Google Translate

vineri, 14 noiembrie 2014

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD) ia DECIZII... dure!


DECIZIE
            
In baza atributiilor statutare si in conformitate cu ROF, art. 20, lit. c,
Biroul Operativ Central decide:

1.      Suspenda activitatea Biroului Operativ al Filialei Sector 6 Bucuresti pana la prima sedinta a Comitetului Director, cand se va lua in discutie activitatea desfasurata din anul 2011 si pana in prezent a acestui Birou Operativ.
2.      Activitatea Biroului Operativ al Filialei Sector 6 Bucuresti se suspenda, in conformitate cu Art. 20, lit. c din ROF, din urmatoarele motive:
a.       Contestarea si refuzul constant de aplicare a majoritatii masurilor, deciziilor si hotararilor luate de catre organele de conducere centrale ale SCMD, inclusiv pe cele ale CNR;
b.      Limbajul suburban, trivial, neconform standardelor de adresare intre cadrele militare si in societatea civilizata, folosit de catre presedintele acestei filiale, Col. (r) Tudor Marian, la adresa presedintelui SCMD, a unor membri ai CD, a presedintilor de Filiale, precum si la adresa altor membri de sindicat;
c.       Publicarea  de articole si afirmatii calomnioase si defaimatoare privind conducerea si actiunile SCMD, actiuni care au adus si aduc mari prejudicii imaginii de ansamblu a SCMD si datorita carora o mare parte a rezervistilor au parasit nu numai Filiala dar si SCMD.
d.      Incalcarea sistematica a prevederilor articolelor 9 (d), 10 (a) si 13 (a,c,d)/Statut si art. 83 alin. a,c,d,e,g din ROF.
3.      Pana la analizarea activitatii acestei filiale in sedinta CD si luarea unei decizii, se vor aplica, cu data prezentei,  urmatoarele masuri:
a.       Blocarea accesului BO al Filialei Sector 6 la site-ul de Internet al SCMD. Toate articolele defaimatoare publicate pe pagina de Internet repartizata acestei filiale vor fi folosite ca probe in analizarea activitatii acestei Filiale;
b.      Blocarea telefoanelor de serviciu repartizate membrilor BO al Filialei;
c.       Blocarea subcontului bancar al Filialei.
Data: 13.11.2014
Publicat de 
 

2 comentarii:

  1. Inca unii... care se cer afara:
    joi, 13 noiembrie 2014
    -----------------------------
    Punct de vedere
    ============
    PUNCTUL DE VEDERE AL B.O. FILIALA 1 CRAIOVA
    REFERITOR LA „SCHIMBAREA DE ATITUDINE” A EX-PREŞEDINTELUI SCMD

    DOMNUL MIRCEA DOGARU
    ---------------------------------------
    Aflaţi în dilema dintre proverbele româneşti „LUPUL ÎŞI SCHIMBĂ PĂRUL DAR NARAVUL BA” şi „DĂ-I DOAMNE MINTEA ROMÂNULUI CEA DE PE URMĂ” ne întrebăm acum în ceasul al doisprezecelea, cine îl mai crede pe domnul Dogaru, în ceea ce scrie acum după ce faptele domniei sale au adus organizaţia în situaţia de a fi hulită de către toată clasa politică (putere şi opoziţie) în egală măsură.

    Inconsecvenţa de atitudine şi limbajul dublu practicat în relaţia cu partenerii din USL, au făcut ca astăzi, tot ce au construit în teritoriu filialele responsabile vis a vis de această relaţie, să rămână fără finalitate, fiind omişi de la masa dialogului social, urmare a decredibilizării şi compromiteri imaginii ca organizaţie a SCMD.

    Acum, la mai bine de trei ani de când la Craiova se puneau bazale unei înţelegeri cu USL, menită a ne reda atât onoarea şi demnitatea, cât şi drepturile furate, este târziu domnule Dogaru, să reînnodaţi firul încrederii, cu cei pe care i-aţi trădat şi batjocorit, compromiţându-le imaginea.

    Dacă totuşi aceştia intru-un final îşi vor îndrepta privirea din nou către noi ca „parteneri de bună credinţă”, să ştiţi că nu o fac ca urmare a „plecăciunilor ridicole” ale domniei voastre, ci ca urmare a consecventei şi loialităţii noastre a celor mulţi din SCMD, ANCMRR, ROMIL, PROCONCORDIA şi ASOCIAŢIA OFIŢERILOR ÎN REZERVĂ.

    Da noi, militarii adevăraţi, cei care nu ne-am umilit şi nu ne-am „încovoiat“ spinarea pe la uşa unor partide şi nu ne-am înfruptat din „borcanul cu miere” al acestora, am făcut posibilă recâştigarea drepturilor furate şi mai ales a demnităţii de a fi rămas verticali.

    Şi ca să nu vă mai împăunaţi, vă anunţ că puntea dialogului cu USL a fost refăcută şi că Legea Pensiilor Militare de Stat va fi adoptată curând, precum şi redobândirea sumelor abuziv reţinute în 2012 şi 2013.

    Vremea jocurilor la două capete practicat de dumneavoastră, precum şi a dezinformării a apus, aşa cum a apus şi vremea domniei voastre în fruntea SCMD.

    Militarii vor vota aşa cum le dictează conştiinţa lor neprihănită, pentru ţară şi interesul ei şi fără „îndemnul mincinos” al domniei voastre.

    Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova
    Publicat de Filiala SCMD Dolj

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri