Google Translate

joi, 26 martie 2015

SCMD. PROTESTUL FILIALEI 1 SECTOR 6 BUCURESTI A SCMD. Prezentam un DOCUMENT... EXPLOZIV! Circula pe net!



PROTESTUL FILIALEI 1 SECTOR 6 BUCURESTI A SCMD ADRESAT:

     1.PRESEDINTELUI INTERIMAR AL SCMD,Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU.

     2.MEMBRILOR COMITETULUI DIRECTOR (CD) AL SCMD.
     3.FILIALELOR TERITORIALE( spre informare).
 
          Domnule Presedinte interimar, Col. (r) dr. Mircea DOGARU,
          Doamnelor si domnilor vicepresedinti ai Comitetului Director,
 
Filiala 1 sector 6 Bucuresti a SCMD va face cunoscut protestul sau legat de convocarea Comitetului Director in sedinta la data de 31.03.2015, ora 11 si ordinea de zi propusa pentru aceasta sedinta.
 
1.Conform Hotararii CD luata in ultima sedinta a acestuia din 09.12.2015 si postata pe blogul CD, la urmatoarea sedinta a acestuia, unul din punctele ordinii de zi ar fi trebuit sa fie discutarea suspendarii  Presedintelui Filialei 1 sector 6 Bucuresti, dl. Col. (r) Marian TUDOR, cu recomandarea adresata domniei sale de a-si sustine cu probe toate acuzatiile publicate pe  blogul filialei sau trimise pe e-mail si care au facut obiectul Deciziei Biroului Operativ Central (BOC) nr. 1398/ 14.11.2014.
 
2.Constatam cu surprindere din convocatorul sedintei CD din 31.03.2015, ca pe ordinea de zi nu se regaseste acest punct, ceea ce inseamna ca acest organ de conducere al SCMD nu isi respecta propriile decizii.
 
3.Totodata, constatam ca dl. Col.(r) Marian TUDOR nu se regaseste in convocatorul respectiv ca vicepresedinte al zonei Bucuresti si judetul Ilfov. Conform documentelor CD si Hotararii BOC nu reiese ca dl. Col. (r) TUDOR ar fi suspendat din functia de vicepresedinte al zonei respective. Actiunea BOC, conform Deciziei nr. 1398 din 14.11. 2014 se refera la suspendarea activitatii Biroului Operativ al filialei (BOp) si a presedintelui acestuia si nu a vicepresedintelui de zona. In plus, nici Hotararea din 09.12.2014 a CD nu mentioneaza suspendarea acestuia din functia de vicepresedinte de zona. Prevederile Statutului (art. 16 (1)) si ROF (art.28 (2)) stipuleaza ca vicepresedintii zonali sunt alesi prin vot secret de catre CNR pe o perioada de 5 ani. Suspendarea unui vicepresedinte se poate face in conditiile art. 21si 22 din Statut, avand la baza o propunere de contestare făcută de un alt membru al CD, care sa fie discutată şi eventual aprobată de membri acestuia. Revocarea unui membru al CD se face numai de catre CNR. In cazul de fata niciuna dintre conditii nu a fost respectata la data sedintei din 09.12.2014. In plus, hotararea de suspendare a oricarui membru CD se ia cu  aprobarea a 2/3 din membrii prezenti la sedinta (nota noastra: 66 %).
 
4.La o atenta privire asupra Deciziei CD din 09.12.2015 mai constatam si altceva:
a.In informarea privind decizia luata in sedinta se arata ca aceasta a fost luata cu un numar de 9 voturi din cei 13 membri prezenti cu drept de vot;
b.Anexele cu fisele individuale de vot ale membrilor care au fost de acord cu decizia luata in sedinta, postate pe acelasi blog al CD, ne arata ca de fapt au existat numai 8 voturi exprimate din totalul de 13;
c.Tot fisele individuale de vot scot in evidenta ca din cele 8 voturi pentru exprimate, 4 apartin domnilor Col. (r) DOGARU (2 voturi, unul in numele Col. (r.) COMANECI Mircea – care de o foarte lunga perioada de timp nu a mai onorat CD cu prezenta sa) si Col. (r) PRICINA (2 voturi, unul in numele Lt. Col. (r) APOSTOL Catalin - Vicepresedinte si coordonator al Departamentului relatii ), prin mandatare de catre persoanele respective;  
d.Tot in informarea respectiva se mentioneaza ca “… Pentru conformitate, prezentam fisele individuale de vot, cu mentiunea ca membrii CD ale caror fise nu se regasesc, au refuzat sa-si exprime votul.”
 
Oare asta sa fie explicatia diferentei de voturi exprimate real, pe baza de fise individuale (8) si cele 9 mentionate in informare/?. TREBUIA SA EXISTE ACEL 66% !?
 
Cum explica conducerea SCMD disparitia unor vicepresedinti de la o sedinta la alta?. Ce se intampla ca in convocatorul pentru 31.03.2015 nu mai apare dl. Col. (r) AROMANESEI Radu-Vicepresedinte coordonator pentru zona de VEST ?. A fost si domnia sa cumva suspendat?. NOI NU AVEM CUNOSTINTA DE ASA CEVA!.
 
CATA CONSECVENTA IN MODUL DE LUCRU LA ACEST NIVEL!.
 
OARE DE CE CEILALTI MEMBRII PREZENTI LA SEDINTA AU REFUZAT SA ISI EXPRIME VOTUL?.
 
CONCLUZIA LA CARE A AJUNS BOp AL FILIALEI 1 SECTOR 6 BUCURESTI ESTE ACEEA CA TOTI MEMBRII INCOMOZI, DE LA ORICE NIVEL, TREBUIE INLATURATI SI IN LOCUL LOR NUMITI UNII CARE SA NU CREEZE PROBLEME, SA NU PUNA INTREBARI SI MAI ALES SA NU AIBA INITIATIVE DE ORICE NATURA.
 
PROBABIL CA CEI INVITATI LA SEDINTA CD (Presedintii Filialelor Constanta, Ramnicu Sarat si Filiala 2 Sector 3 Bucuresti) VOR FI CEI CU CARE PRESEDINTELE INTERIMAR AL SCMD DORESTE SA II INLOCUIASCA PE COL. (r) TUDOR MARIAN SI COL. (r) MACOVEI REMUS DIN POSTURA DE VICEPRESEDINTI PENTRU ZONELE BUCURESTI  SI SECTORUL ILFOV SI EST.
 
DOAMNELOR SI DOMNILOR,
 
BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 SECTOR 6 BUCURESTI A FOST ACUZAT SI CHIAR SUSPENDAT PE O ACUZATIE CARE ERA FORMULATA ASTFEL: “Contestarea si refuzul constant de aplicare a majoritatii masurilor, deciziilor si hotararilor luate de catre organele de conducere centrale ale SCMD, inclusiv pe cele ale CNR”, DAR CARE NU A PUTUT FI DEMONSTRATA SAU SUSTINUTA.
 
 
PRIN CELE PREZENTATE MAI SUS CD DEMONSTREAZA CLAR CA NU ISI RESPECTA PROPRIILE DECIZII, FAPT CU CARE FILIALA 1 SECTOR 6 BUCURESTI NU ESTE DE ACORD SI LA CARE NU VREA SA FIE PARTASA!.
 
DACA PENTRU FILIALA 1 SECTOR 6 BUCURESTI  S-A DECIS SUSPENDAREA IN BAZA UNEI ACUZATII DE REFUZ CONSTANT DE APLICARE A HOTARARILOR SI DECIZIILOR ORGANELOR DE CONDUCERE A  SCMD (acuzatie ce nu a putut fi sustinuata), PE CALE DE CONSECINTA, VA SOLICITAM SA VA AUTOSUSPENDATI PENTRU NERESPECTAREA PROPRIILOR DECIZII.
 
ATRAGEM ATENTIA MEMBRILOR CD CA PRIN ACCEPTAREA SI PARTICIPAREA LA SEDINTA DIN 31.03.2015, CU ORDINEA DE ZI PREZENTATA IN CONVOCATOR SE FAC SOLIDARI CU CONDUCEREA SCMD PRIVIND NERESPECTAREA PROPRIILOR DECIZII !
 
Sursa:
================
 
 
DOCUMENT... EXPLOZIV! Circula pe net!
 
Citez: "Iar pe magarul de Mircea Dogaru, cel care de fapt a lucrat pentru DISTRUGEREA oricarei miscari sindicale militare - asa cum in mod clar este specificat in acest document, il gasiti aici!
 PAM-PAM! emoticon grin :D"
Sursa:
======================================
====================================================

7 comentarii:

  1. News! BP313/2015.
    Propunere legislativă privind pensiile militare de stat.
    ------------------
    Click here, pentru vizualizare DOCUMENTE: http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Avion prăbuşit în Franţa.
    Copilotul avionului Germanwings a avut intenţia de a distruge aeronava.
    ----------------------
    Copilotul avionului Germanwings prăbuşit marţi în sudul Franţei a refuzat să dechidă uşa pilotului şi a acţionat butonul de coborâre a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intenţie de a distruge acest avion, a declarat joi procurorul din Marsilia. Anchetatorii nu exclud varianta unei sinucideri.

    Compania aeriană germană Germanwings a refuzat să comunice identitatea, naţionalitatea şi profilul piloţilor care se afau la manşa avionului ce s-a prăbuşit în Alpi. Din datele aflate după decriptarea cutiei negre, cei doi piloţi vorbeau în germană. Pentru a respecta legea privind protecţia datelor cu caracter personal, Germanwings a refuzat să dea identitatea celor doi piloţi ai zborului Barcelona-Düsseldorf. Căpitanul avea mai mult de 6.000 de ore de zbor pe avioane Airbus şi a venit la Germanwings în mai 2014, după o carieră la companiile aviatice Lufthansa şi Condor .

    Copilotul (foto jos) a fost identificat drept Andreas Lubitz, cetăţean german în vârstă de 28 de ani, cu 630 de ore de zbor. El a venit la Germanwings în septembrie 2013. Anterior, el a efectuat antrenamente de zbor la „Lufthansa Flight Training“, la Bremen . [... ...]

    Sursa: http://adevarul.ro/international/europa/acident-avion-franta-copilotul-avionului-germanwings-avut-intentia-distruge-aeronava-1_5513f5a3448e03c0fded7320/index.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Experimentul SCMD se apropie de sfarsit. Pacat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 23 a avut loc sedinta Filialei Sector 6 "Rasculatii lui Tudor". Conform puncului 6 cu 1 de la OZ- Barfe la Liber, se preconizeaza ca undeva-candva prin luna mai, sindicatul se va dezintegra, iar o parte din patrimoniu va trece la Partidul Totul pentru Patrie ! Barfe....
      Filialele rebele cauta solutii de a se reorganiza, in alte forme asociative.

      Ștergere
  4. COMINICAT PRIVIND HOTARAREA ADUNARII GENERALE EXTRAORDINARE A FILIALEI SECTOR 6 BUCURESTI A SCMD

    Intrunita in sedinta, la data de 23 martie 2015, Adunarea Generala Extraordinara a Filialei sector 6 Bucuresti a SCMD a luat act de:

    1.Neparticiparea la lucrarile Adunarii Generale Extraodinare a niciunui reprezentant al conducerii centrale a SCMD, chiar daca a fost trimisa invitatie, prin toate mijloacele avute la dispozitie, inclusiv sub forma Notei interne inregistrata la SCMD sub nr. 283/13.03.2015.

    2.MASURILE ABUZIVE, NESTATUTARE SI NEREGULAMENTARE luate de Col.(r) Dogaru Mircea, impreuna cu Col.(ret.) Pricina Valeriu impotriva FILIALEI SECTOR 6, BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI (BOp) SI PRESEDINTELUI ACESTEIA, asa cum au fost ele formulate in Decizia Biroului Operativ Central (BOC) nr.1398 din 14.11.2014 astfel:

    a)adoptarea Deciziei BOC este una ilegala si abuziva prin faptul ca aceasta nu a fost luata de catre persoanele legal indreptatite conform Statutului SCMD si ROF-ului.

    b)suspendarea activitatii BOp al Filialei sector 6 si Presedintelui acestuia sunt considerate abuzive si pentru faptul ca numai Adunarea Generala a filialei este organul de conducere care are prerogative de actiune asupra BOp al acesteia;

    c)masurile dispuse de către Biroul Operativ Central privind blocarea accesului BOp al Filialei sector 6 la blogul acesteia, blocarea telefoanelor de serviciu repartizate membrilor BOp si blocarea subcontului bancar al filialei sunt abuzive, neavând acoperire în prevederile Statutului sau ROF-ului, scopul fiind intreruperea legaturii BOp cu membrii filialei.

    d)nerespectarea, de catre membri Biroului Operativ Central si chiar de catre unii membri ai Comitetului Director, a prevederilor LEGII 62/2011( Legea dialogului social), ACTIUNI CE PUN IN PERICOL EXISTENTA SCMD.

    In baza documentelor prezentate, a punctului de vedere al BOp al flilialei referitor la Decizia BOC nr.1398 din 14.11.2014 si a propunerilor formulate de participanti, Adunarea Generala Extraordinara a hotarat cu unanimitate de voturi:

    1.RECONFIRMAREA HOTARARII LUATE IN ADUNAREA GENERALA DIN 7 MAI 2014 DE ALEGERE, CU UNANIMITATE DE VOTURI, A BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI in urmatoarea componenta:

    Presedinte: Col.r.Tudor Marian;
    Vicepresedinti:Gl.bg.r.Cotoara-Nicolae Alexandru;
    Col.r. Boeru Maria;
    Col.r.Dinu Laurentiu;
    Col.r.Petre Vasile;
    Col.r.Stanescu Alexandru;
    Cms. Sef.r.Silitra Ioan;
    Lt.col.r. Icleanu Dragos;
    Secretar: Col.r.Draghicescu Petru.

    2.ATENTIONAREA domnilor Col. (r) Mircea Dogaru si Col. (ret) Valeriu Pricina cu privire la respectarea Hotararii CNR 2012, ca la aparatiile TV, SA NU SE MAI FOLOSEASCA DE TITULATURA DE PRESEDINTE RESPECTIV VICEPRESEDINTE SCMD, decat daca subiectele in discutie se refera strict la problemele pensionarilor militari.

    3.Adunarea Generala Extraordinara apreciind activitatea desfasurata de Presedintele filialei, membrii Bop si chiar membrii sai, care prin numar de membri, actiuni initiate si desfasurate, precum si prezenta in organul de conducere central ale sindicatului s-a constituit intr-un etalon al SCMD, SOLICITA incetarea sanctiunilor abuzive, manipulatoare si mincinoase ale conducerii SCMD la adresa Filialei sector 6 si a membrilor acesteia.

    In conditiile in care acest lucru nu va fi respectat, Filiala sector 6 Bucuresti a SCMD isi rezerva dreptul de a actiona conform prevederilor Statutului, ROF-ului si legislatiei in vigoare.

    Presedinte al Filialei sector 6 Bucuresti a SCMD
    Col.(r)Tudor Marian

    Presedinte interimar al Filialei sector 6 Bucuresti a SCMD
    Gl.bg.(r)Cotoata- Nicolae Alexandru

    Biroul Operativ al Filialei sector 6 Bucuresti a SCMD
    vineri, 27 martie 2015

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost un mare KK!! Am spus o de acum 5 ani ..!!!
    TNT-atul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi Cezare Muci pe Faţă, băi poolă răzbuzată, mai ai tupeul de a posta aici? Du-te drek de prostovan la tine acolea pe wc-ul ala de blog si te regulează in cur cu dobitocul ala nebun si batrin ce-l tii aproape ca sa va dati limbi unul altuia! Marşşşş!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri