Google Translate

miercuri, 22 aprilie 2015

Proiectul de lege privind pensiile militare de stat, aprobat de Executiv. // Sfântul Gheorghe. Obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Ce se întâmplă în ajunul zilei de Sfântul Gheorghe

 
 
 




În același timp, proiectul prevede posibilitatea reducerii vârstei de pensionare în funcție de condițiile de muncă în care își desfășoară activitatea angajatul, dar nu mai puțin de vârsta de 45 de ani.

Au dreptul la pensie de serviciu anticipată militarii, polițiștii și funcționarii publici cu statut special, în activitate, care au o vechime efectivă de 20 de ani, dintre care cel puțin 10 ani vechime în serviciu și care sunt trecuți în rezervă ori au încetat raporturile de serviciu ca urmare a reorganizării unor unități și a reducerii unor funcții din statele de organizare, ori ca urmare a clasării ca inapt sau apt limitat pentru serviciu de către comisiile de expertiză medico-militare.

Totodată, MAI afirmă că pentru baza de calcul a pensiei a fost propusă folosirea mediei soldelor funcției de bază, respectiv salariilor funcției de bază corespunzătoare funcțiilor îndeplinite în 6 luni consecutive, din ultimii 5 ani de activitate, actualizate la data deschiderii dreptului la pensie, la alegerea beneficiarilor, mai puțin solda de grad, respectiv salariul gradului profesional avut la data trecerii în rezervă ori încetării raporturilor de serviciu. de asemenea, la media obținută se adaugă solda de grad/ salariul gradului profesional avut la data trecerii în rezervă ori încetării raporturilor de serviciu.

Elaborarea noului proiect legislativ are în vedere politica Guvernului în domeniul apărării pentru perioada 2013-2016, care impune implementarea unui model de management al resurselor umane care să permită dezvoltarea motivării profesionale și evoluția în carieră, se mai arată în comunicatul citat.

Vicepremierul Gabriel Oprea a cerut, începând cu luna ianuarie 2015, înființarea unui grup de lucru alcătuit din reprezentanți ai instituțiilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, precum și ai asociațiilor cadrelor militare în rezervă sau retragere, ai Corpului Național al Polițiștilor și sindicatelor din poliție, care a lucrat la elaborarea acestui proiect de lege.

''Principiul acestui proiect de lege susținut de către vicepremierul Gabriel Oprea este acela că niciun pensionar al sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională să nu-și piardă drepturile. Tocmai de aceea, în caz de recalculare, pensiile aflate în plată își vor păstra cuantumul, dacă acesta este superior celui rezultat prin aplicarea noii legi. Organizațiile profesionale, sindicale și ale cadrelor în rezervă sau retragere și-au exprimat acordul față de forma finală a proiectului de lege a pensiilor militare de stat'', se precizează în comunicat.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Mihai Simionescu)
 
---------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------
 
Revenim la pensiile militare de stat.
 
Revenim la sistemul pensiilor militare de stat. Pensionarii din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională vor rămâne cu pensia mai mare în urma recalculării, susţine ministrul Apărării. Nu e vorba de pensii speciale, afirmă Mircea Duşa, ci de revenirea la un sistem militar de pensii, reglementat separat, ca în toate statele NATO. Proiectul de lege a primit astăzi acordul Guvernului şi urmează să ajungă pe masa parlamentarilor.
22 Aprilie 2015
--------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, este unul dintre cei mai venerați sfinți din calendarul ortodox, sărbatorit la dată fixă în fiecare an - 23 aprilie.

În tradiția populară, sărbatoarea este cunoscută sub numele de Sân-George, scrie creștin-ortodox.ro.
 
În calendarul popular, Sân-George este considerat a fi un zeu al vegetației, protector al naturii înverzite, al vitelor și al oilor, el fiind identificat în Panteonul românesc cu Cavalerul Trac. În spiritualitatea populară, Sân-George este cel de-al doilea stâlp calendaristic, alături de Sfântul Dumitru - Sâmedru -, între cele două divinități existând o înțelegere cosmică, facilitată și de divinitatea supremă. Se spune că atunci când se aud primele broaște cântând, Sân-George ia cheile de la Sâmedru pentru a deschide drumul naturii spre viață, el fiind considerat Cap mare de primavară, înverzitorul întregii naturi, semănătorul tuturor culturilor și închizătorul anotimpului friguros. 
 
Dacă în trecut această sărbatoare era cinstită cu mult fast timp de trei zile, astăzi, doar cu totul izolat, mai străbate farmecul ei de altadată. Cele mai multe obiceiuri legate de această zi au fost abandonate pe parcursul timpului, dar importanța sărbătorii în spiritualitatea tradițională ne obligă să amintim câteva dintre practicile și obiceiurile de odinioară.
 
În ajunul zilei de 23 aprilie, oamenii pregăteau cu grijă brazde verzi, tăiate sub formă pătrată, în care înfigeau ramuri înmugurite de salcie și flori galbene de primavară cunoscute, în Bucovina, sub numele de calce. În noaptea sau dimineața zilei de Sân-George, capul familiei, întotdeauna un bărbat, așeza brazdele, astfel împodobite, "de strajă " la stâlpii porților și ai caselor, la ferestrele și ușile caselor și grajdurilor, în grădini și pe mormintele din cimitire. Se credea că, astfel, oamenii, vitele și semănăturile erau protejate de forțele malefice, ce deveneau extrem de active în acest moment de început a anului pastoral. Măsurile de protecție se luau mai ales împotriva strigoilor și strigoaicelor care, conform tradiției, furau mana vitelor cu lapte. 
 
În Bucovina, brazdele și ramurile verzi erau păstrate peste an pentru a fi folosite drept leacuri împotriva frigurilor sau pentru a fi amestecate în hrana animalelor (în credința că acestea vor fi protejate de puterea malefică a strigoilor) și pentru a fi puse în cuibarele cloștilor (pentru a avea pui cât mai mulți și pentru a le feri de boli și ulii).
 
O alta practică era împodobirea donițelor de muls vacile cu multă verdeață și flori de primăvară. Donițele, pline cu apă și astfel "gătite", se puneau în tinda casei, după ușa de la intrare. În dimineața zilei de Sân-George, apa și verdeața tocată erau turnate în hrana animalelor, crezându-se că, astfel, va spori laptele vitelor și că vor fi protejate de toate relele. 
 
În ajunul zilei de Sân-George, fetele de măritat credeau că își pot vedea ursitul dacă priveau, în această noapte, într-o cofă plină cu apă.

În dimineața zilei de 23 aprilie, fetele puneau în mijlocul drumului brazde verzi, împodobite cu coronițe, pentru a observa, pe furiș, care fecior va călca peste ele. Dacă flăcăii ce le erau dragi nu călcau pe coronițe, fetele credeau că în acel an se vor căsători. Brazdele și coronițele erau păstrate peste an, pentru a fi folosite ca remediu în ameliorarea diferitelor boli sau pentru a se face cu ele farmece de dragoste.
 
În această zi, fetele mai obișnuiau să semene usturoi, pe care-l păstrau până în anul viitor. Mâncând usturoiul semănat cu un an înainte, ele credeau că vor fi înzestrate cu toate virtuțile și că se vor căsători în cel mai scurt timp.
 
Dis - de - dimineață, înainte de a se scutura roua, fetele mergeau pe furiș în pădure, în locuri ferite și îndepărtate, "până acolo unde nu se auzeau lătratul câinilor și cântatul cocoșilor", pentru a culege mătragună și năvalnic, pe care le aduceau acasă și le puneau în pod sau sub streașină, în credința că aceste plante miraculoase le vor aduce pețitori bogați. Obiceiul păstra ceva din solemnitatea ceremonială a marilor rituri: fetele își luau traista și un colac descântat și, odată ajunse în pădure, se încingeau într-un joc cu semnificații magice, mâncau colacul, stropeau cu vin locul din care recoltaseră plantele și abia apoi se întorceau acasă, purtând un steag, confecționat din ramuri de copac împodobite cu panglici multicolore.
 
Flăcăii, pentru a nu rămâne mai prejos decât fetele, căutau, în dimineața zilei de 23 aprilie, iarba fiarelor, planta miraculoasă. În ajunul sărbătorii, tinerii mergeau într-o dumbravă din pădurea localității în care trăiau, ducând cu ei câte o cofă cu apă neîncepută. Fiecare tânăr își ascundea vasul într-un loc doar de el știut, rostind numele fetei ce-i era dragă. Apoi, până la ivirea zorilor, se prindeau cu toții în horă, spuneau cimilituri sau cântau din fluiere. La răsăritul soarelui, fiecare privea în cofa cu apă. Dacă în vas se afla un fir de iarbă, credeau că se vor căsători cu fata iubită și vor trăi împreună până la bătrânețe. Dacă în apă se afla o floare uscată sau veștedă, era semn că tânărul nu se va însura în acel an, iar dacă găseau pământ, se credea că feciorul va muri în curând.
 
Femeile căsătorite săvârșeau și ele practici magice pentru bunul mers în gospodărie. De exemplu, în dimineața zilei, înainte de răsăritul soarelui, mergeau în pădure și culegeau plante doar de ele știute (mulgătoare, untul vacii), pe care le adăugau în hrana animalelor, în credința că vacile vor da lapte mult și de bună calitate.
 
Nimeni nu avea voie să doarmă în această zi deoarece se credea că cel care încalcă interdicția avea sa fie somnoros întregul an.
 
În ajunul sau în dimineața zilei de Sfântul Gheorghe se aprindeau focuri vii, fie în vatra casei, prin frecarea a două bucăți uscate de lemn, fie în ogradă, prin învârtirea energică a unui fuscel de lemn introdus într-o gaură practicată în blana ușii de la grajd, fie într-un loc dinainte stabilit situat în vatra satului. În cazul focurilor aprinse în ogradă sau în vatra satului, tinerii obișnuiau a sări peste foc sau prin fum crezând că, în felul acesta, se purifică și se apără de orice posibile influențe nefaste.
 
------------------------------
 
 
De ziua numelui tau,
iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!
La multi ani, fiul meu!
 
--------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28 de comentarii:

  1. miercuri, 22 aprilie 2015. "Guvernul a aprobat, astăzi (nn -22.04.2015), un proiect de Lege prin care se revine, în privința pensiilor, la un statut adecvat pentru membrii sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională. Detalii:

    http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html

    RăspundețiȘtergere
  2. E o mare nebuloasa cu proiectul asta al Legii Pensiilor militare...Oricum bine ca am scapat de "omul zugrav". L-am ars la matze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu asta cu "nebuloasa"...... bag seama ca esti greu de cap,cam talamb cum s-ar zice;)
    io mi-am si calculat o crestere intre 20 si 55 de bani:)
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleoane, bă răpănosule, mă bucur că încă mai egg zişti! Şi Io care credeam că te călcă valţeru în gară la Birtolomeu, muei loază...Hai sănătate şi să iei cît mai mulţi ani de-acu încolo ăia 20 de bani care ţi s-ar cuveni după "Legea pensiilor mitaure a lui David Copperfield"!

      Ștergere
  4. Redactie
    Cer scuze.
    Doresc un drept de replica pentru @ anonimul
    care ma denumeste pe drept " zugrav "
    Raman recunoscator.


    JOS JIGODIILE PENSIONARE !
    JOS SOBOLANII ROSII !
    Fostii maiori, fostii colonei, fostii generali. Acestia au o atitudine sovinisto-nationalista, anti-occidentala, anti-capitalista, anti-EU, anti-NATO, si anti tot ce nu e ca ei.
    Acesti franari sunt anti-progres, ei reprezinta dinozaurii comunismului.
    Cezar este chinteresta si puroiul.
    Ei nu inteleg realitatea economica prin care trec toate tarile, ei refuza sa accepte ca socialismul nu a supravietuit nicaieri in lume. Chiar si in ziua de azi, probabil si dintr-un sentiment de frustrare si invidie, ei incearca sa faca tot posibilul sa franeze orice alt sistem care a venit, sau care va fi venit dupa socialismul pe care ei l-au sustinut si promovat atunci cand erau activi.
    Concluzie
    Chem pe toti oamenii de bine
    Sa ne pisam in gura lui Cezar !
    Face-ti acest gest pentru voi si
    Viitorul copiilor vostrii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blog ,,Space ARMYA - International".
      PENTRU BOUL CU ŢÎŢE, ZUGRAVUL DIN NEW YORK, JUMATE BOU, JUMATE PORK:
      *****************************
      Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:
      ************************************************
      Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
      *********************************************************
      Hei Cezar,
      Atat si asa ti-a fost prietenia cu Rh-ul?!?
      Bravos boy, insa "usor cu el pe scari"!
      Nu de alta, dar se "sparge" si da vina pe securisti! :)

      Ștergere
  5. poate va intereseaza proiectul legii pensiilor militare de stat aflat acum in senat.Eu am vazut multe variante dar asta cu 70/75/80 %(gasiti la art.29) e cea mai ok.ANCMRR bagase in propunere 60/62/64/
    deci puneti ochiometrul si cititi ca pe nea adminu' vad ca-l doare la p...basca:)

    https://www.senat.ro/Legis/PDF/2015/15b123FG.pdf
    DC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey berbecule,
      1. Citeste si aici; http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html !!!
      2. dar... tu nu vezi ca ACUM se discuta despe un NOU 'proiect'?
      Apropo, tu esti cu capu? ce tot ai cu Admin??/ una/doua... dai vina pe Admin!

      Ștergere
    2. @13:39
      da am citit inca de ieri si am ajuns la concluzia ca esti batut in cap tovarase anonim
      Noapte bunaaaa!!!...in somnul mintii
      DC

      Ștergere
    3. @13:59
      te stiu de mai mult de un an.Esti "advocat"?

      Ștergere
  6. ref la abonatul de la Sapoca:
    eu sunt anti-prosti,golani,si schizoidoparanoici precum RH cu cruci in sange.Huoooo!!!!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  7. ORDIN DE ZI
    CU OCAZIA SARBATORIRII SFANTULUI GHEOEGHE .

    Iubiți ostași,

    Stați cu fruntea sus în fața faptelor voastre, a acelora care vă amenință și a Aceluia care de sus vă judecă, ne pedepsește drept și la timp pe toți.
    Lupta voastră este dreaptă.

    Va cer in aceasta zi sfanta
    Inchideti
    Blogul bolsevic Armya !

    RăspundețiȘtergere
  8. Chem pe toti oamenii de bine
    Sa ne pisam in gura lui Cezar !
    Face-ti acest gest pentru voi si
    Viitorul copiilor vostrii !

    RăspundețiȘtergere
  9. Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

    Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ UN ANONIM
    PUBLICA DE SUTE DE ORI ....FISA MEA MEDICA ,
    A-I MULTUMESC.
    REPET
    A-I MULTUMESC !

    PS NEBUNII SCHIMBA LUMEA SI ISTORIA !
    NORMALII
    NU SCHIMBA NICI MACAR SOSETELE
    PUT A BALEGA SI SECURISM
    IMPUTIT SI
    ALA !

    RăspundețiȘtergere
  11. STRIPTISU SATESC SI CEZAR INTELECTUALUL !

    Fragment
    Fiii satului au unde sa se distreze. In localitate exista doua cluburi de strip-tease, unde infrunta frigul patru fete. Printre ei este si un puriu ce-si spune Cezar.
    El este promotorul :
    Stript-ease rural
    Ajunsi pentru documentarea unui reportaj , am aterizat la ceas de seara in centrul comunei. Cum ne clantaneau dintii de frig, am intrat pe o usa deasupra careia scria "Night Club" in speranta ca putem gasi ceva incalzitor.
    Inauntru era ceva mai frig decat afara. Eram singurii clienti. O fata cu ochelari, care tot incerca sa-si puna niste sandale cu tocuri mari, a strigat mai intai, ca la W.C-ul public, "Ocupat!"
    Se caca Cezar
    . La cateva secunde si-a dat seama ca nu e chiar asa de ocupata, ca a ciripit "Poftiti!". O a doua fatuca, brunetica, statea lipita de soba. Poseda un fel de parpalac sub care se vedeau niste desuuri purpurii.
    Cezar iesi-se dela buda vesel si putin borat pe el.
    De bucurie ca aparusem, fata cu ochelari a renuntat la sandalele cu toc si si-a pus niste cizme lungi, care probabil tineau mai cald. Fara prea multe introduceri s-a cocotat pe bara de langa masa noastra si a inceput sa se agite consumand energie demna de o cauza mai buna.
    Toata actiunea se petrecea pe o manea necunoscuta care suna asa: "Zice lumea ca-s nebun, Io nu ma las de tutun!"
    "Mai Cezare "
    Mare imparat roman.
    Care ma fute intr-u bulan "
    La un moment dat, fata ni s-a adresat direct, aratandu-si disponibilitatea de a se sui pe bara pana da cu capul de tavan, daca-i luam o bautura energizanta. La cat de mult se miscase, merita, asa ca i-am facut pe voie.

    Va urma bineinteles
    ......la fes !

    RăspundețiȘtergere

  12. Repet
    fisa este corecta.
    Nimeni nu a indraznit vreodata sa spuna ca sunt.....normal.
    Mi se amintea zilnic in ancheta securitatii !

    RăspundețiȘtergere
  13. Apel
    Pulime, Elita, Prostime,Intelectuali,
    Avem azi un ideal comun !
    Inchiderea blogului securist Cezar.
    Primul imparat roman borat si vomitat pe el.
    Boicotati Armya
    Victoria este in mainile voastre!

    RăspundețiȘtergere
  14. citat din:


    Anonim24 aprilie 2015, 15:22
    Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

    Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

    .................................................................................................................................................................

    Intr-adevar este un document medical,scurt,concis,precis,obiectiv si argumentat stiintific.Buni specialisti!! bravo lor
    DC
    PS Daaa nu trebo si camasa de forta? Eu sunt convins ca s-ar impune tinand cont de urmatoarele:
    .........." interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare."

    RăspundețiȘtergere
  15. Cenzurarea mea este bine venita.
    Raman un pericol social pentru pulimea militara si civila.
    Deasemenea pentru securisti si neamurile lor.
    Care au condus si conduc Romania.
    Multumesc. Masura este asteptata si deci binevenita.
    Traiasca statul Mafiot !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey nene,
      M-am lamurit! Esti nebun,iar cu nebunii... nu te poti pune!

      Ștergere
  16. Dacă ar fi doar nebun,da-i tolomac rău de tot! L-a făcut pe Picasso olandez...Băi RH-ule, io am făcut Istoria Artei 2 ani la rînd în clasele a 6-a și a 7-a și cunosc chestiile astea elementare. Vai de capul lui...

    RăspundețiȘtergere

  17. Drept de replica
    si chiar mai mulult
    @ Am terminat doua facultati de arta cu diploma.
    IATC Bucuresti ,FIT New York
    Si o scoala de corectie fara diploma.
    Am deasemenea scoala mistoului bulevardier care
    lipseste pulimii de origine sateasca.

    Ma pricep la alde astea.
    Picasso este olandez si si-a taiat urechea ca sa-si faca reclama.
    Iar Vincent era si este ca si mine un artist transilvanian.
    Voi face din Deva , un oras de care ma leaga multe amintiri neplacute
    un centru anti cultural celebru.
    Expozitia mea de rahat intitulata
    " DELA SALVADOR DALI LA DEVA "
    poate fii ignorata pe DEVA GALLERY.
    Va doresc o vizionare neplacuta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonimul recunoaste
    ca are ca si Cezar 6-7 clase/
    Cam putin ...... !

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Cezar
    Fraza tipice a sateanului mitocan, puriu si fara prea multa carte

    " Moare RH ...asta-i treaba lui "
    " RH cu cruci in singe de oftica "
    ".trebuie ..sunt obligat de insistentele pacatosului ..sa-mi public..fisa cu ..indicatori fizici si de performanta sexuala si ..nu numai !! '
    "(vorba ceia...,,bat si fut precum masina de cusut ....Singer ....!!!) "
    "Nu mai intru in amanunte ..legat de performante ..sexuale ...etc..!
    Se prezuma faptul ca Niko ...stie cate ceva si apreciaza ....hi..hi...."

    Cred ca este clar cu cine se mandreste Niko !

    RăspundețiȘtergere
  20. Las ca n-ai nici patru clase si nici 7 ani de acasa,dar gura prostului adevar graieste:
    citez:

    Expozitia mea de RAHAT intitulata
    " DELA SALVADOR DALI LA DEVA "


    DC
    PS.rahat te-ai nascut,rahat ai fost, rahat esti,cacat uscat vei deveni:):)

    RăspundețiȘtergere
  21. Drept de Replica
    @ Statul Roman mi-a acordat diploma de absolvire
    Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica
    IATC
    Am facut filmul de absolvire cu
    Mircea Danelic
    Scoala de Corectie
    ( CLUJ )
    fara diploma

    RăspundețiȘtergere
  22. Despre pensii si pensionarii military.
    ==========
    ~ ATENTIE! ULTIMELE NOUTATI / 11.05.2015 !! ~
    Detalii, Click here: http://mhblogonline.blogspot.ro/p/ultima-ora.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri