Google Translate

luni, 2 februarie 2015

Judecător, condamnat pentru coruptie, la 22 ani închisoare! Spre stiinta si luare aminte! Iata, se poate!


Un judecător din dosarul lui Adamescu, condamnat la 22 ani închisoare.

Mircea Moldovan, unul dintre judecătorii mituiți de omul de afaceri Dan Adamescu, a fost condamnat luni de Curtea de Apel București la 22 ani închisoare.

Potrivit deciziei instanței, Mircea Moldovan, judecător la Tribunalul București la data faptelor, a fost condamnat pentru mai multe infracțiuni de corupție, pedeapsa de bază fiind de 6 ani și 10 luni închisoare, la care s-a adăugat un spor de 15 ani și 2 luni închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite), astfel încât el va executa în final pedeapsa de 22 de ani închisoare.
 
De asemenea, lui Mircea Moldovan i s-au confiscat mai multe bunuri (un telefon, un televizor) și sume de bani, fiind menținut sechestrul pe un autoturism Mercedes Benz ML 320.

În același dosar, Dan Adamescu a fost condamnat la 4 ani și 4 luni închisoare. Decizia nu este definitivă.

AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin)

Sursa: http://www.agerpres.ro/justitie/2015/02/02/un-judecator-din-dosarul-lui-adamescu-condamnat-la-22-ani-inchisoare-11-43-29
-------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 comentarii:

  1. @PMTeule hai,arunca-te precum gaina la muci,da-te-n ...stamba cu "comentarili"tale de prost gust,nu de alta dar cred ca ai gusturi diferite acuma dupa ce ti-a imbatranit javra si nu-i mai simti seva sexului ,s-a transformat din consistenta aracetului intr-un simplu zer si cred ca de aia atentezi la pixurile camarazilor,ti-o fi dor si tie.sa ai pofta camarade,da bachtalo mo shaurea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Samtasc miros de rahat de motan. Ori de motan de rahat?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai nespalatilor ,ia vedeti nu va iese din san acel miros,sau vi s-a lipit trocoul de voi si trebuie sa-l indepartati cu dalta?Hai dati-i cu pasul ca miroase si pe calea undelor,moroii dreacu" ce sunteti.PMTeule cu prostanacii astia te lauzi sau ei sunt egoul tau?Dupa ce va spalati,deratizati si dezinfectati sa veniti cu tontii sa-mi faceti curat prin balconul pulii,si sa-i lustruiti si flinticul lui Udrea ,dar sa va dati jos protezele sa n-o zgariati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai motane negricios, n-ai treaba in Austria? Poate au aia ceva tratamente noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mișcări de trupe în Parlament.
    ------------------
    Șase deputați au anunțat luni Biroul permanent al Camerei Deputaților că vor să treacă la grupul parlamentar al PNL.

    Conform secretarului Camerei Marcel Ciolacu, cei șase sunt Nicolae Alexandru (din grupul PC-PLR), Aurelian Mihai (independent), Dumitru Ovidiu Ioan (independent), Teodor Paleologu (PMP), Dragoș Gunia (independent), Paul Dumbrăveanu (din grupul PC- PLR).

    Deputații urmează să anunțe și în plenul Camerei faptul că se alătură grupului parlamentar al liberalilor.

    Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a anunţat duminică, la finalul reuniunii parlamentarilor liberali, că partidul este dispus să primească în rândurile sale parlamentari independenţi afiliaţi.

    http://www.cotidianul.ro/miscari-de-trupe-in-parlament-255981/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Senatorul Mircea Geoană și-a anunțat retragerea din grupul parlamentar al PSD.
      ----------------------
      Senatorul Mircea Geoană și alți trei colegi care făceau parte din grupul parlamentar al PSD au anunțat luni, în plenul Senatului, retragerea lor din acest grup, menționând că vor activa în această sesiune parlamentară ca senatori independenți în Grupul pentru proiectul social-democrat.


      Și-au mai anunțat retragerea din PSD senatorii Cătălin Croitoru, Dan Ioniță și Dan Tătaru.

      De asemenea, senatorul Valer Marian, neafiliat, a anunțat că va susține noul proiect, după ce a fost îndepărtat "abuziv" din PSD.

      AGERPRES/(A — autor: Sorin Peneș, editor: Florin Marin)

      Ștergere
  6. Adrian Sarbu, saltat de mascati de la o intalnire cu Vanghelie
    si dus cu mandat la Parchetul General - UPDATE.
    ----------------------
    Adrian Sarbu a fost dus cu mandat, luni seara, la Parchetul General, unde este audiat de anchetatori in dosarul Mediafax.

    Adrian Sarbu ar fi fost ridicat de anchetatori de la o intalnire cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, potrivit B1.

    Romania TV anunta ca cei doi se aflau intr-un birou la sediul Mediafax in momentul in care anchetatorii au venit sa il ridice pe Sarbu.

    Adrian Sarbu nu a facut nicio declaratie in fata jurnalistilor.

    La Parchetul General a ajuns si avocatul lui Sarbu. Potrivit postului de televiziune citat, daca Sarbu era audiat in calitate de martor, prezenta avocatului sau nu era necesara.

    Surse citate de acelasi post de televiziune relateaza ca Adrian Sarbu este urmarit penal in dosarul Mediafax.

    UPDATE - Avocatul lui Adrian Sarbu a declarat, luni seara, ca omul de afaceri a fost informat despre acuzatiile care i se aduc si ca acesta nu a dat nicio declaratie.

    "Nu a dat nicio declaratie. A spus ca maine vrea sa dea declaratii. Nu am ce sa va spun mai multe", a spus avocatul lui Adrian Sarbu.

    Dosarul Mediafax
    -------------------------------------
    Adrian Sarbu este audiat in dosarul "Mediafax", in care mai multe persoane, angajati ai companiei, au fost arestate la sfarsitul anului trecut. 30 de persoane sunt cercetate in acest dosar si 11 au fost arestate.

    Mai multi angajati ai Mediafax au fost acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani. Procurorii au sustinut ca acestia au creat un sistem de firme-fantoma, prin care au prejudiciat statul cu peste 3,7 milioane de euro, din taxe si impozite neplatite.

    Astfel, acestia au creat si aplicat o schema de sustragere de la plata taxelor si impozitelor, implicand constituirea unor societati fantoma pe numele unor persoane lipsite de posibilitati materiale, profitand tocmai de situatia acestora, societati ce au fost antrenate in circuitul comercial astfel alcatuit.

    Procurorii mai sustineau ca in acest fel compania era protejata, responsabilitatea platii taxelor si impozitelor fiind transferata in sarcina celorlalte societati, impotriva carora se declansau masurile de poprire a conturilor pentru neplata taxelor si executare silita a acestora, proceduri inutile deoarece nu detineau in patrimoniu bunuri sau alte active ce puteau fi executate.

    "Persoanele beneficiare ale drepturilor de autor, din care o parte semnificativa erau angajate si la societatile din grup cu contracte individuale de munca, erau determinate de angajatii de la resurse umane sa semneze contracte de cesiune drepturi de autor cu aceste societati, fara a intra in contact direct cu reprezentantii legali, in sensul existentei unor negocieri a clauzelor de contractare a muncii acestora, de termene de livrare a produselor etc", dupa cum au anuntat reprezentantii Parchetului General.

    Procurorii mentionau ca angajatii erau "pusi in fata faptului implinit ori de cate ori erau chemati la departamentul resurse umane" si semnau documente fara a le citi, ca o simpla formalitate.

    http://www.ziare.com/adrian-sarbu/mediafax/adrian-sarbu-audiat-la-parchetul-general-1346126?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mos Alecu,care ne mangaie berbecu'Mai Mos kkt nu te mai strofoca atata ca pana apare legea pensiilor militare tu vei fi oale si ulcele,pardon un morman de pamapersi mucegaiti de te-or pune astia la pachet ca nu o sa -l poata descalci.vezi ca faci spume la gura urland pana te caci pe tine sa se faca revenire la legea ta de capatai L164 cea care-ti va pune in valoare nemunca si suptul de puli pe la sefi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Motănele căcăcios, a spus Moş Halecu, ca în fiecare zi la ora 8 să-i suji berbecu, iar la ora 20, coaili să i le freci. Capisci?

      Ștergere
  8. @22.14
    Taci prostul pulii,astea-s totae cuvintele din dictionarul tau,eu cred ca esti un adolescent labagiu pe care-l alunga ma-sa ca sa se poata fute cu bosorogii din vecini,si tu incerci sa te dai pe bloage.Ia vezi ,cuvantul asta "capisci"este folosit de cineva anume,ai vre-un amestec,sper sa-ti vezi de necazurile tale !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tigri2 cauta persoane cu urmatoarele caracteristici
      Sex: barbat/femeie
      VarstaIntre 36 si 50 ani
      ZodieCapricorn, Varsator, Pesti, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator
      Interesat dePartener
      EtnieAlb/Caucazian
      Descriere partener ideal tigri2
      InaltimeIntre 160 si 170 cm
      GreutateIntre 50 si 90 kg
      ConstitutieAsa si asa
      Culoare par Roscat, Negru, Blond, Blond inchis, Brunet deschis, Brunet inchis, Putin grizonat, Cam multe fire albe
      Culoare ochiNegri, Albastri, Caprui, Verzi
      Preferinte sexuale: de toate, inclusiv ORL - nas, git si urechi.

      Ștergere
  9. Mucles retardatule ca faci mucegai la cur,la voi nu s-a descoperit hartia igienica ?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri