Google Translate

marți, 16 decembrie 2014

Wow,contribuabili! Cluburile de Fotbal din Liga 1 cauta finantare, vor ajutor de la stat! Asta ne mai lipseste!


Paszkany are 6 milioane și oftează după încă 10

Arpad Paszkany ar avea nevoie de 200.000 de euro pe zi, de acum și pînă la finalul  lui ianuarie 2015, ca să poată plăti tranșa a doua a drepturilor TV de Liga 1.
 
Calculul e simplu. El a adunat în conturi 6 mlioane de euro și, cu tot cu TVA, mai are de strîns încă aproape 10 milioane. Pentru afaceristul clujean, afacerea drepturilor s-a transformat din lovitura vieții în lovitura de măciucă pentru fotbalul românesc. Că, evident, n-a urmărit asta e secundar în raport cu furtuna care vine.

De ce s-a ajuns aici?

UPC, Romtelecom, din proprie voință sau împinse de la spate de un lobby oficial, se va vindeca vreodată statul român de favoritisme de genul acesta?, au dat ceva bani. Dar nu cît să acopere suma de 27,5 de milioane de euro, fără TVA, cît costă drepturile pe un an. RCS-RDS n-a cedat și, astfel, a asigurat nerentabilitatea investiției lui Paszkany. La disperare, omul din Cluj a încercat să vîndă celor de la RCS-RDS tot contractul, dar de ce să cumpere Teszari scump cînd poate lua nițel mai tîrziu mult mai ieftin?

Ce se va petrece în continuare. Dacă patronul lui CFR nu face rost de sumă într-o lună și jumătate, e probabil să rezilieze contractul, fără vreo penalizare. La prima vedere, scandalul pe Gino Iorgulescu va fi cît casa, dar el le poate spune cluburilor că, oricum, pe jumătate de an au luat mai mult decît sperau și decît vor lua de acum înainte. ”Vom reface licitația”, spun surse din Ligă. O să o faceți, vreți să spuneți, că prima oară n-a fost nici o licitație. Iar suma rezultată va fi mai mică.

Cu bugetele înfometate, cluburile susțin că doar un împrumut sindicalizat, luat de Ligă sau de FRF, le poate salva. Unele vorbesc și despre un ajutor de la stat, dar e greu de crezut că vreun guvern va cere cetățenilor să finanțeze cluburi ai căror conducători sînt jumătate în închisoare.

200.000 de euro pe zi ar fi salvarea. Dar e o sumă mare, aproape imposibil de atras de către un fotbal care de cînd e pitit pe televiziuni a ajuns miniatura unei pasiuni. Și din fildeș dacă ar fi sculptat și tot n-ar face banii.

Sursa:
http://www.tolo.ro/2014/12/16/paszkany-are-6-milioane-si-ofteaza-dupa-inca-10/
------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

38 de comentarii:

  1. Ma fut in cluburile de fotbal si-n bozgoroiul ala de Arpad Czarpad Kakarad ! Astia ar trebui desfiintati urjent, pe timp nelimitat si interzisi prin lege, asea cum or fo interzisi legionarii in anii socialismului multilateral dezvoltat !
    Niste cacanari care au facut dintr-un sport, o afacere personala, organizata pe calapod mafiot !
    La brutarie, urjent, la taica Jiji Fekali !
    Ti-e si scarba sa mai mergi pe frun stadion: huligani, curve, shuti, derbedei si pitipoance, pusi numai pe injuraturi ! Iar pe iarba niste idioti inculti, platiti cu mii de euro, pentru ca alearga dupa o hapuca ca disperatii ! In timp ce medicii rezidenti abia supravietuiesc, de la un salariu la altul, dein mila guvernului !
    Ma cac pe fotbalul lor si pe cloacele lor de banditi de la Lepefe, Lepulamea si alte ligi de batut babaroazele la table, alde Dragomir, Fecali si alti Pitzurci gangaviti !
    Huooooo, gaozarilor ! La munca, tu-va-n cur de analfabeti ! La canal cu voi, la mina, la ocna !

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovitura de stat militară dată de fostul rege Mihai I la 23 august 1944 pentru redobândirea prerogativelor constituţionale ca rege, cedate lui Ion Antonescu de către Carol al II-lea la începutul lunii septembrie 1940, a marcat un mare dezastru naţional pe care România îl va purta o lungă perioadă de timp. Ca urmare, ţara a fost ocupată militar prin capitularea necondiţionată iar Armata română aflată în zona frontului din Moldova a fost dezarmată şi capturată luând calea lagărelor de prizonieri sovietice circa 175.000 de militari români. Prin capitularea necondiţionată ordonată de către fostul rege, România şi-a pierdut definitiv libertatea, s-a dezonorat singură, i s-a refuzat şi acordarea statutului de ţară cobeligerantă deşi a fost a patra putere militară participantă la înfrângerea Germaniei hitleriste.
    =========================================
    Iar mortaciunea inca mai respira din aerul tarii asteia ! Cu cloaca lui de casa regala ! Criminalul are "Ora regelui" la televiziunea nationala, iar eroul zace in mormant, impuscat ca un hot de cai !
    La fel cum au facut likelele venetice si cu Ceausescu ! Tot strainii, niste masonii iudei l-au tradat si l-au puscat, ca pe-un criminal, in ziua de Craciun !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si hop, hop, hop,
    Care esti dispus s-o iei ?
    La ceoc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Din nou, zcandal de proportii, tipic romunesc, in cazul cariciopterului cazut in balta !
    Cand ieream ferm convins ca bohaiul ala de Constantinescu e inregimentat undeva prin Ku-Klucs Klean, in Statul Virginia, ori de jea pe la Poarta Alba, jucand babaroaze cu Jiji Fekali, el zbiara ca un scapete, pe posturile media, ca araboiul Arra Fatt el Salam e de vina !
    Si da-i, si da-i, care pe care ! Si, ca de obicei, toti e zpecialisti, toti isi da cu parerea, toti are solutii si concluzii !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buey, gata, liber malu si spor la muie de 5***** !
    Nemai aozim muine. Plec la mosie, case facu frumos a dreaca afara si-s tare corios dake mai am fro'leaca de gard !
    Hop, hop, hop, in tinp ce conduc, sa me-o loati la ceoc !
    Poa ii fac o vizita si lu Curdeleu Muci Mereu in Birtolomeu, sa vaz dake nu vrea sa-l duc la dezalcoolizare, s-apoi la frun azil cu circuit inchis !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cunpar diploma de doctor in drept, plagiata, pentru colectia personala ! Eventual, ofer la schimb diploma originala de la AMG, plus diferenta ! Nu colaborez cu agentiile, comision 0 la 100 !
    Are cineva fro idee cine ar potea detine un plagiat in drept ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Gata, fug !
    Sa hiti muy, muy feliz, cum zicea pretinu Huan Anton in cur beton, pretin cu Marcu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Băă, a înebunit nebunu!!!
    Ete ce scrie cioropina despre pretenarul nostru, Moş Klicu:

    "tigri2 spunea...
    @Mos Rahat,in crucea ma-ti de damblagiu, mare noroc ai avut ca nu am fost colegi ca te impuscam cu prima ocazie si scapa lumea de un bou cu tzatze.Roaga-te ,epilepticule ,sa nu dam ochii vreodata...Dupa ce ca folosesti gramatica anilor '50 ,anul in care din plugar te-a facut tara meletar ,te mai dai si-n stamba,cauti greseli pe blog,scrii sub tot felul de IDuri,ce mai,esti o javra belicoasa si libidinoasa.Un imputzit cu care nu se poate duce o discutie pana la capat.Spurcaciune bolnava si gretoasa !"
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Motănele căcăcios
    Să îl pupi pe Moş în dos.
    Buzele să ţuguieşti
    Şi prazul să ni-l beleşti.
    Nu uita la 8 jumate
    Să-ţi iei pastica muei frate,
    Că altfel te nervozezi
    Şi Helicoptere visezi.
    Cazi şi te aşterni pe spate
    Cu ţurloaiele ridicate.
    Urli şi la bot faci spumă
    Zici că eşti mîţă nebună.
    Tratamentul pe moment
    Este cel de sulament.
    Ai supt sula ca demntu”
    Şi-uite ai luat şi sulamentul.
    Doctorii n-au nici o vină
    Tre” să-ţi facă-ampulicină.



    RăspundețiȘtergere
  9. Antonescu: Ceva nu e în regulă la PNL.
    --------------------------
    Crin Antonescu se vede nevoit să admită că și PNL are probleme de factură penală și cere o analiză a drumului la care liberalii se înhamă prin fuziunea cu PDL.

    "Nu este deloc neimportant ce se întâmplă cu această dreaptă. Pesediştii au păţit-o din nou, dar asta nu ne face pe noi cu nimic mai bun. Zece ani cu Traian Băsescu au dovedit că nu te scuteşte să ai propriii tăi corupţi. A înflorit în anii aceştia, tot felul de reţele de corupţie. PNL, despre care am avut pretenţia că e format din oameni cinstiţi, mă văd nevoit să constat că nu trece ziua fără să mai fie unul ridicat. Am spus, ceva nu e în regulă aici. S-ar putea să nu fie chiar aşa întemeiată acuzaţia, nu se mai poate spune că DNA vine şi îţi ia doi trei pe nimic", a arătat Antonescu.

    "Nu mai pot să văd realitatea că şi PNL este un partid doritor doar să vină la administrarea statului român întru bugetul său public. În condiţiile astea, când facem noi această fuziune, facem noi compromisul că ne-am detestat, că ce e în fundul pedeliştilor faţă de mine, dar lăsăm acestea la o parte. Către ce plecăm mai departe, spre aceleaşi discursuri demagogice despre independenţa justiţiei, spre a înţelege ceva din toată povestea aceasta. Cum tratăm mandatul lui Traian Băsescu, sunt lucruri care s-au pus la frigider, cum le tratăm", a mai spus Crin Antonescu.

    "Lui Iohannis să nu-i treacă prin cap că a câștigat alegerile"
    ---------------------------------------------------
    Antonescu a insistat, precum în alte ieșiri postalegeri, că Iohannis a fost depozitarul unui vot de sancționare a clasei politice, și Ponta victima lui.

    "Dacă îi intră cuiva în cap din PNL că a câştigat cineva această campanie electorală, inclusiv domnu Iohannis, să nu mai vorbesc de la domnul Blaga în jos se înşală amarnic. Oamenii au amendat ce s-a întâmplat în politică până acum, Ponta era din filmul acela şi Iohannis nu", a spus Antonescu.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/antonescu-nu-cred-ca-mai-raman-in-politica-ma-retrag-treptat_462475.html#sthash.4AoE1kG4.dpuf

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antonescu, ATAC la Klaus Iohannis:
      Este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte.
      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac dur la adresa președintelui ales Klaus Iohannis, cu două zile înaintea şedinţei PNL în care se va alege preşedintele interimar al partidului. Antonescu a spus la Gndul că el îl cunoaște mai bine pe Klaus Iohannis, despre care spune că "este un om care vorbește puțin și gândește cât vorbește".

      Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/antonescu-atac-la-klaus-iohannis-este-un-om-care-vorbeste-putin-si-gandeste-cat-vorbeste_190433.html#ixzz3M5ONpaKa

      Ștergere
  10. Sebastian Ghiţă îi acuză pe Cozmin Guşă şi pe Rareş Bogdan că "au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului" şi autoritatile statului nu pot rămâne impasibile la ceea ce se întamplă.
    ==================================
    "Nu putem trai intr o societate fara a avea un tratament egal. Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan au dirijat un furt de 20 milioane euro din bugetul statului. Toti trebuie sa platim taxele la stat. Oricat fac ei pe jurnalistii si analistii natiei documentele vorbesc. Va rog sa cititi ce scrie in acest document. Dupa ce au intrat in insolventa au furat aproape 20 milioane euro.

    Hotia impotriva bugetului de stat de la Realitatea Media nu mai poate fi ascunsa de autoritati. Stiu ca politicienilor le este frica sa spuna adevarul despre Gusa si Rares Bogdan pentru ca nu vor sa fie atacati la Realitatea TV. Dar adevarul trebuie spus. Am promis jurnalistilor de la Realitatea ca voi sprijini lupta lor impotriva lui Blejnar si a clanului Vanghelie. Nu se poate continua cu decizii in justitie pe filiera Giurgiu Vanghelie. CSM poate sa verifice incalcarea de catre un judecator de tribunal a deciziilor Curtii de Apel. Asa ceva nu exista in nici o instanta din Romania. Asteptam toti sa avem o justitie predictibila si corecta.

    Mafia retrocedarilor si a TVA-ului din Bucuresti nu mai poate sa finanteze o televiziune. Voi spune totul despre Cozmin Gusa si Rares Bogdan pana cand se va convinge toata lumea de ceea ce reprezinta aceste personaje.

    Jurnalistii Realitatea TV sunt oameni ispraviti. Acesti impostori ii fura si pe jurnalisti, fura si statul, ii fura si pe politicieni si pe oamenii de afaceri. Autoritatile statului nu pot sa ramana impasibile la ceea ce se intamplă", susţine Sebatian Ghiţă într-o declaraţie de presă.

    Citeşte şi: Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan şantajeaza judecatori, functionari ANAF, administratori judiciari

    Declaraţia lui Sebastian Ghiţă vine după ce luni i-a acuzat luni pe Cozmin Gusa si Rares Bogdan ca "santajeaza si preseaza" judecatori si functionari ANAF pentru a nu-si plati taxele si impozitele datorate statului. Ghiţă a declarat într-un interviu pentru HoTnews.ro că va face plângeri la CNA, la CSM şi la Parchet.

    Anterior, Cozmin Gusa acuzase, intr-o declaratie pentru Reporter Virtual, "presiuni greu de imaginat ale cuplului Ponta - Ghiță".

    - See more at: http://www.obiectiv.info/sebastian-ghita-cozmin-gusa-si-rares-bogdan-au-dirijat-un-furt-de-20-milioane-euro-din-bugetul-statului_62572.html#sthash.cqmBasFG.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  11. Muey, s- a incins tigaia!

    Huhurez Rez spunea...
    @Tigri2
    In cazul in care indraznesti sa mai comentezi un singur cuvintel pe acest blog, drept pedeapsa iti public toate comentariile injurioase, anarhiste si subminatorii la statul de drept pe care le-ai postat si apoi le-ai sters.
    marți, 16 decembrie 2014, 21:45:00 EET

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mos alecu spunea...
      Motanele cacacios (luni, 15 decembrie 2014, 20:38:00 EET) vezi ca iar ai uitat sa-ti iei "pastica" ... Si-ai inceput , iar , sa "faci urit" !

      Ștergere
  12. Uai, acusica un an ieream in silentzio cleampa !
    Va mai aduceti aminte cum ne miorlaiam la portile blogului, la barbos, ca sa ne dea drumul inauntru ?
    ==========================
    Admin, Romania Megalitica11 decembrie 2013, 18:16
    Din acest MOMENT... am inchis definitiv posibilitatea COMENTARIILOR unor DEZAXATI!
    Sa asteptati... sa le citesc eu PRIMUL si sa "APROB" pe cele care merita!
    Asa ca... UNOR NEISPRAVITI, le spun: ADIO!
    Nu MERITATI increderea mea!

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Admin, Romania Megalitica11 decembrie 2013, 18:23
    Cine poate face comentarii?
    ==========================
    Numai membrii acestui blog !!!
    Vrei sa comentezi?
    Te conformezi!
    ===============================

    Buey, cum trece tinpu....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taci bă, ori poate vrai ca iar să zgrepţănăm pe la uşă precum mîţa! De apare kăciosu, ne-mpute blogu iară cu mirosu...

      Ștergere
  13. Ne povesteste marele liberal de belit pula la cal Razgandeanu Inima Zburdalnica despre beneficiile Loviturii de Stat de acum 25 de ani, despre cat de saraca ierea tara si pomporul si despre cat de bine e acusica sea, de cand Romunistanul a ajiun s pe mana unor haite de imbuibati !
    Buei futalaule, e bine pentru ciorditorii tai, care-au lasat poporul in curul gol, fara industrie, cu o economie de cacat si cu bogatiile devalizate !
    Nu mai are rost sa scriu iar fro 30 de randuri, in sinteza, despre marile realizari din acesti 25 de ani si, in zpecial, din ultimii zece de dictatura si harababura basaloaie !

    Hai liberareeee ! AMR: 4 !

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma gandesc ca musti li cari face zbor la . fix stie formula, ca altfeli ar da cu trompa-n rahat! Dac gaciti autorul primiti fix .I.

    ”Forta portanta[cea care sustine aeronava in aer],la elicopter este egala cu qSVV/2[nu am literele necesare]=roxSxVpatrat xCindice z,din aceasta formula S reprezinta suprafata descrisa de elice in rotatie,adica suprafata discului portant,aceasta se intampla la orizontala ,daca discul portant[elic] este inclinat S va avea valoarea proiectiei lui pe un plan,deci forta portanta va scadea.V este compusa din viteza de rotatie a varfului palelor + viteza de inaintare.Considerand ca faci un viraj[nu prea larg] viteza de inaintare va scadea ,S,fiind inclinat va fi mult mai mic ,rezulta o forta de sustinere[portanta] mult mai mica si elicopterul va incepe sa coboare necontrolat.Daca ai inaltime suficienta poti sa redresezi ,dara daca ai si inaltime mica,si esti deasupra apei ,apar si alte forte si fenomene care vor duce la lovirea elicei[vf,elicei] de suprafata apei,apa fiind incompresibila,viteza varfului elicei fiind apropiata de viteza sunetului ,va inchipuit ce se va intampla la contact:rupere,distrugere...Virajele deasupra suprafetelor de apa se fac ,de regula cu inclinari mici,si la inaltimi de peste 50 metri.Nu acuz pe nimeni ,este analiza facuta de mine.Asa si cu intrarea in zona muntoasa cu givraj puternic,sau cu ceatza.In rest D-zeu sa-i ierte pe toti si sa se stie ca toate aceste reguli au fost scrise cu sange ..."fiecare pasare pe limba ei piere"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băă, ce-a scris căcăciosu e valabil în parte. În realitate, intervin o serie întreagă de factori, printre care şi apariţia undelor de şoc pe profilul elicei, în funcţie de viteza/turaţia/unghiul de atac şi profilul palei elicei. Dar, pentru un mîţ ca Viurel, fost profesor de sport, emerit, care pooola a belit, e meritoriu că mai ştie cîte ceva. Viurele, mîţule, toate cele bune şi vorba lui Czar: "salutări de la creatura visătoare"!
      PS. Salutări de la Godzzila...

      Ștergere
  15. Taci mai in poolul meu ca daca vede papagalul ala de-si zice cucuvaie ,te da pe mana toa'sului securist ca atentezi la securitatea zborului a lui Nea Copi[o mai fi traind saracu,ce ne mai chinuia pe la licente].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey arahida, tu ai pert contactul cu realitatea inainte de pensionare, daca nu cumva ai iesit cu programul ,,rabla''. Fereasca-ne Diusca de asa meletari!

      Ștergere
    2. 17.26
      De ce mai asta cu poola basta??

      Ștergere
  16. Doamne feri ! Doar nu vin rusii !
    =============================
    http://www.stareanatiei.ro/2014/12/armata-romana-s-predat-fata-vantului/

    RăspundețiȘtergere
  17. Buey, vrusei sa citii si eo pe Romania Shmegalitica despre niste obeliscuri, in forma de pula, ori falus, insa ma lasai pagubasi ! Nu-i pentru mine cultura, arta, civilizatia...
    Poate reusiti voi sa vedeti despre ce e vb, astia mai otanisti, ca eo n-am studiat decat rusa si jermana !
    Buey nea Bozile, ma umplusi de glorie, nana !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai incercat si tu "pietrele" alea muey nana, sa veti de ti se potriveste vreuna? Ia vezi ca motanul tot incearca sa-si bage o "mingiuca" de fro-un metru si nu reuseste nicicum,

      Ștergere
  18. In aviatie s-a cam instalat indisciplina,unii confunda democratia cu libertatea de a face orice ,nu zic,poti vorbi vrute si nevrute dar cand este vorba de disciplina aeriana nu trebuie sa existe rabat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oau,cata subtilitate,esti tare "oltene"nu degeaba sunteti considerati idiotii Roamaniei .

      Ștergere
  19. Muei motane, lasa- ne nene cu analizele , ca stim si noi ce si cum, ca si tancele si vaporurile se foloseste de legile fizicii si de disciplina. Meri in .I. si sterge- te la gura, ca suntem satui de labagii ca tine. Ori crezi ca ne- am retras in meditatie si abstinenta de dorul tau?
    Traiasca fratia intre muncitori si tarani!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mai istetule,nu te mai obosi sa ma jignesti pe blog,daca vrei iti dau nr,meu de telefon,stiu ca esti destept ,nu cred ca pe coaja pamantului sa existe unul ca tine ,dar nu trebuie sa traim si noi ,amarastenii?Milostiveste-ne cu desteptaciunea ta ,nu mai critica in stanga si-n dreapta >sau o fi blogul tau,as avea multe de spus la adresa ta dar ma simt plin de scarba citindu-ti ineptiile si jignirile gratuite.Chiar vrei telefonul???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai foloseste-ti si tu capul si nu mai manca praz ca prosteste,incerci sa fii ironic si dai cu mucii in fasui.

      Ștergere
  21. Il vazui si nu-mi vine sa cred!!! chiar asa ,drapel bagat in sac de plastic ca,,,,,tartitele de gaina la supermarchet......vai de ei si de pula lor militari de cacat...ca de carton e prea mult spus

    http://www.stareanatiei.ro/2014/12/armata-romana-s-predat-fata-vantului/
    DC
    PS nota 10 pt tvr1(la cat ii stiam de lingatori in pula mai ca au avut aprobare de la pinnochio FOSTUL plagiatore,ca acu' zice ca nici usturoi n-a mancat,nici gura nu-i miroase.Ete pe dracu' dak'ai furat,ai furat chiar daca dai banii inapoi.Asta nu se aplica in cazul pemeteului care a furat juma' din CIT si acu se da "virgin".Si pemeteu asta e un fel de SorinO.V al armatei cu stat suplimentar la secu si cu nume conspirativ.........
    DC
    PS se stie de pe acum ca hotararea CCR prevede ca postarile sunt publice pe bloguri si comporta raspunderea materiala,administrativa,civila,sau penala dupa caz.Aveti grija ce scrieti si nu fiti idioti ca de obicei,chiar daca ziceti ca sunteti"anonimi". Sunteti o pula si-un vis tovarasi

    RăspundețiȘtergere
  22. 21.27 Ioi,cat de dastept te facui,mai loaza,tu stii ce-i ala un drapel de lupta al unei unitati?Daca toti ar fi asa de prosti ca domnia ta s-ar alege praful de drapele si de toate.Cum sa-l expui intemperiilor ?Apropos,acuma de sarbatori la voi nu se umbla cu iedesul,sa-mi dai adresa ta sa-ti trimit o duzina de tiriplii,sa ai tu si cei dragi tie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @21:34(doar daca ce ai scris e o gluma acida si sunt sigur de asta, tot ce am scris mai jos =0
      pai atunci de ce nu l-au bagat in sac menajer boule!
      DC
      PS scuza-mi expresia "boule" dar nu am gasit alta mai dura boule

      Ștergere
  23. Muei DC, daca tot esti aciulea, spune-i panterei roz ca nu-mi trebuieste telefonul lui, ca il am pe al meu. Sa si-l bage in fund.

    RăspundețiȘtergere
  24. Băăă, trecu de ora 2 şi nu mă scărpinarăţ la 00. ..

    RăspundețiȘtergere
  25. Neatza buna la ZOO + 9, pace voua si sa ma masatzi la oo!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri