Google Translate

marți, 23 iunie 2015

Alina Gorghiu se smiorcăie că este amenințată și urmărită! Ce mai freamăt, ce mai zbucium! Presa... clocoti de zgomot şi de arme şi de bucium

 
Alina Gorghiu a postat, joi, pe Facebook, un răspuns la atacurile mediatice la adresa sa, precizând că nu o impresionează nici ameninţările primite în ultimele zile, cu precădere în ziua votului din Senat în cazul Şova şi nici maşinile din ”coloana neoficială”, care o însoţesc de câteva luni, transmite Mediafax.
 
Alina Gorghiu acuză, pe Facebook, atacurile mediatice din ultimele două zile, care, în opinia sa,
”nu sunt altceva decât subiecte care de-a lungul timpului au mai fost încălzite, cu aceeaşi credibilitate: zero”.

===============================
 

Gorghiu: Sunt filată de luni de zile.
Se cercetează tot ce am făcut şi n-am făcut în ultimii 10 ani

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune că a observat şi în acestă dimineaţă ”filajul maşinilor” care o însoţesc de câteva luni în trafic şi că a aflat de la parlamentari PSD care nu sunt de acord cu aceste metode că se instrumentează plângeri şi se cercetează tot ce a făcut în ultimii zece ani.

”Ştiam din momentul alegerii mele în funcţia de copreşedinte al PNL că voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulări şi dezinformări. Asa am ajuns să fiu transformată de către propaganda PSD din martor în Victor Ponta, din avocat în Dan Şova şi din copreşedinte al PNL în Elena Ceauşescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea şi alţii. Toată această campanie a pornit din momentul votului PNL în cazul senatorului Dan Şova. În lumina evenimentelor recente înţeleg şi de ce prim-ministrul a fost atât de afectat de acţiunea politică a PNL în privinţa prietenului său”,
scrie Alina Gorghiu pe Facebook, luni dimineaţă.

Ea îi transmite ”premierului în exil” să nu îşi facă speranţe, susţinând că ”acţiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect” asupra sa.

”Să nu uit. Am observat şi în dimineaţa asta filajul maşinilor particulare care mă însoţesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva doreşte să mă protejeze smile emoticon. Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General şi ANI şi că o echipă cercetează tot ce am făcut şi n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operaţi...une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar şi din Turcia de soarta opozitiei din Romania!”, mai spune Gorghiu.

  Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »
 
 
Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/gorghiu-sunt-filata-de-luni-de-zile-se-cerceteaza-tot-ce-am-facut-si-n-am-facut-in-ultimii-10-ani-14483504
---------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------

Doriti mai mult... despre 'sobiect' / Cititi aici/Click here:
==========================================

1. Alina Gorghiu se plânge că este amenințată și urmărită

2. Alina Gorghiu se plânge

===============================
=================================================
================================================================

3 comentarii:

  1. Deși, de 25 de ani m-am bătut cu toți președinții la început de mandat, cînd fundul lor e generos cu limbile slugarnicilor care dau buzna să se pună bine cu noul Stăpîn, deși am atacat premieri, lideri de partide, Binomul SRI- DNA, Parchetul General în toate momentele sale postdecembriste, nici o dată n-am scris sau spus că sunt urmărit, interceptat, amenințat.

    Probabil că voi fi fost urmărit.
    Niciodată n-am susținut asta public, deoarece, dintre toate trucurile prin care neisprăviții din născare vor să se înfățișeze a opiniei publice drept persoane de importanță națională în Republica noastră capitalistă, cel cu datul drept victimă mi se pare dezgustător.
    Întotdeauna am considerat că un buric pur și simplu, cînd vrea să treacă drept Buricul Pămîntului, se apucă să scheaune că e urmărit.

    Alina Gorghiu e cu atît mai ridiculă în izmeneala... [...]

    Sursa: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-23-iunie-2015/

    RăspundețiȘtergere
  2. Lume, lume... I-auzi lume:
    ------------------
    Alina Gorghiu:
    PNL se bucură de cea mai mare încredere din partea românilor.
    Cu un PNL mai puternic, României îi va fi mai bine!
    --------------------------------
    Sursa: http://www.b1.ro/stiri/politica/alina-gorghiu-pnl-se-bucura-de-cea-mai-mare-incredere-din-partea-romanilor-cu-un-pnl-mai-puternic-romaniei-ii-va-fi-mai-bine-116087.html

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri