Google Translate

miercuri, 11 februarie 2015

Oops! Epoca Traian Băsescu... reformulată (?!?)... ca epoca... Elena Udrea ???".


Tolontan: Există pericolul ca epoca Traian Băsescu
să fie reformulată ca epoca Elena Udrea.

Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, a declarat, marți seară, la emisiunea Jocuri de Putere, după reținerea pentru 24 de ore a Elenei Udrea, în dosarul Microsoft,"nu toți oamenii din minister au vorbit până la momentul ăsta", fiind unii apropiați ai Elenei Udrea "care continuă să o susțină", cu privire la acuzațiile aduse în dosarul Gala Bute. În acest context, Cătălin Tolontan se întreabă cum "o activitate infracțională, potrivit DNA, cu probe, în 2010, cu înregistrări telefonice" a fost lăsată să se deruleze atât de mulți ani. În viziunea jurnalistului, există pericolul ca "epoca Traian Băsescu să fie reformulată ca epoca Elena Udrea".
"Mă abțin în a-mi exprima opinia pentru că, după atâta efort al colegilor mei și după atâtea presiuni la care am fost supuși și cele vizibile, inclusiv de la Cotroceni, de la Elena Udrea și cele invizibile, care au fost mai puternice, evident, decât cele vizibile, aș vrea să rămân pe fapte, să vă spun că, potrivit DNA, în cazul Gala Bute, care sigur e un caz minor, financiar vorbind, față de Microsoft și față de cazul E-România, Elena Udrea, potrivit DNA, ar fi luat mită. Ar fi luat mită și i s-ar fi întors bani din cei 10 la sută cu care era vămuit, practic, orice ban care ieșea din Ministerul Dezvoltării. Astea sunt afirmațiile procurorilor, bazate pe mărturii din interiorul ministerului și pe mărturii de la oamenii de afaceri, de la un om de afaceri care ar fi fost față în față cu Elena Udrea, la un moment dat, la o pensiune din Bușteni, în 2011, și căruia i s-ar fi spus de către Elena Udrea, în mod direct, că pentru ca primi banii la timp, trebuie să ofere "sponsorizări", fie la oamenii de la minister, fie acolo unde indicau oamenii de la minister, respectiv, concret în cazul Galei Bute, la o firmă a lui Rudel Obreja",
a afirmat Tolontan.

Întrebat dacă consideră că vom asista la o avalanșă de denunțuri, în cazul Udrea, și pe alte teme, Cătălin Tolontan a răspuns:
"În fiecare zi aflăm lucruri noi, pentru că în fiecare zi sunt oameni din minister care vorbesc. Acolo s-au strâns peste cinci oameni, începând cu secretarul general, deci vorbesc despre oameni care au avut funcții de răspundere, oameni care semnau în locul Elenei Udrea, care erau puși de ea să facă anumite acte și care vorbesc. Dacă va vorbi Elena Udrea, asta este conform liniei sale de apărare, stabilită cu avocatul său. Nu toți oamenii din minister au vorbit până la momentul ăsta. Sunt oameni sau apropiați ai Elenei Udrea care continuă să o susțină. Unii dintre ei sunt arestați (...) Domnul Breazu, un apropiat al Elenei Udrea, care a rămas cu 50.000 de euro pe care ar fi trebuit să îi dea Elenei Udrea, potrivit DNA, a fost arestat pentru că el nu a recunoscut nimic, în concepția procurorilor, din ceea ce ar fi făcut. El spune că versiunea procurorilor este greșită și că versiunea Elenei Udrea este cea bună. Lucrurile nu sunt simple, dar în fiecare zi aflăm lucruri noi. Asta e perplexant să aflăm că, după atâția ani, 10 la sută din sumele pe care Ministerul Dezvoltării le plătea, în numele unei cutume pe care o recunosc foarte mulți dintre funcționarii publici de acolo, mergea în altă parte decât prevedea legea și erau comisioane, sponsorizări, spun cei de la DNA. Dar când atât de multă lume vorbește despre sumele astea, care s-ar fi dat în altă parte decât unde prevedea legea, nu putem decât să ne întrebăm ce s-a întâmplat acolo (...) Am aceeași neliniște ca și Adriana Săftoiu. Totuși, o activitate infracțională, potrivit DNA, cu probe în 2010, cu înregistrări telefonice, de ce a fost lăsată să se deruleze o astfel de activitate, atât de mulți ani? Deci în 2010 se știa. Lucrurile nu sunt în regulă acolo. Au trecut patru ani de zile și activitatea a mers înainte",
a declarat Cătălin Tolontan.

Pe de altă parte, Tolontan a precizat că Elena Udrea a vorbit, astăzi, pentru prima oară în fața procurorilor, adăugând că fostul ministru "spune neadevăruri" atunci când afirmă că nu a fost chemată, până acum, în fața procurorilor, pentru declarații.
"Pericolul este că epoca Băsescu o să se numească, de fapt, epoca Elena Udrea. Asta nu înseamnă că Traian Băsescu se identifică cu Elena Udrea, nici că Elena Udrea a făcut numai lucruri rele, dar înseamnă că, în concepția publică, epoca Băsescu va fi rebotezată (...) Să vedem care este și linia de apărare a Elenei Udrea, astăzi este prima oară când a vorbit în fața procurorilor, nu că nu a fost chemată. Ea a fost chemată. Spune neadevăruri atunci când spune că nu a fost chemată în fața procurorilor. A fost chemată acum zece zile și nu a declarat nimic. Să așteptăm și linia de apărare a sa și a avocaților săi și atunci ne vom lămuri. Dar pericolul ăsta este: ca epoca Traian Băsescu să fie reformulată ca epoca Elena Udrea",
a afirmat Cătălin Tolontan.

Sursa REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/tolontan-exista-pericolul-ca-epoca-traian-basescu-sa-fie-reformulata-ca-epoca-elena-udrea_1629203.html#ixzz3ROKzDYdd
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------

                    
 10 februarie 2015
Nr. 260/VIII/3

COMUNICAT

În completarea comunicatelor 162, 164 din 29 ianuarie 2015 și 230 din 4 februarie 2015, privind suspiciunea săvârșirii unor fapte de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de licențiere IT, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2015, a inculpatei UDREA ELENA GABRIELA, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

- trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea);
- trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România);
- trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro);
- spălare de bani.

Inculpatei UDREA ELENA GABRIELA i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată, la data de 11 februarie 2015, Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

----------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

32 de comentarii:

  1. Elena Udrea, fără cătușe la mâini în arestul Poliției Capitalei.
    ------------------
    Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a ajuns marți noaptea fără cătușe la mâini în arestul Poliției Capitalei, conform imaginilor prezentate de televiziunile de știri.

    http://www.agerpres.ro/justitie/2015/02/10/elena-udrea-fara-catuse-la-maini-in-arestul-politiei-capitalei-23-15-02

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DNA a început verificări privind respectarea procedurilor de reținere în cazul Elenei Udrea.
      -------------------
      Oficiali ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au declarat, marți seară, pentru AGERPRES, că au fost demarate verificări administrative privind respectarea procedurilor de predare în cazul Elenei Udrea, reținută în dosarul Microsoft.

      Precizarea reprezentanților DNA vine după ce Elena Udrea a fost scoasă cu cătușe la mâini din sediul DNA, însă la sosirea în curtea arestului Poliției Capitalei aceasta nu le mai avea.

      Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a fost reținută marți seară de procurorii DNA și va fi prezentată miercuri Înaltei Curți de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

      Ea este acuzată de spălare de bani și trei infracțiuni de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea; în legătură cu derularea contractului e-România; în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro.

      AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cochinescu, editor: Adrian Drăguț)

      http://www.agerpres.ro/justitie/2015/02/10/alerta-dna-a-inceput-verificari-privind-respectarea-procedurilor-de-retinere-in-cazul-elenei-udrea-23-47-42

      Ștergere
    2. B'dimineata, cu rugamintea ca, urjent, ceva dintre picere-mi sa buzaiti, casa va treaca greata !

      Ștergere
  2. Buey, ce dreaca facu fiurerul la Paris ? Dadu cu haina de capota ? Kear asea tare se'nervoza sasalaul ?
    Pai si normal, pen ca, alde sepepistii, sereistii, setesistii, utecistii si manelistii care, timp de 10 ani, l-au tot insotit pe kior, pe la crasmele locale gen Golden Slitz si pe la berariile gen Carul cu Prosti, astea fiind singurele lui vizite de partid si de stat pe unde l-au mai bagat cate unii in seama, deci, cum ziceam, acesti baeti de baeti n-au fost invatati cu protocoalele astea de abecedar, cu luatul paltonului, ori deschisul portierei, etc ! Ei, baetii cu sarme in urechi si microfoane la ceas, ierea invatati ca sa mai toarne un uischi, sa mai puna un cub de gheata, sa traga cate un dans tiganesc ca sa nu zice lumea ca el prezidente danseaza de unul singur, si alte kestii de astea !
    Ce protocoale bre, ca kiompete n-avea asea ceva ! Singurul lui protocol ierea sa se hahaiasca ca un ranjau national !
    Va mai aduceti aminte cand a pozat in mijlocul haitei de pochi, nu ?
    Asea ca, marele Zpahontzu a ajiuns sa care paltoane, fulare si papornite !
    Ioi, bine ca macar Doamna Carmen a stiut unde e clantza de la portiera si a reusit sa se strecoare afara, ca o uitau baetii in lemuzina !
    Doamne feri ! Cum au iesit si ei, baetii, in lumea buna, si nu la Golden Shlitz, ori la mozolit o halba de bere cu pitzipoanca de Ples Coi, cum s-au scapat pe ei si au uitat de proceduri !
    Bineinteles, ca de obicei, asea cum e in tara lu"Dorele, urmeaza anchete, ca sa se stabileasca cine se face vinovat ! La fel ca si in cazul curvistinei Nutzi spaima Putzii, care arestata fiind, a circulat fara catuse !
    Sa ne zice domnul fost Puscareas Sef (si comandant tulumba Pesei) de la Tronpeta Severin, cand treboia sa-i scoata politienii catusele: cand s-a orcat in masina, pe tinpu transportulu, ori inainte de intromisiune in celula ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: la fel de interesant si cu invitatiile alea trimise de de ICR Paris, la dineul dat in cinstea...bla, bla ! Foarte interesant !
      Astia inca nu au facut curat, peste tot, dupa cretinoidul ala de Patachievici, care asemana Romanistanul cu un cur patibular, peste care s-au pisat, incrucisat, de-a lungul veacurilor, cine si cat a vrut !
      Ma rog, ceva de genul asta ! Problema e ca, prin posturile astea de reprezentare inca au ramas idioti alde cretinii Putzakievici si Cacarescu, care nu fac altceva decat sa ne bage si mai mult in cacat !
      Asea ne trebo, daca nu se gaseste nimenea cu sange adevarat in pula, ca sa fugareasca de prin posturile astea toate amantele, pitipoancele si tiitoarele de familie !
      Tara de papusari !
      Cine a crezut ca s-a skimbat ceva pe 7 mai 2012, ori la alegerile din decembre 2012, s-a inselat !
      Cine are impresia ca s-a skimbat ceva p-aciulea cu alegerea lui 6 Case presedinte, s-o creada el !

      Ștergere
  3. Auzi ce zice la radeo: cica guvernul Pinochio are de gand sa aloce sume importante pentru constructia unor ECODUCTE, peste, ori pe sub, nush ce lindic de autostrada, care incepe nicaieri si duce niciunde, undeva prin zona transilvana, unde Iancu sta sus pe statue si le da la bozgori mue !
    Si, bineinteles, intai trebo studii de fezabilitate, de flexibilitate si de dat pe spate, de cateva milioane de euroi, ca sa vada zpecialistii pe unde migreaza turmele de ursi, dintr-o parte in alta a autostradei (deocamdata fara de'nceput si fara de sfarsit !).
    Cam cu asta se ocupa guvernul Pinochio, in esenta tot ala care a privatizat cu succesuri Oltchimicul si Cefereul si care a construit jde mii de km de otostrazi, din aia 7 eurocenti pusi bir pe capul romulanilor, ca sa se deplaseaza si ei, manca-ti-asi, in conditiuni civilizate, ca in Doiciland !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am aozit, da eo nu cre ca ie adevarat, ca Fondul Monetar Internateonal si Interplanetar si-a trimis comizia de handralai ca sa mai dea o mue guvernului mincinos, care a promis dreptate pana la capat, insa n-a ajuns nici macar pe la jumate din jumate, in aproape 3 ani, deci sa mai dea o mue in ceea ce priveste alocarea de sume importante pentru scoaterea din cacat a apararii nationale !
    Deci, tradus corect, ar insemna, sinplu, O PULA !
    Ori inca nu ne-a intrat in cap ca ca o colonie subdezvoltata ce suntem, vanduta moral, economic si financiar masoneriei mondiale, nu ne mai trebo armata, tance si avioane !
    Asa am aozit, da eo nu cred ca-i adevarat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: apropo de comisia de handralai si de fostul ei sef, domnul ala cu orgiile sexuale, parche Strotz kan cu pula de kal, il chema, nu ? zice la radeo ca in urmatorii jde ani o sa aibe parte de orjii secsuale, de un inalt rafinament, tocmai la Bastilia, celula pentru vipuri !

      Ștergere
  5. Buey, cat lipsesc sa-mi duc potaea la caca-pisiu, pregatiti-va temeinic, astfel ca egzagt la fics, ale voastre biuze dulce, sa mi le apropiati de pics !
    Ear pe la si 10, cine doreste cu ardoare, poa sa mi-o si frece !
    Ura, traiasca rejele !
    Iolariooooo....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie, esti singurul independent de pe aici...singurul care poti sa spui adevarul..in rest, o colonie de sclavi..incepand cu admin-ul, legat ombilical si informativ de PSD.

      Ștergere
  6. Dati navala, ca a aparut un nou numar din Obositorul Militarilor !
    Ma rog, as putea spune ca doar a mai aparut un numar, ca de nou...pusca si-o curea mai lata !
    Aceleasi poze tembele, in ton cu anotimpul ! In loc sa ne arate, real, in ce cacat mare se afla componenta tehnica, astia o tot fut cu poze despre skiuristi ! De parca, intr-un conflict real, si-ar mai pune cineva mintea si shforta cu padurarii astia, de la Vai Mama, in conditiile in care un avion adevarat, de care noi nu avem parte, transverseaza Romanistanul in cateva minute !
    Baetii, lasati dreacu pozele cu tunurile alea de muzeu, ca oricum nu mai aveti in cine trage cu ele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, bineinteles, e vremea bilanturilor prin armata, adica a tocatului de frunze !
      Mai nou li se spune analiza starii structurii, un fel de autoevaluare, adica, in traducere libera, o activitate de belit pula la urs pe parcursul careia unul mormaie niste kestii, altul de la esalon se da oleaca bengos, asta daca nu-l apuca somnul, ori daca nu-i suna mobilul de fro jde ori, frun papagal de tau majur e loat oleaca la pula, ca a incurcat kilotii cu izmenele in depozit si...gata, s-a bifat !
      Cafeaua, tuica, popota si drum bun !
      Mie sa-mi spuna astia cu analiza starii armatei de ce au fost dati afara mii de ofiteri, pe motive de integrare in nush ce NATO si nush ce piramida a gradelor, iar pe din dos au fost activati, la apelul bocancilor, cohorte intregi de politruci, pitzipoance cu statut de amante si alti uneperisti ?
      Poate ne zice generalul ala de la directia de cadre si invatamant, bagat la temnita fro 4 ani !
      Ar mai fi intrebari, legate de fosta aviatie de vanatoare-bombardament, de rezerva facuta praf si pulbere, de planurile alea multianuale de inzestrare, la fel de eficiente ca si planurile nationale cu autostradele, etc., da'nu ma mai agit ca-mi face rau la fere !
      Deocamdata, cum e obiceiul la romani, nu se cauta vinovati si ne multumim sa tinem lucrurile rele in fundul camarii ! Doamne feri de fro arogantza, sa vezi atunci cum or zbura acuzele din stanga in dreapta: Femeiul, Feseneul, Pecereul, Papa, Rejele...

      Ștergere
  7. Cu deosebit respect, intrucat se apropie egzagt 12 fics, al meu pics, fara nicio aluze, sa mi-l loati umpic la biuze !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey, mai prostovani ca romulanii nici ca vazui ! Iar s-a scobit Nutzi Spaima Putzii la nas si iar a cazut toata presa pe spate: mafie, reglari de conturi, ciripeala, dat in gat, yakuza, sile camataru...
    Sa dea dreaca, noroc ca nu si-a pus curvistina destul la lindic, ca sigur ierea pericol de rezboi mondeal, de atac nuclear pe directea Sevastopol-Lehliu Gara-Em o 100, ori de cine stie ce interpretare de asta idi !
    Acusica sea, nu neg ca n-as face si eo parte din circumsfera asta de prostovani....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: am cetit nush pe unde ca nush ce grup de tilicari vor sa protesteze, in tinuta de canpanie, p-aciulea prin Bucurestan, pe tema proiectului Legii penziilor pentru militari, militieni si sefi de puscarii cu statut zpeceal, care o sa intre in vigoare, dupa cum am mai spus si anterior mai in urma, la puliuvara, intr-o joi !
      Este interesant ! Interesant doar conceptul de defilare in tinuta mozaic tip Ribstop-Ribentrop, si nu cel de penzii, care de jea e nascut sufocat ! Ar mai scoate din cotidian emisiunile astea de stiri, care or inceput sa molfaie acelasi cacat, de zeci de luni. Cacatul, desigur, intr-o consistenta destul de stabila, contine acelasi amestec de materie: sparlamentari corupti, guvernanti fosti si actuali arestati, procurori bagati la parnaie, bla, bla !

      Ce fain ! De la marea defilare a lui Zdrongaru, cand am batut pas de front prin fata Denea, cu fanfara in frunte, iar la Palatul Victoria am facut miscari de front la comanda proprie, nu s-a mai vazut asea ceva !
      Interesant !
      Asteptam cu infrigurare si emotie sa vad cum se prezinta si generatia asta OTAN, a lui Olescu de la Arges, ca de bosorogii lui Zdrongaru, m-am lamurit !

      Ștergere
    2. Pese: si, fiinca se aprochie ear ora fics, sa ma loati duios de pics !

      Ștergere
  9. Breavo toasiu Zdrongaru !
    ============================
    miercuri, 11 februarie 2015
    Proiectul Legii pensiilor militare de stat
    In atentia membrilor SCMD
    La aceasta ora inca nu avem forma finala, in baza celor convenite in sedinta de lucru de ieri, 10.02.2015, forma care va fi asumata de ministrii parlamentari.
    Toate variantele care circula si discutiile adiacente inutile sunt fie rodul unor minti infierbantate, fie al unor interese deocheate. Daca sunt unii rezervisti sau chiar activi, care se impotrivesc ideii revenirii la sistemul pensiilor militare de stat, din interes propriu, trebuie sa inteleaga faptul ca, indiferent ca vrem sau nu, aceasta lege va aparea, fiind in interesul actualilor nostri colegi activi.
    Important este faptul ca trebuie sa ne gasim locul in lege, in mod corespunzator, pentru a fi racordati la sistem si noi, cei batjocoriti, discriminati si divizati constient de legislatia basista.
    Am solicitat uniformizarea legislativa, pastrarea principiilor egalitatii, echitatii, dreptului castigat si eliminarea discriminarilor, in special in domeniul grupelor de munca.
    Am solicitat si obtinut recorelarea rezervistilor cu activii, inapoierea banilor abuziv retinuti, abrogarea tuturor prevederilor si legilor contrarii si iesirea noastra, definitiva, din relatia cu Casa Nationala de Pensii si cu sistemul civil.
    In privinta celor care bat campii cu rea credinta si care, de ani de zile, din interese sau ambitii meschine s-au dovedit cei mai mari adversari ai luptei SCMD, pentru ca s-au manifestat din interior, suntem constienti ca "de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!". De aceea ii vom sfatui sa ne lase, sa plece unde vor si sa-si faca ce bisericute doresc cu unicul scop de a-si dedica osanale singuri, pentru genialitatea si marile calitati pe care pretind ca le au!
    Le recomandam sa nu ne mai insulte, atribuindu-ne gandurile, ambitiile si gesturile pe care ei insisi le-ar avea si le-ar face daca ar fi in locul nostru. Ganduri si gesturi pe care nu le-ar mai avea daca ar apela la terapiile potrivite.
    Pentru prima data, mergem in deplin acord, sindicatele si structurile activilor din intregul sistem (Armata, Interne, Servicii) si vom merge pana la capat, in interesul tuturor, pentru prezent si viitor, pentru transformarea sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, intr-un sistem coerent real, din perspectiva obligatiilor asumate in cadrul NATO.

    Honor et Patria! Vae victis!


    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. ( r) dr. Mircea DOGARU


    VICEPRESEDINTE SCMD (MEDIA),
    Col. (r) Valeriu PRICINA

    VICEPRESEDINTE SCMD (JURIDIC)
    Col. (r) Monica CALOIAN

    ===============================================
    Dupe parerea mea, sigur puteti sta linistiti, ca o sa iasa bine !
    Exact cum a iesit si cu L 241 !
    Aveti incredere in zdrongari, nu va loati dupe alde Neacsu, ori Olescu, ori alti raspandaci !
    Ura, traiasca rejele !

    RăspundețiȘtergere
  10. AICI http://scmdfiliala1timis.blogspot.ro/ gasiti cea mai proaspata varianta, cica aia discutata ieri in Nerva Traian, la sediul Securitatii Statului-Falanga a 5a "Okiu&Tin Panu"!
    Doar art.123 ar hi de loat in seama, ala cu restituirea firfireilor furati de guvernul boc (boc=cacat in linba turca), ca sa-si traga Leantza Hudrea terene de fotbal in lanul de cucuruz, in plina criza de austeritate mondeala ! Da, da, furati de pedelici, ca sa faca matzul gros si, in continuare, de astia a lui Michi Maus, care se laudau ca in 24 de ore anuleaza toate legile furacioase date de boc (boc-cacat in linba turca), ca sa faca dreptate pana la capat !
    Si ar mai hi ceva la art ala cu 80 la 100 pentru grupa cea mai tare din parcare !

    Kashto proectu !
    Ura, traiasca Zdrongaru, in frunte cu CD !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: apropoze, parke ierea un blog care strangea prepuneri constructive...oare mai centralizeaza cineva, ceva...Ierea un grup de zbuciumati, alde Mos Kalicu, Kaka Deniz, Cufu rez, etc, ca vrau sa fac si eo niste prepuneri !

      Ștergere
    2. PMT, ti-a bagat-o luPULEAsa ???

      Ștergere
    3. Pese: cu legea penziilor e cam rezolvata, cica, cu exceptia intrarii ei in vigoare ! Daca mai apuca !
      Ramane de vazut cum isi rezolva bashtanii problema salarizarii ! Sau, mai exact, cum vor reveni la soldele de merit si alte zporuri de astea, care sa faca parte din solda de baza !
      Si, bineinteles, musai sa se redea drumul la art 31 din L138, ala cu ajiutoarele de penzionare ! Pai, ce pula lor, cu ce sa dea si ei un piscot si o acadea la festivitatea de penzionare, nu ?
      Las ca stiu eo cum se procedeaza: iti dau astia amintire o umbrela de 12 lei, ca s-o porti pe post de baston, o diploma de excelenta printata la Beopele, dupe care creapa toata unitatea in matz, de te lasa falit !
      Hai, in numele omeniei, dati drumul la legislatia cu salarizarea !

      Ștergere
  11. Ponta a plecat în SUA. Guvernul va fi condus o săptămână de prof. dr. gen. tras. izm. Gabriel Oprea. Fostul "șef al mafiei personale a lui Adrian Năstase".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu l-or salta si pe asta maskatii ! Ca vad ca, de jea, is pe la poarta lui Varu Jean Vos Ganian Aragazian Lighean !
      Vine potera, vineeeeee.....

      Ștergere
    2. Pese: sa vezi cum avizeaza izmanutza, in saptamana asta, toate proiectele cu penziile !
      Pana vine cumatrul din SU ale A, unde a fo kemat la o sedinta de muificare, totul e rezolvat, aprobat, promulgat, recalculat, reparat + platite restantele !
      De jea doamna Lupul lucreaza la recalculari !

      Ștergere
  12. Cica au reclamat M(ui)ApN(istii) la Casa de pensii ca tovarasilor militieni le-o baga inaintea lor , prin urmare,asadar,deci d-na Lupu le-o baga la toti simultan,deodata si in acelasi timp, adica pe 14.Au ales data de 14 feb. tocmai pentru a scoate in evidenta iubirea dintre MApN si MI.

    RăspundețiȘtergere
  13. VIURELE, SA NU UITI
    PE LA UNU S-UN SFERT FIX
    SA MA SUGI NITEL DE PIX.
    IAR IN ZI DE DRAGOBETE
    SA MA SUGI DE CASTRAVETE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Manati muei si soonati din tzurturei,
      Iar phithicul psihopat sa se- ndoape cu halva!

      Ștergere
  14. Buey, bine ca-mi aduserati aminte ca vine Valantain Dei, ca sa-i iau un sinbol de dragoste, babornitei !
    Ca merita, hoscaita, to-n gura de paroasa zbarcita !
    Uai, da nush ce dreacu sa-i iau, ca vibrator i-am loat anul trecut...

    RăspundețiȘtergere
  15. Sări Viurele c-o săltară ăştia pe Nuţica care ţi-a fost muză da-ţi-aş-o- n buză!

    RăspundețiȘtergere
  16. Muei, da' o formoolare coo mai multe ,,linioote'' n-ai fi putut gandi?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri