Google Translate

marți, 3 februarie 2015

Elena Udrea, la GÂNDUL LIVE: Orice e posibil, inclusiv să fiu ARESTATĂ ( !!! )


După o săptămână în care a fost acuzată de spălare de bani în dosarul Microsoft şi de abuz în serviciu în cazul Galei Bute, Elena Udrea susţine că se aşteaptă inclusiv să fie arestată.

„Orice e posibil”, a comentat ea la GÂNDUL LIVE. Elena Udrea a reluat acuzaţiile la adresa lui Florian Coldea care i-ar fi cerut bani fostului său soţ, Dorin Cocoş, pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă, precum şi faptul că şeful SRI dezvoltă o campanie de denigrare împotriva sa. „Aş vrea să întrebaţi dacă dl Ghiţă a fost să-l viziteze în arest pe Dorin Cocoş. Ştiu de la fostul soţ. Eu ştiu de ce s-a dus acolo. Să-l întrebaţi pe dl Ghiţă cine l-a trimis şi de ce s-a dus. Dacă nu-şi aminteşte, o să-mi amintesc eu”,

a spus ea.

Elena Udrea a declarat, luni, la GÂNDUL LIVE, că se aşteaptă chiar să fie arestată după succesiunea faptelor din ultima săptămână în ceea ce priveşte dosarul Microsoft şi în cel privind „Gala Bute”. Ea a reluat acuzaţiile la adresa şefului actual al SRI, Florian Coldea, susţinând că i-a spus acestuia în faţă că ştie că i-a cerut lui Dorin Cocoş bani pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă, i-a spus şi şefului SRI, George Maior, precum şi preşedintelui la acea vreme,  Traian Băsescu.

Udrea a refuzat să dezvăluie ce i-a spus Traian Băsescu.
„I-am spus şi preşedintelui. Ce a făcut el va trebui să îl întrebaţi pe dânsul. Nu vreau să discut despre ce a spus preşedintele Traian Băsescu. Mă surprinde în schimb că toată lumea aşteaptă şi încearcă să provoace o reacţie a preşedintelui. Nu ar fi mai simplu să îl întrebăm înainte pe Dorin Cocoş, pe Alin Cocoş?,
a spus ea.
  
Întrebată, ulterior, de ce nu a făcut ceva fostul şef al statului, Udrea a evitat un răspuns tranşant: „Nu ştim dacă Traian Băsescu a făcut sau nu nimic. Va trebui să spună dânsul”. -



Elena Udrea a precizat că a vorbit şi „zilele acestea” cu Traian Băsescu.

Fostul ministru a reluat acuzaţiile la adresa lui Florian Coldea care i-ar fi cerut bani fostului său soţ, Dorin Cocoş, pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă.

Elena Udrea a spus că s-a întâlnit cu şefii SRI pe 15 decembrie şi că i-a spus în faţă lui Florian Coldea că ştie de episodul cu cei 500.000 de euro ceruţi lui Dorin Cocoş pentru Sebastian Ghiţă, precum şi faptul că este în spatele unei campanii de denigrare împotriva ei, inclusiv în spatele publicării fotografiilor de la Paris, în care apare alături de Alina Bica.

„I-am spus chiar şi domnului Coldea că ştiu aceste lucruri, indirect (suma de 500.000 de euro cerută de Coldea pentru Ghiţă - n.r.). I-am spus într-o întâlnire în care am spus că eu cred că sunt ţinta unei strategii de denigrare pe care o coordonează la adresa mea. Eu cred că ce s-a întâmplat la Paris este un lucru de care nu este străin. Pe 15 decembrie a avut loc întâlnirea cu Maior şi Coldea. Coldea a negat, a avut o reacţie ezitantă, am depăşit subiectul”, a spus Elena Udrea, la Gândul Live, adăugând că, în opinia sa procurorii vor face o anchetă în urma denunţului pe care l-a depus la DNA. „Am relatat nişte lucruri concrete care trebuie lămurite”, a adăugat fostul ministru.

Cum descrie Udrea relaţia lui Ghiţă cu SRI

Cât îl priveşte pe Sebastian Ghiţă, ea a spus a avut o „relaţie oscilantă” cu deputatul PSD şi a invocat a invocat relaţia privilegiată pe care deputatul PSD ar fi avut-o cu conducerea SRI.
„Dl Ghiţă îmi povestea lucruri din discuţiile pe care le avea cu conducerea SRI. Mi-a zis că are instrumentate dosare, 40, şi că l-a chemat pe fratele său la DNA şi s-a dus la dl Maior şi la dl Coldea şi le-a zis că-i va împuşca dacă îi vor face ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele său. Evident era metaforic”, a spus Udrea.

„Aş vrea să întrebaţi dacă dl Ghiţă a fost să-l viziteze în arest pe Dorin Cocoş. Ştiu de la fostul soţ. Eu ştiu de ce s-a dus acolo. Să-l întrebaţi pe dl Ghiţă cine l-a trimis şi de ce s-a dus. Dacă nu-şi aminteşte, o să-mi amintesc eu”, a spus ea.

„Nu contest opţiunea lui Coldea pentru Iohannis. Problema este dacă s-a implicat în susţinerea domnului Iohannis şi părerea mea este că s-a implicat”

Întrebată de ce l-ar fi susţinut Florian Coldea pe Klaus Iohannis, Elenea Udrea a spus că nu contestă opţiunea acestuia, susţinând că, din punctul său de vedere şeful SRI s-a implicat în campanie.

„Nu contest opţiunea dlui Coldea. Nu contest opţiunea dlui Maior pentru Victor Ponta. În mod cert, susţineau candidaţi diferiţi. Problema este dacă s-a implicat în susţinerea domnului Iohannis şi părerea mea este că s-a implicat”, a arătat ea.
Sursa: http://www.gandul.info/gandul-live/elena-udrea-la-gandul-live-orice-e-posibil-inclusiv-sa-fiu-arestata-13799681
-----------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 comentarii:

  1. Buna dimigreatza ! Si loati ceva dintre picere, dela DC, casa vise tae greatza !
    Unde dai clic, pe mijloacele astea moderne de informare, numa de arestari si mascati aozi si vezi !
    Dai clic la teve, arestari pe banda, dai on la botonul de la radeo, numa de mascati si procorori auzi, dai entar pe blogu ista, numa cururi de militian cu catuse te lovesc peste mue !
    Nu k-ar hi rau, doamne feri ! Spor la treaba, baetii, ear cand o-i aozi de clanul beshesku, ca-i loat cu daba-duba, sigur imi pun o perfuze cu vodca ! Diluata cu glucoza, casa nu crep !

    Zeii fie cu noi, Allah akhbar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: ear de curvistina asta borfaita de mai sus, ma doare drept la seapka ! De fro 5 zile a ajiuns sa sufoce viata publica si privata ! S-o inchida, in pula lu Viurel Urzicel ( ca eo n-am) !
      Plec sa cetesc fabule, la Nea Biliputa, sa ma mai oxigenez la neuron, ca m-am saturat, zi de zi si noapte de noapte, de aceleasi sobecte, repetate la nesfarsit: politruci-afaceri-procorori-mascati-arestari-pochi-bozgori-biserici-Michi Maus-DC-clanul beshesku-Jilava -penzii !
      Mai e si altceva de citit pe lumea asta, ca de exenplu.....fabulele lu Mos Biliputza, ori Fefeleaga....

      Ștergere
    2. Pese: macar, pe vremea tovarasului N Ceaosescu, cel mai iubit fiu al poporului roman, erou intre eroiii neamului, savant de inalt renume...nu, ca savantul ierea Leantza, mai aozeai de o depasire de plan la rolmenti, de primul milion de tractoare esite pe poarta fabricei, de productii record de zfecla forajera, de primul roman in zpatiul cozmic, de titluri olinpice castigate la hanbal, gimnastica, atletism, de cate o noo statie de metrou data in folosinta, de cate un nou cartier tiganesc ras de pe fata pomantului, cu tot cu biserici si pochi, de cate o vizita de partid si de stat din Rusea, ori Anglea, ori Ciaina, de cate frun congres utece, de inaugurarea a nush ce mega ferme de boi, etc !

      Ștergere
    3. Pese: gata, m-am hotarat, vreau sa gandesc pozitiv, sa nu mai nervez ca Bucurestiul lui Oprescu e plin de groape, de zici ca-i RSFI dupa bonbardamentu americanilor, ca toti politicenii e hoti, borfasi si derbedei, sa nu ma mai agit ca bozgorii ne fura ardealu, ca DC e muci in gara, ca kingu Mihai nu mai creapa dreacului, ori ca nu-l pusca careva din greseala, ca sa razbune tradarea miseleasca fata de Maresal, sa nu ma mai zparg in figuri ca pula sistem de invatamant si sanatate, ca ciuciu armata si avioane de lupta, ca vax justitie legata la ochi, ca rezerva armatii e vraiste, etc !
      Gata, de-amu gandesc numa pozitiv, da numa sa-i fut una peste mestecatoare hoscaitei, ca tot zghiara ca o cotoroanta, sa es cu potaea, ca se caca javra pe ea !
      T-o'n gura de paroasa zbarcita...

      Ștergere
  2. Este unul Mos Pulan'Dungan ,cunostinta de-al PMTeului Stapanul Fiarei,care ,ramanand singur pe gloaba lui Hunvarez Cioclul Padurii se bate cu cioturile de maini in piept,dupa ce a calcat in scipat de smecher crezand ca noul Proiect al pensiilor militare il va favoriza si le "va da-n barba celor din grupele superioare", el fiind ,la viata lui,mare taietor de frunze la caini si de mirositor de funduri de sefi.Acuma a ramas sef la stana lui Cezar[sergentul Bula,coborat la rang de magar de turma] si a lui Avianyc,un om prea sensibil ca sa-i poata face fata tzapului batran.Pe mine m-a hasait bufnitza de pe blog de frica sa nu-i fac concurenta la prins "rozatoare",iar "cand pisica nu-i acasa"Mos Pula joaca pe masa .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uai potecarule de ce spui minciuni ? Vede toata lumea ca esti bine primit la Hunvarez Cioclul Padurii !
      Uai potecarule aici sintem oamini seriosi , care nu umbla cu minciuni ! Du-te in gaoaza ta de blog si spune toate prostiile care iti trec tie prin cap ! Nu veni cu prostia ta sa infectezi onorabilul nostru stabelement ! Du-te acolo si bate-te cu Mos Pulan'Dungan daca te tin bracinarii . Crezi ca noi nu vedem cum ti-o baga de te indoaie Mos Pulan'Dungan !

      Ștergere
  3. Mai PMT ,Stapanul Fiarei ti-a ramas "zerul"intre proteze si acuma ai trecut la "mobilizare",vrei sa ramai singur si sa disertezi precum Diogene.Tu esti ala de umbli in curul gol ,prin parcul Plumbuita ,cu un caine imbracat in cojoc de oaie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai Viurele, bai...Rau ai ajuns. Vorba distinsilui meu antevorbitor:
    Dar,
    Mergi la Cufurez,
    Pentru clubul ZOO + 9 mori
    Si-ti va da Mosneagul ca rasplata
    Sa i-o suji de 10 ori!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ia auziti aciulea:

    Rafinăria RAFO Oneşti va fi vândută la fier vechi

    "Firma Petrochemical Holding din Viena, acţionarul majoritar al RAFO Oneşti, a decis să vândă „activelor şi utilajelor aferente ale companiei” la fier vechi, urmând ca terenul să fie folosit ca platformă industrială pentru o serie de proiecte tehnice.

    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/rafinaria-rafo-onesti-va-fi-vanduta-la-fier-vechi_199799.html#ixzz3QgyYhlYJ

    Cit au putut sa fure unii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proiectul tehnic va fi ,,fix opu'', iar noi vom ramane cu preputul neacoperit. Nici fierul vechi nu ne-a ramas din iepoca de aur.

      Ștergere
  6. Fostul primar al Clujului învinge statul român la CEDO.
    ------------------
    Fostul primar al Clujului Sorin Apostu a învins statul român la CEDO, unde a reclamat condiţiile de detenţie din perioada noiembrie 2011 - ianuarie 2012, dar şi pe cele din Penitenciarele Gherla şi Rahova, acolo unde a fost încarcerat în perioada ianuarie-martie 2012.

    Printre nemulţumirile invocate de fostul primar al Clujului se numără suprapopularea, încălzirea neadecvată, iluminarea şi igiena.

    Apostu s-a plâns şi de condiţiile în care a fost transportat de la Gherla la Rahova, în ianuarie 2012, dar şi de faptul că nu a putut vorbi cu avocatul său în Peniteciarul Gherla, informează Realitatea TV.

    CEDO a fost de acord cu reclamaţiile, însă nu a pedepsit statul român.

    REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/fostul-primar-al-clujului-invinge-statul-roman-la-cedo_1623929.html#ixzz3QhIfepSY

    RăspundețiȘtergere
  7. Vulvete, salutari de la mos-tu Alecu, sa ne scarchinezi berbecu' !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DE LA MOS UN HOP, HOP, HOP CAND TI-O PLANTEAZA LA CEOC!

      Ștergere
    2. Mai mucosule,daca te mai ascunzi sub poala ma-ti nu-i mai baga degetul in pizda,ca de aia chiuie biata femeie.Da tu kkciosul de la 20.16,dupa cum scrii cred ca esti un ciucardel retardat.

      Ștergere
    3. DA, DA, MOTANELE MANGAIA-MI-AI CAISELE MELE, EU SUNT, EU SUNT CIUCARDEL UNDE NU MA BAT RAZELE SOARELUI SA MA SARUTI NITEL!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri