Google Translate

joi, 25 iunie 2015

Asaltul DNA... conform 'intrarilor' si 'iesirilor'... un teatru ieftin, cu scop bine definit: "guvernul meu"! Puterea absoluta, intr-un singur loc! Iar peste 10 ani... ne vom mira din nou... 'ce/cum/de ce'... a fost posibil! Ăștia suntem,cu ăștia defilăm! !


Poporul roman... este anesteziat!
Cei care ne 'dicteaza' destinele,
Dupa 10 ani Basescu... vor alti 10... Iohannis!
Punem pariu? Ma contrazice cineva?
P.S.: Sa dea Dumnezeu, popor roman, sa fie bine!


Mai multe, cititi aici:
=======================

1. DNA a fost reţinut

2. a fost eliberat

3. Procurorii DNA guvernul ponta

4. DNA II FACE GUVERN LUI IOHANNIS

Bine, bine...
Dar cu noi/cei care votam/pe cine votam... cum ramane?
---------------------------------
---------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------


6 comentarii:

  1. Victor Ponta: Nu te mai întoarce la șefia Guvernului!

    La ieșirea de la DNA Ploiești, unde a aflat că n-are voie să meargă la Parlament, un nou abuz al Binomului SRI-DNA, făcut pe față, pentru a testa căcăcioșenia românească (n-am nici o îndoială că și membrii Binomului sunt căcăcioși, dar deocamdată n-au nici un motiv să se teamă, cătușele sunt la ei), Sebastian Ghiță a declarat printre altele:

    Trebuie să fie foarte scrupuloşi, dacă nu vrem să ne întoarcem la societatea lui Nicolae Ceauşescu şi a Securităţii. (…) Voi face toate demersurile ca procurorul gen să mă asculte şi să se uite la toate dovezile mele. Şi cred că dovezi pot aduce şi TraianBăsescu, şi Victor Ponta. Şi nu cred că îi puteţi suspecta căs unt înţeleşi. Este un act contra democraţiei. Nu cred că acest domn procuror acţionează singur. Cred că este un test, cred că tot establishmentul juridico informaţional participă.

    Bine-ai venit, Sebastian Ghiță, în rîndurile noastre, ale celor puțini, care am spus și scris că lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială mafiotă, că România e ținta ambițiilor neghioabe ale sergenților majori mesianici, că Sistemul Statului de Drepți, creat, dar controlat un timp de Traian Băsescu, a scăpat de sub control după plecarea acestuia de la Cotroceni, și acum alde Codruța Kovesi se vor Traian Băsescu, dacă nu chiar Nicolae Ceaușescu.

    Sursa: http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-25-iunie-2015/

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Preşedinta PNL primeşte lovitura de graţie.
    „Dottoressa” Alina Gorghiu a coordonat un plagiat într-o carte despre Mediere.
    -------------------------
    După ce a făcut valuri uriaşe cînd a apărut plagiatul lui Victor Ponta, iată că Alina Gorghiu, co-preşedinta PNL este, rîndul său, implicată într-un scandal similar, în legătură cu lucrarea „Medierea, oxigen pentru o societate modernă”, al cărei coordonator a fost. Dezvăluirea a fost făcută de sptămînalul ieşean „7 Est”.

    Încercînd să minimalizeze dezvăluirea plagiatului, cu cîteva ore înainte de apariţia pe Internet a articolului din „7 Est”, Alina Gorghiu a ieşit în public cu un Comunicat, în care explică într-un mod jalnic ce nu este explicabil: „Un coordonator al unei lucrări se îngrijeşte doar de coerenţa lucrării, de structura acesteia, ceea ce am făcut şi eu, în cazul volumului «Medierea, oxigen pentru o societate modernă». Cu toate acestea, am verificat această lucrare cu programe electronice antiplagiat”!

    GORGHIU SCRIE ÎN CV CĂ ESTE „AUTOR COORDONATOR” AL LUCRĂRII

    Ca să cadă direct în penibil, Alina Gorghiu pune plagiatul pe seama lui... Victor Ponta şi a PSD-ului, ca şi cum ei ar fi trecut-o pe coperta cărţii: „Chiar dacă nu am scris vreun rând al acestei lucrări, cu siguranţă se va încerca asocierea numelui meu cu un nou scandal, cum, de altfel, vor urma, aşa cum am anunţat, şi alte acţiuni, plângeri la diferite instituţii, toate cu acelaşi scop: de a-mi discredita imaginea. Atât pot să facă ienicerii premierului, aflat în auto-exil, după ce a cerut azil medical la Istanbul, pentru a-şi trata problemele medicale şi criza de credibilitate prin care trec domnia sa şi partidul pe care îl conduce”!

    Din păcate pentru Alinuţa, lucrurile sînt mult mai grave decît crede dumneaei. În primul rînd, Gorghiu uită ce a scris „cu mînuţele ei” în CV-ul depus la Parlament, unde apare ca „Autor coordonator al Volumului Medierea – Oxigen pentru o Societate Modernă”! Iată ce scrie Alina Gorghiu în acest CV: [ ... ... ... ]

    Cititi mai mult, aici;
    http://www.cotidianul.ro/-dottoressa-alina-gorghiu-a-coordonat-un-plagiat-intr-o-carte-despre-mediere-263690/

    RăspundețiȘtergere
  3. O decizie care pune în pericol scaunul prezidenţial
    Numirea lui MRU ca şef la SIE – cea mai mare gafă a preşedintelui Iohannis.
    -----------------------------------------
    Oricine aude că Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit şef la SIE se întreabă pe ce lume a trăit pînă acum preşedintele Klaus Iohannis, căci, în România, simpla rostire a numelui MRU îi ridică oricui părul în cap! Kobe, soţia-OMV, Gojdu, unguente – iată cîteva cuvinte-cheie care spun totul despre ce înseamnă MRU!

    Prima chestiune controversată este faptul că preşedintele a trimis DIRECT la Parlament propunerea sa ca Mihai Răzvan Ungureanu să fie director SIE, avînd în vedere prevederile Legii 1/1998, care precizează foarte clar la art. 6, al. 1 că propunerea trebuie făcută de Preşedinte CĂTRE Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, iar CSAT face NUMIREA! Iată textul la care facem referire: [ ... ... ... ]

    Sursa, cititi mai mult, aici:
    http://www.cotidianul.ro/numirea-lui-mru-ca-sef-la-sie-cea-mai-mare-gafa-a-presedintelui-iohannis-263729/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina Gorghiu:
      Voi propune sesiune extraordinară pentru SIE, dacă nu va fi plen în actuala sesiune.
      -------------------
      Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV că, dacă nu va fi convocată o ședință de plen a Parlamentului înainte de vacanța parlamentară pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informații Externe (SIE), va solicita sesiune extraordinară pe acest subiect.

      Gorghiu a caracterizat propunerea făcută de președintele Klaus Iohannis pentru conducerea SIE drept "potrivită", arătând că Ungureanu ar fi o persoană cu expertiză și cu un istoric în domeniu. Ea a explicat că problema în numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE este legată de faptul că PSD ar avea "o rezervă majoră" în a convoca Birourile permanente reunite, pentru ca apoi acestea să programeze procedurile parlamentare care au loc în mod normal în astfel de situații, relatează Agerpres.

      Sursa: http://www.evz.ro/gorghiu-voi-propune-sesiune-extraordinara-pentru-sie-daca-nu-va-fi-plen-in-actuala-sesiune.html

      Ștergere
    2. Analistul politic Bogdan Chirieac a sesizat o nuanță-cheie și a făcut o prognoză în cazul votului lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru șefia SIE. "Nu mi s-a părut că domnul Victor Ponta a refuzat ferm nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE. Domnul Liviu Dragnea a fost cel care a declarat că PSD va vota împotrivă. Domnul Victor Ponta a spus că acordul cu UNPR se referă doar la guvernare, nu și la SIE sau SRI; ce ar rezulta că SIE sau SRI nu fac parte din Executiv, ci din Legislativ sau Justiție. Eu cred că propunerea lui Klaus Iohannis pentru șefia SIE are șanse să treacă luni de Parlament", a declarat Bogdan Chirieac pentru DC News.

      - See more at: http://www.dcnews.ro/bogdan-chirieac-observa-ie-cheie-i-prognoza-pentru-votul-in-cazul-mru-director-sie_478639.html#sthash.g45rpg4u.dpuf

      Ștergere
  4. Nu inteleg metoda de a propune/pune aceeasi oameni in functii cheie. Oare nu exista altii mai buni, mai bine pregatiti, mai onesti? Si totusi daca astia ar fi spuma de ce tara merge tot mai prost? Daca nu avem altii de ce nu importam?

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri