Google Translate

luni, 26 ianuarie 2015

Fostul preşedinte Traian Băsescu avertizează că se va adresa instanţei judecătoreşti dacă nu i se acordă o locuinţă ca reşedinţă şi un cabinet de lucru


Fostul preşedinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanţei judecătoreşti dacă nu i se acordă o locuinţă ca reşedinţă şi un cabinet de lucru, spunând că el a agreat cele două vile din Snagov propuse, dar nu a primit răspuns.

În documentul obţinut de MEDIAFAX, "subsemnatul Băsescu Traian, cu domiciliul ales în vederea comunicării actelor în strada Ştefan Mihăileanu" înaintează o plângere administrativă prealabilă împotriva refuzului Secretariatului General al Guvernului (SGG) şi al Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) de atribuire a folosinţei gratuite a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă, şi a unui cabinet de lucru, arătând că aceste drepturi i se cuvin în calitate de fost preşedinte al României.

În plângere, înregistrată pe 13 ianuarie la cabinetul premierului, Băsescu arată că şi-a încheiat cel de-a doilea mandat prezidenţial la 21 decembrie şi că anterior, la 30 septembrie 2014, a solicitat RA-APPS şi SGG, conform legii, folosinţa gratuită a unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru.


Ca urmare a acestei cereri, la 10 octombrie, RA-APPS a trimis SGG o adresă în care concluzionează că imobilul care îndeplineşte criteriile de atribuire a destinaţiei de reşedinţă oficială este Vila 1 A, cu terenul aferent, din Snagov. La 21 noiembrie, RA-APPS, pe baza şi a unei comunicări cu Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), stabileşte că imobilele care îndeplinesc în acest moment condiţiile pentru impuse de actele normative în vigoare pentru a avea destinaţia de reşedinţă oficială pentru persoanele care au avut calitatea de şef al statului sunt Vila 1A, cu o suprafaţă utilă de 324 metri pătraţi şi 9.900 metri ptraţi curte şi Vila 11, cu o suprafaţă utilă de 2.189 metri pătraţi şi 27.412 metri pătraţi curte.
Cele două vile se află în Snagov şi aparţin RA-APPS.

La această concluzie s-a ajuns prin vizionare a 6 imobile de către reprezentanţii RA-APPS şi SPP.
În paralel cu această corespondenţă între instituţiile implicate, la 9 decembrie RA-APPS a comunicat Preşedinţiei demersurile realizate pentru aplicarea legii, anexând şi un tabel cu 7 imobile care puteau fi atribuite ca locuinţă.

În document, Băsescu scrie că, împreună cu reprezentantul RA-APPS şi SPP, a fost realizată o vizionare a celor 7 imobile privind în special aspectele legate de securitatea clădirii şi a demnitarului, dar şi starea tehnică aparentă, stabilindu-se de comun acord că primele cinci imobile din anexă nu corespund criteriilor legale, dar că ultimele două imobile din listă, respective Vila 11 şi Vila 1A, ambele situate în Snagov, corespund acestor criterii, urmând ca RA-APPS să evalueze starea tehnică reală şi să decidă.

"În consecinţă, la 10 decembrie 2014 s-a solicitat RA-APPS să precizeze care dintre cele două imobile urmează a fi puse la dispoziţia subsemnatului, în calitate de fost şef al statului român", scrie Băsescu, arătând că RA-APPS este instituţia care trebuie să propună un imobil, cunoscând în detaliu starea tehnică şi eventuale revendicări de proprietate, tot regia fiind cea care poate evalua care dintre cele două clădiri generează costuri rezonabile de întreţinere şi funcţionare, având în vedere că acestea revin în totalitate fostului preşedinte.
 
În aceeaşi zi de 10 decembrie, a fost reiterată către RA-APPS solicitarea.
"Cu toate acestea, deşi procedura legal părea parcursă, nici până în prezent nu mi s-a atribuit, conform legii, folosinţa gratuită a unei reşedinţă şi a unui cabinet de lucru. În acest sens, subsemnatul a revenit la cererea iniţial din 30 septembrie, solicitând aplicarea întocmai a Legii 406/2001. Această revenire a fost înregistrată la SGG şi RA-APPS la 9 ianuarie. Fac precizarea că, în conformitate cu Legea 406/2001, aveaţi obligaţii legale pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu de lucru începând cu 21 decembrie", scrie Băsescu în plângerea către Guvern, arătând că Guvernul, SGG şi RA-APPS nu au respectat legea.

În concluzie, Băsescu reiterează cererea de atribuire a unei locuinţe, în mod rezonabil, având în vedere că toate cheltuielile de întreţinere şi funcţionare vor fi suportate de el, şi avertizează: "În cazul în care această solicitare legală nu se va soluţiona la nivel administrativ-instituţional, mă văd nevoit să mă adresez instanţelor judecătoreşti competente, cu toate consecinţele ce vor decurge din acest demers judiciar, pentru recunoaşterea unor drepturi ce mi se cuvin, în baza legii, similar celorlalţi şefi de stat care beneficiază în prezent de drepturile conferite de Legea 406/2001", încheie Băsescu.

La 7 ianuarie, Guvernul a prezentat o listă transmisă, în luna decembrie, de RA-APPS către Traian Băsescu incluzând şapte case pe care acesta să le utilizeze ca reşedinţă după încheierea mandatului de preşedinte al ţării, printre care şi două vile în Snagov, Guvernul spunând atunci că Băsescu a refuzat unele dintre case şi nu a răspuns pentru altele.

Pe listă au fost propuse apartamentul cu şase camere din Bulevardul Constantin Prezan, din clădirea în care Traian Băsescu a locuit, la etaje diferite, cu Adrian Năstase şi Nicolae Văcăroiu (cu o suprafaţă de 279 metri pătraţi), Vila 11 din Snagov, Vila 1A din Snagov (472 metri pătraţi), un spaţiu cu cinci camere şi încă trei camere de serviciu din strada Orbescu (440 metri pătraţi), un imobil cu 9 camere din strada David Praporgescu (295 metri pătraţi), un apartament cu 5 camere din strada Barbu Delavrancea (280 metri pătraţi) şi un apartament cu 8 camere din strada Lev Tolstoi (273 metri pătraţi).

Ulterior, la finele lunii decembrie, Vila 1A, dotată cu piscină, a fost acordată Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi, iar Vila 11 a fost scoasă la vânzare la 19 ianuarie, pentru aproape 4 milioane de euro.

În urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta a apreciat că Băsescu o să îşi aleagă, până la urmă, o locuinţă din ce mai are RA-APPS, adăugând că fostul preşedinte este "un client foarte cusurgiu". Ponta arăta de asemenea că Băsescu nu a răspuns la oferta RA-APPS cuprinzând lista cu locuinţe.
Legea stabileşte că persoanele care au avut calitatea de şef al statului român beneficiază pe durata vieţii de folosinţa gratuită a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar, de o indemnizaţie lunară în cuantum egal cu 75% din indemnizaţia acordată preşedintelui în exerciţi, de pază şi protecţie, precum şi de folosinţa gratuită a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protecţie şi Pază.

Modalităţile concrete de exercitare a acestor drepturi trebuie stabilite prin hotărâre a Guvernului.
Legea mai prevede că locuinţa de protocol nu poate fi reşedinţa pe care titularul a avut-o ca preşedinte în funcţie.

Vilele RA-APPS de la Snagov au fost subiect de discuţie, pe finalul anului trecut, între premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu, Ponta spunând că fostul preşedinte nu va primi dreptul de a se muta într-un astfel de spaţiu, iar Băsescu precizând că el nu a cerut o vilă anume, ci un imobil adecvat, conform legii.

Traian Băsescu trebuie să părăsească vila Lac 3 în maximum 60 de zile de la încheierea mandatului prezidenţial.

Sursa: http://www.mediafax.ro/social/exclusiv-basescu-a-trimis-guvernului-o-plangere-administrativa-pentru-casa-avertizand-cu-instanta-documentul-transmis-de-fostul-presedinte-13785302
-----------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 comentarii:

  1. Cît tupeu la Kioru. Derbedeul, după ce a profitat şi furat de pe urma românilor, mai are şi tupeu de a cere 2 case. Nu-i ajunge aia de-a furat-o pe Muhăileanu. Numain ţara asta de rahat se pot întîmpla asemenea lucruri. Da, i-aş da o locuinţă, o locuinţă la Jilava!

    RăspundețiȘtergere
  2. OOOPS !!!
    ----------------
    Elena Udrea
    Sponsorizat · .

    Nu comentez masura luata de instanta in dosarul Microsoft, la cererea DNA, de a-i elibera pe Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, dupa trei luni de arest preventiv, desi este grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine, sau despre cine trebuie, adica daca faci acuzatii la adresa cuiva, chiar nedovedite.

    Ma surprind insa cateva lucruri in acest moment: tacerea presei care urla din toti rarunchii in fiecare zi despre gravitatea faptelor din dosar si, impotriva lui Dorin Cocos, avand astfel pretext sa ma atace pe mine. Acum, desi declaratia lui Gabriel Sandu rascoleste tot sistemul si acuza nume mari precum Vasile Blaga, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Radu Berceanu etc. este liniste, pe nimeni nu intereseaza sa discute. A nu se intelege ca eu ii consider vinovati de ceva. Dar pe mine m-au tocat zi de zi fara sa am vreo implicare, in timp ce in cazul celor acuzati de martori este o tacere ciudata.

    Apoi, dintr-un dosar prezentat la lansarea lui ca cel mai mare coruptie din Romania, care cuprindea presupuse spagi intre 60 si 100 milioane de euro, din fapte de pe parcursul a 14 ani, trei guverne, toate partidele politice, 9 ministri implicati, zeci de oameni de afaceri si functionari ai statului roman, au ramas doar doi vinovati, arestati preventiv chiar, Dorin Cocos si Gheorghe Stefan! In rest, toata lumea este bine, libera sa isi petreaca vacantele la soare ori sa faca ce pofteste, sa fie Prim Ministru, cazul lui Victor Ponta, sa fie europarlamentar, cazul Dan Nica, sa fie senator, cazul Ecaterinei Andronescu etc. Care va fi mai iute la turnat dintre cei doi ca sa plece si el acasa? Tragic comic ar fi sa scrie fiecare impotriva celuilalt, sa puna justitia in dificultate.

    Cred ca ar fi interesant si sa vedem toata declaratia data de Gabi Sandu. Inteleg ca a formulat acuzatii, care nu au aparut, la adresa reprezentantilor unor institutii, care, daca ar fi intr-adevar pomenite, s-ar cutremura profund tara si s-ar duce pe apa sambetei ideea de anticoruptie!

    https://www.facebook.com/EUdrea?fref=nf

    RăspundețiȘtergere
  3. MODIFICĂRILE aprobate de Iohannis privind CONCEDIUL şi SALARIZAREA! 20 Jan 2015.
    --------------------------------
    Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003, Codul muncii, care se referă la drepturile salariatului temporar şi la durata concediului de odihnă anual, după ce sesizarea de neconstituţionalitate depusă de PNL a fost respinsă de CC.

    Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 53/2003, Codul Muncii, având ca iniţiatori 60 de deputaţi şi senatori PSD, a fost respinsă în aprilie de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, şi a fost adoptată de Camera Deputaţilor, forul legislativ decizional, în 3 decembrie 2014.

    Conform expunerii de motive, prin această reglementare s-a avut în vedere continuarea transpunerii Directivei 2008/104/CE privind munca prin agent de muncă temporară.
    Astfel, modificările au avut la bază faptul că dispoziţiile Directivei nu disting cu privire la natura contractului de muncă temporară, nu se face deosebirea cu privire la durata determinată sau nedeterminată a acestuia. De asemenea, prevederile Directivei stabilesc că lucrătorul lucrează temporar numai la întreprinderea utilizatoare.

    În urma adoptării acestei legi, parlamentarii liberali au sesizat în 9 decembrie Curtea Constituţională cu privire la unele prevederi ale legii pentru modificarea şi completarea Codului muncii. PNL a solicitat Curţii Constituţionale să constate că prevederile alineatelor (3) şi (4) ale art. 92, dar şi prevederile alin (2) şi (4) ale art. 145 din Legea pentru modificarea şi completarea Legii 53/2003 Codul muncii (PL-x nr. 189/2014), sunt neconstituţionale, invocându-se încălcarea art. 148 alin (2) şi următoarele din Constituţia României prin netranspunerea corectă a Directivei 2008/104/CE.

    -va urma-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. “Adoptarea acestei legi aduce mari prejudicii, deoarece prin intrarea ei în vigoare se va ajunge la concedierea şi trimiterea în şomaj a unui număr de aproximativ 100.000 salariaţi, reducerea majoră a şansei primului job pentru tineri, pierderi importante la bugetul de stat, de aproximativ 132 milioane de euro anual – provenite din necolectarea de taxe şi impozite şi evaziune fiscală rezultată din munca la negru, dar şi creşterea cu peste 36 de milioane de euro anual a cheltuielilor suplimentare din bugetul asigurărilor sociale, prin scoaterea de pe piaţa muncii a zeci de mii de angajaţi şi lipsirea acestora de accesul la contracte de muncă temporară, până la găsirea unui post permanent”, declara atunci purtătorul de cuvânt al grupului PNL din Camera Deputaţilor, Cristina Pocora.

      Curtea Constituţională a respins, pe 17 decembrie 2014, cu unanimitate de voturi, ca neîntemeiată, obiecţia de neconstituţionalitate şi a constatat că prevederile dispoziţiilor art.I pct.3 cu referire la art.92 alin.(3) şi (4), art.I pct.4 cu referire la art.145 alin.(2) şi art.I pct.5 cu referire la art.145 alin.(4) din Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr.53/2003 – Codul muncii sunt constituţionale în raport de criticile formulate.

      Proiectul de lege adoptat de Camera Deputaţilor stabileşte introducerea la articolul 92 a două noi alineate, (3) şi (4), cu următorul cuprins: “(3) Salariul primit de salariatul temporar pentru fiecare misiune nu poate fi inferior celui pe care îl primeşte salariatul utilizatorului, care prestează aceeaşi muncă sau una similară cu cea a salariatului temporar. (4) În măsura în care utilizatorul nu are angajat un astfel de salariat, salariul primit de salariatul temporar va fi stabilit luându-se în considerare salariul unei persoane angajate cu contract individual de muncă şi care prestează aceeaşi muncă sau una similară, astfel cum este stabilit prin contractul colectiv de muncă aplicabil la nivelul utilizatorului”.

      Modificările de la articolul 145 la care se face referire în sesizarea PNL stabilesc, la alineatul (2), că “durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabileşte în contractul individual de muncă, cu respectarea legii şi a contractelor colective de muncă aplicabile”, iar, la alineatul (4), că “la stabilirea duratei concediului de odihnă anual, perioadele de incapacitate temporară de muncă şi cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal şi concediului pentru îngrijirea copilului bolnav se consideră perioade de activitate prestată”.

      La alineatul 5 se menţionează că, în situaţia în care incapacitatea temporară de muncă sau concediul de maternitate, concediul de risc maternal ori concediul pentru îngrijirea copilului bolnav a survenit în timpul efectuării concediului de odihnă anual, acesta se întrerupe urmând ca salariatul să efectueze restul zilelor de concediu după ce a încetat situaţia de incapacitate temporară de muncă, de maternitate, de risc maternal ori cea de îngrijire a copilului bolnav, iar când nu este posibil urmează ca zilele neefectuate să fie reprogramate.

      În plus, alineatul 6 prevede că salariatul are dreptul la concediu de odihnă anual şi în situaţia în care incapacitatea temporară de muncă se menţine, în condiţiile legii, pe întreaga perioadă a unui an calendaristic, angajatorul fiind obligat să acorde concediul de odihnă anual într-o perioadă de 18 luni începând cu anul următor celui în care acesta s-a aflat în concediu medical.

      http://oradetimis.oradestiri.ro/modificarile-aprobate-de-iohannis-privind-concediul-si-salarizarea/

      Ștergere
  4. OOOPS/ooops! Gîndul de luni, 26 ianuarie 2015
    ------------------
    Ce lideri PDL vor intra în vizorul DNA după denunțurile făcute de Gabriel Sandu și Nicolae Dumitru în schimbul ieșirii din pușcărie?

    A trecut în viteză pe sub privirile făuritorilor de de Breaking News-uri scremute o adevărată știre de Breaking News, mult mai importantă decît cea despre o nouă isterie anti-Ponta a Alinei Gorghiu (duduia nu înțelege că o bărbată n-o ține langa cu răsturnarea Guvernului Ponta, ci tace și-l răstoarnă!) sau decît cea despre evenimentul rutier în care a fost implicat conducătorul auto Mircea Badea.

    E vorba despre știrea potrivit căreia lui Gabriel Sandu și lui Nicolae Dumitru, din dosarul Microsoft, li s-a înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu:
    „În cazul celor doi, instanţa supremă a hotărât, vineri, înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.
    Decizia nu a fost una definitivă, însă, nefiind contestată în termenul legal de 48 de ore nici de Sandu şi Dumitru, nici de procurorii anticorupţie, cei doi au ieşit duminică din arest preventiv şi vor face arest la domiciliu.”

    E clar că procurorii DNA au manifestat bunăvoință față de cei doi, neintroducînd recurs la decizia de eliberare din arest preventiv.
    O bunăvoință avîndu-și cauza în cooperarea celor doi cu procurorii în materie de denunțare (cu dovezi, chitanțe, de exemplu,) a politicienilor cu care s-au împărțit banii din afacerea Microsoft.

    Presa a beneficiat de o scurgere de informații din Denunțul lui Gabriel Sandu.
    Tîrgurile încheiate de procurori cu acuzații se bazează la noi, ca de altfel în întreaga lume, pe dovezi oferite de denunțători în sprijinul Declarațiilor lor acuzatoare.
    Sunt sigur că atît Gabriel Sandu, cît și Nicolae Dumitru au oferit procurorilor, în schimbul libertății, dovezi zdrobitoare pentru inculparea și altor politicieni în Dosarul Microsoft.

    Deși scurgerea din presă a fost rapid dezmințită de foștii lideri PDL, ținta denunțurilor lui Gabriel Sandu sunt unii lideri PDL, care au folosit banii din mita Microsoft pentru cheltuieli la negru de campanie și de activitate politică.

    Din acest punct de vedere, orice lider al PDL poate fi înhățat de DNA, chiar și cei care n-au imaginea de îmbogățiți prin corupție.
    Da, ei au luat bani pentru partid și nu pentru ei, dar asta nu înseamnă că n-au fost implicați în afaceri de corupție.

    Față de momentul reprezentat de eliberarea denunțătorilor se ridică următoarele întrebări:
    Va avea curaj DNA să atace, după ani de anchetare a corupției în folos individual, și corupția în folosul Partidului?
    Care vor fi victimele denunțurilor făcute de cei doi pentru a scăpa din închisoare?
    Văzînd formula prin care poți ieși din pușcărie, cîți dintre cei aflați în arest preventiv, inclusiv Alina Bica, vor avea tăria să nu toarne și ei?

    http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-26-ianuarie-2015/

    RăspundețiȘtergere
  5. Bre, nea Adminu, scoate naibii postul ala de radio (Enigma sulii) sau modifica setarile sa fie pe mute cand intri pe site! Nu de alta dar porneste tare de tot si trezeste toata casa, sperie babele si pruncii pana reusesti sa-l dai mai incet, iar daca te uiti la "coment-uri" porneste iar ca prostu... Da-l naibii de post!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC, iar dovedesti ca esti bou de la 1 ian. pina la Anul Nou!

      Ștergere
    2. @16:46
      boul esti tu cu varf si indesat! Nu am nici o treaba cu postarile de mai sus sau mai jos......BOULE!!!
      DC

      Ștergere
  6. Muei, asia te poti trezi si tu cand intri adormit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu propun sa i se dea o camera aici, la Noo, si s-o imparta cu DC, daca tot au aceleasi ...gusturi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bre, nea Adminu, inca o data: scoate naibii postul ala de radio (Enigma sulii) sau modifica setarile sa fie pe mute cand intri pe site! Da-l naibii de post prost!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, cateva precizari:
      ---------------------
      1. Foarte multi mi-au multumit pentru muzica buna, calitatea postului... "nonpolitic"!
      2. Cativa m-au intrebat cum sa-l "puna" si ei pe blogurile/site-urile lor!
      3. Postul poate fi OPRIT de oricine... din SETARILE PUBLICE.
      [ Click "pause" sau "mute" ... pentru a opri auditia/muzica! ]
      4. Postul este setat la un MINIM rezonabil de VOLUM!
      5. Parerea mea? Cred ca tu ai BOXELE tale PORNITE la un VOLUM... maxim!
      Fi bun.... si regleaza-ti sistemul/BOXELE.... corespunzator! Dintre miile si miile de VIZITATORI, esti UNICUL caruia... i s-a pus PATA pe POSTUL Radio Enigma Romania!

      Ștergere
  9. Bre... Ce de justificari pentru ca ai un post de radio (presupun ca pe bani, ca altfel nu l-ai baga pe gat celor ce intra pe site-ul tau)!!!
    Chiar nu piti sa faci ca pe facebook, unde sunt clipuri video garla dar toate pe mute, daca vrei sa auzi ce "sunet" au dai pe difuzor SA AUZI, NU SA IL FACI SA TACA!!! E civilizat elegant si nu suna a publicitate platita si mascata....
    Ca si chestie, comisare de puscarie: NU TI-AM CERUT PAREREA, asa ca ti-o dai degeaba, nu ma intereseaza parerea ta!!! In schimb ma intereseaza ce comenteaza cei care trec pe aici (si ma intereseaza IN LINISTE!!!).
    Daca nu te pricepi sa faci sa taca postul pulii la pornire, cu optiune ulterioara de "a auzi", spune asa, ca nu-i problema, te inteleg si accept dar sa-mi zici ca "multimea" cere postul in draci... e jenant, comisare!...
    ... ori o fi o tehnica tip "guantanamo" pentru aia care intarzie prea mult pe sit-ul tau?!
    ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presupui... prost!
      [ Vesnic esti cu gandul... dupa bani/rautati! ]
      Este un post (printre putinele gadgeturi...) free !!!
      Rezulta cu peste masura... ca esti rau intentionat,prietene!
      Din pacate... nu este prima data!

      Ștergere
    2. @anonim 14.35,tiPULE esti prost gramada cand accesezi pentru prima data acest blog[din mouse] da clic pe oprire [mute] radio si lasa acest blog in memorie la http//,la urmatoarele porniri,aceesari nu va mai merge magaioaia.dar daca tu esti retardat de unde sa stii chestiile astea.Ma-ta stie ca te dai pe bloage?daca-i tanara s-o trimiti la noi sa-i tragem un toc de pula poate s-o mai destepta vita de fiu al vacii.

      Ștergere
  10. Tre sa re cunoscca pe ast cu rade oul nu stiu un sa- l @bag. La ZOO, la NOO...

    RăspundețiȘtergere
  11. Lasati, nu trebuie sa ma bagati nicaieri: va bag eu in nascatoarea mamii voastre de destepti fatati cu calculatorul gata setat pe radioul pulii!!!
    Nu poti trage o basina pe aici de cati destepti se inghesuie sa o prizeze...

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa ba idiotule futu-te-n gura sa te fut cu masina de cusut !Ai adus-o pe ma-ta la muls?Ori mai are treaba pe centura?

    RăspundețiȘtergere
  13. Parca suntem la Urziceni!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri