Google Translate

miercuri, 21 ianuarie 2015

Gabriel Sandu, fost deputat PDL, dă o lovitură istorică! Pericol de moarte pentru "marele" PNL


Declaraţia fostului ministru Gabriel Sandu făcută în faţa procurorilor DNA poate fi începutul unui cutremur de moarte pentru politica românească de azi, în datele ei ticăloase de acum.

Deja faimosul din dosarul Microsoft Gabriel Sandu (fost deputat PDL în perioada 2004-2008 şi ministru al Comunicaţiilor şi Informatizării Societăţii între 2008 şi 2010) dă o lovitură istorică. Este primul fost deputat şi demnitar care vorbeşte despre banii negri luaţi drept mită din contracte cu bani publici şi daţi mai departe la partide. Iar aceşti bani (Gabriel Sandu este cercetat pentru că ar fi primit o mită de 4,8 milioane de euro) au mers la Adriean Videanu, la Radu Berceanu şi la Roberta Anastase. Şoc după şoc! Bani pentru partid, nu pentru afacerile sau buzunarele lui Radu Berceanu, nu pentru miile de metri de alei pavate încălzite de Adriean Videanu în curtea mausoleului de la la Snagov, nu petru casa familiei Anastase. Banii ar fi fost pentru partid. Adică pentru campaniile electorale ale PDL.

Nenorocire mai mare nici că se poate. Ea poate genera o adevărată catastrofă. Să nu uităm că dezinvoltura incredibilă a afacerilor de pe vreamea guvernului Boc a dus şi la afacerile Elenei Udrea, la cele ale lui Sorin Blejnar şi ale lui Liviu Negoiţă, precum şi la uriaşele recuperări de TVA inexistent (afacere încă neinvestigată cu adevărat). Nu întâmplător Elena Udrea a strecurat un tic-tac într-una din declaraţiile sale. Placa turnantă a afacerilor din vremea regimului Băsescu ştie ea ce cronometra. Timpul rămas până la darea în vileag a banilor obţinuţi din guvernare şi despre care multă lume crede că în afară de poşete şi Cocoş s-au mai dus şi la partidul Coanei Joiţica, dar şi la Cotroceni, la moşia preşedintelui.

Pista deschisă de ministrul Gabriel Sandu duce la porţile ferecate ale banilor negri din partidele politice parlamentare. Toate, cât timp au fost la putere, au folosit instituţiile pentru a genera bani negri pentru oameni şi conducerile acestora, pentru partide şi pentru persoanele aflate în funcţii guvernamentale. Iar funcţiile se cumpărau. Declaraţia lui Gabriel Sandu dată la DNA ne duce cu gândul la o situaţie similară pentru Dorin Cocoş şi Elena Udrea, pentru Sorin Blejnar şi alţi mânuitori de bani din intersecţiile de putere (cum ar fi Vama).

Fenomenul acesta al banilor negri pentru partidele politice a fost ecranat şi protejat de toată lumea. De la serviciile secrete la DNA şi DIICOT, toţi s-au ferit să deschidă o investigaţie în interiorul întunecatului fenomen. Iată că acum, în baza unor declaraţii deja oficiale, lucrurile ies la iveală tot oficial şi nu mai pot fi ignorate şi nici îngropate.

Ce consecinţe ar avea demersul hotărât al unui procuror serios (nu la comandă) şi unde ar trebui să ducă investigaţia? La un dosar penal în judecarea căruia orice judecător serios ar trebui să ţină cont de Legea nr. 14/2003, adică Legea partidelor politice. Ce scrie în ea?

La art. 46 putem citi:
”(1) Un partid politic se dizolvă pe cale judecătorească în următoarele condiţii:
b) când scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice;
c) când realizarea scopului partidului politic este urmărită prin mijloace ilicite sau contrare ordinii publice”.

Presupun că litera c) din acest articol 46 produce fiori de gheaţă pe spinarea lui Vasile Blaga, a lui Adriean Videanu şi a lui Emil Boc. Mărturisiri şi declaraţii legate de banii negri scoşi din contractele cu statul pentru a fi recirculaţi la partide, în cazul de faţă la PDL, trebuie să ducă la desfiinţarea partidelor respective prin sentinţă judecătorească definitivă. Adică a PDL-ului

Unii ar putea zâmbi şmechereşte. Ha-ha! PDL-ul nu mai există!? A fuzionat cu PNL rezultând o cioară politică vopsită numită ”marele PNL”. Dacă un partid care a fuzionat cu PNL este dovedit că a încălcat Legea partidelor şi a folosit banii negri extraşi din bugetul public, este sau nu marele PNL responsabil?

Şi dacă pe urma banilor negri din dosarele DNA se ajunge mai departe?

Sursa: http://www.cotidianul.ro/pericol-de-moarte-pentru-marele-pnl-255261/
----------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31 de comentarii:

  1. Dosarul Microsoft: Bani ar fi ajuns și la Videanu, Berceanu și Anastase.
    -----------------------
    Fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, reținut în dosarul Microsoft, le-a spus procurorilor, potrivit Realitatea TV, că o parte din banii de mită au ajuns la foști miniștri și chiar la Roberta Anastase.

    Adriean Videanu și Radu Berceanu ar fi luat la rândul lor bani, potrivit mărturiilor acestuia. Sandu le-a mai spus procurorilor, conform sursei citate, că banii urmau să fie folosiți în campanie electorală.

    În replică Roberta Anastase și Adriean Videanu au respins acuzațiile.

    ”Resping categoric orice asociere a numelui meu cu Dosarul Microsoft. Nu am avut niciun fel de legatura cu contractul in cauza”, a spus Videanu, la Realitatea TV.

    Fostul ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu este acuzat de luare de mită în formă continuată și spălare de bani, fiind arestat preventiv în octombrie, alături de oamenii de afaceri Nicolae Dumitru, Dorin Cocoș și primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.

    Sandu ar fi primit 3 milioane de euro mită pentru a facilita unei asocieri de firme încheierea acordului-cadru pentru achiziţia dreptului de utilizare produse software prin închiriere cu opţiune de cumpărare.

    http://www.cotidianul.ro/dosarul-microsoft-bani-ar-fi-ajuns-si-la-videanu-berceanu-si-anastase-255249/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toţi ăia "de sus" sunt corupţi, iar noi, gloata, suntem în currupţi. La puşcărie cu ei, mama lor de derbedei!

      Ștergere
  2. Mita de 500.000 euro ar fi fost primită de David în numerar
    prin intermediul directorului său de cabinet (surse).
    --------------------
    Fostul ministru de Interne, Cristian David, urmărit penal de procurorii DNA într-un dosar de corupție ar fi primit mita de 500.000 de euro, pentru intervenția pe lângă prefectul Buzăului, în numerar și prin intermediul directorului său de cabinet de la acea vreme, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

    Mita a fost pretinsă pentru a interveni în favoarea unei persoane care revendicase un teren de 15 hectare situat în municipiul Buzău.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UPDATE. Fostul ministru de Interne Cristian David,
      retinut - a luat mita jumatate de milion de euro.
      -----------------
      Fostul ministru liberal de Interne Cristian David a fost retinut, miercuri, de catre DNA, in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita jumatate de milion de euro.

      Cristian David a fost adus cu mandat, miercuri dimineata, la sediul DNA din Capitala, pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile din dosarul de coruptie, in care este acuzat ca ar fi primit mita 500.000 de euro, pentru a face interventii ca un om de afaceri sa primeasca titlul de proprietate asupra unui teren de 15 hectare din Buzau, transmite Antena 3.

      Fostul ministru Cristian David, adus cu mandat la DNA - mita de jumatate de milion de euro (Video)

      Fostul demnitar, acuzat de luare de mita si trafic de influenta, urmeaza sa fie dus in arestul Politiei Capitalei.

      DNA a anuntat ulterior, intr-un comunicat remis presei, ca procurorii "au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea, pentru 24 de ore, a inculpatului Cristian David, ministru al Internelor si Reformei Administrative (in perioada 5 aprilie 2007 - 22 decembrie 2008), pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita".

      Anchetatorii il vor prezenta pe Cristian David in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. DNA mai mentioneaza ca in aceasta cauza se efectueaza acte de urmarire penala si fata

      http://www.ziare.com/cristian-david/retinut/fostul-ministru-de-interne-cristian-david-retinut-a-luat-mita-jumatate-de-milion-de-euro-1344166?

      Ștergere
    2. Mita primita chiar in sediul MAI.
      ---------------------
      Surse judiciare citate de Agerpres au aratat ca fostul demnitar ar fi primit cele 500.000 de euro in bani cash, prin intermediul directorului sau de cabinet, Valeriu Robert Nitescu, chiar in sediul MAI.

      Cum ar fi primit Cristian David spaga de jumatate de milion de euro (surse)

      Se pare ca suma de jumatate de milion de euro a fost retrasa, pe 1 februarie 2008, dintr-o banca din Bucuresti, iar in aceeasi zi Nitescu i-a inmanat banii lui David, la sediul Ministerului de Interne.

      Nitescu, care are calitatea de suspect in acest dosar, i-a promis omului de afaceri ca va interveni la prefectul de Buzau, prin intermediul ministrului David, iar la scurt timp Comisia Judeteana Buzau pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Asupra Terenurilor a emis titlul de proprietate asupra suprafetei de 15 hectare de teren.

      Pentru interventia sa, directorul de cabine ar fi primit 1,1 milioane de euro, din care 500.000 de euro au ajuns la Cristian David.

      Procurorul general a cerut, in noiembrie 2014, aviz de la fostul presedinte al Romaniei pentru inceperea urmaririi penale impotriva fostului ministru liberal de Interne, iar Traian Basescu a aprobat in scurt timp cererea procurorilor DNA.

      http://www.ziare.com/cristian-david/retinut/fostul-ministru-de-interne-cristian-david-retinut-a-luat-mita-jumatate-de-milion-de-euro-1344166?

      Ștergere
    3. Fostul ministru Cristian David, arestat preventive.
      -----------------
      Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Internelor Cristian David, acuzat de luare de mită.

      Potrivit DNA, Cristian David ar fi pretins în 2007, iar la data de 1 februarie 2008 ar fi primit suma de 500.000 de euro de la un denunțător, prin intermediar, pentru a-și exercita atribuțiile de îndrumare și coordonare a activității prefecților într-o modalitate care să asigure emiterea de către Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate a titlului de proprietate asupra unui teren de 15 ha aflat în intravilanul municipiului Buzău.

      "Referitor la suma de 500.000 euro pentru intervenția efectuată de ministrul de Interne, Cristian David, pe lângă prefectul județului Buzău, Bîgiu Cristinel, suma a fost remisă personal de Mladin prin intermediul șefului de cabinet. La o întâlnire ulterioară, Mladin Adrian l-a întrebat pe David Cristian dacă a fost în regulă, acesta a răspuns afirmativ, singura observație fiind cu privire la suma de bani că 'Era mai bine dacă erau în lei'", au reținut procurorii. (.....)

      http://www.agerpres.ro/justitie/2015/01/22/fostul-ministru-cristian-david-arestat-preventiv-08-03-08

      Ștergere
  3. Va mai aduceti aminte cum taia la penzii si salarii piticania aia pitecantroapa de boc ? (boc =cacat in limba turca) ! Si cum luptau ei, pedelicii, corp la corp, cu coruptia, sustinuti de marele keompau hahait si bisuspendat al neamului ? Si cum numara tuta aia analfabetica de RoBorta curului la voturi, in Shparlament, pe legea penziilor ?
    Bineinteles, noroc ca a venit si data de 7 mai 2012, care ne-a izbavit de minciuna, plagiat si promisiuni desarte !
    Dreptate pana la capat, traiasca guvernele Viurel 1-2-3, de pula sama ei !

    La Jijilava, buey nenorocitilor !
    Domnu Goprea G. Izmana, cand o sa ne lamuriti, asea militareste, cine se face vinovat de avansarile de-a'mpulea, de kemarile in activitate pe filiere indecente si de batjocorirea penzionarilor militari ? N-are importanta de cati v-ati batut joc, 10, 100, 1500, 25000, ci important e ca v-ati batut joc !
    S-aude ceva ? Domnul Tiberila Fratiu, frun comunicat, ceva ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine ştie pe unde prin MApN, pe ce funcţie călduţă şi bănoasă s-o fi ascunzînd şobolanul ăla de Frăţilă?

      Ștergere
  4. Partide? Păi astea-s partide? Sunt clanuri mafiote 100%! Să fie desfiinţate toate adunăturile astea de nenorociţi! Păi dacă s-au furat, să zicem, 10 mil. euroi, cu banii ăştia dădeai la 45.000 de oameni pensie /salariu de 1000 lei/pe lună. Băi frate, cît fură unii şi dop-ai guiţă pe la Guvern şi pe la rahaturile astea de găşti de hoţi care-şi zic partide politice, zic grohăie că nu "e" bani la buget. Să-i bag în kizda mamii lor, de la cel cu ţîţa-n gură, pîn" la cel cu barba sură trege-m-ar de sulă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am cetit si eo proectu cu lejea penziilor militare si civile de stat si a isi propune comisiei de aparare din Shparlament urmatoarele amendamente modificatoare:
    1.Recalcolarea tuturor penziilor aflate in plata, indiferent de provienenta, ca e pe 119,ca e pe 263, pe 241 sau pe 164, cum au unii de-au castigat procesele in instante, ori altii mai spekeri, alde procurorii militari (astia din urma, daca-i verificati bine, intotdeauna vor avea o singura amigdalita, insa musai 3 koae).
    2. NICIO penzie recalcolata, ca-i de tilicar, ca-i de militean, ori de parnaias, sau de uneperist pupincurist sa nu fie mai mare decat a functie militare zupreme, de sef al Mestemeului ! Iar cele care de jea sunt mai mari, mult mai mari si extraordinar de mult mai mari, sa hie plafonate la nivelul dobandit prin contributivitate excesiva, prin inghetare, pana cand, penzia pentru fonctia de sef al armatei, prin indexari multianuale, de-a lungul veacurilor, v-a depasi cuantumul celei mai mari penzii contributive ! Amin !
    3. Indexarea sa se faca anual, cu cel putin 5%, iar in anii in care vor creste si soldele activilor, cu procentul de crestere de la cei activi, daca acesta este mai mare de 5%. Ce pula mea, nu ?
    Ca de aia am bagat la servicii de zi si de noapte pe unitate, stand cu morcovul in cur, sa nu se puste frun tilicar in garda, ori prin corpul de garda, in timp ce socetatea civila o freca, la cald, la umeri-craci ! Nu mai zic de iernile cu zapada, ger, ori de detasarile la carbuni, cucuruz si barabule, ca sa aibe tovarasii ce sa raporteze, la productea la hectar, nu ?

    Tot ca o propunere, ar treboi musai de reasezat penziile tablagiilor, in raport cu cele ale ofiterilor ! Niciun tablagiu, indiferent ce punte a frecat, sa nu aiba penzia mai mare decat a unui ofiter ! Bineinteles, iesit in conditii normale din sistem, nu ca hahalera aia de Cur de Leu Betivanul din Birtolomeu care, atunci cand nu i-a mai plkacut de seful de atelier, s-a cerut afara, cu Ordonanta, la 46 de ani, tocmai cand il facuse maiur, ca sa nu-l dea limita de varsta in grad afara din armata !
    Ce-nseamna asta ? Pai inseamna ca nu putem diminua penziile tablagiilor, intrucat nu ne da voe principiul ala cu drepturile de jea castigate legal si legitim, insa le putem mari pe celelalte, pana dispare cauza ? Nu ? Ce pula mea, asea in con paratie, unde s-a mai vazut pe lumea asta ca un brancardier sa aiba penzia mai mare decat a unui chirurg, pe principiul ca el a zburat si cu cioroiplanul la interventii ?

    In rest sunt in asentimentul total si jeneral cu antevorbitorii mei !
    Traiasca si infloreasca, in frunte cu cel mai iubit !
    Uraaaa !

    RăspundețiȘtergere
  6. Uai , zapacitilor , sariti ca mos kalicu il ia la stanga pe natoisul lui peste ...


    mos alecu21 ianuarie 2015, 14:34

    Probabil ca , dupa cele ce voi spune (si mai ales ... cum) voi avea restrictie pe-aici-sa ... Asta-i situatia !

    Ramii tablou cind citesti !...
    Ori cineva este platit pentru a duce discutiile "in popusoi" ...
    Ori cineva este atit de inconsecvent in gindire ... incit discutiile tot "in popusoi" ajung ...

    La un articol precedent cineva "ma facea praf si pulbere" pe motivul propunerii mele de a se introduce o virsta minima de pensionare ...
    Iacata o "moNstra" din gindirea lui creatoare :
    "EU15 ianuarie 2015, 19:22
    Incearca sa faci rabat de la principiul varstei! Mergi ca la americani si englezi: vechime in serviciul militar si atat ca unic princpiu! Scoate varsta! Tot NU intelegi de ce? ( http://r-26500.blogspot.ro/2015/01/mesajul-unui-rezervist-charlie-roman.html ) ."
    Bineinteles ... discutiile au continuat in aceeasi tonalitate de dovedire a "timpeniei" ideilor mele ...

    Dar ... stupoare ...
    Vine acum acelasi cineva si ne explica_ca_conditiile de munca treb'e sa genereze diminuari diferentiate ale VIRSTEI DE PENSIONARE !
    Care "vrista" , bre ?
    Ca in articolul precedent "tomnai" ne anuntasesi victorios ca ai trimis propunerea de a se elimina "vrista" dintre conditiile de pensionare . ( http://r-26500.blogspot.ro/2015/01/sa-amendam-proiectul-hibrid-al-legii.html#comment-form ) ! Si ca "ai abrogat" si articolele care vorbeau "tomnai" despre reducerea "vristei" de pensionare !

    S-acuma vii si ne "lalaiesti" despre ca_cum ar trebui ca cei din alte conditii sa beneficieaze de reduceri de virsta de pensionare mult mai mari fata de cei din alte conditii de munca !
    Ca să ce ???
    Că nu le mai foloseste la "ninica" ! Ca tu ai hotarit ca virsta nu se mai "ezista" printre conditiile de pensionare ...
    --------------------------------------------------------
    Cit despre mistocarirea "einsteinilor" pe motiv de "idiotie" in redactarea unor articole referitoare la efectele conditiilor de munca ...
    Ni se prezinta (probabil ca s-a trimis si la cei in drept sa modifice proiectul de lege ...) solutia ideala/salvatoare ...
    Hai sa vedem ca_cum sta treaba :
    - ne facem ca uitam ca tocmai fusese eliminata virsta dintre conditiile de pensionare ...
    - presupunem ca virsta de pensionare este de 55 de ani
    - un impricinat "angajat" la virsta de 20 de ani ; lucreaza in "alte conditii"
    - acel impricinat lucreaza 20 de ani ; deci pina la virsta de 40 de ani
    - in cei 20 de ani are dreptul (conform demonstratiei autorului) la o reducere de 20 de ani a virstei de pensionare
    - deci acel impricinat are dreptul sa iasa la pensie la 55-20= 35 de ani ...
    - hopa-sa ! Deci ... impricinatul la 40 de ani trebuia sa fi iesit la pensie de la virsta de 35 de ani ... Dar la 35 de ani (virsta) nu ar fi avut cei 20 de ani vechime care sa-i dea dreptul la acea reducere de virsta ...
    Intortocheate-s caile Domnului ! Dar si mai intortocheate-s caile martimeticii ajunse pe miinile nepriceputilor !...
    Si uite-asa a aparut un "super-einstein" fata de "einsteinii" criticati in articol ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băă, tu ăsta, eşti cumva Cezar maimuţa? Mîngaia-ne-ai puţa! Ce-l aduci pe moş Klicu aciulea cu problemele lui? Lasă-l să stea acolo la Olescu şi la Cufurez pe bloage, să se certe acolea. Tu n-ai observat că la noi, pe MH unde se află distinsul stabelement Zoo +9 e ca-n grădina Edenului?

      Ștergere
    2. Lojica lui Gaga,gandire de doi bani kilu'

      Ștergere
  7. http://smg.mapn.ro/directii/dpm.php

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da ! Piticul utecist Tiberila Fratiu, care a futat-o toata veata numai pe la esaloane, a ajuns sef de directie in Mesteme !
      Dupa ce a fost fugarit din meapene, pe nush ce stat anexa de belit pula la urs, a fost adus inapoi de izmanar, ca sa modeleze managementul resurselor umane, in stil erga omnes !
      N-avea ministerul alti ofiteri capabili, decat pe guralivul asta bolsevic, de se spargea in figuri pe la convocarile de instruire utece, ca gagica lu' Papai Marinarul !
      Prosti am fo, si-om mai hi inca, cat va hi neamul romunesc !

      Ștergere
  8. Mneatza ! Grabnic sa v-o dau la ceoc, casa va treaca greatza !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebari de ziaristi destepti, adresate derbedeului ala de Troaca, de-o fo ministru de militie:
    -este adevarat ce ati facut, domnule David ?
    -va pare rau de ce ati facut ?
    Acusica, la drept vorghind, il doare la 2,5 cm in fatza puley pe domnul David, de faptele savarsite prin intromisiune statica nefaptica ! O sa-i puna sekestru pe fro garsonela confort 3 si o Dacea Logan Chiu 7 ! Ca doar nu-i prost sa-si tina sutele de mii de heuro, la vedere, pe la benere, ca sa ramana fara ei !
    Astia au guvernat Romanistanul, in Epoca Kiorului Hahait ! Banditi alde Troaca David, clampauce hoatze alde Roborta curului, curvistine spekere alde Nutzi Cur de Fer, mafioti personali reevaluati alde Izmana Cliporici , in frunte cu cel mai idiot pedelic national- boc (boc=cacat in limba turca) !

    RăspundețiȘtergere
  10. Prego, la 8 fics, Nenea Bozile, esti invitat sa utilizezi umpic al meu pics ! Ear pela fara 10, cineva sa mi-l frece, ca sa hie incalzit si pregatit, pentru adminu mult iubit !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce ceata deasa, vai, ce ceata deasa,
    As vra s-o sterg afara, da' blogu' nu ma lasa !

    Ioi, ear m-a lovit inspiratea poetica !

    RăspundețiȘtergere
  12. Alt bohai national la interogatoriu, la Denea !
    Sireacu Tony Zgrebla, nu-i vinovat cu nika ! E imaculat ca un prunc, in primele ore de veata !
    Tu-va-n gura de nehaliti, la gherla cu voi !
    Alde asta se cred dumnezei p-aciulea, stabilind cine trebo sa traiasca bine si cine trebo sa crepe !
    Iar prostovanii astia de tilicari, buni doar pe la inundatii si dat zapada cu lopatele, in viscol, musai trebo sa le apere statul de drept, acestor derbedei !
    Bravo Deneaul, insa asteptam si nume mult mai sonore, mai atractive !
    Sa zornaie lanturile !
    Uraaa, traiasca republica muncitoreasca, jos burghejii, jos grofii si baronii, jos rejele tradator de neam si tara !
    Traiasca Useleul !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Grebla..nimic, nimic, că dpar n-o sa scrie adminu impotriva partidului !!!

      Ștergere
    2. http://hotinfo.ro/de-ce-disparut-ilie-sarbu-din-dosarul-retrocedarilor-padurilor-trimis-instanta-de-dna/

      Ștergere
    3. Ha, ha,ha...
      De ce a "disparut" Sarbu?
      Apai... daca muschhii tai anonime 10:59 vre... baga-l la loc! :) :)
      Buy, ce a dreak e unii! Daca "nu e cum vre ei... nu e nimic!"

      Ștergere
    4. Lasă,bre,admine, că l-or băga cei ce vin!

      Ștergere
  13. Sorin Ovidiu Vîntu, atac dur la Ponta și la Gorghiu
    "Sorin Ovidiu Vîntu revine cu noi atacuri la adresa clasei politice și în special la adesa liderilor de partid. Într-o postare pe blogul său, Vîntu susține că “Ponta se ține cu ghearele și dinții de funcții”, și spune despre Alina Gorghiu că reprezintă “ilustrarea perfectă a gospodinei deraiate de la cratiță”, după cum a observat b1TV.

    "Ponta se ține cu ghearele și dinții de funcții, Geoană – un fel de Tăriceanu al P.S.D.-ului – țopăie în jurul borcanului cu miere, sub presiunea dosarelor penale, Blaga se retrage, Predoiu – o mazetă înfuriată – se vede premier, Gorghiu – ilustrarea perfectă a „gospodinei deraiate de la cratiță” – uguie ca o porumbiță dulcică și ineptă tot felul de aiureli pe teme lipsite de orice relevanță, Oprea – supranumit în cercurile noastre „Gabi minte mică” – își negociază deja viitoarea trădare", spune Vîntu."
    http://www.cotidianul.ro/sorin-ovidiu-vintu-atac-dur-la-ponta-si-la-gorghiu-255338/

    "În timpul ăsta, totul se năruie de jur împrejurul nostru: șosele, case, familii, industrii. Nimeni nu ințelege nimic, nicio idee nu străbate creierul românesc. Unde am fost știm, unde suntem habar n-avem, unde ne ducem nu ne interesează. Haosul, furia mocnită și ura sunt realitățile majorității locuitorilor de la orașe.", a mai spus Ovidiu Vîntu.

    În acest context, el propune un proiect de Republică Prezidențială în care cetățenii să acorde toată puterea unui singur lider care să guverneze singur timp de 6 ani.

    “Proiectul politic sugera să-i încredințați puterea pe o perioadă de 6 ani unui singur om. V-am dezvăluit mecanismele prin care sunteți furați, mințiți, umiliți de clasa politică și de afaceriștii la care aceasta este racordată. Soluția propusă nu anulează corupția, dar o diminuează sever și dă posibilitatea executării unui proiect economic cap-coadă”, mai spune Vîntu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asea, si ?
      Ca asta am cetit si eo, de dimineata, prin zeare ! Ori ai impresea cu nu stie lumea sa navigheze prin presa afisata, pe la suptsolul blogulu !
      Ceva pareri ? Ca, asea, ca sa futi cu copi-peist niste Vinturi, de ici-colea, se pricepe pana si Domnu Don Cur de Leu Muci Mereu, kear si cand e in coma in Gara Birtolomeu !

      Ștergere
    2. Vrai o parere? De care vrai? Mai lunga, mai scurta, mai suptire, mai groasa?

      Ștergere
  14. Ear postai pe pagina din urma !
    Ca se gasii si adminu sa modifice ear formatu de pagina !
    =========================
    PMT22 ianuarie 2015, 10:36
    Uai, sa hiti cuminti cat lipsesc, plecat fiind cu babornita pana la mosie !
    S-apropie zioa de nastere a tovarasului Nicolae Ceausescu, cel mai iubit fiu al poporului, erou intre eroii neamului, steaua luminoasa calauzitoare a clasei muncitoare si figura proeminenta in politica internationala, fapt pentru care o sa serbatorim cum se cuvine, cu poezii si cantece patriotice, in mijlocul swatenilor !
    Uraaaa, traiasca !
    Jos, tu-i in gura !
    Viv la patri si democrasi !

    RăspundețiȘtergere
  15. Buey, si nu uitati sa savurati Obositorul Militar, niu nambar ! Ce mai, magnific, mirobolant !
    Hop si hop, la 10 si 10, cine va sa me-o frece, ca sa pot pleca cu acumulatorul LiIon bine incarcat !

    RăspundețiȘtergere
  16. A crepat inventatorul Capra, ala de-a nascocit ranitza zburatoare ! Omul anticipase, inca din anii 50, ca derbedeii astia de azi vor distruge ireversibil armate si, in special aviatia militara, fapt pentru care a inventat, special pentru aviatori, rucsacul zburator ! Ce si-a zis Capra: daca aveoane n-or mai avea, macar cu ranitza sa zboare, bravii kiloti ai patriei !
    Om mare, dom'le ! Ca sa vezi ironia sortii: valorile in pomant, iar bolsevicii de la securitatea statului, care l-or arestat si dat afara din armata, conduc Anecemerereul !
    Asa-i la romani, bolsevicii securisti tot in frunte, iar oamenii de valoare la dos, ori la Ghencea 3 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: uraaaaa, traiasca mareata Usele, in frunte cu copresedintii sai Michi Maus si Kakarau !
      Gata, fug la mosie, ca zghiara zbarcita ! Iar a impachetat jde papornite cu fel de fel de cacaturi, pentru betivanii aia de la tara, care au un singur scop in veata: sa se drincuiasca de la prima ora a zilei !
      Liber malu', spor la muie de 5***** !

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri