Google Translate

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Elena Udrea, intr-o noua postura! Ehee... cati s-au rugat... sa vorbeasca! Acum... cati ii vor cere... sa taca?

 
 · 29 Ianuarie ·

În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi "cu mandat") de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri.
Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză.
Evident că aşa voi şi proceda.
 
--------------------------------------------------
-----------------------------------------
 · Ieri la 03:10 · editat ·
 
Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă - care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit.
Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi.
Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) - nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală.
 

--------------------------------------------------------
---------------------------------------------
INTERVIURIILE Elenei Udrea:
--------------------------------------------

 
=====================
 

 
----------------------------------------------
------------------------------------------------------------
· 3 ore · editat ·
Am văzut reacţiile şi poziţionările unor comentatori publici, dar şi ale unor "acoperiţi din presă" după afirmaţiile (pe care mi le asum total) pe care le-am făcut în interviul de la Hotnews.
Vreau să fac trei comentarii scurte:
• 1. De regulă, când apare un denunţ împotriva unui politician, acesta este fie constatat deja vinovat, fie se spune, corect, justiţia să cerceteze. Când au apărut dezvăluiri despre Florian Coldea (şeful SRI), unii m-au atacat pe mine şi au încercat s...ă îl declare deja nevinovat, înainte de orice acţiune a justiţiei.
• 2. Putem acuza un parlamentar, un ministru, un Prim-Ministru sau chiar un Preşedinte fără probleme. Dar, când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică! Această reacţie arată teama pe care o generează SRI-ul celor cu secrete în dulap, politicieni, presă etc.
• 3. Justiţia va fi cea care va dovedi dacă denunţul meu va fi confirmat de dovezi. Eu am spus ce ştiu şi voi dezvolta afirmaţiile din denunţul penal în faţa anchetatorilor.
Personal, mă aştept la absolut orice, înscenări, "dezvăluiri", fotografii etc., pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura. Important este să fim conştienţi de pericolul uriaş al acestui moment: puterea totală în mâna unui om despre care nu se ştie mai nimic în spaţiul public, dar care deţine secretele tuturor.
Dacă vă amintiţi, în ultima emisiune din campanie, Mădălina Puşcalău m-a întrebat dacă voi face ceva cu lucrurile pe care le ştiu. Am răspuns atunci că “cel mai probabil da, pentru că am un pronunţat spirit de sacrificiu". Ştiam că voi spune...

Vă recomand mai ales prima parte a emisiunii de la B1Tv de atunci. Link: http://inregistrari.b1.ro/view-31_Oct-2014-butonul_de_panic…

Sursa: https://www.facebook.com/EUdrea?fref=nf
---------------------------------------------------------------


Stirea principala dintr-un interviu-eveniment

VIDEO Elena Udrea anuntat ca a depus la DNA un denunt impotriva sefului SRI, Florian Coldea: Coldea i-a cerut lui Dorin Cocos sa-i dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru RTV

Vineri, 30 Ian 2015 Actualitate | Esenţial 
 
Elena Udrea a anuntat vineri, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea (director interimar SRI). Udrea il acuza pe Coldea ca ar fi instrumentat campania impotriva sa si il acuza ca i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV. Udrea sustine ca banii au fost dati de Dorin Cocos prin intermediul fiului sau, Alin Cocos. (ERATA: In textul initial se arata ca Elena Udrea a depus denunt si pe numele Laurei Codruta Kovesi, dar informatia a fost imprecisa: denuntul e doar pe numele lui Florian Coldea, Udrea a spus ca a mentionat-o si pe Kovesi, fara a elabora in ce context a mentionat-o. A fost o eroare redactionala, a fost remediata - nred.).
  • DNA a inceput joi urmarirea penala in cazul Elenei Udrea pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, dosar desprins din dosarul Microsoft. DNA o acuza pe Elena Udrea ca a stiut ca sotul sau de la acel moment, Dorin Cocos, ar fi obtinut sume de bani din traficul de influenta realizat in dosarul Microsoft, iar acesti bani ar fi fost fost investiti intr-o firma din care Udrea insasi a incasat dividende.
  • In interviul HotNews.ro, Elena Udrea a facut acuzatii grave la adresa lui Florian Coldea si Sebastian Ghita. Udrea a mai  sustinut ca ar fi facut lobby la premierul Victor Ponta pentru numirea Laurei Codruta Kovesi Intrebata care sunt dovezile pe care isi bazeaza denuntul la DNA, Elena Udrea a spus ca e vorba despre declaratiile lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan (Pinalti) - ambii urmariti penal in dosarul Microsoft si aflati in arest preventiv, ale lui Culita Tarata (fostul sef al CJ Neamt, acum decedat) si pe informatii de la Sebastian Ghita.
Vezi in articol declaratiile VIDEO ale Elenei Udrea (fragmente din interviul integral)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

38 de comentarii:

  1. Gîndul de sîmbătă, 31 ianuarie 2015
    -----------------------
    S-a sfătuit Elena Udrea cu Traian Băsescu înaintea Dezvăluirilor de vineri seara?

    Cînd Zeii vor să piardă un muritor, îi iau mințile.
    Această învățătură banală, de bacalaureat, se potrivește cum nu se poate mai bine dezvăluirilor Elenei Udrea de pe Hotnews.

    Să recapitulăm situația Elenei Udrea.
    După ce timp de mai multe săptămîni, urmînd arestării fostului soț și încă amicei Alina Bica, scurgeri din dosare au alimentat presa cu informații despre posibila implicare a Elenei Udrea în afacerile penale ale soțului și ale fostei șefe a DIICOT, Elena Udrea a fost luată de pe stradă, dusă la DNA, acuzată de spălare de bani într-o afacere a lui Dorin Cocoș și pusă sub control judiciar.

    Mai multe site-uri au făcut mare caz de afirmația mea de pe cristoiublog.ro potrivit căreia și dacă n-ar fi fost vinovată penal, Elena Udrea ar fi trebuit convocată la DNA.

    Habar n-am dacă Elena Udrea a știut de afacerile fostului soț.

    Trăim însă într-o lume în care nu realitatea, ci imaginea conteză.

    Opinia publică nu putea crede că Elena Udrea, o polititiciană care nu s-a sfiit a-și etala bogăția, nu profitase de afacerile soțului Dorin Cocoș.

    În consecință, după arestarea soțului și a Alinei Bica, opina publică a început să se întrebe cum dracu Elena Udrea nu e chemată nici măcar ca martor.

    Și, evident, după întrebări au venit ipotezele.

    Cea mai des invocată privea un soi de reticență a DNA de a ajunge cu cercetarea și la Elena Udrea, deoarece Codruța Kovesi a fost pusă șef la DNA de Traian Băsescu.

    Și-a venit ziua de joi, 29 ianuarie 2015, cînd Elena Udrea a fost chemată la DNA și pusă sub acuzare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum răspunde Elena Udrea acestei provocări?
      ----------------------------------------------------------
      Reiterînd teza sa preferată de pe vremea cînd era lider PDL, că Justiția e independentă grație lui Traian Băsescu?

      Nu.

      Elena Udrea merge la un organ de presă și anunță că a depus plîngere penală la DNA împotriva generalului Florian Coldea de la SRI pe motiv că știe de la fostul soț de niște bani pe care i-ar fi dat lui Sebastian Ghiță la ordinele lui Florian Coldea, care Florian Coldea e la capătul tuturor anchetelor DNA.

      După interviu, un confrate de breaslă mai tînăr și,evident, mai sensibil la Breaking news-uri, m-a sunat pentru a-mi vorbi despre dezvăluirile Elenei Udrea.

      Cînd confratele a încheiat, am zis:

      Ei și?!

      Cum adică Ei și ?! a replicat confratele.

      Vreau să spun că dezvăluirile Elenei Udrea sunt total lipsite de eficiență și, mult mai grav, catastrofale pentru Elena Udrea.

      Despre DNA ca Divizie Penală a SRI am scris atît pe cristoiublog.ro, cît și pe Evz, pînă am amețit.

      Luasem în serios declarațiile lui Traian Băsescu din cele două interviuri dedicate Filajului de la Paris.

      Traian Băsescu a anunțat atunci o anchetă. La ultima sa conferință de presă ca președinte, întrebat despre anchetă, Traian Băsescu a răspuns că e secretă. La fel a răspuns și George Maior cînd l-a întrebat Dan Andronic.

      Păi dacă Traian Băsescu a închis subiectul, declarînd ancheta secretă, ce să mai zic eu care n-am fost președintele României?

      Așa că m-am potolit.

      Ca să fiu credibil am nevoie de argumentele unei autorități de nivelul lui Traian Băsescu.

      Păi dacă Traian Băsescu nu vrea să mai spună nimic despre subiect, să nu cred că ancheta l-a convins de falsitatea acuzațiilor sale aduse SRI?!

      Dacă Elena Udrea făcea dezvălurile acestea înainte de fi chemată la DNA poate că unii le-ar fi luat în serios.

      Făcute acum, după ce a fost lovită de DNA în orgoliul său imens, dezvăluirile nu conving pe nimeni.

      Indiferent că sunt sau nu adevărate.

      Ba mai mult, repet, ele o pun pe Elena Udrea într-o lumină proastă.

      Pe drept cuvînt, mulți dintre cei care sunt acum la închisoare pentru corupție ar putea zice:

      Aha, cînd ne-a înhățat pe noi, era Justiție independentă, căreia noi trebuia să ne supunem.

      Acum însă, cînd ți-a venit și ție rîndul, nu mai e Justiție independentă, și, deci, tu nu i te supui.

      Nu știu dacă înaintea dezvălurilor, Elena Udrea l-a întrebat pe Traian Băsescu dacă e bine sau nu.

      Știu însă că eu, dacă aș fi fost Traian Băsecu, un animal politic perfect, i-aș fi zis să nu facă așa ceva, fie și pentru că momentul îi afectează și lui, lui Traian Băsescu, imaginea.

      Dvs ce credeți? L-a întrebat Elena Udrea pe Traian Băsescu? Și dacă da, ce i-a zis Traian Băsescu?

      http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-31-ianuarie-2015/

      Ștergere
  2. @avianyc,Mos karici ar dori raportarea la solda bruta cu conditia ca numai lui sa i se aplice ,ca nu cumva celor din armele tehnice sa le creasca exponential si lui doar aritmetic.Nu vezi ca zgaiba asta de Mos Tampit,vrea binele doar pentru sine si raul; pentru toti cei din jur.Acest tampitel este mai negru in cerul gurii decat paduchele in varful pulii,adica mai negru decat cateaua lui PMT,beli-ne-ar pula cu buzele amandoi boshorogii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre spovedania Elenei Udrea circulă în tîrg fel de fel de zvonuri.
    -----------------------
    Dintre acestea mă îngrijorează sincer, ca băsist pînă la capăt, cel despre un Plan potrivit căruia Elena Udrea n-a făcut altceva decît să pregătească terenul pentru o intervenție a lui Traian Băsescu, prin care fostul președinte o va confirma pe Elena Udrea dînd din casa celor zece ani de mandat.

    Doamne ferește!

    Asta ne-ar mai trebui nouă, ăstora de-am scris că mandatul lui Traian Băsescu a creat Justiția independentă și a întărit statul de drept:

    Să vină Traian Băsescu și să ne contrazică declarînd că toate dosarele de corupție de pînă acum n-au fost opera Justiției independente, ci opera lui Florian Coldea!

    Eu unul nu cred zvonul cu Traian Băsescu sărind în ajutorul Elenei Udrea cu o spovedanie proprie.

    Cum însă m-am mai înșelat la acest capitol – al relației dintre Traian Băsescu și Elena Udrea- vă întreb pe dvs:

    Ce credeți, va sări Traian Băsescu în sprijinul spovedaniei Elenei Udrea?

    Gîndul de duminică, 1 februarie 2015 - http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-1-februarie-2015/

    RăspundețiȘtergere
  4. Dezvăluirile Elenei Udrea au scos la suprafaţă "acoperiţii" din presă.
    • Opinii • Comentarii.
    ----------------------------
    Mare tulburare au produs dezvăluirile senzaţionale ale Elenei Udrea, în care însuşi şeful SRI, generalul Florian Coldea, a fost nominalizat între sforarii politică, presă sau justiţie! Nu ştiu dacă faptele relatate de Elena Udrea sînt adevărate, dar cum aş putea, dacă mă cred jurnalist, să nu le iau în seamă şi să nu mă întreb dacă există şi probe în susţinerea lor?

    Cine spune că aceste dezvăluiri nu merită atenţie pentru că vin tocmai acum cînd Udrea este cercetată într-un dosar penal ori n-are nici o treabă cu meseria de gazetar, ori are misiunea de a decredibiliza informaţiile ce pot arunca în aer fotolii grele din cadrul instituţiilor statului! Un jurnalist liber, fără obligaţii secrete, n-are cum să întoarcă spatele ca şi cum nu l-ar interesa subiectul. Indiferent de sentimentele lui faţă de Elena Udrea, jurnalistul adevărat cere amănunte, caută probe care să lămurească aceste dezvăluiri, căci nu-ţi apare pe tavă în fiecare zi o astfel de pleaşcă de presă.

    A spune că Elena Udrea este un personaj oarecare, că spune aceste lucruri doar din disperarea că poate fi arestată nu este decît o manipulare ieftină. Omul cel mai apropiat al lui Traian Băsescu, poate singura persoană de încredere a fostului preşedinte, ştie, în mod sigur, foarte multe lucruri despre foarte multe persoane şi reprezintă un adevărat tezaur de informaţii dacă vrea să vorbească!

    Ce ziarist de pe planeta asta n-ar profita de disponibilitatea Elenei Udrea de a face astfel de dezvăluiri, în afara acelor „acoperiţi” care lucrează în presă doar ca misiune de serviciu?

    Cînd madam Kovesi spune că nu comentează afirmaţiile unui suspect, te bufneşte rîsul, căci este în derulare celebrul proces al lui Mircea Băsescu, pornit tot de la dezvăluirile unui condamnat penal, Bercea Mondialul! Şi uite ce a ieşit. La fel şi în cazul SRI, care spune că astfel de lucruri sînt neinteresante, de parcă acest serviciu s-ar ocupa de restaurarea operelor de artă, de hermeneutica lui Heidegger, nu de culegerea de informaţii, venite din orice sursă posibilă!

    Tocmai comunicatele acestea venite de la DNA şi SRI m-au făcut să urmăresc cu atenţie dezbaterile televiziunilor pe marginea dezvăluirilor făcute de Elena Udrea şi... surpriză! Toate platourile s-au umplut de o mulţime de jurnalişti care au comentat în fel şi chip interviul Elenei Udrea, fiecare cu treaba lui, fiecare cu interesele lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care însă mi-au atras atenţia au fost aceia care aveau o singură teză: nu putem să luăm în seamă ce spune Elena Udrea, din moment ce nu a spus aceste lucruri instituţiilor statului, înainte de a fi urmărită penal, deci să nu le băgăm în seamă! Cum adică? Aceşti „ziarişti” aşteptau ca Udrea să se ducă la SRI sau la DNA în timp ce era mîna dreaptă a lui Traian Băsescu? Unde trăiesc aceşti gazetari? Nu ştiu ei că Puterea Elenei Udrea şi a lui Traian Băsescu se bazează şi pe, dacă nu mai ales pe informaţii la care nu are acces oricine? Bani pentru o televiziune, pentru un sondaj de opinie... Astea nu sînt lucruri de spus oricînd în spaţiul public, ci doar atunci cînd acestea servesc propriilor interese, or, Elena Udrea a considerat că acum este momentul să le pună pe tapet, deci să profităm şi noi de ele, să le valorificăm şi să pătrundem astfel într-un loc în care altfel nu avem totdeauna acces.

      Aproape la fiecare televiziune am observat că au sărit la gîtul Elenei Udrea cîţiva ziarişti ce păreau trimişi de cei vizaţi în dezvăluirile ei, încercînd să minimalizeze tot ce spunea blonda lui Băsescu. N-am nici o îndoială că aceştia erau „acoperiţii” de care vorbea George Maior, infiltraţii serviciilor în presă, cei care n-au treabă cu meseria de jurnalist căci serviciul lor adevărat este în altă parte.

      Eu cred că multe dintre dezvăluirile Elenei Udrea sînt nu numai adevărate, ci chiar fapte ce pot fi probate. Nu cred că Elena Udrea a ieşit aşa, de capul ei cu aceste bombe de presă, fără ca măcar Traian Băsescu să ştie exact ce trebuia să spună. Mai degrabă cred că totul este bine pus la cale, că s-au aruncat pe piaţă lucrurile acestea grave pentru ca persoanele vizate să aleagă între a recunoaşte şi a ascunde, după care, la momentul potrivit, vor veni şi probele, poate chiar din gura lui Băsescu.

      Zilele următoare vom vedea pe posturile TV jurnalişti, politicieni şi analişti care vor spune iarăşi că de ce Elena Udrea nu s-a dus la instituţiile statului să reclame încălcarea legii, că de ce nu a spus totul atunci cînd a aflat acele informaţii... Uitaţi-vă bine la cei ce vor spune astfel de bazaconii, reţineţi-le mutrele şi astfel îi veţi depista pe acei „acoperiţi” ai serviciilor secrete! Am putea spune că, în afara dezvăluirilor colosale, Elena Udrea, poate fără intenţie, i-a scos la suprafaţă pe aceşti „acoperiţi”. Ceea ce nu e puţin lucru, mai ales dacă în zilele următoare unele dintre aceste dezvăluiri se vor dovedi adevărate.

      Şi încă ceva: adică stăm cu gura căscată la dezvăluirile interne din PSD, făcute de Vanghelie, iar cînd Elena Udrea dă în vileag lucruri grave despre SRI şi DNA ne prefacem că sînt chestii neinteresante? Mai bine i-am asigura protecţie ca nu cumva să încerce cineva să-i închidă gura tocmai acum.

      http://www.cotidianul.ro/dezvaluirile-elenei-udrea-au-scos-la-suprafata-acoperitii-din-presa-255906/

      Ștergere
  5. Niste nenorociti cu totii ,ar trebui instituita stare de urgenta si infiintate tribunale militare,instituita legea martiala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia- n cetiti voi aici: Stiu ca unii vor face spume(fara ghilimele) in frunte cu pemeteu si bazileu......dar asta e!(am pus puncte,puncte) ca vad ca nea basile nici macar o basina nu poa sa traga daca nu pune "puncte puncte".Oare cand da la buci.......face.....tot.....asa.........?


    http://greatnews.ro/scrisoarea-unei-tinere-din-diaspora-catre-ponta-nu-ti-dau-10-euro/


    DC.........

    RăspundețiȘtergere
  7. io am pus doar "puncte"........"spatiile" le-a pus bloaga
    DC

    RăspundețiȘtergere
  8. iar n-o sa-i placa lu' dom bazile si lu' pemeteu daaa........(puncte puncte)e prietenul lor........

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/diaspora-reac-ie-dura-la-impozitul-marca-ponta-a-tepta-i-cei-10-euro-de-la-to-i-romanii-din-strainatate-sau-doar-de-la-cei-carora-le-a-i-permis-sa-voteze-102078.html

    DC

    RăspundețiȘtergere
  9. nici frat-su lu' pemeteu nu se mai satura de bani a ajuns sa se cace doar scobitori tradatoru' dracului !

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/regele-mihai-a-ac-ionat-in-instan-a-ministerul-mediului-fostul-suveran-cere-compensa-ii-financiare-de-1-milion-de-lei-101636.html

    PS e de ajuns sa cititi doar http si va lamuriti(a mai cerut 2.000.000 lei) si acu ceva ani.Pe scurt :un cacat de rege!!,de parca nu am fi stiut!!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  10. SI HOP, HOP, HOP, HAnonim31 ianuarie 2015, 23:38 = VIUREL + CURDELEU + CEZAREL MINTE DE PURCEL SA O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere
  11. mos alecu spunea...
    Prostovane de sergent bula (cezar) eu "lupt" pentru chestiile aste din 2009-2010 ... de pe vremea cind tu si intreaga haita de maidanezi inca va lingeati intre picioarele din spate ...
    Numai ca tu si ceilalti 4 din haita de maidanezi (astazi imbogatita cu un alt dobitoc) ati ales calea de a nu lupta pentru remedierea neregulilor ... Voi ati stabilit ca eu as fi dusmanul vostru ... si singura voastra activitate a fost aceea de a ma musca de c.r pe mine !

    Este bine ca ai reusit sa intelegi demersurile mele !
    --------------------
    La chestia cu "merituosii" ... Daca tu nu-ti sfirseai cariera intr-un GAZ (fara solda de merit si fara indemnizatie de comanda)... ai fi fost la fel de vehement impotriva lor ?

    Daca tot vrei sa fie eliminate aceste elemente ... de ce nu renunti la ele si in cazul contributelii ??? Cere Casei de pensii sa nu ti le mai ia in calcul pentru ca "La pensie nu mai esti nici merituos si nici nu mai comanzi ..punct .. " ...
    Vezi ca esti tot un simplu prostovan de sergent bula ???
    Idiotule !
    ---------------------------------------------------------
    Că bine i-a zis-o Moş Kaliku lui Cezar MaiMucea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai frati / dusmani,nu va mai straduiti sa pareti subtili,prosti v-ati nascut ,prosti veti muri,chestia este ca nu realizati fenomenul si continuati sa va exprimati niste pareri de "gaga",de Bula in erectie cand facea dragoste cu sora-sa,uneori ,ma uit doar la semantura si nu mai citesc,cum pizda ma-sii au ajuns unii ofiteri ai armatei romane???Prostia nu se vindeca prin ani de studii,inteligenta nativa este data de la D-zeu !

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu-l acuz de prostie pe sugaciu de PMT ,el este motivat sa comenteze si prost nu este ,este doar ingamfat ,de,ca unul care murea de foame in catunul lui ,fara garduri ,fara closete,se cacau saracii pe unde apucau si aveau doi pari la indemana,unul de care sa se tina si umnul ca sa alunge potaile care-i amusinau in procesul procreatiei.Nici colturi la case nu aveau,cica sa nu-i vorbeasca megiesii pe la colturi,dar,in schimb erau mari patrioti,toti aveau steaguri infipte-n zidul de lut,sa arate ca li se falfaie de cei ce spun bancuri cu olteni,mandri frate,dar rupti in cur,norocul lor ca am venit noi ,ardeleniii sa-i civilizam si sa-i invatam cum se munceste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti Viurel? Sa m-apuci de chel! Uite unde statea destaptaciunea! In creerele brozatului din Hurziceni, creerele sulii. Auzi la desteptul inginer de sport ce morala ne tone...Vezi ca iar ai uitat sa-ti iei pasteaua, Buei gaoaza, parca mai ieri o sugeai la fofoloanca pe Udrea si te dadeai rotund. Hai mai scrie ceva pe blogul ala al CVIS, ori pe-al lui Mircea Pascu, pulifriciule, ca sa avem de ce ride!

      Ștergere
    2. Invata sa scrii nespalatule !

      Ștergere
  14. Vulvete, esti un oportunist ofticos. Si degeaba ti- a dat natura inteligenta nativa daca nu ai fost in stare sa ai pe cineva langa tine. Parca ai fi sconcs, scorpioane!

    RăspundețiȘtergere
  15. @00.22 &05.26,agramatule sau agramatilor orisicat v-ati stradui tot nu va iese critica,sunteti prosti si inculti,va scremeti degeaba,incercati sa va folositi de niste scorneli expirate,sau sa aduceti jigniriin speranta ca veti fi cineva in ochii 'cetitorului" sunteti niste biete ciori care urla in buricul targului dupa ce au fost prinsi la zabraleala,vai de putza voastra amaratilor,nu faceti altceva decat sa va plangeti de mila si nici macar nu aveti curajul sa va identificati,eu v-am dibuit,chiar am incercat sa fiu prietenos cu voi,dar cu cine ?Daca vreti [vrei] sa scapi de cosmarul frustrarii,mai betzivane,ia nu bea intr-o dimineatza ,stai in fata oglinzii si fa-ti un proces de constiinta spunanadu-ti asa :mai de ce nu sunt si eu in randul lumii,de ce sunt sarantoc si dobitoc,o sa vezi cauzele si daca le elimini o sa fie mai bine dar ca sa ajungi la asta opreste-te din a comenta ca boul si de a pizmui pe altul care a reusit si reuseste.Parlitule !

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar din Vaslui dadeau reportaje cum "bravii barbati"stateau in birt si-si beau alocatiile copilasilor iar pompierii le desfundau santurile cu apa,asa puturosilor,stati cu mana intinsa si jinduiti la colegu'

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai imbecililor,retardatilor,sarantocilor,eu nu am comentat incercand sa o acuz sau sa-i tin partea lui Nutzica,fiecare sa fie tras la raspundere pentru ce a facut,uneori poate am fost de partea lor ,alteori impotriva dar asta nu inseamna ca i-am depus juramant,eu am comentat slaba voastra prestatie in a va exprima niste pareri idioate,n-aveti vocabular,aveti tartacuta plina cu taratze si alcool asa ca nu va mai faceti de ras pe acest blog cu niste comentarii de doi bani,de aurolac proaspat iesit din canalizare,asta am incercat,dar sunteti irecuperabili,saraci si prosti !

    RăspundețiȘtergere
  18. in sfarsit!!! ......(puncte,puncte) dom' admin nu mi-a mai sters comentariile dupa luni si luni de zile......o fi bine,o fi rau?
    DC

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna dimigreatza !
    Eote, c-a venit si luna febroare, care rimeaza foa bine cu expresea intre picioare !

    Buey, cand dadui si eo drumul la radeo, de dimigreatza, ma speriai, muica, de cum ii gabuieste potera pe astia care cica au guvernat p-aciulea !
    Cu plutoanele ii duce la decartat ! Iar unii nu mai ese de la Deneaul ala, decat cu catuse !
    Doamne ajiuta !
    Hai, hai, ca se poate: dorim ceva nume si cu litera be, ca de ezenplu besescu, boc (boc-cacat in linba turca), banastase, boprea, bonta, Don Borleone....aaaa, nu ca ista din urma-i de-a nost' !

    RăspundețiȘtergere
  20. Ninji, ninji,ninji, Vulvurel la buci se linje!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate tu ,impreuna cu javra,v-o linjeti reciporc.

      Ștergere
  21. Codul Rutier va suferi, din 6 februarie, noi modificări. Viteza şi consumul de alcool, penalizate drastic.
    Cea mai mare amendă va ajunge la 9600 de lei, scaunul pentru copii devine obligatoriu, dar și transformarea amenzilor neplătite de circulaţie în suspendarea permisului.
    Cod rutier. Va fi sancţionată cu trei puncte de penalizare „nerespectarea obligaţiei conducătorului de autovehicul de a se asigura că persoanele minore poartă centuri de siguranţă sau sunt transportate în dispozitive de fixare în scaune pentru copii omologate". La aceasta se adaugă patru sau cinci puncte de amendă, adică între 360 şi 450 lei, ţinând cont că un punct de amendă este 90 lei.
    Amenda maximă va fi aplicată şoferilor care nu opresc la trecerea la nivel cu calea ferată, atunci când semnalele acustice şi vizuale sunt pornite. De asemenea, cu 9600 de lei vor fi sancţionaţi şi şoferii sunt implicaţi în accidente rutiere şi care au o alcoolemie mai mare de 0,25 la mie în aerul expirat.
    Şoferii care vor trece pe culoarea roşie a semaforului vor fi sancţionaţi cu amenzi de 4000 de lei.
    . Reguli noi pentru cei care transportă copii
    Cod rutier. Vorbitul la telefon în timpul condusului unui autovehicul sau nepurtarea centurii de siguranţă va atrage amendă de 1600 de lei, de 10 ori mai mult ca amenzile de până acum.
    Şoferii care nu îşi vor plăti amenzile de circulaţie vor rămâne fără permis.
    Depăşirea limitei de viteză cu 51 până la 60 de kilometri pe oră se sancţionează cu amenzi cuprinse între 720 şi 1.600 de lei. În plus, se ridică şi permisul de conducere pentru 90 de zile.
    În cazul depăşirii limitei de viteză cu peste 60 de kilometri pe oră, se aplică amenzi cuprinse între 1.680 şi 4.000 de lei, plus suspendarea permisului de conducere pentru 180 zile.
    De asemenea, centura de siguranţă va deveni absolut obligatorie şi pentru pasagerii de pe bancheta din spate.
    Despre coviltir nu scrie nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai, sa-mi trag secsu' !
      S-or dus dreaca liniutzele mele, p-aciulea pe Trafic Greu, cand ma inapoeam cu babornita de la somping si prindeam cate un cocalar nervos, la semaforu de la Razoare !
      Da de placa cu dinti artificiali, nu zice nica ? E obligatorie ? Ca eo, de regula, nu mi-o pun cand sunt draivar, ca sa n-o'nghit, prin craterele astea din asfalt, ale lui Oprescu, ala de viseaza seosele suspendate, insa el nu-i in stare sa astupe niste boarte, aciulea la sol !

      Las ca-i bine, ca s-au umplut seoselele de gheortani cocalaro-manelisti !

      Ștergere
    2. Pese: si, poa ii zice cineva si lu Domnu Zburcu, asta de-o administreaza p-aciulea, ca mai sunt si alte sobecte inportante pe lumea asta, in afara de Pesede, Pecere, Udrea, clanul basoii si alti penali + iluminatii si zvarsitul lumei !

      Ștergere
    3. Pese: da de masina Vulvo S40, zice ceva ? Are fro restrictie de rulare ?

      Ștergere
  22. @11.45,pentru idiotul de serviciu,eu am centura si in portbagaj,in cazul in care transport animale ca tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @All,ar mai fi ceva"Democratia e un sistem social special care face posibila existenta IDIOTULUI alaturi de GENIU"spunea Petre Tutea si constat ca unii cam abuzati de democratie pe aici.Tembelul asta de PMT nu este idiot si nici prost numai ca-si foloseste bruma de inteligenta in a se prosti cu poante si copilarii de golanas de pe malul Dambovitei,in schim sunt cateva ipochimene care au o cultura si o gandire de adevarati fii ai setrei tziganesti,prosti gramada,care abia deslusesc cateva ng,nguri.Vai de putza lor devenita rama buna de dat la pescuit pe malul lacului Ciurel.

      Ștergere
  23. UPDATE DNA: Elena Udrea, acuzată de abuz în serviciu și folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.
    ---------------------------
    Șeful Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a transmis procurorului general al României referatul în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Elena Udrea care, în perioada în care se presupune că a săvârșit faptele, a îndeplinit funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

    Potrivit unui comunicat al DNA transmis luni AGERPRES, cererea de efectuare a urmăririi penale are în vedere săvârșirea infracțiunilor de: abuz în serviciu, cu obținerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene și folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

    Faptele au legătură cu atribuirea și folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului în perioada 2010 — 2012.

    http://www.agerpres.ro/justitie/2015/02/02/dna-elena-udrea-acuzata-de-abuz-in-serviciu-si-folosire-a-influentei-in-scopul-obtinerii-de-foloase-necuvenite-10-27-46

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tiberiu Nițu trimite Camerei Deputaților cererea DNA de începere a urmăririi penale pentru Elena Udrea. luni, 2 Feb 2015.
      ---------------------------
      Procurorul general Tiberiu Nițu a trimis luni Camerei Deputaților cererea DNA de începere a urmăririi penale față de Elena Udrea, deputat și fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene și folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

      Potrivit unui comunicat al DNA transmis luni AGERPRES, faptele au legătură cu atribuirea și folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului în perioada 2010 — 2012 pentru evenimentul Gala Bute.

      http://www.agerpres.ro/justitie/2015/02/02/tiberiu-nitu-trimite-camerei-deputatilor-cererea-dna-de-incepere-a-urmaririi-penale-pentru-elena-udrea-12-08-45

      Ștergere
    2. Cererea DNA privind urmărirea penală a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputaților.
      -------------------
      Cererea procurorului general Tiberiu Nițu privind începerea urmăririi penale a Elenei Udrea a ajuns luni la Camera Deputaților și va fi discutată în ședința Biroului permanent, care începe la ora 13,00.

      http://www.agerpres.ro/justitie/2015/02/02/cererea-dna-privind-urmarirea-penala-a-elenei-udrea-a-ajuns-la-camera-deputatilor-12-48-44

      Ștergere
  24. Viurel, Viurel sa ne mangaie pe chel, ca de fel e cam tembel!

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa va mangaie sancrul moale impotentii dracului,sa dea buba neagra in pula voastra de jivine onaniste,cancerul sa va topeasca cioantele si icterul sa va manance ficatii,focul , sperla si catranul sa va arda matzele alea negre gajii iadului "care este"pe "persoana fizica".

    RăspundețiȘtergere
  26. Ha, ha, ha...
    Aflată în vizorul DNA,
    Udrea cheamă la luptă pentru "democrație"!
    --------------------
    Anchetată în două dosare penale, Elena Udrea nu mai are încredere în justiția independentă pe care a clamat-o alături de Traian Băsescu timp de 10 ani, considerând că este o victimă.

    După ce DNA a cerut aviz pentru urmărirea sa penală într-un al doilea dosar, Gala Bute, Udrea a afirmat luni că "este o încercare de intimidare, de decredibilizare" a sa şi că se aşteaptă la orice.

    "Mi se pare evident că apariţia acestui dosar este legată de declaraţiile pe care le-am făcut vineri legate de Coldea. Nu se poate să faci percheziţii la 4 ani şi ceva de la eveniment", a spus fosta ministră.

    Udrea spune totodată că nu are încredere în rezolvarea denunțului penal depus pe numele generalului Florian Coldea, actualul șef al SRI și vorbește de frică, spunând că se simte mai în siguranță că se află sub supravegherea Poliției, ca urmare a controlului judiciar.

    "Nu am încredere aproape în nimeni în acest moment. Mă simt mai în siguranţă supravegheată de poliţie. Prefer să fiu supravegheată. Mă gândesc că dacă nu mă duc o dată la poliţie cineva mă caută", a spus protejata fostului președinte Traian Băsescu.

    Elena Udrea a îndemnat totodată societatea civilă să apere "democrația și statul de drept" de generalul Florian Coldea.

    http://www.cotidianul.ro/udrea-cheama-la-lupta-pentru-democratie-255982/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri