Google Translate

joi, 12 martie 2015

Penitenciarele din România, "lux"... faţă de... Închisorile din SUA! Subiect infiorator... de fierbinte! UPDATE.


Condiţiile de detenţie din România sunt în ultima perioadă un subiect fierbinte, dat fiind faptul că multe personalităţi ale ultimilor ani ajung pe bandă rulantă în spatele gratiilor.

Însuşi ministrul Justiţiei a comentat subiectul, afirmând că închisoarea din România este "la limita demnităţii umane", dar amintind că, totuşi, deţinuţii nu sunt la hotel şi sugerând că o pedeapsă privativă de libertate nu trebuie privită ca o vacanţă.

RomaniaTV.net vă propune, în lumina acestui subiect, o incursiune foto în cele mai cunoscute penitenciare din Statele Unite, prima ţară în lume în topul numărului de deţinuţi şi unde puşcăriaşii au, în cele mai multe cazuri, toaleta la capul patului.

Condiţiile din închisorile româneşti devin subiect sensibil doar atunci când câte un fost sau actual demnitar ajunge să le simtă pe propria piele. Atunci, tânjind după puful în care s-au obişnuit să trăiască, dobândit mai mult sau mai puţin legal, aceştia încep să tragă semnale de alarmă la care ei înşişi au fost surzi ani de zile, când se aflau în poziţii din care chiar puteau face ceva mai mult decât să zugrăvească în cuvinte, din experienţă, ceea ce este nevoit să îndure deţinutul din închisoarea românească.

RomaniaTV.net vă propune în cele ce urmează o GALERIE FOTO care reflectă condiţiile de detenţie din câteva dintre cele mai cunoscute penitenciare din SUA, ţară cu aproximativ 2,2 milioane de deţinuţi, adică aproximativ un sfert din populaţia încarcerată din întreaga lume. Imaginile propuse nu reprezintă, desigur, un model de urmat, ci doar o dovadă că persoanele aflate în penitenciarele din România nu sunt victime ale unui sistem care vrea cu orice preţ să-i umilească, ci, în principal, ale propriilor fapte.

Celulă stadard ADX Florence Facility



Celulă la închisoarea San Quentin



Închisoarea Corcoran




Montana State Prison



Pelican Bay State Prison California



Rikers Island





Hays State Prison



California State Prison



Condiţiile de detenţie din România sunt subiect de polemică în ultimele zile, după ce mai mulţi politicieni ajunşi după gratii s-au plâns de cele îndurate în arrest.

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, aflată în Arestul Poliţiei Capitalei se plânge, printre altele, de spaţiul prea mic pe care trebuie să-l împartă cu alte femei cercetate în stare de arest preventiv. Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, condamnată recent la cinci ani de închisoare în dosarul Ziua Tineretului 2009, este şi ea oripilată de condiţiile găsite la penitenciarul Gherla, unde este aglomerat, frig şi foarte murdar şi unde se teme că va muri, dat fiind faptul că suferă de mai multe boli care oricum îi pun viaţa în pericol. De altfel, Ridzi a fost transferată la Bucureşti, la Jilava, unde există un spital în care speră să beneficieze de atenţia medicală de care are nevoie. Decebal Traian Remeş, care a petrecut în închisoare un an, după ce a fost condamnat la trei ani de detenţie în dosarul Caltaboşul, vrea şi el despăgubiri, modice, e drept, pentru condiţiile pe care le-a îndurat după gratii.

Victor Babiuc, fost ministru al Apărării, condamnat împreună cu Gigi Becali şi Dumitru Cioflină în dosarul terenurilor MApN, a petrecut şi el o perioadă în închisoare, iar la ieşire a povestit că în detenţie făcea duş doar de două ori pe săptămână, atunci când era apa caldă, şi că mâncarea din penitenciar era oricum departe de a fi comestibilă.

Sistemul penitenciar din România. De câţi bani mănâncă un deţinut pe zi


Robert Cazanciuc spune că, deşi " închisoarea din România de astăzi este, de foarte multe ori, la limita demnităţii umane", este greu de crezut că lucrurile se vor schimba radical prea curând, întrucât efortul financiar pentru renovarea penitenciarelor este unul greu de suportat de buget. Totodară, despre construirea de penitenciare noi nici nu poate fi vorba, cu toate că supraaglomerarea este unul dintre principalele motive invocate de deţinuţii care dau în judecată statul român la CEDO, unde obţin despăgubiri consistente pentru condiţiile pe care au fost nevoiţi să le îndure în închisoare.
"Din păcate, foarte mulți oameni care astăzi se află într-o situație dificilă au avut ocazia ca, foarte mulți ani, să facă ceva pentru sistem și, din păcate, nu au făcut. Constatăm azi că închisoarea nu e hotel. Aşa este: închisoarea nu este hotel. Închisoarea din România de astăzi, de foarte multe ori, este la limita demnităţii umane. Cred că aproape toate penitenciarele din România le-am văzut. Ştiu cum arată. Efortul financiar este imens în momentul de faţă. Nu e un efort pe care să ni-l putem permite, indiferent câtă voinţă politică am avea noi. Pentru a construi penitenciare care să acopere deficitul potrivit standardelor europene şi pentru a renova, acolo unde se poate acest lucru, e nevoie de cel puţin un miliard de euro", a explicat ministrul Justiţiei, adăugând că în sistemul penitenciar din România este un deficit de 10.000 de locuri, atât din motive financiare, cât şi logistice.

Mărturii uluitoare despre viaţa în arest a Elenei Udrea: Miroase a hoit de şobolan


Elena Udrea, spre exemplu, a fost vizibil marcată de condiţiile pe care le-a găsit în Arestul Poliţiei Capitalei, unde a ajuns pentru prima oară în dosarul Microsoft, iar apoi, după ce a fost trimisă de judecători în arest la domiciliu în acest dosar, şi în dosarul Gala Bute.
Elena Udrea le-a povestit cu lux de amănunte colegilor săi deputaţi, în şedinţa în care s-a votat din nou pentru urmărirea sa penală şi pentru trimiterea după gratii, despre ce a găsit în celula mică şi neprimitoare din Arestul Central.

Arestul Poliţiei Capitalei, coşmarul politicienilor: "Puneam un PET în WC ca să nu iasă ŞOBOLANII" VIDEO


"Pe 9 februarie aţi votat, pe 10 am fost reţinută, pe 11 arestată preventiv. Am fost dusă în Arestul Poliţiei Capitalei, am fost verificată la sânge, am fost dezbrăcată, mi-au luat sutienul şi am fost dusă într-o cameră de 3 pe e, unde erau patru paturi, câte două suprapuse. Apă caldă era doar dimineaţa şi noaptea, iar WC-ul era de tip turcesc, fără uşă, dar dotat cu un duş pe care să îl folosim când trăgeam apa. În el puneam, când nu-l folosea nimeni, un PET, ca să nu vină şobolanii. Pereţii erau scorojiţi, geamul nu se închidea şi era mereu curent, iar dacă te spălai pe cap, nu aveai acces la foehn, ceea ce dă şanse cel puţin pentru o răceală, dacă nu cumva chiar la pneumonie", a povestit Elena Udrea, în faţa Camerei Deputaţilor.


Elena Udrea, despre COŞMARUL din arest: M-au dezbrăcat şi mi-au luat sutienul. VIDEO


De altfel, Udrea nu este singurul politician care a dezvăluit condiţiile din arestul Poliţiei Capitalei. Chiar zilele trecute Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul Zilele Tineretului 2009, descria condiţiile de coşmar pe care le-a găsit la Penitenciarul Gherla, despre care spune că îi pun în pericol viaţa, în condiţiile în care suferă de mai multe boli grave.

Ridzi, pe blog: Pentru un om bolnav ca mine, condamnarea la închisoare este, de fapt, o CONDAMNARE LA MOARTE


Ridzi a scris pe blogul personal că starea ei de sănătate este din ce în ce mai gravă din cauza condiţiilor de detenţie, însă nu-i învinovăţeşte nici pe medici, nici pe directorii penitenciarelor pentru condiţiilor din arest. Fostul ministru a povestit despre cât de "umilită" se simte în închisoare şi despre cât de dificile sunt zilele în arest pentru orice deţinut.


PRIMELE IMAGINI din celula lui Ridzi de la Penitenciarul Gherla. Reacţia ANP la SCRISOAREA fostului ministru


Şi Radu Mazăre, care a petrecut doar o noapte în arest a recunoscut că trebuie să fii puternic ca să poţi trece peste această experienţă.

"Nu este uşor. Crezi că dacă te bagă într-o cameră în care sunt 8 paturi şi ai loc între paturi 1 metru, ele fiind 3 suprapuse, cu un WC, unde nu ai cum să tragi apa. Ea curge printr-o ţeavă şi trebuie să porneşti ţeava aia ca să faci apă. Şi ca să faci duş, porneşti apa aia şi dacă e prea fierbinte, o mai reglezi de aici, de la WC", declara primarul oraşului Constanţa.
Fostul senator Cătălin Voicu a comparat arestul Capitalei cu traiul în Evul Mediu.
"Nu vă puteţi închipui ce e acolo. Arestul de la Capitală, de la minus doi. Ăla care e pe tabulatură - Evul Mediu. Uşi negre de fier, zăbrele şi lacăte, nu au aerisire, ţigani, bandiţi, te omoară...", aşa a descris şi Cătălin Voicu arestul Poliţiei Capitalei.

Până şi vrăjitoarea Vanessa a rămas îngrozită de condiţiile din închisoare.
"Conditiile sunt... Se spune ca este o camera VIP. Conditiile sunt inumane. Este o camera de 2 pe 2, nu poti sta doua persoane in picioare in acelasi timp. Nu exista nicio usa, e o perdeluta care delimiteaza zona. Am fost devastata si eu cand am ajuns acolo. Sunt paianjeni, gandaci, sobolani. Nu vine nimeni sa iti faca ordine si curatenie. O sa faca singura curatenie. Cel mai greu de suportat este spatiul. E mic si sufocant, nu poti respira", a spus vrăjitoarea Vanessa.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/inchisorile-din-romania-vs-inchisorile-din-sua-galerie-foto_206906.html#ixzz3UCmd0PZ2
-------------------------------------------------------------

UPDATE

Pe adresa... Redactiei:
New York, NY 10011-5039,336 W 17th St Apt 2a
================================

-----------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

83 de comentarii:

  1. off topic..
    ----------------------------
    mos alecu spunea...
    Sarmanii !...

    Putulica dobitocul (avianyc) si prostovanul de sergent bula (cezar) se "prezanteaza" in deplinatatea "putirinţelor" lor intelectuale !
    Atita au ... atita prezinta !

    Uneori chiar stau si ma intreb : printre iubitorii de contributeala nu s-or fi gasind si militari intregi la minte ?
    Se vede treaba ca nu !
    Nu pot fi militari intregi la minte iubitori de contributeala !
    Numai dintre acestia cu minte putina (si cu mari deranjamente in functionarea acelei minti) pot fi sustinatori ai contributelii pentru militari !

    Acesti indivizi sint de compatimit !
    Dumnezeu a fost tare zgircit atunci cind i-a dotat intelectual !
    Pe linga asta , Dumnezeu isi bate joc de ei punindu-i sa se dea in spectacol cu putinatatea dotarii lor intelectuale !
    -------------------------------
    Cezare/Petrica/ duios sa ne saruti in pasarica...

    RăspundețiȘtergere
  2. DE CAND SUBIECTUL INCHISORILOR ESTE FIERBINTE ?
    PE CINE INTERESEAZA SI PENTRU CE ?
    PS Nu am auzit in SUA, Europa sau Japonia de bulauri cu WC TURCESC.
    Daca anonimii vor beneficia de toaleta vestica vor avea probleme.

    RăspundețiȘtergere
  3. MOS ALECU .....BASINI BLANDE COTINUE !
    FARA PULA DOAR CU CUR
    SARNANUL !

    RăspundețiȘtergere
  4. Într-o garsonieră de asta vor ajunge si Cezarel berbecel si zugravul bulangiu din NY. Bine ca apartamentele sunt strimte ca sa nu se alerge prea mult intre ei, precum gaina si cocosul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost in ancheta secului un an de zile.
    Mi se vorbea " cu domnul Horvath " .....caci "tovarase" cu ei .....nu era cazul.
    WC misto . Alte vremuri !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiti cine este cineastul Robert ? Un mitocan !
    Creatorul uriasului scandal ICR New York !
    vezi articolul dedicat persoanei mele
    STATUIA MITOCANULUI ROMAN LA NEW YORK
    Traian Ungureanu : Robert Horvath Statuia Mitocanului Roman la New York in care sunt acuzat ca port camasa verde si mananc numai sarmale
    DREPT DE REPLICA :
    Inbrac camasa verde numai duminica. O pastrez ca amintire dela rebeliunea legionara. Este adevarat ca sunt ahtiat de muzica populara
    neautentica. In timpul zilei mai spre seara ascult ci Kiyoko si intreaga mea familie nipona …romante si numai romante. Aceasta a renuntat definitiv la bucataria traditionala japoneza specializandu-se in mamaliga cu smantana
    cum se mananca in ardeal. Ma intreb zi si noapte dece favoritul meu Zelea Codreanu a fost trimis de Ion Antonescu alaturi de evrei la Buchenwald . Recunosc ca sunt trimes in Japonia unde locuiesc sa fac spionaj industrial si sa umplu barurile de noapte cu dansatoare romanesti specializate in hore si alte dansuri erotice.
    Ma prefac zi si noapte pretanzand ca sunt un dusman a lui Basescu dar
    cu adevarat sunt un admirator al buzelor ficei sale.
    Desi sunt acuzat ca sunt legionar si nationalist…..sunt doar un biet hun mancator de romani. Maresalul Antonescu este de fapt favoritul meu,
    Atitudinea lui degajata anti coreoliana ma emotioneaza profund.
    Refuz sa vorbesc englezeste la ICR si am curajul nebun de a cere intrebuintarea limbii romane la centrul anticultural si antiromanesc ICR .
    Scandalul ICR New York nu a fost creiat de mine ci de Basescu, Patapievici etc.
    Politia americana venita in miez de noapte la galeria nationala nu cauta zvastici ci secera cu ciocanul.
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey RH-ule,
      Tu nu esti bolnav cu capu, esti prost cu patima!
      Iar cand ti-o 'iei', de la unu de la altu, te mai si miri de ce!

      Ștergere
  7. Editorialele depe blog sunt scrise pentru vei ce citesc sau posteaza pe el.
    RUGAMINTE !
    Preocuparea dv principala sunt puscariile.
    Sa fie o premonitie sau scrieti pentru puscariabili ?
    Adica pentru lumpenii ce semneaza @ Anonim
    Gresala masiva.
    DNA se ocupa de altii. Astia de aicilea fura un pachet de tigari, o sticla de vin, un prezervativ sa-l
    arate nepotului .
    Doare in pula......
    Statul va creia noi puscarii pentru clasa politica de pungasi si hoti.
    Rugaminte :
    Deci nu-i mai spriati degeaba pe atacatorii mei sau a lui Cezar. O sa-i aveti pe constiinta.


    De pulime Pulime ....DNA a-l doare in Pula !

    RăspundețiȘtergere
  8. Elita sus ..Pulimea jos !!!
    Ave RH+...om de aleasa cultura , patriot adevarat .....
    Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  9. Stimata Redactie
    Trimet spre cenzurare. Militarii trebuie manipulati si dezinformati de stiriile
    provenite din presa locala . Ele sunt scrise de jurnalisti acoperiti sau cumparati
    de politicieni.
    Multumesc in prealabil.
    Cenzura ne face liberi !

    CITITI IN CURAND
    DENUNT LA DICOT SI DNA !
    VOICULESCU A FURAT BANII LUI CEAUSESCU
    SI A UCIS DOUA PERSOANE
    MARIN CEAUSESCU SI SEFUL CRESCENT !
    NOI PROBE
    DIN ARHIVELE AMERICANE
    SI A POLITIEI DIN ISTAMBUL !
    DOSARUL ICA FACUT SA ACOPERE FURTUL
    A 4 MILIARDE DOLARI SI PE COMPLICII SAI !
    ANTENA 3 TREBUIE INCHIS.
    VOICULESCU CONDUCE DIN INCHISOARE
    UN GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT.
    ps
    Amanunte pe blogul personal " plin de ineptii " sau pe blogil lui Cezar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oriunde in lumea CIVILIZATA a net-ului,
      se interzice RECLAMA 'personala', pe blogurile, site-urile altora!
      Robert Horvath, Este ultimul AVERTISMENT!
      Dincolo de acesta... o singura SOLUTIE: 'Recycle Bin'!

      Ștergere
  10. MAREAN(care este,almanahe)? VALCOV? SOVA?....ati amutit toti,tovarasi?
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toantă lumea ..mucles! Te pui contra partidului care e-n toate, e-n cele ce sunt...Hauleu, muică..

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa SALARII... mai zic si eu!!!
    -------------------
    Radu Banciu, ameninţat cu tăierea salariului. Ce se va întâmpla cu echipa B1 TV.
    Radu Banciu, prezentatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV, va avea salariul diminuat cu 10%, dacă nu îşi îmbunătăţeşte audienţa. Postul B1 TV este afectat de un val masiv de disponibilizări, iar cei rămaşi vor suporta o scădere a salariilor.

    B1 TV va traversa un nou val de concedieri şi va adopta o nouă măsură de reducere a salariilor, scrie reportervirtual.ro. Potrivit unor surse, reducerile vor fi situate între 10 şi 25%, pentru o parte dintre cei rămaşi, în funcţie de salariul câştigat. Disponibilizările nu vor ajunge la realizatori, dar reducerile salariale îi vor viza şi pe aceştia, mai ales că în această zonă se înregistrează cele mai mari remuneraţii.

    Vedeta postului, Radu Banciu, s-a pus, deocamdată, la adăpost. Banciu este plătit cu aproximativ 4.500 de euro pe lună şi şi-ar fi negociat cu conducerea B1 TV o amânare până în toamnă a reducerii cu 10% a salariului, care ar putea fi suspendată, dacă audienţele emisiunii sale vor creşte. Comparativ, "rivalul" Mircea Badea de la "Antene" câştigă 10.000 de euro pe lună, plus alţi 2.000 de euro lunar de pe urma emisiunii de la Radio ZU.

    http://www.gandul.info/radu-banciu-amenintat-cu-taierea-salariului-ce-se-va-intampla-cu-echipa-b1-tv-13956873.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Va multumesc.
    Cenzura ne face liberi si mai bine informati si mai veseli.
    Robert Horvath Deva blog ramane un blog plin de minciuni si manipulari.
    Nu cititi blogul unui cineast care nu are ce fute si inventeaza .
    Traiasaca Pulimea
    Jos Elita reprezentata de Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  14. Antena 3 nu traieste din banii lui Ceausescu ?
    Toata lumea cunoaste.....deci redactorul nu trebuie sa se ingrijoreze
    in pantaloni.

    RăspundețiȘtergere
  15. ATENTIUNE LUMPENI !
    In cazul in care celebrul cineast si genialul artist Robert va banat si cenzurat
    va posta pe Mehedinti prin intermediul lui Cezar.
    Cezar este un tovaras de lupta impotriva celor fara acces la WC.

    RăspundețiȘtergere
  16. Lasati prostioarele si accesati lincul MILITARII IN REZERVA SI IN RETRAGERE VOR SA FACA UN PARTID POLITIC, partidul se va numi PARTIDUL NATIONAL "PENTRU PATRIE" si pe langa obiectivul de a ne proteja pe noi pensionarii de legile nedrepte pe care le dau actualii POLITIHOTI are si menirea de a contracara mafia ce ne bantuie de un sfert de veac,sa-i aducem pe toti in fata legii si sa instauram dreptatea in tara ,sa punem umarul la redresarea economiei si sa confiscam tot ce s-a furat pana la nivel sate si comune.Sa instauram ordinea in tara,dora noi putem face asta deoarece am fost educati si am muncit in spiritul principiilor sincer si drept corecti si onesti,iar gradul de pregatire si cultura al pensionarilor militari nu poate fi pus la indoiala.haideti cu totii ,alaturi de noi sa scoatem tara din marasmul actual,sa fim mandri ca suntem romani.lasati injuraturile si mana pe arme,sa invingem dusmanul prin forta partidului nostru,la care vor avea acces toti cetatenii onesti si cu ganduri bune.Ii vom zdrobi pe mafioti ! Administratore ,pune-ti blogul la dispozitia noastra si fa un nucleu in zona severin ,avem nevoie ,acolo este un vid .va steptam alaturi de noi ,chiar si pe RH daca mai are vreo urma de patriotism in el .tigri2 Lt.C-dor [R] aviator,memmbru al comitetului de initiativa .Viorel Kis.Fosti militari din toata tara au inceput sa se mobilizeze,se lucreaza la statut,o sa avem nevoie de 25 000 de semnaturi,toti vom lucra benevol ,fara remuneratii.Chiar si prietenul Mos Alecu sau avianyc,Cezar si toti ceilalti,huhurez,sunteti bineveniti,lasati mistoul caci maine s-ar putea sa vina vreo lege care sa va cam ia din drepturi ,nimic nu este batut in cuie si atunci cand ne vom trezi sa nu fie prea tarziu.Acum sa te vedem "Mosule" si Karadenitz,contribuiti cu pregatirea voastra nu va irositi inteligenta pe discutii sterile ,o sa avem un partid al nostru si com proceda la adevarata democratizare a tarii.Victoria este a noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi Viorele io vin numai dacă-mi dai o găleată ş-un kil de orez şi mă laşi să-l ard la booci odată pe mumia de Cufurez.

      Ștergere
    2. ..da-i ma galeata ..da-l dreak ..ca nu o fi foc ...
      Sniper one

      Ștergere
    3. ..sa fie plina cu kk..imprastiat ...

      Ștergere
  17. Băă Viorele, pe Muci pe Faţă să nu-l primeşti, că asta e deja UNPR-ist trist + mooist!

    RăspundețiȘtergere
  18. ...zgura ma-tiiii....vrei numa tu .....!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cezare si tot ceilalti ,sunteti bineveniti cu totii,da-ti demisia din UNPR,azi dimineata am vorbit cu col pricina ,vine si el alaturi de noi.vom prevede in statut[propunerea mea ] ca sa nu se stabileasca ierarhiile pe grade ,o sa fim egali cu totii ,de la sergent [chiar daca e bula} pana la generali gen Mosu Alecu} Cine este corect si vrea binele acestei tari sa ni se alature ,fara speranta de vre-o smecherie sau bani.Vrem sa participam la alegerile din 2016 si sa-i invingem pe mafioti.va asteptam ,gata cu injuraturile .il asteptam si pe blogherul nea Bazil de Banat si Severin sa ne ajute,poate va ajunge prefect de Mehedinti,cine stie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precizari : Nu sunt membru de partid ! Am spus- o de nenumarate ori !
      1.Trebuie renuntat in mod obligatoriu la titulatura ,,CU GRADE "....lumea trebuie sa stie doar ca-i partid fondat si condus de pensionari ai SISTEMULUI NATIONAL DE APARARE ...
      2.Nu puneti mare pret pe,,Fosti "gen Pricina ..Dogaru ..etc ...
      3.Adresati-va NEAPARAT societatii civile...cu preponderenta tinerilor care nu au facut parte din partide politice...
      4. Adresati-va diasporei ...
      5..In forurile de conducere sa fie doar oameni ..care NU AU FACUT POLITICA pana acum !!
      6.Sub nicio forma sa nu promovati partidul ca un partid ,,al militarilor ""...nu are nicio sansa chiar daca l-ar vota toti militarii...
      7.Atentie la ,,generalii"..cu care ne ,,mandrim"...gen ..dobritescu ..etc ...
      8.Personal SUSTIN Partidul ....
      9.Nu ma BAG la nicio functie ....
      Doamne ajuta ......

      Ștergere
  20. Bă, io aş veni în partidu" ăsta al vostru mai ales că-l cunosc pe Ceauşu, ing. tc.+ auto, dop-aia pomper/tulumbar, promoţie ATM 1985, da" dacă şi numa dacă îi puneţi preşedinţi pe Dogaru cel lăţos ca un Meri in os, pe Iliescu băşinosu şi Huoprea clipărici-chelnerici. E clar? Dacă-mi acceptaţi condiţiile vin cu cel puţin 20 membre. Bă, şi rugaţi-l pe Cezar Mucus să caute clienţi, că la asta se pricepe goozarul...

    RăspundețiȘtergere
  21. Precizari bis: Sunt membru de partid ! Am spus- o de nenumarate ori ! Sunt UNPR-ist trist muist.
    1.Trebuie in mod obligatoriu ca in partid sa fie titulatura ,,CU GRADE "....lumea trebuie sa stie ca-i partid fondat si condus de pensionari ai SISTEMULUI NATIONAL DE APARARE ...
    2.Puneti pret pe,,Fosti "gen Pricina ..Dogaru Gopprea, Iliescu..etc ...
    3.Adresati-va NEAPARAT societatii civile...cu preponderenta tinerilor care nu au facut parte din partide politice...
    4. Adresati-va diasporei ...
    5..In forurile de conducere sa fie doar oameni ..care AU FACUT POLITICA pana acum !!
    6.Sa promovati partidul ca un partid ,,al militarilor ""...
    7.Atentie la ,,generalii"..cu care ne ,,mandrim"...gen ..dobritescu ..etc ...DOBRITOIU A FOST COLEG CU MINE, baiat bun.
    8.Personal NU SUSTIN Partidul ....
    9.Nu ma BAG la nicio functie ....Dar puteti sa ma bagati voi si sa ma scoateti de unde vreti.
    Doamne ajuta ......RH in cur sa ma futa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ultima ora.
    Cititi stand pe cur ca sa nu cadeti, blogul cineastului.
    ......COMUNICAT MILITAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumosule, te-ai spalat pe dinti si gaoz ca sa te lucram ca pe Pantera Roz?

      Ștergere
  23. Dragul meu tovaras de lupta pe nume Cezar.
    Nu suntem singuri in lupta noastra dreapta impotriva celor care
    nu au acces la WC si se sterg cu frunze.
    Urmeaza dovada.
    Postez pe blogul meu un
    DOCUMENT ISTORIC
    El trebuie citit inafara de militari, de toti oamenii de bine.
    DESCHIDE-TI STAND PE CUR IN DEPLIN ECHILIBRU
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG !
    Un blog manipulativ al serviciului secret al armatei americane.

    CAND SPUI ADEVARUL NU TE CREDE NIMENI !

    RăspundețiȘtergere
  24. Stimata Redactie
    UN ANUNT IMPORTANT SI DE ULTIMA ORA
    VANTUL NU MAI BATE DE LA RASARIT !

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Anonim
    M-am spalat pe dinti si m-am sters in gaura curului cu hartie higenica.
    Am acces la WC atat New York cat mai ales in Osaka de jos.
    Pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  26. Atacurile impotriva lui Cezar sunt conduse de agentii rusi.
    COMUNISMUL NU VA TRECE !
    FEMEILE COLHOZNICE MIROSIND IN PIZDA NU TREBUIE
    SA TREACA PRUTUL !

    RăspundețiȘtergere
  27. @Cezar
    Felicitari pentru partidul tau domnu" Cezar!
    former US prezident,
    Jion Buci sr.
    PS. Cezar porcarul si RH sa pupati adminastratia mea intre buci.

    RăspundețiȘtergere
  28. ..ce repede aparu ...OPOZITIA !
    ..reati-ai dreak...de papagali fara pene ....

    RăspundețiȘtergere
  29. STATUL MAFIOT CLEPTOCRATIC VA FI DARAMAT !
    FURTUL GENERALIZAT VA FI PEDEPSIT !
    NUMAI MILITARI PATRIOTI
    CA CEZAR
    SAU ARTISTI CA ROBERT
    POT OPRI DEZASTRUL IN CARE NE AFLAM.

    PS
    NU PUTETI CENZURA PE TOTI OAMENII DE BINE CE AU
    ACCES LA WC !

    RăspundețiȘtergere
  30. Intrebare ?
    Subiect la ordinea zilei si a noptii.
    CREDETI CA ARMATA POATE SALVA ROMANIA ?
    Eu cred ca da !
    Amanunte pe blogul meu de rahat.

    RăspundețiȘtergere

  31. CITITI BLOGUL LUI CEZAR ! UN PATRIOT CU UN CURAJ NEBUN !
    DOCUMENTE CARE VOR INTRA IN CARTILE DE ISTORIE !

    RăspundețiȘtergere
  32. ROBERT HORVATH INCEARCA SA SE INFILTREZE :
    „Pentagonul își redenumește și își reorganiează spionii, trimițând mai mulți ofițeri sub acoperire să lucreze în paralel cu agenți ai CIA, ca să culeagă informații secrete din țări precum Rusia, China, Europa de Est, dar și alte țări foste sau actual comuniste, indiferent de alianță, după mai bine de zece ani în care obiectivele au fost exclusiv din zonele de război. Sute de agenți vor face parte din noul Defense Clandestine Service (Serviciul Clandestin de Apărare). Extrași de la Defense Intelligence Agency, aceștia vor seconda echipele de agenți sub acoperire ai CIA aflate deja la fața locului, în zone care necesită acum mai multă atenție in special tari ca Romania ........

    RăspundețiȘtergere
  33. Păcat, domnule Burcu, mare păcat...!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai voi sunteti buni de Legiunea straina nu de membri ai unui partid onorabil.

    RăspundețiȘtergere
  35. @Anonim14 martie 2015, 17:05

    Muei omule, de băieţii ăştia de aici are nevoie un partid. Clubul Zoo + 9, are membri mult mai onorabili decît Masoneria. Gîndeşte-te numai la cîţi oameni s-ar putea strînge, făcîndu-i cotizanţi, umblînd prin tîrguri şi sate cum umblau pe vremuri ursarii. Bine, noi nu avem urşi, dar îi avem pe Cezar maimuţa şi RH dobitocul universal, cel mai tare decît Spider Man, omul paiangăn...Nu trebuie să daţi cu piciorul acestei oferte. Şi pînă la urmă, îl preferi mai mult pe Huhurez-cufurez în locul lui RH, sau Ualescu lui Cezar ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi ano@Chiftirel/Firfirel, tot pe aici îți petreci veacul?
      Daca tot cînți la trombon in formatia australiană AC/DC, nu dai un concert și în penitenciare? Ai ocazia sa-i distrezi pe Vanghelie, pe Udrea. Vin și Videanu, Sova, Băsescu etc.
      Urîtă moacă ți-ai tras mai sus, la 13 martie 2015, 01:49
      Ai vrea tu să fii CEZAR, cum l-ai plagiat la 14 martie 2015, 13:59
      Miroși a stătut.

      Ștergere
    2. @Lupuș P14 martie 2015, 21:49
      Şi tu a rahat securistule!

      Ștergere
    3. PS. Interesant cum ai inviat subit precum musca verde primavara. Parca-ti vindusesi blogul ala de rahat, nu-i asa. Ca sa vezi cine e moralist...Si apropo tataie, e interzis cumva acest lucru? Mai bine tine-te de politica aia ce 3 parale careia ii esti suporter fidel.

      Ștergere
    4. @Chiftirel
      Mai bine securist decît temnicer.
      Vinde și tu dacă poți. Vidanjorii fac curațenie nu cumpără.

      Ștergere
  36. DOCUMENT
    Serviciul armatei americane l-a contactat pe ofiterul erou Alexandru Gheorghe.....iar
    acesta s-a pisat pe el.
    Cititi : "O altă informație apărută in documentul declasificat american afirmă că o întâlnire similară ar fi avut loc cu grupul de atitudine din jurul fostului ofițer Alexandru Gheorghe, cunoscut publicului prin intervenția sa din Piața Universității , în urma cărei intervenții a fost trecut în rezervă si de curand reprimit .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io cred ca s-a pisat pe basca aia a ta de zugrav, bulangiule!

      Ștergere
  37. Au fost rezerviștii ținta unui spion pe nume Horvath Robert ?

    La 2 Martie, a apărut informația, scursă de la un ofițer de serviciu secret al Pentagonului, căruia i s-a protejat identitatea. În acest context, devine interesantă o a doua știre trecută cu vederea de public. Ea a apărut pe siteurile unor agenții de știri internationale „Un un expert al Pentagonului a avut o discuție cu grupuri de pensionari militari sau cadre disponibilizate.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ia fiti atenti aici:
    "Partidul „Totul pentru Țară” (PTT) a fost înființat în 1993, la inițiativa unui grup de vechi luptători în Rezistența Națională Anticomunistă, foști legionari si foști deținuți politici și partizani in munți.Deoarece partidul legionar a fost singurul partid rămas interzis după Revoluția Română din 1989, legionarii au căutat diverse denumiri pentru mișcarea lor ultima fiind PPP: Partidul „Pentru Patrie”.

    PTT a apărut ca o reacție la continuitatea și consolidarea structurilor sistemului dinainte de 1989, dezvoltarea unui politicianism corupt și imoral, întemeietorii săi considerând că acestea puneau în pericol existența neamului românesc și a statului național unitar român, amenințînd România cu izolarea de lumea civilizată. În aceste condiții, vechii luptători au considerat că Rezistența Națională trebuie să continue, dar în condițiile și cadrele puse la dispoziție de Statul de Drept. PTT-ul venerează memoria legionarilor Corneliu Zelea Codreanu, Horia Sima sau Radu Gyr, după cum reiese din publicația „Buciumul”...

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Partidul_%E2%80%9ETotul_pentru_%C8%9Aar%C4%83%E2%80%9D
    ------------------------------------
    Buei Viorele, schimbati-i dracului denumirea ONG-ului astuia al vostru, nu de alta, dar s-ar putea sa va salte mascatii cit de curind. Si scrieti si voi acolo un simulacru de statut, sa stim cu ce vreti sa intrati pe scena politica, ca la partide nu ne intrece nimeni. Am numarat pe net si-s vreo 47 de bucati.

    RăspundețiȘtergere
  39. ,,Partid onorabil''! Tre sa- mi notez asta. Destept prostu dracului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Personal nu am stiut ,oricum acesta denumire nu este batuta in cuie ,saptamana viitoare vom gasi solutia definitiva,o sa studiez.Merci.Cu cati mai multi ochi si pareri cu atat va iesi un "lucru bine facut"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luati-l si pe asta de-si zice Lupus eritematos, ca se pricepe la orice, mai ales la "dat in bobi".

      Ștergere
  41. sâmbătă, 14 martie 2015, 10:33:00 EET
    iceparu spunea...
    Catre activistul de partid Huhurez
    Legea pensiei prin falsa contributie a permis ca multi ce au batut-o in cap prin armata Romaniei sa primeasca pensie egala si nu de putine ori mai mare decat pilotul care strangea din cur cand se urca in avion sau de cat cel care spunea o rugaciune inainte de a face saltul cu parasuta?Este etic ca cei care stateau la caldura si la terminarea programului inchideau soldatii in fichete, au pensii infinit mai mari decat cei ce infruntau frigul si caldura prin poligoane?.Asta este porcaria de lege pe care o aperi tu.Legea pe asa zisa contributeala avantajaza cadristi,finatisti,ismenari,manuitori documente SSID,fosti ceisti,activisti de partid etc. Intr-un cuvant legea pe care o tot lauzi discrimineaza pe cei ce au mirosit obiala soldatului .Nu are nimeni nimic cu cei ce au inregistrat cresteri ale pensiilor atata timp cat isi controleaza gura.Adu-i multumiri lui Oprea care a reusit prin santajarea piratului sa ne salveze de la dezastru. .In alta ordine de idei,tabelele pe care le oferi ca argument pentru a ataca inghetatii sunt niste mizerii prin care Boc si ai lui justificau transformarea noastra in civili in uniforma militara.Vezi ca betivul de Dogaru ti-a asigurat medicamente gratuite.Tare asi vrea sa stiu ce scula pe bascula ai fost prin armata romana si ce mari fapte de arme ai la activ.De propagandisti sunt satul.Retine ca respectul trebuie sa fie reciproc chiar daca detii niste butoane.Adevaratii militari au spirit de corp si nu umbla cu strambe.Activistii aia de partid care de fapt nu erau mai fac cunoscut lumii ca existam si noi.

    RăspundețiȘtergere
  42. Revolta si nemultumirile militarilor continua si pe acest blog.
    Mamaliga "militara " va exploda in curand !
    Amanunte pe blogul unui om al curajului.
    Pe nume Cezar si tovarasului sau de lupta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne pişşşşăm pe basca ta şi în palma "omul curajului"!

      Ștergere
  43. La varsta si pregatirea voastra chiar si pisatul este o problema grea de rezolvat.
    Deci lauda de sine....cu pisatul....nu miroase bine.

    RăspundețiȘtergere
  44. ATENTIE ANONIMILOR !
    Senzaţia de durere sau arsură la urinare este frecventă în rândul pensionarilor militari fara
    acces la WC. Simptome sunt nevoia permanentă de a urina in pantaloni, urină cu miros puternic şi dureri pelvine, în cazul în care infecţia a ajuns la vezică si la creier.

    RăspundețiȘtergere
  45. PROBLEME CU URINAREA LA PULIME
    La pensionarii militari cu necazuri la prostata, mai in varsta, se monteaza sonda pentru urinare, apoi li se recomanda medicamente si se poate ajunge peste un timp si la operatia de prostata si creier.

    RăspundețiȘtergere
  46. A aparut pe blog si prietenul Lupus care si-a dedicat viata de ofiter, acoperit pensiilor
    militare. Oricum el nu semneaza @ anonim fiind cunoscut tuturor.
    A-l deranjez cu o intrebare de ordin juridic
    Studioul meu din NY a fost azi spart de colegii dumitale.
    Vrei sa preiei cazul ?

    RăspundețiȘtergere
  47. A aparut pe blog si prietenul Lupus care si-a dedicat viata de ofiter, acoperit pensiilor
    militare. Oricum el nu semneaza @ anonim fiind cunoscut tuturor.
    A-l deranjez cu o intrebare de ordin juridic
    Studioul meu din NY a fost azi spart de colegii dumitale.
    Vrei sa preiei cazul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Robert
      Imi pare rău! N-am cu ce să te ajut. FBI nu sparge studiouri. Iți face... penetrări secrete.

      Ștergere
  48. IN TIMP CE VOI NU AVETI BANI DE FEMEI !
    Generalii Coruptiei. Aproape 80 de cadre militare cu grad superior, condamnate pentru fapte de coruptie in România
    Postat la: 19.02.2015 - 16:00 | Scris de: ZIUA NEWS0



    Tweet

    Aşa cum rezultă din statistici, România a înregistrat cel mai mare grad de corupţie la nivelul de vârf al structurilor de siguranţa naţională dintre toate ţările lumii. Este extrem de mare numărul generalilor români condamnaţi sau cercetaţi pentru fapte de corupţie în ultimii 20 de ani!. Sunt zeci de generali.
    PT AMANUNTE .......

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna dimineata la ZOO+NOO! Aduceti camesoaiele, ca-si innoada coaiele si-i pericol imediat sa se-ngroape in cacat.

    RăspundețiȘtergere
  50. Buey, voi va faceti ca nu videti???
    RH-ule, blocurilii in care stai matalii in New York Cyti , NY 10011-5039,336 W 17th St Apt 2a,
    US, cu accesuri la Wc, sunt aidoma cu ale lu Vanghele a lu Goagal, din Sectoru 5,Buc Cyti .

    RăspundețiȘtergere
  51. Puradele
    Stau in cartierul Chelsea cartierul cel mai mortal si sculativ din New York.
    Cartierul galeriilor de arta si a cluburilor de noapte, Studioul de film la doi pasi.
    Deci ma lasi. Si fa pasi .
    WC misto acces la hartie igenica,
    Chirie pentru studio 5ooo $ Studio 12,000 $
    Tu cat platesti incluzind hartia igenica ....la care nu ai acces ?

    RăspundețiȘtergere
  52. MI S-A SPART STUDIOUL DE FILM AZI NOAPTE.
    A DISPARUT CARNETUL DE TELEFOANE SI SETURI DE FOTO
    CU MODELE GOALE.
    FBI INTREABA CARE A FOST SCOPUL SPARGERII. NU SI DE CINE.
    Amanunte pe blogul meu de rahat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia legatura cu melteanu de Lupulus, ca daca ala nu prinde spargatorii, te sparge sigur la rozeta.

      Ștergere
  53. @ Lupus rozulet bombon .
    Agentii acoperiti au fost trimisi si pe bloguri.
    Ma pis pe ochii tai albastrii. Albastrii ca cerul serviciilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH-ule, dă să te pup pe frunte/bou. Ai spus spus un lucru mare. Ce-i drept cam rar, dar 100% adevărat. N-ai vrea ca "rozuleţul bonbon" să te pupe pe rozetă? Asta desigur dacă e proaspăt toaletată, iar Cezar Muci pe Faţă nu ţi-a decalibrat-o cu limba aia a lui lungă şi păroasă...

      Ștergere
    2. Basile
      Pe RH+ poti sa-l pupi si in rozeta cufurita.
      DC

      Ștergere
    3. acest lucru l-a scris un idiot nu eu
      DC

      Ștergere
  54. CU BOCANCII GAURITI SI PENSII DE RAHAT
    Clarificare
    Lupus a fost trimis spre mani......pulare. Deci sa-i acordam pule in toate gaurile trupului de
    planorist fara planor. O basina periculoasa si extrem de toxica ,care poate polua lipsa de intelect
    a multora.
    PE SLEAU :
    Poate supar dar voi spune un mare adevar.
    Militarii se duc sa apere patria nu sa lupte in perpetuitate pentru pensii pe bloguri.
    Daca sunt nemultumiti ....sa termine cu laba si sa iasa in strada pentru drepturi.
    Armata romana este o armata NATO. Iar ostasul sa fie platit ca un militar din celalalte tari aliate.
    Ea nu va putea apara tara cu bocanci gauriti !
    Sa fie clar !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băă Robert, gata, ai devenit prietenul meu! Băă, dar numai tuuu! Nu vreau prietenie cu Cezar boulanjeristu, ăla de-o ia la mansardă pe tot NET-ul...Capisci?

      Ștergere
  55. ARMATA ESTE ULTIMA SPERANTA
    Orice prieten e binevenit . Elita sus Pulimea jos!

    Despre tara situatia este rezolvabila.
    Vreo 300 de securani si borati trimisi la bulau ! Nu mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muiei Robert, mai pluseză încă 300.000 şi totul este ok!

      Ștergere
  56. INCERCAREA DE INFILTRARE A ESUAT !
    LUPUS IN GURA SAU LA GARA !
    SAU INVERS.

    RăspundețiȘtergere
  57. STATUL MAFIOT NATIONAL
    Este cea mai mare concentrare de putere din istorie si din lume.
    Vreo 3% controleaza tot. El este format din mafia securista si fii lor
    aliata cu lumea interlopa a clanurilor tiganesti. Restul au nimicul si mizeria crunta.
    Lipsa de medicamente si femei care miros frumos.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri