Google Translate

marți, 24 februarie 2015

ANP, responsabil?!? ...puternici ai vremii lor... n-au ridicat un deget, n-au scos o vorba... despre "sistemul penitenciar" din Romania... cat au fost la butoanele tarii...


Cum au trait detentia pe pielea lor Udrea, Voiculescu, Nastase, Voicu, Patriciu

Elena Udrea, Adrian Nastase, Dinu Patriciu, Dan Voiculescu si alti puternici ai vremii lor n-au ridicat un deget, n-au scos o vorba despre sistemul penitenciar din Romania cat au fost la butoanele tarii. Odata incuiata usa de pe partea cealalta, in urma lor, au avut revelatia lumii dure de dincolo de zabrele. "Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru!", scria Sorin Ovidiu Vintu, pe blogul sau, din puscarie. Intre timp, romanii din libertate platesc din buzunarul lor revelatiile tarzii ale politicienilor romani, in urma valului de condamnari pe care CEDO le pronunta impotriva Romaniei, din cauza conditiilor de detentie din puscarii.

HotNews trece in revista succint impresiile "mai-marilor" dupa full contact-ul lor cu sistemul penitenciar:
  • Elena Udrea. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a stat o saptamana in arestul Capitalei, suficient cat sa le impartaseasca si colegilor ei parlamentari, in plen, din suferintele indurate "dincolo". "Am fost dusa in arestul Politiei Capitalei, verificata la sange si dezbracata. Mi-au luat sutienul, am fost dusa intr-o camera cu dimensiunile de trei pe trei metri, cu patru paturi, cate doua suprapuse, apa calda era doar dimineata si noaptea, iar WC-ul era de tip turcesc, fara usa, dotat cu un dus pe care il foloseam ca sa tragem apa. Atunci cand nimeni nu il folosea, puneam un pet pe post de capac, ca nu cumva sa vina sobolanii. Peretii erau scorojiti, geamul nu se inchidea cum trebuie si era curent. Daca te spalai pe cap, nu aveai acces la fohn ca sa te usuci, ceea ce iti dadea sanse la o raceala minimum, daca nu cumva la pneumonie sau meningita", a spus Udrea, luni, in plenul Camerei. 218 deputati nu au fost impresionati si au aprobat cererile procurorilor privind urmarirea penala si arestarea preventiva a lui Udrea. 78 de parlamentari au votat in favoarea ei.
  • Dinu Patriciu. Fostul miliardar a fost retinut de procurorii DIICOT, in mai 2005, in dosarul Petromidia. Cu tot cu audierile- maraton, Patriciu s-a plans ca 40 de ore a petrecut in arest atunci si ca a fost "supus unor umilinte" pe care nu le merita. Fost politician cu putere si influenta, fondator al PNL de dupa Revolutie, Patriciu a dat statul roman in judecata la Curtea Eiuopeana a Drepturilor Omului, reclamand, printre altele, conditiile din arest - "toalete necompartimentate" si "lipsa aerisirii". In anul 2012, insa, CEDO a respins actiunea lui Patriciu, considerand ca problemele incocate "nu ating o asemenea gravitate pentru a fi calificate drept tratament inuman sau degradant, avand in vedere durata scurta a detentiei". In septembrie 2006, Patriciu a fost trimis in judecata in dosarul Rompetrol, sub o serie intreaga de acuzatii, printre care delapidare si spalare de bani, in legatura cu insusirea unei creante de 85 de milioane de dolari, a companiei Rompetrol, de la statul libian, de pe vremea lui Ceausescu, precum si cu privatizarea rafinariilor Vega si Petromidia. In august 2012, Patriciu a fost achitat. procurorii au facut recurs, dar Patriciu, grav bolnav, avea sa moara in 19 august 2014.
  • Catalin Voicu. Inainte de codamnarea sa, fostul senator PSD era ingrozit de spectrul arestului preventiv. Intr-o convorbire cu omul de afaceri Marius Locic, interceptata de anchetatori, Catalin Voicu se declara ingrozit la gandul ca ar putea fi sodomizat in arest: "Nu va puteti inchipui ce e acolo. Arestul din Capitala, de la minus 2, ala care e pe tubulatura - Evul Mediu. Usi negre de fier, zabrele si lacate, nu au aerisire, tigani, banditi, te f ... aia in c... , te omoara. Iar noaptea, din furculita care o au, o ia si o ascute si-o baga in gat. Pe arest preventiv sunt tot felul de borfasi, tot felul de banditi" (Sursa: Romania libera).Pana la urma, de ce i-a fost frica nu a scapat si a ajns in arest preventiv la Rahova. "Conditiile de acolo sunt... nu va puteti inchipui. Dumneavoastra presupuneti ca in celula e un anume climat, dar in celula nu poti sa ramai 24 din 24. Trebuie sa mergi la telefon, trebuie sa iesi la grefa cand vine avocatul la tine, trebuie sa-ti construiesti apararea,  trebuie sa ai creierul  foarte linistit, trebuie sa ai o masa unde sa-ti pui gandurile pe hartie. Nu ai toate acestea. Adaugati si celelalte probleme,  copii mici acasa si niste oameni foarte batrani si foarte bolnavi, si aveti  tabloul complet", se plangea Voicu de conditiile de acolo, in februarie 2012, dupa ce a fost eliberat pentru a fi judecat in libertate. In cele din urma, in aprilie 2013, Voicu avea sa fie condamnat definitiv la 7 ani de puscarie, cu executare, pentru infractiuni de coruptie, aflandu-se in prezent in penitenciar.
  • Sorin Ovidiu Vintu. Omul de afaceri ispasea o condamnare la inchisoare pentru favorizarea infractorului (in cazul Nicolae Popa), cand, in octombrie 2014, si-a facut blog. "Domnilor, investiti in puscarii, investiti in viitorul vostru!" - i-a sfatuit el pe politicienii romani. Cel mai mult s-a plans de apa pe care detinutii o beau la Jilava: "De tifon este nevoie pentru a separa larvele de libelula care curg la robinet odata cu apa". "Sper ca, dupa ce veti citi toate aceste lucruri, imi veti intelege demersul si veti face ceea ce trebuie pentru a ne simti cu totii aici ca o mare si fericita familie", le-a mai transmis politicienilor romani Vintu, cu intelepciunea si experienta celor doua condamnari definitive pe care le avea pana atunci (santaj asupra lui Sebastian Ghita si cazul Popa). 
  •  
  • Adrian Nastase. In anul 2012, cand s-a izbit direct de sistemul penitenciar pe care il administrase cat a fost prim-ministru, Nastase s-a declarat ingrozit de mirosul de la groapa de gunoi din apropierea penitenciarului Jilava, unde era incarcerat. "Cei care vin aici - si nu le doresc acest lucru - (...) vor dormi in paturi suprapuse, vor avea apa calda cate doua ore de doua ori pe saptamana, vor trebui sa se obisnuiasca cu mirosul de sulf si cu depunerile de pe tevile de apa; vor trebui sa invete sa manance toate felurile de mancare - bazate in principal, pe cartofi si varza, - cu lingura; vor trebui sa se invete sa nu se sperie de sobolani - in curtea de plimbare-  daca acestia nu sunt mai mari de 20 de cm; sa respire mai putin in zilele de canicula - atunci cand mirosul de la groapa de gunoi din apropiere este ingrozitor; sa nu se enerveze la invaziile periodice de musculite si de tantari (...)", scria Nastase, pe blog, in 20 august 2012. El s-a plans si de celula in care era inchis: "Unii ar spune ca nu exista decat ceea ce percepi - cei 4 mp in care traiesti". Fostul premier ispasea atunci o condamnare de 2 ani de inchisoare in dosarul Trofeul Calitatii.
  • Bogdan Popovici. "Coleg" cu Nastase in dosarul Trofeul Calitatii, fostul presedinte al Forum Invest, Bogdan Popovici, a luat 6 ani de puscarie. "Mizeria feroce, frigul napraznic (incredibil cat de prost se face curatenie in puscarie), plosnitele, mucegaiul, gandacii si duhoarea sunt adevaratul program obligatoriu de reeducare. Pedeapsa reala nu este doar privarea de libertate ci tortura prin mizerie, gunoi, frig si rugina", descria el conditiile din penitenciar, pe blogul lui.
  •  
  • Dan Voiculescu. Omul de afaceri a fost condamnat la 10 ani de inchisoare si trimis dupa gratii  in 8 august 2014. Dupa aproape 5 luni de detentie, de Anul Nou 2015, mogulul media nu se plangea de conditiile de dupa gratii: "Aseara am urmarit programele TV ale Antenei 1 si Antenei 3, am ascultat Radio Romantic" (blogul sau) . Nici pe 28 ianuarie 2015, dupa ce justitia i-a respins ultimele cai de atac asupra condamnarii sale, Voiculescu nu se plangea: "Libertatea de miscare reprezinta mare lucru doar pentru cei care nu cunosc ce inseamna sa traiesti demn si cu onoare".
  • Mihail Boldea. Fostul deputat PSD, trimis in judecata in anul 2012, sub acuzatii de coruptie, s-a plans la CEDO de "conditiile inumane" din Centrul de Detentie al Politiei Galati si din Penitenciarul Galati. Potrivit LuJu.ro, el a reclamat ventilatia proasta, lumina naturala si cea artficiala slabe din celule. Igiena precara a celulelor si sobolanii din puscarie se adauga pe lista conditiilor din detentie, alaturi de supra-aglomerare si de faptul ca detinutii nefumatori au de suferit din cauza celor care fumeaza in celule.
Romanii din libertate "condamnati" de CEDO
sa plateasca pentru conditiile puscariasilor.

Ignorate de politicienii romani cat au fost in functiile de conducere conditiile precare din inchisorile administrate de Ministerul Justitiei si din centrele de arest ale Ministerului de Interne se intorc impotriva lor dupa ce unii dintre "mai-marii" tarii ajung ei insisi dupa gratii.

Sobolanii, plosnitele, apa rece, celulele stramte, mucegaiul si rugina aduc, insa, condamnari pe banda rulanta impotriva Romaniei, la CEDO.

Curtea de la Strasbourg a condmnat in mai multe randuri tara in urma plangerilor unor detinuti, unii dintre ei fosti politicieni celebri, contribuabilii romani fiind pusi la plata, in final.

In iunie 2014,  Fostul senator PSD, Catalin Voicu si alti trei detinuti din Romania au castigat la CEDO impotriva statului roman invocand conditiile proaste de detentie, rezulta dintr-un comunicat de presa publicat marti de Curtea de la Strasbourg.

Astfel, statul roman a fost condamnat in cauzele Bujorean v. Romania, Constantin Aurelian Burlacu v. Romania, Mihai Laurentiu Marin v. Romania si Voicu v. Romania pentru incalcarea articolului 3 din Conventie, referitor la tratamente degradante. (Vezi atasat comunicatul CEDO).

In cazul fostului senator Voicu, statul trebuie sa-i plateasca 4.500 de euro cu titlu de despagubiri morale.

Potrivit comunicatului CEDO, Voicu a invocate incalcarea articolului 3 (aplicarea de tratamente degradante sau inumane), fiind nemultumit in particular de conditiile de arest preventiv (supraaglomerarea si lipsa igienei de baza) si de conditiile de transport de la inchisoare la biroul procurorului (intr-o duba fara incalzire sau lumina.

Voicu s-a plans de asemenea de incalcarea articolului 8 (dreptul la viata privata si de familie) din cauza ca autoritatile au scurs in presa informatii din dosarul sau - in particular, transcrierea unor inregistrari telefonice realizate in timpul urmaririi penale". Romania a fost condamnata pentru incalcarea articolelor 3 (tratamente degradante) si 8 (respectarea vietii private).  In ce priveste conditiile de transport, nu a fost constatata incalcarea articolului 3.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19465170-cum-trait-detentia-pielea-lor-udrea-voiculescu-nastase-voicu-patriciu.htm
------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31 de comentarii:

  1. vai,vai cat ii "compatimesc",hi,hi
    cel putin in ultimul caz,elena udrea a uitat cum se caca in fundul curtii la Plescoi...
    jenant sa vorbesti asa de la microfonul tribunei parlamentului....asa de cacat cum este el.......ca e buda turceasca,ba ca n-are foehn,ba aia ba ailalta.Nici o vorba nu a scos despre dosarul in care i se cere arestarea....curva dreak' a luat-o pe "coarda sensibila"+ un pic de santaj......curva dreak'
    DC
    PS Io am inceput cu buda turceasca inca de la 14 ani in LM+ inca 3 ani in sc. of si nu se plangea nimeni.......basca faptul ca medicii recomanda sa te caci la buda aia turceasca decat la "scaun WC".....ajuta excretia nu ai probleme cu colonul si intestinele nu faci cancer,etc.
    Asta-i pozitia in care ne-a facut mama natura sa ne cacam de milioane de ani!! deci udroaica ar trebui sa se bucure ca i se protejeaza sanatatea.....t-o'ngura
    DC
    PS..... si pe idiotul RH pozitiv

    RăspundețiȘtergere
  2. Las-o in crucea masii ca acolo la ea in Plescoi nici nu aveau closete,se cacau pe unde apucau,vara mai era o tufa ,mai era ceva dar iarna era durere ca nu prea aveau unde se ascunde si nici cu ce se sterge la cur.Apoi se uitau vecinii ,unii la altiik cum isi fac nevoile.Acuma vrea budoar si tasnitoare pentru pizda ,futu-i in gura de ciumeti,astia ar trebui sa fie dusi la mina de uraniu sau la taiat sare ,la stuf in delta sa se cace direct in Dunare.T2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o lingi in pizda ..tigrisor ....

      Ștergere
    2. Am puschea pe limba ,vrei sa-mi faci tu serviciul?

      Ștergere
  3. Băi frăţicilor, căcaţii ăştia se plîng de condiţii indecente în pîrnaie? Mai zilele trecute, sulă ală de Cazancioc, dobitocul de-i ministrul su lei, zicea că - i trebă frun 1 miliard de euro să mai facă nişte puşcării, desigur din banii românului cinstit, plătitor de biruri, pen - ca rapănii de la "marea justiţie" şi poticienii să aibă de unde-şi lua ciubucul. Băăă nene Cazacioc, băă....pune-i la muncă, nu la belit poola la TV, cu calculatoare în odăi unde-şi scriu memoriile hoţii! La muncă, la tăiat iarna stuful la Periprava, la dezăpeziri, la asfaltări şi împrăştiat prundişul pe "otostrăzile" acestei ţări condusă şi jefuită de voi, tîlharii care cu tupeu vă autointitulaţi "partide puli tice". La muncă cu pîrnăiaşii băăă nea menistru! Educaţie şi pocăinţă prin muncă, prin sudoarea frunţii, nu zăcînd în puşcărie, uitîndu-te la TV ş-apoi dînd statul în judecată că nu ai hîrtie la privată. Duceţi-vă la amerlocii ăia de chipurile îs exemple ale democraţiei şi vedeţi cum e în puşcării! Dacă eştii vinovat, stai acolea pînă-ţ pică dinţii din gură şi te scoate popa cu picioarele înainte, îngropîndu-te într-un mormînt nemarcat. Şi mai schimbaţi corupţilor - cei de la justiţie codul penal! Faceţi un referendum pentru introducerea codului penal anglo-saxon. Să vedem cum le-or cade celor cerataţi cu legea să facă 200 de ani de puşcărie, atunci cînd li se cumulează pedepsele. Din punctul meu de vedere, ar trebui reintrodusă şi pedeapsa "ţac-pac", aşa cum e şi la alţii. Cine nu-şi respectă semenii, crevsăzică nu e om şi poate fi tratat ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din ciclul; Generali cu care ne mandrim ...!!nstanţa supremă a încheiat, luni, dezbaterile în dosarul locuinţelor de serviciu care ar fi fost cumparate ilegal de la stat de fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu şi alţi zece generali şi colonei, o decizie urmând sa fie luată în luna martie.

    Procurorul DNA prezent la proces a cerut condamnarea inculpaţilor la pedepse de peste şapte ani de închisoare, precum şi degradarea militară a acestora.

    siilor respective au întocmit, în fals, mai multe documente oficiale, în baza cărora s-au vandut locuinţele în regim subvenţionat inculpaţilor Floarea Şerban, Francisc Radici, Constantin Năstase, Sergiu Tudor Medar şi Gheorghe Rotaru.

    "Vânzarea în regim subvenţionat a acestor locuinţe a fost de natura sa aducă Ministerului Apărării Naţionale un prejudiciu cumulat de 962.330,37 lei, inculpatul Traian Pigui înlesnind obţinerea de foloase materiale injuste pentru titularii contractelor de cumpărare în regim subvenţionat", au scris procurorii în documentul citat.

    Dobriţoiu, Şerban, Radici, Năstase, Medar, Rotaru, precum şi Gheorghe Gonciaruc, Ionel Vizitiu, Corneliu Duţă şi Mihaela Matei au închiriat şi ulterior au cumpărat, în regim subvenţionat, o locuinţă de serviciu de la MApN, cu încălcarea prevederilor legale, mai spun procurorii.

    "Concret, inculpaţii au depus la dosarul de cumpărare acte false şi astfel, i-au determinat membrii comisiei de vânzare şi ai comisiei de auditare în vederea vânzării, să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să întocmească documente oficiale false, pe baza cărora, prevăzându-se de prevederile Legii 562/2004, şi-au cumpărat locuinţele de serviciu în regim subvenţionat, în condiţiile în care deţineau sau deţinusera, una, două sau chiar trei alte locuinţe proprietate personală", au arătat procurorii.

    Prejudiciul stabilit în acest dosar este de 1.207.670 de lei, din care 1.095.682,56 lei reprezintă prejudiciul suferit de Ministerul Apărării Naţionale ca urmare a vânzării la un preţ diminuat faţă de valoarea de inventar, a fiecărei locuinţe şi 111.988 de lei este contravaloarea chiriei plătită de MApN unei părţi vătămate, începând din luna ianuarie 2005 până la zi, mai spuneau procurorii.

    Ministerul Apărării Naţionale se constituie parte civilă în cauză, revendicând cei 1.207.670 de lei.

    Pentru recuperarea prejudiciului a fost instituit sechestru asigurator asupra bunurilor imobile aparţinând Floarei Şerban, lui Radici, Năstase, Medar, Rotaru, Matei, Vizitiu şi Gonciaruc.

    Corneliu Dobritoiu a consemnat la dispoziţia organului judiciar suma reţinută ca prejudiciu în sarcina sa, respectiv 15.846 lei, procurorii dispunând ridicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor imobile ale acestuia, care fusese instituit în cursul urmăririi penale.

    Procurorii au decis să continue cercetările, într-un dosar separat, pentru Mircia Chelaru, general corp de armată în rezervă, şi Cornel Julea, colonel în rezervă.



    RăspundețiȘtergere
  5. CORECT. Dar nu pe bani de la BUGET.
    ------------
    Comisia de cod electoral a votat pentru înființarea unui partid cu trei membri.
    --------------------
    Un partid politic va putea fi constituit doar din trei membri, a decis marți Comisia pentru cod electoral. Pentru această variantă au votat zece parlamentari, patru au fost împotrivă și unul s-a abținut.

    Parlamentarii au eliminat astfel criteriul teritorial existent în prezent în legea partidelor politice, optând pentru posibilitatea ca un partid să poată fi înființat doar de trei persoane.

    Președintele comisiei, Valeriu Zgonea, a precizat că are mandat de la PSD pentru a susține înființarea unui partid politic din trei membri.


    "Avem mandat de la conducerea PNL de a susține eliminarea criteriului teritorial", a arătat și vicepreședintele comisiei, Mihai Voicu.

    Pentru eliminarea criteriului teritorial s-a exprimat și UDMR, prin vocea deputatului Marton Arpad.

    Valeriu Zgonea a precizat, la finalul ședinței, că dispar o serie de condiții existente până în prezent pentru înființarea unui partid.

    "Dispare obligativitatea depunerii unei liste de câteva zeci de mii de susținători în 18 județe. Poți să-ți faci un partid cu trei oameni. Dispar condițiile, dacă am intrat pe listă deja la parlamentare, este clar că nu mai avem obligativitatea de a depune o sumă de bani pentru a putea candida în circumscripția electorală. Toți suntem egali în fața legii, indiferent de candidatură trebuie să avem susținere în timpul campaniei electorale, 100 de oameni într-o comună, 500 de oameni minim într-un oraș și 1.000 de locuitori într-un municipiu. Dispare obligativitatea de a semna doar pentru un singur candidat, deci putem să semnăm pentru mai mulți candidați. Și, automat, Biroul electoral de circumscripție va verifica această listă", a explicat Zgonea.

    AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Mihai Simionescu)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost dat in judecata de varanul tigan urat mirositor Voiculescu.
    Vezi
    http://www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html
    A furat banii lui Ceausescu si l-a spanzurat pe Marin fratele acestuia.
    A fost ascuns 10 ani .....sa nu vorbeasca.
    Complet nevinovat.
    Voi face eforturi suplimentare sa fie eliberat....bagat la bulau din nou pentru
    20 de ani cel putin.

    PS
    AVE CEZAR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUGIS TU NOSTRA PULAE! ET TUS AMICIS, VOX SED: SCARKINATU-M-AI LA KOAE!

      AVE, AVE, AVE IMPERATORE TRAIANUS, ET RH PULAE, ET CAESAR MAIMUCEA SUGET NOSTRA, PULAE + KOAE ET BIUZUC LA ANUS,

      Ștergere
    2. ..zgura ma-tii...!!

      Ștergere
  7. DECE A FOST INCHIS VARANUL ?
    DACA SE TINEA PROCESUL CINEASTUL INGROPA
    CLASA POLITICA FORMATA DIN LUMPENI SI HOTI !

    O VA FACE ELENA UDREA !


    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth

    Publicat:/ Sursa: RTV.net
    Autor: Alina Costache
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT cum că Dan Voiculescu ar fi furat şase miliarde de euro din conturile Securităţii. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important în aşa-zisa sinucidere a lui Marin Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu. Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii. Primul termen are loc marţi la Tribunalul Bucureşti,



    Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html#ixzz3SgyBXkDC

    RăspundețiȘtergere
  8. Băă RH, mai du-te-n zgura mă-ti de aurolac Poţi să-l iei cu tine şi pe căcărează brează de Cezărică cu cap de pulică! Vorba lui T2: sunteţi nişte dobitoci amîndoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..zgura ma-tii...!!

      Ștergere
    2. @ Anonim25 februarie 2015, 08:21 ce-şi zice şi Cezărică cel cu creier de furnică:

      Analfabetule, corect se scrie "mă-ti", nu "mă-tii". De la "mă-ta", "mă-sa"...

      Ștergere

  9. Dece nu postezi cu un nume ?
    Esti un nimeni...fara nume...tara....sau organ sexual
    (pula).
    Cezar are nume de imparat roman si a citit carti.
    AVE CEZAR
    Muritorul Robert a-l saluta din mers.
    Fapt rar si de neierat pentru blogherii fara cultura si bani de tigari.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai vita umana ,mai bou cu tzatze ,ia-l pe cezar de mana si mergeti la supt la berbeci ca acuma au colastru vartos.

    RăspundețiȘtergere

  11. CEZAR ARE "CLASA"
    IAR TU CLASE.....PUTINE SI LA SERAL !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sigur, Cezar Muci la coor şi kkt la nas, are cu o clasă mai mult decît trenul ăla personal de trece prin Băileşti - soolele tuturor distinşilor membri ai Zoo + 9 să le-o morfoleşti!

      Ștergere
  12. Taci mai sugaci de Deva,esti un mediocru care se crede orice si nu-i in stare de nimic.Cine pizda ma-ti apreciaza ce scrii tu ,toti se uita cu scarba daca cumva,din greseala citesc gunoaiele tale de idei.Ti-am mai zis ,baga-ti un deget in cur si apoi in gura poate mori de scarba,arunca-te cu capul in closet si trage apa dupa tine ,esti un cacat de om.

    RăspundețiȘtergere
  13. DACA SUNT UN MEDIOCRU DECE
    VARANUL VOICULESCU M-A DAT IN JUDECATA ?
    DACA SUNT UN NIMENI
    DECE SERVICIILE M-AU BAGAT IN SPITAL ?

    Pe tine nimeni nu te baga in seama .....nici macar eu.
    Fost labagiu si fara organ sexual. Adica ........

    RăspundețiȘtergere
  14. Cum nu sunt in stare de nimic.
    Dosarul Coldea remis unde trebuie.

    ATENTIUNE ROMANIA !
    LOVITURA TERMINALA PENTRU COLDEA!
    ( SERVICIILE IN PANICA TOTALA )
    AVOCATUL ELENEI UDREA SCHIMBA
    PROBE CU AVOCATUL CINEASTULUI
    ROBERT HORVATH !

    Robert Horvath Deva Blog.......un blog anti pulime

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH, zugravule, eşti tare ca un căcat uscat la soare!

      Ștergere
    2. Tigrisor ..a murit de beat .....

      Ștergere
  15. RH tu esti un biet floc in fata pulii sculate,mars la cacat ,precis tu ai data comanda TORA TORA TORA in atacul de la Pearl Harbor,du-te pulile noste de atarnatel.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tigrisor ..a murit de beat .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aproape un deceniu de cand nu mai beau si nu mai fumez,poate mamicuta ta sa fi ramas cu obiceiul asta.

      Ștergere
    2. Dupa ce ca va fac onoarea sa scriu si sa citesc ineptiile unor drogati de pe acest blog,mai faceti si pe smecherii.Sincer,as scrie ceva frumos si interesant ,ceea ce n-ati auzit in viata voastra ,trecuta si viitoare dar din cauza unor idioti o sa fiti vaduviti de aceste informatii.Eu nu vin cu presupusuri precum "agentul 008 " Karl won Pula-n Dunga'n Horty Miklos,care este un mediocru cu pretentii si habar nu are ce vorbeste.se lauda cu futaiuri Holiwoodiene si el saracu plange la pula sa se scoale cat de cat ca nu-i ajunge s-o scoata la vedere cand isi face nevoile din picioare si se scapa pe crac . vai de coitele lui de impotent timpuriu.se mai si lauda ,amaratu'.

      Ștergere
  17. Multumesc tuturor.
    Ador atacul la persoana.
    In curand pot fi vizitat in Venetia.
    2 EXPOZITII SCULATIVE PENTRU CEI CARE AU CU CE.
    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  18. Robert L Horvath
    Phone numbers
    718-672-0316
    Verizon Landline

    212-463-8074
    Time Warner Cable Information Services Landline

    Address
    336 W 17th St Apt 2a
    New York, NY 10011-5039
    ____________________
    Gata, bă maţe fripte, coate goale, Putin a trimis mascaţii după tine. Cică vrea să vază cum dansezi tu kazaciok cînd te-or pune cu curul în foc.

    RăspundețiȘtergere
  19. MJ: Statul român, obligat la despăgubiri de peste un milion de euro din cauza condițiilor din penitenciare !!!!!!!

    Statul român a fost obligat de instanțe să plătească despăgubiri de peste un milion de euro din cauza condițiilor de detenție din penitenciare, se arată în expunerea de motive a unui proiect de investiții la Penitenciarul Giurgiu publicată pe site-ul Ministerului Justiției.

    Conform documentului, Administrația Națională a Penitenciarelor a primit, prin intermediul Ministerului Finanțelor, un total de 139 de astfel de hotărâri judecătorești.

    "Până în prezent, statul român a fost obligat la plata a 1.142.154 euro și 10.000 franci elvețieni", se arată în expunerea de motive.

    Sumele plătite au fost: anterior anului 2011 — 33 hotărâri, însumând 239.830 euro și 10.000 franci elvețieni; 2011 — 19 hotărâri, însumând 278.615 euro; 2012 — zece hotărâri, însumând 119.950 euro; 2013 — 32 hotărâri, însumând 221.819 euro; 2014 — un număr de 29 hotărâri, însumând 196.400 euro; 2015 (luna mai) — 16 hotărâri, însumând 85.540 euro.

    http://www.agerpres.ro/justitie/2015/09/23/mj-statul-roman-obligat-la-despagubiri-de-peste-un-milion-de-euro-din-cauza-conditiilor-din-penitenciare-20-00-23

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri