Google Translate

joi, 8 ianuarie 2015

Întâlnire a preşedintelui Klaus Iohannis cu prim-ministrul Victor Ponta. Romania sau starea de normalitate. Nu credeam... ca se mai poate!


La iniţiativa preşedintelui României, Klaus Iohannis, a avut loc joi, 8 ianuarie, la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire de lucru cu prim-ministrul Victor Ponta.
 
La întâlnire au mai participat ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, precum şi consilierii prezidenţiali Dan Mihalache, George Scutaru şi Leonard Orban (confundat în comunicatul oficial cu un alt consilier prezidenţial, Cosmin Marinescu).
 
Temele principalele de discuţie au fost situaţia execuţiei bugetare pentru anul 2014 la nivelul MApN, fondurile alocate pentru Apărare în 2015 şi perspectivele pentru următorii doi ani, precum şi stadiul demersurilor întreprinse de Guvern pe lângă partenerii externi în vederea majorării deficitului bugetar astfel încât să se facă o eventuală alocare suplimentară de 0,3% din PIB în anul 2015 pentru finanţarea cheltuielilor militare.
 
Această discuţie se înscrie în seria demersurilor instituţionale în sfera securităţii naţionale în conformitate cu atribuţiile constituţionale ale Preşedintelui României, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
 
Alte teme abordate în cadrul întâlnirii au fost stadiul atragerii de fonduri europene, precum şi modalităţile de îmbunătăţire a absorbţiei acestor fonduri.

VIDEO - Imagini cu întâlnirea de la Cotroceni. Ce au discutat Iohannis şi Ponta.



Sursa: http://www.stiripesurse.ro/video-imagini-cu-intalnirea-de-la-cotroceni-ce-au-discutat-iohannis-si-ponta_943693.html
___________________________________
__________________________________________________________
_______________________________________________________________________________

6 comentarii:

  1. HI ,hi , hi
    Olescu etilistu de la elita s-a sucarit pe limbaju lu mos kalicu .
    Ia auziti cum il trage de urechi pe mosneag :

    R-265008 ianuarie 2015, 15:46

    Atentie userii care proliferati atacurile suburbane la alti useri si folositi un limbajul vulgar! Riscati sa va dispara postarile, caz in care va consumati energia in zadar! Chiar nu merita balacareala de dragul de a pierde vremea!
    Răspundeţi

    Iara mosneagu ii raspunde :

    mos alecu8 ianuarie 2015, 15:58

    Ciudata grila de apreciere se aplica aici ...

    Sint niste ciudati care nu spun nimic altceva pe-aici ... Numai grohaieli prin care ma musca de c.r pe mine ...
    Ale lor interventii fiind categorisite drept "urbane" si cu "limbaj elevat" ...
    Cind le raspund eu ... se ridica cartonasul galben sau chiar cel rosu !
    Ciudat !
    Ștergere

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi , hi , hi .
    Mosneagu vorbeste de parca ar fi de la noi .

    mos alecu8 ianuarie 2015, 15:02
    @Anonim8 ianuarie 2015, 11:37 :
    Inteleg ca esti suparat foc pe mine !

    Mai inteleg ca esti bucuros ca ministrul ar fi atins si acel pct.5 (rezolvarea problemei cu "alte conditii") ... Deci pe tine nu te intereseaza rezolvarea , in intregime , a problemei pensiilor militare de stat . Tu vrei contributeala ... dar cu "alte conditii" mai bine platite !

    Mai inteleg ca eu as fi vinovat ca nu m-am afisat aici ca paritipant la "demersul" care-ti va rezolva tie , in context contributionist , problema cu "alte conditii" ...

    Mai inteleg ca tu ai inteles , din spusele ministrului , ca pensiile militare ramin contributive ... iar eu sint nevoit sa ma repliez (de pe pozitia "anti-contributeala") si-mi tremura izmenele din acest motiv ...
    RăspundeţiȘtergere

    mos alecu8 ianuarie 2015, 15:23
    @Anonim8 ianuarie 2015, 11:37 :
    Si , acum , s-o luam "pe bucatele" ...
    In primul rind : in continuare voi folosi , adresindu-ma tie , "textul" (***) ! Acet "text" va inlocui expresia : "Băi , pulă ! Băi , căcat cu ochi !" ... Pentru economie de spatiu si de timp !...
    ----------------------------------------------------
    O luam in ordinea in care am prezentat anterior "durerile" tale ...

    Problema referirii ministrului la acel pct.5 ...
    (***) daca ministrul a facut referiri la acel pct.5 (problema "alte conditii) a facut-o in contextul in care anuntase ca noua lege va fi o lege care va elimina "bulibaseala" produsa in 2010 .
    (***) daca "va fi o lege care va elimina bulibaseala din 2010" ... ea nu mai poate fi "contributionista" . Pentru ca lege contributionista exista deja : L.263/2010 !
    Intelegi (***) cum sta treaba ?
    Va fi o alta lege ... care nu poate fi "contributionista ... deci poate fi o lege a pensiilor militare de stat !
    Poti fi , in continuare , (***) , bucuros : legea pensiilor militare de stat rezolva foarte bine problema diferentierii intre "conditii speciale" si "alte conditii" ...
    RăspundeţiȘtergere

    mos alecu8 ianuarie 2015, 15:31
    @Anonim8 ianuarie 2015, 11:37 :
    Folosind aceeasi semnificatie pentru (***) ...

    Problema "neafisarii mele" ca participant la "demersul" promovat pe-aici ...

    (***) ai impresia ca numai cei 2-3 care au anuntat aici au participat la trimiterea de intrebari ? De unde stii tu , (***) , ca nu au fost si altii ... care nu au spus-o aici ? De fapt ... eu pot spune ca nici tu , (***) , nu ai participat la acest demers ... pentru ca "anonimi" ca tine sint "cita frunza , cita iarba" ...
    Tu ai impresia ca acest "demers" a rezolvat problema ? Ai impresia ca niste intrebari (trimise ieri dupa amiaza) l-au speriat/determinat pe ministru ?
    Iar ministrul , de ieri dupa amiaza pina azi dimineata , a intocmit proiectul de lege , l-a difuzat , a obtinut avizele ?... Si ministrul (speriat de intrebarile tale) a iesit azi dimineata spunind : "Gata , Anonime , ti-am rezolvat problema !"
    (***) , esti de plins daca asa crezi !

    RăspundețiȘtergere
  3. (***) , eu "ma bat" (si cu idioti ca tine) pe tema "netrebniciei contributelii" , in domeniul pensiilor militarilor , inca din 2009 !
    Ma bat pe aceasta tema inca de cind tu nici nu auzisei despre chestiune !
    Tu ... inca te scarpinai in cur si-ti lingeai degetele ascultind bunaciunile pe care ti le prezentau basinesco-bocciii !
    RăspundeţiȘtergere


    mos alecu8 ianuarie 2015, 15:51
    @Anonim8 ianuarie 2015, 11:37 :
    Folosind aceeasi semnificatie pentru (***) ...

    Problema "...ca tu ai inteles , din spusele ministrului , ca pensiile militare ramin contributive ... iar eu sint nevoit sa ma repliez (de pe pozitia "anti-contributeala") si-mi tremura izmenele din acest motiv ..." .

    (***) ... Despre ce ar fi spus ministrul ti-am explicat mai sus : nu putea spune ca va fi "o lege noua" , tot cotributionista , atita timp cit asa ceva exista ...
    Deci (***) , daca va fi o alta lege , va fi o lege a pensiilor militare de stat : cu pensia stabilita functie de ultimele solde ; cu legarea cuantumului pensiei de soldele militarilor in activitate .

    Adica (***) nu am de unde "sa ma repliez" ...
    Eu , (***) , fiind inca din 2009 (cind au aparut primele semne basinesco-boccii de contributivizare a pensiilor militarilor) ... deci ... eu fiind "anti-contributionist" !

    Daca , prin absurd , va fi tot o lege "cu iz contributionist" , eu , (***) , nu ma voi replia nicaieri ... Voi continua sa va explic , si voua , idiotilor , de ce nu-i buna "contributeala pentru pensiile militarilor

    RăspundețiȘtergere
  4. Băi ăsta cu "HI ,hi , hi ", zis şi Cezar şi Petrică Gogoneaţă Mici pe Faţă: eşti fraiere muei graure!

    RăspundețiȘtergere
  5. Muei rezervelor, o Jiaga- jiaga, ceva? Nimic frate, ii liniste pe banchiza ca- n frigider. Aveti probleme cu... bila!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri