Google Translate

luni, 6 aprilie 2015

Ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu, a luat-o razna! "Intenția" lui Bănicioiu: Nu te duci la medic, ești sancționat! Ce vorbesti musiu? De "drepturile omului", ai auzit?


Ce mai pregătește ministrul Sănătății?
"Intenția" lui Bănicioiu: Nu te duci la medic, ești sancționat
 
Ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu a declarat duminică, într-un interviu pentru PRO TV, că instituția pe care o conduce are în vedere o măsură care vizează sancționarea românilor care nu se duc la medicul de familie măcar o dată la 3 ani sau nu își fac un set de analize complet.
"Asta nu este reglată încă, dar avem în intenție în momentul de față, și e prima oară când o spun, ne gândim ca persoanele care nu merg o dată la trei ani la medicul de familie sau nu își fac un set de analize complet, să introducem sancțiuni. Știu că este cel mai nepopular lucru pe care îl spun în momentul de față, dar pentru sistemul sanitar va însemna foarte mult în sensul prevenției, în sensul gestiunii corecte a unui caz, în momentul în care îl găsești, în sensul ca, până la urmă, cheltuirea banului, pentru că eu depistez în momentul de fata mare parte din afectiunile oncologice numai in stadii foarte avansate. Ceea ce e foarte greu de tratat, un cancer în stadiul 4 sau ..."


a declarat ministrul.

Bănicioiu a evitat să spună exact despre ce fel de sancțiuni este vorba, însă a dat asigurări că acestea vor fi "destul de dure".

"Nu vreau încă să pronunț sancțiunile, vor fi sancțiuni destul de dure, dar nu trebuie să ne gândim domne' dacă nu se prezintă. Nu. Toată lumea trebuie să știe că trebuie să mergi minim o dată la 3 ani, că să-ți faci o investigație completă: analize plus consult la medicul de familie",
a spus ministrul Sanatatii la PRO TV.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/intentia-lui-banicioiu-nu-te-duci-la-medic-esti-sanctionat-259415/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------

15 comentarii:

  1. Furnizorii de energie electrică îşi dau rău-platnicii pe mâna recuperatorilor mai degrabă decât să le taie curentul. DOCUMENT.

    Decizia de a lăsa pe mâna recuperatorului debitele restante înregistrate de funrizorul de curent se face tot din motive de costuri. Pur şi simplu, funrizorul vrea, dacă poate, să nu cheltuie nimic cu deconectarea şi preavizările rău-platnicilor. Discursul oficial este însă că se gândesc la client, ca acesta, după ce că are debite considerabile de achitat, să mai plătească şi deconectarea, plus reconectarea ulterioară

    Toţi furnizorii de energie electrică pentru sectorul reglementat al consumatorilor casnici lucrează, încă din 2010, cu recuperatorii pentru plata debitelor restante. Practica recentă arată însă că, în ultimul timp, firmele ar apela mai degrabă la recuperator decât să treacă la deconectarea răuplatnicului. După cum ne spun reprezentanţii unuia dintre marii furnizori, decizia de a transfera recuperatorului sarcina recuperării debitului, mai înainte de a deconecta clientul, se face din motive de costuri. Astfel, pentru furnizor reprezintă o cheltuială suplimentară să facă deconectarea clientului. Mai bine îl lasă pe recuperator să se ocupe de el. Aceasta nu înseamnă însă că, în anumite cazuri, nu se poate face deconectarea chiar dinainte ca debitul restant să ajungă la recuperator.

    Intenţia companiei este de a soluţiona pe cale amiabilă creanţele cu clienţii sai. În cazul în care acest lucru nu este posibil, toti clienţii care înregistreaza debite sunt mai intâi notificaţi şi, în funcţie de decizia acestora de achitare sau nu, urmează a fi deconectaţi sau nu. Cu alte cuvinte, debitele deconectabile sunt mai întâi de toate preavizate, iar debitele neachitate cu o vechime de la scadenţă mai mare de 60 de zile ajung la firmele de recuperare”, spun reprezentanţii CEZ Oltenia.

    Potrivit acestora, ca un debit să ajungă la recuperator, după ce a fost preavizat, trebuie să se îndeplinească următoarele condiţii: fie are o vechime mai mare de 60 de zile de la scadenţă, deci circa 90 de zile de la data emiterii facturii (pe cale amiabilă), fie reprezintă un debit neîncasat cu o vechime mai mare de 120 de zile pentru firme şi 150 de zile pentru casnici (pe cale judiciară).

    CEZ Oltenia lucrează cu recuperatorii Coface şi Eos KSI.

    Tot cu aceşti doi recuperatori lucrează şi Enel.

    http://www.economica.net/furnizorii-de-energie-electrica-isi-dau-rau-platnicii-pe-mana-recuperatorilor-mai-degraba-decat-sa-le-taie-curentul-document_98976.html#ixzz3WV7GCDbu

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine Pastele. Săptămâna Patimilor.
    Saptamana Mare. Traditii si obiceiuri.
    -------------------------
    Saptamana Patimilor/ Saptamana Mare este saptamana premergatoare Invierii Domnului. In aceasta saptamana Iisus Hristos a fost vandut de Iuda, a patimit dureri cumplite si a murit pentru iertarea pacatelor oamenilor.

    In primele doua zile ale acestei saptamani, luni si marti, se citesc Evangheliile legate de invataturile Domnului. A treia zi, numita Miercurea Mare este menita sa ne aduca aminte de pocainta femeii desfranate si de transformarea lui Iuda din ucenicul Domnului in insusi vanzatorul. Tradarea lui Iuda a facut ca ziua de miercuri, alaturi de ziua de vineri, sa devina zi de post.

    Sursa:http://mhblogonline.blogspot.ro/2012/04/vine-pastele-saptamana-patimilor.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt sate intregi unde omenii abia reusesc sa ajunga la fantana pentru o galeata de apa, unde toti sunt in varsta si singuri. ,,Sanctiuni'' pentru "Nu vreau încă să pronunț sancțiunile, vor fi sancțiuni destul de dure, dar nu trebuie să ne gândim domne' dacă nu se prezintă. Nu. Toată lumea trebuie să știe că trebuie să mergi minim o dată la 3 ani, că să-ți faci o investigație completă: analize plus consult la medicul de familie"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK, cu mersul... la analize...
      Dar... de unde are amarasteanu de roman bani?//
      Nu cumva... Banicioiu moare de grija "doctorilor"/laboratoarelor private???
      De ce NU anunta ca ACESTE ANALIZE vor fi GRATUITE???
      Nici macar PLATITE de Guvern, din banii publici???
      GRATUITE - INTELEG... pe SPEZELE/cheltuiala 'medicilor de familie'/laboratoarelor cu care lucreaza/FARMACIILOR CARE NE JUPOAIE!

      Ștergere
  4. In ATENTIA a 2-3 grafomani/bolnavi cu capul,
    care imi umplu inbox-ul cu comentarii cretinoide:
    Cu peste 1000-1500 de VIZUALIZARI zilnice,
    NU duc dorul unor COMENTATORI... tembeli!
    Iar in final/doar o vorba va mai spun... chiar m-am plictisit... sa fac pe bloggerul!
    Nu sunt eu... cel chemat... sa indrept... cocosatii!!!
    Cand voi scade sub 300 de vizualizari... gata/l-am inchis!
    Ehee... cate nu mai sunt de facut in viata!
    De mers in natura, citit o carte buna, de vazut un film/serial celebru... etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa mergi la consultatie si analize, la oras, inseamna sa ,,te grijesti'', o baie, haine proaspete, bani pentru transport dus- intors, ceva de pus in straita... Sarmana tara, sarmani romani supravietuitori, si pielea noastra trebuieste vanduta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salve Magister + venerabililor membri ai selectului Club Zoo + 9! Clubul. vorba lui PMT nu trebuie să se închidă. De coocoşaţi mă ocup eu. Le dau să-mi sufle zgura de pe burlan, pînă li s-or îndrepta cocoaşele. Ce Dumnezeu, n-au reuşit americanii să ocupe Vietnamul şi Afganistanul, cum n-au reuşit nici ruşii cu afganii şi ei cred c-or să cîştige în Marele Război pentru Apărarea Clubului? He, he, he...Poate n-au auzit de războiul asimetric...Gata, mă duc să mai arunc o "sarma" la cotropitori. Îmi pare rău pentru unii dintre ei, dar şi-au făcut de lucru cu dracul.
    PS. Cafteala fiind asimetrică, io unul nu iau prizonieri, iar deviza în luptă este "pe ei, mama lor de derbedei"!

    RăspundețiȘtergere
  7. ,,Bai, tu esti nebun?'' Hai baga, c- ti tiu dosul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Președintele ceh interzice ambasadorului american accesul în Castelul din Praga (media).
    ---------------------
    Președintele Milos Zeman "a închis ușa" Castelului din Praga pentru ambasadorul Statelor Unite, în urma unor comentarii percepute ca critice asupra deciziei cehe de a participa la comemorarea celui de-Al Doilea Război Mondial la Moscova, potrivit duminică mass-media locale, relatează agenția Reuters.

    Liderii Uniunii Europene boicotează ceremonia din luna mai din cauza rolului Rusiei în conflictul din Ucraina, dar Zeman — care a deviat frecvent de la poziția UE — a anunțat că va
    participa.

    "Nu-mi pot imagina că ambasadorul ceh la Washington îi dă sfaturi președintelui american unde să călătorească", a declarat Zeman citat de portalul de știri Parlamentni Listy. "Nu voi permite niciunui ambasador să aibă un cuvânt de spus asupra vizitelor mele în străinătate", a subliniat el.

    "Ambasadorul (Andrew) Schapiro are ușa de la castel închisă", a adăugat el.


    Un purtător de cuvânt prezidențial a declarat presei locale că Schapiro ar putea încă participa la evenimente sociale la Castelul din Praga (Prazsky Hrad n.r.), reședința oficială a președintelui ceh.

    Schapiro a declarat la televiziunea cehă, la începutul săptămânii trecute, că ar fi "penibil" ca Zeman să ia parte la ceremonie ca singurul om de stat dintr-o țară a UE.

    Zeman, un fost prim-ministru, a deviat frecvent de la poziția comună a UE asupra Ucrainei și a criticat sancțiunile împotriva Moscovei. Cu toate acestea, guvernul, care este responsabil de politica externă, a sprijinit deplin poziția UE, amintește Reuters.

    Președinția cehă are în mare măsură un rol ceremonial, dar Zeman — care a fost primul președinte ales prin vot direct când a preluat funcția în 2013 — își spune părerea pe șleau atât în legătură cu politica internă, cât și cea externă.

    AGERPRES/(AS — editor: Sorin Calciu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo lui, om cu verticalitate! Desi nu-i am la suflet, sa nu uitam de rolul rusnacilor in al 2-lea Razboi Mondial. Si, sa nu uitam ca ascensiunea lui Hitler la putere in Germania, a fost girata tacit de USA, Anglia, Franta si URSS.

      Ștergere
  9. TVA va fi redusă la 9%, de la 1 iunie,
    pentru toate produsele alimentare.
    ----------------
    Taxa pe valoarea adăugată va fi redusă la 9%, de la 1 iunie, pentru toate produsele alimentare, inclusiv la servicii de alimentaţii publice, a anunţat premierul Victor Ponta.

    Taxa pe valoare adăudată (TVA) va fi redusă de la 1 iunie 2015 pentru toate alimentele, fara diferenţieri, pentru băuturile nealcoolice şi la serviciile de alimentatie publică.

    Victor Ponta a precizat că prin reducerea TVA la alimente, cota medie a acestei taxe ajunge la 17,5%, mai mic decât nivelul TVA din statele Uniunii Europene din vecinătatea noastră. "Au existat consultări cu Banca Naţională, Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană. Nu o să ne aşteptăm la foarte multe felicitări, dar este important că au înţeles strategia noastră pe termen mediu şi lung", a spus premierul adăugând că reducerea era unul ultimul obiectiv major al programului de guvernare.

    Sursa RTV.NET: http://www.romaniatv.net/tva-va-fi-redusa-la-9prc-din-luna-iunie-pentru-toate-produsele-agro-alimentare_213113.html#ixzz3WcCUZLXK

    RăspundețiȘtergere
  10. Pohta ce-au pohtit... OLIGARHII military!
    "Zanganit de arme/cat mai multe arme... in Europa!"
    De platit... vor plati prostii! Cu munca... cu viata...!
    -----------------------
    Germania intentioneaza sa achizitioneze peste 100 de tancuri Leopard 2... suplimentare,
    a anuntat vineri un purtator de cuvant al guvernului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ia vedeti voi aici:

    "România a ieșit plină de aur din război. Cum l-a manipulat Antonescu pe Hitler
    A fost un miracol economic unic printre țările beligerante: rezervele de aur s-au dublat și nivelul de trai a crescut. Este meritul combinației de dârzenie și abilitate a Mareșalului cu geniul economic al lui Mircea Vulcănescu.

    A fost unul dintre cei mai străluciți intelectuali pe care i-a dat această țară. Filosoful, sociologul, omul de litere, profesorul de Etică și teologul Mircea Vulcănescu a fost și un economist redutabil. A lucrat ca subsecretar de stat la Ministerul Finanțelor, între 27 ianuarie 1941 și 23 august 1944, în guvernarea Antonescu. Grație inteligenței sale, sprijinită de combinația de dârzenie și abilitate cu care Mareșalul a manevrat în relațiile cu Hitler, a reușit performanța uluitoare de a face din România o țară mai prosperă decât era la începutul războiului. O țară care și-a dublat rezervele de aur (lucru nereușit de nici un alt stat beligerant), care a reușit să stocheze armament pentru recucerirea Ardealului de Nord, o țară în care nu doar hrana a fost din abundență, dar în care a crescut și consumul obiectelor de lux. Sărăcia, foamea, cartelele au venit odată cu ocupația sovietică..."

    Mai departe pe:
    http://www.evz.ro/cum-l-a-manipulat-antonescu-pe-hitler-romania-a-iesit-plina-de-aur-din-razboi.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Sarbatori linistite si indestulate, dom Bazile !
    Paste fericit tutulor !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri