Google Translate

duminică, 14 decembrie 2014

Wow! Incredibil! Ilie Năstase dă în judecată statul român: "Sunt milioane de dolari la mijloc"


Ilie Năstase e hotărât să recupereze bani pe care susţine că i-a pierdut din cauza statului român.

Fostul tenismen, acum senator, a declarat că vrea să dea în judecată statul. Năstase susţine că niciun ban din cei obţinuţi din televizarea finalelor Cupei Davis din 1969, 1971 şi 1972, nu a ajuns la el.

Ilie Năstase, declaraţii BOMBĂ: "Mă gândesc să PLEC din România". Ce l-a enervat

"O sa cer bani României pentru că mi-au luat toţi banii de la Cupa Davis la meciurile cu America. S-au televizat, au fost milioane de dolari. Eu n-am văzut niciodată aceşti bani. E o idee bună să dau în judecată România. Văd că mulţi recuperează acum mulţi bani",
a spus Ilie Nastase la Look TV.

El a mai expicat că a jucat meciurile respective cu gândul la bani, nu la patriotism.

"Nu pot să spun că am fost patriot. Fiecare joacă pentru el şi dacă face bine şi României cu atât mai bine. Mi-e greu să cred că cineva poate fi patriot", a completat Năstase.

Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ilie-nastase-da-in-judecata-statul-roman-sunt-milioane-de-dolari-la-mijloc_189942.html#ixzz3Lu1B1TqB

--------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 de comentarii:

  1. Buey, hienele la hiene trag!
    S-a trzit si Generalul Nastase ca ar vrea si niste sute de milioane de dolari!
    Moammm... ce socoteli isi face! Ince de pein 1969 ! Aloo, se aude?
    Ia sa ve pregatiti salariile, pensiile! In Romania orice este posibil!
    Iar pana ajunge DNA-ul sa descalceasca itele...
    Suntem toti, oale si ulcele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-i tinerele ,nu-ti mai ajung banii pentru curve si vrei de la amarata asta de tara?

    RăspundețiȘtergere
  3. Un zigoiner, la fel ca si Tiriac. Sa-i ceara astuia din urma, ca shnapanul are de unde sa-i dea.

    RăspundețiȘtergere
  4. tigri2 spunea...
    Este deranjant sa faci ceva deosebit fiindca sunt cativa[trei-patru] pustani cu barba sura care nu au decat gura si-au iertata a lor scula,si stau la panda precum curvele de pe centura ,mistocari "da Dambovita"niste bieti "rupti in fund".Asa vrea sa scriu si chiar o s-o fac ,nu ma tem de niste jeguri,apoi peste ani sa vezi ce mandru o sa fie Mosu ,ca el va vecui inca cateva secole,o sa spuna stra-stra nepotilor uite mai cu autorul acestui bestseller m-am injurat pe blogul lui HUHU REZ.Iarna asta sper sa demarez si o sa scriu fragmente pe acest blog,sa vezi ce o sa latre bastarzii de pe blogul puscariasilor,o sa ma ajute sa-mi reformulez ideile,nu mi-e teama de niste analfabeti...
    ________________________________
    Ursarule, de cîte ori să-ţi zic că ţie tratamentul cu urină de maimuţă nu-ţi face bine la neuronul ăla singuratec pe care îl ai?
    Hai, ia-ţi pasteau, iar la ora 2 să mă înbeleşti la oo!
    PS: Şi nu uita, la 3 de oIo să ne iei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai papagalule prost ,inafara de cele 10-15 cuvinte pe care le tot rostesti la nesfarsit ,mai stii ceva ,geaba ai multi neuroni daca n-ai sinapse,Plus ca ai cruci in sange,mostenire de la curvistina de muma-ta si betzivanul de taica-tau.Vai de capul tau retardatule !

    RăspundețiȘtergere
  6. Mneatza !
    Un pic la ceoc s-o loati, ca sa va tae greatza !
    S-a terminat si jiaga-jiaga asta ! Ear e luni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asea nea Ilie, da-l in judecata si fa-l praf ! Tu-l in gura de stat de cacat ! Precum se vede, in statul asta de cacat si-un bumb, toate jagardelele care au avut niscaiva oportunitati s-au imbogatit, ba prin retrocedari colosale, ba prin privatizari mocca, ba prin demolarea intregii industrii, ba prin furtisagul padurilor samd ! Pana si lipitoarea aia tradatoare de rege s-a imbogatit pe skinarea statului, care, in afara de faptul ca l-a vandut pe maresal bolsevicilor, ca sa-l puste ca p-un caine, n-a facut nic notabil pentru pulime !
    Asea ca nu vad de ce nu i-ai trage si niatale o muie statului, de aia de jeneral latzos ! Macar esti indreptatit si motivat !
    Pe el, nea Ilie ! Fute-l in gura, tovarase jeneral, ia-i banii !
    Si, daca stau sa ma gandesc, cred ca si eu am sa dau in judecata statul, la Haga, la CEDO, la ONU, la UNICEF si la Pragadiru, imediat dupa ce mi-o baga doamna Lupul, in ianoare, ca sa am bani de procese ! Ca am motive suficiente !
    Arde-l jenerale, nu mai sta, ca ramai de papagal ! Uite jinerele kiorului cum l-a facut pe stat la lingurica ! Acusica tre sa-i dea statul jde milioane !
    Pe el !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey PMT,
      Statu e rumanii, eu, tu, noi,voi si ailalti de p'aciulea, de prin Romanistan!
      Asa ca daca iau ori loara... loara de la noi... si inke o sa mai ie!
      Ca d'aia avem STAT de DREPTI si Justitie... chioamba, sa nu zic chioara!

      Ștergere
    2. Nu gagicule, eu, tu, el, ea, noi, voi, ei, ele nu e statul, ci e poporul ! Statul e jmekeria administrativa care-l fute pe poporean, dupe cum vrea pula fiecarui politruc, ajuns la butoanele institutiei !
      Iar pe langa jaful total girat de stat, in acesti 25 de ani de capitalism luminos, ce mai conteaza cateva milioane de dolari, despagubiri ! Un mizilic.
      Daca statul e bou cu zbaturi, n-are decat sa plateasca ! Ca sa vada pulimea cat de destept e !
      Fute-i nea Ilie, si la portofei, si-n palarie ! Dupe care du-te unde si-a'ntarcat mutu'iapa !

      Ștergere
  8. Buey, de muine incepe ciclul "16- 22, cine pula mea a tras in voi", dedicat inplinirii a 25 de ani de la Marea Lovitura de Stat din 89 !
    Pai, in voi a tras, in prima faza, Armata Republicii Socialiste Romania, ca doar nu ecstraterestrii din cartea lui Deniken- "Amintiri despre viitor" ! Apoi, dupa ce, tot Armata RSR, a distribuit armament civililor, in vederea desfasurarii RIP, ghiortanii s-au puscat intre ei, ca in parcul de dixtractii din Baneasa, unde se fac concurse de pinbol !
    Nu pot sa remarc decat ca, asa cum s-a intamplat de nenumarate ori in istoria acestui popor, veneticii, masonii si iudeii, iar ne-au facut la portofel ! Jeaba s-a kinuit Ceausescu sa scoata ceva ca lumea din poporenii mioritici !

    RăspundețiȘtergere
  9. :):)

    https://www.facebook.com/pages/Laura-CK/583023745163783?sk=timeline

    RăspundețiȘtergere
  10. Buey, numa ce-mi confirma 1 ca a fost gasit Don Cur de Leu Muci Mereu in Birt-Gara din Birtolomeu ! Cica il cauta Smurdul de 3 zile prin gara, ca tot il aude gemand, insa nu-l poate localiza ! Acusica sea l-a gasit si i-a facut si-un selfi de control !

    http://giurgiuonline.net/poze-haioase-mort-de-beat/

    RăspundețiȘtergere
  11. RAZ, DVA, TRI, CAZACIOK SI HOP, HOP, HOP, VIUREL O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere
  12. cristina_2008 spunea...

    Tigrisor@esti pe dinafara.In decembrie 1989 la Cluj functiona Cdm.Armatei a.3-a,comandant gl.Topliceanu.Armata a 4-a avea comandamentul la Craiova,sub comanda gl.Rosu.Nu te baga unde nu ai habar.In armata romana niciodata MM nu au facut legea.nici macar dupa ideile tampite ale lui Basescu.Retine ca nu am afirmat ca aviatia ar fi fost cenusereasa dar trebuie puse lucrurile in ordinea lor.Privind experienta mea in armata romana afla istetule ca liceul militar la Breaza nu l-am facut pe oua,Scoala de ofiteri la Sibiu am facut-o atunci cind se echivala cu 3 ani politehnica,iar AMG prin 1973 atunci cand tu sigur te jucai cu puta in praf.Un pilot are bun simt ceeace bag seama ca la tine lipseste cu desavarsire.Tu trebuie sa fii unul din putinii MM de pe pista care are in loc de creier, calti.Poarta-i fiule cu mandrie.Rau este ca nu esti constient.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...Si uite asa Viorele, muey secuie ai mai luat o data mooie!!! Hi, Hi, Hi!!! Saltari de la cvis, muei piss, piss.

      Ștergere
  13. Mai SINECURA, fetitza a gresit in aprecieri,apoi s-a corectat ,doar tu ai ramas un gura casca,un prostanac ce rade precum pizda la kkt.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ha, ha, ha, ... Robert Turcescu vs Elena Udrea :
    *****************************************************
    Unii dintre "colegii" mei jurnalisti se intreaba insistent "Da' de unde si de ce si de la cine a avut Turcescu documentul DNA?!" De parca eu i-am intrebat vreodata de unde au avut ei stenograme DNA, documente secrete, instantanee cu Bica si cu Udrea la Paris, fotografii cu Geoana la Vintu, interviuri cu Pacepa, contracte de-ale lui Ghita samd. Ce-ar fi sa-i intrebam si pe nemtii aia de la ZDF de unde stiau ei ca in cladirea ORNISS ar fi fost o inchisoare CIA?! Mai, confrati, nu fiti ridicoli, fac meseria asta de 21 de ani, zau ca e timp suficient, ca jurnalist, sa ai surse. Spre linistea voastra si a doamnei Elena Udrea anunt public ca nu mi-am devoalat niciodata sursele, n-o voi face nici macar in fata vreunei instante (nu zimbiti, au existat cazuri in care au fost condamnati ziaristi pentru asta!), dar tot ceea ce va pot spune este ca ar trebui sa abandonati pista aia cu "serviciile". Si pe aia cu "acoperitul". Zau, avem treaba, sint atitea nume si spete in cele 23 de pagini ale documentului incit e de sapat saptamini intregi pe marginea acestui document. Hai, lasati trancanitul la TV si bagati carbuni, ca si asa ride lumea de noi, jurnalistii, ca am ajuns ca babele la poarta, stam si dam din gura la talk-showuri pina in miez de noapte fara niciun folos!
    In plus, am o intrebare publica pentru doamna Elena Udrea: daca eliminam din documente pasajul in care este mentionat si numele dumneavoastra si ramineau doar Dragnea, Tender, Nicolae, Buzaianu samd, era interesant si legitim demersul meu jurnalistic? Ar fi fost bine pentru dumneavoastra? Ati fi comentat pe marginea lui? Eu cred ca da. Numai ca pentru mine, ca jurnalist, n-ar fi fost bine. Ba, mai mult, ar fi fost chiar imposibil! Asa ca va rog, pe toti de data asta, sa lasati de-o parte teoriile conspirationiste tip A3 (gen "Colonelul lui Basescu o ataca pe Udrea") si sa priviti realitatea in fata: e un document oficial, e adevarat, obtinut pe surse, dar oficial, care descrie un sistem putred. Poate niciunul dintre cei mentionati in el nu are vreo vina. Am scris despre asta chiar in sapoul anchetei de pe blog. Doar Justitia poate lamuri lucrurile. Dar, pina atunci, daca admiteti ca e vorba de un document care serveste interesului public eu ma declar, ca jurnalist, multumit. Asta e tot.
    P.S1: Da, as fi avut la indemina si varianta sa nu-l public deloc. Dar, vorba ceea, dupa 21 de ani de presa "aista nu se poate"...
    P.S2: Tot "basist" am ramas
    P.S3: La interviurile cu Pacepa m-am referit la cele publicate, pe vremuri, in ziarul Ziua.

    https://www.facebook.com/turcescu
    http://www.turcescu.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert Turcescu îi dă o replică tăioasă lui Ion Cristoiu după ce analistul a lansat pe blogul personal ideea că există riscul ca Turcescu să facă în continuare jocul Serviciilor.
      ==================
      "Unii dintre "colegii" mei jurnalisti se intreaba insistent "Da' de unde si de ce si de la cine a avut Turcescu documentul DNA?!" De parca eu i-am intrebat vreodata de unde au avut ei stenograme DNA, documente secrete, instantanee cu Bica si cu Udrea la Paris, fotografii cu Geoana la Vintu, interviuri cu Pacepa, contracte de-ale lui Ghita samd. Ce-ar fi sa-i intrebam si pe nemtii aia de la ZDF de unde stiau ei ca in cladirea ORNISS ar fi fost o inchisoare CIA?! Mai, confrati, nu fiti ridicoli, fac meseria asta de 21 de ani, zau ca e timp suficient, ca jurnalist, sa ai surse. Spre linistea voastra si a doamnei Elena Udrea anunt public ca nu mi-am devoalat niciodata sursele, n-o voi face nici macar in fata vreunei instante (nu zimbiti, au existat cazuri in care au fost condamnati ziaristi pentru asta!), dar tot ceea ce va pot spune este ca ar trebui sa abandonati pista aia cu "serviciile". Si pe aia cu "acoperitul". Zau, avem treaba, sint atitea nume si spete in cele 23 de pagini ale documentului incit e de sapat saptamini intregi pe marginea acestui document. Hai, lasati trancanitul la TV si bagati carbuni, ca si asa ride lumea de noi, jurnalistii, ca am ajuns ca babele la poarta, stam si dam din gura la talk-showuri pina in miez de noapte fara niciun folos! ", scrie Turcescu pe blog.

      Citeşte şi: Robert Turcescu colaborează cu Serviciile Secrete în continuare?

      Citeşte şi: DOCUMENT NĂUCITOR de la DNA: ELENA UDREA a primit bani din afacerea retrocedărilor

      - See more at: http://www.obiectiv.info/robert-turcescu-ii-da-replica-lui-cristoiu-mai-confra-i-nu-fi-i-ridicoli_62519.html#sthash.zGEubMLz.dpuf

      Ștergere
  15. Dupa ,,Pas cu pas'' urmeaza ,,Pe haripile vantului''. Cre ca se baga si la bac!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buei, mneatza ! Si oarece un pic la ceoc, ca sa nu v-apuce greatza !
    Amereu-i in scadere ! AMR 5 !
    Hai liberareeeee !

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi serbatorim un zvert de secol de la declansarea Marii Lovituri de Stat !
    Cine a declansat Rascolutia ? Evident, un bozgoroi revansard, o satana de popa, care si acusica sea ne terfeleste inveninat prin toata Heuropa !

    Asea ca, ma zimt indreptatit ca, la aceasta frumoaza aniversare, sa intreb: 16-22, cine pula mea a tras in voi ? Jtie cineva ? Ca doar nu sefii de ocoale zilvice !

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai cazu o libelula ! Si tot cu doctori, si tot in miez de iarna !
    Auzi neica, sa vii la interventie cu o barca pneumatica peticita, propulsata cu vasle, pentru ca pomperul sef n-a gasit cheia de contact de la motor !
    Asea, asea, dragi shparlamentari, intrati in parlament in haite, pe toate usile ! Dormiti in pace si aveti grija sa nu ratati promotiile de la bufetul shparlamentului !
    Numai acusica 1 an Romanistanul ierea intr-o fierbere generala, ca urmare a prabusirii avionului lui Iovan, in care au murit oameni datorita impotentei autoritatilor de a interveni oportun si eficient !

    RăspundețiȘtergere
  19. Nenea Bozile, vezi ca aparu, din nou, CEZAR maimucles, pe la 21 si ceva, sa m-apuci de cucuvea !
    Sari de-l zaluta, asea la rece !

    RăspundețiȘtergere
  20. Buey, este adevarat ce zice Olescu dela Arges, ca tineretea tilicara din meapene este total nemultumita de faptul ca, prin actuala lege a penziilor, care-i mentine pe unii in activitate pana la varsta senilitatii, nu-si mai pot implini visurili privind evolutea in cariera ?
    Pai, nush dake m-am eczprimat coierent, da va dau un egsenplu: adica ca cum ar veni, asea la intanplare, cu un domn jeneral Spusul, ajuns instelat pe la fro 48 de ani, datorita rezultatelor de exceptie obtinute in cadrul programelor "Branza moca pentru sefi", "Nunti, botezuri, cumetrii" si "La munte, ori la mare, bashtanii cazare de 5***** are", adica omul asta a ajiuns sa blokeze un post fro 15 ani, pana cand si-o mai aduce aminte calculatorul de el, ca sa-l dea afara ?
    Na, zic si eu, da nu cred ca-i adevarat ! Adica nu poa sa fie adevarat ca ne-am intors de unde am plecat, la vremurile bolsevice, cand ma impiedicam prin cladirea CITului de fel de fel de mosnegi, dupa care putea a basini dospite, cand incercau sa tranverseze holul, sa mearga la pisatoare !
    Si mai ie cunva adevarat ce zice unii, ca e total nemultumiti de prestatia ministrului, care, pe langa faptul ca e un habarnist desavarsit, mai este si un comunistoid cu acte in regula, la Stefan Gheorghiu si nu cunoaste boaba de engleza ?
    Haidi bre, nu hiti rai ! Ce, razbelul se face cu diplome, ori cu linba engleza ? Bine ca o conoaste, cat de cat, pe asta romunistana si ca are vigilenta ascutita, ca sa prinda ozeneele dusimane si invadatoare de pe ceriul patriei !
    Buey, ce rai, dom'le, ce rai !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri