Google Translate

marți, 17 martie 2015

Lumee,lume, Traian Băsescu versus Dan Tapalaga! "Clubul borfasilor de lux" by Dan Tapalaga


"Exista si azi un grup de protejati, mai mic decat in trecut, adevarat, pe care nu-i poti atinge nici cu o floare. (...) Pe scurt, Basescu n-a invins sistemul, doar l-a reasezat. Sistemul e bine-merci, la locul lui, cu alti oameni in frunte si alti beneficiari. Lupta sa in toti acesti zece ani a fost sa-i dea jos pe batrani ca sa urce in loc "generatia 40".
Poate ca suna cam conspirationist si stupid sa reduci totul la o lupta intre mafii/grupuri de interese ilegitime.

Din pacate, cam asta a fost, oricate diferente reale vom gasi intre ce era acum zece sau cinsprezece ani si ce avem azi". Scriam aceste randuri in august anul trecut. Au existat in Romania doua tabere de borfasi, una sortita sa moara, alta protejata pana la un punct?

Astazi raspunsul pare ceva mai clar. Ce se intrevedea anul trecut ca prin ceata capata azi un contur mai ferm. Elena Udrea, Sebastian Ghita, Marian Vanghelie, Dorin Cocos, Nicu Niro, Alina Bica si altii care, probabil,vor mai urma au strans in jurul lor mafii transpartinice. Aceste gruparii s-au intersectat, s-au sprijinit si protejat reciproc. Totul sub o singura umbrela. Cu totii au facut, la un moment dat, o buna afacere impreuna. Astfel, la varful statului s-a coagulat un "club al borfasilor de lux", de intangibili.

Acesti oameni au beneficiat de sprijinul sulfuros al serviciilor sau al unei parti din servicii. In cazul lor particular, "curentul" nu alimenta "motorul" DNA. Astazi vedem sub ochii nostri ca fapte petrecute in urma cu patru, cinci sau sapte ani ajung sa fie investigate abia acun. Asadar, informatiile existau, dar nu plecau mai departe. "Faptele sunt vechi, dar dosarele sunt noi", mi-a explicat deunazi zambind un procuror harsit.

Veti intreba, pe buna dreptate: procurorii de ce n-au mers peste ei? Cine i-a oprit? Nu-i chiar atat de simplu. Capacitatea de investigatii a procurorilor depinde de cooperarea mai multor institutii-cheie. Daca acestea nu pun umarul, sansele de a duce la bun sfarsit o ancheta sunt minime. Cel mai bun exemplu il reprezinta gala Bute. Acolo totul era documentat, cunoscut, trebuia doar vointa de a face un dosar. Aceasta vointa a lipsit din 2011 pana in 2014 atat din partea procurorilor, cat si din partea serviciilor. Mai corect spus, vointa de a face dosarul s-a putut materializa intr-o punere sub acuzare abia cand marele protector al fostului ministru nu mai putea actiona institutional pentru a bloca ancheta.

Desigur, exista varianta de a face pe eroii luptei totale impotriva coruptiei. Insa n-ar fi durat mai mult de cateva zile si cativa oameni-cheie zburau din functii. Exact in acest moment al discutiei intervin puristii cu argumentul suprem: ori justitie totala, ori nimic. Nu te poti bate cu ei.

Ajunsi in acest punct, intra in scena ceilalti borfasi. Clubul loser-ilor, format in special din vechile mafii securiste, din politicieni expirati sau pur si simplu parte a unor grupuri de interese mici, irelevante pentru jocurile mari de putere. Cu totii, mari sau mici, loserii au picat in malaxorul unei justitii eliberate din chinga politica si setoasa de sange. Numarul lor a crescut pe masura ce justitia s-a curatat progresiv de retele de tip Voicu. Cei din clubul loserilor au pozat mereu in victimele celorlalti borfasi, frustrati fiind pe buna dreptate ca pica doar ei. Nu erau, desigur, victime politice. Dosarele lor nu se bazau pe inventii, ci pe fapte cat se poate de reale de coruptie, pe furturi sinistre. Dar aveau toate motivele sa tipe: nu reusisera sa intre in clubul borfasilor de lux, in noua nomenclatura. Or, asta nu era deloc un semn bun. Nu concepeau sa fie lasati in afara jocului.

Personaje ca Vantu, Voiculescu sau Nastase faceau parte deja din lumea dinozaurilor condamnati la exctinctie. Toti furasera mult, erau obisnuiti sa exercite puterea in forta si numai pentru ei. Si, ce surpriza neplacuta! La masa noilor veniti nu se mai gasea loc si pentru ei. "Generatia 40" era mai flamanda si mai lipsita de scrupule decat batranele reptile. Butaforia rotirii la putere-opozitie nu mai functiona. Nimic nu le mai garanta linistea. Acesta este, de fapt, marele merit al fostului presedinte Basescu. A spart omerta. Nu a invins sistemul, cum spuneam, ci l-a reasezat distrugand figurile lumii vechi.

Aha, deci a existat o justitie controlata, dirijata, o vanatoare de vrajitoare! Va sa zica, au dreptate cei de la Antena 3 cand acuza ca lupta anti-coruptie din ultimii ani a fost teatru, butaforie, mimarea statului de drept! Nu au deloc, justitia la comanda si victimele dictaturii sunt mai departe doar in capul lor. Justitia s-a eliberat in mod real, dar a avut o marja de actiune limitata. Inainte, pe vremea lui Nastase, toti maharii partidului erau intangibili. PNA-ul ridica maxim controlori de tren sau directori de banca.

Cum se poate spune ca justitia era cu adevarat libera din moment ce functiona cu limite? Ori justitie totala, ori nimic. Nu e chiar asa. Justitia romaneasca a evoluat, ca orice sistem, treptat. Statul nu s-a intarit peste noapte. Sa fim realisti. Pana in urma cu zece ani nu lua pe nimeni de nicaieri. Ar fi absurd sa pretindem ca dupa doi-trei ani, justitia sa atinga performantele de azi. Asa ceva era imposibil. Sistemul judiciar si serviciile nu dispuneau nici de experienta, nici de capacitatea institutionala de azi. Ideea ca oricine poate fi anchetat, judecat si condamnat s-a instalat abia dupa condamnarea lui Adrian Nastase, in vara lui 2012. Abia atunci s-a trecut pragul de unde orice a devenit posibil.

Saltul enorm facut sub mandatul lui Traian Basescu in justitie a fost spargerea barierelor politice si restrangerea cercului de intangibili la un club al borfasilor de lux. Oricat se vor stradui basistii habotnici sa nege aceasta realitate, ea exista sub ochii lor. Trebuie doar sa vrea sa o vada. Club al borfasilor de lux a dovedit o rapacitate uluitoare. Noua mafie transpartinica si de regula cu statut privilegiat in raport cu serviciile a luat rapid in monopol o serie de afaceri in valoare de sute de milioane de euro si cu profituri ametitoare: lucrari publice, afaceri imobiliare, IT. Ca nota distincta, s-au specializat in tunuri de milioane de euro fara a lasa nimic in urma, cum se zice bani din pix.

Asta in timp ce dinozaurii agonizau pe margine, in drum spre esafod. Antena 3 uraste sincer "basismul" deoarece patronii lor au fost exclusi din clubul din care oamenii cheie din cercul intim de putere din jurul lui Traian Basescu sau Victor Ponta faceau parte si se intelegeau bine-merci. Daca le-ar fi pasat atat de mult de justitie si dreptate, jurnalistii lui Voiculescu n-ar fi spalat atatia borfasi, condamnati definitiv sau anchetati, cum continua sa o faca si azi cu fiecare nume nou intrat pe lista procurorilor. La publicul lor inca mai tine pacaleala - si cu borfasii, si cu poporul -, dar cu timpul vor avea o problema tot mai apasatoare la fel ca restul televiunilor construite ca maciuca politica. Nu vor mai fi o afacere rentabila. Nu va mai avea curand cine sa investeasca in ei.

Cu vedetele politico-mediatice de azi nu mai avem ce face.Mintea lor este gresit setata, le-a intrat coruptia in oase. Am spus-o si o voi repeta la nesfarsit: de acum incolo, se vor ocupa sa-si salveze pielea si averea. Au crescut cu ideea ca puterea este un mijloc de a parveni, nu de a lucra pentru binele public. Nu le mai putem scoate asta din cap. Cu ei la butoane, Romania este vulnerabila in fata Rusiei, experta in captura state intrand pana in inima lor pe autostrada coruptiei.

O intreaga generatie este stricata, contaminata cu rau. Oriunde pui degetul, tasneste coruptia. Din acest motiv americanii spun pe buna dreptate ca nu e nimic exagerat in actiunile DNA si ca ele trebuie continuate la turatie maxima.

Ce se va intampla dupa ce procurorii vor umple puscariile cu garnitura de politicieni care au furat timp de 25 de ani banii de drumuri, din spitale sau din scoli? Sunt multe posibilitati, depinde exclusiv de noi in ce directie o vom lua. Orice tentativa de a reaseza un sistem de putere se loveste intai de toate de inertia sistemului insusi. Amintiti-va cum a fost imediat dupa 89. Cei mai mari comunisti denuntau in gura mare comunismul, treceau de partea poporului si se metamorfozau ca prin minune in noile forte democratice.

Asa si azi. Cei mai mari corupti se lupta cu procurorii pretinzand, culmea, ca ei sunt salvatorii democratiei dupa ce au batjocorit-o si jumulit-o de ultimele resurse. N-ar fi deloc exclus sa vedem o conjuratie a marilor penali impotriva justitiei. Daca ea va reusi, depinde iarasi numai de noi si de ce facem fiecare sa o oprim. Cel mai important este sa profitam de aceasta reasezare de placi tectonice. Mica apocalipsa provocata de anchetele DNA a atins apogeul, va urma inevitabil o reactie de aparare. Nu este un motiv de disperare, ci indemn la luciditate.

Pana la urma, nimeni nu poate guverna in forta impotriva propriului popor. Cata vreme opinia publica ofera sustinere masiva ofensivei procurorilor, politicienii nu pot face mare lucru.

Institutiile cheie trebuie protejate, partidele presate sa se reformeze, scrise legi clare si predictibile, liberalizata clasa politica, incurajata apararitia de noi partide, ceruta transparenta maxima si presiune publica constanta pe politicieni pentru a livra figuri proaspete si competente in posturi de conducere. 

Doar iesind din fatalismul mioritic avem o sansa ca viitorul club al borfasilor de lux sa se coaguleze mai greu in jurul noii puteri.
Sursa; http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-19665583-clubul-borfasilor-lux.htm
----------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrîn Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume: Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.

  Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva.

 Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 - 2014, să nege această perioadă pentru a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi "cu dumneavoastră să trăiţi", a început funcţionarea justiţiei.

Sursa: https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

94 de comentarii:

  1. Stimata Redactie
    Va rog respectuos sa cenzurati aceasta postare.
    Mlitarii nu trebuie manipulati de fanteziile toxice a cineastului de rahat !
    Multumesc anticipat.

    FOSTUL PRESEDINTE TRAIAN BASESCU SI-A FUTUT NOROCUL !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru cenzurare.
    Sunt indignat ca blogul Cezar publica documente oficiale
    pline de minciuni si manipulari.
    Blogul ROBERT HORVATH DEVA BLOG este plin de basini si pute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai poola. tie nu greata de atita rahat pe care-l maninci zilnic? Mai ia cu lamuie ca sa nu ti se aplece.

      Ștergere
  4. Mai ia cu lamuie o data, ca la atata rahat tranzitat ti se usuca gura.

    RăspundețiȘtergere
  5. IATĂ care sunt “baronii” din sectorul bugetar românesc:
    -------------------
    1. Radu Graţian Gheţea, Preşedintele CEC Bank, 1.587.839 lei. LUNAR: 132.320 lei
    2. Daniela Lulache, Director General Nuclearelectrica, 347.002. LUNAR: 28.916 lei
    3. Virgil Metea, Director General, Romgaz, 187780 lei (pentru 6 luni şi jumătate din 2013). LUNAR: 28.890 lei
    4. Petru Ioan Văduva, Director General Transgaz, 308.151 lei. LUNAR: 25.679 lei
    5. Ştefan Bucătaru, Preşedinte Directorat, Transelectrica, 137.654 lei (25 iunie 2013 – 31 decembrie 2013). LUNAR: 22.942
    6. PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, LUNAR: 13.900 lei
    7. Ovidiu AGLICERU - Director Directia Producere Energie Electrica, cu atributii de Director General Hidroelectrica, LUNAR: 12.882 lei
    8. Manuela Irina Pătrăşcoiu, Director general Compania Naţională de Investiţii, 151.977. LUNAR: 12.665 lei
    9. Adam Crăciunescu, Director General Romsilva, 107.932 lei. LUNAR: 8.994 lei
    10. Adrian Misu Manolache, Director General Loteria Română, 101.847 lei. LUNAR: 8.487 lei

    - See more at: http://www.obiectiv.info/exclusiv-top-socant-lista-bugetarilor-romani-care-au-salariul-de-cateva-ori-mai-mare-decat-iohannis-si-ponta-la-un-loc_68970.html#sthash.RmdqxB71.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  6. Rareș Bogdan,
    ATAC DUR la adresa lui Traian Băsescu: Fac emisiune când veți fi arestat!
    ----------------------
    Realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea, Rareș Bogdan, i-a transmis un mesaj foarte dur fostului președinte, Traian Băsescu.

    „Am un mesaj către tovarășul Băsescu! Tovarășul Băsescu, ca să înțelegeți, dvs. ați afirmat că nu veniți la Realitatea TV pentru că eu aș avea nu știu ce funcție de conducere. Să vă liniștiți, nu am nicio funcție de conducere. Sunt realizator cu contract de censiune, drepturi de autor, la emisiunea mea și la măsuța mea de la Jocuri de Putere. Deci Jocuri de Putere, 21-24. Deci dvs. puteți veni la Realitatea. Dvs. ați zis că nu veniți că are ăla prea mare putere la Realitatea, Rareș Bogdan și nu-l suport. Nici eu nu vă suport pe dvs, recunosc. Ar trebui să fiți în pușcărie și dvs și dl. Ponta și toți cei care ați furat România.

    Eu sunt realizator la Realitatea. Că am înțeles că de-aia ați refuzat-o pe colega mea, că aveți o problemă cu mine și ați trimis un mail. Colega mea, în seara asta, v-a trimis un mail în care spune că Rareș Bogdan nu reprezintă decât realizator Jocuri de Putere, contract de cesiune. Deci vă rog frumos să veniți. Dacă vreți să veniți la 21, la 22, eu nu am nicio problemă. Voi lăsa pe un alt coleg, Emma Zeicescu, Eli Roman, Eduard Pastia, pe Lavinia Șandru sau pe cine vreți dvs. să facă emisiune. Pentru că nu-mi doresc să fac emisiune cu dvs. decât în momentul în care veți fi arestat! Recunosc asta! Dar voi face din față de la DNA când veți fi chemat și dvs. să răspundeți cum v-ați bătut joc de România și cum ați patronat această clică penală în perioada în care ne spuneați că întăriți statul de drept. La revedere, domnule Băsescu!”, a spus Rareș Bogdan marți seara.

    - See more at: http://www.dcnews.ro/rare-bogdan-atac-dur-la-adresa-lui-traian-basescu-fac-emisiune-cand-ve-i-fi-arestat_470530.html#sthash.6hZUMhPi.dpuf

    RăspundețiȘtergere
  7. ELITA MILITARA EXISTA !
    Lipsa de creativitate si calitate a injuraturilor si a grohaiturilor ma ingrijoreaza profund.
    Este deprimant. Nu este vina mea sau a lor.
    Vinovat este Ceausescu !
    El a distrus clasa taraneasca. A dus omul de la sat si la trimis la oras. El a pus baza lumpenului
    national. Nici proletar , nici taran.
    Cei mai ordinari au devenit securisti si activisti de partid.
    Acestia conduc azi Romania.
    Altii au luat drumul armelor.
    Unii s-au educat iar altii au ramas pulime
    Concluzie.
    Comparati nivelul intelectual al lui Cezar cu cel al @ anonimilor anti Robert.
    Iata ce citeste un militar educat :
    Favorite Books Al treilea val, Socul viitorului, Razboi si contra razboi-Alvin Toffler/ Dimineata magicienilor-Introducere in realismul fantastic de Pauwels siBergier.
    Oare ce citeste Pulimea ?
    Poate aflu in curand.

    RăspundețiȘtergere
  8. UN GENIU AL ARTEI SE DESTAINUE
    Stimata Redactie
    Va rog sa ma scoateti din confuzie.
    Cand spun ca Traian Basescu are scaunul electric asigurat .....sunt cenzurat.
    Cand ma dau plin de modele internationala cu buze sculative , sunt cenzurat deasemenea,
    Sub pretextul ca a-mi fac reclama la Mehedinti sunt mereu sters si desfintat.
    Spre bucuria lumpenilor militari si civili.
    Cand vorbesc de idolul meu Antonescu sunt deasemenea sters. Sper ca intelegeti
    ca nu vorbesc de politicianul tigan ci de eroul natiei.
    Poate explicati asaltul asupra libertatii de exprimare a unui artist de geniu ?
    Cu alte cuvinte va introduceti in istoria artelor ca omul care l-a alungat pe Deva.
    Vedeti ultima mea expozitie personala " Dela Salvador Dali la Deva "
    Generatii peste generatii vor face misto de dumneavoastra .
    Incerc sa va salvez de aceasta tortura.
    Aveti cultura si barba .
    Nu meritati sa rada nepotelul de dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. VENUS DIN MILO NU INSEAMNA DOAR PIZDA SI FLOCI !

    INFORMARE
    A ADUCE LUMINA SI FRUMUSETE IN CASELE SI MINTEA OSTASILOR
    NU INSEAMNA RECLAMA.
    VENUS NU INSEAMNA PIZDA,
    " ARTA INOBILEAZA SI TE ADUCE MAI APROAPE DE DUMNEZEU .

    BORATURILE MAI APROAPE DE WC LA CARE NU AU ACCES "

    DECI DESCHIDETI PE CEL CARE REPREZINTA ROMANIA IN JUR DE LUME.
    ACUM SI PENTRU POSTERITATE

    Atentie pentru cunoscatorii de limba germana.

    OPEN MY NEW ART BLOG

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. ATENTIONARE
    SUNT CUNOSCATOR A NENUMARATE LIMBI INTERNATIONALE
    INCLUSIV TIGANEASCA NELITERARA
    INVATATA LA SCOALA DE CORECTIE

    IN CAZUL IN CARE SUNT MEREU INJURAT VA VOI DA O LECTIE DE NEUITAT
    EX
    Hasman intrego de tele si o pre de jegali cai san =..., mancamai toata de sus pan jos de jegos
    @ ANONIM
    ce esti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit ca stii sa dai si limbi. Atunci, da-ne tuturor celor de aici cite o limba acolo unde nu ne bate soarele.

      Ștergere
  11. Bloomberg: sept pays de l'UE hostiles à de nouvelles sanctions antirusses.
    ---------------------
    Sept pays membres de l'Union européenne, dont l'Autriche, l'Espagne et l'Italie, s'opposent à l'imposition de nouvelles sanctions à l'encontre de Moscou, rapporte mercredi l'agence Bloomberg.

    Selon Bloomberg, les leaders italien, grec et chypriote, qui ont récemment effectué des visites à Moscou, ainsi que les dirigeants espagnol, autrichien, hongrois et slovaque ne soutiendraient pas de nouvelles sanctions visant la Russie.

    "Un groupe de pays hostiles aux sanctions tentera de se faire entendre dans le cadre du prochain sommet de l'UE qui débute jeudi à Bruxelles", indique l'agence.

    "Il est probable que ces pays n'accepteront pas une prolongation des sanctions déjà introduites et reporteront leur décision jusqu'à ce qu'elles ne soient plus en vigueur", a expliqué Ian Bond, directeur du Centre for European Reform, think tank basé à Londres.

    Lire la suite: http://fr.sputniknews.com/international/20150318/1015226041.html#ixzz3Uj3YfK8f

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca se opun sanctiunilor contra rusnacilor, ca altfel de unde ar mai lua gazul?

      Ștergere
  12. IAR AU PRIMIT UN MARE FLIT – Judecatoarea Anca Alexandrescu de la Inalta Curte a respins cererea procurorilor DNA de arestare a primarului din Constanta, Radu Mazare. Edilul este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese: “M-a umflat rasul, unul dintre avocati spunea ca este cea mai originala metoda de a primi spaga”. Este a treia incercare esuata a DNA de arestare a lui Radu Mazare

    Miercuri, 18 martie 2015 10:32 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

    Magistrati - Instante

    Inca un esec pentru DNA in razboiul cu primarul din Constanta, Radu Mazare (foto). Cererea procurorilor de arestare preventiva a edilului pentru abuz in serviciu, luare de mita si conflict de interese a fost respinsa, in noaptea de 17 spre 18 martie 2015, de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia a fost luata de Anca Alexandrescu, o judecatoare recunoscuta pentru asprimea sa. Iar faptul ca nici macar Anca Alexandrescu nu a ajuns la concluzia ca se impune arestarea lui Mazare spune multe despre cat de solid este dosarul construit de DNA. Hotararea nu este definitiva, fiind foarte posibil ca judecarea contestatiei sa ajunga pe masa unor judecatori mult mai favorabili DNA.

    Trebuie spus ca este a trei incercare a DNA de a-l aresta pe Radu Mazare. Precedentele doua au avut loc in primavara anului trecut. Atunci, cererea DNA a fost respinsa de judecatoarea Rodica Comsa, a carei decizie a iritat-o extrem de tare pe Laura Codruta Kovesi. Atat de tare incat sefa DNA a reclamat-o pe Cosma la CSM, cerand sanctionarea ei. Pana si membrii CSM au ajuns la concluzia ca actiunea Codrutei Kovesi este deplasata.

    Ulterior, contestatia DNA a fost respinsa la randul ei, decizia fiind luata de judecatoarele Silvia Cerbu si Simona Encean de la ICCJ, care astfel au confirmat hotararea colegei lor, Rodica Cosma.

    Radu Mazare:”Eu am vorbit mult, avocatii au vorbit mult si am prezentat multe documente”

    Primarul Radu Mazare a asteptat la un restaurant hotararea Inaltei Currti. Acesta a ramas in sala pana la terminarea sedintei, chiar daca ordonanta de retinere expirase. La iesirea de la ICCJ, primarul din Constanta a explicat ca spaga despre care vorbeste DNA reprezinta de fapt niste contracte intre firme private, pentru care s-au platit impozite si dari catre stat:

    “Eu am vorbit mult, avocatii au vorbit mult si am prezentat multe documente. La un moment dat m-a umflat rasul, unul dintre avocati spunea ca este cea mai originala metoda de a primi spaga. Niste contracte care au fost facute intre doua trei firme private, s-au platit TVA, impozit pe salarii si asa mai departe, s-au cheltuit toti banii platindu-se oamenii si dandu-se darile la stat si cu toate astea spaga am luat-o eu personal. Deci, e o modalitate noua, spaga impozita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asta un maimutoi, ca Cezar muci pe fata/Petrica minte de margica al nostru.

      Ștergere
  13. Stimate domn redactor
    Probabil ca veti cenzura aceasta stire. Veti aprecia ca-mi fac reclama.

    Din 4 miliarde de dolari se pot marii pensiile militare !


    SENZATIONAL !

    CINEASTUL ROBERT HORVATH A GASIT IN ARHIVELE AMERICANE DOVADA :
    BANII LUI CEAUSESCU AU FOST FURATI DE DAN VOICULESCU!

    SI CERE STATULUI ROMAN RECUPERAREA A 4 MILIARDE DOLARI
    SI INCHIDEREA ANTENEI 3 CREIATA DIN BANII DICTATORULUI !Va urma
    stiti voi unde.

    RăspundețiȘtergere

  14. IN TIMP CE COPII SE CULCA FLAMINZI, PENSIONARII NU AU BANI DE MEDICAMENTE,
    IAR SOLDATII UMBLA CU BOCANCII GAURITI

    DECE STATUL
    REFUZA RECUPERAREA BANILOR CEAUSESCU
    4 MILIARDE DOLARI ?

    ANTENA 3 A FOST CREIATA DIN ACESTI BANI !

    VARANUL TREBUIE ELIBERAT !
    SI BAGAT LA BULAU NU PENTRU 10 ANI
    CI 20 DE ANI CEL PUTIN !

    ROBERT HORVATH DEVA BLOG A DESCOPERIT NOI DOCUMENTE !

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Redactor
    Exista un singur @ Anonim?
    Sunt mai multi ?
    Suntem pe acest blog doar 3 ?
    Redactorul , Anonimul si Eu.
    Sau poate numai doi . Dumneavoastra semnati si Anonim.
    Daca sunt mai multi @ Anonimi sa se diferentieze ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite io mi-s anonim şi te rog pe căpăţînă să mă mîngîi puţin.

      Ștergere
  16. STIMATE REDACTOR
    PARETI INTELECTUAL.....CU BARBA PRECIS.

    RăspundețiȘtergere
  17. Instanţa supremă ar putea anunţa miercuri sentinţa în dosarul fostului ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu., în ceea ce presa a numit - Dosarul Case pentru generali. Procurorii de la secţia militară a DNA au cerut instanţei o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru generalul în rezervă Corneliu Dobriţoiu.
    CAM PUTIN !

    RăspundețiȘtergere
  18. DAN SOVA IN FATA COMISIEI JURIDICE : MERIT STATUIE ECVESTRA LA GORJ !

    Sova sustine ca nu el a distrus dovezile, ca nu el a sters hard-disk-urile calculatoarelor si ca este nevinovat. In plus el se apara spunand ca a salvat complexele Turceni-Rovinari si de aceea merita “statuie ecvestra la Gorj”. Iar Robert Horvath la Mehedinti !

    RăspundețiȘtergere
  19. Repet rugamintea. Vreau sa stiu pe care @ Anonim sa ma urinez. Sunteti mai multi sau numai
    unul. Anonimii sunt anonimi .....deci nu exista .

    RăspundețiȘtergere
  20. Este singurul blog depe intreg mapamondul in care toti semneaza @ Anonim.
    Se pare ca ele sunt semnate de aceiasi persoana. Acelasi limbaj tipic pulimii lumpeniste.
    Ele fac de rusine militarii onesti si cultivati ca Cezar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beii loază găoază, ete că acum unul dintre noi nu mai este necunoscut, tu-te-aş la mansardă să te foot. Beii RH, beii oaie, să ne scarpini la coaie!

      Ștergere
  21. Guvern: Proiect de lege pentru conversia în lei a creditelor în valută (surse).
    ----------------------
    Guvernul a discutat miercuri, în primă lectură, un proiect de lege privind conversia în lei a creditelor în valute care s-au apreciat cu peste 50% față de leu raportat la momentul contractării creditului, au anunțat surse guvernamentale.

    După conversia în lei, banca va acorda un discount de 15% din valoarea rezultată iar statul va asigura garanții pentru 50% din sumă.


    Potrivit surselor citate, băncile sunt de acord cu acest proiect, însă mai este nevoie de avizul Băncii Naționale.

    Discuțiile pe acest proiect vor fi reluate în următoarele ședințe de guvern.

    AGERPRES/(AS — autor: Doroteea Purcărea, editor: Florin Marin)

    RăspundețiȘtergere
  22. Cezar.
    Ce intelegi de director de bulau ? A fost la bulau sau a fost paznic acolo ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Se incearca o diversiune ,
    Anonimii cu ochi albastrii pe care ma pis, au o norma zilnica de postari.
    Vorbesc extrem de serios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HOP, HOP, HOP, ROBORT H SI CZAR MUCI IN BARBA SA O EA LA CEOK!

      Ștergere
  24. Va rog sa-mi trimiteti un dictionat ROAMAN -ROMM.
    Am nevoie de traduceri sa pot raspunde .

    RăspundețiȘtergere
  25. @Robert
    Daca te simti abuzat de userul care se ascunde sub avatarul „morcov si ridichii”, identifica-l dand clic pe nume; in partea de jos a paginii apare numarul sau de profil blogger.

    https://www.blogger.com/profile/04874619071222729337

    Reclama-l la www.blogger pentru a-i radia profilul blogger.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maidaneze, maidaneze ia şi tu o muioneză.
      Bate ouale dar bine şi pune ulei de masline,
      Iar atunci cînd baţi cu telul,
      Nu uita mai Nea Caţelu să-l mîngîi pe ăla chelu.
      Pune 2 ouă crude precum 2 şarle ude.
      Adaugă şi alamuie aşa cum îţi place ţie.
      Să o faci, dar în viteză că altfel o iei în freză.
      Vin hingherii de te leagă şi n-o să mai dai din coadă.
      În padoc vei sta Azor şi te vei linge de zor
      Ştii tu unde măi potaie: pe la soolă şi la koaie.
      Ăsta-i un caz fericit dacă nu vei fi belit
      S-ajungi guler de palton, dacă nu pantofi chevreau (n).

      Ștergere
  26. Protest masiv la Frankfurt: Zeci de politisti raniti, masini incendiate, magazine distruse.
    --------------------
    Confruntari violente au avut loc miercuri, in Frankfurt, intre fortele de ordine si activistii anti-capitalism, care au protestat fata de inaugurarea unui nou sediu al Bancii Centrale Europene (BCE) in orasul german.

    Manifestantii au dat foc la baricadele instalate de autoritati si au incendiat masinile din zona, transformand ceremonia de inaugurare a turnului de miliarde de euro intr-o debandada, potrivit Reuters.

    Aproape 90 de politisti au fost raniti de pietre si lichide deocamdata necunoscute, aruncate de unii protestatari mai violenti, care participau la mitingul ce a adunat mii de persoane.

    Unii dintre activisti au declarat ca, la randul lor, au fost raniti de fortele de ordine, care au folosit spray cu piper impotriva manifestantilor.

    Sapte masini de politie au fost incendiate, iar strazile din apropierea sediului BCE au fost blocate de cosuri de gunoi si anvelope in flacari. De asemenea, vitrinele multor magazine din centrul orasului au fost distruse. Turnul luxos al bancii si piata centrala din Frankfurt au fost invaluite intr-un fum dens.

    Autoritatile au folosit tunuri cu apa pentru a-i dispersa pe manifestantii care blocau intrarea in cladire. Cinci persoane au fost retinute si numerosi alti protestatari au fost interogati de politisti.

    Baricade si sarma ghimpata in jurul sediului Bancii Centrale Europene

    Inainte de ceremonia de inaugurare, politia a instalat baricade si sarma ghimpata in jurul sediului BCE, pregatindu-se pentru proteste violente, dupa ce Alianta Blockupy, o organizatie anti-capitalism, a anuntat ca va bloca imobilul inainte de ceremonia de inaugurare.

    http://www.ziare.com/stiri/proteste/protest-masiv-la-frankfurt-zeci-de-politisti-raniti-masini-incendiate-magazine-distruse-1353624?

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Lupus
    @ LUPUSOR ROZOLIU
    Nu inteleg ce vrei sa spui.
    Nu m-a abuzat nimeni. Ador atacurile la persoana. Forta mistoului meu este nimicitoare.
    Asa s-a intamplat si cu tine. Te-am facut sa plangi zilnic.
    Oricum tot nu inteleg dece ti-ai dedicat existenta pensiilor militare desi esti imbracat in civil.
    Sa fii ofiter acoperit ? Sau unul descoperit?
    Recunosc ca esti cultivat si nu faci parte din Pulime.
    Faci parte din Elita. Elita serviciilor trimis sa manipuleze .
    Cand o sa vin in Romania.......sper sa nu te intalnesc
    Cu respect
    Bineinteles moderat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i aşa RH-ule că n-ai fost abuzat? Că ai făcut-o şi pus-o Cezar numai din plăcere? Bravo vouă dacă vă iubiţi sincer! Dar să faceţi sex protejat, iar cînd începe să iasă fum din alezajul vostru, să-l ungeţi repede cu untură de puţă de maimuţă. Nu fi prea îngrijorat, că de asta are Cezar destulă.
      Nu vezi că unii se bagă în seamă precum în proverbul ăla cu: "Cîinele moare de drum lung, iar nătărăul de grija altuia"?
      Felicitări pentru "Lovestory-ul" vostru! Creşteţi şi vă înmulţiţi precum a spus Mîntuitorul nostru.

      Ștergere
    2. ..zgura ma-tiiiiiii.......

      Ștergere
  28. @ Ciochistul
    Eu sunt peste apa. Comunic cu Cezar pe excelentul lui blog.
    @ Lupus
    Nu cer scuze dar trebuie sa recunosc ca ai acces la WC si intrebuintezi cu succes
    hartia higenica. Ai avantajul ca a-i invatat din frageda copilarie sa nu te stergi cu frunze, iarba
    si mai ales urzici. Ca si ciochistul care face parte din acelasi departament.......

    RăspundețiȘtergere
  29. @ Ciochistul
    Eu sunt peste apa. Comunic cu Cezar pe excelentul lui blog.
    @ Lupus
    Nu cer scuze dar trebuie sa recunosc ca ai acces la WC si intrebuintezi cu succes
    hartia higenica. Ai avantajul ca a-i invatat din frageda copilarie sa nu te stergi cu frunze, iarba
    si mai ales urzici. Ca si ciochistul care face parte din acelasi departament.......

    RăspundețiȘtergere
  30. Dublarea nu-mi apartine si nu doresc sa-mi fac reclama !

    RăspundețiȘtergere
  31. Plutesc si incerc readuc 4 miliarde statului roman.
    SENZATIONAL !

    CINEASTUL ROBERT HORVATH DEVA A GASIT IN ARHIVELE AMERICANE DOVADA :
    BANII LUI CEAUSESCU AU FOST FURATI DE DAN VOICULESCU!

    SI CERE STATULUI ROMAN RECUPERAREA A 4 MILIARDE DOLARI
    SI INCHIDEREA ANTENEI 3 CREIATA DIN BANII DICTATORULUI !
    Probabil ca supar si merita sa fiu cenzurat.

    RăspundețiȘtergere

  32. Bai corcodel foarte batran.
    Crezi ca varanul urat si urat mirositor a facut averea din salariul de director la Crescent
    si diurna ? Eu nu cred si am documente.

    RăspundețiȘtergere
  33. Stimate domn @ Anonim.
    Vorbiti un limbaj pe care nu-l inteleg. Probabil ca este un cod militar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai inteles ce este pentru tine "boul", ei afla ca este acel organ cu 2 coarne caruia ai iesti proprietar, si in care iti agati sapca aia de zugrav comunist. Ce imi place la tine este luleaua neamtului careia ai sugi mustiucul, precum si ochii mari si blinzi cu care esti dotat.

      Ștergere
  34. Stimate semi domn.
    Multumesc de atentie.
    Recunosti ca sunt un barbat bine in special cu sapsa si geaca italiana ?
    Ma invidiezi pentru super modele cu buzele primitoare de care sunt inconjurat ?
    Ai vazut filmele mele sau expozitia "Dela Dali la Deva " ?
    Dali este pictorul olandez care si-a taiat urechea.
    Sper sa devenim prieteni, desi facem parte din lumi diferite.
    Atat geografic cat si social.
    Eu din Elita. Tu din Pulime.
    Cu respectul cuvenit.
    Adica deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai lacune grave si buba cu puroi la mansarda zugravule. Sa afirmi ca Dali a fost olandez si si-a taiat urechea, dovedeste ca inafara de bidinea si spalat prin wc-uri nu esti bun de nimic. Gandacule de bucatarie ce esti, cel ce si-a taiat urechea si i-a trimis-o in plic iubitei, a fost pictorul olandez Van Gogh, pictor impresionist. Berbecule, Dali era spaniol. Vai de capul tau de rapanos si plin de paie ce traieste prin gunoaie...
      PS. Ai putea si tu sa-ti tai puta si s-o dai la rate, daca nu lui Cezar.

      Ștergere
  35. CENTRUL CULTURAL SCULATV DEVA LA DEVA !
    La arta ma pricep. Van Gogh era catalan si avea mustata subtire pe oala. Dali caruia i-am
    dedicat expozitia mea in jur de lume, si-a taiat urechea impotriva sfatului meu.
    Voi deschide la intoarcere un centru anti cultural la Deva orasu in care m-am nascut si
    ma leaga multe amintiri neplacute,
    Centrul va avea un caracter sculativ fiind dedicat artei erotice si perverse.
    Dupa cum observati pe site meu de arta provocativa incerc sa reintroduc in perimetrul artei moderne sexualitatea si nevoie de pizda.
    http://devanewyork.blogspot.com/

    PS Domnul redactor va cenzura aceste randuri semi istorice fiind un adept al artei abstracte
    unde futaiul este alungat si dispretuit.

    RăspundețiȘtergere
  36. TRECUT PRIN VIATA SI PRIN PIZDE !
    Despre persoana si personalitatea mea s-a scris o carte " Daca treci prin camera mortii " Victor
    Nicolae . New York. Despre aventurile mele nesexuale voi face un film biografic numit
    Executia. Care va relata trecerea mea prin fata plutonului de executie.
    Vina mea . Trimiterea catre serviciul francez a unui material in care Ceausescu vorbea de bomba
    atomica. Scrisoarea presedintelui american Carter a sosit la cateva minute de a trecera
    mea spre nemurire.
    Scurtez. Am trecut prin multe si nu mi-e frica de nimeni si nimic. Atacurile anonimilor ma fac sa
    zambesc discret.Iar amenintarile redactorului cu barba , ma lasa rece si nu ma deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  37. @ Spui ca ma lucreaza Putin.
    Corect. Deocamdata i-am trimis primul avertisment.
    Sper sa se potoleasca.

    RăspundețiȘtergere
  38. RH,tu nu esti intreg la minte,esti un obsedat sexual,tie nu-ti trebuie amenintari ci o mama de bataie ca sa te potolesti.esti un tzaptzarap de cartier sarac !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un shobolan...

      Ștergere
    2. Ave RH + ..de la Apus !!....om de cultura si patriot inflacarat !!
      Pulimea ...ii daramata !
      Victoria ii aproape ....da-le in gura RH+.....

      Ștergere
    3. ...zgura mă-tiiii...shobolan și gîndac de bucătărie, zis Cezărică/Petrică. Tu și cu zugravul Dali olandezu.

      Ștergere
  39. "RH de la Apus" si cu capul dus, da-i o clantza mica anonimului de la 19 martie 2015, 09:00, zis Cezarica/Petrica.

    RăspundețiȘtergere
  40. Corect. Recunosc ca sunt obsedat de pizda si dat la cioc.
    si toate acestea la 5 am. Profit de lipsa sotiei mele nipone pe nume Kiyoko si
    mi-am petrecut noaptea intre buzele extrem de primitoare a doua super modele
    dela noua mea agentie de talent si talente.
    Vezi Devartes Blog.
    Deci buna dimineata depe malul Hudsonului.
    O veste buna este iesirea de dupa soba a basinosului libidinos Mos Alecu .
    Care desi nu are trup de super model doresc sa-i dau intre buzele extrem de primitoare
    o ejaculare . Desi batrana mumie si momaie bolsevica merita mai multe.
    Cu alte cuvinte ma reintorc dupa aceasta postare spre pat, sa mai fut ceva.

    RăspundețiȘtergere
  41. PS
    Stimata redactie
    Postarea anterioara nu este reclama ci doar drept de replica.
    Am trimis @ anonimea invidioasa la sursa super modelelor mele.
    DEVARTES BLOG. Noua mea agentie de talent si talente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19 martie 2015, 02:05
      Ai lacune grave si buba cu puroi la mansarda zugravule. Sa afirmi ca Dali a fost olandez si si-a taiat urechea, dovedeste ca inafara de bidinea si spalat prin wc-uri nu esti bun de nimic. Gandacule de bucatarie ce esti, cel ce si-a taiat urechea si i-a trimis-o in plic iubitei, a fost pictorul olandez Van Gogh, pictor impresionist. Berbecule, Dali era spaniol. Vai de capul tau de rapanos si plin de paie ce traieste prin gunoaie...
      PS. Ai putea si tu sa-ti tai puta si s-o dai la rate, daca nu lui Cezar.

      Ștergere
  42. Cezar este diferit.
    Face dus si citeste carti.
    Fapt de neiertat pentru cei ce se sterg cu iarba, frunza verde si urzici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai servit micul dejun? Atunci ia de-aici, ia si taci si serveste-l cu niste mustar de la Mos Alecu dintre craci!

      Ștergere

  43. Ultima mea expozitie personala s-a chemat " Dela Salvador Dali la Deva ".
    Locul meu de nastere.

    L-am cunoscut personal pe Dali in FIgueras locul lui de nastere.
    Avea un bandaj la urechea stanga.

    RăspundețiȘtergere
  44. @ Mereu afirmi ca sunt zugrav .
    A avea o meserie nu este grav. Chiar si Isus Cristos a avut una.
    A nu avea una, cazul tau, ........ este grav.
    Cu riscul de a ma repeta.
    Cersitul nu este o meserie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stim RH ca tu Cezar aveti o meserie. Cea mai veche din lume...

      Ștergere
  45. Acest personaj sinistru este un clapon care se crede cocos,mai stim noi un Cocos..pe langa el mai este un blogger,Huhurez,ei ,si aceasta Cucuvea vestitoare de nenorociri se crede pasarea paradisului,zice ca acolo se dezbat legi si articole de lege ,iar el este un fel de avocat al lor,da de unde ii injura si-i "boscorodeste 'ca la usa cortului, de fapt are doi trei naivi,aceiasi de vreo doi ani incoace ,cre-i sob ineptiile din gura >Pana si Mos Alecu s-a retras realizand ca nu8 are cu cine conversa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect spus!
      Dar raspunde-mi la o intrebare: de unde a tras el concluzia ca partidul ala care se doreste a fi infiintat este antisemit? Cred ca postarea/subiectul este pus cu rea intentie, iar aprecierile facute asupra unora care au postat acolo si carora li s-a publicat numele + prenumele, poate avea caracter penal.
      Una este sa faci misto unul de altul sub anonimat si alta e sa-l faci antisemit publicindu-i numele.

      Ștergere
    2. Motănelul căcăcios de Hurziceni e antisemit? Nuuuu! El e antiregățeni și atît. Ca și zugravul de pe malul Potomacului.

      Ștergere
    3. Pai ,ma cam gandesc sa-i fac plangere penala acestui huhurez ,s-a intins mai mult decat ii permite plapuma ...a incalcat legile blogului.O sa discutam in fata unui procuror.Adica daca dezvalui unle actiuni mafiote ale unor politicieni sunt antisemit?

      Ștergere
  46. PULIMEA ESTE ANTI SEMITA SI INCULTA SI COMPLEXATA !
    Todeauna gaseste un tap ispasitor pentru faptul ca nu are bani de tigari si
    de dus la curve !

    RăspundețiȘtergere
  47. NUMAI MARESALUL ION ANTONESCU
    AR PUTEA SA NE SCAPE DE HOTI, EXCROCI , BANDITI, INCULTI SI ANONIMI
    SI DE BASINOSU SEF
    mos alicu

    RăspundețiȘtergere
  48. NEA BAZILE, GATAAA, TE RUGAM DE SCHIMBA APA LA PESTI !!!

    RăspundețiȘtergere
  49. @ Mos Alicu
    Basina generalizata cu caracter toxic si chiar mai mult.
    Nu chiar toti regatenii sunt hoti, pungasi, mincinosi.
    Sunt si exceptii dela regula.
    Mosul urat si urat mirositor nu face parte din exceptie.

    RăspundețiȘtergere
  50. ATENTIUNE OSTASI
    IN CAZUL IN CARE VOI FI BANAT LA CEREREA PULIMII
    VOI COMUNICA CU VOI
    PE BLOGUL UNUI EROU MILITAR
    SAU PE BLOGUL UNUI CINEAST SI GENIU ARTISTIC.

    RăspundețiȘtergere
  51. A citi carti
    A te cultiva
    Si a da la cioc
    Nu este o crima
    Ave Cezar si cei la fel ca el !
    Jos Mos Alicu basina toxica generalizata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serveste-ti cina, iar ca felul 2 sa ne dai pielea cavalului inapoi. La aperitiv ia un caviar, asezonat cu-al Mosului Alecu dintre buci mustar.

      Ștergere
    2. Adevarat ..BASINA TOXICA ..!!!

      Ștergere
  52. Ave RH + ..de la Apus !!....om de aleasa cultura si patriot inflacarat !!
    Pulimea ...ii daramata !
    Victoria ii aproape ....da-le in gura RH+.....
    Sniper one

    RăspundețiȘtergere

  53. ULTIMA ORA
    Am primit un mesaj de felicitare din partea Comitetului ONU pentru
    apararea mediului.
    Desi nu se specifica exact motivul felicitarii
    cred ca este vorba de cazul
    Mos Alicu care a poluat cu basini toxice o parte a teritoriul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  54. OPRITI FASCISMUL ROSU VERDE !
    Fascismul de culoare rosie verde ( vezi noul partid ) ca si basinile de tip aleculian
    nu vor trece ! Romania va ramane in NATO si in zona de influenta si protectia americana.
    Voi initia un nou partid al militarilor de bine.
    Femeia colhoznica transpirata sub brat si in pizda nu are ce cauta in spatiul mioritic/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...zgura kinoyko să-ți f.. de zugrav...Ti-ai pierdut pen sula și ai trecut pe bidinea...

      Ștergere
  55. CEZARISMUL VA INVINGE PULISMUL !
    Voi sprijinii pe cei care au deprins intrebuintarea hartiei din copilarie.
    Acum este prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  56. UN AGENT SUA SPARGE CATUSELE !
    Asa cum am spus agentul nostru ( american ) va fi liber.
    Udrea a reușit, conform avocaților săi, să demonteze toate acuzațiile.
    Conform ultimelor evoluții din dosar, Elena Udrea ar putea fi eliberată atunci când îi expiră cele 30 de zile de arest preventiv.

    RăspundețiȘtergere
  57. BOMBA BOMBELOR !
    Kiyoko Horvath Nipon Press
    Cei cinci autori ai atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunis aveau mitraliere de tip Kalaşnikov AK-47 provenind din România,
    Incetul cu incetul lupta jurnalistei Kiyoko Horvath specializat in terorism si transport
    impotriva mafiei de arme se apropie de succes.
    Coldea cu aprobarea lui Basecu au trimis arme catre teroristi !
    Premierul Tunisiei, Habib Essid, a declarat, potrivit NHK Tokyo prin jurnalista Kiyoko Horvatj că doi dintre autorii atacului terorist – Yassine Laabidi şi Jabeur Khachnaoui – au murit în schimburile de focuri cu forţele de ordine. “Teroriştii aveau asupra lor centuri explozive şi arme automate foarte avansate fabricate in Romania.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri