Google Translate

vineri, 12 decembrie 2014

Viata... bate filmul! Cine doreste mai mult... sa revada filmul! In ce priveste "viata"... Dumnezeu cu mila!



"Matricea este un sistem, cititorule (Neo). Acel sistem este duşmanul nostru. Dar când eşti în interior, te uiţi în jurul tău. Ce vezi? Oameni de afaceri, profesori,, avocaţi, tâmplari. O varietate a minţilor a oamenilor pe care încercăm să-i salvăm.. Dar până când o v-om face, aceşti oameni sunt încă o parte a sistemului, şi asta îi face duşmanii noştri. Trebuie să înţelegi că mulţi dintre aceşti oameni nu sunt încă pregătiţi pentru a fi ''deconectaţi''. Şi mulţi dintre ei sunt atât de inerţi, de neajutoraţi şi dependenţi de sistem încât vor lupta pentru al apăra."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Click here:

The Matrix 1999 Online Subtitrat In Romana

--------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------

56 de comentarii:

  1. Buey, ce subecte culte s-a apucat sa ne verse, de fro doo zile, nea Bozile !
    Eri cu zigotii, azi cu Metrics...
    Mane-poi-mane ne tranzformam intr-un feli de Discăveri Ciainel !
    Ioi !

    Important e ca AMRul e in scadere !
    Hai liberareeee !
    AMR: 8 !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buei, conform matricei Metrics, fusei la shomping, ca babornita nu are cica chef sa faca cunparaturi cand e febra mai mare, dese calca toti ghirtanii in picere !
    Sparsei cardul, ce mai ! Am gasit o gremada de promotii de Creciun: spinari de curcan la pret de criza, pate de ficat de ala scunp, la 1,12 lei cotia + una gratuita la 4 luate, care ecspira la sfarsitul lu decembrie, malai extra + o napolitana bonus, zalam de vara + 1 gratis mai mic, etc si etc ! Me-am facut de cap !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buey Nenea Bozile, vrai sa ne zugerezi, cunva, ca aciulea e un feliu de Matrice de asta Metrics ? Adica un feliu de zistem de unde nu mai poti scapa ? Adica, inche nepregatiti pentru "deconectare"?
    Buey, Cur de Leu Muci Mereu, acolea la tine, la Birtolomeu-Crasma, ai semnal, ca sa receptezi mesajul ? Ori tu esti asea de tare prins in matricea aia a ta, de la masa din coltz, de nici nu mai ai habar nici cum te cheama !

    RăspundețiȘtergere
  4. SCMD - scandal de proportii:
    Pregătirea şedinţei:
    ------------------------
    · Convocarea şedinţei CD nu s-a făcut, cu respectarea integrală, de către preşedintele SCMD, a prevederilor Deciziei CD. din 29 august 2013. Aceasta prevede anunţarea tuturor membrilor CD, prin orice mijloc de comunicare, cu 5 zile înaite, asupra datei de desfăşurare a şedinţei şi a ordinii de zi. Gen.bg. Constantin Năstase nu a fost anunţat, fiind contactat doar cu o zi înanintea desfăşurării şedinţei.

    · Conform convocatorului la şedinţă urmau să participe 17 persoane (vezi anexa nr.2)

    · Punctul 1 al ordinii de zi este incorect formulat – Normal ar fi trebuit să fie Dezbaterea şi aprobarea Deciziei Biroului Operativ Central nr.1398 din 13 noiembrie 2014 (vezi anexa nr.3)

    B. Desfăşurarea şedinţei
    -----------------------------------
    - Col. (r) Mircea Dogaru a făcut prezenţa constatându-se că la şedinţă participă 11 membri ai Comitetului Director, iar alţi 3 sunt reprezentaţi de persoane mandatate. Surprinzător, deşi cu cinci zile înainte Răcăşan Ştefan era convocat la şedinţă, acum am aflat că este exclus din SCMD(vezi anexa nr.4).

    - Col.(r) Mircea Dogaru a anunţat ordinea de zi, fără a o supune aprobării şi fără a întreba dacă mai sunt completări. Menţionez că în data de 6 decembrie am înaintat un raport prin care solicitam completarea ordinii de zi ( vezi anexa nr.5)

    - Col. (r) Mircea Dogaru nu a propus timpul de desfăşurare şi structura şedinţei

    - Col. (r) Mircea Dogaru a solicitat aprobarea prezenţei la şedinţă a unui număr de 4 membri ai Biroului Operativ al Filialei Sector 6, aspect cu care au fost de acord toţi participanţii

    - Departamentul Media ŞI Relaţii Publice nu a organizat înregistrarea audio-video a şedinţei, acestă activitate fiind executată de către reprezentanţii filialei sector 6.

    - Înainte de începerea dicuţiilor la punctul unu al ordinii de zi am făcut un apel la cei prezenţi de a renunţa la acest punct argumentând că este momentul unirii eforturilor pentru întărirea sindicatului, eventualele sancţiuni nuputând avea decât un efect contrar .Am susţinut că ar trebui să discutăm în mod deosebit despre ce avem de făcut în anul 2015.

    - Punctul meu de vedere nu a fost însuşit de cei prezenţi şi s-a trecut la discutarea punctului unu al ordinii de zi.

    - Col.(r) Mircea Dogaru nu a prezentat nici un material al Biroului Operativ Central care să justifice sancţiunile propuse, argumentând că se cunoaşte situaţia, conform materialelor prezentate în Decizia adoptată la data de11 noiembrie 2014.

    - S-a dat cuvântul col.(r)Tudor Marian şi reprezentanţilor biroului Operativ al filialei sector 6.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - Aducând ca argumente un teanc de documente, aceştia au devenit din acuzaţi, acuzatori ai Biroul Operativ Central. S-a subliniat că membri acestui organism central de conducere nu au participat la nicio adunare generală a filialei. Deasemenea aceştia au acuzat că permanent nu au primit nici un răspuns la solicitările adresate conducerii centrale. S-a arătat că nu sunt adevărate susţinerile Biroului Operativ Central referitoare la neparticiparea membrilor filialei la acţiunile sindicatului, unul dintre cei acuzaţi arătând că s-a îmbolnăvit grav în urma participării la pichetarea executătă la Cotroceni, la o temperatură de – 15 grade. Col. (r) Valeriu Pricină a fost acuzat de folosirea unor expresii jignitoare la adresa colegilor din sindicat - catzaoni de vocatie, alteritivi, etc- în materiale publicate pe blogul personal.

      - Permanent reprezentanţii filialei au fost întrerupţi de către col. (r) Valeriu Pricină. În momentul când unul din membri biroului filialei a început să prezinte documente incomode despre Biroul Operativ Central, a solicitat întreruperea audierii membrilor filialei afirmând că nu “suntem la o adunare publică”.

      - Urmare acestei atitudini reprezentanţii Biroului Operativ al filialei sector 6 au părăsit lucrările adunării, afirmând că se vor adresa justiţiei pentru corecta rezolvare a situaţiei lor.

      - Două momente au fost deosebit de jenante. Primul este legat de apelul la verticalitate făcut de Col.(r) Valeriu Pricină, el fiiind ultimul membru din SCMD îndreptăţit să vorbească despre aşa ceva. Probabil că a crezut domnia sa că se poate uita faptul că prin înscrierea în UNPR a afectat grav imaginea sindicatului şi a contribuit hotărâtor la creşterea neîncrederii membrilor de sindicat în conducerea centrală. Al doilea moment este legat de acuzarea col. Tudor Marian, culmea, de către col. (r) Mircea Dogaru că şi-a jignit grav colegii din sindicat comparându-i cu nişte “ghiocei”. Când participanţii i-au adus aminte domnului preşedinte că a utilizat la adresa colegilor epitete mult mai dure – căprari, abulici, etc – o parte din cei prezenţi au susţinut că domnul preşedinte le-a folosit în pamflete.

      - Urmare a discuţiilor deosebit de aprinse, de multe ori argumentele fiind înlocuite cu un ton deosebit de ridicat, s-a constatat că membri Biroului Operativ al filialei sector 6 sunt nevinovaţi.

      Ștergere
    2. - Referitor la domnul Col.(r) Tudor Marian s-au conturat două idei. Eu am susţinut că este necasar să nu se ia nici o măsură împotriva acestuia, cu condiţia să fie mai ponderat în postările pe care le va face pe site-ul sindicatului. Alţi doi colegi au susţinut că este necesar să îşi ceară scuze pentru expresia nepotrivită folosită. În timp ce noi discutam aceste aspecte, s-a distribuit un bultin de vot, conceput de domnul col. (r) Mircea Dogaru, prin care se propuneau următoarele: “se admite reluarea activităţii Biroului Operativ al filialei sector 6 şi se prelungeşte suspendarea preşedintelui filialei sector 6 până la următoarea şedinţă a Comitetului Director, şedinţă în care va trebui să prezinte dovezi pentru acuzele aduse conducerii SCMD, în postările semnate de domnia sa.Materialele vor fi predate domnului Tudor Marian, de către Secretariatul General, sub semnătură”. O parte din cei prezenţi nu am fost de acord cu prevederile acestui buletin de vot, care nu au ţinut cont de ceea ce discutasem anterior. În acest moment a intervenit Col.(r) Valeriu Pricină care a arătat necesitatea luării unor măsuri împotriva filialelor care sunt împotriva conducerii SCMD. A nominalizat filialele sector 6, filiala Craiova şi, surprinzător pentru mine, filiala Constanţa.

      - Avănd în vedere că am constatat că toate eforturile pe care le-am depus pentru a rezolva corect acestă situaţie, modul nestatutar prin care se încerca impunerea sancţionării domnului Col.(r)Tudor Marian şi acuzaţiile nefondate aduse filialei Constanţa, am comunicat, spre marea satisfacţie a verticalului Col.(r)Valeriu Pricină, că îmi dau demisia din SCMD şi am părăsit şedinţa.

      - După ce eu am părăsit şedinţa, a urmat o altercaţie deosebit de violentă între un vicepreşedinte zonal şi acelaşi Col.(r) Valeriu Pricină, în urma căreia au părăsit şedinţa încă patru membri ai Comitetului Director. Cei rămaşi au votat în unanimitate pentru: “În legătură cu Decizia Biroului Operativ Central nr.1386 din 11 noiembrie 2014 privind suspendarea activităţii Biroului Operativ al filialei sector 6, Comitetul Director decide:Se prelungeşte doar suspendarea preşedintelui filialei sector 6, până la următoarea şedinţă a CD, pentru a fi discutată situaţia creată, în baza documentelor pe care le va prezenta domnia sa”.

      Ștergere
    3. - Haosul a fost cuvântul de ordine al acestei şedinţe. Din cei 17 convocaţi iniţial, au participat 11, la care s-au adăugat încă trei, care au mandatat alţi membri să îi reprezinte. La votul final s-a anunţat că au votat 9, dar s-au prezenta doar 8 buletine. În mod real au votat doar 6 persoane prezente.

      - Mai adaug şi faptul că membri Comitetului Director nu au ştiut exact ce analizează: Decizia nr. 1386/11.11.2014,cum este consemnat pe buletinul de vot sau Decizia nr. 1398/11.11.2014(vezi pagina Filialei Sector nr.6).

      - Ca dovadă a faptului că această şedinţă a avut ca unic scop sancţionarea col. Tudor Marian , după efectuarea ultimei votări, nu au mai fost discutate celelalte puncte ale ordinii de zi.

      - În conformitate cu Decizia Comitetului Director din 29 august 2013 şedinţa trebuia să se încheie cu întocmirea unui comunicat cu concluziile rezultate în urma şedinţei Comitetului Director, care după semnarea de către toţi cei prezenţi, să fie adus la cunoştinţa filialelor prin grija vicepreşedinţilor zonali şi a Secretariatului General al SCMD. Un astfel de document nu există.

      Aceasta a fost cea mai catastrofală şedinţă a Comitetului Director la care am participat în perioada 2013-2014. Ea a a vut ceva din grotescul şedinţelor de sancţionare a membrilor de partid din perioada stalinistă. Personal nu mai doresc să fiu părtaş la astfel de mascarade.

      Această decizie este profund ilegală iar cei care au contribuit la aprobarea ei s-au asociat la săvârşirea unei mari mârşăvenii.

      Menţionez că nu am prostul obicei de a mă afilia la diferite grupuri, în toate situaţiile acţionând aşa cum propria conştiinţă îmi dictează.

      Am considerat necesar să vă aduc la cunoştinţă desfăşurarea reală a unei ruşinoase acţiuni, a cărui unic scop a fost acela de a sancţiona prin orice mijloace un coleg care s-a făcut incomod actualei conduceri a SCMD.

      O astfel de stare de lucruri nu este normală şi ea trebuie să înceteze de urgenţă !

      Col.(r) Remus Macovei

      Ștergere
    4. Da, da ! Iar unele filiale or inceput sa ia atitudine ! Vezi Timisioara, ori Bei Husi, unde e pretinu Simion, sa-mi zufle in tzuk-tronbon !

      Ștergere
    5. Pese: sa sare sangele si mucii pe pereti !
      Cacanarii astia alde Zdrongaru si Pricina nu se lasa pana nu-si fura frun cap in gura !
      Plus labagistul ala de Harcioaga, care face reclama la curcani, pe blogul sindicatului !
      Daca mai exista sindicat !
      Arde-i nea Tudore ! Ca la Rejimentu de Zgarda, cand roteai zabia prin aer ca Gechi Cian in filmul "Un zamurai acuza"! Jiap, numa la cap, ca la searpe, nea Tudore !

      Ștergere
    6. Pese: s-au pus cu cine nu trebo ! Din cate il cunosc eo pe musiu Tudor zgardistu, asta nu se lasa pana nu le face mucii haturi ! Sa vezi cum se face lumina si cu caucioacele alea procorate pentru masinile perso din banii puletilor, si cu motorina aia alimentata din cotizatii, pentru nevoi perzonale, si cu zecile de mii date aiurea pe la niste case de avocatura inexistente, si cu nush ce aparatura audio-video folosita pe la nunti si botezuri, si cu banii de protocol folositi pentru kiolhane fara numar-fara numar pe la crasmele din gara Obor, etc !
      Pe ei nea Tudore ! Nu-i slabi, ca vad ca au inceput sa vada realitatea si altii, de prin tara, cu ce se ocupa miticii, p-aciulea pe Dambovita si cum le sunt keltuiti banii !
      Poate ne spune cineva si ce cauta analfabetul ala de State in departamentul juridic, remunerat cica pentru a tine evidenta proceselor, care si-asa or fo pierdute pe linie !
      Huoooo, golanilor, ca va strang de gat cu furtunasiul de la perfuzie !

      Ștergere
    7. sâmbătă, 13 decembrie 2014




      INCREDIBIL ! NU MA POT RECULEGE! CONTINUTUL MESAJULUI ESTE UN INDEMN LA DEZORDINE, INSTABILITATE SI CREAREA CONDITIILOR DE DESFIINTARE A SCMD!



      dar...,cred ca SCMD se va intari cat de curand!

      Urat, Mizerabil, Incredibil, Jenant, dl.Macovei!
      **************************************************
      Daca tot faceti apel la respectarea principiilor democratice , cine v-a mandat sa publicati intr-un spatiu atat de vulnerabil, chestiuni interne? De ce ? Nu aveti blog personal?

      atrag atentia tuturor celor interesati si NEinteresati - inclusiv celor de la Beius, ca,
      *********************************************************
      Ma disociez de cei prelungiti in aceasta structura Fara Voia Lor si trag un semnal de alarma, pentru cei carora IDOLII , ii vor lasa ...in afara spatiilor lipsite de libertate!

      TRAS aproape la indigo, de la alte filiale de catre presedintele filialei Constanta, care NU mai are altceva de realizat in SCMD, decat chestiuni de grotesc penibil! Sedinta CD/SCMD a fost statutara, este adevarat tensionata si orientata spre rezovarea unei probleme interne!

      NU pot face comentarii macar, nici partcipantii! Cu a cui aprobare o face Beiusul?
      Fara comentarii pentru ca NU este nimic de comentat!

      Presedintele Filialei Pitesti
      Col Victor POPESCU

      Ștergere
    8. Alt lindic, ratacit undeva prin timpurile anilor 70, din secolul trecut !
      Auzi, cica "nu aveti blog personal"? Pai, buei nea fasolea curinpupistul, omul a scris pe blogul personal al lui Harcioaga, ca sindicatul nu are blog, cu reguli stricte si limitative de fonctionare, cu administrator otorizat, bla-bla ! Si, nu vad de ce n-ar putea cineva sa-si scrie parerile pe un blog, care si asa foloseste numele si insemnele sindicatului pentru a face reclama la vin, oo si curcani de vanzare ! Si de pe urma caruia Harcioaga castiga niste marafeti !
      Uite asa au ajuns niste cacanari sa se inhaiteze si sa profite din povestea asta cu sindicatul !
      Buey nea Popica pula mica, da ce te fute a cui aprobare o are Beiusul ca sa publice niste capturi ? Iar dake inca nu stiai, iti zic eo ca are aprobarea esalonului zuperior, transmisa vineri seara prin nota telefonica ! Luni o da si pe OZU !
      Ca tolomac mai e si asta, te-n gura de bolsevic constipat !
      Ce, ati vrea sa nu se faca stiute manarelile voastre si sa le mojmonditi voi, acolea, pe sestake, nu ? Lasa buey, sa vedem si noi, astia de-am platit cotizatii ca idiotii, cui tre sa-i futem cate un cap in gura, la o proxima intalnire !

      Ștergere
  5. Băă pretene, hăsta cu SCMD-ul, tu vrai ca sî ne strîci vichendu? Tu nu ţ-ai dat sama hîncî cî Dăogaru hăsta-i precum hăla de la CARITAS? Chum hîi zîce bhă frate ? Na chă huitai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei interesati, care au absolvit la Stefan, in Clung Mold, pe pajina sindicatului gasiti un filmulet de fro 3jde minute, cu amintiri despre Bastilia, insa cu filmari recente !
    Ani pierduti de pomana ! In Romanistan poti sa te futi in ea de carte, ca te trezesti coleg la companie cu un neica nimeni, chemat in activitate intr-o seara, pe criterii uneperiste, care habar n-are care-i diferenta dintre glont si cartus !
    Ca sa nu mai zic, cand s-o apuca unul aidoma ministrului izmanar sa imprastie grade, cu lopata, pe criterii de partid ! Sa vezi ce shok or sa aibe stimatii lemisti-muisti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, si nu-mi vine sa cred ca profesorul de romana Capitan Dan, ala de avea parul ca Gimi Hendrix in deriva si dintii ca la grebla, inca mai preda la clasa !

      Ștergere
    2. Băă, Căpitan e de loc din com. Udeşti, jud. Suceava. L-am cunoscut şi pe tat-su de fu învăţător în sat, care era băiat de băiat. Udeştiul ăsta l-a "dat" şi pe Eusebiu Camilar, la fel cum satul Gîlgău jud. Bistriţa Năsăud, l-a dat pe Tigri2, cel mai mare NĂTĂRĂU!

      PS. Ia ce publică una despre răhăţelul nostru:
      "cristina_2008 spunea...
      Da bun si internetul asta.Bun fiindca permite si la cate un prost sa-si spuna parerea.De exemplu un MM,care are in loc de creier calti sau cate un subofiter a carei nevasta se da drept doamna colonel intr-o comunitate dintr-un sat.In viata de zi cu zi sunt stersi,dar pe internet sunt vocali nevoie mare.Ce sa-i faci,s-a vazut indivizi cu niste rahat la cur si zice ca e aur.In alta ordine de idei e unul pe aici care se tot bate cu caramida in piept ca a fost pilotul lui peste si in dispret total ii alinta pe cei terestri cu denumirea hortopani.De prostul nu stie ca Hortopan a fost intr-o perioada de timp seful MSM si implicit si seful lui.Tot acel prost nu stie ca de fapt el facea ,spus simplist munca de sofer,deci se urca in avion ,lansa cu o destul de mica probalitate de lovire bombe dupa care pleca.Tot acel prost trebuie sa retina ca aviatia executa misiuni in sprijinul trupelor teresre-una ,doua iesiri vinatoare-bombardament- si nu invers.Nu minimalizez importanta aviatiei dar trebuie ramas in limitele bunei cuviinte.Cunosc multi piloti(Alexandru,Mereu,Palistan,Rus,etc.),baieti de isprava,oameni cu mult bun simt,inclusiv de la Alexeni dar ce sa-i faci asa este viata.Mai apare si cate o non valoare.Din pacate astia ies in fata ca paduchele pe frunte."

      Ștergere
    3. Mai dobitocule Cristina aia e vreo curvulita de cartier sau de centura ,habar nu are despre ce vorbeste ,are un limbaj de repetenta la gimnaziu,confunda personajele,ce mai este picata direct din caragiale.Eu n-am spus nimic de hortopani,si-mi atribuie aceste ineptii,in plus habar nu are de armata ,de arme si de misiunile interarme ,curva-i curva si gata,ca si tu mai h'anonimule ,nu esti prea departe doar tot pui de CURVA esti si tu,cred ca acea Cristina o fi vreo verisoara de-a ta.

      Ștergere
  7. Bhăă PMT, în filmul hăla de C-Lung joacî în rol prencepal şî văr-meu din Hurziceni, Motanu căcăcios, hori ie distribuit în linia a 3-a la figuranţ-şî alţîî ca hindienii din Hamerica? Phă vremuri, baragladina dhă văru hera gagiu fromos, da" hacuma s-o urîţît dhe harată ca un cap de poolî răzbuzatî.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ciokardel ia de te spala pe dinti ca sa ma apuci de ciocanel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă proletarule, de te prin de cicanel, să ştii că îndat" mă kc pe el!

      Ștergere
  9. ***Ai inteles PMTule ,te-n gat de smecher,nu ai loc de mine,poate te intalnesc cu potaia prin parcurile Bucurestilor si va fac pateu de porc.Vezi ca mi-e simplu sa te identific javra,vezi-ti de pizda ma-ti cancerosul dracului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cind tu o sa ma-ntilnesti, sula-ndata sa mi-o mozolesti.

      Ștergere
  10. Uai , zgubiliticilor ...
    Motanelul cacacios n-o vorbit urit despre noi , pamintenii ...
    O vorbit urit alta jagardea care spune ca-i pilot . O jagardea care o fost maistru pe la avioane . unu care isi zice avyanic . Acela spune despre noi ca sintem niste hortopani care nu faceau nimica prin armata

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai mneatza ! S-un pic la ceoc, tutulor celor din matricea Metrics, casa nu v-apuce greatza !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, cre ca cel mai tare vroiam sa ma deconectez de la sistem, cand ieream in matricea aia intitulata Scoala Militara ! Numa ca, de cate ori incercam, tot de atatea ori mancam si futai !
      Ioi, va mai aduceti aminte ? Plutonul 2, adunarea pentru spalator !
      Eo, pula, inca mai scormoneam prin dulapul ala, cu 3 usi, iar ala de se dadea mare sef de ploton zghiera ca un scapete, sa ma misc mai repede !
      Toata lumea cu prosopul pe mana stanga, eo cu el pe umar ! Iar zghierete, iar futat, iar pula invoire, iar sectoare zuplimentare...
      Buei, ce matrice de cacat...Acusica, dache stau sa ma analizez, dake ieream model de ordine si disciplina regulamentara, sigur ajiungeam si eo ca Danila, seful Mestemeului !

      Ștergere
    2. Aşa ai ajuns ca ăl"lalt Dănilă, ăl cu caprele...

      Ștergere
  12. "mos alecu spunea...
    @Anonim sâmbătă, 13 decembrie 2014, 10:05:00 EET :
    Motanele cacacios (tigri2) iar defilezi sub "marca anonim" ???

    La : "...cum anume se vor raporta calculele ,impartirea se va face la 20 sau la 15[pentru unele categorii?" .
    Mai inainte ne spusesei ca ti-ai calculat pensia in conditiile acelui proiect de lege ...
    Si ne spusesei ca ti-a iesit ca-ti creste pensia cu 108% .
    Cum ai facut ? La cit ai impartit ?
    -------------------------
    Trebuie sa spun ca am gresit cind te-am "asimilat" celui din bancul cu "eu sint nebun , dar nu sint prost !" .
    Am gresit !
    Tu esti de-amindoua !

    De unde dracu' ai scos IMPARTIRI in calculul pensiei conform legii (proiectelor de lege a) pensiilor militare de stat ?
    Acolo se folosesc numai INMULTIRI SI ADUNARI !
    Cum dracu ti-ai calculat acea crestere de penssie cu 108% ????
    ---------------------------------
    Hi, Hi, Hi!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Avulvitei MăKac, varu lui Avulvitei Viurel A. MăKis14 decembrie 2014 la 10:50

    Mo, has mo car, de nu bag sisu-n voi de va mai luati de baragladina aia de var-miu, Viurel zis Hurzicel, mare ceangau de Galgau, spaima labedelor haustriace ! Mo, lasati spurcaciunea-n pace, ca si asa-i sarita de pe fix de cand i-au ciordit puradeii din satra coviltirul de la Vulvoi !
    Haoleoooo, sa moara ma-sa, de nu va dau pe lista la bulibasa !

    RăspundețiȘtergere
  14. Buey Nenea Vasile cel Mare, si la muski, si-ntre picioare, da nic-nic nici la 960jde mii ? Macar o ragaiala sa trageti si neavoastra, asea din complezenta tovaraseasca !
    Ca, la 930= ciuciu, la 940=o muie, iar la 950 ploua a dreaca la Mehendinti si ierea o ceatza greosaaaa....

    RăspundețiȘtergere
  15. Dac vrai o broasc la protap fa- te ca oracai!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-asi picerele in perdelele babornitei, de nu le dau foc intr-o zi! Toata ziolica m-a futat la cap cu carpele ei ! Da-le jeos, agata-le'napoi ! Numa de zporturi extreme si adrenalina, zpanzurat pe pereti, nu mai sunt eo bun, acusica sea !

    RăspundețiȘtergere
  17. Muei, to esti omu paiangan! No poti face o vizita scoorta la cotro?

    RăspundețiȘtergere
  18. SI HOP, HOP, HOP, VIUREL O EA LA CIOC!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Da muei, doominica aviatoare, inain de pranz, imi pregatesc un tomberon de flor cele si doo dami de berula, si- mi bag tofoliu pe randul unu, pe mejlocul plasmii, sa vaz sfeclele alora doi, ,,pas cu pas''. Doominica oare mascacatii loocreaza?

    RăspundețiȘtergere
  20. tigri2 spunea...
    @Huhu,atentie ca "CIOKARDEL" este unul des-si spune PMT pe bloaga closet MEHEDINTI,bloaga ce-o administreaza un fost sef de tzuhaus si cu care este prieten fostu securist PMT[provenit din armata cu LMul la C-lung dar "raspopit"in militie si securitate,locuieste in Bucale si are si o poataie pensionara ca si el...Atentie este abil si mincinos !

    RăspundețiȘtergere
  21. @tigri
    Te inseli in legatura cu uzerul Ciocardel.
    Daca dai clik pe nume vei constata ca are profilul https://www.blogger.com/profile/04874619071222729337
    Pe vremuri semna Danila si scria in limbaj moldovenesc.
    Dar, e prea important subiectul ca sa-l banalizati cu astfel de comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ca să vezi că mă făcu Huhurezu şi geamăn de-a lui Dănilă. Chiar mi-s mîndru.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bă, să vă pun şi comentul de la care ursarului din Urizceni, lu var-miu i s-a umflat maţu:
    " Ciokardel spunea...
    Moşule ai dreptate!!! Ce tot o îmbîrligă unii cu fel de fel de sporuri şi îndeminzaţii? Adică unii "e mai speciali decît alţii"...Trebuia, aşa cum ai arătat de curînd ca "calitatea", importanţa şi cantitatea muncii" să se regăsească în funcţie şi grad. Destul, nimic mai mult! Eşti pilot să pilotezi, scafandru să te scufunzi...Citesc ceea ce scriu ăştia 2, chipurile aviatorii de brazdă, motănelul şi celălat, maistrul cu aşchia-ntre buci. Citesc şi mă crucesc cîtă importanţă îşi dau. Pentru faptul că a împins elicopterul pe pistă 100 m, sau, celălalt, căcăciosu a pornit motoarele pentru 10 minute, vor sporuri peste sporuri. Să nu uităm că aviaţiei militare de peste 40 de ani, nu i s-au mai alocat combustibil, nici măcar pentru orele minime de zbor ale piloţilor. Şi-atunci despre ce vorbim, sau vorbim ca unii ce-şi şterg comentariile precum mîţa îşi astupă rahatul, doar ca să ne aflăm în treabă? Da, în cazul experimentărilor, piloţilor de încercare, precum şi militarilor din celelalte categorii de arme care testează noi mijloace de luptă, arme şi muniţii să li se dea sporuri suplimentare. Altfel, la rînd cu ceilalţi. Stau şi mă întreb pînă unde poate duce nesimţirea unora, cînd la aviaţie aveau pe lîngă norma de hrană, cele mai bune mese la popotă, acestea fiind şi gratuite. Mi-e silă de ăştia doi, cu maţul mare şi şoricul gros."
    ======================================
    Viurele, mă vere, tu eşti mai tare ca Iuri Gagarin, bă...

    RăspundețiȘtergere
  24. @Danila ,danila ,sa ne-apuci de sfanta pula.Tu ce-ai facut la viatza ta,cu ce te poti lauda?Ai futut-o pe ma-ta si apoi pe soru-ta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LUI DANILA SA-I SUGI VREJUL FARA MILA, IARA LUI CIUKARDEL SA I-O RAZBUZEZI NITZEL.

      Ștergere
  25. Muei tica(tica losule), stii de ce face cacatul stropi? Pentru ca dai din zbaturi!

    RăspundețiȘtergere
  26. Avulvitei Viurel A. MăKis zâs sî Haustriacu14 decembrie 2014 la 19:56

    Mo, has mo car, sa moare mama si tătă fomelia mea de ceangarăi bozgoroi de Gîlgău, sa nu-mi mai zaceati voi Viurel Vulvonel, de nu v-o iau la cioc, de va mai luati de mine !
    Si dati-mi coviltirul ala de la Vulvoi, care mi l-ati ciordit, ca-mi ingheata baragladina in limuzina, manca-v-asi !

    RăspundețiȘtergere
  27. Saltari la toata lumea!!! Pentru ca motanul kk ma muscat pe la spate de fund, cititi ce scria onanistul asta acu ceva timp:

    ...; Deocamdata duci o viata monotona si cam plictisitoare dar iti prevad un viitor calm si fericit..Dai dovada de tact,esti inteligenta,respectuoasa,si nu urasti cu toata fiinta ta ,esti cam iertatoare..Poti face o casatorie reusita cu un capricorn.Din conflicte iesi castigatoare. Femeia peste este plina de sensibilitate si tandrete.Doreste sa fie dominata si iubita.Iar satisfactia sexuala are o mare importanta pentru ea,putand prelungi clipele de intimitate mult timp.Nu e foarte greu de cucerit,caci este foarte maleabila si doreste sa traiasca intr-o ambianta pasionala.Fidelitatea nu este punctul lor forte si se poate desprinde usor de partener atunci cand relatia lor inregistreaza o scadere.Cele cinci elemente care ne influenteaza viata prin calitatile lor sunt;metalul,apa,lemnul.focul si pamantul. Dupa zodiacul chinezesc esti femeia "TIGRU".Pietre pretioase;diamant,rubin,granat.Femeia tigru este o persoana energica ,dinamica si impulsiva,care se arunca in valtoarea vietii fara a cugeta prea mult si neintelegand reprosurile ce i se fac uneori in acest sens..Ii place sa iasa in evidenta,sa fie in centrul atentiei oriunde se afla si uraste orice fel de constrangere.Adeseori incalca conventiile sociale pentru a-si atinge scopurilesi uneori nu da dovada de prea multa prudenta.Inspira admiratie si teama..Are calitati deosebite de gazda si gospodina.Este incantatoare ,are reactii prompte,buna mama pentru copii,iubitoareeeee...."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Bozile, ai muscat-o ! Asea se intampla cand te arunci ca broasca in bordura, ori ca rata la flegma ! Si, dake tot ai muscat-o, da-i si-oleaca de sugiuc, ca sa-ti improspatezi tenul gingiilor !

      Ștergere
  28. @vulvete
    urziceni gara

    https://www.youtube.com/watch?v=LDzv5Cw91ug

    RăspundețiȘtergere
  29. Mai ,mai, vezi ca ti-au scapat caprele in holda !Esti frustrat ca nu ai reusit s-o atingi?Scrie si ce mi-a raspuns ea,sau esti gelos?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai tata, esti defect rau de tot. Iti lipseste din cutia CRA niana!

      Ștergere
  30. tigri2 spunea...
    @All,Mos Alecu,in special.Rezist cu stoicism atacurilor incrucisate la care sunt supus,practic sunt sub asediu mediatic dar,tinand cont ca m-am nascut si am copilarit in judetul in care s-au nascut Rebreanu si Cosbuc imi permit sa-l parafrazez pe poetul preferat si sa spun"Al meu si pentru DREPTUL meu/ Ma iau de pietpt cu Dumnezeu" si ,de asemenea imi permit sa le atrag atentia POLITIHOTILOR ca daca nu pun umarul la redresarea tarii "Cristosi sa fiti ,nu veti scapa .Nici in mormant"!
    Spun ca rezist cu stoicism la atacul furibund,mediatic ,al unor "golanasi" cu "barba sura",trecuti mai bine de 60 de ani ,care stau si scuipa cu coji de seminte dupa trecatori si se cred adolescenti,de fapt au dat in mintea copiilor ,dar nu realizeaza aspectul.Unii zic ca ma laud,da ,lauda s-o considerati cu toate ca este adevarul pur ,nu fabulez ,cu toate ca uneori cochetez si am cochetat cu scrieri SF.Sunt unele aspecte din activitatea mea ca pilot despre care nu am pomenit aici ,spre exemplu cum am luat foc la sol ,la o incercare ,sau cum s-a oprit un motor intr-o seara ,la 50m pe panta de urcare si aveam la bord 27 de parasutisti,pe aerodromul Buzau ,am rezolvat cu bine acest caz special,imediat a venit cu ARO d-l general Alexandru ,fostul meu cdt. de la Alexeni,oare ce am simtit ,cum s-au simtit acei copii,parasutistii ,unii erau la primul salt de noapte....,sau zburam in zona la Odorheiul Secuiesc ,tot cu parasutisti ,pentru a starpi cuiburile de "turisti"inarmati din muntii din jur,zilnic dadeam raportul D-lui presedinte Iliescu,asa ca nu am fost un neica nimeni si zburand spre Vlahita ,peste padure,mi s-a aprins becul la instalatia hidraulica principala ,echivalent cu o posibila catastrofa,in cateva secunde eram aterizat pe un mic ochi de apa din padure....nu doresc nimanui ,nici celui mai mare dusman al meu[nu este Mosul]sa traiasca astfel de clipe,stiti ce era in gandul meu in cele cateva franturi de clipe?Copiii si pasagerii,nimic altceva ca rezolvarea cazurilor aparute am facut-o automat datorita excperientei acumulate ...acestea nu sunt laude ,p[ot fi verificate,si multe altele,in 23 de ani de zbor si vreo 3000 de ore ,zburate pe intreg teritoriu tarii am trait multe ...Uite de aceea am unele pretentii,toate acestea s-au implantat adanc in sanatatea mea ,inima nu este de fier ,si atunci cum poti sta nepasator si sa privesti cum vin ciorile la masa vulturilor si daca sunt lasate in pace tot ele fac galagie???Dupa evenimentele de la TGM din '90 ,pe 24 aprilie in acel an ,tocmai luasem soldele cand s-a dat alarma ,gradul I,si opt eelicoptere MI-8 am decolat [dupa doua ore de la declansarea alarmei] spre Cluj.Nu ne faceam probleme deoarece elicopterul MI-8 are instalatie antigivraj asa ca putem zbura chiar si in plafon ,sau in munti ziua si noaptea.Trusele de alarma si Alexeni-Valea Oltului -Cluj ,in formatie 8 elicoptere uriase au "invadat"Clujul,am facut cateva ture prin si peste oras ,zburam la nivelul etajului 6 la blocurile de 10 ,era infernul pe pamant,din declaratiile localnicilor,dar ...am potolit spiritele.Am zburat muuuult acolo si 3-400 de ore /an.La un zbor de noapte s-a tras dupa elicopterul meu,in zona Padurii Baciu si a unui cimitir de am crezut ca o fi Mos Alecu la priveghi.... am trait o viatza linistita ,si am desfasurat o activitate de "mutat elicopterul 100 mpe pista" elicopter de 12,5 tone .Bravo Misule ! Nu am ce sa mai spun,cu toate ca nu o sa tac,decat:
    Asa sa va ajute D...omnul Dusa"
    ++++++++++++++++++++++++++++
    Da, da, ştim. Tu hai zburat mai mult în agricultură, ca "corvus frugilegus"-cioara de semănătură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigrisor mama, poate l-ai tras sau l-ai impins pe helicopter. Cine stie? Dar hai, fii sincer si raspunde la urmatoarea intrebare: nu cumva esti ruda cu baronul Munchausen? Ca tot te laudai ca ai singe albastru. Io stiu de ce il ai albastru si cred cu certitudine ca atunci cind erai mic, in loc sa bei cernela din calimara ai baut albastru de metil. Uite si eu am fost parasutist, Si ce mai parasutist...bashtan nene, bashtan. Si intr-o noapte am sarit de la 4000 m, dar nu mi s-a deschis BG-ul. Bai si m-am zvircolit, m-am zvircolit tot incercind s-o deschid, Nici rezerva nu functiona, Ce mai? Vedeam cum se apropie luminile de pe pamint. Am strins ochii si mi-am zis ca asta e, gata s-a sfirsit. Am simtit o bufnitura, iar cind am deschis ochii am vazut ca picasem din pat.

      Ștergere
  31. KRA, KRA, KRA, MERI URJENT IN PALA MEA,
    iar la noapte, pe la doi, sa ne imbelesti la O!

    RăspundețiȘtergere
  32. Adminu nu a vazut ca spamarul de mai sus nu este Cezar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i maimuca? Da" cine-o fi oare prietenul lui t2? Ca doar Czar si t2 mergeau impreuna la femei...

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri