Google Translate

sâmbătă, 28 februarie 2015

Incredibil, dar poate fi adevarat! RCS & RDS, furnizor de energie electrică. Prețul unui kilowatt este cu 23% mai ieftin. Noul furnizor atacă inclusiv piaţa consumatorilor casnici. Zoltan Teszari dă lovitura: RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România

sigla_rcs-rds

Grupul de firme RDS&RCS, patronat de orădeanul Zoltan Teszari, atacă piața de energie electrică. Omul de afaceri a cumpărat şapte parcuri fotovoltaice, în mai multe zone din Transilvania inclusiv în Bihor, cu o capacitate totală de producție de 23,5 megawaţi, iar acum îşi caută piață de desfacere.
 

Grupul de firme s-a autorizat la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei ca furnizor de electricitate în aprilie 2013, iar din decembrie 2014 este trader pe piaţa de energie OPCOM, unde cumpără şi vinde curent, informează ebihoreanul.ro. 
 
Regia locală de transport este primul client, încheind un contract pe un an, pentru 10.000 megawaţi/oră. Proprietar peste şapte parcuri fotovoltaice şi pe reţele de distribuţie în plină dezvoltare, Tezsari intră pe piaţa de electricitate cu un preţ mai mic cu 23% decât concurența de la Electrica.
În luna ianuarie angajații operatorului de comunicaţii RCS&RDS ofereau deja firmelor de pe platforma industrială din Oradea cea mai ieftină energie electrică din România. Contractele pe un an prevăd un preţ fix de 130 lei pe megawatt, cu 23% mai mic decât cel al Electrica.
 
În prima parte a anului compania pare a se concentra pe marii consumatori, cu un necesar de consum de peste 50 megawaţi, urmând ca din iunie să preia şi consumatorii mai mici. Noul furnizor de curent a ofertat, de altfel, toate societățile subordonate municipalităţii orădene, iar regia locală de transport a încheiat deja un contract pe un an, pentru 10.000 megawaţi/oră.
 
Noul furnizor atacă inclusiv piaţa consumatorilor casnici. Proiectul pilot lansat în ianuarie la Oradea urmăreşte transformarea actualilor abonaţi de telefonie şi internet în clienți de electricitate. Condiţiile în care consumatorii se pot muta la noul furnizor sunt minimale.
 
Ei trebuie doar să aibă facturile plătite la zi şi să depună câte o copie după actul de identitate şi actul de proprietate al imobilului, iar de formalitățile de transfer se ocupă RCS&RDS.
 
- See more at: http://www.dcnews.ro/rcs-rds-furnizor-de-energie-electrica-pre-ul-unui-kilowatt-este-cu-23prc-mai-ieftin_468796.html#sthash.bo0hpB6U.dpuf


Zoltan Teszari dă lovitura:
RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România

METODA RDS. După reţeta aplicată la începutul anilor 2000, când şi-a dezvoltat televiziunea prin cablu, telefonia şi internetul, Zoltan Teszari (medalion) atacă piaţa energiei electrice cu preţuri de dumping. OTL a încheiat deja contract pe un an de zile cu noul furnizor, iar de săptămâna viitoare tramvaiele din oraş vor circula cu curent de la RDS. "Vom economisi cam 250.000 lei pe an", spune directorul societăţii de transport local, Csuzi Istvan

Uitaţi de RCS&RDS ca fiind doar furnizorul ieftin de televiziune, telefonie şi internet! Grupul de firme controlat de orădeanul Zoltan Teszari a intrat într-un nou stadiu de dezvoltare şi ameninţă să devină un jucător important pe piaţa de energie. Firma "milionarului fără chip" atacă noul domeniu cu aceeaşi politică agresivă de preţuri mici care i-a asigurat succesul de până acum, oferind megawattul cu 23% mai ieftin decât concurenţa de la Electrica.

Oferte la secret
RCS&RDS vinde curent! Efect firesc al politicii de dezvoltare continuă din ultimii ani, în care Zoltan Teszari (foto) a cumpărat şapte parcuri fotovoltaice, inclusiv în Bihor, cu o capacitate totală de producţie de 23,5 megawaţi, compania îşi caută piaţă de desfacere. Grupul de firme şi-a extins activităţile în urmă cu doi ani, s-a autorizat la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei ca furnizor de electricitate în aprilie 2013, iar din decembrie 2014 este trader pe piaţa de energie OPCOM, unde cumpără şi vinde curent. De altfel, discret şi fără niciun fel de publicitate, luna trecută angajaţii RCS&RDS ofereau deja firmelor de pe platforma industrială a Oradiei cea mai ieftină energie electrică din România.

Contractele pe un an prevăd un preţ fix de 130 lei pe megawatt, cu 23% mai mic decât cel al Electrica. În prima parte a anului compania pare a se concentra pe marii consumatori, cu un necesar de consum de peste 50 megawaţi, urmând ca din iunie să preia şi consumatorii mai mici. Tranzacţiile se fac în cel mai mare secret. "Nu sunt abilitat să dau niciun fel de relaţii. Vă rog să vă adresaţi compartimentului de marketing", spune Dan Nanu, responsabilul de vânzări al RCS&RDS, care a ofertat deja majoritatea consumatorilor din zona industrială.

Economie de o sută euro pe an

Noul furnizor atacă inclusiv piaţa consumatorilor casnici. Proiectul pilot lansat în ianuarie la Oradea urmăreşte transformarea actualilor abonaţi de telefonie şi internet în clienţi de electricitate. Contractele se încheie pe un an şi, la fel ca în cazul firmelor, compania oferă un preţ fix de 130 lei pe megawat, mult sub cel de 169 lei, dar care e actualizat de Electrica tot la şase luni. Evident, oferta implică doar preţul de bază. La preţul producătorului se adaugă taxele şi tarifele reglementate de stat, care triplează la 400 lei megawatul plătit de populaţie.

Condiţiile în care consumatorii se pot muta la noul furnizor sunt minimale. Noii abonaţi trebuie doar să aibă facturile plătite la zi şi să depună câte o copie după actul de identitate şi actul de proprietate al imobilului, iar de formalităţile de transfer se ocupă RCS&RDS.

Potrivit unor surse din piaţă, din această lună au ieşit din portofoliul Electrica primii consumatori casnici. Un calcul aproximativ arată că la un consum mediu lunar de 150 kilowaţi, economia pe care o face o gospodărie urbană poate ajunge undeva la 45 lei pe lună, echivalentul a circa 100 euro pe an. În cazul unei gospodării rurale, cu un consum lunar de 70-80 kilowaţi, economia anuală este undeva la 50 euro. Cifrele sunt doar estimative.

Deşi normativele ANRE obligă furnizorii să îşi publice ofertele pe site pentru ca potenţialii clienţi să le poată compara, RCS&RDS nu s-a conformat asumându-şi riscul unei amenzi între 8.000 şi 40.000 lei. Furnizorul nu a făcut însă decât să se adapteze cutumelor de pe piaţă, căci peste 90% din cei circa 170 furnizori îşi ţin datele la secret.

Atac prin învăluire.

RCS&RDS nu are niciun interes să facă valuri. În condiţiile în care 99% dintre consumatorii bihoreni au contracte încheiate cu Electrica Furnizare, societate "soră" cu Electrica Distribuţie, cea care asigură mentenanţa sistemului şi avizează toate lucrările de pe reţea, noul furnizor e încă la mâna competitorilor. Dar nu pentru mult timp. RCS&RDS a câştigat anul trecut, concurând de unul singur, licitaţia organizată de municipalitate pentru amenajarea a 150 kilometri de canalizaţie tehnică în care vor fi coborâte în următorii doi ani toate cablurile de pe stâlpi şi faţadele clădirilor. Vrând-nevând, la finalizarea lucrărilor noul competitor va avea propria reţea de distribuţie, preluând de la Electrica poziţia de monopol pe Oradea. În pregătirea acelui moment, numai în ultimul an firma şi-a amenajat în oraş 11 puncte de transformare, sub motivul asigurării necesarului de energie pentru casieriile RCS&RDS. Acestea vor putea deservi însă, oricând, şi consumatorii casnici care, odată îmbiaţi cu tarife mai mici, e greu de crezut că vor mai rămâne la Electrica. Experienţa Romtelecomului, spulberat de RCS&RDS de pe piaţa locală la mijlocul anilor 2000 graţie tarifelor mai mici, este edificatoare…

OTL merge cu RDS!

De altfel, politica îndrăzneaţă de preţuri a companiei începe să dea rezultate. Noul furnizor de curent a ofertat toate societăţile subordonate municipalităţii - de la Compania de Apă Oradea la spitale - cu tarife mai mici cu circa 20% faţă de cele actuale. Pentru că, spre deosebire de firmele private, care pot purta negocieri directe, societăţile municipalităţii sunt obligate să organizeze licitaţii, acestea îşi vor cumpăra curent de la noul operator prin Bursa Română de Mărfuri.

03_Csuzi_Istvan_bihoreanul.jpgAşa se face că din 1 martie tramvaiele orădene vor circula cu electricitate de la RCS&RDS. În urma licitaţiei din 11 februarie, OTL a încheiat un contract pe un an pentru 10.000 megawaţi/oră la un preţ fix de 130 lei pe megawat. Tariful e cu 5% mai mic decât cel practicat în prezent. "Au fost opt firme care şi-au depus ofertele. Aveau coduri (n.r. – pentru anonimizare), aşa că nu ştiam care cine este.

În ultimele 15 minute fiecare şi-a făcut oferta finală. Majoritatea ofertanţilor s-au oprit la 140 lei pe megawatt, doar una a coborât la 130 lei, de la care am şi cumpărat. Peste o oră am aflat că era RCS&RDS", povesteşte Csuzi Istvan (foto), directorul OTL. Potrivit acestuia, în baza noului contract de furnizare, OTL va economisi anual circa 50.000 euro, sumă care acoperă cheltuielile cu piesele pentru reparaţiile tramvaielor. La fel e de aşteptat să procedeze toate societăţile municipalităţii.

06_Ilie_Bolojan_bihoreanul_1.jpg

"Nu vom sta indiferenţi. Treptat, pe cum vor expira contractele cu actualii furnizori, vom merge să cumpărăm de pe bursă. Ne aşteptăm la preţuri tot mai bune", spune optimist primarul Ilie Bolojan (foto).
Şi ca el gândesc probabil majoritatea primarilor şi managerilor de societăţi. Fie şi numai pentru asta, intrarea RCS&RDS în domeniul energiei electrice va "scutura" în mod cert piaţa. Cam ca un electroşoc…



"MILIONARUL FĂRĂ CHIP"
Provocare la adresa "băieţilor deştepţi"

Supranumit "milionarul fără chip", orădeanul Zoltan Teszari deschidea la sfârşitul anului trecut lista celor mai bogaţi bihoreni, cu o avere de 530-560 milioane euro conform revistei Capital sau, după Forbes, de "doar" 380 milioane euro. Capital lua în calcul cifra de afaceri pe 2013 (475 milioane euro), activele de 1,075 miliarde euro şi datoriile de 900 milioane euro, în vreme ce Forbes remarca întărirea companiei pe piaţa de telefonie, internet şi televiziune, canalul Digi 24 devenind prin decizia CNA obligatoriu pentru toţi operatorii de cablu.

RCS&RDS a intrat pe piaţa energiei regenerabile la sfârşitul anului 2012, când a achiziţionat primele parcuri fotovoltaice "la cheie". Campania de achiziţii s-a încheiat în 2013, cu cel de-al şaptelea parc solar cumpărat la Cheresig, după ce statul şi-a redus considerabil schema de sprijin prin certificate verzi puse la dispoziţia investitorilor în acest sector. La sfârşitul anului trecut, compania şi-a manifestat intenţia de a prelua Enel Distribuţie Banat, la concurenţă cu alţi ofertanţi din ţară şi străinătate. Proprietarii companiei au oprit negocierile în ultimul moment, pe fondul creşterii profitabilităţii Enel Banat.
 
--------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

39 de comentarii:

  1. Io zic, ca aparent e bine(scuzati cacofo..) daaaar hai s'un pic de ghita contra
    1 la ce tarife are si ce profit face erdeesu la nivel national,asta-i o simpla bagatela
    2 principiul de baza este ca atunci can' vrei sa intri in piata trebo sa intri cu 20-30 max mai eftin decat competitorii pt a castiga primii clienti....adeca tot tu investesti la inceput pentru crearea de portofoliu clienti.Dupa ce bagi concurenta in"boala" si le furi fraierestenii linistit,dar absolut linistit poti sa te bati cu pula de ei ca doar ai contractele semnate(si aditionalele)
    N-a inventat erdeesu apa calda si nici roata
    DC
    PS ....pulă ziua !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi Săniuţă, io crez că te-ai lăsat de beutură. Ori s-a lăsat ea de tine...În ultima vreme ai început şi tu să le gîndeşti şi tu mai bine. Vezi, dac-or băgat-o eştea pe mentora ta Nuţica la bulău şi ai eşit de supt influenţa nefastă a vrăjitoarei den Saleam/Pleşcoaie?

      Ștergere
    2. Scuze pentru repetiţia cu "şi tu", da" Cezar şi RH-ul sunt supt masă bătîndu-se amîndoi pe biberonu" meu. Fiecare vrea să fie primul la coraslă.

      Ștergere
    3. ...zgura ma--tiiiii...!!.....curent unguresc ai ?? Sa-l vacseasca rosu galbejit si albastru ...!!

      Ștergere
  2. .....am lasat eu beutura si ai luat-o tu??
    DC
    PS si se zice "colastra" tembetelectualule:):)

    RăspundețiȘtergere
  3. Comentarii sofisticate si limbaj elegant.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ RH pe tine cine pulul nostru te-a bagat in seama?Uite iti spun ca la un frate al meu,ne deranjezi cu comentariile tale paralele fata de lumea noastra ,daca ai fi si tu cu picioarele pe pamantul nostru si te-ai adapta discutiilor noastre ai fi bine venit printre noi,poate am fi prieteni si ne-ai invita si pe noi la un party cu "bunatati "de pe acolo,dar asa ,tu ,pentru noi faci parte dintr-o alta lume,o alta dimensiune ,esti ca un ET sau IT.Iar inchipuita ta prietenie cu Cezarica o sa-ti aduca mahnire,si eu am incercat sa ma apropii de el dar sa stii ca nu ai cu cine,locuieste el la Timisoara dar nu are nimic ardelenesc in el,el este "prazar" la origine si la suflet.Tu cu mine ,da ,te-ai intelege ,daca ti-ai schimba atitudinea ,ca amandoi suntem ardeleleni neaosi ,incarcati de istorie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buey..pule moarte !! Voi stiti ca Elena ii ,,consiliera " lu Klauss..pe probleme de ...securitate ..??
    Cica va da un picut de pisu ..sa va spalati gingiile inainte de a va pune protezele !!
    D.C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ualeiii, io nu te crede!
      Ales, bules, prafu s-a ales!
      De biata tara, de securitatea ei!

      Ștergere
  6. @ Anonim ardelean
    Sunt comsternat. Insfarsit au aparut niste idei.
    Cu unele sunt de acord.
    Sunt alaturi de oameni care citesc carti.
    Cezar printre ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, apăi să ne sujeţ poolele nouă ardelenilor, tu boanghina de RH şî ăla de-i zîce Muci la cur şî rahat la nas, păduchi stalinişti ce sînteţ. Loazălor!

      Ștergere
    2. ...zgura ma--tiiiii...!!...

      Ștergere
  7. S.O.S
    SCANDALUL SECOLULUI !


    JURNALISTUL
    KIYOKO
    HORVATH CORESPONDENTA
    SPECIALA DELA BUCURESTI
    FOR NUPON PRESS -EUROPE

    FIUL SEFULUI CIA BUCURESTI CONDUCE
    FILIERA RUSEASCA DIN ROMANIA !

    CEL MAI MARE SCANDAL DE SPIONAJ
    DELA INFINTAREA N.A.T.O






    O LISTA COMPLETA A AGENTIILOR RUSI DIN ROMANIA A FOST REMISA
    DE CURAND NOULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI KLAUS IOHANNIS !
    EL PROVINE DELA FIUL SEFULUI CIA BUCURESTI ,CARE CA SI TATAL SAU
    ESTE OMUL RUSILOR
    -El cuprinde o mare parte a clasei politice si a serviciilor.

    Ca urmare
    -Au fost schimbati sefii civili al serviciilor si in curand datorita agentului american
    Elena Udrea ,se loveste in seful direct al operatiunilor generalul Florian Coldea.

    Realitatea depaseste cu mult fictiunea.


    Un fost şef al biroului CIA în România, Harold James Nicholson, care în 1997 a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru spionaj, a recunoscut că a spionat din nou pentru Rusia, dintr-o închisoare din Oregon, prin intermediul fiului său.
    Harold Nicholson, unul dintre oficialii cu cel mai înalt rang din cadrul CIA condamnaţi vreodată pentru spionaj, l-a trimis pe fiul său in Romania să reorganizeze filiera de spionaj si sa încaseze (sume) datorate pentru activităţi trecute de spionaj de la agenţi ruşi (...). a declarat asistentul Procurorului General pentru Securitate Naţională, David Kris.
    În timpul unor vizite la închisoarea din Oregon el i-a dat fiului său informaţii secrete, culese cu ani în urmă, şi i-a cerut să le dea ruşilor.
    Pentru a se întâlni cu agenţi ruşi, Nathaniel a călătorit la Bucuresti , Lima , Nicosia.
    Potrivit unei înţelegeri încheiată în închisoare, procurorul şi avocaţii lui Nicholson vor cere o pedeapsă de opt ani de închisoare, în prelungirea celei pe care o ispăşeşte în prezent.

    Se aşteaptă ca Nathaniel Nicholson să fie condamant la o pedeapsă mai puţin aspră, în schimbul cooperării sale si a listei complete a agentilor rusi din Romania.

    Aici la Bucuresti panica este totala. Aceasta este partea nevazuta
    a SCANDALULUI UDREA
    politicianul, cel mai apropiat al fostului presedinte Basescu.


    Amanta si om de incredere.
    Va urma
    Kiyoko Horvath ......Bucuresti
    for NIPON PESS EUROPE

    RăspundețiȘtergere
  8. @RH mai nebunaticule ,mai Don Juan ot Deva,vulturul de pe Cetate,precis tu vrei sa- creada lumea ca esti un nou Richard Sorge,Cezarica Muci-i pica in castronul cu ciorbica ce fonctie are i aceasta schema .Da-i o insarcinare sanatoasa ,poate ramane si gravid ,la cat esti tu de viril,si atunci chiar o sa fie vestit,precis va fi laureat al premiului Nobel.Parca vad scris cu litere de-o scheeoapa ,in SCANTEIA , primul ingrijitor de capre care a fost inseminat de un magar si a fatat un soarece.Nebunaticilor ,iar v-ati incuiat in closet?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buey..pule moarte !! Voi stiti ca Elena ii ,,consiliera " lu Klauss..pe probleme de ...securitate ..??
    Cica va da un picut de pisu ..sa va spalati gingiile inainte de a va pune protezele !!

    RăspundețiȘtergere
  10. ..tigrisor ...tu primesti si un picut de kk..uscat sa ai ce sa molfai o luna ....

    RăspundețiȘtergere
  11. Buey RH-ule, nerodule, lasa alegatiile si ia d'aici:
    --------------------
    Un fost şef al biroului CIA în România, Harold James Nicholson, a recunoscut că a spionat pentru Rusia din închisoare. Nicholson, condamnat la 23 de ani de închisoare în 1997, a spionat din penitenciarul din Oregon prin intermediul fiului său, informează ABC News.

    "Harold Nicholson, unul dintre oficialii cu cel mai înalt rang din cadrul CIA condamnaţi vreodată pentru spionaj, l-a trimis pe fiul său pe tot globul să încaseze (sume) datorate pentru activităţi trecute de spionaj de la agenţi ruşi (...). El a mărturisit că a utilizat această schemă pentru a profita, în continuare, de pe urma activităţilor sale de spionaj, din închioare", a declarat asistentul Procurorului General pentru Securitate Naţională, David Kris.

    Luni, Nicholson a pledat vinovat pentru spionaj în favoarea Rusiei, reuşind să continue activitatea care l-a adus în închisoare prin intermediul fiului său. Înainte de a ajunge la închisoare, Nicholson avea un viitor promiţător în CIA, fiind numit şef al biroului Agenţiei în România.

    În 1997, Harold James Nicholson a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru vinderea identităţii unor agenţi americani care operau în Rusia. În 2006, el l-a convins pe fiul său, Nathaniel, să participe la acţiuni de spionaj.

    În timpul unor vizite la închisoarea din Oregon, între 2006 şi 2008, Nicholson i-a dat fiului său informaţii secrete, culese cu ani în urmă, şi i-a cerut să le dea ruşilor, lucru care s-a şi întâmplat până în 2009. În urmă cu un an, Nathaniel s-a întors împotriva tatălui său şi a depus mărturie împotriva acestuia.

    Pentru faptele comise din închisoare, pedeapsa lui Harold James Nicholson ar putea fi prelungită cu opt ani. În cazul în care va coopera cu autorităţile, pedeapsa ar putea fi redusă.

    Harold James Nicholson a obţinut funcţia de şef al Agenţiei CIA din România, imediat după căderea regimului Ceauşescu şi, timp de doi ani, acesta a coordonat o acţiune amplă de racolare de noi colaboratori. În 1996, Nicholson a fost arestat de FBI pe aeroportul Dulles, sub acuzația de a fi agent al Moscovei. El a reuşit să scape de pedeapsa cu moartea, însă a a fost condamnat la 23 de ani de închisoare. Harold James Nicholson este agentul CIA cu cel mai înalt grad care a fost condamnat pentru spionaj, în SUA, informează inpolitics.ro.

    RăspundețiȘtergere

  12. @ Pai nebunaticule
    Textul este o traducere a comunicatului american.
    Nick a fost agentul CIA din Romania in legatura cu rusii prin
    agentura din Romania VIA ILIESCU, TALPES.
    Iar baiatul lui si-a continuat legaturile cu agentia din Romania.
    L-am cunoscut personal .
    Casa din Bucuresti mi-a fost sparta si el a condus ancheta.
    Dar asta este o alta poveste.

    L

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io cred că ţi-a fost spartă şi ţeasta. De aia ţi-a curs şi mintea.

      Ștergere
  13. Cititi si aici:
    ---------------
    Biet roman! Dincolo de plata aiuritoare a nu se mai stie cate TAXE, se gasesc destui care sa te fure, sa-ti umfle FACTURILE DE PLATA doar ca asa vor ei (le convine)! Romani, treziti-va! Romani, dati de pamant cu hotii si impostorii! UPGRADE

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai revolutia pulei!!
    Da si tu ceva cu "cititi aici".E clar ca si tu ai carat șpanul cu roaba.Atata stii, atata poti, atata faci in asta esti "specializat"
    DC
    daca nu ai ce sa dai iti dau eu sa "citesti" pana-ti vine dulce-n gura....daaa sa si inghiti:):)

    RăspundețiȘtergere
  15. mos alecu spunea...
    Singurul caruia nu-i este greata de prostia lui proprie este prostovanul de sergent bula (cezar) ...
    El chiar se mindreste cu prostia care-i este definitorie ...

    Chiar si colegii lui din haita de maidanezi il "blagoslovesc" cu cele mai colorate ziceri legate de putinatatea mintii lui !
    ---------------------------------------------------
    Bravo Mos Klicule, mare dreptate ai! Spunea cineva pe-aciulea ca Cezar MuciFacialos, acum prieten cu RH Bidinel, are clase cit trenul de trece prin Bailesti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Monica Macovei, isi face Partid
    ----------------------
    Fostii PDL-isti Monica Macovei si Adrian Papahagi, au initiat, duminica, un nou partid, M10 - M la puterea 10 - intr-un eveniment in care au fost lansate atacuri la adresa fostului presedinte Traian Basescu, cel pe care cei doi il sustinusera in anul 2012, in timpul suspendarii lui din functie. Macovei l-a critcat si pe actualul presedinte Klaus Iohannis, pentru modul in care l-a propus pe Eduard Hellvig la conducerea SRI si pentru politica fata de SUA. Pentru infiintarea noului partid M10, Macovei si Papahagi nu au depus inca documentele necesare la tribunal, strangerea de semnaturi fiind la inceput.
    Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, duminica, lansarea partidului M 10 (M la puterea 10), despre care spune ca este o formatiune politica de dreapta. Intr-un discurs sustinut la evenimentul de lansare care are loc la Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti, Macovei, care a demisionat anul trecut din PDL pentru a candida ca independent la alegerile prezidentiale, a subliniat o ruptura totala de partidele parlamentare existente. Partidul M 10, lansat duminica, nu este inca inregistrat oficial iar echipa Monicai Macovei strange semnaturi pentru inregistrarea formatiunii.

    RăspundețiȘtergere
  17. CEZAR INGROAPA PULIMEA !
    Mos Alecu cel basinos citat ca un clasic.

    Cezar este urmasul unui imparat roman cu nume de imparat roman.

    Iar bidineaua robertiana cucereste mapamondul.
    Vezi expozitia
    DELA SALVADOR DALI LA DEVA
    PS
    Salvador este un tanar pictor catalan influentat de maestrul ardelean nascut la Deva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ave Cezar !
    Baga-le o poza terminala .
    depe blogul meu de arta.
    Fiecare carte citita de tine si fiecare siper model regulat de mine
    reprzunta o palma data pulimii borate.
    OPEN MY NEW ART BLOG

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  19. AGENTUL AMERICAN ELENA UDREA ARE LISTA COMPLETA

    A AGENTILOR RUSI DIN ROMANIA SI AMENINTA CU DESVALUIRI
    TERMINALE.

    UN AGENT RUS CONSILIER AL PRESEDINTELUI IOHANNIS ?
    Document declasificat american :
    fragment
    "Gheorghe Angelescu este fiul agentului
    Vasile Angelescu a fost trecut in rezerva, cu gradul de colonel, intrucat contraspionajul romanesc l-a suspectat ca ar fi fost si agent al GPU (serviciul de spionaj al KGB). Dupa1989, colonelul Angelescu a fost reactivat, a fost avansat general-maior si numit sef al unitatii
    PONTA AGENT RUS ?
    "F........... din SIE, unde l-a avut loctiitor pe colonelul agent KGB Cornel Biris, ofiterul care l-a racolat pentru rusi si instruit pe actualul premier Victor Ponta in SIE.
    ( Serviciul Roman de Informatii Extern ) "

    RăspundețiȘtergere

  20. UN AGENT KGB PE NUME VLADIMIR TISMANEANU ....OMUL LUI BASESCU SI COLDEA
    DATI PE MINA FBI !
    ROBERT HORVATH CETATEAN SUA FACE UN DENUNT OFICIAL
    SI ADUCE PROBE

    Tismăneanu a intrat in SUA cu un paşaport şi un nume fals!

    RăspundețiȘtergere
  21. RH,sa ne anunti cand parasesti insula ELBA,ca sa te mutam la Bastilia .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consilier prezidential pe probleme de Securitate Nationala va ureaza o primavara frumoasa !!
      Sa fiti cumintei ..sa luati pastiluta la timp.....

      Ștergere
    2. Elena, dă parola!
      Ori eşti Nuţi Udrea/A. Săftoiu?

      Ștergere
  22. STIMATA REDACTIE !
    Trimit un document care va interesa cititorii excelentului dv blog.
    In cazul in care considera-ti ca este prea lung a-l voi prezenta
    intr-o forma prescurtata.
    Respecte,


    SCANDALUL SECOLULUI !


    DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR
    TISMANEANU AGENT DUBLU ROMANO RUS !
    robert horvath Deva blog

    RăspundețiȘtergere
  23. "AMBASADA ROMANIEI IN SUA!

    Ministru Consilier

    Vă rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

    SCRISOARE OFICIALA ADRESATA
    PRESEDINTELUI ROMANIEI

    KLAUS IOHANNIS !
    Excelenta !
    Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El reliefeaza pentru prima data faptul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane intr-o actiune cordonata de KGB. Actiunea de spionaj continua si azi avand sprijinul logistic si mai ales financiar.
    S-a deschis in acest sens un institut fantoma in Maryland condus de V.T.
    cheltuindu-se din banii publici in decursul anilor mai mult de un milion
    de dolari. Sume uriase de bani au fost remise prin ICR.
    Actiunea este cordonata operativ de generalul Coldea comform surselor
    mele jurnalistice.
    Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea s-a produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta, va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca în calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti. Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.


    Robert Horvath-Deva, cineast USA


    DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU
    Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) - Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea s-a facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola,cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR. In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste în vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. (Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.). Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta....etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela, dupa ce i s-a refuzat initial viza de intrare in SUA. De abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. Pentru a intra in SUA agentului Volodya i sa creat o noua biografie, i sa dat un nou nume si un nou pasaport.
    PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA FIT NEW YORK. DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.
    Robert Horvath DEVA
    DEVARTES FILM New York - Tokyo
    Presedinte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băăă limbricule, ţi-au spus oamenii ăştia de aici, onorabilii membri ai clubului Zoo + 9 să te cari dracului? Ce-i aşa de greu de înţeles? Lasă-ne cu minciunile şi tîmpeniile tale, că suntem sătui de ele. Vorba unuia: pe unde ai trecut ca un sconcs ce eşti, ai împuţit toate blogurile. Du-te de postează pe blogul ăla a lui Cezar Muci la coor şi cacao la nas, regulaţi-vă între voi acolo bulangiilor, că stricaţi cu mirosul vostru de căcărează atmosfera distinsă de aici.

      Ștergere
  24. @ Anonim
    Exista o deosebire esentiala dintre un bulangiu si un curvar.
    Vezi ce super modele regulez pe blogul meu de arta sculativa.
    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/


    Cezar are forta intelectuala sa va ingroape la propriu cat si la figurat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu şi Cezar limbricule, atît la propriu cît şi la figurat, sunteţi îngropaţi pînă peste cap în rahat.

      Ștergere
  25. ...zgura ma--tiiiii...!!...Jignesti un mare om de cultura si un mare comandant de osti ....!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suje-mi pixu" impreuna cu "marele" tau comandant de osti!

      Ștergere
  26. Ziua RCS&RDS în energie.
    A vândut curent chiar către Transelectrica.
    -------------------
    Monopolul de stat din transportul energiei electrice Transelectrica a cumpărat, de la două firme din grupul RCS&RDS, energie de 1,5 milioane de lei.

    Energiafoto SRL, o companie producătoare de energie fotovoltaică deţinută de RCS&RDS, a vândut ieri 5.720 MWh de energie electrică în vârf (cea mai scumpă) către transportatorul de curent al României, Transelectrica. Tranzacţia a fost realizată pe bursa de energie OPCOM, la un preţ de 175 de lei/MWh, ceea ce face ca aceasta să aibă o valoare de 1 milion de lei. Livrările se vor face în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2016.

    Transelectrica a mai cumpărat, tot ieri, energie în vârf, de la o altă companie din grupul RCS&RDS, Novitas Electro: 2.600 de MWh , la 175 de lei/MWh, un contract de 0,45 milioane de lei.

    După zeci de contracte câştigate cu mai multe instituţii de stat, printre care primării, sedii de Consilii Locale sau Poliţia locală, RCS&RDS, compania controlată de milionarul Zoltan Teszari, marchează o premieră: livrează energie electrică necesară asigurării serviciilor de sistem al Transelectrica, monopolul de stat al transportului de energie electrică din România. Până acum, doar traderii şi producătorii cu o istorie îndelungată în piaţă vindeau energie către Transelectrica.

    Energiafoto a mai vândut, tot ieri, pe bursă, 5.800 de MWh către CEZ Vânzare, furnizorul de curent de pe piaţa reglementată din regiunea Olteniei, şi alţi 1.800 de MWh către Repower Furnizare.

    Ca ziua RCS&RDS să fie completă, o altă companie din grup, Delalina, a vândut, la rândul său, energie în vârf către traderii Repower Furnizare şi Energy Distribution Services.

    Energiafoto, Novitas Electro şi Delalina operează mai multe parcuri fotovoltaice în Bihor şi Brăila.

    RCS&RDS este cel mai important jucător de pe piaţa de cablu şi internet şi România şi unul dintre cei mai importanţi de pe piaţa de telefonie fixă. Derulează afaceri anuale de peste 1 miliard de euro şi are 3,5 milioane de clienţi. De un an de zile, compania a intrat puternic pe piaţa de energie electrică pentru firme şi are în plan să furnizeze şi să distribuie energie şi pe piaţa consumatorilor casnici.

    http://www.economica.net/rcs-rds-energie-transelectrica-vanzare-energie-electrica-curent_113775.html#ixzz3yfgKVxub

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri