Vadim pe scena nationalismului? mare curaj ai zabalosule. mai mult decat ai fost ieri tu nu vei fi niciodata jigodie.

    Zah Julien Sorel · Top Commenter
    limbric te-a fatat ma-ta printre floci cu sange , sudoare si sperma si limbric ramai. voma ordinara. sunt curios daca in fata mea ai curaj sa repeti ce ai spus.
    Reply · · November 7 at 1:55pm
    =======================================
    Buey, postul ca postul, dape mine comenturile ma omoara ! Acolo-i intreaga savoare, la comentarii !
    Loati notite, conspectati si retineti, astia de stati mai prost cu vocabularul cuvintelor adevarate !
    Da, da, dragii mei, astia de va rusinati intr-atat de profund, de va stingeti lumina chiar si-atunci cand v-o dati la pisatoare !
    Auzi bre, "limbric fatat printre floci cu sange , sudoare si sperma" ! Nici Onore diu Balzac nu scotea ceva mai bun !

    =============================================
    Sa va dau lindicu, pentru cei interesati de literatura comentata, de valoare:
    http://www.dantanasa.ro/de-cate-ori-a-fost-patriotul-corneliu-vadim-tudor-in-covasna-si-harghita/#more-19518

    RăspundețiȘtergere
  21. Buey, ce mai colcaiau ceistii acusica 25 de ani ! Singurii care mai aveau cate o informatie despre Gardul Berlinului si trageau cu urekea daca, printre bancurile cu Bula, nu cunva se strecoara si niscaiva informatii, aduse de cine stie cine, care avea frun vecin de asculta Radeo Europa Libera !
    Da cine dreacu avea tinp de Zidul Berlinului, ca treboia sa conspectam la IPI despre Congresul 15 !
    Ce vremuri bre, ce vremuri ! Abea cand am inceput sa ne puscam intre noi, ca la vanatoarea de potarnike, cu mitralerele de pe taburi, am constatat cat de instruiti ieream ! Buey, din prima cadea tinta pept numarul 7 !
    Ce vremuri, ce rascolutie mai fu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: indata sarbatorim si sfertul de secol de la Rascolutia din Decembrie, cunoscuta in istoria contemporana ca Marea Lovitura de Stat !
      Buey, cata adrenalina...in zpecial aciulea in Bucurestan, de zborau trasoarili ca artificiile, in noaptea de Revelion, la 12 fics !
      Ioi !

      Ștergere
  22. Buey, ca vazui si eu meciul mileniului si-al secolulu' de KenPo, alu tzakanitul ala de Badea, cu ditamai canpionul, de fro 4 ori cica, la smardoiala nationala !
    Ma asteptam sa-i zboare mucii si sa-i faca nasul lu Badea cat un gogosar de Matca, jud. Galati-sa va dau ceva sa me-o frecati !
    Mare cacat, cu care hai sa ne umplem editiile de stiri si paginile de ziare !
    Aia care-s anti Latrina 3- vezi doamne ce si-a furat-o ala, iar aia de-s pro Latrina 3 ( in zpecial pro emiziunea "In gura ma-tii"), ca vezi ce coraj a avut gargaragiul, sa se bata cu derbedeul ala, de meserie smardoist de cartier !
    Moaaamaaa, ce i-as pune pe amandoi in discutia beobe partid !
    Eote cu ce ne ocupam noi, in Tara lu Dorele !
    Da'daca il lovea de-adevaratele kemposu ala ? Putea sa crepe idiotu ? Putea !
    Scapam d-un drac ? Scapam !
    Pfoai...

    RăspundețiȘtergere
  23. Gigi Becali şi-a lansat cartea în 9000 de exemplare! Pasaj din introducere: "A murit Gigi pe care-l cunoştea lumea"
    Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare, iar la un an şi jumătate de la încarcerare a publicat prima carte. Volumul intitulat "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" a apărut în 9000 de exemplare.
    ====================================================
    Fiind un ateu comvins si paralel perfect cu maimutareala asta de se vrea practica religioasa prostodocsa, eu n-am sa-i cunpar carte lu Jiji Fekali ! Ma rog, semnata de Jiji Fekali, pentru ca analfabetul nici nu stie sa tina carandasul intre deste, d-apoi sa mai si scrie o carte !
    Domnilor, eo astept adevaratele editii princeps ale marilor si unicilor contemporani in veata, precum Beshesku, Goprea Izmanutza, Nutzii Spaima Putzii, Alma-Palma Ana Stase, etc., care sa ne incante cu niste adevarate bestsele despre hororul cu flota, ori trilarul cu gradele militare, ori comedia cu votul in Sparlament pe Legea Penziilor Unicat !
    Carti ca lumea, nu cacaturile lu Jijilava Fecali, scrise in ani grei de temnita, volume intregi, de cate 6-8 sute de pagini bucata !
    Haidi bre, ma lesi ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Iar acu, la 6 fics, sa-mi omblati umpic la pics !

    RăspundețiȘtergere
  25. Zlabutz-zlabutz Galus Verder Breman Iollabis, in sondaj ! 21 la 8, cam nashpa !
    Kiar dezastruos de nashpa !
    Acusica, ca sa fim seriosi si sa judecam corect, pe noi comunistii ne-au facut oameni, de aia cu onoare, prestanta, responsabilitate familiala si cetateneasca, verticalitate, bla, bla !
    Asea ca nu vad de ce nu am vota, otova, cu bolsevicii si partidul stat ! Plus ca liberalii astia au fost oameni rai si-au tras cu tunurile in rasculati...
    Las ca stim noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: a trecut de 6 fics ? Ca n-am simtit nimic la pics !
      Ale tale ale taleeeeeeee
      Zarutari criminaleeeeeee.....

      Ștergere
    2. Muei, PCRul te-a facut om, ca altfel si azi pasteai caprili pe Ialomita.

      Ștergere
    3. Buei, basca ca m-a sopravegheat ca sa-mi iau fomee cu origini sanatoase, fut-o'n gura de babornitza paroasa, cu originea ei !
      Ca daca n-aveo origini, beleai pula, comandant de conpanie tilicari mureai, pana la 52 de ani !

      Ștergere
  26. Buey, voi nu va loati dupe mine si continoati sa v-o dati la dinti !
    Kear aciu, pe Mehedinti ! Ca ati inceput bine editea de azi, cu exceptia adminului, care atata s-a strofocat sa ne explice el ce e Acelistii si ce vrea ei, ca m-a unplut de zama de gaoz !

    RăspundețiȘtergere
  27. Ia de vedeti pe site-ul SCMD reclama: ARDEALUL NU-I ROMANIA! VOTATI KLAUS IOHANIS!
    C'asa-i la noi: pune cine vrea ce reclama ii vrea muschii lui!!!
    Alo?! Se aude??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se aude, se aude, nu mai zghera ! Numai ca, reclama aia se vede la tine, ca, la mine se vad reclamele cu medicamentele contra pisu instant ! Adica ce a bunghit Goagal ca ma intereseaza pe mine ! Si, cum pe tine te intereseaza ceva de Galus Iollabis, Goagal ti-a pus reclame pe masura !
      N-am inteles nici eo prea bine ce-am vrut sa-ti explic, insa ideea e cacu reclamele astea, pe blog, e o keste !

      Ștergere
  28. io chear nu stiu de ce va certati pt 2 bulangii can' tonmai ioana petrescu,ministresa de finante si fiica celor mai buni preteni de la cornu a' lu' nascase a propus legalizarea prostitutiei.Pai ce nu e bine?? ...ca zice ministresa ca o sa aduca un morman de ieuroi la bujet.Acu io votez cu ministresa ca ma gandesc ca atat timp cat mai am 10 degete si limba m-oi descurca io si pa la bordele.E mistooo bre ie mistoooo ce tonta,ce lulabis mutus,aicea-i de noi fraticule.....e toate cu doftore, cu TVA........hAI LA VOT!!
    DC
    PS da cica nemernica aia mica nu vr'a sa impoziteze pe sarlatanii de pochi;cica nu poa' sa impoziteze pe imputitii de pochi ca cica ei este "organizatia non-profit" auzi bre!! non-profit....hi,hi(adica nu vrea tonta de fapt,ca-i mai trebo voturi de la babaciunile care ling oase si mai lasa cate o saliva groasa pe fo sticla "sfintita"Las ca vine ea boboteza si beau dobitocii apa la pet din botoaie de plastic de 500 de litri.
    Io zic ca mai bine sa mearga un popa....in pula mea si sa sfintesca Dunarea,ceva lacuri de acumulare si e gata.Avem apa sfintita la robonet in vecii vecilor .AMIN!.Pai nu-i asa?
    Dupe care poa sa treaca la Groenlanda,Antarctica....etc.Intr-o saptamana cu un avion de linie se rezolva problema planetar.
    Daaaar sa revin hac,hac(am beut doar 16 beri,cre' ca's sfintite)Cum adica pochii sunt organizatie non profit.....in pula mea!! ca io nu inteleg
    salutari de la Celentano!!!
    Baaaa sa-mi bag!!.........

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce smecher adminu asta.
    Acu la antirobot(sa ti-o dau in bot) ne pune smecheru sa invatam numerele de la casile amerlocilor si pe google maps si pe street view
    Daaa mie tot la curve imi sta gandu'.Adica va rog sa-mi scuzati limbajul,in pula mea,voiam sa zic ceva de "dame de consum" sau mai elegant "escorte"
    firicel pretin bun cu celentano

    RăspundețiȘtergere
  30. acu' cetii si dadui peste postarea lu'PMT aia cu 25 de ani de la deranjul din decembrie '89
    oaiiii de pula mea ce o sa ma ingretoseze tv-urile cu .bla,bla,bla
    si-o sa vina si ciumetii aia de lovilutionari sa mai ceara si ei un ban de indemnizatie.....dale-ar bani de lumanari tu-i'n gura de cacanari hoti si banditi

    RăspundețiȘtergere
  31. Io cre ca dupe atatea usi ce vazui la robotu' asta cu stritviu,imi daschid firma.Faine modele,faine:):)

    RăspundețiȘtergere
  32. Hop, hop si iarasi hop
    La final de ziulica
    Amea zdrumbava putzika
    Sa me-o loati suav la ceoc !

    Iara pe data de 10,
    Cine-i harnic si da clic,
    Ce am eo supt buric,
    Cu ardoare sa me-o frece !

    Ioi ! Cata intelijenta incumb !
    Acusica stiu de ce am primit insigna Elev de Frunte si am fo nominalizat, de 1 singur, in finala "Trec plotoanele cantand"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: bat pariu cava uitati la Latrina 3, unde-si dau 2 limbi in cur, de zor !
      Buey, m-am saturat de ei ca de...pleoasca !

      Ștergere
  33. Ai dreaca comunisti ! Nici n-a inceput bine debasificarea Romanistanului, ca au si inceput sa ceara depontaminarea coloniei !
    Traiasca kingu, singurul si-adevaratul potential sudor al neamulu'! !

    RăspundețiȘtergere
  34. Hop si hop, fug la cuibar, c-o eau la ceoc !
    Muificati-va de voie, pana la stingere !
    Zeii fie cu voi, AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  35. Hop,tzop
    Sa vo-ndop
    La cur sa va pun prosop
    Si la nas
    Fir de praz
    Si in gura
    Asta pula
    C-asa zice-o uratura.
    Ia sa-mi sunati mai
    Hai,hai
    Mangaiati la zurgalai !!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri