Google Translate

luni, 12 ianuarie 2015

Illuminati – Stapanii din umbra. Teoria conspiraţiei. Intr-o dimensiune ascunsa... se pune la cale insasi viitorul lumii.


Ceea ce indeobste numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati…

Inchipuie-ti, fie chiar pentru o clipa, ca tot ce stii despre realitatea inconjuratoare e un mare fals. Ca mare parte din ceea ce serveste Mass-Media sunt minciuni si manipulari grosolane. Ca tot ce se spune "liber" nu este decat rezultatul unui fals care izvoraste dintr-un lung sir de minciuni oficiale. Poate nu este adevarat, poate ca totul nu este decat o simpla conceptie conspirationist-alarmist-apocaliptica, la mare moda in aceste vremuri. Dar daca este adevarat?

In acest caz, vei descoperi incetul cu incetul ca "Puterea" acestei lumi nu este aceea pentru care se bat in prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E. Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei. De acolo, din anonimatul Intunericului, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acest for necunoscut celor multi guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul.

Ei "fabrica" noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Au eliminat comunismul din istorie ca pe o masea stricata atunci cand au considerat ca nu mai corespunde cu planurile lor. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini. Pentru ei, Lojile Masonice de orice rit, N.A.T.O., Grupul Bilderberg, O.N.U., Comisia Trilaterara, defuncta U.R.S.S. si alte organizatii pe care le-am vazut sau le vedem inca defiland pompoase la televizor, nu sunt altceva decat "terenul de lucru" al stapanilor din umbra.

Despre identitatatile si nationalitatile Illuminatilor nu se cunosc decat foarte putine lucruri, dupa cum este usor de banuit. In schimb planurile lor devin vizibile pe masura ce "valul" de pe ochii celui care vrea sa afle Adevarul, este ridicat in egala masura de setea cunoasterii si de dorinta de a fi cu adevarat liber. Puterea lor este cu adevarat mare si temuta de oricine ajunge sa afle cate ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desavarsit arta conspiratiei pana aproape de piscul perfectiunii. Proba de nestirbit a Timpului le-a slefuit politica in patru mari directii, simple si greu de contracara:

1.Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator.
2. Nu apar niciodata in vazul tuturor.
3. Finateaza toate partile implicate in conflict.
4. Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.


 
Totusi, succesul lor mondial nu se bazeaza pe politica lor inteligent - diabolica, cat pe inertia si superficialitatea marilor mase de oameni din intreaga lume, care inghit tot ce li se serveste drept viata zilnica si realitate palpabila. Mase de oameni care se lasa docil conduse precum o turma de oi de peste 6 miliarde de capete... Li se spune Illuminati, dar nu va ganditi ca vreunul dintre ei a atins Iluminarea spirituala. Nici pe departe.

Termenul le-a fost atribuit mai degraba din frica si obedienta. Nu apar niciodata in mass-media mondiala din simplul motiv ca ei o detin si o controleaza. Daca vine vorba despre ei, acesta se face intr-un context pozitiv sau cel mult neutru. Averile lor sunt incredibile, intregul sistem bancar mondial este la picioarele lor. Milionarii din topurile "Forbes" nu sunt decat niste simpli baieti de mingi pe langa cei care detin adevarata putere consolidata prin sume de ordinul miilor de miliarde de dolari.

Diavolul din desert si inceputul conspiratiilor

 Istoria oficiala aminteste gruparea Illuminati drept o organizatie oculta care a luat nastere undeva in anul 1776. Adevarul este vechi de mii de ani. Cu mult inainte de aparitia Masoneriilor sau a oricarei organizatii oculte, undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspiratie al carei scop final era dominarea intregi lumi. Intr-un ungher de la marginea civilizatiilor Sumerului si Mesopotamiei, lua nastere asa numita Fratie a Sarpelui. Inainte de aparitia religiilor monoteiste, cei grupati in Fratia Sarpelui oficiau un cult in care il venerau pe Cel Rau, cunoscut atunci cu numele de Pazuzu, cel mai vechi demon trimis pe aceasta planeta.

Liderii acestui cult de origine sumeriana isi spuneau ei insisi Iluminati, deoarece in cadrul ritualurilor primeau lumina cunoasterii direct de la stapanul lor din Intuneric…Au strabatut astfel veacurile fara sa fie detectati de nimeni. Au privit din umbra nasterea si decaderea Greciei Antice, a Imperiului Roman, raspandirea Crestinismului si Islamului, consolidarea primelor state ale Europei Medievale, descoperirea Americilor, aparitia prafului de pusca si al Renasterii.

Illuminati – Stapanii din umbra
 

Au decis sa actioneze de abia in seara zilei de 1 mai 1776, cand germanul Adam Weishaupt a primit ordinul de a fonda in oraselul bavarez Ingolstadt, Ordinul Secret al Iluminatilor Bavarezi. Adam Weishaupt a fost crescut intr-o manastire iezuita iar la maturitate a devenit profesor de drept canonic in cadrul Universitatii din Ingolstadt. In anul 1770 a fost contactat de catre creditorii sai care apartineau casei Rotschild, pentru a fonda organizatia Iluminatilor. De fapt, creditorii transmiteau un ordin primit de la adevaratii Illuminati din deserturile mesopotamiene, care decisesera sa actioneze. Mai multe amanunte despre acel moment nu se cunosc pana in prezent la nivelul marelui public.

Organizatia a recrutat pentru inceput o serie de militanti liberi cugetatori, secularisti si republicani recrutati din Marea Loja Masonica a Germaniei. Alarmati de activitatile lor subversive care vizau in primul rand eliminarea monarhiei de pe continentul european, autoritatile bavareze au crezut ca au distrus ordinul in anul 1785.

Se inselau amarnic, nu reusisera decat sa aresteze cativa membri neimportanti. Iluminatii bavarezi erau organizati precum cercurile din interiorul altor cercuri, intr-o structura similara cumva cu a foilor de ceapa. Daca initiatii se dovedeau demni si discreti in pastrarea secretelor transmise, puteau avansa intr-un cerc mai mic, unde cunosteau secrete mai importante. Astfel, varfurile au fost neafectate de lovitura primita din partea autoritatilor bavareze, fiind libere sa se refugieze in Elvetia. Istoria neconventionala si neoficiala le atribuie crearea celor mai importante revolutii care au schimbat irevocabil fata lumii.

Revolutiile Americana, Franceza si Bolsevica nu au fost deloc niste miscari social-politice, cat au fost niste planuri precise, organizate pana in cel mai mic detaliu. Totusi a existat o mica scapare. In anul 1875, un curier al Illuminatilor bavarezi strabatea calare distanta intre Frankfurt si Paris. Providenta a facut ca acesta sa fie traznit in timpul unei furtuni. Asupra sa a fost descoperit un document care este cunoscut in cercurile oculte sub numele de "Noul Testament al Satanei". Primul punct al documentului continea o serie de directive uimitor de actuale:

"Primul secret necesar conducerii oamenilor este strict legat de suprematia asupra opiniei publice. Atfel se poate provoca atata vrajba, indoiala si pareri contradictorii, incat oamenii de rand nu se pot orienta in acesta harababura si sunt convinsi ca este mai bine sa nu aiba vreo opinie personala cu privire la politica. Trebuie aprinse si atatate pasiunile poporului. In acest scop, trebuie creata o literatura murdara, facila, lipsita de spirit si dezgustatoare. Mai departe tine de datoria presei sa demonstreze neputinta non-Iluminatilor in toate domeniile activitatilor umane."

Illuminati – Stapanii din umbra
 
Nobilimea Neagra are Mafia la degetul mic

 Autori si cercetatori in domeniul periculos al societatilor ecrete si al conspiratiilor globale, precum David Icke, Ryan Burke, Juri Lina, Morgan Gricar, A. Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Fritz Springmeier, Serge Monaste sau Vernon Staufer sunt de parere ca Illuminati dirijeaza intreaga activitate mondiala prin intermediul asa-numitei Nobilimi sau Aristocratii Negre. Insasi societatile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuitii, Maltezii, Francmasoneria, Partidul Nazist si cel Comunist, Organizatiile Thule si Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre. Chiar si in istoria oficiala este binecunoscuta perioada de trista amintire din istoria Venetiei si Genovei, perioada in care Nobilimea Neagra si-a facut aparitia publica pentru prima oara in secolul al XII-lea, preluand monopolul afacerilor.

Oamenii i-au numit Nobilimea Neagra datorita cruzimii, lacomiei si lipsei totale a oricarui atribut moral sau crestinesc. Printr-un sir nemasurat de crime, violuri, rapiri, santaje, terorism, jafuri si chiar magie neagra, au anihilat orice forma de opozitiepentru a-si atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogati, puternici si influenti. Descendentii acestora ar detine si in prezent monopolurile asupra comertului mondial si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene.

Autorul Fritz Springmeier, in lucrarea "Bloodlines of the Illuminati", enumera cele 13 familii care alcatuiesc forul conducator al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li ( din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn si casa Merovingiana. Cercetatorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirma ca radacinile lor pot fi urmarite dincolo de oligarhii medievali ai Venetiei. Acestia ar fi avut origine asiatica si s-ar fi casatorit cu membrii caselor regale europene, inca de acum peste 800 de ani.

Illuminati – Stapanii din umbra
 
Evenimentele s-ar fi intamplat in urma unei marii victorii a unor triburi nomade de origine asiatica din zona Volgai asupra invadatorilor arabi musulmani. Imediat dupa batalie, viitorul imparat bizantin, Constantin al V-lea, s-a casatorit cu o printesa din acele triburi. Fiul lor a fost faimosul imparat Leo al IV-lea. Membrii familiei de Medici precum si Papa Pius al XII-lea au facut parte la randul lor din Aristocratia Neagra. Cultul lor era de sorginte satanista, evidentiat prin practici avansate de magie neagra.

La o privire mai atenta, reiese ca aceste metode de magie neagra sunt la originea tuturor tehnicilor de influentare si manipulare a maselor de oameni. Aceasta in ciuda faptului ca imensa masinarie de propaganda oficiala se ascunde sub motive asa-zis stiintifice, in care declara ca Diavolul nu exista, iar religiile nu sunt altceva decat o forma de misticism sub care se ascund oamenii saraci cu duhul. "Cel mai vechi truc al diavolului este acela de a spune ca el nu exista", spune o maxima a inteleptilor crestini…

Aceeasi masinarie de propaganda cu orientare "stiintific-atee" a avut grija sa indoctrineze societatile vestice inca din anii '50-'60, cu ideea ca nu exista forte supranaturale si fenomene paranormale, iar magia nu ar fi altceva decat un derizoriu fenomen de circ si variete.

Ce vor de fapt Illuminati?

 Majoritatea covarsitoare a cercetatorilor si autorilor din domeniul istoriei neoficiale si teoriilor conspirationiste, cad de acord in privinta faptului ca Illuminati lucreaza pentru indeplinirea unei adevarate succesiuni de Noi Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondiala este formata de fapt din mai multe etape de oranduiri sociale care isi succed una altora pana in momentul in care absolut toti oamenii vor fi controlati, insemnati si folositi dupa bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima forma a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea in care Illuminati vor restrange numarul oamenilor de pe planeta de la cateva miliarde la cateva milioane. In acest scop vor crea razboaie, crize alimentare, noi boli si virusuri fara leac.

Illuminati – Stapanii din umbra
 
Toti cei care au studiat motivele si principiile stapanilor lumii vizibile, cred ca aceasta este directia in care vor "evolua" lucrurile in viitorul apropiat… Cat de mult adevar exista in aceste presupuneri apocaliptice, nu poate certifica nimeni cu siguranta. Tot ce se poate spune este ca situatia mondiala se va precipita dramatic in urmatorii 10-20 de ani. Initiatii pe taramurile spiritului afirma la randul lor ca Illuminati sunt doar o uriasa piatra de incercare peste care omenirea este nevoita sa treaca in decursul evolutiei sale de la o specie agresiv-egotic-materialista spre o clasa superioara a desavarsirii spirituale.

Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati. Nu este vorba in ultima instanta decat de o traire inferioara izvorata din frica si mandrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati intr-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.

Ca o concluzie ce reiese din toate teoriile emise de cei care si-au dedicat viata studierii celor care ne conduc planeta:

 -Iluminatii nu ar fi reusit totusi sa ajunga atat de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat folositi si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele…

Sursa: http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4209682-illuminati-stapanii-din-umbra?utm_source=mediafax&utm_medium=display&utm_campaign=descopera_iluminati
--------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

71 de comentarii:

  1. Illuminati = Satana = Scaraosky = Belzebut = Cezar/Petrică/Petre tu-te-l-aş la rît să-l _uut, cu Viurelu ăla kelu!

    RăspundețiȘtergere
  2. O noua pagina de interes!
    Un potential forum de discutii!
    "2015. Stiri. ULTIMA ORA. Despre pensii si pensionarii militari"
    Detalii: http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuia sa faci rost de proiectul pus in discutie ,acuma,urmareste ce se discuta acolo si informeaza-ne ca sa dezbatem si noi[bineinteles asa,dijeaba,ca nu ne asculta nimeni].

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii,mai mincinosi,sustin ca deja au vazut proiectul final,niste inepti care sustin L164 ,Biblia lui Mos Pulanbleaga...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Or fi vazut ei ceva, ceva... AICI insa va apare TEXTUL depus la PARLAMENT, urmand ca "reactualizarile" sa fie facute functie de ce se intampla cu acest Proiect de Lege. Dar pentru asta... un bob zabava, va rog!
      Niciodata nu v-am dezinformat!

      Ștergere
    2. S-a strecurat o posibila EROARE de interpretare...!
      "Depus la Parlament..." .... in sensul ca.... ATUNCI cand se va depune!
      Saptamana aceasta... ori... ei stiu cand....!
      Sa asteptam... cu rabdare!

      Ștergere
  5. Asa dragii mei, fiti cuminti si nu sariti parleazul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buei frăţicilor, de aia iobesc io atît de tare acest distins stabelement "Zoo+9", că se discută fromos, cevelizat, indeferent de problematica abordată, nu ca alţii gen Cufurez, HuoLescu, unde tre" să ceri zapiscă să tragi un pîrţţţ.
    PS. Fostu" meu şef, Cezar/Petrică/Petrişor/Pulişor-Muci pe faţă, ie supărat rău, rău,,,că-l pîrlesc ăştia acum la "contributivitate" pe motiv că-i nătărău...

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.youtube.com/watch?v=Ha0XM_bTPVk

    RăspundețiȘtergere
  8. Ultima ora:
    -------------
    A venit ieri si la voi pensia, nu-i asa?!?
    Si conform celor promise de Guvernul Ponta... majorata cu 5% !!!
    Hmm... unora nici cand li se da... nu le face placere!
    Asta e... asa "e" unii...! Wow... Ce "oamini"!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A venit, a venit...A venit si la Czar Maimuca si i-a adus-o groasa, asa cam ca maneca cojocului.

      Ștergere
    2. Sefuuuu!!! vezi ca tonta nu a dat bani de la nevasta-sa si nici de la el de acasa ci asa cum prevede legea (aia data de idiotu boc,pe care nici nu a respectat-o)
      Pe cand te vad langa mugur ciuvica la A3?? E doar asa o intrebare
      DC

      Ștergere
    3. nevasta-sa aia de-a doua, cu tatic bengos
      DC

      Ștergere
    4. Mitomanul neamului, alias Mickey Mouse, inca se intreaba de ce nu l-a votat prostimea!!! Eu ma intreb de ce l-a votat!

      Ștergere
  9. Mai tine-ti minte pe alinutza(care suge putza) gorghiu,iubita voastra pe care o pupati in cur mai acu fo trii ani cu penziile pulei in colaborare cu escrocul dogaru'?
    Iote na ca o beleste si stoarfa asta! mai bine ar beli-o pe a mea(cu sau fara ochelari)
    Si cand ma gandesc cum ii mai lingeati linkdic-ul mai acu fo 3 ani mai ca ma apuca rasu' plansu'
    DC
    PS Da io stiu deja ce o sa ziceti: basescu e de vina....hi,hi.Vorba unui tovaras si clasic in viata: mai nană,nană!!
    PS2 cre ca lu pemeteu chiar i-a bagat-o pe toata ca la cat a fost asta secretar bob pcr si turnator la ochiu si timpanu 5% inseamna fo 5-600 de lei.....calculati voi mai departe penzia lu pemeteu.......ca io cre ca de-asta pemete nu mai vorgheste,i-a iesit pe gat!!!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  10. Intai te-ai zaharisit, iar acu esti otetit. Cred ca pixul ai jupuit!

    RăspundețiȘtergere
  11. Băăă gata, "Dujmanul ascultă"! Da" pe unde boala ublă rapănul ală bătrîn de PMT? Sper că nu s-o fi-necat cu fro sarma de Anu Nou...

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine limba lunga are cinci ani va sapa la sare.

    RăspundețiȘtergere
  13. SI HOP, HOP, HOP, CEZAREL O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere
  14. Salam aleicum !
    Je siui Ciarli !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti dili-dili, trulu-trulu..manca-ne-ai...HOP HOP HOP

      Ștergere
  15. Esti sony! Iiar ai chiscat- o ca din haia publica si ne- ai lasat sa citim rubricile de plecari din Romania Libera.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buey, toata lumea discuta de penzii, toti se scuipa intre muiane pe tema noii legi a penziilor pentru militari, militieni, parnaisti si securisti, numa Zburcu Bista o freaca cu teme gen IPI pecere, pe tema "Ce este Iluminatti si ce vrea ei" ! Si asta loata din arhiva, din anii anteriori !
    Baga frate ceva k lumea, sa putem si noi injiura !

    RăspundețiȘtergere
  17. Buey, tre sa-mi dezpachetez efectele, sa le duc la spalatorie, sa dezpaduchesc potaea, sa-i parlesc hoscaitei parul de la cur, cu lampa de benzina, ca i-a crescut ca gazonul de pe Arena Nationala, dupe care sa vad care-i shmenu' p-aciulea !

    RăspundețiȘtergere
  18. Buey, se facu motorina 5,24 lei roni noi ! Doamne feri, asta e ca urmare a guvernarii intelepte si a introducerii taxei de 7 eurocenti pe stalpi si garduri !
    Adevarul e ca am fo uluit de multitudinea otostrazilor construite de guvernul Michi Maus in astia 3 ani, de guvernare post-privatizare de succes a Oltchimicului, la pachet cu Cefereul !
    Cred ca de pe vremea guvernelor idioate boc ( boc =cacat in limba turca), n=am mai alimentat asea eftin si bun !
    Traiasca guvernul tolomac, in frunte cu cel mai mare doctor in stiinte juridice !
    Ura, ura, uraaaaa !
    Ca sa nu mai zic de calitatea soselelor nationale judetene si comunale, de zici ca au aparut, si in Romanistan, zorii emanciparii clasei muncitoare, ca pe vremurile Republicii Populare Romane !
    Ura, traiasca rejele, alen tzu zamen !

    RăspundețiȘtergere
  19. Bine-ai revenit rapandulă, trage-ne-ai de pendulă!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buey, dake ai ghinionul sa te ineci c-o zarma, ori cu fro racitura, pe la rudele astea de la taranoaia, sigur sufli-n veioza ! Pula doctori, ciuciu vraci ! Nici babe din alea policalificate nu mai gasesti ! Or fugit toti la sters de cururi, la fratii macaronari, care or contribuit decisiv la etnogeneza poporului roman, alaturi de triburile migratoare !
    Dea dreacu de nu crepi cu veata, pana te doftoriceste frun doctorila, fie el si veterinar !
    Sa nu mai zic de ambolanta ! Buey, calicie crunta ! Si, cu toate astea, n-ai sa vezi ca cineva duce lipsa de rachiu ! Se bea in draci, orice, oricat, oriunde, fara intrerupere !
    Ioi, bine ca am ajiuns acas ! Baremi, aciulea la mitici, dupe orea 17 mai vezi o lumina aprinsa la etajiul 6, mai auzi un scandal la blocul de vizavi, ori cum si-o trag aia de la etaj, mai auzi cum fluiera militianul in trisca, la masini, in intersectie...
    Brrrr, ce veata de caverna duc si morometii astia ! Cum dreaca sa nu te faci muci non-stop !

    RăspundețiȘtergere
  21. Bag sama ca, dupa proiectul ala de lege a penziilor, fluturat pe "In cuiul cacarii" de maestrul Nea Casu, proaspat nominalizat la decernarea premiilor Puli tzer- sectiunea interviuri laiv cu ministrii apararii nationale, se cam face lumina in domeniu !
    In forma actuala este de retinut un singur aspect: cei futati de guvernul boc (boc=cacat in limba turca), in compunere cu un fost sef de mafie personala, vor hi futati si in continuare, de un guvern de papagali, compus, in general, din plagiatori, bolsevici absolventi de stefan gheorghiu si, bineinteles, acelasi vesnic fost sef de mafie personala, actual cumatru reevaluat !
    N-asa ?
    Asta, desigur, ca sa se plieze perfect pe prevederile art.2 litera be mic din proiect:
    ======================
    Art. 2. – Principiile de bază ale sistemului pensiilor militare de stat, sunt următoarele:

    b) principiul egalităţii, prin care se asigură tuturor participanţilor la sistemul de pensii militare de stat, un tratament nediscriminatoriu, între persoane aflate în aceeaşi situaţie juridică, în ceea ce priveşte drepturile şi obligaţiile prevăzute de lege;

    ==========================================
    In mintea consilierilor juridici ai meapene, condusi de stralucitul jeneral jurist Maciu-Piciu, kestea cu Futai pana la capat, prin mentinerea Legii 241, este un tratament nediscriminatoriu !
    De bolsevicii aia securisti, alde Iliescu si alti pupincuristi din asociatia rezervistilor, ciocul mic !
    De fapt, la fel de straluciti, ca juristi, sunt si astia de-o freaca de-a guvernarea acusicaq, alde Michi Maus plagiatorul si cumatrul vice, absolvent la chiloti-izmene si, pe la fro 40 si jde ani, la Spritzu Haret, la foarte mare distanta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de coriozitate, dake aveti frun activ prin preajma, in prag de trecere in rezerva armatei, intrebati-l ce parere are vizavi de actoalii penzionari, prin prizma noului proect de lege.
      Raspunsul va fi cam de genul: ia mai da-i in pula mea de nehaliti ca, dupa ce si-au facut lege pentru ei si si-au tras penzii exorbitante, mai au si pretentii !
      Ca sa nu mai zic de nefericitii de s-au penzionat dupe 2010, dupe ce a terminat Roborta curului de numarat voturile in camerele reunite, in direct la teve ! Sa-i vezi pe astia ce indemnuri la unitate de corp au la gura ! Si, cel mai mult, le place sa sublinieze chestea cu ordonanta, cu sacosele de bani provenite din platile compensatorii si din ajutoare !
      Nu va vine a crede ? Ia incercati !

      Ștergere
    2. Pese: stati, totusi, linistiti si nu va loati dupe cacaturile astea de proiecte aruncate la "shto" in spatiul virtual, ca sa culeaga unii date despre starea de spirit a bosorogilor !
      Le rezolva Dogaru si cu Pricina, ca de obicei. Mai ierea Tudor, dar pe ala l-a suspendat Zdrongaru, ca Ciobo Borno pe Craisor, in peata din Sf Gheorghe ! Stiti voi ! Si mai ierea ala de la Constanta, Macovei, insa s-a aruncat omul, de Bobo Teaza, in valurili marii, dupa cruce, si n-a mai iesit !
      Asea zice lumea, da eo nu cred !
      Stati linistiti, ca proectul adevarat e la loc sigur.

      Ștergere
    3. Pese: nu lasa el her das prezident lucrurile asea, ca de aia-i Romania lucrului bine facut !
      Ioi, Javol !
      Buei, bine ca imi adusei aminte: trecu, de jea, o luna si niciun scandal intre palate !
      Ce kashto, bag sama ca fiecare-i cu a ma-sii !
      ========================
      Post Zgriptum: acusica vazui ca ne ruga Zdrongaru sa facem ceocu mic pe bloguri si sa nu ne dam cu parerea despre penzii !
      De fapt nu e de la el, ci e concluzia de final a alora de s-au intalnit la guvern ca sa mai discute (!), inca o data, proiectul de lege, AVIZAT de jea de catre toate ministerele cu atributii, SUPUS DEZBATERII PUBLICE cateva luni de zile si imbunatatit cu propuneri de la toate structurile, fie ele active, in rezerva, ori retragere !
      Ce kestie dom'le ! Sa-i aduni pe toti ca sa faci trocul pe nevazutelea !
      Hai, inteleg, Dusa habar n-are ce-i cu el si inca prinde ozenee pe ceriul patriei, Pricina e conzilier vandut la unepere, Iliescu cel mai mare fan in veata al partidului sau de suflet, insa, pe Zdrongaru, oare cu ce il are la mana de l-a obligat sa faca si sa ceara, public, ceocu mic ?
      Ne panimaiu.

      Ștergere
    4. Pese: ear pe la ora 10, adresez respectuos rugamintea onorabililor navigatori de pe acest blog, ca sa me-o frece ! Indiferent de locatie, c-o fi de la Trompeta Turnu Severin, c-or fi din SU ale A, ori de la Vaslui si Mogadiscio !
      Deci nu uitati, exact la 10...

      Ștergere
    5. Pese: aaaaa, casa nu uit !
      Pentru cei activi, ca pula bleaga: ferice de cei de-au avut seansa vetii lor sa ramana cu soldele de merit inghetate forevar in solda !
      Si asta e un aspect "nediscriminatoriu" in stabilirea drepturilor de penzie, n-asa ?
      Ce fain ! Si, sa vezi cate hahalere de astea inca mai sunt, care au obtinut, la momentul respectiv, solde de merit pe criterii de curinpupism si kiolhaneala ! Pai care dreaca de sef sa se fi gandit ce are in cap idiotul ala de boc (boc=cacat in limba turca), de-a reusit sa faca varza din toate sistemele tarii, si de sanatate, si de invatamant, bla-bla !
      Hop si hop....

      Ștergere
  22. Gata, fug la coibar, ca-s obosit ! Numa sa ma dezpadukesc si eo oleaca, dupa ce-si matura cotoroanta flocii din cada !
    Doamne feri, de cand nu s-o mai epilat pe la cur, zici ca-i un Neandertal timpuriu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băă dilimache, vezi poate visezi şi tu ceva despre penzii în noaptea asta şi ne povesteşti muine! Roagă-l pe Moş Ene-nu piticu ăla de la Trostu de Presă, deci roagă-l pe Moş Ene, ăl" de te caută-n izmene, cînd te duci la culcare în cuibare, să-ţi ciripească ceva de penziile meletare.

      Ștergere
    2. Ma fut in ele penzii ! Am sa fac o borta in draftul cu penzii, cu Fi umpic mai stramt ca putza mea, si am sa mimez din cur un futat, la inceput mai lent, apoi ff rapid, ca la orgasmul suprem !
      Cine doreste analize pe penzii n-are decat sa-i citeasca pe alde Mos Cacat, Ciuciurez, ori alti Olesti si prostovani cu muci pe fata, pe care oricum nu-i baga nimenea in seama !

      Ștergere
  23. Mneatza ! Greatza !
    Ia, ca vine ora 10 ! Cine se-nghesue sa me-o frece ?

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, dake tot venii vorba de penzii:
    ==================================
    Art. 112. – În situaţia în care se constată diferenţe între cuantumul pensiilor stabilit potrivit prevederilor art. 111 şi cuantumul pensiilor aflate în plată, se păstrează în plată cuantumul avantajos.
    ==============================
    Pai, sa nu-ti bagi pula, sau, ma rog, ce are fiecare acolea in izmene, in gura mamii lor, asea pe romaneste ?
    Acusica sea se pastreaza cuantumul cel mai avantajos, nu ? Vorghesc, asea ca principiu !
    Alooo, Zdrentean, Cecereul, judecatorii care ati judecat la comanda politica chestiile alea cu principiul neretroactivitatii legii, cu dreptul patrimonial legal si legitim obtinut, bla-bla, voi ce parere aveti !
    Da voi astia de haliti cacat in preambulul proiectului, cu nedescriminarea pe sistem ? Las ca-i bine, sa-i mentina pe bolsevicii cu pensii duble ca ale fostilor sefi ai Mesteme, sa le indexeze anual, ca sa nu crepe de foame si sa aiba cu ce sa-si duca pantofii cu gaurele la pus flecuri, la cizmar, iar pe prostovanii amagiti cu NATO, in marea prigoana nationala cu desfiintatul unitatilor, sa-i tina inghetati pe veata !

    Pese: atentie, vorghesc de aia cu adevarat fututi din cauza desfiintarii unitatilor si nu de smecherasi gen Curdeleu Betivan de Birtolomeu, caruia nu i-a mai placut de moaca sefului si s-a gandit s-o tireze din armata, proaspat maiur, cu un geamantan de bani, ca sa se faca paznic la cotetul de gaini de la Codlea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ori ca prostovanul ala de Cezar Petrica Muci pe Bot care a ramas fara solda de merit si indemnizatie de comanda, dupa ce si-a pierdut tabul in dosul pietii, cu tot cu subordonati, iar acuma rage ca un buhai ca de vena o fo sistemul, care l-a trimis la cules patlagele in Gheaze, in loc sa-i fi dat un sut in cur, drept in rezerva, fara niciun drept !

      Ștergere
    2. Pese: sa fie clar, eo ma refer la oameni adevarati, ca de egsemplu....na, ca nu-mi vine, aaaaa, eote, ca de egsemplu Viurel ot Hurziceni, cel mai tare cariciopterist in veata dupa Vuia, ori asul ceriului cpt Serbanescu !

      Ștergere
  25. Muei, CurDeLeu a fost maiur? Tu-l-as eo sa-l _oot in qur!

    RăspundețiȘtergere
  26. @PMTeule,La multi ani ! La multi bani si la "penzie'sculata !Unde ai umblat de sarbatori,ai fost cumva cu sorcoveatza prin catunele Olteniei,sau ai furat vreo capra din turma Serjantului Bula,capra din fruncea turmei,pe a mai uriasa ,care duce bagajele si are frana pe mijloc.Dupa cum te-am vazut de catranit ,aseara,bag seama ca tu ai umblat ,mai degraba,cu iedeshul,ca prea erai sictirit.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  27. 1 an de la tragedia din Apuseni, cand o kikat cioroiplanu lui Iovan, iar AUTORITATILE STATALE i-or lasat sa crepe ! In timp ce niste oameni mureau in zapada, miile de directorasi se sefuleti de departamente, agentii, directii si alte frectii, o frecau la cafele, dandu-si cu presupusul !
    Va mai aduceti aminte cum se pasau responsabilitatile ?
    A platit cineva, in afara de 2 sefi de tura, trecuti la munca de executie, pana se linistesc apele ?
    S-a facut ceva ? Da, s-a facut o PULA ! Ca drept dovada avem si rezultatele catastrofei aviatice, de deunazi, a halicopteriului ala de-o cazut intr-o balta !

    Ba, ca sa nu hiu rautacios, totusi s-a facut ceva: s-au mai scos niste medicamente compensate, de pe lista cu gratuitati si reduceri !
    Ce tot atata gratuitati, n-asa ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai Mitica de Dambovita,eu ti-am urat "la multi ani" si tu ca un tzeran neaos de pe malul Oltului,nici nu bagasi de seama,ai?

    RăspundețiȘtergere
  29. Cele doua catastrofe aeriene [chiar trei] au fost ,clar,din vina pilotilor,ce-ai vrea acuma sa aresteze niste bieti nevinovati ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma doare la epiderma de la pula din vina cui or fo catastroafele ! De parca, de n-ar hi fost din vina chilotilor, autoritatile ar hi actionat cumva ! Adica, ar hi facut ceva, inafara de a-si pasa responsabilitatile, de la una la alta: Romatsa la Isu, Isu la Militie, Militia la primarie, primaria la armata, armata la Popmperi, si tot asa !
      Ce-am zis eo, si ce-ai inteles tu !
      Oricum, imi mentin parerea ca, la exact un an de la dezastru, nu s-a facut nica ! Iar pentru ce nu s-a facut atunci, cand toti o futeau prin biroaie si se spargeau in figuri cu fel de fel de comunicate, nu este nimenea vinovat ! Toti si-au facut datoria, cu varf si indesat, insa asa a fost sa fie, ca aia sa crepe ! Pentru ca a fost pilotul vinovat !
      Doamne feri !

      Ștergere
  30. Hai saluti ! Allah akbar !
    Salam aleicum !
    Vuzete Ciarli ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Solutia guvernului pentru cei care au credite in franci helveteni: stati in cur si loati-vo incet la laba !
    Induiosator, ori cum ar zice satanele alea de la Benere, cine dreaca v-a pus sa va indatorati, in franci helveteni ? Acusica, cica, ceocu mic si jioc de glezne !
    Ce bine ca eo m-am indatorat in ruble si in copeici ! Boeru ma chema, acusica sea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: dake ar mai hi fost la finante domnisoara aea Usturoi, care a gasit solutia revigorarii bugetului real prin cumpararea usturoiului numai de la tzatza Leusteanca din Peata Legumicola, acusica sea ierea rezolvata si criza asta ! Sigur mai baga o cota suplimentara de 7 eurocenti per fiecare polita RCA, pentru intrajutorarea familiilor aflate la mare inghesuiala !
      Da de ce oare m-am legat eo de RCA ? Ca doar nu s-a intamplat nica cu RCAul, nu ?

      Ștergere
  32. S-a dus in pula cu tricicleta si euro: 4,51 !
    Din ce in ce mai bine in Romanistan. Taxele cresc, gigacaloria idem !
    Cacatii astia de fac comert capitalist, n-ar hi treboit sa scada toate preturile, concomitent cu scaderea pretului mondeal la oil ? Ca, atunci cand s-a scumpit petrolul, intr-o saptamana au si explodat preturile ! Pai, cica sa vezi, ca transportatorii nu mai au de unde, ca nu mai pot suge pula fara sa scunpeasca, si tot asa !
    Acasica or uitat de preturi ?
    Buey, in economia lui Ceausescu, 20 de bani costa cotia de kibrite cand m-am apocat de fomat si, tot 20 de bani, cand m-am lasat de fomat tiutiun, dupe fro 35 de ani si cand m-am apocat de tras etnobotanice si frunze de canepa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: pe la 8jumate, fix, sa ma loati suav de pix ! Si-ntr-un ritmic hop, hop, hop, sa mi-l duceti drept la ceoc !
      Ioi !

      Ștergere
  33. Buei, hai saluti !
    Allah akhbar !
    Fusei si eo la s-o'mping, de-mi aprovizionai frigideriul cu o gremada de bunatati, de la Carfur; fro 10 conzerve de ton maruntit, cateva kile de banane la promotie, de alea coapte bine, maro spre negru, o jiuma de salam de vara feliat subtire si o cazoleta de oo ! Boer sunt, pana me-o baga, ear, doamna Lupul de la defece !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: numa ce aflai ca aciulea, la mitici, in curand seva da in folosinta un nou Carfur, undeva pe la Peata Pier de Cur Berten ! O sa ajiungem sa avem mai multe marcheturi si moale decat scoli !
      Da kear asea, la ce pula mea mai trebo scoli ?
      De exenplu, aciulea la mine, e 4 licee de renume, care produce numa prostovani, ca cum ar hi Barbu, Odobleja, Samuil Vulcan si Bolintineanu, ear in contrapartida, Carfur Vulcan, Kau Fland Vulcan, Mol Cotroceni, Mol Liberti Reahova, Lidel Sebastean si Jmega Imaj Prozper !
      Ce va spusei eo ! Pai mai trebo scoli pentru a profesa, cu succes, in meserii de o inalta calificare, ca paznic intrare-esire mol, observator-filator shutzi, esteticieni etichete raft si manipulatori mop cleaner ?
      Uraaa, traiasca guvernul Michi Maus !

      Ștergere
    2. Pese: ar putea sa ne confirme, ca nu mananc cacat de geaba, kear si domnul Don Cur de Leu Muci Mereu in Crasma din Birtolomeu, care a si profesat in nobila meserie de paznic supermarket-zona depozit spirtoase, pana l-or prins dosind sticlele de vodca "Polar" in cracii de la izmene si l-or dat afara !

      Ștergere
  34. Poate la BOTnitza ca el si potaia[inchipuita] sunt aceiasi cu papusarul acestui blog.

    RăspundețiȘtergere
  35. Intreruperile de tratament duc la scaderea nivelului de marmelada in cutia cra niana.

    RăspundețiȘtergere
  36. Mneatza ! La ceoc, sa va treaca greatza, sa me-o loati, gustul rau din gura sa vi-l indepartati !

    RăspundețiȘtergere
  37. Pe surse, bine verificate, cu un grad de credibilitate de 99,99%: proiectul legii penziilor militare de stat este finalizat, corectat, numerotat si sigilat, urmand a se mai desfasura o runda de discutii cu factorii de conducere si de partid din structurile guvernamentale, profesional organizationale, asociativ sindicale, etc, samd, dupe care seva introduce in dezbatere shparlamentara.
    Bashtanii (ma rog, bashtani doar pentru ca sunt instelati si pentru ca au izmenele carpite cu vipusca, in rest fiind niste "curinpupisti de clasa", titlu pentru care si beneficiaza de un spor la solda de baza) preseaza sa intre in vigoare de la 1 iune ac, insa cica ar hi bine kiar si de la 01 ianoare 2016, fiind vorba de bugetul consolidat, de rectificari, de norme metodo, de oarece recalculari preliminare, bla bla !
    Vestea nashpa super LOL e ca cei fututii de guvernul tolomac boc (boc= cacat in limba turca) si amagiti de guvernul de orientare plagiatoro-mafiot Michi Maus&Izmana, vor ramane, forevar, cu indexarile doar pe hartie si cu banii luati !
    Asa, ca sa se invete minte zbuciumatii lui Dogaru si sa nu le mai vina keful sa defileze pe Calea Victoriei, cu fanfara in fata, urland ca aurolacii etnobotanisti "Nu va fie frica- Izmanarul pica !" !
    Asea ca, domnu Olescu, care te-ai uskit smekereste din sistem, cu 20 de ani si o luna vechime, cu un geamantan de firfirei, ceocu mic ! Esti tanar si viguros, n-ai nicio afectiune profesionala, pentru ca ai frecat-o numai prin biroaie, asea ca...la munca, nu la cersit grupe de munca ! NATO racoleaza oameni asea bine pregatiti, ca tine, ca pe pita calda, cand se dau ajotoarele alea de la mUE la morometi !

    Deci, retineti, e pe surse ! In curand o sa scrie, pe tema asta, si Nea Cashu ot Craeova, un editorial in "In cuiul cacarii" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: a trecut de 8t fics s-am oitat sa reiterez rugamintea sa-mi omblati la pics, astfel ca, intr-un ritmic hop, hop, hop, incepand kear de luni matinal sa mi-l loati la ceoc !
      Prego, la si 10, cineva macar sa me-o frece !

      Ștergere
  38. Ce-a mai inventat romulanul: pactul pentru aparare !!!
    Dupa ce armata o fo destructurata, desfiintata pe baza Piramidei idiotului de Barbu, vanduta pe parcele si loturi pe la primarii, donata fara plata, lasata fara tehnica si carpita cu toate rablele aruncate de altii pe la fiare vechi, invrajbita si politizata pana-n maduva, acusica sea s-or gandit mai marii sa faca un pact de resuscitare !
    Aici s-a ajuns, armata a devenit trocul unor politruci imbacsiti, a unor nemernici care, indiferent de culoare, au avut un singur tel: jaful !
    Mai crede cineva in zornaielile acestor fanfaroni ?
    Moaaaama, ce se mai bat unii cu caramida in kept, ce se mai da de ceasul moartei si presa aia de 2 bani a meapeneului, ca, ai vazut ce-a facut Iohanisul, ca ce bine o sa hie ?
    Buei, ceocu mic, ca nu sunteti in stare de nica ! In vidul semidens din cutia craniana va colcaie numai gandul de jupuiala si sifonare ! N-aveti voi treaba cu Patria, cu poporul si cu armata ei !

    RăspundețiȘtergere
  39. Me duc cu potaea la caca-pisiu, ca trage niste fasaite cu iz de peste si lapte, de-ti muta muia din loc !
    Daca nu apar pana la fics, va rog sa nu uitati de-al meu pics !
    Traiasca rejele !
    (pese: inche mai astept de la casa regala un raspuns, prin care sa ma lamureasca de ce l-or vandut pe maresal la bolsevici, ca sa-pl puste ca p-un caine, iar ei s-au uskit din fruntea poporului !).

    RăspundețiȘtergere
  40. Uai, daci fain e afara ! Mai ales printre bloace, unde au inceput sa se topeasca gheturile si ies la iveala mizeriile aruncate de mitici, printre cacatii de maidanezi ! Brazi de craciun, aruncati de la 8, drept in ceoc, cutii de carton, an balaje dela mosiu, petarzi si artificii, cacati descompusi, cutii de bere de la cocalarii8 care o ard prin scarile de bloc, discutand afaceri despre rablele cu volanul pe dreap[ta, aduse de prin cimitirele din UK, mormane de kistoace, golite de taximetristi, pe sestake, in asteptarea clientului...
    Ce mai, o adevarata fromosete !
    S-atuncea, nu-i adevarat ca romulanul, prin adeneul lui, este un imputit ? Este ! Iar pe supremul imputit o sa-l gasiti, desigur, aciulea pe Dambovita !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri