Google Translate

duminică, 8 februarie 2015

Jurnalul secret al Elenei Udrea... bomba amorsata cu efecte incendiare, ori... incercari infantile... de a-si apara pielea ?!?


Jurnalul Elenei Udrea. Dacă o singură frază din ce spune e adevărată...

Elena Udrea a venit la Gândul Live, săptămâna aceasta, cu un vraf de foi scrise de mână. „Ce sunt astea, doamnă?” „E..., sunt însemnările mele. Jurnalul...”, a oftat.

Elena Udrea a venit la Gândul Live, săptămâna aceasta, cu un vraf de foi scrise de mână. „Ce sunt astea, doamnă?” „E..., sunt însemnările mele. Jurnalul...”, a oftat. Ca să nu uite, doamna Udrea spune că a notat tot în lunile de campanie şi de după. Acum, pe măsură ce puşcăria se vede tot mai aproape, doamna Udrea rupe zilnic câte o filă din acest foileton pe care presupun că şi l-a gândit ca pe o poliţă de asigurare pentru zile negre. Zile negre care au venit mult mai rapid decât se aştepta, de unde şi reacţiile sale publice frizând isteria, şi ameninţările, şi lamentaţia că „marii bărbaţi” au lăsat-o singură. Este de înţeles de ce doamna Udrea procedează aşa: aruncarea rahatului în ventilator este o tehnică veche de evadare. Când toţi sunt mânjiţi, mizeria ta parcă nu mai trăsneşte atât de tare.

Din păcate, lumea n-a putut trece dincolo de analiza emoţională: e disperată, a lăsat-o Băsescu, fabulează, de ce n-a spus lucrurile astea la timpul lor? E şi greu să o judeci (vai!) la rece pe această doamnă care în ultimii 10 ani şi-a pus amprenta atât de apăsat asupra României. Trecând însă peste sentimente, ar fi bine să vedem încă o dată ce spune domnia sa. Pentru că, dacă chiar şi un singur procent din tot ce spune este adevărat, avem imaginea unei Românii în metastază.

În esenţă, doamna Elena Udrea spune următoarele:

1.serviciile secrete, în special SRI, se implică ilegal în politică. Ba, mai mult că fac brutal politică şi că determină rezultatul alegerilor. Că în campania electorală, directorul SRI, George Maior, a luptat pentru Victor Ponta, iar adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, a luptat pentru Klaus Iohannis. Că de aici a pornit şi războiul intern în SRI. Asta ar explica şi de ce noul preşedinte al României i-a cerut demisia lui Maior, demisie pe care acesta şi-a dat-o eroic, apărând legile Big Brother.

2. Că Elena Udrea însăşi era un serviciu secret în sine la Preşedinţie, pe lângă Traian Băsescu. „Ura” lui Florian Coldea ar fi pornit dintr-o gelozie profesională: intelligence-ul pe care doamna Udrea i-l susura în urechea dreaptă preşedintelui Băsescu intra în coliziune cu ce-i şoptea domnul Coldea în urechea stângă. Remarcăm că domnul Maior era fie absent, fie şoptea în urechea altcuiva. Faptul că Elena Udrea avea o influenţă atât de mare asupra preşedintelui României nu e un secret pentru nimeni. Dar câte dintre rapoartele furnizate de doamna Udrea au avut consecinţe directe asupra deciziilor preşedintelui? Câte dintre ele au urmărit scopurile pur politice sau financiare ale doamnei? Doamna Udrea spune că „preşedintele este cel mai dezinformat om din lume”. Vă daţi seama ce nebunie era la Cotroceni, când veneau la raport „sursele de informare”? Dar de unde îşi lua informaţiile doamna Udrea? Avea şi domnia sa ofiţeri acoperiţi în presă, în societatea civilă, în politică, la fel ca dl. Coldea?

3. Doamna Udrea spune cu tărie că da. Ne spune acum că avea propria reţea de ziarişti, oengişti şi politicieni, pe care o plătea fie direct, fie prin intermediul oamenilor de afaceri prieteni, precum celebrul Niro. Că mulţi veneau să-şi ofere serviciile, iar doamna îi evalua, iar pe unii îi finanţa, în timp ce pe alţii îi ţinea într-o perioadă de probă. Niciodată laudele n-au fost gratis, are tăria să recunoască acum mult admirata doamnă Udrea.

4. Că dosarele din Justiţie sunt ţinute la SRI şi sunt deblocate când trebuie. Acest lucru este ilegal, orice informaţie obţinută de servicii într-un dosar trebuie trimisă procurorului DNA, nimic nu trebuie reţinut la sursă. Doamna Udrea construieşte o imagine sumbră a serviciilor care fac dosare la fel ca Securitatea şi care transformă DNA într-o simplă anexă a domnilor Coldea şi Maior.

5.mediul de afaceri este o încrengătură de interese, şpăgi, hoţii şi întâlniri periodice cu serviciile de informaţii. Că Dinu Pescariu apela la domnia sa ca să-l roage pe generalul Coldea să-i deblocheze un cont în Elveţia (probabil că Pescariu nu ştia că gen. Coldea o „urăşte” pe doamna Udrea). Că soţul său, Dorin Cocoş, era invitat de acelaşi Florian Coldea să finanţeze cu 500.000 de euro televiziunea deputatului PSD Sebastian Ghiţă, membru al comisiei de control SRI.

Cât e fantezie, cât e realitate? Cât e adevăr, 100 la sută, o jumătate, un sfert, un singur procent? Câte dintre aceste acuzaţii pot fi probate? Vor ajunge ele vreodată în faţa unui judecător?

Din jurnalul doamnei Udrea, transpare însă o realitate sumbră pe care o ştim teoretic, dar pe care, pentru că e spusă de cine este spusă, ne facem că nu o vedem: toţi au cozile legate şi toţi se învârt în jurul aceluiaşi scop: acumularea de bani şi putere. De aceea, consider că ceea ce i se întâmplă doamnei Udrea acum este un lucru bun: nouă, ca spectatori, nu ne rămâne decât să sperăm că se vor da în gât unul pe altul, că se vor trage unul pe celălalt, până când acest mecanism infernal se va da peste cap. Poate doar aşa sistemul se va reseta.

Acum, cel mai rău scenariu pentru România este să se cadă la pace.

Sursa: http://www.gandul.info/puterea-gandului/jurnalul-elenei-udrea-daca-o-singura-fraza-din-ce-spune-e-adevarata-13808186
---------------------------------------------

Cititi mai mult:
 ----------------------
 1. Elena Udrea îşi scoate jurnalul. „Ştiam de la Maior că există fotografiile de la Paris. Dânsul a aflat de la Coldea”

 2. Ce conține JURNALUL Elenei Udrea

 3. ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Am citit Jurnalul Elenei Udrea!

 4. Gîndul de duminică, 8 februarie 2015. De ce tace George Maior? E de acord cu acuzațiile aduse de Elena Udrea SRI-ului, pe care l-a condus timp de nouă ani?

----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31 de comentarii:

  1. Soarta Elenei Udrea se decide în câteva zile.
    Votul pentru arestarea ei va avea loc luni.
    ---------------------
    Soarta Elenei Udrea se decide în câteva zile. Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor va analiza mâine, în regim de urgenţă, cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a favoritei fostului preşedinte Traian Băsescu. Apoi, luni seara, la ora 18.00, deputaţii se adună să voteze dacă Udrea poate fi aresată.

    Protejata lui Traian Băsescu nu a mai venit în Parlament, să-şi studieze dosarele, şi-a trimis avocaţii. A fost însă la Poliţie, aşa cum îi impune controlul judiciar, pe care nu l-a respectat însă în totalitate. Este şi unul dintre motivele pentru care procurorii au cerut mandat de arestare.

    Pe numele Elenei Udrea există în total 3 cereri ale DNA pentru arestare, în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

    http://www.antena3.ro/romania/soarta-elenei-udrea-se-decide-in-cateva-zile-votul-pentru-arestarea-ei-va-avea-loc-luni-282509.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "...
      În ziua în care cererile de arestare preventivă a Elenei Udrea sunt dezbătute la comisia juridică a Camerei Deputaţilor, Traian Băsescu are prima apariţie publică de la izbucnirea scandalului.
      Băsescu a cerut o justiţie corectă pentru Elena Udrea, de la tribuna congresului PMP, spunând că şi-ar dori ca Udrea să îşi dovedească nevinovoţia..."

      http://www.antena3.ro/politica/traian-basescu-la-congresul-pmp-udrea-va-demonstra-ca-e-un-om-cinstit-282578.html
      +++++++++++++++++++++++
      Kiorule, să-ţi dea bunul Dumnezeu cel sfînt să-ţi umple gura cu pămînt! Amin.

      Ștergere
  2. Mânca-i-ați pizda umplută cu pula lui Băsescu!

    RăspundețiȘtergere
  3. B'seara, kamaraden !
    Ceva nou depe front, in afara de arestari, retineri, descinderi, judecari, denunturi, anunturi, incatusari si alte inbalsamari, aptsolut normale pentru Tara lu'Dorele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: de ezenplu, ne mai fura bozgorii Ardealu', ori s-or lasat pagubasi, de cand prin Cotrocenihaus rasuna toata ziulica de iodlere ?
      Ioi !

      Ștergere
  4. B'dimigreatza, kamaraden ! Umpic la ceoc, de greatza sa scapati, al meu pics de'ndata sa-l loati !
    Ioi, iolariooooo !
    S-a dus si jiaga-jiaga asta ! Ear me-o baga doamna Lupul !

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne feri, ce cosuri are in barba gipsanca de Plescoi ! Cica shtoarfa asta a fost denumita blonda din politica romulana !
    Blonda o pula, egzagt cum sunt eu roscat la cur, dupe ce trag o cacare de o consistenta indoielnica !

    RăspundețiȘtergere
  6. Uai, sa hiti cuminti cat lipsesc ! Merg sa-mi platesc impozitele pe mosie, casa dau un egzenplu demn de urmat, pentru morometii aia betivani din mediul rural si satesc !
    Am emotii...gardu...
    Ioi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: numa sa-mi pun coviltirul la vulvoi, case anunta codu si nu vrau sa ramana babornita fara peruca, in goana nebuna a masinei, la 55-60 la ora, cat prinde in treapta 5, cu vant din zpate !

      Ștergere
    2. Pese: ioi, mai e 25 jde miisioare si gata meleonu ! Cre cacam de zioa internateonala a muncei se produce...

      Si ei azi sarbatoresc..
      1 Mai, mun-ci-to-resc !
      Tra-la-la-la-la.....

      Traiasca rejele Tutan Kamon de Hohentzolern de Zigmaringhen !
      Uraaaa...

      Ștergere
    3. Pese: buey, si sa ma tineti la corent cand me-o baga doamna Lupul, ear daca se extind arestarile si in zona vicepremierilor fara portofoliu re-reevaluati, sa-mi dati de stire prin peiger, ca n-am zemnal la tzaranoaia !

      Ștergere
    4. Pese: gata, fug, c-am pornit vulvoiul s40 de fro 10 minute, ca sa faca unjerea la zimering si-am reosit sa bag jiuma de cartier in smog, de zici ca-i Bangocul aciulea, la ore de varf !
      Sa hiti cuminti si sa nu-i omblati adminului la dinti !

      Ștergere
  7. Si ca sa fie treaba oabla,sa nu uiti sa-i faci un sugiuc,pe din dos, cainelui ,ca sa nu se constipe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Viurele nu uita, asta este treaba ta:

    Fix, taman la ora 2, sa ma scarpini iar pe pix si sa mangai pe oo.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce ,nu ai stimul cand sugi pula javrei?

    RăspundețiȘtergere
  10. Elena Udrea a fost citată la DNA, după avizarea reţinerii şi arestării sale.
    ---------------
    Elena Udrea a fost citată de procurori să se prezinte marţi la DNA, după ce Camera Deputaţilor a dat avize pentru urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului PMP în dosarele „Gala Bute“ şi „Microsoft“, în care este acuzată de fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.

    UPDATE 9.00 Potrivit surselor judiciare,
    Udrea urmează să se prezinte la sediul DNA în jurul orei 11.00.

    Plenul Camerei Deputaţilor a votat favorabil, în noaptea de luni spre marţi, pe bandă rulantă, şase cereri de ridicare a imunităţii pentru Elena Udrea, printre care şi cea pentru arestare preventivă. În cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltării poate fi încătuşat.

    Arestarea Elenei Udrea, iminentă
    ---------------------------------------------
    Hotărârile Camerei Deputaţilor privind cererile de urmărire penală şi de încuviinţare a arestării preventive pe numele Elenei Udrea au fost publicate deja în Monitorul Oficial. Practic, din acest moment, Direcţia Naţională Anticorupţie poate pune în aplicare mandatul de arestare preventivă pe numele fostei candidate la Preşedinţie.

    Elena Udrea şi acuzaţiile care i se aduc
    ----------------------------------------------------
    În dosarul Microsoft, DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru pentru trei fapte de trafic de influenţă-două în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, respective legate de derularea contractului e-România-, spălare de bani şi fals în declaraţii de avere, precum şi încuviinţarea reţinerii şi arestării deputatului PMP pentru acest infracţiuni.

    Udrea mai este acuzată de anchetatori că a încălcat normele controlului judiciar. De aceea, DNA a mai cerut Camerei deputaţilor şi aviz pentru înlocuirea acestei măsuri, luată la 29 ianuarie, cu arestare preventivă pentru Elena Udrea, pentru fapte de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere, pentru care este deja urmărită penal. Anchetatorii susţin că Udrea a încălcat controlul judiciar atunci când a făcut afirmaţii publice cu privire la acuzaţiile ce îi sunt aduse. Potrivit procurorilor, în 2009, Dorin Cocoş, în baza unei înţelegeri cu Gheorghe Ştefan şi cu Gabriel sandu, ar fi pretins de la Claudiu Florică şi Dinu Pescariu 9 milioane de euro, pentru ca, prin intermediul Elenei Udrea, la acea vreme ministru al dezvoltării Regionale şi Turismului, să asigure firmele susţinute de Florică, încheierea şi derularea contractului de licenţiere Microsoft cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

    http://adevarul.ro/news/eveniment/elena-udrea-fost-citata-dna-avizarea-retinerii-arestarii-sale-1_54d9a803448e03c0fd75131e/index.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine este românul care ascunde 800 de milioane de dolari
    în băncile din Elveţia. E foarte cunoscut.
    ---------------------------
    Filiala HSBC din Elveția are printre clienți 219 de persoane din România, cu 549 de conturi. Unul dintre acestea depăşeşte 800 de milioane de dolari. Proveniența banilor nu este un criteriu eliminatoriu pentru a deveni clienti HSBC.

    Surse apropiate ANAF, contactate de EVZ, au declarat că depozitul de 800 de milioane de dolari din Elveţia a aparţinut lui Dinu Patriciu.

    Banca este acuzată că a lucrat cu infractori internaţionali, între care şi traficanţi de arme, cu oameni de afaceri corupţi şi cu polticieni.

    Printre personalităţile care apare în dosar se numără Regele Mohammed al VI-lea al Marocului, fiul fostului preşedinte francez Francois Miterand, actorul John Malkovich, umoristul francez Gad Elmaleh, prinţul Bahrainului Salman bin Hamad bin Isa Al Khalifa, Rami Makhlouf, văr şi asociat al preşedintelui sirian Bashar al Assad, Vladimir Antonov, fost proprietar al unul club de fotbal din Anglia, Margulan Seisembayev, bancher din Kazahstan, Li Xiaolin, fiica fostului premier chinez Li Peng, Joseph Fok, judecător la Înalta Curte de Justiţie dink Hong Kong, dar şi prinţul şi prinţesa Michael of Kent, veri cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

    De asemenea, printre clienţi se numără şi foşti sau actuali politicienidin MArea Britanie, Rusia, Ucraina, Georgia, Kenya, România, India, Liechtenstein, Mexic, Liban, Tunisia, Republica Democrată Congo, Zimbabwe, Rwanda, Paraguay, Djibouti, Senegal, Filipine sau Algeria.

    REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cine-este-romanul-care-ascunde-800-de-milioane-de-dolari-in-bancile-din-elvetia-e-foarte-cunoscut_1628593.html#ixzz3RKqEQyd8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alte „ zurse” spun ca depozitul apartine PSD-lui Sturdza, amicul lui Bombonel, cel pentru a care Nastase a dat OUG ca sa-i sustina plodul la studii.

      Ștergere
    2. Intoxicare, amice!
      Patriciu este NOMINALIZAT de ANAF, care sigur, stie ce vorbeste!
      Din nefericire, nu au facut NIMIC pentru recuperarea prejudiciilor produse de Patriciu!

      Ștergere
    3. „ Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!”

      Ștergere
  12. ROMANIA A AJUNS O TZARA DE TILHARI, COKALARI SI PENSIONARI!

    SI INCA ODATA HOP, HOP, HOP, VIOREL S-O EA LA CEOC!

    RăspundețiȘtergere
  13. Al cu 12.43/Drept de pula sa ma iei/Fin,cu doua degetele/Si sa-ti faci cruce cu ele/cand ajungi in dreptul gurii/Da o limba-n capul ...ma-ti{?}[Acuma vezi si tu ,cred ca rima este in pizda sor-ti].

    RăspundețiȘtergere
  14. Răspunsuri
    1. E VITA, VITA, CU COPITĂ- SA I-O SUGA LUI STELICĂ!

      Ștergere
    2. „Liber la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.”
      Viurele,vrei nu vrei, de sulă tu sa ne iei!

      Ștergere
  15. Vad ca va place zoo,daca eu sunt vita rezulta ca ma-ta a fost iapa,taical tau a fost magar si tu esti catar ,in cazul in care sunteti doi anonimi,dobitoci,eu va banuiesc,celalalt este bardou[deduceti voi ,care din ce copitat se trage.Iar cu belitul si suflatul si cu alte perversiuni ,ele sunt doar in mintea voastra bolnava,reminiscente de cand ati fost intzarcati de la mama si trecuti pe suptul de la tata.Mai retardatilor voi chiar nu v-ati saturat de jocul asta murdar si scarbos?Sunteti bolnavi psihic?As intelege daca ati fi niste adolescenti de pregatire indoielnica ,dar vad ca aveti pretentii,si caprarul pulii din timisoara si PMTeul asta din Bucale.ajunge futu-va-n gura cu tot neamul vostru de curve si de idioti!Basta,lua-va-si rudele la sex in grup ,gata.gluma-i gluma ,prostia este prostie,ce crucea mamei voastre vreti sa demonstrati?ce-i mai inhteresant ca mai aveti cativa apaludaci pe margini,niste dobitoci ,prosti gramada,iar administratorul ,in speranta unui rating ridicat priveste parinteste si va aproba tacit.Daca-mi mai pomeniti numele o sa va spun cuvinte si mai grele ,care chiar o sa va usture.Tu mai PMTeul pulii nostre ia-ti javra ,fa sex oral ,anal si toate perversiunile cu ea dar nu atenta la bunul simt.am sa incerc sa fac o copie a discutiile academice de pe acest blog si am sa discreditez originea voastra ,inclusiv a administratoruluim care va admite asa ceva si o s-o dau publicitatii,sa vada o tara intreaga ce ofiterii pulii ati fost.Promit,asa ca d-le admin ia masuri,o perioada fa-i pe toti sa se identifice nu sub acoperamantul anonimatului sa-i inchipuie tot felul de scenarii ,care mai in gluma ,mai in serios reprezinta dorintele perverse care ii domina.Ajunge ,BASTA !Bestii umane ce sunteti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viurele, ia-ti pasteaua si fuga la cuibar, ca la 2 te trezesc ca sa ma-nbelesti la oo, iar la 3 de pupaza sa ma iei!

      Ștergere
  16. VIURELE-VIOREA , IA MAI DU-TE-N P.M.!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri