Google Translate

joi, 26 februarie 2015

"Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru!" recomanda un cunoscator


Sorin Ovidiu Vantu, sugestie pentru politicieni:
Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru
Joi, 6 noiembrie 2014,

Sorin Ovidiu Vantu le spune politicienilor din Romania, intr-o noua postare pe blog, ca "mai devreme sau mai tarziu, veti scrie alaturi de mine la celebra revista a penitenciarului, 'Mladitele Jilavei', sau alaturi de Copos, Voiculescu si altii la nu mai putin celebra revista a penitenciarului Rahova, 'Inmugurim printre zabrele'". El le face astfel si o sugestie: "Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru!". Potrivit lui Vantu, "sloganul 'Nu va fie frica, /Ca Basescu pica' este o amagire, iar Ponta nu va da niciun decret de gratiere, nu-i sade nici in caracter, nici in interes".

In prima parte a postarii de joi, intitulata "Capitolul 1bis - Despre elite, puscarii si alte cele", Vantu se adreseaza sotiei sale, "Gratzi", careia ii promisese ca ii va explica ce a vrut sa spuna in finalul materialului postat data trecuta.

"Este o parabola care vrea sa mobilizeze elita romaneasca la implicarea serioasa in treburile natiei. In ultimii ani, la conducerea unor institutii precum SRI, SIE, MAI au fost pusi politicieni. Acestia sunt simpli "politruci", pentru ei libertatea personala a devenit o notiune supraevaluata, isi permit sa o ignore sau sa o calce in picioare. De aceea avem nevoie de intelectuali, de elite care sa puna lucrurile intr-o axiologie clara. Cand am spus "Scriitor", m-am referit la Augustin Buzura, un membru al elitei. Politrucul este George Maior, seful SRI-ului si, "intamplator", ginerele lui Buzura. Am recurs la acest procedeu nu pentru a ma da destept, ci pentru ca promisesem ca nu voi da nume decat dupa campania electorala", a aratat el.

In a doua parte a postarii, Vantu scrie "Despre Puscarii, Curs practic pentru incepatori", precizand ca va "incepe acest subcapitolas printr-o sugestie facuta tuturor politicienilor Romaniei: - Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru!"



"Dupa cum bine stiti, o campanie electorala pentru Parlament va costa intre 200 si 400 mii de euro. Banii acestia ii luati de la diversi oameni de afaceri si ii restituiti prin contracte cu statul, contracte la niste preturi uriase, preturi care cuprind plata datoriei (ca doar nu veniti cu bani de acasa), profitul afaceristului si inca ceva in plus pentru voi. Asa ca, mai devreme sau mai tarziu, veti scrie alaturi de mine la celebra revista a penitenciarului, "Mladitele Jilavei", sau alaturi de Copos, Voiculescu si altii la nu mai putin celebra revista a penitenciarului Rahova, "Inmugurim printre zabrele".

Sloganul "Nu va fie frica, /Ca Basescu pica" este o amagire, iar Ponta nu va da niciun decret de gratiere, nu-i sade nici in caracter, nici in interes. Va voi explica dupa alegeri de ce spun asta.

Aceste lucruri fiind clarificate, hai sa va spun ce va asteapta aici si de ce v-am adresat indemnul de mai sus.

Din telenovela de mare succes "Cu Gigi la Poarta Alba", v-ati familiarizat cat de cat cu intrarea in institutie, cu dubele de transport detinuti si cu "Academia de fotbal Hagi". Din aceasta lectura va veti familiariza cu penitenciarul Jilava. Voi incerca sa fiu ghidul dvs. printre celule, detinuti si gardieni. Va voi deslusi practicile detinutilor si ale gardienilor, tabuurile, trucurile si conditiile reale de detentie. Sper ca, dupa ce veti citi toate aceste lucruri, imi veti intelege demersul si veti face ceea ce trebuie pentru a ne simti cu totii aici ca o mare si fericita familie.

Lasand ironiile pentru cand ne vom intalni, voi face la inceput o descriere a stabilimentului, apoi procedurile de incarcerare, apoi repartizarea pe celule. Voi continua cu un dictionar minimal al termenilor folositi de catre locatari, pentru o mai buna orientare in peisaj. Structura etnica, insotita de mici incursiuni antropologice, va constitui un punct de reala atractie pentru voi si va veti convinge ca am devenit un adevarat Levi Strauss al puscariilor. Cat despre mancare, voi incerca sa ma ridic la nivelul unui Bogdan Teodorescu, pentru a va convinge ca merita sa introduceti stabilimentul pe harta turismului gastronomic, evident, cu niste mici investitii in produse.

Tot cu niste mici investitii in tifon, apa de la Jilava ar putea fi imbuteliata si vanduta chiar si pe piata franceza, facand Evian-ul sa isi ceara singur iesirea de pe piata. De tifon este nevoie pentru a separa larvele de libelula care curg la robinet odata cu apa.

Dar voi detaila despre toate acestea in urmatoarea postare. Va las acum sa va ocupati de candidatii vostri. Nu vreau ca perspectiva pe care v-am deschis-o sa impieteze asupra performantelor electorale. Doar trebuie sa faceti rost de bani, nu? Altfel cum sa ajungeti aici?", a scris Vantu.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18481228-sorin-ovidiu-vantu-sugestie-pentru-politicieni-domnilor-investiti-puscarii-investiti-viitorul-vostru.htm
---------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

40 de comentarii:

  1. Va rog cenzurati acest mesaj
    S.O.S !
    SECURITATEA IESE LA ATAC
    Va rog sa ma ajutati si sa va ajutati !
    Incerc sa am comunicare cu avocatul Elenei Udrea.
    Deocamdata nu reusesc.
    Sunt in posesia unor probe unice in
    cuprinse in
    DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM FLORIAN COLDEA !
    Va rog a ruga avocatul sa ma contacteze urgent.

    http://devanewyork.blogspot.com/
    ROBERT HORVATH DEVA
    CINEAST NEW YORK

    RăspundețiȘtergere
  2. Du-te-n crucea ma-ti de cacacios ,te bagi peste tot ca musca-n pizda lu muma-ta ,de nu mai are loc ,lumea ,de tine ,sa comenteze.Horty pizdii ma-ti !i-ai trage o limba si lu'curvistina aia de Udrea ,incerci sa te apropii de ea prin avocat ,vezi poate te alegi cu avocatul ,o faceti in doi,intre tine si avocat si n-o sa va mai trebuiasca Udrea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa limbaj pare ca suntem amandoi
    MINORITARI !

    RăspundețiȘtergere
  4. CEZAR ESTE UN ADEVARAT ROMAN !
    Este alb la infatisare si citeste carti .



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Berbec panonic ce eşti, Cezar Muci pe Faţă ce-i mănîncă cu dulceaţă citeşte cărţile de şeptic, pupa-ne-ai în coor un pic!

      Ștergere
    2. ..zgura ma-tiiiiiiiiii...!!!

      Ștergere
  5. ZIARUL TRICOLORUL :

    NEWS ALERT Victor Ponta, dat pe mîna Interpolului, acuzat de uciderea procurorului Cristian Panait!
    Ne-a sosit, de peste Ocean, un e-mail cu următorul conţinut: „Jurnalistul de investigaţii Robert Horvath se adresează secretarului general al Serviciului Interpol, Ronald K. Noble, în cazul primului-ministru român, Victor Ponta, învinuit de crimă împotriva procurorului Panait – caz muşamalizat de autorităţile române. În dimineaţa zilei de marţi, 6 august, ziaristul a avut o audienţă la sediul Interpol, din New York, prezentînd probele deţinute: 1) Proba video; 2) Proba audio, în timp real; 3) 27 de interceptări telefonice; 4) Cererea de redeschidere a Dosarului Panait, făcută de Monica Macovei; 5) Scrisoarea adresată comisarului european pe probleme de Justiţie, Viviane Reding, pe marginea controversatului Dosar 117/P/2002.
    Ziarul german «Frankfurter Allgemeine Zeitung» a afirmat că Victor Ponta este principalul suspect în cazul morţii lui Panait. În 10 aprilie 2002, tînărul procuror, în vîrstă de doar 29 de ani, a mai apucat să spună mătuşii lui: «E Ponta! Cîinele Ponta m-a ucis!»“.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, tu esti ori tampit, ori rau intentionat!
      Daca ai fi citit macar ce scrie pe net, ai fi vazut ca Ponta este exclus din aceasta cauza!
      Ai fi 'vazut', ca de inteles... slabe sperante! esti un idiot din nascare!
      Uai, ce mi-as fi dorit sa te nasti... in vremea 'spartanilor'!
      Aia oamini! te-ar fi eliminate... instant!

      Ștergere
    2. Da,da, l-ar fi ejaculat pe burlan ca pe-un spermatozoid rejectat. Oricum, RH, "Nebunul din Chaillot" are figură de spermatozoid. Făcut în labă şi aruncat pe gard...

      Ștergere
  6. HOP, HOP, HOP, ROBERT H O EA LA CEOK!

    RăspundețiȘtergere

  7. SUNT SPRE DISPERAREA VOASTRA INCONJURAT DE CELE MAI SCULATIVE FEMEI
    DIN LUME.
    -URMARITI FILMUL MARCELLO
    - AM CASA MEA DE MODELE
    -REGULEZ SUPER MODELE

    SUNT BARBAT BINE .....UNEORI BRONZAT DE SOARE......NU DELA NATURA

    DESCHIDETI
    DEVARTES BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    DOSARUL PANAIT SE VA REDESCHIDE

    PONTA , VOICULESCU, BASESCU
    ACETASI CELULA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey RH-nerodule,
      Au murit tiganes care te laudau?
      H'adminu nu stie ca nu ai voie sa-ti faci publicitate pe site-urile altora?

      Ștergere
  8. @RH ,spaima femeilor cu sculament,uite d-aia te iubareste serjentul Bula care suje din faSULA,Cezarica violatorul de capritze ,in speranta ca poate ii dai si lui o pioniera cu tzatze din alea de te lauzi tu ca le morfolesti lindicul ala ca un castravete[de acru?,Nu -de mare}.Ioi ma .no ni la ei ,,homalaii ddracului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..zgura ma-tiiiiiiiiii...!!!..tigrisor ...

      Ștergere
    2. Muuuu [cles ] sugi pula magarului din fata turmei cand faci transhumanta de la Cimisoara la Iasi sa-ti vezi CREATURA PULII.

      Ștergere
    3. Mos kkt uscat ,te-a demolat ,avianyc te pune la colt acuma te-ai luat de un lord precum Karadeniz si te-ai imprietenic cu un bou incert ca RH Horty Miklos pielea pulii .Paduchele de pe flintic.

      Ștergere
    4. ..zgura ma-tiiiiiiiiii...!!!..tigrisor ...o sa-ti iasa ..stenturile prin ochi ..!!

      Ștergere
  9. COMPETITIE TURBATA
    Super modelele mele se gasesc pe blogul meu de arta.
    Super modelele voastre unde le gasim ?
    OPEN MY NEW ART BLOG

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. ELITA SUS ....PULIMEA JOS !

    Cred in libertarea de exprimare a unor opinii diferite.
    Militarii culti si patrioti sa poate exprima idei.
    Cei care nu stiu decat sa injure sa injure si sa borasca sa fie lasati
    sa injure si sa borasca.
    Romania este intr-o directie pozitiva. Este nevoie de timp si rabdare.
    Cu alte cuvinte vom asista la rasturnarea clasei politice mafiote.
    Si o revolutie sociala.
    Elita sus .....Pulimea jos si foarte jos !

    RăspundețiȘtergere
  11. UN BLOG DE ELITA !
    Blogul este interesant. Un intelectual si un om rafinat este inconjurat de anonimi,
    care nici macar sa injure ca lumea, nu sunt in stare.
    Ca un artist trecut prin scoli de corectie mediocritatea injuraturilor si porcaiturilor
    deprima adanc.
    Cezar pe blogul sau face o observatie pertinenta.
    " blogheri fara W.C."
    Adaug. " Intrebuintarea hartiei higenice se desprinde in copilarie
    Acum la pensie ....este prea tarziu "

    RăspundețiȘtergere
  12. CRIMINALUL SI VANZATORUL DE TARA PACEPA
    ACORDA UN INTERVIU CINEASTULUI ROBERT HORVATH
    Fragment
    PACEPA :" ROMANIA A VANDUT ARME CATRE STATUL ISLAMIC.
    SECURITATEA SI-A SCHIMBAT NUMELE SI A LUAT-O RAZNA.
    CEAUSESCU NU A MERS ASA DE DEPARTE.
    AMERICANII AU "TERMINAT" CU DOI SEFI DE SERVICII.
    A SOSIT MOMENTUL SA CADA SEFUL LOR PE NUME COLDEA.
    BUNELE RELATII INTRE SERVICIUL ROMANESC SI AMERICAN
    ...............O GLUMA DE PROST GUST."
    A SOSIT MOMENTUL ADEVARULUI !

    RăspundețiȘtergere
  13. Taci dobitocule ca tulburi apa de roua cu prostiile tale.

    RăspundețiȘtergere
  14. Puscarie? Prea putin pentru astia!
    --------------------
    Sebastian Ghita: Microsoft ne-a vandut o hartie pe 400 de milioane de euro.
    A vrut si Oracle sa ne fure o tura!
    --------------------
    Afacerea Microsoft

    Parlamentarul a explicat ca gigantul american Microsoft nu a vandut nicio licenta Guvernului, "pentru ca acele calculatoare care erau in ministere aveau deja licente".

    "La un moment dat, exista obligatia ca toate firmele care vindeau calculatoare sa le vanda impreuna cu licente. Pe care noi le cumparam, era sub 100 de dolari, de la Microsoft. Si atunci ce au facut americanii? Au zis ca vand Guvernului upgradarea, adica posibilitatea de a descarca imbunatatirea softului. (...)

    Insa pe calculatoarele Guvernului oricum nu mergeau noile versiuni, care de altfel nici n-au fost descarcate! Noi am cumparat nimicul cu 400 de milioane de euro in zece ani. Acesta este adevarul! Si de aici s-au luat spagile pe care le vedem astazi la televizor", a dezvaluit fostul pesedist, sugerand ca sefii Microsoft Romania ar fi stiut despre spagile luate de demnitari.

    Sebastian Ghita i-a acuzat pe cei de la Microsoft ca "ne-au vandut o hartie pe 400 de milioane de euro", adaugand ca "Oracle a vrut de curand sa faca acelasi lucru, ne-a vandut softuri de sute de milioane de euro".

    "Sa ne fure si Oracle o tura! Am reusit sa evitam asta!", completat deputatul.

    Firmele straine, ocolite de DNA

    Ghita sustine ca nu doar romanii sunt corupti, ci si strainii care au afaceri in tara noastra, spunand ca si cei de la HP au facut afaceri dubioase cu statul.

    "Geme podul de la Casa de Sanatate de aparatura HP veche, nefolosita. Tone! Pica podul! HP a livrat de sute de milioane de dolari si aruncam si luam iar, si aruncam, si nu folosim, si tot asa. Asta in sport se numeste sa fluieri cu dubla masura! Este groaznic sa cred ca doar oamenii din Romania sunt corupti. Sa fim rezonabili, cine crede asta? Daca se va pastra aceasta dubla masura vom inlocui coruptii nostri cu coruptii lor!", a mentionat acesta.

    Sebastian Ghita a criticat faptul ca firmele romanesti nu sunt tratate la fel ca societatile straine de catre DNA, care face verificari doar la noi.

    "Eu stiu multe companii care dau bani. Si in zece ani eu n-am vazut companiile straine controlate de DNA. Aproape ca suntem scosi de pe piata romaneasca. Daca esti companie romaneasca, esti corupt si esti hot si faci afaceri cu statul. Daca esti cu capital strain, atunci poti sa faci caiete de sarcini, sa dai spaga", a precizat Ghita, intrebandu-se de ce compania Microsoft nu este investigata de procurorii anticoruptie.

    http://www.ziare.com/sebastian-ghita/dna/sebastian-ghita-microsoft-ne-a-vandut-o-hartie-pe-400-de-milioane-de-euro-a-vrut-si-oracle-sa-ne-fure-1350249

    RăspundețiȘtergere
  15. Mda....s-a gasit si "preacinstitul" ghita sebastian sa voroveasca,bla,bla,bla doar, doar "s-o scoate "si el.Asta merge si el pe sistemul udrea ot plescoi......asa cum de fapt fac toti: Usturoi n-au mancat,gura nu le miroase
    DC
    PS totusi de unde are ghita aproape 200 000 000 de euro la frumoasa varsta de 37 de anisori?.....din afaceri cinstite sau salariu? stabiliti voi sursa.
    Ahaaa sa nu uit .....Cica a mai dat si imprumuturi (in nume personal/persoana fizica) de peste 68 000 000 euro.....Nu-mi da si mie imprumut 500,macar atat?

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu a baut ca tine , nu a fost la curve ..nu a fumat mahorca ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ma! sa mori tu!! de acolo a facut averea?Pai inseamna ca tu esti si mai bogat:):)
      DC

      Ștergere
  17. Buei, dar unde pl-ul meu o umbla rapanul de PMT? I-or fi taiat astia de la Microsoft firul de la wireless?
    PS. Cezarica capsulica si RH, sa mi-o zuga mintenash...Si-n final de uratura sa ma scarpine la sula.

    RăspundețiȘtergere
  18. HOP, HOP, HOP, RH SI CU CEZAR MUCUL SA O EA LA CEOC!

    RăspundețiȘtergere
  19. Drept la replica si cerere de ajutor !
    S.O.S !
    Blogul meu a explodat .
    2600 DECITITORI...ieri.
    PS La Tokyo si New York am acces la W.C !

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Cezar
    Jur
    Atat la Tokyo cat la NY am acces la WC !
    In Japonia
    49 de butoane.....carlinga de avion.

    RăspundețiȘtergere
  21. În Japonia aceste closete se numesc
    ウォシュレット
    La noi BUDA
    Depinzând de model, aceste closete, de exemplu, își ridică capacul automat atunci când cineva se apropie, spală anusul și vulva cu jet de apă a cărei temperatură este reglabilă (inclusiv o serie de funcțiuni de pulsare și masaj), le usucă apoi cu jet de aer cald, trag automat apa și închid capacul după folosire.
    UNITATE DE CONTROL 49 BUTOANE
    muzică pentru relaxarea sfincterului (unele modele ale firmei INAX îți cântă de exemplu Op. 62 Nr. 6 Cântec de primăvară de Felix Mendelssohn). Alte caracteristici includ tragerea automată a apei; deodorizare automată prin arome și suprafață a colacului antibacteriană
    etc etc etc

    RăspundețiȘtergere
  22. Apoi te unge cu un ulei special si-ti trage si-o pula-n cur ca sa nu-ti cada chilotii,de aia iti place nebunule !Putza nu ti-o freaca cu un vibrator special?Sau operatiunea astea ii revine lui Cezar,barbatul ala cu mucii pe chiept?

    RăspundețiȘtergere

  23. @ Anonimii cad in gaura extrem de rotunda si daca scapa cu viata
    incep sa posteze .....Nasol si exrem de mirositor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ultima ora !
    Incredibil.
    Cezar ca si Robert au acces la WC si stiu sa foloseasca hartia igenica.

    RăspundețiȘtergere
  25. Domnule Robert Horvath, cand faceti o noua vizita la sediul ICR din NY? Va asteapta baietii cu ,,revizia''.

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Domnule Brad
    Dupa vizita la Spitalul de Urgenta......
    numai dupa caderea regimului securist mafiot.

    RăspundețiȘtergere
  27. RH sari in ajutorul pretenarului tau ! Iar o ia pe cocoasa ...


    mos alecu spunea...

    Singurul caruia nu-i este greata de prostia lui proprie este prostovanul de sergent bula (cezar) ...
    El chiar se mindreste cu prostia care-i este definitorie ...

    Chiar si colegii lui din haita de maidanezi il "blagoslovesc" cu cele mai colorate ziceri legate de putinatatea mintii lui !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri