Google Translate

marți, 11 noiembrie 2014

Victor Ponta și Klaus Iohannis. Confruntare electorală televizată. LIVE TEXT


Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, și candidatul ACL, Klaus Iohannis, au o confruntare electorală televizată marți seară la Realitatea TV. Agenția Națională de Presă AGERPRES transmite LIVE TEXT de la această dezbatere dintre cei doi candidați calificați în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.
26b2c40d-cd99-4fdc-afeb-3fa73b850c11
unteți doar o poleială a domnilor Rațiu și Antonescu
 
Candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a afirmat, la finalul dezbaterii televizate cu contracandidatul său, Klaus Iohannis (ACL), că acesta este doar o poleială a lui Ion Rațiu și Crin Antonescu, iar pe interior este Traian Băsescu.

"Nu, pentru că sunteți doar o poleială a domnilor Rațiu și Antonescu, în interior sunteți Traian Băsescu", i-a răspuns Ponta lui Iohannis, care l-a întrebat dacă poate conta pe votul său în contextul în care a declarat că în tinerețe l-a votat pe liberalul Ion Rațiu, iar în 2009 pe candidatul PNL Crin Antonescu.

UPDATE 21 / Victor Ponta:
Am candidat pentru a duce la bun sfârșit proiectul USL

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a declarat că a candidat la alegerile prezidențiale pentru a duce la bun sfârșit proiectul USL.

UPDATE 20 / Klaus Iohannis:
Proiectul de la Roșia Montană nu poate să continue

Proiectul de la Roșia Montană nu poate să continue, este o privatizare eșuată, nu e un proiect care garantează că sunt protejate comunitățile, mediul și trebuie abandonat și reluată discuția, a declarat candidatul ACL, Klaus Iohannis.

UPDATE 19 / Victor Ponta:
România trebuie să exercite un rol important pentru prietenii din regiune

România trebuie să exercite un rol important pentru prietenii din regiune, în special pentru Republica Moldova, Ucraina și Georgia, dar și pentru Serbia și celelalte țări din Balcanii de vest, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta. "Trebuie să fie prieteni și parteneri ai noștri, pentru că România este un exemplu pentru aceste țări — adică integrare în UE, integrare în NATO", a explicat Ponta.

UPDATE 18 / Klaus Iohannis:
Mă îngrijorează semnalul tras de FMI

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, s-a declarat îngrijorat cu privire la semnalul tras de FMI referitor la evoluția economiei din țara noastră. "Mă îngrijorează, nu este primul semnal tras de afară. (...) Sunt foarte îngrijorat de anul 2015", a spus Iohannis.

UPDATE 17 / Victor Ponta:
Cu mine președinte, Tăriceanu-premier, vom fi cea mai performantă economie în regiune

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a declarat că dacă el va fi președinte, iar Călin Popescu Tăriceanu va fi premier și USL-ul refăcut va fi la guvernare, România va fi cea mai performantă economie din regiune, adăugând că în prezent țara noastră înregistrează o inflație de 1,5%, cea mai mică din ultimii 25 ani.

UPDATE 16 / Klaus Iohannis:
Garantez că nu se vor tăia pensiile cât sunt eu președinte

Indexarea pensiilor, care acum este vândută ca o majorare a pensiilor, este obligatorie prin lege, a declarat marți seara candidatul ACL, Klaus Iohannis, care a dat asigurări că nu va tăia pensiile dacă va ajunge la Cotroceni.

''De ce ați mințit pensionarii că le tai pensiile, domnule Ponta? Vreau să fiu președintele României, să avem o economie funcțională, când vom avea guvernul PNL. Să avem o economie funcțională scoasă din recesiunea băgată de Guvernul Ponta. Indexarea pensiilor este obligatorie prin lege, nu vi se face un favor, dragi pensionari, Guvernul este obligat. Vom avea o economie care funcționează cu guvern PNL, iar pensiile vor crește. Garantez că nu se vor tăia pensiile cât sunt eu președinte. (...) V-au trimis prin poștă, dragi pensionari, că eu voi tăia pensiile. A fost o campanie mizerabilă. Ați crezut că poștașul vă aduce o înștiințare, a fost o minciunică", a spus Iohannis, la Realitatea Tv.


UPDATE 15 / Victor Ponta:
Trebuie să găsim soluții pentru zonele monoindustriale
unde oamenii și-au pierdut locul de muncă

Candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a declarat, marți seara, făcând referire la proiectul Roșia Montană, că există obligația de a găsi soluții pentru toate zonele monoindustriale din România unde oamenii și-au pierdut locul de muncă.

"Poziția mea față de Roșia Montană și de toate proiectele care respectă standardele europene și creează locuri de muncă a fost aceea de a se lua o decizie politică în Parlament. Parlamentul României a decis foarte clar că nu se va face acel proiect și deci nu se va face, dar trebuie și avem obligația să găsim soluții pentru toate zonele monoindustriale din România unde oamenii și-au pierdut locul de muncă", a afirmat premierul, într-o emisiune la Realitatea TV.

UPDATE 14 / Klaus Iohannis:
Voi colabora instituțional corect cu oricine va fi prim-ministru

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a susținut că va colabora instituțional corect cu oricine va fi premier.

"Voi colabora instituțional corect cu oricine va fi prim-ministru", a spus Iohannis. El l-a întrebat apoi pe candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, de ce i-a mințit pe pensionari cu privire la faptul că intenționează să le taie pensiile.

Indexarea pensiilor, care acum este vândută ca o majorare a pensiilor, este obligatorie prin lege, a declarat candidatul ACL, Klaus Iohannis. "Dacă vom avea guvern PNL, pensiile vor crește. Garantez că nu se vor tăia pensiile cât sunt eu președinte. V-au trimis prin poștă, dragi pensionari, că eu voi tăia pensiile. A fost o campanie mizerabilă. Ați crezut că poștașul vă aduce o înștiințare, a fost o minciunică", a spus Iohannis.

Ponta a răspuns întrebându-l de unde va lua cei 10 miliarde de euro necesari pentru a-și acoperi promisiunile electorale privind alocarea de la buget a 6% din PIB pentru educație și 6% din PIB pentru educație și dacă nu cumva va fi nevoie să fie folosiți banii destinați pensionarilor.

UPDATE 13 / Victor Ponta:
Anul acesta ne înscriem sub 2% deficit

Candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, a afirmat că bugetul consolidat a încasat anul acesta 176,4 miliarde de lei și a cheltuit 175,88, cu ceea ce va cheltui până la sfârșitul lui 2014, astfel că ne înscriem sub 2% la deficitul bugetar, iar în 2015 și 2016 nu trebuie să creștem nicio taxă dacă nu se adoptă alte măsuri. El a subliniat că în 2015 deficitul bugetar ar trebui să fie la 1,4%, conform previziunilor Guvernului, ceea ce înseamnă respectarea obligațiilor asumate de țara noastră față de Uniunea Europeană. 

UPDATE 12 / Klaus Iohannis:
Parlamentarii ACL sunt dispuși să voteze la vedere ridicarea imunității

Parlamentarii Alianței Creștin-Liberale sunt dispuși să voteze la vedere pentru ridicarea imunității aleșilor din Legislativ, a declarat candidatul ACL, Klaus Iohannis.
"Parlamentarii ACL vor vota pentru aceste modificări legislative, vor vota cu dragă inimă și pe schimbările pe Constituție care sunt agreate în Comisie, iar în ce privește încuviințarea toți parlamentarii ACL sunt dispuși să voteze la vedere și susțin aceste proceduri. (...) Noi suntem de acord să se ridice imunitatea celor care sunt vizați sau să se încuviințeze arestarea sau urmărirea penală", a spus Iohannis. 

UPDATE 11 / Victor Ponta:
Efortul de a combate corupția e necesar pentru România

Există corupție în toate partidele politice iar efortul de a combate corupția e necesar pentru România, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

"Doi ani și jumătate, ca prim-ministru, bugetele alocate și legislația ne-au făcut să avem rezultate (anticorupție — n.r.)", a adăugat el, susținând că spre deosebire de Klaus Iohannis care doar vorbește cu privire la acest subiect, pe el reprezintă faptele, amintind că în mandatul său de ministru interimar la Justiție a fost numită Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al DNA, iar Guvernul său a susținut numirea judecătoarei Liviei Stanciu la președinția Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Victor Ponta a afirmat și că fenomenul corupției trebuie combătut indiferent de partidul în care se manifestă, arătând că e prezent în toate formațiunile politice și este un lucru bun pentru România faptul că procurorii DNA își fac treaba în acest sens. El a adăugat că Iohannis ar trebui să îi ceară, după emisiunea televizată, senatorului Tudor Chiuariu să plece din PNL și senatorului Akos Mora să își dea demisia din Parlament, dar și șefului său de campanie, liderul PDL, Vasile Blaga, fost șef de campanie al lui Traian Băsescu, să meargă la DNA și să dea informații cu privire la contractul EADS.

UPDATE 10 / Klaus Iohannis:
În istoria PSD avem un prim-ministru condamnat

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat că în istoria PSD există un premier condamnat, arătând că nu este cazul ca premierul Victor Ponta să-i numere pe cei membrii PNL cu probleme penale.
"Președintele Consiliului Județean Constanța, președintele Consiliului Județean Mehedinți și încă câțiva alții sunt unii dintre respectabilii PSD-iști care au probleme cu legea, sunt cercetați și condamnați pentru unele fapte de corupție. Dacă mergem în istoria PSD avem și un prim-ministru condamnat. Nu cred că este este cazul ca domnul Ponta să-i numere pe cei din PNL cu probleme", a spus Iohannis.

El a afirmat că în ce privește evenimentele politice din vara anului 2012, CCR a analizat această situație și a constatat că procedurile au fost legale. "Să lăsăm analiștii să dezbată această chestiune", a adăugat candidatul ACL.

UPDATE 9 / Victor Ponta:
Peste o sută de reprezentanți ai ACL au lipsit din birourile secțiilor de vot în străinătate

Un număr de 132 de reprezentanți ai ACL au lipsit din birourile secțiilor de vot din străinătate la primul tur, motiv pentru care acum Ministerul Afacerilor Externe a fost nevoit să suplimenteze personalul care supraveghează alegerile în străinătate, folosind bani publici, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

UPDATE 8 / Klaus Iohannis:
Trebuie schimbată Constituția

Trebuie schimbată Constituția, care este una care nu satisface nevoile anului 2014, a declarat candidatul ACL, Klaus Iohannis. "Aici lucrurile sunt clare. E nevoie de o îmbunătățire a legislației".

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat că în calitate de președinte va garanta independența justiției și statul de drept.

"În ce privește ANI, DNA, unele lucruri au mers bine, altele prost. Lucrurile care au mers bine: independența justiției și consolidarea statului de drept. DNA a dus noi cazuri de corupție la lumina zilei și bine au făcut. În ce privește ANI, sunt de părere că trebuie îmbunătățit mersul lucrurilor, avem legislații care nu sunt compatibile, sunt legi care se contrazic", a spus Iohannis.

"Voi cere să renunțăm la o imunitate totală a imunității președintelui", a adăugat Iohannis. "În Parlament este nevoie de o schimbare a regulilor. Parlamentarii nu pot fi anchetați pentru că PSD s-a hotărât să fie împotriva anchetării unor parlamentari", a mai spus candidatul ACL.
Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat că PSD s-a opus votului prin corespondență și votului electronic în Comisia de revizuire a Constituției.

"În comisia care se ocupă de revizuirea Constituției s-a discutat de chestiunea votului prin corespondență și votul electronic și PSD a fost ferm împotrivă", a spus Iohannis, adăugând că a citit stenogramele în acest sens.
El l-a rugat pe Ponta să nu-l mai întrerupă. "Ați venit și vă simțiți ca în ședința de Guvern? Cu cine vă credeți, cu biroul dumneavoastră? V-aș ruga un minim respect dacă îl mai aveți", a spus Iohannis. 

UPDATE 7 / Victor Ponta:
Susțin votul prin corespondență și votul electronic

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a declarat că este un susținător al organizării votului prin corespondență și a votului electronic până în 2016, precizând că o astfel de lege ar trebui aprobată cu șase luni înainte de data alegerilor, conform prevederilor constituționale cu privire la modificarea legislației electorale.

UPDATE 6 / Klaus Iohannis:
Nu am fost niciodată la Chișinău sau la Cernăuți

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat că nu a fost niciodată la Chișinău sau la Cernăuți, dar că după ce va deveni șef al statului va merge în cele două orașe.

"Încă nu se află pe teritoriul României, cândva au fost pe teritoriul României Mari. Chișinău se află în Republica Moldova, iar Cernăuți în Ucraina, dar când voi fi președinte voi face vizite și în Chișinău și în Cernăuți", a spus Iohannis.

UPDATE 5 / Victor Ponta:
Românii din afară au condiții stimulative să se întoarcă

Condițiile pe care Guvernul le oferă românilor din diaspora — Prima casă, Prima mașină, condiții pentru începerea unei afaceri — cei care se întorc o pot face în condiții stimulative, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta.

"Fapte așteaptă oamenii din diaspora. E greu din opoziție să faci secții de votare, am trimis voluntari cu formulare, nu era treaba noastră, era a dumneavoastră", a răspuns candidatul ACL, Klaus Iohannis. "Domnule Ponta, sunt într-un fel impresionat că ați reușit pe lângă toate lucrurile pe care trebuia să le faceți în calitate de prim-ministru, ați găsit suficient timp pentru plimbări în Europa. Pe banii cui v-ați dus acolo, la plimbare în Europa, în Italia?", a întrebat Iohannis.

Ponta a răspuns că pentru vizita în Italia nu au fost folosiți bani publici, ci ai PSD. Candidatul PSD-UNPR-PC a arătat că a vizitat recent atât Republica Moldova, comunitățile românești din Cernăuți, Italia și Spania, întrebându-l pe Iohannis dacă s-a preocupat în campanie să meargă să vorbească cu reprezentanții acestor comunități.

UPDATE 4 / Iohannis către Ponta:
Miile de români din diaspora care nu au votat vă contrazic

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat că oamenii care și-au sacrificat ziua liberă pentru a vota, nu au fost lăsați să își exprime acest drept.

"Dumneavoastră răspundeați de organizarea acestor alegeri. Faptele vă contrazic. Miile de români care nu au votat vă contrazic", i s-a adresat Iohannis contracandidatului său, premierul Victor Ponta.

UPDATE 3 / Victor Ponta:
Orice schimbare legislativă între cele două tururi, motiv de anulare a alegerilor

Conform Comisiei de la Veneția și Curții Consituționale, orice schimbare legislativă între cele două tururi este considerată motiv absolut de anulare a alegerilor, a declarat premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC.

UPDATE 2 / Klaus Iohannis:
Alegerile în diaspora au fost organizate "execrabil"

Alegerile desfășurate în secțiile de votare diaspora au fost organizate "execrabil", a declarat candidatul ACL, Klaus Iohannis la dezbaterea cu contracandidatul său din partea PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

"Ați suprimat dreptul la vot al cetățenilor din diaspora. Am teancuri de e-mailuri de la cetățeni din diaspora care nu au putut să voteze. Aceste lucruri trebuia să le prevedeți, cum s-a întâmplat și în alți ani. Mii de oameni au rămas afară seara, au fost bruscați de polițiile altor state. Dumneavoastră trebuia să demisionați, nu domnul Corlățean, care a fost trimis acasă așa, ca să detensionați lucrurile", a afirmat Iohannis.

UPDATE 1 / Victor Ponta:
Românii din afara țării vor putea să voteze duminică

Românii din diaspora vor putea vota duminică, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, a dat asigurări candidatul PSD-UNPR-PC la Președinție, Victor Ponta, adăugând că prin măsurile prin care MAE și BEC le-au luat, la care se adaugă alocări suplimentare de fonduri, toți românii din afara țării care vor dori să voteze, vor avea această posibilitate.

AGERPRES

http://www.agerpres.ro/politica/2014/11/11/alerta-live-text-confruntare-electorala-televizata-intre-victor-ponta-si-klaus-iohannis-19-55-59
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 comentarii:

  1. DEZASTRU în tabăra lui Iohannis:
    "CATASTROFĂ. Dacă nu se prezenta, pierdea cu 3-0. GAME OVER!"
    --------------------------------
    Foarte mulţi dintre susţinătorii lui Klaus Iohannis, printre care regăsim jurnalişti faimoşi, persoane publice, dar şi simpli comentatori şi simpatizanţi, s-au arătat profund dezamăgiţi de prestaţia candidatului ACL în dezbaterea cu Victor Ponta.

    "4-1 pentru Ponta scor final. Whaaat? Iohannis: gluma slaba. Ma votati cum l-ati votat pe Ratiu? Ponta, sub centura: in interior sunteti Traian Basescu. Si nu l-am votat niciodata pe Traian Basescu. La podea.", a comentat jurnalistul Lucian Mîndruţă, un aprig susţinător al candidatului Iohannis atât la Gândul, cât şi pe pagina sa de Facebook.

    "Din păcate, după prima jumătate de oră, nu pot sa spun decât atât: dacă Iohannis nu se prezenta, pierdea doar cu 3-0", a comentat publicitarul Bogdan Naumovici.

    Chiar dacă nu a comentat deloc prestaţia candidatului său, strategul lui Klaus Iohannis, Felix Tătaru, a primit un apel din partea unui jurnalist Mediafax: "Felix, ajută-l!!!! Măcar de amorul artei", i-a scris Ovidiu Tempea.

    Jurnalistul Nelu Barbu (B1 TV), a conchis că în urma acestei dezbateri Iohannis a pierdut alegerile, condamnând prestaţia jalnică a lui Klaus Iohannis, dar şi a staff-ului ACL.

    O pagină de Facebook (Susţinem Klaus Iohannis Preşedinte) aparţinând susţinătorilor candidatului ACL a evaluat dezbaterea astfel: "A fost ORIBIL! Măcel! Nu credeam vreodată că dl. Iohannis nu îi va face faţă lui Ponta într-un asemenea hal într-o dezbatere. Doamne, nu mai există nicio speranţă. E timpul să plecăm cu toţii acasă. Game over!".

    Alături de aceste mesaje din partea persoanelor publice, Iohannis a primit mesaje şi pe contul său de Facebook, în cadrul cărora susţinătorii săi îşi exprimau dezamăgirea pentru prestaţia candidatului lor de la Realitatea TV: "Pe mine, şi vă spun cu durere în suflet, nu m-aţi convins. Nu aţi fost la înălţimea aşteptărilor. O spun cu mare regret, dar nu mă pot minţi nici pe mine, aşa cum nu vă pot minţi nici pe dvs.", scrie Victoria Andrei pe pagina lui Iohannis.

    "Vă spun sincer, pe 16 noiembrie voi sta acasă. Aceste alegeri nu pot fi câştigate de terţi. Aceste alegeri trebuiau câştigate de dvs. domnule Iohannis!!!", a scris Horia Costache.

    Klaus Iohannis a venit total nepregătit, nu ştie unde este cea mai mare comunitate de români din Diaspora (Italia), nu ştie câte secţii de vot sunt în GERMANIA, nu ştie ce soluţii să le ofere românilor din Diaspora.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dezastru-in-tabara-lui-iohannis-catastrofa-daca-nu-se-prezenta-pierdea-cu-3-0-game-over_183204.html#ixzz3IndGbOV2

    RăspundețiȘtergere
  2. Rares Bogdan, dezamagit de prestatia lui Iohannis:
    Am ridicat de trei ori mingea la fileu, imi venea mie sa sar.
    El se uita la ceas, fi-r-ar al dracu de ceas.
    -------------------------------------------------------
    Rares Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, s-a aratat extrem de dezamagit de prestatia candidatului ACL. "Am ridicat de trei ori mingea la fileu, imi venea mie sa sar. El se uita la ceas, fi-r-ar al dracu de ceas", a spus Rares Bogdan la emisiunea in care a anlizat dezbaterea alaturi de colegii din platou.

    "Era interesul lui Iohannis sa stea mai mult la emisiunea, al lui si al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poti sa te certi cu mine ca de ce depasesc cu 2 minute. Trebuia sa stai aici si sa te bati cu ala", a spus Rares Bogdan, referindu-se la desele atentionari ale lui Iohannis din timpul dezbaterii ca se apropie finalul emisiunii. Victor Ponta a spus de cateva ori in emisiune ca e dispus sa stea peste ora programata.

    Pe de alta parte, Cozmin Gusa a spus ca "am fost suparat ca ACL au incercat sa calareasca un subiect lansat de Realitatea TV. O cautionez pe Lavinia Sandru pe intrebarile despre Diaspora si expertiza pe diaspora. Ce ne spune asta despre Iohannis? Ne spune ca el apara Diaspora in conditiile in care nu o cunoaste. Mi s-a parut facil sa spuna ca Cernauti e in Ucraina si Chisinau in Moldova. Putea sa taca.

    Rares Bogdan a mai spus ca spera ca Iohannis sa mearga si la alte dezbateri: "Pentru votantii dansului, trebuie sa-i convinga, sa-i motiveze; exista 1,5 milioane de votanti care inca nu stiu cu cine voteaza".

    http://www.hotnews.ro/stiri-alegeriprezidentiale2014-18530361-rares-bogdan-dezamagit-prestatia-lui-iohannis-ridicat-trei-ori-mingea-fileu-imi-venea-mie-sar-uita-ceas-dracu-ceas.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lovitură pentru KLAUS IOHANNIS!

      70% dintre persoanele chestionate care au urmărit emisiunea de la Realitatea TV de marţi seara consideră că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, este câştigătorul dezbaterii electorale, în timp ce restul de 30% dintre respondenţi susţin că acela care ar fi dominat discuţiile este Klaus Iohannis, candidatul ACL, arată un sondaj CSCI.

      Sondajul a fost realizat în primele 60 de minute ale emisiunii, pe un eşantion de 400 de interviuri cu persoane care au urmărit dezbaterea de la Realitatea TV, eroarea tolerată fiind 4,9%, la un nivel de probabilitate de 0,95.

      Cercetarea s-a făcut la nivel naţional pe populaţie adultă, neinstituţionalizată, folosind metoda CATI.

      Ștergere
  3. Eram hotarat sa votez cu Iohannis necunoscandu-l,doar ca sa nu iasa Ponta cu gasca lor de banditi,dar dupa prestatia de aseara sunt dezamagit este outsider ,aerian total,mediocru,vreau asta ,vreau cealalta dar fara substanta,adica vreau sa ma sterg la cur cu mana altuia,rahat cu perje,ori nu ma duc la vot ,ori il votez pe Ponta cu toata mafia lui ca pana la urma se vor virusa intre ei ,va da o molima antihotie si se va curata tara de hoti caz doara"acumularile cantitative duc la salturi calitative" nu domnule anonimus erectus rectus???

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai di pula me, ear e mercuri !
    Ma duc sa vad dache me-a bagat-o doamna Lupul, dupe care merg sa fac cumparaturi consistente: o capatzana de curechi, mai mica, o punga de orez, de ala eftin, cu bobul spart, ca sa fearba repede, doua kile de barabule de alea frumoase, la 75 de bani kilu, 4 oo, cu termen de valabilitate pana pe 6-7 dec. si o punga de Maghi-secretul gustulu, cu aroma de gaina ! Ca luna care a trecut am mancat pe saturatelea, o punga intreaga de 100g, cu aroma de bou !
    Moooaaaaamaaaa, ear vin cu porbagajiu ful, casa moara fomistii de ciuda !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: habemus pontam ? Ca aseara crezui ca se rejeoca meciul Romanistan-Bozgoria, aciulea in Ghencea la Jiji Fekali, asea de tare huiduia si fluierea unii, cand vorbea la confruntare unul dintre candidati ! Nush care, ca eo nu m-am oitat, da dupa gangaveli si dupe cum se scremea ca sa ne tot aminteasca ce-o sa faca si ce-o sa fie cand VA HI el presedinte, parche ierea Zecs-Ziban Case Falus von Verder Meonhengladbach Salke Zero 4 !
      La mine s-o oitat, cu interes, hoscaita asta a me paroasa, care mai si comenta la telefon cu o alta babornita, si aia urata ca un cur de maimuta batrana, cu texte de tipul Auzi Fata ce-a spus ala ?
      Gata fug, ca face potaea caca-pisiu necontrolat...

      Ștergere
    2. Buei PMT, daca nu ti-a bagat-o mme Lupu, ti-o bagam noi.

      Ștergere
  5. Victor Ponta-Klaus Iohannis, un meci cu un singur MARE câștigător.
    Autor: Dan Andronic |

    Klaus Iohannis a ales, pentru întîia confruntare cu Victor Ponta, un mediu prietenos. S-a dus la Realitatea TV, un post care poate fi considerat mult mai apropiat de ACL decât de PSD, la emisiunea lui Rareș Bogdan, unul din susținătorii săi declarați. Este (doar) o poveste frumoasă ideea potrivit căreia s-a aflat doar cu o oră înainte de prezența lui Klaus Iohannis în studiourile Realitatea TV.

    A fost un moment atent planificat, prin care trebuia să dea o lovitură de imagine. Stafful lui Victor Ponta bănuia de câteva zile că Iohannis nu va rezista presiunii și va veni la o dezbatere, luaseră în calcul toate posibilitățile, iar confirmarea prezenței lui la Realitatea TV a venit în primele orele după prânz. Stafful lui Klaus Iohannis a vrut să dea o lovitură mediatică de proporții, care să răstoarne calculele sondajelor. [........ ]

    Prin târg s-a auzit cum imediat după episodul cu găinile aruncate în curtea ACL, Blaga și ai lui l-au băgat în ședință pe Klaus Iohannis și l-au implorat să se ducă la dezbatere. Numai că rezultatul este cel pe care l-ați văzut. Nu vreau să judec emisiunea de aseară după stenograme, mă amuză prea mult efortul unui fost mogul media, dator vândut la stat și cu oameni arestați pentru măsluieli cu TVA, de a-l înnegri pe Victor Ponta, ca să fac același lucru.

    http://www.evz.ro/victor-ponta-klaus-iohannis-un-meci-cu-un-singur-mare-castigator.html#ziarecom

    RăspundețiȘtergere
  6. Buey godacilor,
    Ati plecat cu PMT sa faceti c*-p* ? Ori va lingeti ranile, prin Bartolomei gara?!?
    Votati Iohannis! Votati nemintosu! Ualeii... ce-as vrea un vot la "sto"!
    Cu Iohannis presedinte, "5 ani de Bula"...! GARANTAT 100%, dicstractie la maxim !
    Grav ar fi pentru tara, pentru relatia cu astelalte Tari, dar ce treaba am eu!
    Buey, dar ati vazut prostanu ce rau si al dracu e?
    Moammaa, asta ar pune paru, flinta, nu pulanu, pe toti astia cu... "iesi afara..."!
    Basescu sireacu, a fost un mic copil!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sara buna, ZOO+ NOO! Iar vaz urma de laba . Si simtasc si meros de paros!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dom Bucubista, ,,deoarece'' cestiunea alegerilor de duminica este clara cavaca si in intunericul noptii, propun ca urmatorul motiv de sondare sa fie schimbarea imnului national al Romanistanului. Asta pentru ca l-am auzit pe Medelin ca popune inlocuirea actualului imn (care nu a avut efectul scontat asupra IQ-ului national), cu mai vechiul Pe-al nostru steag e scris Unire.
    Acesta ,,este un cântec patriotic dedicat unirii Principatelor Române, Moldova și Țara Românească de la 1859. Muzica îi aparține lui Ciprian Porumbescu, iar versurile lui Andrei Bârseanu. Melodia este în prezent imnul național al Albaniei.'' WP

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow!... Ion Cristoiu si-a dat demisia de la Realitatea TV:
    Sustine ca a fost tratat ca o sluga.
    =================
    Ion Cristoiu a anuntat, miercuri, ca si-a dat demisia de la Realitatea TV. Jurnalistul a spus ca i-a cerut incetarea contractului de munca lui Rares Bogdan, pentru ca tot prin intermediul lui a fost angajat la postul de televiziune.

    Jurnalistul publica pe blogul Ion Cristoiu emailul transmis lui Rares Bogdan.

    "Stimate domnule Rares Bogdan,

    Avind in vedere evenimentele petrecute in ultimul timp (anularea fara a fi instiintat a emisiunilor de miercuri si duminica, jignirile aduse de patronul dvs, Cozmin Gusa), v-as ruga sa intreprindeti diligentele necesare pentru intreruperea contractului dintre mine si Realitatea TV incepind cu 1 noiembrie 2014.

    Apelez la acest mijloc intrucit semnarea contractului a avut loc tot prin intermediul dumneavoastra.

    Cu stima,
    Ion Cristoiu".

    Jurnalistul a explicat ca este constient de faptul ca sunt lucruri mult mai importante decat demisia sa si care se intampla in prezent, adaugand ca nu va trece in revista intamplarile care l-au facut sa demisioneze.

    Totusi, Cristoiu a dorit sa expuna un singur exemplu.

    Ion Cristoiu a renuntat de tot la colaborarea cu B1 TV din cauza lui Radu Banciu

    "Plecand de la premisa ca varsta, experienta, dar si solidaritatea fata de post imi dau dreptul (in definitiv, ce se spunea despre Realitatea TV ma priveste si pe mine, fie si ca simplu colaborator), mi-am permis sa-i atrag atentia lui Rares Bogdan, intr-un comentariu din Evenimentul zilei, ca e nu numai falsa, dar si periculoasa pentru interesul national teza vehiculata de Realitatea TV in toate emisiunile si pe toate burtierele ca alegerile din primul tur n-au fost libere.

    Drept raspuns, un domn - Cozmin Gusa - despre care am aflat ca e finantatorul postului, desi eu stiam ca e consultantul politic al Elenei Udrea (ceea ce explica multe derapaje ale postului in favoarea doamnei!), imi atrage atentia pe site-ul Reporter virtual ca el ma plateste si sa-mi bag mintile-n cap, ca la adica imi reziliaza contractul", a notat Ion Cristoiu.

    Ion Cristoiu: De unde are Cozmin Gusa bani de intretinut un post TV?

    Acesta a precizat ca in cei 24 de ani de cand lucreaza in presa a lucrat cu multi patroni, dar ca niciunul nu si-a permis sa il trateze ca o sluga.

    "In cei 24 de ani de gazetarie postdecembrista, am lucrat cu multi patroni de presa. Nici unul nu si-a permis sa ma trateze public drept sluga care trebuie sa stea drepti in fata lui, pentru ca el ma plateste. (Apropo, de unde are bani de intretinut un post TV Cozmin Gusa?!). Nici Sorin Ovidiu Vantu, nici Dan Voiculescu, nici Sorin Oancea, nici Ion Ratiu", a notat el.

    Dupa ce a criticat faptul ca, dupa dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, actionarul Realitatea TV, Cozmin Gusa, a facut un fel de sedinta de dirigentie cu angajatii sai, Ion Cristoiu a incheiat prin:

    "Ce mai incolo si incoace!
    Unii n-au noroc la neveste.
    Eu n-am noroc la televiziuni!".

    http://www.ziare.com/ion-cristoiu/stiri-ion-cristoiu/ion-cristoiu-si-a-dat-demisia-de-la-realitatea-tv-sustine-ca-a-fost-tratat-ca-o-sluga-1332935?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poziția integrală a lui Cozmin Gușă:
      ================
      Despre Ion Cristoiu pot să spun că, alături de colegii mei, și, atenție, la inițiativa lui Rareș Bogdan, l-am pețit, l-am resetat pe toată durata colaborării, l-am plătit la timp de fiecare dată și niciodată nu i-am solicitat, nici eu nici Rareș Bogdan, nici alte persoane din conducerea editorială să susțină sau nu vreo poziție publică.

      Eu și colegii mei suntem mâhniți azi că dl Ion Cristoiu ne înjură public și ne lipește etichete pe care nu le merităm, dar în mod sigur sunt mai mâhnit decât Rareș Bogdan, care vine după o experiență similară cu Mircea Dinescu, pe care de asemenea l-a promovat, a făcut eforturi să-l reimpună la Realitatea TV, reușind să mă convingă cu greu în final, Mircea Dinescu fiind în final o mare decepție care a preferat plata grasă de la TVR.

      Vreau să fac câteva precizări: Realitatea TV nu este o televiziune de partid a ACL, așa cum dl Ion Cristoiu invocă într-un mod fals și nedrept, ba chiar pot să spun că am un regret legat de faptul că acțiunile din ultima vreme ale ACL se inspiră doar din inițiativele editoriale ale Realitatea TV.

      Pot să am și o constatare: dl Ion Cristoiu, în ultima lună, a deviat puternic în opiniile dânsului spre echipa PSD condusă de Victor Ponta și Liviu Dragnea, lucru pe care nu i l-am reproșat niciun moment și a avut toată libertatea de exprimare, neîngrădită la Realitatea TV. Dacă dl Ion Cristoiu consideră că nu a fost respectat de către noi, este liber să denunțe contractul, dar în niciun caz nu poate să ne anunțe prin intermediul presei că nu mai vine la dezbateri. Atât timp cât este plătit de noi, dl Ion Cristoiu vine la dezbaterile organizate la Realitatea TV atunci când dorim noi și dacă dorim noi, în baza relațiilor contractuale. Dacă nu-i convine această relaționare în care nu este cenzurat deloc, dar trebuie să presteze cu prezența domniei-sale în baza contractului, este liber să plece dar să rețină două lucruri: noi l-am respectat pe toată durata contractului și situația actuală pe care dânsul a conflictualizat-o se poate rezolva cu niște scuze adresate mai ales lui Rareș Bogdan, dar și restului oamenilor de la Realitatea TV cu care a colaborat”

      http://www.reportervirtual.ro/2014/11/cozmin-gusa-ion-cristoiu-a-deviat-spre-ponta-scuze-sau-denuntarea-contractului.html

      Ștergere
  10. MARELE CRISTOIU!! HA,HA
    e cumva ala cu gaina care a nascut(retineti nu "fatat" pui vii, ca de oua nu se discuta,sunt doar apanaju' lu' nascase mentorul tau)...marele ziarist al pulei
    Mai nea adminu!! mare ecsemplu ti-ai gasit si tu din toata mizeria asta.Pe Nicusor Constantinescu cand il speli la 'nufaru"+bonus un pic de mazare...
    Oaiii ce gazeta de perete ti-ai facut!! mai ceva ca la apaca:):)
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC, care este problema ta???
      Daca nu-ti place, de ce Dumnezeu te chinui pe aici??
      Sunt milioane si milioane de site-uri/bloguri..., la un click distanta!
      Eu intotdeauna imi respect oaspetii, dar tu, cu regret, ai ce ai cu mine, cu noi toti !

      Ștergere
  11. Mai CD, vezi ca este timpul alaptarii gainilor!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri